PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : میشه از اینترنت نامحدود gprs ایرانسل برای لب تاپ استفاده کرد؟



بهنازی
29-10-2010, 13:11
با سلام یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین :
میشه از اینترنت نامحدود gprs ایرانسل برای لب تاپ استفاده کرد؟ قیمتش برای یه ماه چقدره ؟سرعتش خوبه میصرفه ؟
میشه روش کار رو هم بفرمایید ممنون میشم

ahwaz_k750
29-10-2010, 13:42
قیمت نامحدود 24 ساعته ماهی 10هزارتومان هست که البته با قیمت همراه اول برابر هست اما باید دید که با توجه به فاصله ای که آنتن های این 2 شبکه دارید کدامیک سرعت بالاتری خواهد داشت.

Immunology
29-10-2010, 14:07
روش کار بدین صورته که درایور گوشیتون رو روی لب تاب نصب میکنید.و وقتی نصب شد وقتی کانکشن میسازید مودم گوشیتون رو هم میشناسه و شما اونو انتخاب میکنید.اگر هم از گوشی استفاده نمیکنید یه مدم GPRS بگیرید با قیمت حدود 58 اینا که بهتره.چون کار کردن مدام با گوشی با gprs پدر باتری رو در میاره.
در مورد به صرفه بودن هم به جایی که هستید بستگی داره.واسه من که صبح زودا فقط خوبه.بقیش قطعیش خیلییییییییی زیاده.حالا شهرای دیگرو نمیدونم.

joe_satriani
29-10-2010, 14:26
با سلام
بله دوست عزیز
مراحل کار خیلی راحته
شما کافیه زمانی که اینترنت رو فعال کردید
سپس کابل رو که به گوشی وصل کردید توی آیفون برید و به قسمت setting سپس network اونجا internet tethering رو انتخاب کنید و اتصال با کابل رو انتخاب کنید

موفق باشید.

بهنازی
29-10-2010, 17:36
ممنونم حالت برعکسش چجوریه چجوری میشه اینترنت دیال آپو با آیفون شد کرد ؟

در کل این روشه بهتره و به صرفه هستش یا دیال آپ؟

payamf1
29-10-2010, 18:20
ممنونم حالت برعکسش چجوریه چجوری میشه اینترنت دیال آپو با آیفون شد کرد ؟

در کل این روشه بهتره و به صرفه هستش یا دیال آپ؟
چنین حالتی امکان نداره که روی آیفون انجام بشه. درکل دیال آپ به صرفه تره البته اگر طرح بسته افزایشی فعال نکرده باشین

بهنازی
29-10-2010, 19:26
ممنونم ولی منظورم این بود که دیال آپ روی لپ تاپو شر کرد به آیفون تو ویندوز7

yas_6969
29-10-2010, 19:55
میشه بسیار مراحل طولانی و دشواری داره که آخرش آیا بشه آیا نشه

بهنازی
29-10-2010, 20:05
ممنونم از شما
فایلهای آماده دانلود همون کار سیذیا رو میکنه ؟
در حالت دستی اصلا به سیدیا نیاز ندارم ؟
در حالتی که از سیدیا استفاده بشه که باید اینترنت آنلاین داشته باشین شما از کدوم روش استفاده میکنید ؟دستی یا سیدیا؟کدوم بهتره ؟
پس من که چند تا فایل آماده دارم نیاز یه سیدیا ندارم درسته اینها رو چجوری نصب کنم؟
تو رو خدا کامل جواب بدین

بهنازی
31-10-2010, 00:10
ممنون میشم کمک کنید