PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : علت احتمالی مشکل بلوتوث w800



Al_pacino
08-05-2006, 18:42
سلام به دوستان

این مشکل شاید به دلیل اختلاف version بلوتوث w800 با اکثر گوشی های بازار باشه .
مثلا version بلوتوث گوشیهای نوکیای زیر 1.1 هست
7610 و 6670
مدلهای دیگه ای مانند 6630 و 6680 دارای ورژن 1.2 هستند در حالیکه w800 و n70 دارای ورژن 2.0 هستند .

البته من هیچ اطمینانی ندارم ولی افرادی که بیشتر راجع به این مسئله اطلاع دارند نظرات خود را بگویند .

پاینده باشید

Strasboorg
08-05-2006, 19:43
سلام
من فكر نميكنم ورسيون W800i و حتا -- حتي -- N70 , 2 باشه
البته اينو 100% مطمين نيستم
ولي احتمال 92.5% [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ميدم كه ورسيون 2 نباشه
يكي از قابليت هاي ورسيون 2 Bluetooth اينه كه ميتونن با هد ست هاي Stereo مچ بشن
كه اين قابليت لااقل مطمين هستم كه در W800i نيست
موفق باشيد

Zebel_khan_inja_oonja
08-05-2006, 21:25
عزيز جان مشخصات همه اينها روي نت هست و ديگه زشته از روي احتمال حرف بزنيم , ورژن Bluetooth w800i , 2 هست,

mahyarSAMSUNG
08-05-2006, 23:10
ورسيون نه ورژن

Zebel_khan_inja_oonja
09-05-2006, 17:22
:D:D:D:D
:d

e.iglesias
09-05-2006, 17:36
حالا از سوتي ها بگذريم اما من همين مشكل رو با گوشيم داشتم بعد از چند بار فلش درست شد به نظر نمياد كه از ورژن بلوتوث باشه
شايد اشكال از مدارشه

Al_pacino
09-05-2006, 20:46
این که میگم ورژنش 2.0 هست از رو هوا نمیگم عزیزم . پس اینترنت رو برای چی گذاشتن ؟ برو تو این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تا اطلاعات هر گوشی رو که میخوای بدست بیاری
اتفاقا به هدست استریو هم وصل میشه

Strasboorg
09-05-2006, 21:08
سلام
اعتراف ميكنم كه اشتباه كردم
و عذر ميخوام اميدوارم كه ببخشيد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


ورسيون نه ورژن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين هيچي نميدونه مياد ا....
شما هم ببخش اگر به نظرت من اشتباه كردم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

bardia_khoshgel
10-05-2006, 21:51
man khodam w800i daram
باید بلوتوث را از حالته hidding در اورده و به حالتهhoing بریم احتمالا حل می شه :biggrin:

bardia_khoshgel
10-05-2006, 21:54
البته شو اینگ ببریم

vahidhgh
11-05-2006, 01:11
در قسمت بلوتوث يه قسمت هست به نام صرفه جويي در انرژي كسي ميدونه چيه؟