PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشكل با بلوتوث كامپيوتر






    

sepehrsaffari
28-10-2010, 15:03
سلام دوستان
يه بلوتوث خريدم . از همين بند انگشتي ها.نميتونم فايلها رو بين كامپيوتر و گوشي رد و بدل كنم.اين ارور رو مياره:
Windows cannot find any Bluetooth devices.
ميتونيد راهنمايي كنيد چطور ازش استفاده كنم.آيكنش هم كنار ساعت اومده. هيچ سي دي هم همراهش نيست كه برنامه شو نصب كنم . فعلا از ويندوز ايكس پي استفاده مي كنم.

alireza1411
28-10-2010, 17:24
سلام دوستان
يه بلوتوث خريدم . از همين بند انگشتي ها.نميتونم فايلها رو بين كامپيوتر و گوشي رد و بدل كنم.اين ارور رو مياره:
Windows cannot find any Bluetooth devices.
ميتونيد راهنمايي كنيد چطور ازش استفاده كنم.آيكنش هم كنار ساعت اومده. هيچ سي دي هم همراهش نيست كه برنامه شو نصب كنم . فعلا از ويندوز ايكس پي استفاده مي كنم.

والله من تو سون میتونم بگم روش کارش چیه و جالبه یه بار جواب میده و یه بار گیر گور داره و هی باید نصب و ان اینستال بکنی درست شه.

تو سون گوشی رو که روشن کردی و بلوتوثش فعال بود اول باید بلوتوث گوشی رو بهش بشناسونی. برای این کار رو تری ویندوز آیکونش رو پیدا میکنی همون ک کنار ساعته رو میگم. بعد راست کلیک میکنی میزنی add a device که بعد از سرچ کردن باید کد سیکیوریتی که گوشی به شمل رندم انتخاب میکنه یا دستی باید خودت بهش بدی رو تو پی سی هم تایپ کنی تا اد بشه. بعد از اد شدن دیکه مشکل send وrecieve خاصی نداره. فقط گاهی اذیت میکنه باید از اول اد کنی.:11:

sepehrsaffari
28-10-2010, 23:25
والله من تو سون میتونم بگم روش کارش چیه و جالبه یه بار جواب میده و یه بار گیر گور داره و هی باید نصب و ان اینستال بکنی درست شه.

تو سون گوشی رو که روشن کردی و بلوتوثش فعال بود اول باید بلوتوث گوشی رو بهش بشناسونی. برای این کار رو تری ویندوز آیکونش رو پیدا میکنی همون ک کنار ساعته رو میگم. بعد راست کلیک میکنی میزنی add a device که بعد از سرچ کردن باید کد سیکیوریتی که گوشی به شمل رندم انتخاب میکنه یا دستی باید خودت بهش بدی رو تو پی سی هم تایپ کنی تا اد بشه. بعد از اد شدن دیکه مشکل send وrecieve خاصی نداره. فقط گاهی اذیت میکنه باید از اول اد کنی.:11:
راستش هر چی سرچ میکنه گوشی رو پیدا نمیکنه.بلوتوث گوشی رو روشن خاموش هم کردم ولی فایده نداشت!!!

alireza1411
28-10-2010, 23:33
راستش هر چی سرچ میکنه گوشی رو پیدا نمیکنه.بلوتوث گوشی رو روشن خاموش هم کردم ولی فایده نداشت!!!


با این حساب ممکنه ایراد از درایورش باشه.:11:

EXTREME
29-10-2010, 10:03
شما باید بلوتوث گوشی رو که روشن میکنید باید show all باشه تا بلوتوث کامپیوتر اونو بشناسه در ضمن در ویندوز xp باری بلوتوثش
مثل سون نیست که در کامپیتور بلوتوثو بشناسونین همون brows رو بزنید و سرچ کنه باید شما رو بشناسه و مثل سون نیست که add device کنید
جای بلوتوث کامپیوتر رو هم عوض کنید و روی یه usb دیگه بزارید

sepehrsaffari
29-10-2010, 16:39
بلوتوث گوشی show all هست. در ضمن الان هر دو ویندوز رو دارم روی هر دو تست کردم.روی usbهای دیگه هم تست کردم اما جواب نمیده. فکر کنم ایراد از بلوتوث باشه!!

tazevared2006
19-11-2010, 08:36
آقا منم با بلوتوث کامپیوتر و لپ تاپم مشکل دارم .
مشکلم اینه که از کامپیوتر فایلهای کمتر از 100 KB رو میتونم سند کنم و لپ تاپ هم میگیره ولی برای فایلهای یک یا چند مگابایتی این پیغام رو میده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از روی لپ تاپ که میخوام بفرستم به کامپیوتر که اصلا نمیفرسته و این پیغام رو میده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی سرچ کردم فکر کنم باید همینجا مشکلم رو میگفتم و اگه جواب نگیرم مجبورم یه Topic جداگانه بزنم :41:
راستی روی هر دوتاش ویندوز 7 نصب دارم و روی کامپیوتر نرم افزار Bluesoleil نصبه ولی روی لپ تاپ نه.

abbas_p
19-11-2010, 10:04
آقا منم با بلوتوث کامپیوتر و لپ تاپم مشکل دارم .
مشکلم اینه که از کامپیوتر فایلهای کمتر از 100 KB رو میتونم سند کنم و لپ تاپ هم میگیره ولی برای فایلهای یک یا چند مگابایتی این پیغام رو میده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از روی لپ تاپ که میخوام بفرستم به کامپیوتر که اصلا نمیفرسته و این پیغام رو میده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی سرچ کردم فکر کنم باید همینجا مشکلم رو میگفتم و اگه جواب نگیرم مجبورم یه Topic جداگانه بزنم :41:
راستی روی هر دوتاش ویندوز 7 نصب دارم و روی کامپیوتر نرم افزار Bluesoleil نصبه ولی روی لپ تاپ نه.
شما add a device کردید؟؟
معمولا با ادد کردن درست این مشکلها تو 7 برطرف میشه!!!

Camaro Z 28
19-11-2010, 10:37
IVT BlueSoleil
با نصب این نرم افزار ممکن مشکل حل بشه
روی لپ تاپ فوجیتسو نصب کردم جواب داد

tazevared2006
19-11-2010, 11:24
شما add a device کردید؟؟
معمولا با ادد کردن درست این مشکلها تو 7 برطرف میشه!!!
اره عزیز نصبه. عکس زیر رو ببین. برای بلوتوث لپ تاپمه. روی PC هم BlueSoleil نصب دارم. بیتشر مشکلم با بلوتوث لپ تاپه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

IVT BlueSoleil
با نصب این نرم افزار ممکن مشکل حل بشه
روی لپ تاپ فوجیتسو نصب کردم جواب داد
منم فکر میکنم اگه BlueSoleil رو روی لپ تاپم هم نصب کنم درست میشه. مشکل اینجاست که روی لپ تاپ ویندوز سون 64 بیتی نصب دارم ولی BlueSoleil نسخه 64 بیتی رو ندارم :41:

amd>intel
19-11-2010, 21:26
IVT BlueSoleil آره اين برنامه بهتره

salmankhan9989
20-11-2010, 18:23
سلام منم از این بلوتوثهای بند انگشتی دارم:31:چطوری می تونم 2تا کامپیوترو با بلوتوث شبکه کنم هرکاری می کنم نمیشه یکبار این کامپیوتر اونو پیدا نمی کنه یکبار اون یکی اینو باید چیکار کنم؟

tazevared2006
21-11-2010, 06:45
مرسی ازتون بچه ها. پس به این نتیجه رسیدیم که باید برنامه IVT رو نصب کنم. :31: