مشاهده نسخه کامل
: مشکلات مربوط به گوشی های اندرویدی
صفحه ها :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
سلام . به نظرم این برنامه ها با هارد ریست پاک بشه چون تا حالا ندیدم یه شرکت موبایل سازی قرآن و قبله بزنه رو گوشیهاش
برنامه هاي اصلي خود رام بعيد ميدونم با ريست پاك بشه ولي بقيه برنامه ها پاك ميشه.به نظرم رام ايشون رام مخصوص ايران(خاور ميانه) هست . چون Galaxy S من هم چنين برنامه هايي داشت !
يا روت كنن يا رام عوض كنن.روت كردن راحت تر و به صرفه تره !
mohammad-shams
21-03-2013, 20:27
سلام به همه دوست من وقت پیش حدود یک ماه پیش رام fox hound ورژن 1.8 رو رو گوشیش نصب کرده بود و چند روز بعدش رام رسمی 4.1.2 مخصوص ایران اومد. دوستمم این رامو نریخت تا بوتلودر گوشیش آپدیت بشه و رام فوکس هوند رو نگه داشت تا این که چند روز پیشا دید که گوشیش روشن نمیشه منم گفتم بهش که باطریو درار یکی دو ساعت دیگه بزن جا تا ببینم گوشیت سافت بریک شده یا نه!!!!!!!!!!!!. خوشبختانه گوشیش بریک نشده بود. ولی گوشیش بوت نمی شد رو آرم فوکس هوند گیر میکرد. بهش گفتم فول واپ کن (انجام wipe data/factory reset و wipe cache و wipe devik cache) اونم انجام داد ولی رام بالا نیومد. بهش گفتم مگاواپ کن بعد این رام 4.1.2 ایرانو نصب کن چند با این کارو کرد ولی ادین فیل داد حالا اکه میشه بگین که باید چیکار کنه؟ با تشکر
سلام گوشی سامسونگ gt-s5570i دارم می خواهم آپدیتش کنم الان اندروید 2.3.6 روش هست می خواهم ببینم بالاتر از این چیزی وجود دارد برای آپدیتش اگر هست لینک دانلود بدید تا برم دان کنم و آپدیتش کنم ؟
ممنونم
Milad4171
25-03-2013, 19:02
چطوری میشه از صفحه گوشی عکس گرفت ؟؟ ( اون چیزی که تو صفحه نشون میده!)
برنامه ای هست؟؟
adrenalin
25-03-2013, 19:16
دوست عزیز برنامه که زیاده
کلیک کن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ولی خوده اندروید این قابلیت داره
دکمه پاور نگه دارید به همراه ولوم - عکس میگیره
CRIS Joon CR7
27-03-2013, 14:01
یک دستگاه گوشی Sony MT27i دارم که خودم روت کردمش و آندرویدش رو با بالاترین ورژن ارتقا دادم.
قبلش فکر کنم 2.3 بود ، با زدن دکمه پاور میشد
با آخرین گزینه از صفحه نمایش عکس انداخت ولی الان که آندرویدش رو آپدیت کردم اون گزینه Take a screenshot رفته!
چجوری میشه بازگردوندش؟
در ضمن نام دیگر گوشی Xperia Sola هستش.
adrenalin
27-03-2013, 14:46
یک دستگاه گوشی Sony MT27i دارم که خودم روت کردمش و آندرویدش رو با بالاترین ورژن ارتقا دادم.
قبلش فکر کنم 2.3 بود ، با زدن دکمه پاور میشد
با آخرین گزینه از صفحه نمایش عکس انداخت ولی الان که آندرویدش رو آپدیت کردم اون گزینه Take a screenshot رفته!
چجوری میشه بازگردوندش؟
در ضمن نام دیگر گوشی Xperia Sola هستش.
بله درسته توی 2.3 یه همچین گزینه ایی موجود بود ولی تو 4 به بالا اصن دیگه وجود نداره ولی با همون کلید های ترکیبی که بالا گفتم روی اکثر سونی ها جواب میده
راهی واسه بازگشت نداره و بکلی این گزینه حذف شده :n29:
CRIS Joon CR7
27-03-2013, 15:26
بله درسته توی 2.3 یه همچین گزینه ایی موجود بود ولی تو 4 به بالا اصن دیگه وجود نداره ولی با همون کلید های ترکیبی که بالا گفتم روی اکثر سونی ها جواب میده
راهی واسه بازگشت نداره و بکلی این گزینه حذف شده :n29:
آره ، بعد از زدن اون پست (:دی) تو اینترنت یه جستجویی کردم و پیدا کردم ...
دکمه ی volume - رو به همراه دکمه ی Power که نگه داریم (3 ثانیه) میشه اسکرین شات گرفت ، به نظرم بهتر شده نسبت به قبل.:n01:
minimax2
27-03-2013, 15:56
سلام به همه دوست من وقت پیش حدود یک ماه پیش رام fox hound ورژن 1.8 رو رو گوشیش نصب کرده بود و چند روز بعدش رام رسمی 4.1.2 مخصوص ایران اومد. دوستمم این رامو نریخت تا بوتلودر گوشیش آپدیت بشه و رام فوکس هوند رو نگه داشت تا این که چند روز پیشا دید که گوشیش روشن نمیشه منم گفتم بهش که باطریو درار یکی دو ساعت دیگه بزن جا تا ببینم گوشیت سافت بریک شده یا نه!!!!!!!!!!!!. خوشبختانه گوشیش بریک نشده بود. ولی گوشیش بوت نمی شد رو آرم فوکس هوند گیر میکرد. بهش گفتم فول واپ کن (انجام wipe data/factory reset و wipe cache و wipe devik cache) اونم انجام داد ولی رام بالا نیومد. بهش گفتم مگاواپ کن بعد این رام 4.1.2 ایرانو نصب کن چند با این کارو کرد ولی ادین فیل داد حالا اکه میشه بگین که باید چیکار کنه؟ با تشکر
سلام
سعی کن یه رام سه فایله دانلود و با آخرین نسخه اودین فلش کن
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
Milad4171
28-03-2013, 21:53
چطور میشه LGworld رو جایگزین Play Store کرد. چون فیلتره و بودنش اصن فایده نداره!
الان هر برنامه به صورت خودکار به Play Store شیفت میشه!
-
د.ستان من به تازگی گوشی lg l9 گرفتم.و دچار یک مشکلی شدم.
البته مشکل از خود گوشی نیست و از خود ویندوز هست.
چون با لب تابی که ویندوزش 7 هست کار می کنم .چنین مشکلی نداره.
مشکل هم عدم نصب درایور usb هست و این ارور را میده
the system cannot find the file specified
نمیدونم چکار کنم .لطفا راهنمایی کنید ,ویندوزی که باهاش کار میکنم xp هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطور میشه LGworld رو جایگزین Play Store کرد. چون فیلتره و بودنش اصن فایده نداره!
الان هر برنامه به صورت خودکار به Play Store شیفت میشه!
-
خیلی راحت در Lgworld ثبت نام میکنید و وارد میشید و برنامه های بسیاری را برای دانلود در اختیارتون قرار میده
Milad4171
30-03-2013, 17:47
من توی LG World عضو هستم. برنامه هم ازش میگیرم. ولی Play Store سایت اصلی اندوریت هست انگار. چون من الان واسه دانلود آخرین نسخه ی گوگل پلاس به مشکل خوردم
هی میخواد به سایت Play Store وصل بشه ولی عرور Retry میده که میگن سایت فیل تره!
الان من مشکل اصلیم سر یه سری برنامه های جدیده که سایت play Store رو میخواد
الان هم یه مدتی هست هی میخواد سایتش رو آپدیت کنه ولی چون فیلتره هی گیر میکنه والکی رم رو اشغال میکنه!
:n03:
با گوشی اندروید چطور باید پیامک بدون متن بفرستم؟
لطفاً نگید Space بزار. چون برای دریافت خدمات از یه شرکتی باید پیامک بدون متن می فرستادم، Space فرستادم جواب پیامکش نیومد اما با موبایل های سونی اریکسون قدیمی پیامک بدون متن دادم راحت جواب داد.
من توی LG World عضو هستم. برنامه هم ازش میگیرم. ولی Play Store سایت اصلی اندوریت هست انگار. چون من الان واسه دانلود آخرین نسخه ی گوگل پلاس به مشکل خوردم
هی میخواد به سایت Play Store وصل بشه ولی عرور Retry میده که میگن سایت فیل تره!
الان من مشکل اصلیم سر یه سری برنامه های جدیده که سایت play Store رو میخواد
الان هم یه مدتی هست هی میخواد سایتش رو آپدیت کنه ولی چون فیلتره هی گیر میکنه والکی رم رو اشغال میکنه!
:n03:
دوست عزیز گوگل ایران را تحریم کرده و نمیشه با آی پی ایران از امکانات گوگل استفاده کرد
بهتره از چیز پی ان استفاده کنید
با گوشی اندروید چطور باید پیامک بدون متن بفرستم؟
لطفاً نگید Space بزار. چون برای دریافت خدمات از یه شرکتی باید پیامک بدون متن می فرستادم، Space فرستادم جواب پیامکش نیومد اما با موبایل های سونی اریکسون قدیمی پیامک بدون متن دادم راحت جواب داد.
يه برنامه ايراني بود كه من توي Bazaar ديده بودم ميشد باهاش SMS بدون متن فرستاد.من خودم استفاده نكردم.ولي من خودم هميشه از Space استفاده ميكردم جواب ميداد !اگه برنامه بازار رو دارين ، يه سرچ تو برنامش كنيد مياد !
سلام .دوستان من یه مشکل دارم اونم اینه که وقتی گوشی رو بهpcوصل می کنم مموری کارتمو میشناسه فایلاشم نشون میده ولی نمی تونم روش فایلی از pc کپی کنم.لطفا کمک کنید.مرسی
Milad4171
31-03-2013, 15:54
ای بابا من نمیفهم مشکل کجاست!
من آخرین نسخه ی گوگل پلاس رو از بازار دانلود کردم
الان که بازش میکنم میگه برو به گوگل استور
بعد که میرم تو گوگل استور هیچ لینکی نیست
اصن گیج شدم !
اماکن داره اپلیکشن ها به رورژن گوگل استور ربط داشته باشه؟
یعنی اینکه ازم بخواد برنامه ی گوگل استور رو آپدیت کنم.
ولی من با سای فون رفتم ولی ویدیو ها رو باز نمیکنه . لینکی هم من ندیدم :n03:
سلام
گوشی من سونی tx هست.
حروف صفحات وب فارسی رو با فاصله نشان می دهد.
مثل : س ل ا م
:n27: جه کنم؟
سلام
گوشی من سونی tx هست.
حروف صفحات وب فارسی رو با فاصله نشان می دهد.
مثل : س ل ا م
:n27: جه کنم؟
100% به رام مربوط ميشه.رام شما چيه ؟
در ضمن از چه مرورگري استفاده ميكنيد؟
گوگل کروم-منظورتون از رام چیه؟
انروید 4.04 پشتیبانی میکنه.
در ضمن GPS E گوشیم چه طور
فعال میشه؟
Milad4171
01-04-2013, 10:57
اندروید بازا.:33:
من اومدم گوگل پلاس رو آپدیت کردم بعد الان متوجه شدم به گوگل استور نیاز داره
حالا این هیچی
هی میخواد آپدیت کنه یا چی. همش علامتش میاد بالا.
نمیدونم. اگه گوگل استور رو Disable کنم میاد باز یا نه!:n13:
کلا گرفتارم کرد این موضوع
شیلتر فکن هم دارم . تو سایت هم میرم ولیفکر کنم شهری که تو ایمیلم زدم باز باعث میشه که نذاره آپدیت کنم!:n03:
گوگل کروم-منظورتون از رام چیه؟
انروید 4.04 پشتیبانی میکنه.
در ضمن GPS E گوشیم چه طور
فعال میشه؟
گوشيتون فارسي داره ؟
با بقيه مرورگر ها هم همين طوريه ؟
GPS هم توي عكس پست بالايي ميبيني. كركره رو بكش پايين ( :n02: ) توش GPS هست !
اندروید بازا.:33:
من اومدم گوگل پلاس رو آپدیت کردم بعد الان متوجه شدم به گوگل استور نیاز داره
حالا این هیچی
هی میخواد آپدیت کنه یا چی. همش علامتش میاد بالا.
نمیدونم. اگه گوگل استور رو Disable کنم میاد باز یا نه!:n13:
کلا گرفتارم کرد این موضوع
شیلتر فکن هم دارم . تو سایت هم میرم ولیفکر کنم شهری که تو ایمیلم زدم باز باعث میشه که نذاره آپدیت کنم!:n03:
میلاد جان شما یک ایمیل جدید بساز و شهر را غیر از ایران انتخاب کن
جی پی اس خاموش
سیم کارت را رو فلای مود بزار چون گوگل خیلی زرنگتر از این حرفهاست:n02: اگر تونستی سیم کارت را در بیار
بعد آپدیت کن
siyasiya
01-04-2013, 12:29
دوستان عزیز
من برنامه سرگرمی Talking Ted نسخه 3 روی موبایلم (سامسونگ galaxy mini S5570i) که اندروید 2.3.6 داره، نصب کردم. خیلی خوب و بدون مشکل نصب میشه، اما وقتی برنامه رو اجرا میکنم، یه کادری باز میشه و میگه که "نمتونه ویدئو رو پخش کنه" و کلاً برنامه کار نمیکنه. یعنی صفحه اصلی میاد و همه آیکن هاش هست، اما هیچ کاری نمیکنه و هیچ صدایی هم تولید نمیکنه.
اگر میشه لطفاً من رو راهنمایی کنید. خیلی از همتون ممنونم.
دوستان عزیز
من برنامه سرگرمی Talking Ted نسخه 3 روی موبایلم (سامسونگ galaxy mini S5570i) که اندروید 2.3.6 داره، نصب کردم. خیلی خوب و بدون مشکل نصب میشه، اما وقتی برنامه رو اجرا میکنم، یه کادری باز میشه و میگه که "نمتونه ویدئو رو پخش کنه" و کلاً برنامه کار نمیکنه. یعنی صفحه اصلی میاد و همه آیکن هاش هست، اما هیچ کاری نمیکنه و هیچ صدایی هم تولید نمیکنه.
اگر میشه لطفاً من رو راهنمایی کنید. خیلی از همتون ممنونم.
حجم فايل شما چقدر بوده ؟
اينو دانلود كنيد ببينيد كار ميكنه :
Talking Ted 3.0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
siyasiya
01-04-2013, 15:39
حجم فايل شما چقدر بوده ؟
اينو دانلود كنيد ببينيد كار ميكنه :
Talking Ted 3.0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
حجم فایلی که دانلود کردم حدود 46 مگ هست. فکر نمیکنم اشکالی در فایل دانلودی باشه، یه اشکالی در گوشی هست. لطفاً راهنمایی کنید. ممنون
با نرم افزار گوگل کرم اینطوریه.
چه کنم؟
siyasiya
02-04-2013, 10:16
حجم فایلی که دانلود کردم حدود 46 مگ هست. فکر نمیکنم اشکالی در فایل دانلودی باشه، یه اشکالی در گوشی هست. لطفاً راهنمایی کنید. ممنون
دوستان عزیز، راهنمایی نمیکنید؟؟
نرم افزارو اپگرید کردم درست شد.:n05:
Milad4171
03-04-2013, 16:44
2 تا سوال دارم اندروید بازا کمک کنن:n16:
1- من رم گوشیم 512 هست ولی همیشه یه سری برنامه ها الکی تو بخش Runnig و بخش Cash باز هستن
یه برنامه میخوام که اتوماتیک برنامه ها رو بعد از بستن ببنده.
ولی مدیریت روش داشته باشه.
بعد یه سوال دیگه
2- من چطوری میتونم بخش Data usage رو مدیریت کنم
الان کلی برنامه هست که تحت نت هستن میخوام تمام این برنامه ها فقط با وای فای کار کنن . وقتی من GPRS رو فعال میکنم فقط اون برنامه ای که خودم باز میکنم کار بکنه !
مرسی:»:7:
puya2010
03-04-2013, 19:13
2 تا سوال دارم اندروید بازا کمک کنن:n16:
1- من رم گوشیم 512 هست ولی همیشه یه سری برنامه ها الکی تو بخش Runnig و بخش Cash باز هستن
یه برنامه میخوام که اتوماتیک برنامه ها رو بعد از بستن ببنده.
ولی مدیریت روش داشته باشه.
بعد یه سوال دیگه
2- من چطوری میتونم بخش Data usage رو مدیریت کنم
الان کلی برنامه هست که تحت نت هستن میخوام تمام این برنامه ها فقط با وای فای کار کنن . وقتی من GPRS رو فعال میکنم فقط اون برنامه ای که خودم باز میکنم کار بکنه !
مرسی:»:7:
برای مورد اول، نرم افزار زیاده
همشون هم یه ضعف هایی دارن و یه خوبی هایی مثل
Advanced task killer pro
Auto killer memory
Ram booster
Go task manager
البته خوده آندروید همیشه روی میزارن ram مدیریت میکنه و شما هر زمان آپی اجرا کردی که ram زیاد بخواد و قبلش ram شما توسط آپ های دیگه اشغال شده باشه
آندروید اونایی رو که نیاز نداری اتومات میبنده
برای دومی هم یه آپ هست به اسمه
Droidwall
که مثل فایر وال ویندوز برای آندروید عمل میکنه
داخلش که بشی یه لیست از نرم افزارهای گوشیت میاره
تو اون لیست میتونی تعیین کنی که چه آپی از چه روشی ( gprs یا wifi ) باید به اینترنت وصل بشه یا حتی وصل نشه
البته باید سیستم روت باشه و کرنل شما هم ساپورت Net filter ( فکر کنم اسمش همین بود ) داشته باشه
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
Milad4171
03-04-2013, 21:23
میشه کلا Gmail رو از روی گوشی حذف کنیم؟؟ یا یه جورایی کلا Disable بشه ؟
اکانتی که روی گوشی ست شده مشکل پسورد داره واسه همین هی ارور میده و وصل نمیشه . به بخش دانلود برنامه ها هم یکم گیر میده!
اگه بشه یه جورای از دسترش خارج بشه خیلی خوبه
میشه؟
ممنون!
:n11:
میشه کلا Gmail رو از روی گوشی حذف کنیم؟؟ یا یه جورایی کلا Disable بشه ؟
اکانتی که روی گوشی ست شده مشکل پسورد داره واسه همین هی ارور میده و وصل نمیشه . به بخش دانلود برنامه ها هم یکم گیر میده!
اگه بشه یه جورای از دسترش خارج بشه خیلی خوبه
میشه؟
ممنون!
:n11:
اگه جيميل رو حذف كني يا از دسترس خارج كني مشكلات زيادي تو برنامه هاي مختلف ديگه امكان داره پيش بياد. مثل Force Close .
اگه ميخواي از دسترس خارجش كني بايد از نرم افزار هاي مديريت StartUp استفاده كني. مثل StartUp Manager (نياز به روت)
اگه ميخواي كلا حذف كني بايد گوشي روت باشه و با برنامه Root Explorer پاكش كني.
درود
دوستان من گوشی نوت 1 دارم ؛ دستگاه رو روت کردم
منتها الان میخوام گوشی رو آپدیت کنم دستگاه نمیزاره؛ چیکار باید بکنم که آن روت شه؟
درود
دوستان من گوشی نوت 1 دارم ؛ دستگاه رو روت کردم
منتها الان میخوام گوشی رو آپدیت کنم دستگاه نمیزاره؛ چیکار باید بکنم که آن روت شه؟
با چي ميخوايد آپديت كنيد ؟
بهترين راه آپديت استفاده از Odin هست كه به روت و آنروت كاري نداره.
با چي ميخوايد آپديت كنيد ؟
بهترين راه آپديت استفاده از Odin هست كه به روت و آنروت كاري نداره.
درود
منظور از آپدیدت از طریق خود دستگاه هست؛ من اینترنت بی سیم دارم؛ خود گوشی نوت1 یه گزینه یی در بین تنظیماتش داره که نوشته آپدیدت؛ با اون هرکاری میکنم نمیشه
که فکر میکنم به خاطر روت بودن گوشی هست
من با برنامه اودین چجوری میتونم آخرین ورژن دستگاه نوت 1 رو آپدیدت کنم؟
راستی گوشی بنده هروقت ریستارت یا روشنش میکنم یه علامت اخطار زرد رنگ هم داره که پیش از روت کردن نبود؛ چگونه این علامت رو پاک کنم؟
Maman- Shadi
04-04-2013, 08:09
سلام ببخشید یه سوال بی ربط با بحث دارم
چطوری میتونم کاربریمو کلا از سایت حذف کنم؟ ممنون
درود
منظور از آپدیدت از طریق خود دستگاه هست؛ من اینترنت بی سیم دارم؛ خود گوشی نوت1 یه گزینه یی در بین تنظیماتش داره که نوشته آپدیدت؛ با اون هرکاری میکنم نمیشه
که فکر میکنم به خاطر روت بودن گوشی هست
من با برنامه اودین چجوری میتونم آخرین ورژن دستگاه نوت 1 رو آپدیدت کنم؟
راستی گوشی بنده هروقت ریستارت یا روشنش میکنم یه علامت اخطار زرد رنگ هم داره که پیش از روت کردن نبود؛ چگونه این علامت رو پاک کنم؟
شما فایل رام رو بگیرید و با ادین فلش بزنید
کاری نداره،خیلی راحته
شما فایل رام رو بگیرید و با ادین فلش بزنید
کاری نداره،خیلی راحته
درود
خوب برادر من قربون شکل ماهت برم من؛ این آخرین نسخه های آپدیدت نوت 1 رو از کجا بگیرم؟
درود
خوب برادر من قربون شکل ماهت برم من؛ این آخرین نسخه های آپدیدت نوت 1 رو از کجا بگیرم؟
تو لينك زير اول آموزش ها رو بخون بعدش فلش بزنيد.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اينم ليست آخرين رام ها :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
علامت زرد رنگ قبل از بالا اومدن گوشي هست يا بعد از اون ؟ اگه فلش بزنيد به احتمال زياد درست ميشه.
منظورتون اين علامته ؟:
aliaghaaaaa
07-04-2013, 18:46
سلام.
من بعضی از نرم افزارهایی که دانلود می کنم وقتی unzip می کنم بجای اینکه یه فایل با پسوند apk بده، چندتا فایل و فولدر میده. فایل های به نام:
classes.dex
assembly-descriptor.xml
androidmainfest.xml
resources.arsc
و فولدرهایی به نام:
assets
meta-inf
res
باید چطور نصبش کنم؟ میشه راهنمای کنید؟
ممنون.
alihashtaad
07-04-2013, 19:00
برنامه های سیستمی باید در قالب zip باشن ونباید اونارو انزیپ کنید
وفقط از طریق ریکاوری نصب میشن (نیاز به روت)
mohammadi_4u
07-04-2013, 19:03
دوست عزیز آنزیپ نکنید rename کنید به پسوند apk
مگر سیستمی باشه به قول دوستمون
MOHAMMAD_ASEMOONI
08-04-2013, 05:02
سلام دوستان
آيا برنامه ای شبیه به این برنامه برایِ اندروید هست ؟
منظورتون ویجت شبیه به سنس هست؟
HD widgets شبیه اینو داره
MOHAMMAD_ASEMOONI
08-04-2013, 10:34
منظورتون ویجت شبیه به سنس هست؟
HD widgets شبیه اینو داره
سلام
ممنون از جوابتون
نه , منظورم برنامه ای شبیه به برنامه ی battclock هست
که ده دوازده جور اطلاعات مختلف رو در نوار بالای صفحه نمایش میده
اطلاعاتی مثل شارژ باتری , مقدار قدرت موج وای فای به درصد , مقدار کیلوبایت صادره و وارده , حرارت موبایل , درصد سی پی یو , چند نوع تاریخ و ساعت , قدرت آنتن و غیره
تو نت نوشته این برنامه بذای اندروید روژنی نداره
خواستم بدونم بای اندروید چیزی شبیه اون ساخته شده ؟
عکسهاش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مکمل-تسکبار/
Milad4171
08-04-2013, 21:28
چطور میشه ویدیوهایی مثله یوتوپ رو دید؟
من لینک رو میارم ولی هرچی رو علامت پلی وسط ودویو کلیک میکنم نمیاد. خودش هم لود نمیشه.
یه جا خوندم که فلش پلیر اندروید 4 به بعد رو دیگه پشتیبانی نمیکنه
راسته؟؟ مگه میشه؟؟:n29:
Ali Delkhosh
09-04-2013, 12:26
دوستان یه مشکلی دارم با وای فای
گوشیم wifi رو شناسایی می کنه و موقع کانکت شدن هم پسورد وای فای رو بهش میدم ولی کانکت نمیشه ؟!!
گوشیم اکسپریا اس
اینترنت وایرلس هم خونگی هستش یعنی مطمئن باشید رمز رو درست میزنم
ممنون میشم کمکم کنید
چطور میشه ویدیوهایی مثله یوتوپ رو دید؟
من لینک رو میارم ولی هرچی رو علامت پلی وسط ودویو کلیک میکنم نمیاد. خودش هم لود نمیشه.
یه جا خوندم که فلش پلیر اندروید 4 به بعد رو دیگه پشتیبانی نمیکنه
راسته؟؟ مگه میشه؟؟:n29:
ببينيد با بقيه فلش ها هم همين جوريه؟
البته اين نكته رو هم در نظر بگير كه كلا دسترسي يوتيوب تو ايران خيلي مشكله. مثلا واسه PC خودم ، وارد سايتش ميشه ولي فيلم ها رو لود نميكنه !
دوستان یه مشکلی دارم با وای فای
گوشیم wifi رو شناسایی می کنه و موقع کانکت شدن هم پسورد وای فای رو بهش میدم ولی کانکت نمیشه ؟!!
گوشیم اکسپریا اس
اینترنت وایرلس هم خونگی هستش یعنی مطمئن باشید رمز رو درست میزنم
ممنون میشم کمکم کنید
يه بار يه همچين مشكلي واسه گوشيم افتاده بود.يعني مطمئن بودم رمز رو درست ميزنم ولي وصل نميشد.رفتم تو تنظيمات مودم (از PC) دوباره همون رمز رو بهش دادم ، وصل شد !
parvizb7
09-04-2013, 15:54
امروزه تلفن های همراه خیلی سریع در حال رشد و توسعه هستند. سیستم عامل تلفن های هوشمند به قدری قدرت یافته اند که می شود گفت یک رایانه را در جیب خود حمل می کنید! البته حتی در بعضی مواقع یک رایانه رومیزی هم نمی تواند کارهای مانند راهبری اتومبیل با GPS را به خوبی تلفن همراه انجام دهد. بررسی ها نشان می دهد که بیش از ۳۰ درصد از صاحبان گوشی های هوشمند از اینترنت روی تلفن همراه بهره می برند. مشکلی که وجود دارد این است که در هنگام چنین کارهای جانبی , باتری گوشی یک معضل محسوب می شود و به سرعت انرژی خود را از دست می دهد.
در حالی که فناوری های صفحه نمایش و پردازنده و … در چند سال اخیر پیشرفت قابل توجهی داشته اند باتری های لیتیوم برای بهبود وضعیت انرژی هیچ تغییری نکرده اند. این در حالی است که پردازنده جدید با صفحه نمایش روشن, در کنار فناوری های ۳G و ۴G ,بلوتوث ,Wi-Fi ,GPS, دوربین های HD و غیره نیاز به منبع انرژی با قدرت دارند.
در این مقاله قصد داریم تا چند راهکار برای بهروری بیشتر از باتری تلفن همراه را مرور کنیم. کاری که باید انجام دهید این است که تنظمیات دستی را به جای تنظمیات خودکار گوشی جایگزین کنید.
چگونه عمر باتری گوشی را افزایش دهیم!
• تنظیمات نور صفحه نمایش
یکی از اصلی ترین راههای هدر دادن انرژی باتری موبایل صفحه نمایش آن است. شاید یکی از دلایل خرید تلفن همراهتان قدرت صفحه نمایش آن بوده است اما باور کنید همیشه لازم نیست نور آن در بالاترین حد ممکن تنظیم شده باشد. نور پس زمینه صفحه نمایش را تا جای که احساس راحتی در خواندن متن دارید کم کنید.
•تنظیم زمان خاموش شدن صفحه نمایش (screen timeout)
آیا لازم است در هنگامی که با گوشی کار نمی کنید صفحه آن روشن باشد ؟ حتی اگر فاصله کوتاهی ما بین فراخوانی آن است یا اینکه که فقط می خواهید یک پیام کوتاه یا ایمیل را پاسخ بدهید بهتر است زمان خاموش شدن صفحه نمایش را کاهش دهید, چون برای روشن شدن مجدد آن فقط یک لمس کافیست.
•همگام سازی و به روز رسانی های خاموش !
بعضی از اپلیکیشن های گوشی به صورت خودکار شروع به بروزرسانی می کنند و علاوه بر هدر دادن زمان پردازنده منجر به اتلاف باتری نیز می شود.بهتر است از طریق بخش مدیریت برنامه های نصب شده, همگام سازی و بروز رسانی خودکار را غیر فعال کنید.
•غیر فعال کردن ویجت ها و انیمیشن های غیر ضروری
در بسیاری از تلفن های هوشمند ویجت های مانند آب هوا و اخبار که دارای صدا و انیمیشن هم هستند در صفحه اصلی مشغول فعالیت هستند.اگر آنها برای شما غیر ضروری هستند غیر فعالشان کنید.
Battery Life
•غیر فعال کردن اتصالات جانبی
اتصالات جانبی مانند بلوتوث، Wi-Fi و GPS را هنگامی که از آنها استفاده نمی کنید غیر فعال کنید. فناوری های Bluetooth و Wi-Fi هنگام روشن بودن به صورت لحظه اقدام به جستجوی وسایل فعال می کنند که این به معنای تلف شدن انرژی زیادی از باتری است. همچنین در منطقه ای که خبری از ۳G یا ۴G نیست چه لزومی برای چک کردن آنها توسط تلفن همراهتان دارد.
• برنامه های جانبی مدیریت گوشی
برنامه های در زمینه مدیریت گوشی وجود دارد که بخش بهینه سازی مصرف باتری نیز در آنها در نظر گرفته شده است. پیشنهاد من استفاده از برنامه juicedefender است.
•استفاده از تصویر و تم برای صفحه نمایش های OLED
باورتان می شود حتی عکس پس زمینه و رنگ تم گوشی در مصرف باتری تاثیر دارد؟! در صورتی که عکس و تم انتخابی شما دارای رنگ های روشن بیشتری باشد در نتیجه نور بیشتری باید ساطع شود که مصرف بیشتر باتری را در پی دارد. این بیشتر برای تلفن های با صفحه نمایش OLED کاربرد دارد. با توجه به سلیقه تان عکس و تم با رنگ بندی مشکی یا قهوه ای را برای مواقعی که به انرژی باتری نیاز دارید انتخاب کنید.
اگر شما هم ترفندی در زمینه افزایش زمان شارژدهی و طول عمر باتری دارید خوشحال می شویم آن را از طریق بخش نظرات با دیگران به اشتراک بگذارید.متشکرم.
منبع: آندرویدفا دات آی آر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
10 نکته ساده و مفید برای افزایش طول عمر باطری تلفن همراه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Milad4171
09-04-2013, 17:57
ممنون
من با خود Browser رفتم با س آ یفون. با پوفین هم رفتم جفتش اینطوریه
یا علامت پلی میاد وسط صفحه یا علامت لود شدن ولی هیچ کاری نمیکنه
نه فقط یوتیوپ. سایتهای دیگه که ویدیو شیر میکنن هم همینطوره!
البته من فلش پلیر 11 رو نصب کردم آیکنش هم اومده
حالا نمیدونم تنظیمات دیگه داره یا نه
لازمه Browser خاصی رو نصب کنم؟ نصب نکردم چیزی تا الان!
MOHAMMAD_ASEMOONI
10-04-2013, 01:40
همسایتیهای عزیز سلام .
سوال :
اگه قبل از روت کردن و ور رفتن با گوشی از سیستم یک بک آپ بگیریم و بعدش روت کنیم و با گوشی کلی ور بریم .
آیا بعدش میشه با اون فایل بک آپ گوشی رو به حالت اول ( روت نشده ) برگردوند ؟
با تشکر
همسایتیهای عزیز سلام .
سوال :
اگه قبل از روت کردن و ور رفتن با گوشی از سیستم یک بک آپ بگیریم و بعدش روت کنیم و با گوشی کلی ور بریم .
آیا بعدش میشه با اون فایل بک آپ گوشی رو به حالت اول ( روت نشده ) برگردوند ؟
با تشکر
بستگی داره با چی بک آپ بگیری .. !
نرم افزار های معمولی بکاپ از رام بکاپ نمیگیرند..
اگر هم از طریق CWM بخوای این کار رو انجام بدی خب باید گوشی رو روت کنی !
MOHAMMAD_ASEMOONI
10-04-2013, 11:52
بستگی داره با چی بک آپ بگیری .. !
نرم افزار های معمولی بکاپ از رام بکاپ نمیگیرند..
اگر هم از طریق CWM بخوای این کار رو انجام بدی خب باید گوشی رو روت کنی !
سلام
ممنون
وقتی میگم خدا بابای مایکروسافت رو بیامرزه واسه همینه ها .
یه برنامه SPB BACK UP نصب میکنیم ظرف یک دقیقه از ROM یه بک آپ میگیره بعدش برو هر بلائی میخوای سر گوشی بیار
با یک کلیک رو فایل بک آب ( که روی مموری کارت ذخیره شده ) ظرف دو سه دقیقه گوشی برمیگرده به حالت اولش .
m_ashegh
12-04-2013, 16:26
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اکثر موبایل هایی که سیستم عامل اندروید بر رویشان نصب هست دارای حافظه داخلی محدودی هستند و بعد از مدتی کاربر به مشکل میخورد. به این صورت که زیاد هستند اپلیکیشن هایی که فقط روی حافظه داخلی نصب میشوند و وقتی تعداد اپلیکیشن ها زیاد بشود عملا کاری نمیشه کرد با موبایلتان زیرا بعضی از برنامه ها Force Close می دهد چون هیچ حافظه ای برای قرار دادن فایل های موقتی وجود ندارد و حتا برای دریافت پیامک هم به مشکل می خورید. در این مطلب می خواهیم روش هایی را برای آزاد سازی فضای حافظه ی داخلی اندروید به شما آموزش دهیم.
در روش زیر می خواهیم طریقه ی انتقال برنامه از حافظه داخلی به حافظه خارجی و چگونگی پاک کردن فایل های Cache و Data را به شما آموزش دهیم.
بر روی Setting موبایلتون بروید و روی گزینه ی Applications کلیک نمایید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سپس برای مدیریت برنامه های موبایلتان بر روی Manage Applications کلیک نمایید:
در حال حاضر شما لیستی از برنامه هایی که بر روی اندرویدتان نصب هست را میبینید که یک سری برنامه های سیستمی مربوط به خود سیستم عاملتان هست و یکی سری برنامه هایی هست که خودتان نصب کردید. اگر دقت کنید در قسمت پایینِ صفحه شما فضای خالی حافظه داخلیتان هم می توانید ببینید که اینجا ۴۱ مگابایت می باشد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای مثال بر روی Service Menu کلیک می نماییم :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همانطور که می بینید گزینه ی Move to SD card این اپلیکیشن غیر فعال هست به این معنی که قابل جابجایی به حافظه ی خارجی نمی باشد. پیشنهاد می شود اگر برنامه ای را نصب کردید از طریق روشی که گفتیم به برنامه برسید و اگر دیدید قابلیت جابجایی دارد حتما آن را منتقل کنید.
در پایین برنامه ی اینستاگرام (Instagram) را مشاهده می کنید که ما آن را انتقال دادیم به حافظه ی خارجی. بجز انتقال آن یک سری موارد دیگه هم برای آزاد سازی هست که باید بدانید، بطور مثال یک سری برنامه ها مثل اینستاگرام وقتی شما عکس ها را می بینید در موبایلتان آن ها را ذخیره می کند و حافظه ی Cache و Data شما ناخداگاه بالا خواهد رفت. در مثال زیر میبینید تقریبا ۳ مگابایت حافظه در Cache هست که Cache هم در حافظه ی داخلی می باشد، لذا باید بر روی Clear Cache و Clear Data (اگر حافظه ی قابل توجهی را ذخیره کرده بود) کلیک نمایید و پاک کنید که حافظه آزاد شود. شاید از دیدتان زیاد به نظر نرسد این مقدار ولی همین برنامه بعد از مدتی خیلی بالاتر از این فضایی که دیدید اشغال می کند، شخصا من تا ۵۰ مگابایت هم دیده ام.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پی نوشت ۱ : اگر تعداد برنامه های نصب شده تان خیلی زیاد هست و وقت اینکار رو ندارید که تک تک چک کنید چه برنامه هایی قابل انتقال به حافظه ی خارجیتان هستند یا چقدر Cache بلااستفاده دارید برای پاک کردن می توانید از برنامه ی رایگان APP2SD استفاده کنید که از مارکت بازار یا مارکت های دیگر قابل دانلود هست.
پی نوشت ۲ : اگر برنامه ی غیر ضروری دارید که بر روی حافظه ی داخلیتان هست و قابلیت انتقال بر روی حافظه خارجی ندارد از دکمه ی Uninstall در عکس بالا استفاده کنید.
majid-ar
12-04-2013, 20:32
سلام.
من تبلتم نه سیم کارت میخوره نه بلوتوث داره، میخوام گوشی جدید بگیرم، و به وسیله اون بتونم تبلت رو توی خیابون وصل کنم به اینترنت. داشتم سرچ میکردم دیدم با وای فای گوشی مثل این که میشه، ولی نوشته بودن بلوتوث هم میخواد. برای این کار حتما باید تبلت بلوتوث داشته باشه؟
با سلام
دوستان از وقتی که گوشی رو گرفتم ( اکسپریا سولا) تا به امروز نتونسته بودم ایمیلم رو در play stor وارد کنم امروز وارد کردم اما باز هم نمی تونم چیزی دانلود کنم وقتی برای دانلود کومودو میرم ایمیل خودم رو مشاهده می کنم اما پیامی مربوط به App میده که نمی دونم چی هست
وقتی play stor رو هم میزنم باز پیام میده که باید وارد اکانت خودتون در گوگل شوید از روی گوشی دکمه سمت راست رو میزنم میرم توی قسمت اکانت . می بینم تو قسمتی هست که باید اکانت گوگل رو انتخاب کرد و ایمیل من در حالت انتخاب قرار داره
اصولا روش خاصی برای ورود و دانلود و سایر کار ها وجود داره
با تشکر
با سلام
دوستان از وقتی که گوشی رو گرفتم ( اکسپریا سولا) تا به امروز نتونسته بودم ایمیلم رو در play stor وارد کنم امروز وارد کردم اما باز هم نمی تونم چیزی دانلود کنم وقتی برای دانلود کومودو میرم ایمیل خودم رو مشاهده می کنم اما پیامی مربوط به App میده که نمی دونم چی هست
وقتی play stor رو هم میزنم باز پیام میده که باید وارد اکانت خودتون در گوگل شوید از روی گوشی دکمه سمت راست رو میزنم میرم توی قسمت اکانت . می بینم تو قسمتی هست که باید اکانت گوگل رو انتخاب کرد و ایمیل من در حالت انتخاب قرار داره
اصولا روش خاصی برای ورود و دانلود و سایر کار ها وجود داره
با تشکر
Play Store واسه ايرانيا تحريمه. بايد فـيلترشكن داشته باشي!
چرا از Bazaar استفاده نميكنيد ؟
aliaghaaaaa
13-04-2013, 18:28
سلام. من یه گوشی سونی اکسپریا اس ال دارم.
هر فلش مموری که با کابل usb on the go بهش وصل میکنم، خالی نشون می ده. باید چکار کنم؟
آیا ممکنه از نوع فرمت فلش باشه؟
مثلا فت 32 یا ان تی اف اس؟
ممنون.
Play Store واسه ايرانيا تحريمه. بايد فـيلترشكن داشته باشي!
چرا از Bazaar استفاده نميكنيد ؟
با سلام و تشکر
این bazaar که گفتی چی هست یک فروشگاه انلاینه ؟
با تشکر
mohammadi_4u
14-04-2013, 11:42
با سلام و تشکر
این bazaar که گفتی چی هست یک فروشگاه انلاینه ؟
با تشکر
بله
یعنی تا حالا نداشتییید!!"
Sent from my iPad using Tapatalk HD
بله
یعنی تا حالا نداشتییید!!"
Sent from my iPad using Tapatalk HD
با سلام و تشکر
توی این سایت باید ثبت نام کرد و از طریق گوشی وارد شد و نرم افزار دریافت کرد یا با pc هم میشه دانلود کرد و بعد نصب کرد
چی رو نداشتم منظورتون رو متوجه نشدم
من با گوشی نمی تونم به شبکه بی سیم وصل بشم البته چند بار وصل شده ولی الان وصل نمیشه . شبکه رو میشناسه و میزنه کانکت اما یک قفل روی اسم شبکه هست و اینترنت ندارم در حالی که رمز شبکه رو هم درست میزنم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
راستی چرا سیستم عامل این گوشی به نسخه 4 ابگریت نمیشه من الان روی نت سرچ کردم نوشته
Android OS, v2.3 (Gingerbread), upgradable to v4.0 (Ice Cream Sandwich)
با تشکر
shahin7580
15-04-2013, 16:22
سلام.
گوشيم sony Ericsson Xperia e15i هستش.ورژن آندرويد قبليش 2.1.1 بود که چند روز پيش خودم اونو با کاستوم رام delneshin 2.3.7 اپ زدم و خوب کار ميکرد.اما ديشب خواستم که اونو به 4.0.4ارتقا بدم.
برا همين فايل رام رو دانلود کردم.(Xperia_ice_Cream_Pureness_build_11.00)
اما کوشي الان بالا نمي ياد.فقط لوگوي متني مياد و همونجا گير ميکنه.
مموري رو هم که در آوردم جواب نميده.
لطفا راهنمايي کنيد![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام و تشکر
توی این سایت باید ثبت نام کرد و از طریق گوشی وارد شد و نرم افزار دریافت کرد یا با pc هم میشه دانلود کرد و بعد نصب کرد
چی رو نداشتم منظورتون رو متوجه نشدم
من با گوشی نمی تونم به شبکه بی سیم وصل بشم البته چند بار وصل شده ولی الان وصل نمیشه . شبکه رو میشناسه و میزنه کانکت اما یک قفل روی اسم شبکه هست و اینترنت ندارم در حالی که رمز شبکه رو هم درست میزنم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
راستی چرا سیستم عامل این گوشی به نسخه 4 ابگریت نمیشه من الان روی نت سرچ کردم نوشته
Android OS, v2.3 (Gingerbread), upgradable to v4.0 (Ice Cream Sandwich)
با تشکر
بله دوست عزيز. اين نرم افزار رايگانه ميتونيد آخرين نسخه شو از همون سايتي كه دوستمون معرفي كردن دانلود كنيد.
در مورد شبكه وايرلس بگم كه اگه شما مطمئني كه پسورد رو درست ميزني ، يك بار پسورد مودم رو عوض كن به احتمال زياد درست ميشه
شما اگه ميخواي به آخرين ورژن سيستم عامل آپديت كني ، بايد همون آخرين ورژن رو دانلود كني و با نرم افزار Odin فلش بزني .
سوالي بود در خدمتم !
با سلام و تشکر
شما اگه ميخواي به آخرين ورژن سيستم عامل آپديت كني ، بايد همون آخرين ورژن رو دانلود كني و با نرم افزار Odin فلش بزني .
اخرین ورژن رو از کجا دانلود کنم ؟ و همچنین نرم افزار odin را
و بعد چطور با این نرم افزار فلش بزنم در واقع روش کارش چطور است چون خیلی تازه کار هستم
با تشکر
با سلام و تشکر
و بعد چطور با این نرم افزار فلش بزنم در واقع روش کارش چطور است چون خیلی تازه کار هستم
با تشکر
شما مدل دقيق گوشيت رو بگو -درضمن اگه تازه كار هستي ممكنه كار دست خودت بدي - بهتره بدي بيرون واست آپديت كنن !
AryanLand
16-04-2013, 23:04
با سلام و تشکر
با تشکر
سلام .
دوست عزیز شما از نرم افزار Odin نمیتونید استفاده کنید (با توجه به اینکه شما در پست اولتون بالای صفحه قبل فرمودید گوشیتون اکسپریا سولا هست) نرم افزار اودین مخصوص گوشیهای سامسونگ هست.شما باید از نرم افزار فلاش تولز استفاده بفرمائید.آموزش نحوه استفاده ش توی انجمن هست .(پیداش میکنم لینکش رو براتون میزارم).:11:
پ ن:
در ضمن با احترام نسبت به دوست عزیزمون A.N.A.Pکه فرمودن اگه بار اولتون هست بدید بیرون انجام بدن، کاملا مخالف این قضیه هستم چون شما تا زمانی که انجام ندید همیشه بار اولتون خواهد بود.به نظر بنده خودتون انجام بدید که دفعه بعد بار اولتون نباشه.:n02:
فقطکافیه طبق آموزش پیش برید و نکات رو به دقت انجام بدید.:11:
AryanLand
16-04-2013, 23:17
با سلام و تشکر
با تشکر
سلام.
لینک آموزش کار با فلش تولز:
سلام .
دوست عزیز شما از نرم افزار Odin نمیتونید استفاده کنید (با توجه به اینکه شما در پست اولتون بالای صفحه قبل فرمودید گوشیتون اکسپریا سولا هست) نرم افزار اودین مخصوص گوشیهای سامسونگ هست.شما باید از نرم افزار فلاش تولز استفاده بفرمائید.آموزش نحوه استفاده ش توی انجمن هست .(پیداش میکنم لینکش رو براتون میزارم).:11:
پ ن:
در ضمن با احترام نسبت به دوست عزیزمون A.N.A.Pکه فرمودن اگه بار اولتون هست بدید بیرون انجام بدن، کاملا مخالف این قضیه هستم چون شما تا زمانی که انجام ندید همیشه بار اولتون خواهد بود.به نظر بنده خودتون انجام بدید که دفعه بعد بار اولتون نباشه.:n02:
فقطکافیه طبق آموزش پیش برید و نکات رو به دقت انجام بدید.:11:
ممنون دوست عزيز از تذكري كه داديد. من اصلا حواسم به اين نبود كه ايشون گوشي شون غير سامسونگي هست ! :n02:
حرف دوم شما هم درست !
alireza_blue
17-04-2013, 11:43
سلام دوستان
یه سوال که البته ربطی به آندروید نداره! تو گوشی HTC Desire X چجوری میشه موقع تایپ کردن sms اون ویبره که بعد از زدن هر حرف زیر انگشت حس میشه رو قطع کرد! رو اعصابمه! هرچی تو setting ها هم گشتم چیزی پیدا نکردم!
سلام دوستان
یه سوال که البته ربطی به آندروید نداره! تو گوشی HTC Desire X چجوری میشه موقع تایپ کردن sms اون ویبره که بعد از زدن هر حرف زیر انگشت حس میشه رو قطع کرد! رو اعصابمه! هرچی تو setting ها هم گشتم چیزی پیدا نکردم!
سلام دوست عزيز من يه راهنمايي كلي ميكنمت چون گوشي شما رو نديدم :دي
اون رو بايد از تو Setting و تو قسمت صدا ها بايد غير فعال كنيد. (منظور از Setting , Setting اصلي گوشي هست)
alireza_blue
17-04-2013, 13:31
سلام دوست عزيز من يه راهنمايي كلي ميكنمت چون گوشي شما رو نديدم :دي
اون رو بايد از تو Setting و تو قسمت صدا ها بايد غير فعال كنيد. (منظور از Setting , Setting اصلي گوشي هست)
ممنون از راهنماییت ولی تو setting صداها ویبره soft key ها یا همون سه کلید پایین رو فقط قطع میکنه! تو Setting اس ام اس ها هم چیزی نبود! تایپ کردن یه مسیج مخ رو میترکونه با این فید بک ویبره :n03:
ممنون از راهنماییت ولی تو setting صداها ویبره soft key ها یا همون سه کلید پایین رو فقط قطع میکنه! تو Setting اس ام اس ها هم چیزی نبود! تایپ کردن یه مسیج مخ رو میترکونه با این فید بک ویبره :n03:
شما از همين قسمت صداها ،تيك Haptic feedback رو بردار ببين درست ميشه.
alireza_blue
17-04-2013, 14:12
شما از همين قسمت صداها ،تيك Haptic feedback رو بردار ببين درست ميشه.
نداره همچین گزینه ای :n03: فقط یه گزینه feedback داشت که اونم غیرفعال کردم
.........
ویرایش : همین الان پیداش کردم تو setting قسمت language & keyboard .. اونجا در تنظیمات keyboard گزینه feedback رو داره که میشه فعالش کرد ...
نداره همچین گزینه ای :n03: فقط یه گزینه feedback داشت که اونم غیرفعال کردم
.........
ویرایش : همین الان پیداش کردم تو setting قسمت language & keyboard .. اونجا در تنظیمات keyboard گزینه feedback رو داره که میشه فعالش کرد ...
خب جواب داد ؟
دوست عزيز راستش من گوشيم فعلا دستم نيست ، مشكلي واسش پيش اومده دادم تعمير كنن كه پس فردا ميرسه دستم.واسه همين دقيق نميتونم كمكت كنم !
منظورم اينه كه اگه موفق نشدي ، دوستان ديگه ايشالله كمك ميكنن !
تو گوگل هم سرچ كردم همه همين رو ميگفتن يعني بايد تيك Haptic Feedback رو برداري !
alireza_blue
17-04-2013, 14:26
خب جواب داد ؟
دوست عزيز راستش من گوشيم فعلا دستم نيست ، مشكلي واسش پيش اومده دادم تعمير كنن كه پس فردا ميرسه دستم.واسه همين دقيق نميتونم كمكت كنم !
آره جواب داد دوست من. تو همون قسمت کیبرد ویبره کلیدها هم فعال و غیر فعال میشه
ممنون که پیگیری کردی باعث شد یه گیر اساسی به setting بدم و بالاخره پیداش کنم :n16:
alireza_blue
17-04-2013, 14:39
خب جواب داد ؟
تو گوگل هم سرچ كردم همه همين رو ميگفتن يعني بايد تيك Haptic Feedback رو برداري !
اتفاقا تو همین صفحه ای هم که زحمت کشیدی گذاشتی همین موضوع رو گفته:
Go to settings/language & keyboard/touch input/text input & un tick vibrate when typing.
:n16:
Amateِur
19-04-2013, 10:25
سلام دوستان
مشکل بسیار بزرگی برام پیش اومده.
ویندوز 8 ریختم و مشکل اینجاست که وقتی گوشیمو (LG Optimus Black P970) رو به سیستمم وصل میکنم روی حالت مس استورج هیچ کدوم از فولدر های مموری کارتمو نشون نمیده.اما اگه موقع وصل و اتو پلی بزنی اینپورت عکس و ویدئو، عکس ها و ویدئو هام میاد.
گفتم شاید برنامه ال جی سویت رو دانلود کنم درست شه که نشد.lg pc suit 3 رو دانلود کردم و اون کلا میگه هیچ گوشی ای متصل نیست.
مشکل از کجاعه؟ دوستان حیاتیه لطفا هر چیزی به ذهنتون میرسه بفرمایید. ممنون
سیستم عامل pc ویندوز 8 / سیستم عامل گوشیم اندروید 4
سلام دوستان
مشکل بسیار بزرگی برام پیش اومده.
ویندوز 8 ریختم و مشکل اینجاست که وقتی گوشیمو (LG Optimus Black P970) رو به سیستمم وصل میکنم روی حالت مس استورج هیچ کدوم از فولدر های مموری کارتمو نشون نمیده.اما اگه موقع وصل و اتو پلی بزنی اینپورت عکس و ویدئو، عکس ها و ویدئو هام میاد.
گفتم شاید برنامه ال جی سویت رو دانلود کنم درست شه که نشد.lg pc suit 3 رو دانلود کردم و اون کلا میگه هیچ گوشی ای متصل نیست.
مشکل از کجاعه؟ دوستان حیاتیه لطفا هر چیزی به ذهنتون میرسه بفرمایید. ممنون
سیستم عامل pc ویندوز 8 / سیستم عامل گوشیم اندروید 4
شما درايور مخصوص گوشي رو نصبيدي ؟
Amateِur
19-04-2013, 19:22
شما درايور مخصوص گوشي رو نصبيدي ؟
والا قبل از نصب ویندوز 8 نه در سیستم من و نه هیچ سیستم دیگه ای نیازی به نصب درایور نبود. در ضمن من گفتم که گوشیمو نشون میده و فولدر مس استورج هم باز میشه اما فولدر های داخل مموری کارت رو نشون نمیده.
با تشکر
AryanLand
19-04-2013, 21:20
سلام.
گاهی اوقات ویروسها باعث این مشکل میشن.شما توی ویندوز تیک Hide رو بردارید ببینید فولدرها رو نشون میده یا نه. اینکارو بکنید ببینیم چی میشه اگه نشد یه راه دیگه خدمتتون عرض کنم.:11:
Amateِur
19-04-2013, 23:43
سلام.
گاهی اوقات ویروسها باعث این مشکل میشن.شما توی ویندوز تیک Hide رو بردارید ببینید فولدرها رو نشون میده یا نه. اینکارو بکنید ببینیم چی میشه اگه نشد یه راه دیگه خدمتتون عرض کنم.:11:
ممنون
اما وقتی کلیک راست>> پراپرتیس رو میزنم در هیچ سربرگری اون تیکه نیست :(
توی مترو
سرچ بزنید Folder Option
سلام
به چه طریق میشه گوشی اندروید را تنظیم کرد که اگر کسی تماس گرفت ریجکت کنه ولی براش یک اس ام اس بفرسته قبلا تو نوکیا سیستم اندورید نبودند راحت اینکار را انجام میدادم ولی تو اندورید نمیدونم چه جوریه ؟
ممنون
اما وقتی کلیک راست>> پراپرتیس رو میزنم در هیچ سربرگری اون تیکه نیست :(
دوست عزيز به نظر من اون حالتي كه شما وصل ميكنيد حالت Media بايد باشه. وقتي گوشي رو وصل ميكنيد اسم گوشي شما رو مينويسه يا مينويسه Removable Disk ؟
دربست جهنم 1
20-04-2013, 20:57
سلام قفل گوشی من پترنیه توخونه بچه ها برداشتن چند بار اشتباه کشیدن تا قفلش باز شه باز که نشه هیچ الان کد پین میخواد کسی میدونه کد پینش چیه ممنون
زمانی که قفل پترنی درست کردین یه کد دادین برای همجین موقعی
با همون کد باز میشه
دربست جهنم 1
20-04-2013, 21:22
ممنون از راهنماییتون
من XPERIA P دارم.
به علت بعضی اشکالات نرم افزاری که برا گوشیم پیش اومده ، میخوام ریست فکتوریش کنم. میخواستم ببینم با ریست فکتوری چی حذف میشه؟
رام جدیدی که نصب کردمه؟
عکسها و فیلمهام؟
نرم افزارهام؟
من XPERIA P دارم.
به علت بعضی اشکالات نرم افزاری که برا گوشیم پیش اومده ، میخوام ریست فکتوریش کنم. میخواستم ببینم با ریست فکتوری چی حذف میشه؟
رام جدیدی که نصب کردمه؟
عکسها و فیلمهام؟
نرم افزارهام؟
نرم افزار - مسيج - كانتكت هاي تو گوشي و چند چيز جرئي ديگه. بهتره اونايي رو كه لازم داريد قبلش يه بكاپ بگيريد !
Milad4171
22-04-2013, 21:34
دوستان کمک فوری
من LG L7 دارم . اندرویدم 4.0.3 هست. ولی اینطوری که متوجه شدم .4.1.2 هم واسه این گوشی اومده شایدم 4.0.3 هم اومده باشه.
مشکل اینه که گوشی من واسه آپدیت آلارم نمیده. یه شیلتر فکن هم فعال کردم وگذاشتم چک کردم یه ربع لود میکنه بعد عرور میده
میخواستم ببینم راهی واسه آپدیت دستی وجود داره؟ یادردسر داره؟؟
چون اینطوری که ریویوو ها رو خوندم خسته جدید روونترو بهتر شده.
الان مهمترین مشکلی که دارم خیلی از برنامه ها الکی تو Runnig باز هستن. حتی مثلا موزیک پلیر که باز میکنم آهنگ گوش میدم هنوز تو اون بخش داره پروسس میکنه!!
-
AryanLand
22-04-2013, 21:59
دوستان کمک فوری
من LG L7 دارم . اندرویدم 4.0.3 هست. ولی اینطوری که متوجه شدم .4.1.2 هم واسه این گوشی اومده شایدم 4.0.3 هم اومده باشه.
مشکل اینه که گوشی من واسه آپدیت آلارم نمیده. یه شیلتر فکن هم فعال کردم وگذاشتم چک کردم یه ربع لود میکنه بعد عرور میده
الان مهمترین مشکلی که دارم خیلی از برنامه ها الکی تو Runnig باز هستن. حتی مثلا موزیک پلیر که باز میکنم آهنگ گوش میدم هنوز تو اون بخش داره پروسس میکنه!!
-
سلام.
بله بصورت دستی میتونید آپدیت کنید.آموزشش هم فکر میکنم توی همین انجمن هست میگردم اگه پیدا کردم لینک میدم خدمتتون.:11:
دوستان کمک فوری
-
اگر گوشی گارانتی نداره با فلش تولز فلش بزنید و راحت به صورت آفلاین آپ کنید
دوستان کمک فوری
-
واسه برنامه هايي كه اجرا ميشن بايد يه برنامه مديريت استارت آپ بگيريد.
از برنامه Advanced task killer استفاده كنيد كه باعث ميشه برنامه هاي اصافي بسته بشن.
همچنين اگه گوشيتون روت هست از برنامه Startup manager استفاده كنيد كه خيلي تاثير داره.اما اگه روت نيست از Startup Auditor استفاده كنيد.اين دو برنامه خيلي تاثير گذارن.
ويرايش : واسه گوشي هايي كه روت نيستند هم ميشه از Startup Manager استفاده كرد ولي طبق گفته خودشون ، اگه روت باشه بهتره !
farhad_persona
24-04-2013, 17:39
بچه ها من یه گوشی Galaxy S 2 دارم
روی گوشی من یه مموری 16 گیگ هستش . من یه مموری 2 گیگ(میکرو اس دی) از قبلاً داشتم که خواستم ببینم سالم هست یا نه . گوشی رو خاموش کردم و مموری 2 گیگ رو تست کردم و بعد هم دوباره همون مموری 16 گیگ رو گذاشتم
مشکلی که دارم اینه الان گوشی رو که روشن میکنم تا حدود 1 دقیقه آنتن فول هست اما بعدش شروع میکنه به کم شدن . خطم ام سی آی هست
سیم کارت رو روی گوشی دیگه امتحان کردم مشکلی نداره. روی گوشی خودم هم ایرانسل گذاشتم مشکلی نداشت . الان به نظر میرسه گوشیم با خط ام سی آی مشکل پیدا کرده
الان وقتی با گوشی تماس میگیرم میگه در حال حاضر تماس با مشترک مورد نظر امکان پذیر نمی باشد
سلام
من گالکسی اس دارم گوشیم بالا نمیاد همنوجای که S نشون میده میمونه .باید چی کار کنم؟
گوشیم رام رسمی 2.3.6 نصبه روت شده هم هست دسترسی به ریکاوری هم دارم فقط مشکلم اینکه از وقتی ویندوز عوض کردم (8) گوشی وصل نکرده بودم وقتی سالم بود.الانم نمیشناسه که باodin رام بریزم دوباره.درایوارم نصب نمیشه.وایپم کردم
هر دو دوسن قبلی مشکلتون با تعویض رام حل میشه.
اولین دوستمون.این مشکل احتمالا به خاطر بد افزار است
دوست عزیز دومی. سامسونگ usb driver و کیز مصب کنید
payam178
24-04-2013, 19:15
سلام دوستان
من یک گلکسی پاکت خریدم روش آندروید 4.0.2 نصب بود
ولی دیشب دوستم یک گلکسی یانگ خرید روش آندروید 2.3 نصب است
آیا گلکسی بانگ قابلیت ارتقا دارد؟
سلام
من گالکسی اس دارم گوشیم بالا نمیاد همنوجای که S نشون میده میمونه .باید چی کار کنم؟
گوشیم رام رسمی 2.3.6 نصبه روت شده هم هست دسترسی به ریکاوری هم دارم فقط مشکلم اینکه از وقتی ویندوز عوض کردم (8) گوشی وصل نکرده بودم وقتی سالم بود.الانم نمیشناسه که باodin رام بریزم دوباره.درایوارم نصب نمیشه.وایپم کردم
دوست عزيز تو لينك زير پست آخر (6329) رو بخون. ببين مشكلت اين هست يا نه !
farhad_persona
24-04-2013, 19:41
هر دو دوسن قبلی مشکلتون با تعویض رام حل میشه.
اولین دوستمون.این مشکل احتمالا به خاطر بد افزار است
دوست عزیز دومی. سامسونگ usb driver و کیز مصب کنید
رفیق من factory reset هم کردم. اگر بد افزار باشه قاعدتاً با factory reset باید حل بشه. درسته ؟
این رام 4.1 جدید میگن مشکل داغ کردن داره . رام جدیدی هست که بدون هیچ مشکلی کار کنه ؟
اگر بدافزار باشه چه راه دیگه ای به غیر از تعویض رام وجود داره؟
رام کاستوم بریزید. 4.1.2 بهتر از 4.0.4 هست
farhad_persona
24-04-2013, 20:56
رام کاستوم بریزید. 4.1.2 بهتر از 4.0.4 هست
رفیق به نظرت اگر مشکل از رام هست یا بد افزار چرا خط ایرانسل روی همین گوشی بدون مشکل خط میده؟
بی زحمت یه رام کاستوم خوب که خودتون تست کردید معرفی کنید
دوست عزيز تو لينك زير پست آخر (6329) رو بخون. ببين مشكلت اين هست يا نه !
فکر نکنم به این حادی باشه مشکل من فقط نشناختن درایور گوشی تو ویندوز 8 هست که دار م یه7 مجازی میریزم ببینم میتونم رام بریزم یا نه
اگه رام قبلی رو دباره برزیم باز نیاز به نصب فارسی ساز و... هست؟
رفیق به نظرت اگر مشکل از رام هست یا بد افزار چرا خط ایرانسل روی همین گوشی بدون مشکل خط میده؟
پس اگه اینجوریه مشکل از خط هست یا شاید آنتن.
اما حتما به کلی بین برید. خیلی بهتره. رام خاصی یادم نیست. توی موبایلستان میتونید رام خوب پیدا کنید
AryanLand
24-04-2013, 22:30
بهترین رامی که میتونید بریزید.همون رام رسمی 4.1.2 ایران هست.(البته اماراته منتها CSC امارات با ایران یکیه و میشه همون رام ایران).بالای 10 تا از معروفترین رامها رو تست کردم اما رام رسمی خودش بهترین بوده تا حالا.
اگر لینک پر سرعت پیدا نکردید بگید لینک بهتون بدم.:11:
پ ن :
من در مورد گالاکسی اس 2 معمولی دارم میگم (I9100) در مورد گالاکسی اس 2 سری G رام 4.1.2 باگ داره و هر از چند گاهی گوشی خاموش میشه .
فکر نکنم به این حادی باشه مشکل من فقط نشناختن درایور گوشی تو ویندوز 8 هست که دار م یه7 مجازی میریزم ببینم میتونم رام بریزم یا نه
آهان آخه گفتي رو لوگو S گير ميكنه .واسه من اينجوري بود 200 تومن پياده شدم !
من زمانی که اس داشتم زیر 50 بار بریک نشد.کلا لوگو اس رو نمیدیدم نگران میشدم
MOHAMMAD_ASEMOONI
25-04-2013, 10:02
سلام دوستان . در اندروید 2.3 وقتی پیامک مینویسم , اگه تعداد کلمات از سه پیامک ییشتر بشه تبدیل میشه به mms . چکارش کنم نشه mms ؟
AryanLand
25-04-2013, 11:34
سلام دوستان . در اندروید 2.3 وقتی پیامک مینویسم , اگه تعداد کلمات از سه پیامک ییشتر بشه تبدیل میشه به mms . چکارش کنم نشه mms ؟
سلام.
از برنامه Go SMS استفاده کنید.توی بازار (نرم افزار بازار) هم هست میتونید دانلود کنید.:11:
AryanLand
25-04-2013, 11:39
سلام.
یا از طریق ریکاوری وایپ کنید گوشیتون رو یا اینکه از طریق ریکاوری یک کاستوم رام بریزید . اگر هم میخواهید رام رسمی بریزید که با نصب Kies روی 8 نصب میشه که با نصبش درایورها نصب میشن منتها اگر هم نشد با یه ویندوز 7 با اودین میتونی رام رسمی بریزید.:11:
من زمانی که اس داشتم زیر 50 بار بریک نشد.کلا لوگو اس رو نمیدیدم نگران میشدم
S من eMMC ـش سوخته بود كه 8 گيگش ميشد 200 تومن !
farhad_persona
25-04-2013, 15:37
بهترین رامی که میتونید بریزید.همون رام رسمی 4.1.2 ایران هست.(البته اماراته منتها CSC امارات با ایران یکیه و میشه همون رام ایران).بالای 10 تا از معروفترین رامها رو تست کردم اما رام رسمی خودش بهترین بوده تا حالا.
اگر لینک پر سرعت پیدا نکردید بگید لینک بهتون بدم.:11:
پ ن :
من در مورد گالاکسی اس 2 معمولی دارم میگم (I9100) در مورد گالاکسی اس 2 سری G رام 4.1.2 باگ داره و هر از چند گاهی گوشی خاموش میشه .
گالاکسی اس 2 معمولی هست برا من .
لینکش رو برام بفرستین بی زحمت
البته تو سایت موبایلستان لینک رام رسمی کشور عراق رو گذاشته و خبری از امارات نیست . برا امارات مشکل داغ کردن نداره؟
AryanLand
25-04-2013, 22:31
گالاکسی اس 2 معمولی هست برا من .
لینکش رو برام بفرستین بی زحمت
البته تو سایت موبایلستان لینک رام رسمی کشور عراق رو گذاشته و خبری از امارات نیست . برا امارات مشکل داغ کردن نداره؟
سلام.
اگر رام عراق رو دارید که با امارات یکیه.داغ کردن گوشی بیشتر به نرم افزارهای باز و در حال اجرای رام ربط داره .شما نرم افزار auto run manager رو نصب کنید و نرم افزارهای اضافی رو ببند مشکل داغ کردن حل میشه.منتها برای اجرای این برنامه نیاز دارید که گوشیتون روت شده باشه:11:
Cheric1986
26-04-2013, 20:41
سلام دوستان به نظرتون براي اندرويد 4.0.1 انتي ويروس نصب کنم؟ اگر اره چه انتي ويروسي پيشنهاد ميدين
AryanLand
26-04-2013, 20:55
سلام دوستان به نظرتون براي اندرويد 4.0.1 انتي ويروس نصب کنم؟ اگر اره چه انتي ويروسي پيشنهاد ميدين
سلام.
نصب آنتی ویروس به ورژن رامتون ربطی نداره و یه چیز کاملا" سلیقه ایه واضح تر بخوام بگم بعضی از دوستان نصبش رو از واجبات میدونن و بعضی دیگر مثل خود من اصلا" نیازی نمیبینن.چون به شدت سرعت گوشی رو میاره پائین .بطور کلی اگر خواستید نصب کنید avast و avg رو با توجه به سابقه خوبشون پیشنهاد میکنم.:11:
CRIS Joon CR7
26-04-2013, 20:59
مدل گوشی : Sony Xperia P
وقتی SMS میاد ، گوشی قفل هستش ، ولی متن پیغام به طور شناور در نوار بالای گوشی نشان داده میشود؟:n27:
چکارش باید کرد؟ دقیقا یادم نیست از کی اینطوری شده!
نه برنامه ی جدیدی نصب کردم نه تنظیماتی چیزی!
ati_1991
26-04-2013, 22:14
سلام
گوشی xperia s اس ام اس نه بهش میره نه میاد
با *#*#4636#*#* تو قسمت phone information خواستم SMSC شماره مرکز اس ام اس رو update کنم ولی update error میده
یه جا شنیدم گفتند قفل سیم کارتو باید بشکونی نفهمیدم یعنی چی
یکی هم گفت سیم کارتمو از عوض کردم درست شد اما متاسفانه سیم کارت پانچ شده دیگه ندارم که توش جا شه
میشه کمک کنید؟:n28:
Cheric1986
26-04-2013, 22:18
مرسي دوسته من
يکي از دوستام امروز اوست نصب کرد دايم ارور ميداد که ويروس داره ولي در همين حد نه از ورودش جلو گيري کرد و نه از فعاليتش کلا فرماليته بود نظرتون در مورد نورتون چيه
AryanLand
26-04-2013, 22:31
مدل گوشی : Sony Xperia P
وقتی SMS میاد ، گوشی قفل هستش ، ولی متن پیغام به طور شناور در نوار بالای گوشی نشان داده میشود؟:n27:
چکارش باید کرد؟ دقیقا یادم نیست از کی اینطوری شده!
نه برنامه ی جدیدی نصب کردم نه تنظیماتی چیزی!
سلام.
شما به قسمت اس ام اس هاتون برید و از منو گزینه ستینگ رو انتخاب کنید(ستینگ اس ام اس نه ستینگ گوشی باید اول وارد اس ام اس ها بشید(صفحه اول اس ام اس)) وقتی وارد شدید تقریبا" انتهای صفحه ستینگ یک قسمت هست بنام Preview Message ، تیکش رو بردارید دیگه اس ام اس هارو براتون توی نوار بالا نشون نمیده.:11:
AryanLand
26-04-2013, 22:34
سلام
گوشی xperia s اس ام اس نه بهش میره نه میاد
با *#*#4636#*#* تو قسمت phone information خواستم SMSC شماره مرکز اس ام اس رو update کنم ولی update error میده
یه جا شنیدم گفتند قفل سیم کارتو باید بشکونی نفهمیدم یعنی چی
یکی هم گفت سیم کارتمو از عوض کردم درست شد اما متاسفانه سیم کارت پانچ شده دیگه ندارم که توش جا شه
میشه کمک کنید؟:n28:
سلام .
برای تغییر مرکز اس ام اس نیاز به کد ندارید ،شما برید توی صفحه اصلی اس ام اس هاتون و اونجا منو رو بزنید و ستینگ رو انتخاب کنید بعد توی قسمت text message settings میتونید شماره مرکز رو بصورت دستی وارد کنید (توی قسمت Message center).البته اگر مشکل شما مربوط به شماره مرکز باشه.:11:
AryanLand
26-04-2013, 22:38
مرسي دوسته من
يکي از دوستام امروز اوست نصب کرد دايم ارور ميداد که ويروس داره ولي در همين حد نه از ورودش جلو گيري کرد و نه از فعاليتش کلا فرماليته بود نظرتون در مورد نورتون چيه
سلام.
من عرض کردم با هیچ کدومش کار نکردم که بتونم راهنمایی کنم یا نظر بدم.با توجه به اینکه روی سیستم هام (لپ تاپ و پی سی ) این 2 تا رو داشتم و میدونستم برای آندروید هم اومده و اینکه روی ویندوز کارشون واقعا" عالی هست گفتم این دوتا فکر میکنم خوب باشه.البته الانهم از یکی از دوستان که استفاده میکنه سوال کردم میگفت Avast داره (روی گوشی ) و راضی بود.:11:
havzhini
27-04-2013, 14:38
سلام
من یه گوشی الجی c660 دارم
برای تماس هربار که تماس میگرم اگه تماس برقرار نشه یا اشغال باشه ارتباط که قطع میشه گوشی میاد صفحه هوم و دوباره باید قفل رو باز کرد رفت توی کانتکت و تماس گرفت
برای تماسهای مکرر که بخوای بگیری واقعا ازاردهندست
راهی هست همچین حالتی نباشه و اگه تماس برقرار نشد بازم توی تماسها بمونه و راحت تماس مجدد گرفت؟
آهان آخه گفتي رو لوگو S گير ميكنه .واسه من اينجوري بود 200 تومن پياده شدم !
یه ویندوز 7 مجازی ریختم با اون رام نصب کردم حل شد
ati_1991
27-04-2013, 23:34
سلام .
برای تغییر مرکز اس ام اس نیاز به کد ندارید ،شما برید توی صفحه اصلی اس ام اس هاتون و اونجا منو رو بزنید و ستینگ رو انتخاب کنید بعد توی قسمت text message settings میتونید شماره مرکز رو بصورت دستی وارد کنید (توی قسمت Message center).البته اگر مشکل شما مربوط به شماره مرکز باشه.:11:
ضمن تشکر
مشکل اینه که این setting رو نداره تو صفحه اس ام اس. فقط تنظیمات delivery و از این قبیل رو داره
Cheric1986
29-04-2013, 01:25
سلام دوستان
من برنامه go Lunchero نصب کردم يه سري تغييراتشو ميخوام به حالت اوليه برگردونم در صفحه اصلي مثل ساعت و اب وهوا.
نواره روشن و خامش کردن بلوتوث و wi Fi که الان براي اينکه اجرا بشه اپديت ميخواد و اپ نميشه چجوري به حالت اوليه برگردونم
ايا ميشه اينارو اپ کرد؟
ميگه اکانته گوگلو ساين اين کن اين کارو ميکنم ولي بازم همون پيغامو ميده حتي وقتي ميخوام از go Market دانلود کنم لطفا راهنمايم کنيد بايد چيکار کنم...
Last edited by Cheric1986 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]); امروز at 01:16.
mehran2190
29-04-2013, 13:12
کسی از دوستان می دونه چطوری میشه با sony xperia v به gprs ایرانسل وصل شد. هر کاری می کنم آخرش میگه تنظیمات موجود نیست.
سلام.
دوستان لطفا راهنماییم کنید....
من گوشی sony p دارم چند روز پیش یه update سیصد مگی براش اومده بود که نصب کردم خیلی هم روون و عالی اجرا میشد خیلی هم خوشگل شده بود! تا اینکه دیشب شارژش خالی شد گوشی هم خاموش شد زدم به شارژ دیگه روشن نمیشه تو همون صفحه اول میمونه ... چه کار کنم !؟
سلام.
دوستان لطفا راهنماییم کنید....
من گوشی sony p دارم چند روز پیش یه update سیصد مگی براش اومده بود که نصب کردم خیلی هم روون و عالی اجرا میشد خیلی هم خوشگل شده بود! تا اینکه دیشب شارژش خالی شد گوشی هم خاموش شد زدم به شارژ دیگه روشن نمیشه تو همون صفحه اول میمونه ... چه کار کنم !؟
شرمنده حل شد برای اطلا دوستام میگم شاید مثل من به مشکل خوردن: دکمه روشن و ولوم + را همزمان برای 5 ثانیه نگه دارید....!
الکی الکی داشتیم سکته میکردیم...!:n02:
ولی آپ دیتش رو نصب کنید گوشیتون باحال میش...تبدیل میشه به 4.1.2
build number 6.2.A.0.400
kernel 3.0.8+
AryanLand
29-04-2013, 15:57
ضمن تشکر
مشکل اینه که این setting رو نداره تو صفحه اس ام اس. فقط تنظیمات delivery و از این قبیل رو داره
سلام.
شما زمانی که وارد صفحه لیست اس ام اس هاتون شدید کلید منو رو بزنید ستینگ اس ام اس ها اونجا باید باشه.:11:
سلام من قبلا اینو پرسیدم کسی جواب نداد دوباره می پرسم
به چه طریق میشه گوشی اندروید را تنظیم کرد که اگر کسی تماس گرفت ریجکت کنه ولی براش یک اس ام اس بفرسته قبلا تو نوکیا سیستم اندورید نبودند راحت اینکار را انجام میدادم ولی تو اندورید نمیدونم چه جوریه ؟
babak_gww
30-04-2013, 11:48
با نصب نرم افزار جانبی این کار راحت
انجام میپذیره
AryanLand
30-04-2013, 18:46
سلام.
شما نوع گوشی وورژن رامتون رو بفرمائید تا بهتر بشه راهنمایی کرد.:11:
goblet of fire
01-05-2013, 16:54
سلام
من گوشی xperia گرفتم و تا حالا با اندروید کار نکردم
یک سر عکس و موزیک از طریق وای فای گوشی دانلود کردم ولی وقتی گوشی را به کامپیوتر زدم به صورت اتومات برنامه sony pc companion نصب شد و پس از جدا کردن گوشی از کامپیوتر تمام فایل ها از گوشی پاک شد!
چجوری میتونم اون فایل ها را برگردونم؟
Ac.Milan
01-05-2013, 19:32
سلام... من Galaxy S3 دارم و شدیدا با آنتن دهیش مشکل دارم. تو نت که گشتم گفته بودند باید درایور مودم عوض شه. کسی میتونه به من کمک کنه که چه کار کنم؟
M A S 0 U D
01-05-2013, 19:45
سلام
نمیشه کاری کرد این صفحه نمایش گوشی خاموش نشه یا قفل نشه؟
AryanLand
01-05-2013, 23:49
سلام
نمیشه کاری کرد این صفحه نمایش گوشی خاموش نشه یا قفل نشه؟
سلام.
زمان خاموشی رو میتونید بزارید روی 10 دقیقه ،اما من توی رامهای رسمی بیشتر از این ندیدم(رامهای غیر رسمی Neverهم دارن) در مورد قفل نشدن صفحه هم میتونید قفل رو از توی ستینگ غیر فعال کنید.:11:
AryanLand
01-05-2013, 23:51
سلام... من Galaxy S3 دارم و شدیدا با آنتن دهیش مشکل دارم. تو نت که گشتم گفته بودند باید درایور مودم عوض شه. کسی میتونه به من کمک کنه که چه کار کنم؟
سلام.
یکبار رام رسمی ایران رو نصب کنید به احتمال فراوان مشکل شما حل میشه.مگر اینکه مشکل سخت افزاری باشه.:11:
سلام
من میخوام با گوشی اندروید اس ام اس انبوه بفرستم. یعنی به این صورت که یک متن تبلیغاتی رو به تعداد زیادی شماره تلفن که در یک فایل تکست یا اکسل هست ارسال کنم. الان همین کار رو با کامپیوتر و جی اس ام مودم انجام میدم.
اندروید قابلیت این کار رو داره یا برنامه ای برای این کار هست؟
با تشکر منتظر راهنمایی شما هستم
سلام.
شما نوع گوشی وورژن رامتون رو بفرمائید تا بهتر بشه راهنمایی کرد.:11:
samsung galaxy mini 5570ixxlf3 andorid 2.3.6 kernelversion:2.6.35.7
راستی علاوه بر اون مشکل قبل اگر آپدیتی براش هست بگید تا آپدیتش کنم
mehran2190
02-05-2013, 14:05
گوشی xperia v من بعد از چند روز کار کردن خود به خود silent شده هر کاری هم می کنم درست نمیشه می خواستم ببینم مشکل از برنامه های نصب شده هست یا ورژن اندرویدش مشکل داره، اندرویدش 4.1.2 هست.
Ac.Milan
02-05-2013, 14:27
سلام.
یکبار رام رسمی ایران رو نصب کنید به احتمال فراوان مشکل شما حل میشه.مگر اینکه مشکل سخت افزاری باشه.:11:
دوست عزیز گوشی من گارانتی مایکروتل هست. مگه خودش نداره؟
از کجا میتونم گیرش بیارم؟ و همینطور روش نصبش رو از کجا یاد بگیرم؟
لطفا جواب من را هم بدهید پست 612
سلام لطفا یکی جواب این سوال منو بده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %A7%D9%86%D8%AF%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%AF
AryanLand
02-05-2013, 22:35
لطفا جواب من را هم بدهید پست 612
سلام.
یک اپلیکیشن برای این کار قبلا" دیدممنتها الان اسمش یادم نیست.اگر پیداش کردم براتون آپلود میکنم.:11:
AryanLand
02-05-2013, 22:38
دوست عزیز گوشی من گارانتی مایکروتل هست. مگه خودش نداره؟
از کجا میتونم گیرش بیارم؟ و همینطور روش نصبش رو از کجا یاد بگیرم؟
سلام.
خودش رام رسمی رو داره منتها شاید رام ایراد داشته باشه.با نصب دوباره ایرادش برطرف میشه.شما ورژن آندرویدتون و همچنین مشخصات رامتون رو بفرمائید لینکش رو براتون بزاریم(یا من یا دوستان دیگه):11:
AryanLand
02-05-2013, 22:38
سلام لطفا یکی جواب این سوال منو بده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %A7%D9%86%D8%AF%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%AF
سلام.
جواب داده شد.(توی تاپیک مورد نظر):11:
AryanLand
02-05-2013, 22:42
گوشی xperia v من بعد از چند روز کار کردن خود به خود silent شده هر کاری هم می کنم درست نمیشه می خواستم ببینم مشکل از برنامه های نصب شده هست یا ورژن اندرویدش مشکل داره، اندرویدش 4.1.2 هست.
سلام.
اگر قبلش درست بوده پس رامتون قاعدتا" نباید ایراد داشته باشه.احتمالا" نرم افزاری نصب کردید که تنظیماتش بر تنظیمات گوشی غالب هست و گوشی تنظیماتش رو از اون میگیره.البته این مشکل از تداخل برنامه ها هم میتونه باشه.میتونید برنامه ها رو دونه دونه پاک کنید ببینید مشکل از کدومشونه.:11:
AryanLand
02-05-2013, 22:49
samsung galaxy mini 5570ixxlf3 andorid 2.3.6 kernelversion:2.6.35.7
راستی علاوه بر اون مشکل قبل اگر آپدیتی براش هست بگید تا آپدیتش کنم
سلام.
من با گوشی شما کار نکردم و نمیدونم بصورت دیفالتش این قابلیت رو داره یا نه منتها برنامه برای اینکار هست.میگردم اگر چیز بدرد بخوری دیدم بهتون لینک میدم.
در مورد آپدیت هم آپدیت رسمی برای گوشی شما نیومده.(چک کردم).:11:
goblet of fire
03-05-2013, 12:34
شدیدا نیازمند یاری شما هستیم:
دوستان انتن گوشیم یهو رفت هر کاری کردم نیومد!
سیمکارت دیگه هم تست کردم باز نشد
مدل گوشی اچ تی سی دزایر
ممنون میشم یه راه حل کاربردی به جز بردن به خدمات موبایلی بگید
ممنون
خیلی فوریه
AryanLand
03-05-2013, 19:58
سلام.
یه نگاهی به ستینگ هاتون بندازید و اگر همه چیز اوکی بود.یه ریست فاکتوری کنید.اگر مشکل سخت افزاری نباشه مشکل حل میشه.:11:
با سلام.می خواستم تو تنظیمات گوشی کاری کنم که شماره هایی که باهام تماس گرفتن رو برای مدتی که خودم میخوام نگه داره(یعنی فضای نگهداری اطلاعات تماس رو بیشتر کنم)مدل گوشی galaxy mini هست.اگه کسی بلده راهنمایی کنه ممنون میشم
Cheric1986
04-05-2013, 22:18
سلام دوستان لطف کنید راهنماییم کنید
وقتی با گوشی بازی میکنم یا مثلا داخل یک برنامه هستم ارور میده که برنامه متوقف شد و از بازی یا برنامه خارج میشه
بازی های خیلی سبک..
مثل بازی poo
یا برنامه psiphon3 وقتی stop رو میزنم و میخوام خارج شم
سلام
گوشی موبایل من گلکسی نوت 2 هستش.
از یکی از دوستام خریدمش و مطمئن هستم که ضربه و ... نخورده.
یه مشکل از روز اول داشته. به محض اینکه تماس بر قرار میکنم یه تق تق اروم و مداوم توی گوشی که صدای طرف میاد ایجاد میشه و به محض قطع کردن تماس صدا می افتد.خوب یه احتمال هست که بلندگوی تماس خرابه اما اینطور نیست.چون وقتی صدا رو روی اسپیکر پشت هم میندازم توی تماس اون تق تق شنیده میشه.این در حالیه که اهنگ پخش میکنم سالمه و صدای اضافه نداره.نمایندگی سامسونگ کرمانشاه بردم اما واقعا سر در نیاوردن و گفت این مشکل مهمی نیست و ارزش باز کردن نداره.ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
ببخشید طولانی شد
MOHAMMAD_ASEMOONI
10-05-2013, 01:48
سلام .
تجربه ی شخصی :
خیلی بهتره که گوشیِ اینترنت از گوشی تلفن جدا بشه . بسیاری از مشکلات دیگه پیش نمیاد از جمله هنگ کردن .
امنیتش هم خیلی بیشتره .
استفاده از گوشی بدون کارت حافظه هم اشتباه محض هست .
همیشه از اطلاعاتِ گوشیتون بک آب بگیرین و روی مموری کارت ذخیره کنین تا اگر بلائی سر گوشی اومد اطلاعاتتون و فایلهاتون از دست نره
این رو در تاپیک تجربه های زندگی هم خدمتتون عرض کردم
اگه مشترک اون تاپیک نیستین مشترک بشین , ضرر نمیکنین .
Cheric1986
11-05-2013, 00:19
سلام دوستان من این مشکلاتو با گوشیم دارم لطفا کمکم کنید:
1. در مورد متوقف شدت برنامه ها میگین چیکار باید بکنم این ارور رو میده
.... is not responding would you like to close it?
برنامه های خیلی سبک
مشکل سخت افزاریه نرم افزاریه..
2.فلش پلیر برای کروم فلش پلیر نصبه ولی کروم صفحات فلاش وقسمتهایی از سایت که فلش میباشند نشون نمیده میگه پلاگین نصب نیست
1- مشکل از رام یا اپلیکیشن هست.
2- اندروید از 4 به بعد دیگه از فلش پشتیبانی نمیکنه.کروم نیز
Cheric1986
11-05-2013, 17:01
مرسی از جوابتون
چیکار میتونم بکنم
چگونه میشه فهمید چه رامی رو گوشیم نصبه؟
sina 007
14-05-2013, 23:57
سلام دوستان
متأسفانه چند وقت هست مشکلی برام به وجود اومده
من گوشی HTC Desire دارم و از دیشب به صورت ناگهانی سیم کارتم توسط گوشی شناسایی نمیشه ، گرچه سیم کارت رو داخل گوشی های دیگه قرار میدم مشکلی نیست
یا سیم کارتهای دیگه رو وقتی داخل گوشی میذارم خیلی راحت شناسایی میشن اما سیم کارت خودم مشکل داره رو گوشی
اگه میشه راهنماییم کنید
خیلی ممنون
با تشکر:n16::n16:
manya-atashin
15-05-2013, 11:42
سلام
من يه گوشي sony p دارم حدود 3 گيگ بازي از بازار ( برنامه بازار ) دانلود كردم
الان خواهرم هم گوشي sony گرفته
ميخوام واسش انتقال بدم
ولي اصلا اين فايل ها رو پيدا نميكنم !
برنامه bluetooth file transfer رو هم دارم
ولي همه پوشه ها رو گشتم نبود !
چيكار كنم؟
hamed1297
15-05-2013, 14:12
شما یه برنامه بک آپ از همون مارکت بازار بگیر.نصب کن روی هر دو گوشی.از گوشی اولی بک اپ بگیر و فایلها پشتیبان گرفته شده رو از گوشی اول به گوشی جدید منتقل کنید.
manya-atashin
15-05-2013, 14:45
مدل گوشي ها يكي نيست عزيز جان
موردي نداره ؟!
sony p
و
sony L
SIMON137
15-05-2013, 15:43
تو smemo تو گلکسی اس 3 ، روی صفحش هرچی می نویسی می تونی بیاری روی home screen
الان وقتی میارمش روی هوم اسکرین ، اون نوشته ه نمیاد ، صفحه ی خالیش میاد
چه کنم ؟
hamed1297
15-05-2013, 15:58
هیچ فرقی نداره.همه آندروئیدی ها مثل هم عمل میکنن.
manya-atashin
15-05-2013, 18:17
مرسي از شما
خيلي لطف كردين
اما يه سوال پيش اومد
الان من رو گوشيم 4 گيگ برنامه و بازي دارم
اين برنامه اي كه تو بازار هست بك آپ كلي ميگيره؟
يعني منظورم اينه كه نصف اين برنامه و بازي ها رو نميخوام بره تو گوشي آبجيم !
امكانش هست
يا همه رو ارسال ميكنه؟
تشكر
hamed1297
15-05-2013, 18:33
خواهش:)
برنامه ها لیست اپ های نصب شده رو نشون میده و شما انتخاب میکنی از کدوم بکاپ بگیره.
ارسال که نمیکنه.میریزه توی یه فولدر توی حافظه جانبی گوشی و شما از اونجا کپی میکنی.
Sent from my Xperia X10 using Tapatalk 2
یه راه دیگه ام هست
برنامه و بازی هایی که از بازار دانلود می کنید تو این مسیر ذخیر میشه icm/bazaar/downloads.می تونید هر برنامه ای که خواستید رو انتقال بدید.
manya-atashin
15-05-2013, 22:25
ممنون دوستان ... اينم پيدا كردم
اون روش اول و برنامه بك آپ هم عالي بود ...
خوب شد متوجه شدم فايل ها كدوم قسمت ذخيره ميشه (:
AryanLand
15-05-2013, 23:11
تو smemo تو گلکسی اس 3 ، روی صفحش هرچی می نویسی می تونی بیاری روی home screen
الان وقتی میارمش روی هوم اسکرین ، اون نوشته ه نمیاد ، صفحه ی خالیش میاد
چه کنم ؟
سلام.
کار خاصی نمیخواد انجام بدی .واسه من که بدون هیچ کار خاصی میاد.:n13: :11:
littlebigplanet
16-05-2013, 18:02
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت ادمین عزیز
من گوشی xperia neo l رو روت کردم و تا فعلا مشکلی باهاش نداشتم تا اینکه ورژن جدید اندروید برای گوشی تو قسمت آپدیتام اومده،وقتی که گوشی برای اپدیت خاموش میشه نمیتونه کارشو کامل انجام بده و گوشی روشن میشه و اپدیت انجام نمیشه.نمیدونم مشکل چیه قبلا راحت اپدیت میکردم.یعنی به خاطر روت کردن یا عوض شدنه کرنل گوشیه؟
MOHAMMAD_ASEMOONI
16-05-2013, 18:13
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت ادمین عزیز من گوشی xperia neo l رو روت کردم و تا فعلا مشکلی باهاش نداشتم تا اینکه ورژن جدید اندروید برای گوشی تو قسمت آپدیتام اومده،وقتی که گوشی برای اپدیت خاموش میشه نمیتونه کارشو کامل انجام بده و گوشی روشن میشه و اپدیت انجام نمیشه.نمیدونم مشکل چیه قبلا راحت اپدیت میکردم.یعنی به خاطر روت کردن یا عوض شدنه کرنل گوشیه؟سلام . بنده با اندروید 2.3 یه بار اپدیت کردم , روی 40% نیم ساعت گیر کرد . ولش کردم تا اینکه آپدیت رو کامل انجام داد . یعنی بعضی وقتها طول میکشه .
Ali_Best
16-05-2013, 19:27
سلام دوستان
متأسفانه چند وقت هست مشکلی برام به وجود اومده
من گوشی HTC Desire دارم و از دیشب به صورت ناگهانی سیم کارتم توسط گوشی شناسایی نمیشه ، گرچه سیم کارت رو داخل گوشی های دیگه قرار میدم مشکلی نیست
یا سیم کارتهای دیگه رو وقتی داخل گوشی میذارم خیلی راحت شناسایی میشن اما سیم کارت خودم مشکل داره رو گوشی
اگه میشه راهنماییم کنید
خیلی ممنون
با تشکر:n16::n16:
سلام
یبار فکتوری ریست کنید حل میشه
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت ادمین عزیز
من گوشی xperia neo l رو روت کردم و تا فعلا مشکلی باهاش نداشتم تا اینکه ورژن جدید اندروید برای گوشی تو قسمت آپدیتام اومده،وقتی که گوشی برای اپدیت خاموش میشه نمیتونه کارشو کامل انجام بده و گوشی روشن میشه و اپدیت انجام نمیشه.نمیدونم مشکل چیه قبلا راحت اپدیت میکردم.یعنی به خاطر روت کردن یا عوض شدنه کرنل گوشیه؟
الآن چه رامی روی گوشی دارید؟ رسمی؟
اگه رسمی باشه و فقط روت کرده باشید ارتباطی با کرنل نداره و باید با آپدیت مشکلی نداشته باشه
اگه راه دوست بالایی جواب نداده باشه. اشکال به خاطر همون روت هست
کلا در آپدیت وایرلس اگه گوشی، روت شده شناخته بشه مشکلاتی پیش میاد چون شمای کاربر پرایویسی شرکت رو زیر پا گذاشتید
راه حل: یبار باید دستی گوشی رو با یه رام (جدید) فلش کنید (و نه OTA)
SIMON137
16-05-2013, 19:53
سلام.
کار خاصی نمیخواد انجام بدی .واسه من که بدون هیچ کار خاصی میاد.:n13: :11:
با سپاس از راهنمایی جامع شما
خب قبلا می اومد ، الان نمیاد :n02:
nadermatin2
16-05-2013, 20:27
با یه گوشیه معمولی غیر آندرویدی میشه فایلهای آندرویدی رو برای اکسپریا مینی و اس ال فرستاد؟ من یکبار امتحان کردم نشد و اگر میشه فایل ارسال شده کجا ذخیره میشه؟
nadermatin2
16-05-2013, 20:37
دوستان تو آندروید 4.0.4 با منو فارسی ترجمه usb debbuging و developer option چی میشه؟
من یه اکسپریا مینی دارم که درایورش رو نداشتم و فلش تولز مربوطه رو از یه سایت معتبر رو هم دانلود و نصب کردم ولی هنوز گوشیمو نمیشناسه
adrenalin
16-05-2013, 22:27
معنی فارسی میشه توسعه دهندگان ایکونش شبیه { } هست
mohammadi_4u
16-05-2013, 22:48
حالت اشکال زدایی و حالت توسعه
اما بعد اتصال گوشی تو کنترل پنل و دوایس منیجر ناشناسه؟
داخل فولدر نصب شده فلش تولز یه فایل ستاپ داخل فولدری بنام driver یا flash driver هست نصب کنید .نشناخت از پورت usb. دیگه استفاده کنید.
TapatalK
hamed1297
16-05-2013, 23:45
با یه گوشیه معمولی غیر آندرویدی میشه فایلهای آندرویدی رو برای اکسپریا مینی و اس ال فرستاد؟ من یکبار امتحان کردم نشد و اگر میشه فایل ارسال شده کجا ذخیره میشه؟
خیلی مفهوم نبود سوالتون ولی اگه درست فهمیده باشم میخواین فایل برنامه آندروییدی رو با یه گوشی غیر آندروئیدی منتقل کنید؟
بستگی به نوع گوشی داره.
مثلا سونی اریکسونهای قدیم میرفت توی پوشه other چون فرمت فایلش برای گوشی نامشخص بود
سلام یک نرم افزار می خواهم که زمانیکه کسی با هم تماس میگیره رد بده بعد براش یک اس ام اس ارسال بشه چی باید نصب کنم ؟
یه گوشی دزایر دارم که یکی دوروزه هرکی تماس میگیره یا من تماس میگیرم اتومات میره رو اسپیکر/ریست فکتوری هم کردم اما درست نشد
دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه؟
mohammadi_4u
17-05-2013, 06:37
سلام یک نرم افزار می خواهم که زمانیکه کسی با هم تماس میگیره رد بده بعد براش یک اس ام اس ارسال بشه چی باید نصب کنم ؟
magic call
blacklist
genuse call
master call
اینا همشون اون قابلیتو داره از بلک مارکت یا بازار میتونید دانلود کنید
mohammadi_4u
17-05-2013, 06:44
یه گوشی دزایر دارم که یکی دوروزه هرکی تماس میگیره یا من تماس میگیرم اتومات میره رو اسپیکر/ریست فکتوری هم کردم اما درست نشد
دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه؟
سلام
گوشیو روشن به سیستم وصل کنید با کابل یو اس بی و گوشی رو حین اتصال به یو اس بی خاموش کنید.
ایم مشکل عمومیه و مال باگی هست که در رامهای استوک هم دیده میشه مربوط به usb
سپس کابلو جدا کنید و گوشی رو روشن کنید و خلاص:n01:
موفق باشید
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
گوشیو روشن به سیستم وصل کنید با کابل یو اس بی و گوشی رو حین اتصال به یو اس بی خاموش کنید.
ایم مشکل عمومیه و مال باگی هست که در رامهای استوک هم دیده میشه مربوط به usb
سپس کابلو جدا کنید و گوشی رو روشن کنید و خلاص:n01:
موفق باشید
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوست عزیز فرق نمیکنه رو چه حالتی باشه؟
charge only/disl drive
اخه از وفتی تماسم اینجوری شده رو حالت دیسک درایو هم هیچ عکس العملی نشون نمیده و گوشی فقط شارژ میشه:n27:
mohammadi_4u
17-05-2013, 07:08
دوست عزیز فرق نمیکنه رو چه حالتی باشه؟
charge only/disl drive
اخه از وفتی تماسم اینجوری شده رو حالت دیسک درایو هم هیچ عکس العملی نشون نمیده و گوشی فقط شارژ میشه:n27:
پس مطمئن شدیم که از یو اس بی هستش همون مشکل عمومی:n06:
رو حالت شارژ باشه
چندین راه گفته تو لینک که گذاشتم/
مثلا گفته کل تجهیزاتشو 20 دقیقه جدا کنید{باطری و سیم و مموری} بعد روشن کنید احتمال درست شدن هست
ولی بهترین راهی که واسه همه جواب داده همون راه اوله که گفتم.فلش هم نزنید که باز مشکل برمیگرده:n16:
کابل که زدست زنگ بزنید ببینید بازم اسپیکر میشه؟
پس مطمئن شدیم که از یو اس بی هستش همون مشکل عمومی:n06:
رو حالت شارژ باشه
چندین راه گفته تو لینک که گذاشتم/
مثلا گفته کل تجهیزاتشو 20 دقیقه جدا کنید{باطری و سیم و مموری} بعد روشن کنید احتمال درست شدن هست
ولی بهترین راهی که واسه همه جواب داده همون راه اوله که گفتم.فلش هم نزنید که باز مشکل برمیگرده:n16:
کابل که زدست زنگ بزنید ببینید بازم اسپیکر میشه؟
کاری که گفتیو کردم ولی باز نشد
موقع اتصال یوس اس بی هم باز میره رو اسپیکر
کمک:n27:
mohammadi_4u
17-05-2013, 07:36
کاری که گفتیو کردم ولی باز نشد
موقع اتصال یوس اس بی هم باز میره رو اسپیکر
کمک:n27:
روش دوم رو تست کنید. انشاالله جواب بده.
اما رو حالت های مختلف امتحان کنید تنظیمات یو اس بی رو هم تغییر بدید چون 100% مشکل برمیگرده به یو اس بی.متاسفانه من اچ تی سی اصلا نداشتم که بخوام وارد جزیاات بشم اما سونی و سامسونگ و .. طبیبم:n01:
reza2pars
17-05-2013, 19:18
سلام
من گوشیم (samsung grand i9082) رو با برنامه Android pc suite به کامپیوتر وصل میکنم ولی نمیشناستش چیکارش کنم
AryanLand
17-05-2013, 22:57
سلام
من گوشیم (samsung grand i9082) رو با برنامه Android pc suite به کامپیوتر وصل میکنم ولی نمیشناستش چیکارش کنم
سلام.
برنامه Kies رو بگیرید و با اون وصل بشید به کامپیوتر که درایورهای گوشیتون نصب بشه.(من با پی سی سوئیت کار نکردم اما احتمالا" درایورهای گوشیتون رو میخواد).:11:
mortezahn
19-05-2013, 11:20
با سلام . من گوشی htc one v دارم . می خواستم ببینم میشه بجای دکمه پاور گوشی دکمه ولوم رو برای روشن کردن صفحه بکار برد ؟ اگر نرم افزار یا ترفندی سراغ دارین ارائه بدین لطفا ... مرسی :n01:
Milad4171
19-05-2013, 19:33
من گوشیم رو ( LG L7) رو گذاشتم واسه آپدیت. یه سری فایل گرفت و آپدیت کرد. ولی من هیچ تفاوتی احساس نکردم
من میخواسمت فریمور رو عوض کنم. آندرویدم 4.0.3 هست. شنیدم که اندروید 4.1.2 هم فکر واسه این گوشی اومده.
چطوری میشه دانلود کرد؟؟؟
nadermatin2
20-05-2013, 00:10
من درایور اکسپریا اس ال رو دانلود کردم فقط 3 تا دی ال ال هست. چطوری نصبش کنم؟
manya-atashin
20-05-2013, 10:47
سلام
من گوشی sony p دارم هیچ برنامه خاصی هم نصب نکردم
تا حالا آخ هم نگفته بود
امروز یکی sms فرستاد
رفتم باز کردم دیدم نوشته
متن ارسال نشده است !
بعد میخواستم با گوشی تماس بگیرم دیدم نوشت متاسفانه مخاطبین بسته شد ! یه همپین چیزی
یعنی اصلا نمیشه تماس گرفت ... بعد گفتم خب روشن خاموش کنم درست میشه
اومدم خاموش کردم دیگه روشن نمیشه !
یعنی خودش یک ساعت هست خودکار داره هی روشن میشه آرم xperia میاد باز دوباره خاموش میشه باز آرم میاد
یعنی وارد محیط هم نمیشه !
گوشی هم باطری سر خود هست نمیشه باطری در بیارم
سیمکارت هم در آوردم هیچ فرقی نکرد
چیکار کنم؟ چش شده ییهو ؟؟؟؟؟؟؟
شارزشم روی 20 درصد بود !
Mehran-King
20-05-2013, 10:55
سلام
من گوشی sony p دارم هیچ برنامه خاصی هم نصب نکردم
تا حالا آخ هم نگفته بود
امروز یکی sms فرستاد
رفتم باز کردم دیدم نوشته
متن ارسال نشده است !
بعد میخواستم با گوشی تماس بگیرم دیدم نوشت متاسفانه مخاطبین بسته شد ! یه همپین چیزی
یعنی اصلا نمیشه تماس گرفت ... بعد گفتم خب روشن خاموش کنم درست میشه
اومدم خاموش کردم دیگه روشن نمیشه !
یعنی خودش یک ساعت هست خودکار داره هی روشن میشه آرم xperia میاد باز دوباره خاموش میشه باز آرم میاد
یعنی وارد محیط هم نمیشه !
گوشی هم باطری سر خود هست نمیشه باطری در بیارم
سیمکارت هم در آوردم هیچ فرقی نکرد
چیکار کنم؟ چش شده ییهو ؟؟؟؟؟؟؟
شارزشم روی 20 درصد بود !
به احتمال زیاد گوشیتون ویروسی شده ؟!
بهتره به تعمیرکار های مربوطه ببرین تا ببینین مشکل از چیه اگه چیزی رو مثلا بلد نیستین انجامش ندین مثل خودم یک بار یک دکمه رو اشتباه زدم بخاطرش گوشیم رو روت کردم ...
manya-atashin
20-05-2013, 10:57
تو نت که زیاد میرفتم باهاش ولی فایل خاصی نگرفتم !
چون تو گوشی عکس و اینا هست بنظرتون زیاد طول میکشه؟ نمیخوام دست کسی باشه گوشی !
supermax15
20-05-2013, 11:03
گوشی خود را با نرم افزار update service به بروز کنید
یا با نرم افزار فلش تولز رام رو دوباره نصب کنید
alihashtaad
20-05-2013, 11:07
من هم چند بار به این مشکل بر خوردم
باید از طریق ریکاوری وایپ دیتا بکنید درست میشه 100%
manya-atashin
20-05-2013, 11:11
آموزشش رو بدین دوستان !
ممنون
manya-atashin
20-05-2013, 11:13
بردن گوشی به منوی ریکاوری : گوشی رو ریستارت کرده و قبل از روشن شدن نمایشگر کلید volume Up رو بزنید (فقط در صورت داشتن منوی ریکاوری فعال میباشد و در غیر این صورت هیچگونه تغیری در روشن شدن گوشی حس نمیکنید)
چرا نمیره تو ریکاوری
هم نگه میدارم دکمه رو همه یه بار میزنم
ولی نمیره!
payam178
20-05-2013, 12:25
سلام
اگر گوشیتون رم داره و اطلاعات تون روی رم است میتونید رم را جدا کرده و ویروس کشی کنید و گوشی را به تعمیر کار بدهید.
titanium_zarin
20-05-2013, 12:39
دوست من ...
وقتی گوشی اینجوری روشن میشه خیلی جای نگرانی نیست ...
احتمالا یه کرش هست که لوپ شده توی خودش ...
بهترین کار دانلود یه رام جدید و فلش گوشی با فلش تولز هست !!
اینجوری بهتر هست ...هم همه چیز گوشی نو میشه و هم مشکلات رفع میشن !!
فقط یادتون باشه کلیه اطلاعاتتون پاک میشه !!
manya-atashin
20-05-2013, 12:42
دوست من ...
وقتی گوشی اینجوری روشن میشه خیلی جای نگرانی نیست ...
احتمالا یه کرش هست که لوپ شده توی خودش ...
بهترین کار دانلود یه رام جدید و فلش گوشی با فلش تولز هست !!
اینجوری بهتر هست ...هم همه چیز گوشی نو میشه و هم مشکلات رفع میشن !!
فقط یادتون باشه کلیه اطلاعاتتون پاک میشه !!
دارم همین کارو میکنم
ولی جدی همه چیز حذف میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
manya-atashin
20-05-2013, 12:44
یه لینک از
Flashtool v0.9.10.1به من بدین لطفا ... هر چی پیدا کردم یا خرابه یا فیل تر ...
دارم رم اصلی رو دانلود میکنم ... 570 مگ !
M A S 0 U D
20-05-2013, 20:42
سلام
دوستان گوشی من سونی اکسپریا p هستش و طبق این اطلاعات
مشخصات کلی: فرم گوشی : ساده - یک سیم کارته - وزن : 120 گرم
پردازنده: Dual-Core Cortex-A9, NovaThor U8500 Chipset 1GHz
حافظه: حافظه داخلی حافظه کلی 16384 مگابایت و حافظه در دسترس کاربر 13312 مگابایت - حافظه رم 1024 مگابایت
شبکه های ارتباطی: 3G - GPRS - WLAN - GPS - NFC - Bluetooth
صفحه نمایش: صفحه نمایش لمسی - رنگی خازنی از نوع LED-Backlit LCD - اندازه 4 اینچ - 540 × 960
دوربین: 8.0 مگاپیکسل - دوربین مکالمه ویدئویی - فوکوس اتوماتیک - فلاش
امکانات نرم افزاری: سیستم عامل Android نسخه v2.3 (Gingerbread), Planned Upgrade to v4.0 - جاوا - مایکروسافت آفیس - PDF
سایر مشخصات: رادیو - هندزفری - قطب نما - باتری 1305 میلی آمپر ساعت - زمان انتظار 470 ساعت - زمان مکالمه 6 ساعت
باید جاوا رو هم ساپورت کنه ولی چرا جاوا نصب نمیشه؟؟؟
titanium_zarin
20-05-2013, 22:25
manya-atashin
21-05-2013, 08:52
دوستان من رام اصلی جلی بین رو دانلود کردم
برنامه فلش تون رو هم همینطور
داخل برنامه یه برنامه دیگه بود برای نصب درایو
گوشی سونی p رو درایوش رو نصب زدم و با موفقیت انجام شد و تیک سبز هم خورد حتی
ولی تو دیوایس منیجر اصلا درایو اضافه نشد !
برنامه خود موبایل رو هم دانلود و نصب کردم از اون طریق هم درایو نصب نشد ...
خلاصه
برنامه فلش تول رو باز کردم و اون عکسی که مربوط به وصل کردن گوشی هست ظاهر شد
دکمه کاهش صدا رو گرفتم و کابل رو وصل کردم و چراغ سبز شد بعد اون پنجره غیب شد
ولی فلش انجام نشد و ارور زیر اومد تو برنامه
error
error flashing aborted
drivers need to be installed for connected divice
you can find them in teh drivers folder of flashtool
تا وقتی درایو هم مشکلش حل نشه و نصب نشه تو کامپیوتر همین مشکل احتمالا هست !
چیکار کنم؟
راه دیگه ای نیست این درایو نصب بشه ؟؟؟
یکی کمک کنه تو رو خدا
هم رو لپ تاپ هم کامپیوتر امتحان کردم نشد ...
kaveh123
21-05-2013, 10:19
با سلام
گوشی اچ تی سی را به پخش ماشین زدم، یهو همه چی به هم خورد و رو صفحه با فونت انگلیسی ریز یه چیزهایی نوشته ولی قابل خوندن نیست. در زیر این نوشته ها گوشی داره کار خودشو انجام میده ولی این نوشته ها خیلی اذیت کننده است.
چطور میشه این مشکل را حل کرد یا گوشی را به دیفالت کارخانه بر گرداند ؟
با تشکر ... کاوه
titanium_zarin
21-05-2013, 12:47
باید علاوه بر درایور خود گوشی تیک اینها رو هم بزنی که نصب بشن :
اون دو تا تیک اخری رو بزن ...
یه کاری هم بکن ...
گوشی ت رو خاموش کن ...
بعد فلش پایین ولوم رو بگیر وصل کن به پی سی ...یه سری درایور نصب میکنه ...
همین کار ور باز از اول و این بار فلش بالا ولوم رو بگیر تکرار کن !!
بعد اینها رو نصب کن که بالا عکس گذاشتم و امتحان کن !!
Ali_Best
21-05-2013, 19:15
اگه اشتباه نکنم برای اجرای برنامه های جاوا نیاز به یه امولاتور هست
کدنویسی جاوا با لینوکس فرق داره
من گوشیم رو ( LG L7) رو گذاشتم واسه آپدیت. یه سری فایل گرفت و آپدیت کرد. ولی من هیچ تفاوتی احساس نکردم
من میخواسمت فریمور رو عوض کنم. آندرویدم 4.0.3 هست. شنیدم که اندروید 4.1.2 هم فکر واسه این گوشی اومده.
چطوری میشه دانلود کرد؟؟؟
میتونی با LGMobile Support Tool آپدیت کنید
یا از اینجا آپدیت جدید را دریافت کنید و فلش بزنید
Behroooz
21-05-2013, 19:29
سلام
من گوشی گالکسی ایس سامسونگ دارم
بعضی اوقات در حالی که گوشی روشنه ولی دیگران در هنگام تماس با پیغام دستگاه مشترک مورد نظر خاموش است مواجه میشوند
البته با یک ریست مشکل حل میشه . خواستم ببینم مشکلش چیه؟
Ali_Best
21-05-2013, 21:49
سلام
من گوشی گالکسی ایس سامسونگ دارم
بعضی اوقات در حالی که گوشی روشنه ولی دیگران در هنگام تماس با پیغام دستگاه مشترک مورد نظر خاموش است مواجه میشوند
البته با یک ریست مشکل حل میشه . خواستم ببینم مشکلش چیه؟
اینا همه اختلالات نرم افزاری هست
یه وقت یه برنامه با رام نمیسازه اینطوری میشه
یا مثلا باگی تو خود رام هست
شما یبار وایپ کن ببین حل میشه
نشد باید فلش بزنی یه رام جدیدترو حل میشه :)
AryanLand
21-05-2013, 23:33
سلام.
گوشیرو خاموش کن.کلید کم کردن صدا رو بگیر و نگه دار همزمان کلید پاور رو هم بگیر و نگه دار تا گوشی روشن بشه .توی صفحه ای کهمیاد با کلید کم کردن صدا برو به خط تنظیمات کارخانه (FACTORY RESET)و با کلید پاور فاکتوری ریست کن.منتها باید بدونی تمام اطلاعات از جمله اس ام اس ها شماره تلفنها و برنامه هات پاک میشه.:11:
pedram_01
22-05-2013, 13:22
منم دیروز این کارو کرده همه چیزم پاک شد :n21: من نمیدونستم پاک میشه کاش زود تر این حرف شما رو میدیدم
reza2pars
22-05-2013, 17:51
سلام
من میخوام برنامه keis رو مصب کنم ایم ارور رو میده
سلام خدمت همه دوستان
یکی از دوستام به تازگی گوشی GALAXY YOUNGخریده سیمکارت ایرانسل هم روشه بدون اینکه استفاده ای ازش بکنه تماسی بگیره شارژ سیمکارتش تمام میشه ممنون میشم راهنمایی کنین کدوم برنامه فعال هست که شارژش خورده میشه:n16:
سلام خدمت همه دوستان
یکی از دوستام به تازگی گوشی GALAXY YOUNGخریده سیمکارت ایرانسل هم روشه بدون اینکه استفاده ای ازش بکنه تماسی بگیره شارژ سیمکارتش تمام میشه ممنون میشم راهنمایی کنین کدوم برنامه فعال هست که شارژش خورده میشه:n16:
به احتمال زیاد اینترنتش فعاله.. تو قسمت setting >more> mobile networks تیک data enabled رو بردار.
Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2
Cheric1986
22-05-2013, 19:40
سلام دوستان
من گوشی رو هر وقت خاموش میکنم بزنم به شارژ تا فول شارژ بشه که ۲ساعتی میکشه وقتی روشن میکنم در کانتکت شماره های داخل سیم و گوشیرو باهم نشون میده یعنی هر شماره ۲تا یکی داخل سیم و یکی داخل فون و باید هر سری برم از طریق Display contact بیارم رو گوشی دوباره
در حال که وقتی ۲ ۳دقیقه خاموش میکنم یا ری استارت میکنم اینجوری نمیشه
:n27:
لطفا راهنماییم کید:n16:
huawei g600
Ali_Best
22-05-2013, 21:44
سلام
من میخوام برنامه keis رو مصب کنم ایم ارور رو میده
من سامسونگ ندارم
اما این ارور میگه که باید به نت وصل باشی که آنلاین برنامه رو نصب کنه برات
یه سری نرم افزارها فقط راه انداز برنامه نصب هستند که دیتا رو از سرور میگیرن و نصب میکنن (مثل اینی که شما داری)
بعضی هم دیتا رو همراه خودشون دارند و کاملا
چک کنید ببینید حجم این اینستالیشن چقدره کم باشه همونی هست که من گفتم :)
M A S 0 U D
23-05-2013, 12:33
سلام من xperia p دارم
سوالم اینه : راهی نداره وقتی که اس ام اس میاد رو صفحه گوشی نشونش بده ؟
صدای اس ام اس میاد ولی توی نوار بالای گوشی میاد
immortal sara
23-05-2013, 17:53
سلام
من گلکسی ایس 2 ورژن 2.3.6 دارم .
تا چند وقت پیش چیز پی ان روی گوشیم نصب بود و خوب کار میکرد تا این که قطع شد . الان دوستام دوباره رو گوشی هاشون نصب کردن و دارن استفاده میکنن اما رو گوشی من دیگه جواب نمیده . فکتوری ریست هم کردم اما نمیشه که نمیشه .
چی کار میتونم بکنم ؟ اصلن راهی داره ؟:n28::n28::n28::n28:
littlebigplanet
23-05-2013, 18:10
اگه رسمی باشه و فقط روت کرده باشید ارتباطی با کرنل نداره و باید با آپدیت مشکلی نداشته باشه
کلا در آپدیت وایرلس اگه گوشی، روت شده شناخته بشه مشکلاتی پیش میاد چون شمای کاربر پرایویسی شرکت رو زیر پا گذاشتید
راه حل: یبار باید دستی گوشی رو با یه رام (جدید) فلش کنید (و نه OTA)[/QUOTE]
نمیدونم از کجا باید نوع راممو تشخیص بدم و میشه رام جدیدو واسه دانلود بزارید؟
reza2pars
24-05-2013, 10:56
سلام
گوشی من ارور gapps.process.google.com رو میده و گوشی رو واسه چند ثانیه قفل میکنه
مشکل از کجاست
ضمنا گوشیم samsung Grand i9082 هستش
Milad4171
24-05-2013, 11:26
میتونی با LGMobile Support Tool آپدیت کنید
یا از اینجا آپدیت جدید را دریافت کنید و فلش بزنید
من اصن نفهمیدم داستان این سایته چیه
-
من الان یه مشکل بزرگ که دارم اینه که ، تو تنظیمات Call Settings من چیزی واسه تنظیم یا ثبت تنظیمات پایان تماس نداره. که مثلا با پایان تماس با ویبره یا صدایی به آدم خبر بده که ارتباط قطع شده یا تلفن کامل قطع شده!
الان بزرگترین مشکل من با اندروید نسخه ی ۴.۰.۳ که روی L7 هست همین موضوعه
راهکاری نیست؟؟؟:n03:
reza2pars
24-05-2013, 11:40
من سامسونگ ندارم
اما این ارور میگه که باید به نت وصل باشی که آنلاین برنامه رو نصب کنه برات
یه سری نرم افزارها فقط راه انداز برنامه نصب هستند که دیتا رو از سرور میگیرن و نصب میکنن (مثل اینی که شما داری)
بعضی هم دیتا رو همراه خودشون دارند و کاملا
چک کنید ببینید حجم این اینستالیشن چقدره کم باشه همونی هست که من گفتم :)
اتفاقا به اینترنت هم کانکت هستم
Ali_Best
24-05-2013, 15:42
راه حل: یبار باید دستی گوشی رو با یه رام (جدید) فلش کنید (و نه OTA)
نمیدونم از کجا باید نوع راممو تشخیص بدم و میشه رام جدیدو واسه دانلود بزارید؟[/QUOTE]
از قسمت ستینگز گوشی و اطلاعات نرم افزاری گوشی مشخص هست
در تاپیک مربوط به این گوشی مطرح کنید تا دوستان جواب بدن که رامتون چیه
و آیا جدیدتر اومده و اینکه از کجا رام جدیدتر رو بگیرید
اتفاقا به اینترنت هم کانکت هستم
kies رو از جای دیگری دانلود و نصب کنید بببینید مشکل حل میشه
1376MAXIMUM
25-05-2013, 09:31
سلام من یه اکسپریا ری دارم می خواهم مموری 4 رو رو با یه 8 عوض کنم ولی مموری لاک شده و فقط زمانی که تو گوشی هست میشه با هاش کار کرد باید چیکار کنم و میزان حافظه پرش رو هم وقتی روی پروپرتیز میزنیم مثلا نوشته 1.37 پر ولی فایل ها رو که می خواهم کپی کنم زده مثلا 1.12 این اختلاف مال چیه می خواهم مموری روی گوشی رو روی یه گوشی دیگه استفاده کنم باید چیکار کنم که قفلش باز شه
amir-shakh
25-05-2013, 19:34
سلام دوستان من گوشی Sony xperia Acro S رو خریدم اما نصب بازی HD مشکل دارم هزارتا فایل آموزش و دانلود کردم و خوندم اما نشد
من میخوام این بازی های که دانلود کردم با دیتاشون نصب کنم
Asphalt 7
Need-for-Speed-Most-Wanted
Real-Racing3-v1.0.56
2XL_Supercross_HD_v1.0.
NFS Shift_1.0.74
اگه میشه یه راهنمایی درستی به من بدین تا لذت نصب این بازی ها رو داشته باشم
ضمنا گوشی من روت نشده ! و نمیخوام روتش کنم
IntelCentrino
26-05-2013, 12:11
سلام،
لطفا برنامه مفیدی برای مدیریت و دسته بندی پیامک ها و ایجاد بلک لیست در قسمت پیامک ها به من معرفی کنید.
البته گزینه های زیادی را در سایت های مختلف مشاهده کردم. اما ترجیح می دهم از تجربه و پیشنهاد دوستان برای انتخاب چنین برنامه ای استفاده کنم.
alihashtaad
26-05-2013, 13:28
Go sms pro
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
IntelCentrino
26-05-2013, 13:36
Go sms pro
این برنامه رایگان هست؟ یا پولی هستش؟
alihashtaad
26-05-2013, 21:25
رایگانه
amir-shakh
27-05-2013, 18:49
چقدر جالب ک هیچکی اینحجا جواب گو نیست و مدیران هم نمیبندن اینجارو
سلام بچه ها خسته نباشید من گوشیمرگلسی 3500 مز دادم بلد نیستم درستش کنم شما بلدین یک راه به من بگین من درستش کنم مرسی ممنون :n12:
iman-khan
28-05-2013, 15:56
سلام خسته نباشید
بهترین نرم افزار برای اجرای برنامه های جاوا روی آندروید چیه؟
خیلی تلاش کردم پیداش کنم ولی هرچی پیدا میکنم ماله آندروید 2 هستش من آندرویدمو به 4 ارتقا دادم
بعد سوال دیگه ای که دارم اینه که چرا از وقتی گوشی رو ارتقا دادم بعضی نرم افزارا بعد یه مدت استفاده ارور میدن میان بیرون؟راهی برای درست کردنش هست؟
گوشیم xperia pro هستش
اگه کسی چیزی میدونه ممنون میشم راهنمایی کنه :n16:
Ali_Best
28-05-2013, 16:16
سلام دوستان من گوشی Sony xperia Acro S رو خریدم اما نصب بازی HD مشکل دارم هزارتا فایل آموزش و دانلود کردم و خوندم اما نشد
من میخوام این بازی های که دانلود کردم با دیتاشون نصب کنم
Asphalt 7
Need-for-Speed-Most-Wanted
Real-Racing3-v1.0.56
2XL_Supercross_HD_v1.0.
NFS Shift_1.0.74
اگه میشه یه راهنمایی درستی به من بدین تا لذت نصب این بازی ها رو داشته باشم
ضمنا گوشی من روت نشده ! و نمیخوام روتش کنم
از این مطمئن هستید که دیتای دانلودی شما با مدل پردازنده شما همخونی داره یا نه؟
آسفالت ها هم کلا روی یه تعداد محدودی از دیوایس ها کار میدن
سلام بچه ها خسته نباشید من گوشیمرگلسی 3500 مز دادم بلد نیستم درستش کنم شما بلدین یک راه به من بگین من درستش کنم مرسی ممنون :n12:
مشکل چیه دقیقا؟!
سلام خسته نباشید
بهترین نرم افزار برای اجرای برنامه های جاوا روی آندروید چیه؟
خیلی تلاش کردم پیداش کنم ولی هرچی پیدا میکنم ماله آندروید 2 هستش من آندرویدمو به 4 ارتقا دادم
بعد سوال دیگه ای که دارم اینه که چرا از وقتی گوشی رو ارتقا دادم بعضی نرم افزارا بعد یه مدت استفاده ارور میدن میان بیرون؟راهی برای درست کردنش هست؟
گوشیم xperia pro هستش
اگه کسی چیزی میدونه ممنون میشم راهنمایی کنه :n16:
اکثر برنامه های جاوا مدل مشابهشون روی اندروید هست. و ضمنا برنامه های apk خیلی بهتر و پیشرفته تر از مدل های جاوایی هستند. بگردید نمونه مشابه اندرویدی رو پیدا کنید
امولاتور جاوا هم بگردید هست یه سرچ بزنید... ولی دیگه کسی استفاده نمیکنه!
اون سوال فورس کلوز هم به خاطر ناهمخونی اپ با رام هست. باید نسخه های جدیدتر رو بگیرید و نصب کنید. یا کلا باگی داره اون اپ که این مشکل رو داره
گاهی هم کلا به خاطر رامه این مسائل
amir-shakh
29-05-2013, 03:11
بله من مطمینم فقط مشکلی که دارم اینه که وقتی وای فا روشنه اما چیزی نیست که بهش وصل بشه وارد بازی میشم بازی اررور دانلود میده و من وای فا رو انتخاب میکنم میره تو منووای فای گوش و میمونم دیگه چکار کنم ؟
Cheric1986
29-05-2013, 08:16
سلام دوستان يه سوال داشتم ،زماني که داريم يه برنامه دانلود ميکنيم يا بازي اگ در حين دانلود يا نصب پيغام هاي طبيعي که از طرف سيستم صادر ميشه مثلا شارژ مياد زير 30 درصد و ازمون ميخواد گوشي رو به حالت پاور سيوينگ ببريم و ما کنسل کنيم و ادامه دانلودو ميديم يا زماني که در حين دانلود يا نصب برنامه اي گوشي ميره رو حالت stand by مشکلي وايه فايلي که داره دانلود ميشه پيش نمياد؟ مثلا ناقص يا خراب دانلود شه در حالي که دانلود کامل ميشه
Sent from my HUAWEI U8950-1 using Tapatalk 4 Beta
Cheric1986
29-05-2013, 08:23
يه سوال ديگه هم داشتم...
فلش پلير روي مرورگر کروم نصب نميشه يا اينکه نسخه خاصي داره؟
Ali_Best
30-05-2013, 00:10
بله من مطمینم فقط مشکلی که دارم اینه که وقتی وای فا روشنه اما چیزی نیست که بهش وصل بشه وارد بازی میشم بازی اررور دانلود میده و من وای فا رو انتخاب میکنم میره تو منووای فای گوش و میمونم دیگه چکار کنم ؟
این طور که شما میگید پس محل قرار دادن دیتای بازی توی گوشی مشکل داره
باید در پوشه صحیح بریزید
مثلا بعضی بازی ها رو این کارو میکنند حتی... وقتی میگه دیتا باید دانلود بشه شما به وای فای وصل میشی و دانلود رو میزنی. بعد پوشه ساخته میشه
و دیگه لازم نیست شما دانلود کنی دیتا رو و باید دیتای دانلودی از قبل رو تو همون پوشه بریزید
Cheric1986
30-05-2013, 00:17
سلام دوستان به نظرتون بهترین task killer کدومه؟
CRIS Joon CR7
30-05-2013, 00:21
سلام دوستان به نظرتون بهترین task killer کدومه؟
Advanced task killer pro v 1.9.7
Cheric1986
30-05-2013, 01:13
سلام دوستان يه سوال داشتم ،زماني که داريم يه برنامه دانلود ميکنيم يا بازي اگ در حين دانلود يا نصب پيغام هاي طبيعي که از طرف سيستم صادر ميشه مثلا شارژ مياد زير 30 درصد و ازمون ميخواد گوشي رو به حالت پاور سيوينگ ببريم و ما کنسل کنيم و ادامه دانلودو ميديم يا زماني که در حين دانلود يا نصب برنامه اي گوشي ميره رو حالت stand by مشکلي وايه فايلي که داره دانلود ميشه پيش نمياد؟ مثلا ناقص يا خراب دانلود شه در حالي که دانلود کامل ميشه
دوستان کسی نبود جواب این سوالمو بده..
Mostafa NBA
30-05-2013, 01:14
من یه مشکلی که دارم اینه که وقتی اس ام اس برام میاد صفحه گوشی روشن نمیشه و فقط یک چرا بالای گوشی که کوچیکه چشمک میزنه، من چون پای کامپیوتر زیاد میشینم و آهنگ با هدفون میزارم صداش رو نمیفهمم، راهی هست که وقتی اس ام اس اومد صفحه گوشی روشن بشه تا من بفهمم ؟
گوشیم Huawei G510 و اندروید 4.1.1
Cheric1986
30-05-2013, 01:18
Advanced task killer pro v 1.9.7
مرسی این نسخش با
Advanced Task Killer Free1.9.7B103فرق میکنه یا یکین
فری با pro
bahadorgamer
30-05-2013, 13:02
سلام.من مدل دو گیگ رم اس 3 رو دارم با اندروید 4.1.2 رسمی تا حالا روت هم نشده گوشی آکبند بود ازش بنچ مارک انتاتو گرفته بودم حدود 12650 آورد یه دو سه بار دیگه هم که گرفته بودم بیشتر از این تا حالا نگرفتم.ولی امروز یه بنچ مارک گرفتم دیدم داده حدود 9500.میخواستم بدونم این بنچ مارک رو باید تو چه شرایطی بگیری تا واقعی باشه؟ آیا میزان شارج باطری و رم اشغال شده و ... در حین بنچ مارک تاثیری روی امتیاز میزاره؟ این اختلاف برای چیه؟
ممنون میشم اگه دوستان پاسخ بدن
سلام دوستان
چند روزی میشه که ear speaker گوشی موقع تماس نویز داره ... + صدا هم نمیره ... تا اینکه امروز کلا قطع شدن جفتشون ... اما وقتی تو حالت speaker میزارم صدا واضح و صدای من هم میره ...
ممنون میشم راهنمایی کنید چطور مشکل رو حل کنم
گوشیمم Galaxy SII هست
ویرایش : بعضی مواقع وقتی restart میکنم گوشی رو مشکل حل میشه ...
احتمال اینکه مشکل سخت افزاری باشه رو میزارم واسه آخرین مرحله !
Milad4171
30-05-2013, 18:11
دوستانی که LG دارن.چطوری میشه مشکل آلارم EndCall رو حل کرد؟:n03:
من برند ال جی رو دوس دارم ولی این یه مورد رو اعصابه
سامسونگ این مورد رو داره. که وقتی تماس قطع میشه یا تموم میشه یه بوق یا ویبره بزنه ولی LG نداره...!!!
Cheric1986
30-05-2013, 20:44
دوستان نظرتون در مورد برنامه:
Clean master
و
Zd box
چيه؟ کدومو پيشنهاد ميدين
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.