PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : جیلبرک iOS4.1 (کلیه آموزشها)



payamf1
16-10-2010, 23:11
برای جیلبرک کردن فریمور 4.1 روی دستگاههای آیفون 4 ، آیفون 3GS و iPod Touch های 3G و 2G کلا چهار راه وجود دارد. برنامه های Limera1n , greenpois0n , Pwnage Tool , Sn0wbreeze اینکار را انجام خواهند داد که در پستهای بعدی به تفکیک مدل به آموزش انجام جیلبرک های مختلف خواهیم پرداخت.

توصیه میکنم قبل از هرکاری اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را ببینید.


لطفا سوالات و مشکلات خود را در این تاپیک مطرح نکنید.


با تشکر

payamf1
16-10-2010, 23:23
دو راه بی دردسر وجود دارد که برای آیفون 4 و 3GS و آیپاد تاچ 3G و 4G مناسب است.


1- استفاده از برنامه Limera1n :

اگر از آنلاک فکتوری بودن آیفون خود مطمئن هستید پس با آیتونز به 4.1 ریستور کنید و سپس به مراحل بعدی بروید.
برای تشخیص لاک یا آنلاک بودن آیفون خود میتوانید اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را بخوانید.
1- برنامه را از سایت سازنده دانلود کنید
2- برنامه را اجرا کرده و روری make it ra1n کلیک کنید.
3- از شما خواسته میشود که به DFU بروید بنابراین طبق دستورالعمل خود برنامه پیش بروید.
4-آیفون شما جیلبرک میشود و با پیغام روی صفحه شما مطلع میشوید.
سایت سازنده] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])



2- استفاده از برنامه Greenpois0n :

اگر از آنلاک فکتوری بودن آیفون خود مطمئن هستید پس با آیتونز به 4.1 ریستور کنید و سپس به مراحل بعدی بروید.
برای تشخیص لاک یا آنلاک بودن آیفون خود میتوانید اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را بخوانید.
1- دستگاه خود را به کامپیوتر وصل کرده و آنرا خاموش کنید.
2- برنامه را باز کنید و روی Prepare to Jailbreak کلیک کنید.
3- طبق ثانیه شمار و راهنمای روی صفحه شما باید آیفون خود را به حالت DFU ببرید.
4- به محض اینکه به DFU رفتید برنامه به شما اطلاع داده و دستگاه شما را برای جیلبرک آماده میکند.
5- روی Jailbreak کلیک کنید و برنامه شروع به جیلبرک دستگاه شما خواهد نمود.
6- وقتی دکمه Quit را روی صفحه دیدید و عبارت Jailbreak Complete در کنار نوار لودینگ ظاهر شد یعنی دستگاه شما جیلبرک شده است.
7- کار تمام است. حال از داخل منو Cydia را خواهید دید.
سایت سازنده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

payamf1
16-10-2010, 23:40
دو راه نسبتا پر دردسر وجود دازد که برای آنهایی که آیفون لاک دارند مناسب است (البته برای آیفون آنلاک هم کاربرد دارد) چون بعد از آپدیت امکان نصب ultrasn0w به قوت خود باقی خواهد بود و میتوانید گوشی خود را آنلاک کنید. در واقع در آموزشهای زیر شما برای آیفون خود کاستوم فریمور میسازید.

کمک های بیشتر و بهتری میتونید از این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بگیرید.


1- استفاده از Pwnage Tool 4.1 (مک): بزودی


2- استفاده از sn0wbreeze 2.0.2 (ویندوز):


این روش شروطی هم داره که به شرح زیره:

iPhone 3Gs (بوت رام جدید ) که بایستی قبلا در iOS 3.1.2 جیلبریک شده باشه

iPhone 3Gs (بوت رام قدیم )که بایستی قبلا جیلبریک شده باشه ، اگر با JailbreakMe جیلبریکش کردید حتما برنامه JBme2Pwn را از Cydia و از سورس cydia.woowiz.net نصب کنید.


sn0wbreeze را دانلود کنید از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

1- روی OK کلیک کنید.
2- روی فلش آبی رنگ سمت راست پایین تصویر کلیک کنید
3- روی Expert Mode کلیک کنید
4- روی فلش آبی رنگ سمت راست پایین تصویر کلیک کنید
5- روی Browse کلیک کنید و فریمور 4.1 خود را انتخاب کنید. و منتظر بمانید تا فایل بارگذاری میشود.
6- روی I Understand کلیک کنید.
7- روی فلش آبی رنگ سمت راست پایین تصویر کلیک کنید.
8- روی General کلیک کنید.
9-روی فلش آبی رنگ سمت راست پایین تصویر کلیک کنید
10-در این صفحه گزینه Activate The iPhone را اگر لاک هستید تیک بزنید و اگر آیفونتان آنلاک هست به اختیار خودتان است و ترجیحا نزنید بهتر است. (آیفون 3GS بوت رام جدید گزینه Use iBooty Method را حتما بزنند.
11-روی فلش آبی رنگ سمت راست پایین تصویر کلیک کنید.
12-تیک گزینه های این قسمت را بردارید اگر مایل نیستید که از Custom Boot Logo استفاده کنید.
13- روی فلش آبی رنگ سمت راست پایین تصویر کلیک کنید.
14- روی Build ipsw کلیک کنید و روی فلش آبی رنگ سمت راست پایین تصویر کلیک کنید.
15- منتظر بمانید تا لودینگ به پایان میرسد.
16- نوشته Done! را که دیدید یعنی کار با موفقیت تمام شده حال کاستوم فریمور خود را که روی دستکتاپ کامپیوترتان ذخیره شده با Shift+Restore از طریق آیتونز ریستور کنید.

اگر آیفون 3G دارید قبل از ریستور برنامه iReb را از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دانلود کنید. آنرا اجرا کنید و روی Online Mode بروید و منتظر بمانید تا روی صفحه نوشته Waiting For Custom Firmware ظاهر میشود. حال از طریق Shift+Restore به 4.1 بروید.

خسته شدید؟ :27: ببخشید امکان قرار دادن عکس فعلا برایم مقدور نبود:11: ولی مراحل رو قدم به قدم نوشتم و اگر پله پله برید جلو براحتی میتونید آیفونتونو جیلبرک کنید.:46:

yas_6969
17-10-2010, 06:55
پیام جان Limera1n و Greenpois0n آیپاد تاچ 2G رو پشتیبانی نمیکنن و به گفته سازنده بزودی پشتیبانی میشه آیپاد تاچ 4G پشتیبانی میکنه
با تشکر

payamf1
17-10-2010, 14:56
پیام جان Limera1n و Greenpois0n آیپاد تاچ 2G رو پشتیبانی نمیکنن و به گفته سازنده بزودی پشتیبانی میشه آیپاد تاچ 4G پشتیبانی میکنه
با تشکر

ممنون از یادآوریتون. یه مقداری خسته بودم اونجا رو اشتباه کردم

yas_6969
18-10-2010, 18:05
راستی پیام آموزش جیلیبریک با redsnow برای 3G و ipod 2G هم بزار چون این دو دستگاه ساده ترین راه جیلیبریک شون اینه یعنی روش اصلیش اینه در کل.

yas_6969
20-10-2010, 00:57
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]






جیلبریک آیپاد تاچ 2g با greenpois0n در فرمور 4.1


خوب آپدیت این برنامه هم برای جیلبریک آیپاد های 2g مدل mc و غیر mc ارائه شد



دانلود برای ویندوز:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددانلود برای مک:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآموزش هم مثل ورژن های دیگه هست

joe_satriani
22-10-2010, 16:17
این آموزش ها برای ipod 4 هم هست؟
میشه توضیح بفرمایید که جیلبرک کردن امکانات بلوتوث رو تغییر میده یا خیر
بطور کلی چه تغییراتی ایجاد می کنه

با سلام
به طور کلی با جیلبریک کردن شما میتونید از آیفون یا آپادتون یه سری استفاده های دور از استفاده ی اصلیش بکنید
مثلا برنامه های کــرک شده رو به صورت مجانی دانلود نصب کنید روی دستگاتون
یا اینکه بلوتوث و یه سری قابلیتهای محدود شده ی دستگاتون رو به کار بندازید
اما اینکه بلوتوث رو استفاده کنید فعلا برای سیستم عامل جدید نرم افزار خاصی ارائه نشده که بشه بلوتوث رو به کار انداخت
توی ورژن های قبلی نرم افزار بیشتری در این زمینه وجود داره

موفق باشید.

mamaly_123
05-11-2010, 12:34
[QUOTE=yas_6969;5534985]


جیلبریک آیپاد تاچ 2g با greenpois0n در فرمور 4.1


خوب آپدیت این برنامه هم برای جیلبریک آیپاد های 2g مدل mc و غیر mc ارائه شد



دانلود برای ویندوز:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددانلود برای مک:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآموزش هم مثل ورژن های دیگه هست

ipod touch 2g 8gig mc model با frimware 4.1 هر کاری کردم با این جیلبریک نشد!!!
چیکارش کنم؟؟؟

yas_6969
05-11-2010, 12:57
[QUOTE=yas_6969;5534985]


جیلبریک آیپاد تاچ 2g با greenpois0n در فرمور 4.1


خوب آپدیت این برنامه هم برای جیلبریک آیپاد های 2g مدل mc و غیر mc ارائه شد



دانلود برای ویندوز:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددانلود برای مک:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآموزش هم مثل ورژن های دیگه هست

ipod touch 2g 8gig mc model با frimware 4.1 هر کاری کردم با این جیلبریک نشد!!!
چیکارش کنم؟؟؟






شما صد در صد مراحل و درست و کامل نمیرید برنامه مشکل نداره من خودم رو ipod 2g تست کردم بدون مشکل جیلیبریک شده شاید نمیتونید درست به DFU ببرید.دوباره تلاش کنید.
شما موقع جیلیبریک به اینترنت وصل هستید؟ یک بار به اینترنت وصل بشید و دوباره امتحان کنید.

ashkanliver
05-11-2010, 18:05
سلام اقا با اینترنت 128 چند دقیقه طول می کشه تا جیلبریک آیپد کامل تموم بشه اگه وسط کار اینترنت قطع بشه چی می شه ؟

yas_6969
05-11-2010, 18:30
سلام اقا با اینترنت 128 چند دقیقه طول می کشه تا جیلبریک آیپد کامل تموم بشه اگه وسط کار اینترنت قطع بشه چی می شه ؟

فکر نکنم بیشتر از 2 دقیقه طول بکشه حجمی نداره فایل هاش،هیچ مشکلی پیش نمیاد ارور میده فقط چون اول فایل ها رو دانلود میکنه و بعد نصب میکنه.

mamaly_123
06-11-2010, 11:58
[QUOTE=mamaly_123;5583538]


شما صد در صد مراحل و درست و کامل نمیرید برنامه مشکل نداره من خودم رو ipod 2g تست کردم بدون مشکل جیلیبریک شده شاید نمیتونید درست به DFU ببرید.دوباره تلاش کنید.
شما موقع جیلیبریک به اینترنت وصل هستید؟ یک بار به اینترنت وصل بشید و دوباره امتحان کنید.

مراحل کامل انجام دادم . تو dfu بردن مشکلی ندارم. به اینترنت 128 وصل بودم 4ساعت اما تغییری نکرد.
ممکنه آدرس سرورش فیل تر باشه کار نکنه؟؟؟

mamaly_123
06-11-2010, 13:36
انگار اشکال از اینترنت منه با dial up از یه شرکت دیگه مشکل حل شد!!!
برنامه مثل بنز کار میکنه .... مرسی

rockprince
11-11-2010, 10:45
با سلام

من یه اپل 3GS دارم که ورژنش 3.1.3 هست و انلاک فکتوریه،سوالم این بود که از کجا میتونم تشخیص بدم که بوت رام جدیده یا قدیم؟

یه سوال دیگه داشتم،من میتونم با نرم افزار Limera1n به 4.1 اپگریدو جیل بریکش کنم؟

rockprince
11-11-2010, 21:11
آقا لطفا کمک کنید!

من گوشیمو قبل از اینکه به ورژن 4.1 اپدیت کنم با limera1n جیل بریک کردم اشتباهی،الان گوشیمو که روشن میکنم تو اون آرم اپل هنگ میکنه چیکار کنم؟

گوشیم iPhone 3GS هستش،آنلاک فکتوریه و ورژن 3.1.3 روش نصب بود و ضمنا جیل برکم شده بود.

payamf1
12-11-2010, 19:56
آقا لطفا کمک کنید!

من گوشیمو قبل از اینکه به ورژن 4.1 اپدیت کنم با limera1n جیل بریک کردم اشتباهی،الان گوشیمو که روشن میکنم تو اون آرم اپل هنگ میکنه چیکار کنم؟

گوشیم iPhone 3GS هستش،آنلاک فکتوریه و ورژن 3.1.3 روش نصب بود و ضمنا جیل برکم شده بود.
با حالت dfu یا recovery ریستور کن.

farbod N73 me
24-11-2010, 18:51
سلام
خسته نباشید!
ممنون میشم جوابم رو بدید!!
من الان گیج شدم!!
شرایط من اینه:
یه آیپاد تاچ 4G گرفتم از اینترنت(کاملا هم پلوم بود) ورژن هم 4.1 هستش.حالا نمیدونم که آیا لاک هستش یا آنلاک؟
اگر لاک هستش چی کار باید کرد؟ یا اگه آنلاک هست چی کار باید کرد؟
بهتره لاک باشه یا آنلاک؟(میشه به دیگری تبدیل کرد؟؟؟)
میشه Jailbrek اش بکنم؟؟
اگه بخوام میتونم آپدیت کنم به 4.2 بعدشم Jailbreak کنم؟
کلا ممنون میشم راهنمایی کنید!

yas_6969
24-11-2010, 19:10
سلام
خسته نباشید!
ممنون میشم جوابم رو بدید!!
من الان گیج شدم!!
شرایط من اینه:
یه آیپاد تاچ 4G گرفتم از اینترنت(کاملا هم پلوم بود) ورژن هم 4.1 هستش.حالا نمیدونم که آیا لاک هستش یا آنلاک؟
اگر لاک هستش چی کار باید کرد؟ یا اگه آنلاک هست چی کار باید کرد؟
بهتره لاک باشه یا آنلاک؟(میشه به دیگری تبدیل کرد؟؟؟)
میشه Jailbrek اش بکنم؟؟
اگه بخوام میتونم آپدیت کنم به 4.2 بعدشم Jailbreak کنم؟
کلا ممنون میشم راهنمایی کنید!

آیپاد تاچ لاک و آنلاک نداره اون ماله آیفون هست لاک باشه با سیم کارت ایران کار نمیکنه.
بله طبق آموزش های صفحه اول با یکی از برنامه های limera1 یا greenpois0n جیلیبریک کنید.
فعلا برای 4.2 نسخه نهایی جیلیبریک نیومده پس شما هم که تازه کارید به 4.2 آپدیت نکنید یکم صبر کنید تا جیلیبریک نهایی بیاد.

Doctor.Freeman
25-11-2010, 14:35
آیفون 4 :
با Limer میزنم واسه جیل
کلا Itunes رو میبندم و I Tunes Helper رو هم End Task میکنم .
بعد میگه Hold Power و ...
بعدش Release و ...
بعد مینویسه Done
بعد گوشی خامووووش میشه .
روشنش میکنم . خبری از Limer نیست رو گوشی که بدونم Cydia رو بریزم . لطفا کمک کنین . :11:

yas_6969
25-11-2010, 15:10
با greenpois0n امتحان کنید

Doctor.Freeman
25-11-2010, 15:25
با greenpois0n امتحان کنید


امتحان کردم .
تمامه مراحلو مو به مو رفتم .
آخرش هم Quit اومد . ولی بازم وقتی گوشی بالا اومد . اثری از چیزی نبود که بشه باهاش Cydia رو ریخت ... :13:

yas_6969
25-11-2010, 15:36
شما به اینترنت وصل هستید ؟
اگه نیستید وصل بشید و دوباره امتحان کنید

Doctor.Freeman
25-11-2010, 15:43
شما به اینترنت وصل هستید ؟
اگه نیستید وصل بشید و دوباره امتحان کنید


آره وصلم Adsl .
10 بار تست کردم با هر کدوم .
نکته قابل توجه خاصی نداره که من رعایت نکرده باشم ؟
آخه رو 3GS دفعه اول بدون هیچ مشکلی جیل شد .
آلعتن مراحل با موفقیت تموم میشه پیغام Done هم میاد ولی خبری از چیزی نیست که بشه Cydia رو نصب کرد .

تو رو خدا :42:

payamf1
25-11-2010, 16:12
آیفون 4 :
با Limer میزنم واسه جیل
کلا Itunes رو میبندم و I Tunes Helper رو هم End Task میکنم .
بعد میگه Hold Power و ...
بعدش Release و ...
بعد مینویسه Done
بعد گوشی خامووووش میشه .
روشنش میکنم . خبری از Limer نیست رو گوشی که بدونم Cydia رو بریزم . لطفا کمک کنین . :11:

شما گوشیتونو میبرین به DFU ؟

Doctor.Freeman
25-11-2010, 17:49
من گوشی رو با 4.1 خریدم و فکر میکنم که به خاطر Customize نبودن Frimware جیل نمیشه .
حالا یه نسخه 4.1 کاستوم از تو سایت دانلود کردم . اما موقع Restor این پیغامو میده ...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چراااا ؟ :37::37:
پدرم داره در میاااد .

payamf1
25-11-2010, 17:53
لطفا پست های غیر مرتبط با تاپیک (اسپم) ندهید.

با تشکر
payamf1

Doctor.Freeman
25-11-2010, 18:00
لطفا پست های غیر مرتبط با تاپیک (اسپم) ندهید.

با تشکر
payamf1

غیر مرتبط ؟ اسمه تاپیک چیه ؟؟؟
خیلی ممنونم . مشکل جیل بریکمو خودم حل میکنم . اگر هم از کسی کمک خواستم پیغام خصوصی بهش میدم .
نباید اینجا مشکل مطرح کرد ؟
نه ؟
واقعا که ؟
:13::13::13:

payamf1
25-11-2010, 21:09
غیر مرتبط ؟ اسمه تاپیک چیه ؟؟؟
خیلی ممنونم . مشکل جیل بریکمو خودم حل میکنم . اگر هم از کسی کمک خواستم پیغام خصوصی بهش میدم .
نباید اینجا مشکل مطرح کرد ؟
نه ؟
واقعا که ؟
:13::13::13:
کاربر محترم تاپیک سوالات و مشکلات مبتدیان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برای راهنمایی شما مهیا است. اینجا محل قراردادن آموزش جیلبرک iOS4.1 می باشد نه طرح سوالات.

با تشکر

mehrdad_joon
01-12-2010, 19:50
دو راه بی دردسر وجود دارد که برای آیفون 4 و 3GS و آیپاد تاچ 3G و 4G مناسب است.


1- استفاده از برنامه Limera1n :

اگر از آنلاک فکتوری بودن آیفون خود مطمئن هستید پس با آیتونز به 4.1 ریستور کنید و سپس به مراحل بعدی بروید.
برای تشخیص لاک یا آنلاک بودن آیفون خود میتوانید اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را بخوانید.
1- برنامه را از سایت سازنده دانلود کنید
2- برنامه را اجرا کرده و روری make it ra1n کلیک کنید.
3- از شما خواسته میشود که به DFU بروید بنابراین طبق دستورالعمل خود برنامه پیش بروید.
4-آیفون شما جیلبرک میشود و با پیغام روی صفحه شما مطلع میشوید.
سایت سازنده] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])



2- استفاده از برنامه Greenpois0n :

اگر از آنلاک فکتوری بودن آیفون خود مطمئن هستید پس با آیتونز به 4.1 ریستور کنید و سپس به مراحل بعدی بروید.
برای تشخیص لاک یا آنلاک بودن آیفون خود میتوانید اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را بخوانید.
1- دستگاه خود را به کامپیوتر وصل کرده و آنرا خاموش کنید.
2- برنامه را باز کنید و روی Prepare to Jailbreak کلیک کنید.
3- طبق ثانیه شمار و راهنمای روی صفحه شما باید آیفون خود را به حالت DFU ببرید.
4- به محض اینکه به DFU رفتید برنامه به شما اطلاع داده و دستگاه شما را برای جیلبرک آماده میکند.
5- روی Jailbreak کلیک کنید و برنامه شروع به جیلبرک دستگاه شما خواهد نمود.
6- وقتی دکمه Quit را روی صفحه دیدید و عبارت Jailbreak Complete در کنار نوار لودینگ ظاهر شد یعنی دستگاه شما جیلبرک شده است.
7- کار تمام است. حال از داخل منو Cydia را خواهید دید.
سایت سازنده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سلام
آقا من رفتم تمام این مراحل رو با Greenpoisen،
jailbreak Complete هم نوشت ولی Cydia نیومد،حالا چکار کنم؟!

payamf1
01-12-2010, 21:09
سلام
آقا من رفتم تمام این مراحل رو با Greenpoisen،
jailbreak Complete هم نوشت ولی Cydia نیومد،حالا چکار کنم؟!
دوباره امتحان کنید. اگر جواب نداد از limera1n استفاده کنید.

Doctor.Freeman
02-12-2010, 08:10
سلام
آقا من رفتم تمام این مراحل رو با Greenpoisen،
jailbreak Complete هم نوشت ولی Cydia نیومد،حالا چکار کنم؟!

اگه دیدی با Limer هم جیل نشد . برو تو تاپیک جیل 4.2.1 و با اون سیستم 4.1 رو جیل کن
کاری که خودم کردم :31:

mani_2004_2006
03-01-2011, 04:02
من با limera1n جیلبرک کردم موفقیت آمیز تموم شد :دی

آیکون limera1n هم اضافه شده به هوم اسکرین .

حتما باید با وایرلس این cydia رو نصب کرد ؟

Mehrdad092000
03-01-2011, 07:20
من با limera1n جیلبرک کردم موفقیت آمیز تموم شد :دی

آیکون limera1n هم اضافه شده به هوم اسکرین .

حتما باید با وایرلس این cydia رو نصب کرد ؟

به سلامتی
اره اگه نصب نکنب که نمیتونی برماکه بازی بریزی باید نصب کنی بعد از Cydia برنامه appsync مربوط به فریمور خودتونو بریزید
از این سورس
cydia.hackulo.us

mani_2004_2006
04-01-2011, 03:09
به سلامتی
اره اگه نصب نکنب که نمیتونی برماکه بازی بریزی باید نصب کنی بعد از Cydia برنامه appsync مربوط به فریمور خودتونو بریزید
از این سورس
cydia.hackulo.us

منظورم اینه که حتما باید با وایرلس گوشی کانکت شد و نصب کرد ؟ وایرلس ندارم :41:

hosein ati
09-01-2011, 16:27
سلام من با limera1n ه-ک کردم ipod touch 4 8gb.ولی اون سورس که گفتین نمیره eror 404 not found میده حالا چکار کنم.و بعدش نمیدونم اونو که دانلودش کردم باید باهاش چکار کنم.اصلا من نمیدونم از کجا دانلود کنم


حل شد.

Doctor.Freeman
10-01-2011, 21:07
منظورم اینه که حتما باید با وایرلس گوشی کانکت شد و نصب کرد ؟ وایرلس ندارم :41:

آره حتما باید Wi داشته باشی .
ولی من یکی از دوستام یه بسته GPRS از ایرانسل گرفته بود بعد دانلود کرد .
:10::40::11:

mehrdad_joon
02-02-2011, 20:54
سلام
آقا من Cydia هم دانلود کردم با آیپاد.حالا چه سورسی بهش بدم جیلبریکش کامل شه؟!

payamf1
03-02-2011, 01:20
سلام
آقا من Cydia هم دانلود کردم با آیپاد.حالا چه سورسی بهش بدم جیلبریکش کامل شه؟!
جیلبرکتون کامل شده...

برای اینکه بتوانید برنامه های کرک شده رو روی آیفون نصب کنید برنامه appsync را از سورس زیر بگیرید.

sinfuliphonerepo.com

saeid_xp2002
11-02-2011, 18:48
سلام آقا پیام خسته نباشید .
آقا من یک آیفون 4 دارم اومدم که به گفته خدتون از طریق اولین راه اونو جیلبرک کنم .(با برنامه Limera1n)
من گوشیم رو به 4.1 ریستور کردم بعد برنامه رو به گفته خدتون دانلود کردمو همون کارهایی که گفتین انجام دادم .
قسمتی که میگه کلیده home+power رو نگه دار هر چند بار که اینکارو میکنم و گوشی ریست میشه دوباره همین پیغام میاد .
بعد اومدم که گوشیمو با آیتونز ریستور کنم و برگردونم نه به مدل 4.1 ریستور نمیشه نه به مدل 4.2 هر کدومش یه ارور میده . الان گوشی که روشن میشه فقط رو صفحش یه کابل USB کشیده که فلش داره به سمت آیتونز . یه راهنمایی بکنید که باید چی کار کنم.

yas_6969
11-02-2011, 21:30
سلام آقا پیام خسته نباشید .
آقا من یک آیفون 4 دارم اومدم که به گفته خدتون از طریق اولین راه اونو جیلبرک کنم .(با برنامه Limera1n)
من گوشیم رو به 4.1 ریستور کردم بعد برنامه رو به گفته خدتون دانلود کردمو همون کارهایی که گفتین انجام دادم .
قسمتی که میگه کلیده home+power رو نگه دار هر چند بار که اینکارو میکنم و گوشی ریست میشه دوباره همین پیغام میاد .
بعد اومدم که گوشیمو با آیتونز ریستور کنم و برگردونم نه به مدل 4.1 ریستور نمیشه نه به مدل 4.2 هر کدومش یه ارور میده . الان گوشی که روشن میشه فقط رو صفحش یه کابل USB کشیده که فلش داره به سمت آیتونز . یه راهنمایی بکنید که باید چی کار کنم.

شما میشه بگید چه اروری میده؟
ولی این طور که شما گفتید من احتمال میدم ارور 1013 باشه که باید فایل هاست و پاک کنید راحت ترین کار این هست که با یک کامپیوتری که تا به حال آیتونز نداشته این کار و انجام بدی.

saeid_xp2002
17-02-2011, 18:48
شما میشه بگید چه اروری میده؟
ولی این طور که شما گفتید من احتمال میدم ارور 1013 باشه که باید فایل هاست و پاک کنید راحت ترین کار این هست که با یک کامپیوتری که تا به حال آیتونز نداشته این کار و انجام بدی.

وقتی ریستور می کنم تو iOS4.1 ارور (3194) میده .
و تو iOS4.2 ارور (10) رو میده. باید چی کار کنم؟

yas_6969
17-02-2011, 20:38
وقتی ریستور می کنم تو iOS4.1 ارور (3194) میده .
و تو iOS4.2 ارور (10) رو میده. باید چی کار کنم؟


ارور 3194
به آدرس زیر برید
C:\Windows\System32\drivers\etc
و فایل Host رو ارو به Desktop منتقل کرده و با notepad باز کنید
حالا در انتهای متن ، عبارت
74.208.10.249 gs.apple.com
را اضافه کنید.

ابتدا عبارت 74.208.10.249 را نوشته و بعد در ادامه gs.apple.com را تایپ کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ntitled.jpg

حال فایل Host رو به محل اصلیش برگردونده و آیتونز رو مجدد run کنید
تذکر:در صورتی که ارور برطرف نشد یک بار کامپیوتر را ریستارت کنید]

saeid_xp2002
17-02-2011, 23:18
ارور 3194
به آدرس زیر برید
C:\Windows\System32\drivers\etc
و فایل Host رو ارو به Desktop منتقل کرده و با notepad باز کنید
حالا در انتهای متن ، عبارت
74.208.10.249 gs.apple.com
را اضافه کنید.

ابتدا عبارت 74.208.10.249 را نوشته و بعد در ادامه gs.apple.com را تایپ کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ntitled.jpg

حال فایل Host رو به محل اصلیش برگردونده و آیتونز رو مجدد run کنید
تذکر:در صورتی که ارور برطرف نشد یک بار کامپیوتر را ریستارت کنید]



کاری که شما گفتین انجام دادم . اما بازم همون ارور میاد. ریستارت هم کردم

payamf1
18-02-2011, 02:01
کاری که شما گفتین انجام دادم . اما بازم همون ارور میاد. ریستارت هم کردم
اولش # بزار مثل بالايي ها
اگر حل نشد با يه كامپوتر ديگه تست كن

eAmin
18-02-2011, 02:56
کاری که شما گفتین انجام دادم . اما بازم همون ارور میاد. ریستارت هم کردم


اولش # بزار مثل بالايي ها
اگر حل نشد با يه كامپوتر ديگه تست كن
اگر باز هم به نتیجه نرسیدید، بدونید که کد SHSH مربوطه رو نگرفتید و باید حتما اینکار رو بکنید.
و یک موضوع اینکه دیگه نمی تونید کد shsh 4.1 رو بگیرید و مجبور هستید به 4.2.1 ری استور کنید!

payamf1
18-02-2011, 12:49
اگر باز هم به نتیجه نرسیدید، بدونید که کد SHSH مربوطه رو نگرفتید و باید حتما اینکار رو بکنید.
و یک موضوع اینکه دیگه نمی تونید کد shsh 4.1 رو بگیرید و مجبور هستید به 4.2.1 ری استور کنید!
بدون shsh هم میشه یعنی در کل هیچ نیازی به shsh نیست. ایشون اگر روی یه کامپیوتر که آیتونز دست کاری نشده داره ریستور کنند 100% درست میشه.

eAmin
18-02-2011, 21:19
بدون shsh هم میشه یعنی در کل هیچ نیازی به shsh نیست. ایشون اگر روی یه کامپیوتر که آیتونز دست کاری نشده داره ریستور کنند 100% درست میشه.
مرسی پیام جان، ولی مثل اینکه برای ما برعکسه این موضوع!
من تا حالا با 3 تا iphone4 لاک با این مشکل مواجه شدم + یکی خودم:دی وقتی اوایل می خواستم از خودمو با کاستوم فرم ور 4.1 گوشی رو آپدیت کنم همین ارور 3194 رو دریافت می کردم، با TinyUmbrella هم ارور 3014 می گرفتم. بعد از ذخیره shsh 4.1 با کمال تعجب تونستم به کاستوم فرم ور آپدیت کنم. این مورد دقیقا با 4.2.1 هم برای من افتاد!
جدا از اون حالا اون 3 تا گوشی دیگه هم به همین صورت! دقیقا نمی دونم شاید بخاطر اینکه این گوشی ها لاک بودن و هیچ کد shsh ی ازشون ذخیره نشده بود باشه.

saeid_xp2002
18-02-2011, 21:57
تو لب تاپم این کارها رو کردم ولی ایتونز صفحه ریستور گوشی رو نمیاره .
تو سیستم وقتی اینترنتم کانکت نیستش صفحه ریستور رو نمیاره . یه پیغام خطا میده . پیغامشم اینه که باید اینترنت وصل باشه .
تو لب تاپم هم که آیتونز رو تازه نصب کردم همون ارور اینترنت رو میده . من iOS ها رو دانلود کردم نیازی به اینترنت ندارم این مشگل رو چجوری برطرف کنم.؟

payamf1
19-02-2011, 20:01
تو لب تاپم این کارها رو کردم ولی ایتونز صفحه ریستور گوشی رو نمیاره .
تو سیستم وقتی اینترنتم کانکت نیستش صفحه ریستور رو نمیاره . یه پیغام خطا میده . پیغامشم اینه که باید اینترنت وصل باشه .
تو لب تاپم هم که آیتونز رو تازه نصب کردم همون ارور اینترنت رو میده . من iOS ها رو دانلود کردم نیازی به اینترنت ندارم این مشگل رو چجوری برطرف کنم.؟
هنگام ریستور توی قیمت Verifying Restore With Apple شاید باید حتما به اینترنت وصل باشید وگرنه ریستور انجام نمیشه

sarmast65_ata
10-03-2011, 02:10
من امشب آیپاد 3g رو ریستور کردم به 4.1 از برنامه greenpoison که می خوام جیلبرک کنم وقتی ثانیه ها کم میشه و به حالت DFU میبرم باز هم میگه try again یعنی چی؟چجوری باید انجام بدم؟

ehsanbagheri26
07-11-2011, 03:14
سلام
من می خواستم ipod touch v 4.1 جیل کنم وقتی که ipodرفت تو ریستور مود برنامه limera1n.exe رو بستم
می سه کاری کرد که ریستور نشه
ممنون

joe_satriani
07-11-2011, 14:23
سلام
من می خواستم ipod touch v 4.1 جیل کنم وقتی که ipodرفت تو ریستور مود برنامه limera1n.exe رو بستم
می سه کاری کرد که ریستور نشه
ممنون

با سلام
الان ورژن چند هستید؟

موفق باشید.

ehsanbagheri26
07-11-2011, 14:27
سلام
تازه این رو خریدم و از اولش ios v4.1 داشت الان هم همون ios v4.1 هست

---------- Post added at 01:27 PM ---------- Previous post was at 01:25 PM ----------


با سلام
الان ورژن چند هستید؟

موفق باشید.
سلام
تازه این رو خریدم و از اولش ios v4.1 داشت الان هم همون ios v4.1 هست

joe_satriani
07-11-2011, 15:12
سلام
تازه این رو خریدم و از اولش ios v4.1 داشت الان هم همون ios v4.1 هست

---------- Post added at 01:27 PM ---------- Previous post was at 01:25 PM ----------


سلام
تازه این رو خریدم و از اولش ios v4.1 داشت الان هم همون ios v4.1 هست

با سلام
خوب اگه میخواید 4.1 رو جیلبریک کنید احتیاجی نیست به ریستور کردن که. چون الان روی 4.1 هستید.

موفق باشید.

ehsanbagheri26
07-11-2011, 15:21
منضورم این بود که رفته تو ریستور مد ولی تو مد dfu نمیره و بر نامه پیقام تکرار عم لیات رو میده

ehsanbagheri26
08-11-2011, 00:45
سلام
من ipod را اول به restor mode بردم و بعد با برنامه redsn0w_win_0.9.6rc13b طبق دستورات خود برنامه به dfu mod r رفت و دستگاهم خاموش شدو یک سخت افزار جدید به نامه Apple Mobile Device (DFU Mode)
شناخت البته تو قسمت other device ودرایورش رو از اینترنت ویندوز گرفت ولی نتونست نصبش کنه و دستگاه رو نه ituns می شناسه و نه redsn0w حالا باید چی کار کنم
iopd touch 4g ios v4.1
window 8 هم سیستم عامله من هست
:41::41::41::41: