PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ooVoo






    

sepid12ir
13-09-2010, 15:01
سلام

دیشب برنامه ی ooVoo را نصب کردم ... یوزر و پسور هم ساختم و همه مراحل را هم به درستی انجام دادم
ولی زمانی که قصد چت تصویری را داشتم تماس قطع میشد...
یعنی شخص مقابل با من تماس میگیره و من Answer را میزنم، ولی در حین Connecting ، تماس قطع میشد :41:
شخص مقابل هم از کانادا بود ... !!

نمیدونم مشکل کجاست ، دوستانی که مطلع هستند ممنون میشم راهنمایی کنند :11:

sepid12ir
14-09-2010, 19:53
به نظر میرسه هیشکی با ooVoo آشنایی نداره ؟! :(

mmiladd
14-09-2010, 20:59
سلام

دیشب برنامه ی ooVoo را نصب کردم ... یوزر و پسور هم ساختم و همه مراحل را هم به درستی انجام دادم
ولی زمانی که قصد چت تصویری را داشتم تماس قطع میشد...
یعنی شخص مقابل با من تماس میگیره و من Answer را میزنم، ولی در حین Connecting ، تماس قطع میشد :41:
شخص مقابل هم از کانادا بود ... !!

نمیدونم مشکل کجاست ، دوستانی که مطلع هستند ممنون میشم راهنمایی کنند :11:


سلام دوست من ؛ خيلي سخت بشه توصيه اي به شما كرد ؛ ولي حذف و نصب ؛ استفاده از پروكـــــسي


بهره بردن از ورژن هاي ديگه اين نرم افزار ؛ شايد بتون به شما كمك كنه..

موفق باشين..

Facon_Archi
14-09-2010, 21:11
برنامه مشکلی نداره
بعد از اینکه skype تحریم کرد ایران رو oovoo جا افتاد برای همه
این مشکل هم من تا حالا نداشتم کسی هم مشکلی باهاش نداشته
شاید از isp بوده مشکل

neopersia
14-09-2010, 22:20
منتقل شد به انجمن مربوطه؛

armin_punisher6
25-09-2010, 10:20
سلام بچه ها.من یه سوال راجع به oovoo داشتم.برای تماسهای 3نفری از اکانت کم میشه.وقتی هم اینستال میکنی یکم اکانت رایگان میده.الان اکانتم تموم شده و میگه باید اکانت بخری.آیا راهی هست که بشه دوباره با دوستام تماس 3نفره داشته باشم؟

parisa6628
26-09-2010, 12:20
من با هلند و امریکا صحبت می کنم و مشکلی هم ندارم! یعنی قطع نمیشه .می تونم به جرات بگم که کیفیت تصویر چند برابر بهتر از اسکایپه!. احتمالا مشکل از ای اس پی ات باید باشه . من شاتل هستم .

armin_punisher6
26-09-2010, 12:31
من با هلند و امریکا صحبت می کنم و مشکلی هم ندارم! یعنی قطع نمیشه .می تونم به جرات بگم که کیفیت تصویر چند برابر بهتر از اسکایپه!. احتمالا مشکل از ای اس پی ات باید باشه . من شاتل هستم .
اصلا حرف شما ربطی به سوال من نداره.منم خیلی راحت بل استرالیا صحبت میکنم.ولی برای مکالمه 3نفره خود برنامه اکانت میخواد.

huti_421
26-09-2010, 13:59
نرم‌افزار oovoo کنفرانس رایگان نداره، با اسکایپ و fring میتونید کنفرانس ایجاد کنید

Perpetual
26-09-2010, 14:34
چرا هر وقت من می خوام نصبش کنم میره تا کامپوننت هاش رو دانلود کنه .
حالا اگه دانلود کرد بار بعدی می خواستم رو سیستم دیگه نصبش کنم بازم باید کامپوننت هاش رو دانلود کنم.
یه نسخه کامل با کامپوننت نیست، که دیگه کامپوننت ها رو دانلود نکنیم؟؟
بالاخره تماس صوتی تصویری مفتیه یا نه؟؟

parisa6628
26-09-2010, 15:44
اصلا حرف شما ربطی به سوال من نداره.منم خیلی راحت بل استرالیا صحبت میکنم.ولی برای مکالمه 3نفره خود برنامه اکانت میخواد.

خیلی ببخشید ولی من جواب خانوم سپید رو داده بودم :27:

abdolhakim
26-09-2010, 16:16
دوست عزیز این برنامه زیاد تعریفی نیست
من از بین این همه برنامه فقط اسکایب رو قبول دارم هم کیفیت تصویریش خوبه
و هم حرف زدنش(البته اگه زیاد شلوغ نباشه)
و این برنامه هم فک کنم پولی باشه
و صدا هم زیاد خب نیست
مثل برنامه paltalk که قسمت تصویریش باید بخری
موفق باشین

huti_421
26-09-2010, 17:00
چرا هر وقت من می خوام نصبش کنم میره تا کامپوننت هاش رو دانلود کنه .
حالا اگه دانلود کرد بار بعدی می خواستم رو سیستم دیگه نصبش کنم بازم باید کامپوننت هاش رو دانلود کنم.
یه نسخه کامل با کامپوننت نیست، که دیگه کامپوننت ها رو دانلود نکنیم؟؟
بالاخره تماس صوتی تصویری مفتیه یا نه؟؟

تک یوزر مجانیه ولی کنفرانس خیر

در مورد دریافت فایل‌ها هم، شما فکر می‌کنم باید برید تو تنظیمات نرم‌افزار و گزینه‌ی Update یا امثالهم رو غیر فعال کنید ( با این نرم‌افزار زیار کار نکردم )

Perpetual
26-09-2010, 17:07
تک یوزر مجانیه ولی کنفرانس خیر

در مورد دریافت فایل‌ها هم، شما فکر می‌کنم باید برید تو تنظیمات نرم‌افزار و گزینه‌ی Update یا امثالهم رو غیر فعال کنید ( با این نرم‌افزار زیار کار نکردم )
منظورم رو درست متوجه نشدید گفتم موقع نصب نه بعد از نصب.
شما تا حالا نصبش کردید؟؟

huti_421
26-09-2010, 18:02
بله حالا فهمیدم مشکل از کجاس :دی

شما فایل Online Installer رو دارید که حجمشم باید کم باشه، درسته ؟


این هم نسخه پرتابل ( قابل حمل ) :



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

masood2525
29-09-2010, 16:46
من معمولا با وایرلس موبایلم به اینترنت وصل می شم می خواستم ببینم ورژن موبایل هم دار ه؟ ؟

Perpetual
29-09-2010, 17:19
بله حالا فهمیدم مشکل از کجاس :دی

شما فایل Online Installer رو دارید که حجمشم باید کم باشه، درسته ؟


این هم نسخه پرتابل ( قابل حمل ) :



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون
درسته منظورم همینه.
ولی لینکتون کار نمیکنه

huti_421
29-09-2010, 20:31
ممنون
درسته منظورم همینه.
ولی لینکتون کار نمیکنه

لینک سالمه فقط فیلـترشـکن می‌خواد

اینم از رپیدشیر :


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


من معمولا با وایرلس موبایلم به اینترنت وصل می شم می خواستم ببینم ورژن موبایل هم دار ه؟ ؟

مث که برای آندروید و iOS هستش :) ( البته برای آیفون با Ning )

baby27784
21-10-2010, 17:46
سلام

دیشب برنامه ی ooVoo را نصب کردم ... یوزر و پسور هم ساختم و همه مراحل را هم به درستی انجام دادم
ولی زمانی که قصد چت تصویری را داشتم تماس قطع میشد...
یعنی شخص مقابل با من تماس میگیره و من Answer را میزنم، ولی در حین Connecting ، تماس قطع میشد :41:
شخص مقابل هم از کانادا بود ... !!

نمیدونم مشکل کجاست ، دوستانی که مطلع هستند ممنون میشم راهنمایی کنند :11:


دوست عزیز من هم گاهی مشکل شما رو دارم.من یکبار sign ou میکنم و دوباره sign in میکنم درست میشه.

حتما توجه کنید که از ف ی ل ت ر ش... استفاده نکرده باشید.

invisgirl
08-11-2010, 19:17
من چيكار كنم كيفيت تصويرم خيلي پاينه برخلاف دوستي كه واسم وبكم ميفرسته با اينكه تنظيمات oovoo دستكاريم كردم تغييري نكرد!

patomatoki
10-11-2010, 20:30
من این برنامه رو مدتیه که هم واسه توی ایران هم بیرون ایران بکار میگیرم
با احترام به نظر دوستان من میگم که هم صداش و هم تصویرش از بقیه سرویس دهنده ها هم بهتره
البته من اسکایپ رو تست کردم که واسه من نه نیاز به هیتلر بود نه چیز پی ان
این او وو روش کارش به این شکله که واسه ی بالا بردن کیفیت صدا و مخصوصا تصویر از محصول یه شرکت دیگه استفاده میکنه
یعنی تصویر توی کامپیوتر طرف فرستنده با اعتدال بین زمان ارسال و قدرت سی پی یو فشرده و ارسال میشه
من هم در مورد این محصول یه مقدار خوندم که تولید کننده اش فقط تا آخر سال 2010 میلادی لایسنس میفروشه و فکر میکنم
گوگل خریده اش انگاری
به شکل عملی هم تست کردم هم با چند مدل لپ تاپ هم چند مدل پی سی
چند مدل سی پی یو تک هسته ای پنتیوم و سلرون و اتلون و نیز دو هسته ای با معماری دوال یا کور دو
با رم های از 512 مگ تا دو گیگ
با شهر ها و کشور های مختلف و نیز با آی اس پی های مشابه و مختلف
در کل اگه می خواین تصویرتون خوب باشه اگه زاده گویی نباشه من نظرم روی قدرت سیستم مخصوصا سی پی یو و بعد رم هست
در مرحله دوم سرعت و کیفیت اتصال و در مرحله بعد کیفیت وبکم

mpirayesh
16-01-2011, 22:43
اگه بخوام عکسمو بذارم باید چه کنم

وقتی تو add friend
کسی رو میاری ممکنه یه عکس کوچیکم گذاشته باشه
چطوری میشه بزرگش کرد یا اصلشو دید

na_6006
19-01-2011, 20:36
سلام در oovoo چطور ميشه همزمان با دو نفر به طور جداگانه حرف زد من وقتي ميخوام با كسي حرف بزنم به پنجره نفر قبلي كه باهاش حرف مي زنم اضافه ميشه يعني حالت كنفرانس ميشه ولي ميخوام طوري باشه كه با دو نفر جدا حرف بزنم كه اون طرف ديگه نشنوه

mahdi213
25-01-2011, 14:50
سلام بچه ها.من یه سوال راجع به oovoo داشتم.برای تماسهای 3نفری از اکانت کم میشه.وقتی هم اینستال میکنی یکم اکانت رایگان میده.الان اکانتم تموم شده و میگه باید اکانت بخری.آیا راهی هست که بشه دوباره با دوستام تماس 3نفره داشته باشم؟
اره تا اونجا که من فهمیدم تنها راه برای پول ندادن و استفاده از تمام امکانات این برنامه این هست که هر ماه یک اکانت جدید بسازی
و تا یک ماه از تمام امکانات رایگان استفاده کنی و دوباره با اکانت جدید همینطور.
موفق باشی

na_6006
30-01-2011, 20:05
سلام در oovoo چطور ميشه همزمان با دو نفر به طور جداگانه حرف زد من وقتي ميخوام با كسي حرف بزنم به پنجره نفر قبلي كه باهاش حرف مي زنم اضافه ميشه يعني حالت كنفرانس ميشه ولي ميخوام طوري باشه كه با دو نفر جدا حرف بزنم كه اون طرف ديگه نشنوه

darkmindms
31-03-2011, 11:07
دوستان اوو خیلی حجم مصرف میکنه ؟ برا 1 ساعت چند مگ میشه؟