PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : PPPOE و وایرلس



reza41
01-10-2010, 19:25
سلام
مودم ای دی اس ال من پورت شبکه و وایرلس داره. و من نمیخوام مودم به صورت اتوماتیک متصل به نت باشه بلکه با یوزر و پسورد متصل بشه.
خوب این کار رو در سیستم هایی که با شبکه وصل به مودم هستن به راحتی انجام میدم.
اما در سیستم هایی که با وایرلس میخوان متصل بشن تونستم به مودم و روتر متصل بشم ولی چطوری باید به اینترنت متصل بشم؟
وقتی کانکشن وایرلس میسازم تنها کاری که انجام میشه اینه که یه کانکشن میسازه که باهاش میشه به روتر وصل شد. خوب حالا که به روتر وصلم چه کار باید بکنم که یوزر و پسور اینترنت رو بزنم و وصل به اینترنت بشم؟
اگه میشه برای ویندوز 7 توضیح بدین.
ممنون

joe_satriani
02-10-2010, 18:09
با سلام
يكم پيچيده توضيح داديد
ببينيد دوست عزيزم، شما ميتونيد براي مودم وايرلستون پسورد بذاريد و واسه اتصال بهش ازتون پسورد بخواد

موفق باشيد.

reza41
02-10-2010, 23:56
با سلام
يكم پيچيده توضيح داديد
ببينيد دوست عزيزم، شما ميتونيد براي مودم وايرلستون پسورد بذاريد و واسه اتصال بهش ازتون پسورد بخواد

موفق باشيد.


سلام
از اینکه لطف کردین و جواب دادین ممنون
خوب این پسورد برای اتصال به روتر و مودم هست در حقیقت. ببینید من میخوام بعد از اینکه با وایرلس به روتر وصل شدم برای متصل شدن به اینترنت مجددا کانکت بشم. یعنی مودم NAT نباشه بلکه با کانکشن متصل به اینترنت بشی.

joe_satriani
03-10-2010, 00:13
سلام
از اینکه لطف کردین و جواب دادین ممنون
خوب این پسورد برای اتصال به روتر و مودم هست در حقیقت. ببینید من میخوام بعد از اینکه با وایرلس به روتر وصل شدم برای متصل شدن به اینترنت مجددا کانکت بشم. یعنی مودم NAT نباشه بلکه با کانکشن متصل به اینترنت بشی.

با سلام
يعني ميخوايد با اجرا كردن يه كانكشن به نت وصل شيد؟؟
چون شما گفتيد اول من فكر كردم براي دسترسي به اينترنت ميخوايد امن باشه
شما يه كانكشن bridge توي ويندوز بسازيد و وقتي كه اون رو اجرا كرديد شما ميتونيد از اينترنت استفاده كنيد
ميشه يه چيزي شبيه به كانكشن دايل آپ
اگه منظورتون اين هست - اما اگه چيزي ديگه هست ببخشيد چون متوجه نشدم حتما :11:

موفق باشيد.

Mahdi/s
03-10-2010, 00:14
سلام....شما به 2 حالت میتونید وصل بشید یکی اینکه وقتی سیستم رو روشن میکنید اتوماتیک وصل باشید که این همون PPPOE هست که نوشتی.....حالت دوم هم باید بزاری روی bridged هست که با کانکشن وصل میشید..
مودمت چیه..؟؟

=============
ویرایش......
زمان پست من با بالایی باهم شد...

reza41
03-10-2010, 23:51
با تشکر از همه دوستان
مودم من دی لینک هست
از این دو طریقه ای هم که گفتید مطلع هستم.
اگه درست متوجه بشم اگر تنظیمات مودم رو روی bridged بذارم حتی وقتی با وایرلس وصل به روتر هستم با این حال باز هم باید با کانکشن متصل به اینترنت باشم؟
درسته؟

joe_satriani
04-10-2010, 17:33
با تشکر از همه دوستان
مودم من دی لینک هست
از این دو طریقه ای هم که گفتید مطلع هستم.
اگه درست متوجه بشم اگر تنظیمات مودم رو روی bridged بذارم حتی وقتی با وایرلس وصل به روتر هستم با این حال باز هم باید با کانکشن متصل به اینترنت باشم؟
درسته؟

با سلام
يعني زماني كه شما بريدج تنظيم كنيد و بعد از اينكه به اينترنت كانكت شديد و خواستيد از وايرلس استفاده كنيد كانكشن ديگه اي رو بايد اجرا كنيد؟!

reza41
04-10-2010, 23:23
ممنون. فکر میکنم همین درسته که باید اول با وایرلس به روتر کانکت بشم و بعد با استفاده از یک کانکشن به اینترنت متصل بشم.

a6l3i
07-10-2010, 18:33
سلام
مودم ای دی اس ال من پورت شبکه و وایرلس داره. و من نمیخوام مودم به صورت اتوماتیک متصل به نت باشه بلکه با یوزر و پسورد متصل بشه.
خوب این کار رو در سیستم هایی که با شبکه وصل به مودم هستن به راحتی انجام میدم.
اما در سیستم هایی که با وایرلس میخوان متصل بشن تونستم به مودم و روتر متصل بشم ولی چطوری باید به اینترنت متصل بشم؟
وقتی کانکشن وایرلس میسازم تنها کاری که انجام میشه اینه که یه کانکشن میسازه که باهاش میشه به روتر وصل شد. خوب حالا که به روتر وصلم چه کار باید بکنم که یوزر و پسور اینترنت رو بزنم و وصل به اینترنت بشم؟
اگه میشه برای ویندوز 7 توضیح بدین.
ممنون
سلام
وقتی مودم رو حالت Bridge تنظیم باشه نمیتونه به سیستم هایی که با Wireless بهش وصلن دسترسی اینترنت بده ، بلکه فقط اجازه ورود به شبکه رو میده تا با هم نبادل اطلاعات و فایل کنن. و در نتیجه نمیشه با یه سیستم که با Wireless به مودم وصله دستور connect شدن رو داد.

در حالت Bridge تنها میتونید با LAN به اینترنت دسترسی داشته باشید و سیستم های دیگه فقط وارد شبکه میشن.