PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نحوه شبکه کردن دو کامپیوتر در ویندوز 7






بازی شجاع دل     

Transporter2009
15-09-2010, 13:17
با عرض سلام خدمت دوستان همیشه همراه:
من میخوام ما بین یک کامپیوتر خانگی با یک لب تاپ که هر جفتشون ویندوز 7 32 بیت روشون نصبه یک شبکه خانگی جهت شیر فایل ها و بازی کردن به صورت مولتی پلیر راه اندازی کنیم. اما نمی دونم باید چی کار کنم. سیم شبکه هم دارم . لطفا راهنماییم کنید.
ممنون

joe_satriani
15-09-2010, 17:59
با سلام
شما بايد از كابل مخصوص واسه اينكار استفاده كنيد تا نيازي به تجهيزات ديگه مثه سوييچ و ... نباشه
از كابل كراس سيستم اولي رو به سيستم دومي وصل كنيد
و ببينيد كه داخل كامپيتر كابل رو شناخته باشه
همين

فقط يه چيزي : اندازه اين كابل نبايد خيلي باشه
چون توي فواصل طولاني استفاده ازش بي معني ميشه

موفق باشيد.

vampire1987_el
08-11-2010, 00:15
با سلام
شما بايد از كابل مخصوص واسه اينكار استفاده كنيد تا نيازي به تجهيزات ديگه مثه سوييچ و ... نباشه
از كابل كراس سيستم اولي رو به سيستم دومي وصل كنيد
و ببينيد كه داخل كامپيتر كابل رو شناخته باشه
همين

فقط يه چيزي : اندازه اين كابل نبايد خيلي باشه
چون توي فواصل طولاني استفاده ازش بي معني ميشه

موفق باشيد.
تو که ترکوندی نوکرتم اگه به این راحتی بود که دیگه بچه هن وصل می کرد به توضیحی چیزی

aminjeddi
12-11-2010, 01:48
دوستان عزیز من هم همین سوالی که دوستمون در اولین پست پرسید رو دارم ولی شدیدا" کارم گیره اگه ممکنه در مورد چگونگی تنظیم سیستم ها هم توضیح بدید. فقط اینکه علاوه بر share فایل و بازی امکان استفاده از اینترنت همزمان هم وجود داره؟ مثلا" پی سی ای دی اس ال داره وقتی با لپ تاپ شبکه میشه لپ تاپ هم از اینترنت استفاده کنه؟

Amir Varasteh
12-11-2010, 19:07
دوستان عزیز من هم همین سوالی که دوستمون در اولین پست پرسید رو دارم ولی شدیدا" کارم گیره اگه ممکنه در مورد چگونگی تنظیم سیستم ها هم توضیح بدید.
به یکی از سیستم ها این IP رو بدین 192.168.100.1 و اون یکی دیگه این 192.168.100.2


علاوه بر share فایل و بازی امکان استفاده از اینترنت همزمان هم وجود داره؟مثلا" پی سی ای دی اس ال داره وقتی با لپ تاپ شبکه میشه لپ تاپ هم از اینترنت استفاده کنه؟
بله میشه اینکارو کرد.

TURBO_BOY2006
12-11-2010, 19:17
دوستان این آی پی ها رو کجا باید وارد کنیم تو win7 ؟

Amir Varasteh
12-11-2010, 19:31
دوستان این آی پی ها رو کجا باید وارد کنیم تو win7 ؟
برای اون سیستمی که میخوای شبکه بشه.

a6l3i
13-11-2010, 15:44
سلام

اگه سوال ها رو تو تاپیک های مربوطه بزنیم هم سریع تر نتیجه میگیریم و هم از پراکنده شدن سوالات فروم جلو گیری میشه. ممنون . .

راه اندازی شبکه ما بین دو کامپیوتر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])