مشاهده نسخه کامل
: ✎گزینه ی 2 یا قلم چی یا گاج یا مرات یا مبتکران؟؟
رای بدید>>>گزینه ی 2 یا قلم چی یا گاج یا مرات یا مبتکران؟؟؟
لطفا دلیلتون رو هم بگید
من که موندم کدومشو برم:19::19::19::19::19::19:
Macushla
30-08-2010, 22:31
حرفي كه هميشه مي زدم تو تاپيك كنكور 88 :
مهم نيست تو كدوم موسسه هستين ، مهم اينه كه هر جا رفتي بهترينه خودت باشي .
اين تلاش شماست كه ، شما رو به هدف مي رسونه ، موسسات فقط به شما جهت ميدن و از اين نظر هم فرق زيادي با هم ندارن !!
اشتباه ما اينه فكر ميكنيم هر كس ميره تو اين موسسات درس خون ميشه ، ولي همه چيز برعكسه آدم هاي درس خون براي اين كه طبق يه برنامه پيش برن ميرن تو موسسات .
در كل منظورم اينه كه براي انتخابتون اينقد وسواس به خرج نديد .
من كتاب هاي مبتكران + ازمون هاي گزينه 2 رو پيشنهاد ميدم
زمان ما گاج آزمون نزاشته بود ، نميتونم در موردش نظري بدم .
hamidras
30-08-2010, 22:55
من به شخصه پارسال از کیفیت سوالا و پاسخ های ازمونای گاج راضی بودم .
البته به رتبش اعتمادی نیست:دی
من پارسال گاج رفتم
پشیمونم
اصلا کیفیت خوبی نداشت
ولی کتابای گاج خوبه
به نظرم گزینه 2 خوبه
قلمچی هم بد نیست
به اضافه ی 3 تا جامع سنجش
هفته ای دو بار یکی از این تاپیک ها زده میشه و زود بسته میشه :31::31::31:
این آدرس رو ببینید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من خودمم توش موندم . نمی دونم قلمچی برم یا گزینه دو. فقط بین این دو موندم. ولی تو نظر سنجی زدم گزینه دو چون از طرح گام اولش خیلی راضیم. ولی بقیش رو نمی دونم. راستی بیاین تو تاپیک
و کسانی که کنکوری 89 هستن و رتبه نسبتا خوبی آوردن ، درصدای حدودی (کانون / گزینه 2 ) و تراز و رتبشون و تخمین رتبشون رو بنویسن و نتیجه ای که تو کنکور کسب کردن. ( یعنی درصد تک تک دروس ) تا اینجوری خیلی از سبک سوالات موسسات مشخص بشه.
bachekermani
31-08-2010, 09:12
کانون چون هم پیش بینی رتبه خوبه هم بودجه بندی خوب و تکرار داره
من گزینه 2 رو انتخاب کردم ولی سنجش چرا تو گزینه ها نیست؟ من بین گزینه 2 و سنجش گیرم!! البته سرفصل های گزینه 2 رو واسه سال تحصیلی دیدم که خیلی خوب بود . بیشتر مایلم گزینه 2 شرکت کنم با 3 تای جامع سنجش
M . Sayid
31-08-2010, 10:03
قلم چی 16 - 17 ساله کارش همینه برنامه ریزیش خیلی خوبه
مثل بقیشون نیست که یهو عین قارچ رشد کرده باشن
البته گول کتاباشو نخورین نوروز - تابستان و......
در ضمن اگر کماکان گزینه 2 سه هفته یه باره بنظرم جالب نمیاد حالا برنامه بقیشون چجوریه؟
Alireza SM
31-08-2010, 10:42
گزينه دو بهترين هست به نظر من
ودم از عيد تا حالا داشتم برنامه هاشون رو بررسي ميكردم ببينم كدومش خوبه كه ديدم گزينه دو بهتره امروز رفتم گزينه دو ريجستر كردم
بابا یاری رسانید
یکی میگه گزینه ی 2
یکی میگه قلم چی
بالاخره کدومش؟
من 2سال ازمون های گزینه 2 رو دادم
3سال هم مرات
گزینه 2 خوب بود
ولی تا حالا قلم چی ندادم
چیکار کنم؟؟؟؟
بابا یاری رسانید
یکی میگه گزینه ی 2
یکی میگه قلم چی
بالاخره کدومش؟
من 2سال ازمون های گزینه 2 رو دادم
3سال هم مرات
گزینه 2 خوب بود
ولی تا حالا قلم چی ندادم
چیکار کنم؟؟؟؟
شما شرایط هر آزمون رو چک کن ببین با کدومش راحت تری
به نظر من ببین دوستات چه آزمونی میرن با اونا هماهنگ باش
(نه اینکه همه برن گ2 شما بری قلم چی و بعد از هر آزمون کسی نباشه باهاش صحبت کنی درباره آزمون و ببینی به نسبت دوستات در چه سطحی هستی
این آزمونا بهانه ست که دنبالشون بری تا به هدف نهاییت برسی
بعدم معمولا هر کسی در نهایت یک آزمون رو انتخاب میکنه ، پس عجیب نیست یکی بیاد بگه قلم چی خوبه یکی هم بگه گ2
این بود نظر من :21:
نمی شد یه تاپیک فقط در مورد آزمونا بود؟ الان باید صد جا بنویسم.
اون فایل برنامه ریزی کانون رو دانلود کردم و تقریبا مثلا هندسه 1 و 2 دو بار دوره می شه. ولی فکر کنم گزینه دو هم همینطور باشه. تو دفترچش بعد نوروز دوره می شه دروس پایه ( به صورت کل کتاب ) و پیش دانشگاهی فقط در پایان هر ترم یه دوره می شه.
حالا اگه کسی قلمچی رو خوب بررسی کرده، برامون بنویسه تقریبا چطوریه؟
Alireza SM
31-08-2010, 12:54
گزينه دو برنامش طوريه كه هم آدم رو مجبورميكنه به درس خوندن و هم اميدوار ميكنه
behnamrizi
31-08-2010, 14:36
بستگی داره چه انتظاری از یه آزمون داشته باشید؟
1-سوالات مفهومی و هم سطح با کنکور--> فقط گاج (مشکل:بودجه بندی بسیار سریع+سوالات شیمی در سطح المپیاد!)
2-خدمات جانبی--> گزینه2(به نظرم تنها مشکلش اینه که برنامش چنگی به دل نمیزنه و گیر میده به عمومیها)
من آزمونهای مبتکران هم شرکت کردم میتونم بگم مفت نمیارزه(برعکس کتاباش!)
در مورد کانون هم نظری ندارم!
Lord Farshad
31-08-2010, 19:02
درود
توی تاپیک مجاور هم گفتم؛ من از بین اینها صد در صد میگم گزینه دو. چون خودم امسال شرکت کردم و واقعا ازش راضی بودم. سطح سوالات بالا و خوب بود و کارنامه ها و تخمین رتبه هاشم خوب. در کنارش هم اگر سنجش رو برید بهترین ترکیب رو انتخاب کردید.
شاد و پیروز و سربلند باشید
clickestan
31-08-2010, 20:03
چون گزینه دو جزوه داره میتونید فقط سوالات و جزواتش رو گیر بیارید و تو آزمونا شرکت نکنید
و قلمچی هم به خاطر جامعه آماریش برید تو آزمونا شرکت کنید( یا سنجش)
اینجوری هم سوالات سخت گزینه 2 به همراه جزواتش رو دارید و هم تو یه آزمون با جامعه آماری بالا شرکت کردید
البته من خودم تو نظر سنجی گزینه دو رو زدم
Alireza SM
31-08-2010, 21:17
چون گزینه دو جزوه داره میتونید فقط سوالات و جزواتش رو گیر بیارید و تو آزمونا شرکت نکنید
و قلمچی هم به خاطر جامعه آماریش برید تو آزمونا شرکت کنید( یا سنجش)
اینجوری هم سوالات سخت گزینه 2 به همراه جزواتش رو دارید و هم تو یه آزمون با جامعه آماری بالا شرکت کردید
البته من خودم تو نظر سنجی گزینه دو رو زدم
جامعه آماري قلمچي امسال با گزينه دو خيلي تفاوت نخواه داشت
گزنيه دو هم جزوه هاش و سوالاتش رو نميشهبه اين راحتي گير اورد .
من كه شركت در آزمون گزنيه دو رو به خاطر سخت بودن و نزديكيش به كنكور ترجيح ميدم
bachekermani
01-09-2010, 03:15
جامعه آماري قلمچي امسال با گزينه دو خيلي تفاوت نخواه داشت
گزنيه دو هم جزوه هاش و سوالاتش رو نميشهبه اين راحتي گير اورد .
شما اصلا سوالهایدکترا را جواب بدی ولی تکرار نکنی یادت میره گزینه دو که همین جوریبرنامه اشسنگینه دیگه چه برسه به این خودتم بخوای تکرار بعد بودجه بندی سنگین گزینه دو باعث میشه شما به کمیت نگاه کنی نه کیفیت:27:
raminrad
01-09-2010, 06:49
با سلام
من سال قبل خودم گاج می رفتم البته اتفاقی چون نمایندگی کانون توی شهرمون نبود:18:
اما من که فارغ التحصیل بودم به نظرم آزمونای گاج خوب بودن و به طور کلی به جز دین و زندگی و ادبیات سوالاتش تقریبا در بقیه درسا به خصوص عربی و شیمی و ریاضی و اواخر هم فیزیک سنگین بودن ولی جامعه ی آماری گاج کم بود در حدود 16000 نفر من رتبم توی آزمون آخر 36 کشور شد و در کنکور سراسری 540 منطقه 3 شدم الته طبق پیش بینی هام رتبم باید حدود 200 می شد اما در روز آزمون یه کولر 2 تکه 30وچند هزار گذاشتن بالای سرم از سرما داشتم یخ میزدم و دستام رو جلوی دهنم می گرفتم برای ان که گرم بشن ها می کردم و 3 بار جام رو عوض کردم {هر بار بدتر از بار قبل شد} و 3 بار هم رفتم دستشویی
در کل به نظر من گاج خوب بود چون آدم رو به سوالات سخت عادت میداد و در روز کنکور دیگه مشکلی نبود !!!
اما خوب از لحاظ جامعه ی آماری خوب کانون جامعه ی آماریش بیش تره اما این نکته رو هم باید در نظر گرفت که گاج پارسال اولین سال برگزاری آزموناش بود و شاید امسال تعداد شرکت کننده هاش بیش تر بشن
اگر من بودم و شرایطش رو داشتم می رفتم گاج و هر چند آزمون یک بار هم خودم رو توی قلمچی محک می زدم تا ببینم اوضاع چطوریه
اما بهت به شدت پیشنهاد می کنم سه تا آخر سنجش یا چهار تای آخرشو حتما حتما حتما حتما حتما شرکت کنی نه از این که سوالاش خوبه که البته ممکنه شبیهشون در آزمون سراسری بیاد بلکه به این دلیل می گم که بالاترین جامعه آماری رو داره
پارسال جامع 3 جامعه ی آماریش 95324 نفر بود که 91385 شرکت کردن البته در علوم ریاضی و فنی
با تشکر
مشکل هم همینجاست. ما به خاطر سوالاش نمی تونیم ازش دل بکنیم. جامعه آماریش به نظرم مسئله چندان مهمی نیست، چون تخمین رتبش برای برادرم جالب بود و یکم رتبه ی تو کنکورش بهتر بود. فقط. از نظر درصدا هم همینطور.
اما مشکل اینجاست که خیلی دارن در مورد برنامه ریزیش بد می گن. گرچه هر برنامه ریزی باشه، خودم سعی می کنم برنامه ریزی خودم تو اولویت باشه، ولی مطمئنم بلاخره تاثیر می زاره.
البته می شه یه کاری کرد. مثلا بری گزینه دو یکی دو تا آزمون قلمچی بدی. یا عکسش. سه تا جامع سنجش که سر جای خودش هست.
شما اصلا سوالهایدکترا را جواب بدی ولی تکرار نکنی یادت میره گزینه دو که همین جوریبرنامه اشسنگینه دیگه چه برسه به این خودتم بخوای تکرار بعد بودجه بندی سنگین گزینه دو باعث میشه شما به کمیت نگاه کنی نه کیفیت
می شه بفرمائین یعنی چطوری سنگینه؟ چون یکی می گفت گزینه دو دوره نمی کنه، قلمچی دوره می کنه. اگه نخواد دوره کنه که برنامش خیلی سبکتر می شه. خلاصه یکی بیاد روشنمون کنه.
* حاشیه : مدیران انجمن بیان یکی از این دو تاپیک رو ببیندن تا یه جا روش صحبت کنیم.
یه سوال؟
شما که در مورد این آزمونای گزینه 2 وقلم چی بحث می کنید در کنارش میخواید سنجش هم شرکت کنید یا فقط یکی از اینا؟
Alireza SM
01-09-2010, 11:31
من می گم به خاطر سابقه قلمچی، حرف شما محقق نخواهد شد.
من می خوام بدونم این گزینه دو چند بار دروس پایه رو دوره می کنه؟ برنامه ریزیش برای دروس پیشدانشگاهی که خوب بود. فقط می مونه پایه که اگه لطف کنید و اینو هم بررسی کنید.
به هر حال احتمال اینکه برم گزینه دو بیشتره ولی خب بد نیست با تحقیق این کار رو بکنم.
اصلا کسی یکی از برنامه های هفتگی سال قبل رو بذاره ببینیم چقدر فشردست؟ اصلا یه مقایسه درست حسابی بکنیم بعد.
براي پيش كه برامه ريزيش فوق العاده هست
براي پايه هم خيلي خوبه . بزار چندتا درس مهم رو مثال بزنم :
در دروس عمومي مثلا عربي :
عربي 2 رو از مهرماه شروع كرده و در اوايل دي ماه تمومش كرده . 2 بار ( يكي در بهم و يكي هم در ارديبهشت كل كتاب رو مرور كرده ) و دو بار هم در آزمون جامع عربي 2 رو خواهد داشت
عربي 3 هم وضعيت مشابهي داره ولي تكرار دوره هاش به صورت كل كتاب دو بار در آزمون هاي جامعش هست و يك بار هم در ارديبهشت ماه
ادبيات هم وضعيتا دقيقا مشابهي داره .
زبان انگليسي 3 هم سه بار مرور شده ( يك بار تا پايان اسفند و دوبار هم به صورت يكجا در فروردين و ارديبهشت )
دروس اختصاصي هم :
فيزيك 1 و 2 و 3 هركدوم يكبار به صورت تدريجي و يك بار به صورت دفعي مرور شدن و دوبار هم در آزمون هاي جامع مرور ميشن
درس هاي آمار و رياضي 2 و رياضي 3 هر كدوم دو الي 3 بار به صورت دفعي و تدريجي مرور شدن و دو بار هم در آزمون جامع مرور ميشن
شيمي 2 هم يكبار تدريجي و يكبار دفعي مرور شده و شيمي 3 يكبار تدريجي و دوبار دفعي مرور شده و هركدوم در در دو تا آزمن جامع مرور ميشن
برنامه اي هم كه براي زيست شناسي و زمين شناسي گذاشتن بسيار عالي و مهندسي شده هست و من براي هركي كه ميخواد وقت بيشتري روي دروس پايه بزاره حتما گزينه دو رو توصيه ميكنم
clickestan
01-09-2010, 12:02
هر کی خواست من میتونم سوالات و جزوات و سی دی ها و... گزینه دو رو براش گیر بیارم (12 مرحله مربوط به طول سال بعد از گام اول)
البته مربوط به پارساله (امسال رو هنوز ندادن بیرون که)
براي پيش كه برامه ريزيش فوق العاده هست
براي پايه هم خيلي خوبه . بزار چندتا درس مهم رو مثال بزنم :
در دروس عمومي مثلا عربي :
عربي 2 رو از مهرماه شروع كرده و در اوايل دي ماه تمومش كرده . 2 بار ( يكي در بهم و يكي هم در ارديبهشت كل كتاب رو مرور كرده ) و دو بار هم در آزمون جامع عربي 2 رو خواهد داشت
عربي 3 هم وضعيت مشابهي داره ولي تكرار دوره هاش به صورت كل كتاب دو بار در آزمون هاي جامعش هست و يك بار هم در ارديبهشت ماه
ادبيات هم وضعيتا دقيقا مشابهي داره .
زبان انگليسي 3 هم سه بار مرور شده ( يك بار تا پايان اسفند و دوبار هم به صورت يكجا در فروردين و ارديبهشت )
دروس اختصاصي هم :
فيزيك 1 و 2 و 3 هركدوم يكبار به صورت تدريجي و يك بار به صورت دفعي مرور شدن و دوبار هم در آزمون هاي جامع مرور ميشن
درس هاي آمار و رياضي 2 و رياضي 3 هر كدوم دو الي 3 بار به صورت دفعي و تدريجي مرور شدن و دو بار هم در آزمون جامع مرور ميشن
شيمي 2 هم يكبار تدريجي و يكبار دفعي مرور شده و شيمي 3 يكبار تدريجي و دوبار دفعي مرور شده و هركدوم در در دو تا آزمن جامع مرور ميشن
برنامه اي هم كه براي زيست شناسي و زمين شناسي گذاشتن بسيار عالي و مهندسي شده هست و من براي هركي كه ميخواد وقت بيشتري روي دروس پايه بزاره حتما گزينه دو رو توصيه ميكنم
ممنون از توضیحات خوبت.
فقط عربی سه به نظرم چندان دورش جالب نبود. البته خب می شه خودمون به صورت جداگونه از برنامه اصلی بخونیم. با این وجود چرا دوستان می گن دوره نمی شه؟
و یه درخواست دیگه، تا کم کم برامون روشن بشه قضیه از چه قراره : اونم اینکه اگه برنامه یه هفته اش رو دارین، بذارین. ممنون
Alireza SM
01-09-2010, 12:44
ممنون از توضیحات خوبت.
فقط عربی سه به نظرم چندان دورش جالب نبود. البته خب می شه خودمون به صورت جداگونه از برنامه اصلی بخونیم. با این وجود چرا دوستان می گن دوره نمی شه؟
و یه درخواست دیگه، تا کم کم برامون روشن بشه قضیه از چه قراره : اونم اینکه اگه برنامه یه هفته اش رو دارین، بذارین. ممنون
باور كنين دوره هايي كه تو گزينه دو ميشه خيلي بهتر و با كيفيت تراز قلمچي هست و تعدادش هم مناسبه هر درسي بين 3 الي 5 بار دوره ميشه .
برنامه ريزيش براي دوره دروس پيش دانشگاهي كه فوق العادست و اصلا نميشه انتقاد ازش كرد و دروس پايه رو هم كه همونطور كه چندتا پست قبل نوشتم ديدين كه بسيار عالي كار كرده و من واقعا پوردستمالچي و خراطها رو تحسين ميكنم :46:
دوستاني كه ميگن تعداد مرور گزينه دو در دروس پايه ضعيفه به خاطر عدم آگاهيشون از برنامه گزينه دو چنين نظري دارن
در مورد برنامه يه هفته عرض كنم كه براي من ندادن و اگر بدن هم من ترجيح ميدم خودم بر پايه توانايي هاي خودم براي خودم برنامه هفتگي رو از هر آزمون تا آزمون بعد درست كنم .
راستي بچه ها قلمچي چندتا آزمون جامع داره و آزمون هاي جامعش از كي شروع ميشن ؟
clickestan
01-09-2010, 12:54
باور كنين دوره هايي كه تو گزينه دو ميشه خيلي بهتر و با كيفيت تراز قلمچي هست و تعدادش هم مناسبه هر درسي بين 3 الي 5 بار دوره ميشه .
برنامه ريزيش براي دوره دروس پيش دانشگاهي كه فوق العادست و اصلا نميشه انتقاد ازش كرد و دروس پايه رو هم كه همونطور كه چندتا پست قبل نوشتم ديدين كه بسيار عالي كار كرده و من واقعا پوردستمالچي و خراطها رو تحسين ميكنم
دوستاني كه ميگن تعداد مرور گزينه دو در دروس پايه ضعيفه به خاطر عدم آگاهيشون از برنامه گزينه دو چنين نظري دارن
در مورد برنامه يه هفته عرض كنم كه براي من ندادن و اگر بدن هم من ترجيح ميدم خودم بر پايه توانايي هاي خودم براي خودم برنامه هفتگي رو از هر آزمون تا آزمون بعد درست كنم .
راستي بچه ها قلمچي چندتا آزمون جامع داره و آزمون هاي جامعش از كي شروع ميشن ؟
بعد توی هر آزمون هم یه مجله گزینه مشاور بهتون میدن که برنامه ریزی خیلی خوبی برای آزمون بعدش داره
جدا از برنامه کلی
برنامه های تلویزیونی هم که هست
زود تر از کانون هم کل کتابا رو تموم میکنه و در آخر وقت بیشتری براتون میمونه!
دروس پایه هم سر جلسه اختیاری هست زدنش
مثلا ادبیات 15 سوال پیش میده
10 تا سوال بعد رو دو سری داره هم پایه هم پیش (زوج سوال)
Alireza SM
01-09-2010, 13:11
خوشحال ميشم از بچه هاي كانون كسي بياد نحوه مرور دروس و كيفيت سوالات رو با گزينه دو مقايسه كنه
من در كل احساس ميكنم كه گزينه دو بيشتر به درد كنكوري ها ميخوره تا قلمچي
از همتون ممنونم
ولی
کاشکی یکی از رتبه های خوب کنکور که تو ازمون ها شرکت میکرده میومد درباره ی ازمون ها نظر میداد:46:
shabeashegha
01-09-2010, 18:48
ببینید اصلا به جامعه آماری توجه نکنین آزمون خوب چندتا ویژگی مهم باید داشته باشه تا تهش نگین کاش میرفتم فلان موسسه آزمون میدادم:
1_ برنامه خوب
2_سوالات سخت و مفهومی در حد کنکور و حتی 1پله سختتر
3_ پاسخنامه کامل که حالت درسنامه داشته باشه و وقتی سوال و پاسخنامه رو میخونین به معلومات شما اضافه شه
4_ کارنامه دقیق و کامل طوری که کلی اطلاعات بشما بده
5_ شرایط فضای آزمون شبیه کنکور (بدون تقلب بدون سرو صداو...)
6_ کارنامه سریع داده بشه نهایتا تا چندروز بعد
7_ سوال غلط نداشته باشه تا کلی از وقت شما سر آزمون پای این سوالات غلط هدر نره
من خودم بخوام دوباه کنکور بدم گزینه 2رو ترجیح میدم
EngineeR EhsaN
01-09-2010, 19:10
میری ثبت نام تو گزینه 2 میبی 400 نفر ثبت نام کردن بعد تو جلسه امتان میبینی فقط 30 نفر اومدن - من که پشیمون شدم میرم کانون قلمچی ، 16 سال سابقه کار دلیل خوبیه!
sayyad mohammad
01-09-2010, 19:10
به نظر من مبتکران عالیه. چون تستاشو سخت میگیره. من خودم یه ساله دیگه کنکور دارم ، چندتا از اقواممون مبتکران،چندتا هم گاج و کانون برای کنکورشون کار کردن، وقتی پرسیدم کدوم بهتره، گفتن مبتکران خیلی رات میندازه. امیدوارم از نظر خودت بهترینو انتخاب کنی.
Alireza SM
01-09-2010, 19:18
از همتون ممنونم
ولی
کاشکی یکی از رتبه های خوب کنکور که تو ازمون ها شرکت میکرده میومد درباره ی ازمون ها نظر میداد:46:
به هيچ وجه به توصيه هاي رتبه هاي برتر كنكور توجه نكنين مگه اينكه رفيق و مورد اعتمادتون باشن .
حرفي كه رتبه برتر ككور در مورد كتابها يا موسسات ميزنه = تبليغات
البته قلمچي تا همين امسال بيشترين تعداد رتبه هاي تك رقمي رو داشته كه البته دليلش برنامه ريزي خوب و سوالات سخت!!!! كانون نبوده و استعداد خودشون بوده . به هر حال كسي كه ميتونه همه سوالات رياضي يا زيست رو درست پاسخ بده استعداد و زحمتش ناشي از برنامه آموزش يا سوالات قلمچي و گزينه دو و ... نيست .
---------- Post added at 08:18 PM ---------- Previous post was at 08:13 PM ----------
میری ثبت نام تو گزینه 2 میبی 400 نفر ثبت نام کردن بعد تو جلسه امتان میبینی فقط 30 نفر اومدن - من که پشیمون شدم میرم کانون قلمچی ، 16 سال سابقه کار دلیل خوبیه!
خب شما به تعداد نفراتي كه اومدن چيكار داري ؟ شما برو ازمون خودت رو بده
اينهايي كه نميان دو تا دليل بيشتر نميتونه داشته باشه :
1- برنامه ريزيشون رو نتونستن مطابق آزموني كه ثبت نام كردن جلو ببرن و مطمعنن كه درصدهاي پايني ميارن و براي حفظ روحيشون باخت 3-0 رو قبول ميكنن و نميان :27:
2- آزمون رو وقت تلف كردن ميدونن كه اين تنها دليلش آسان و بيهوده انگاشتن سوالت هست
در مورد سوالات آزمون گزنيه دو ، مورد دوم به هيچ وجه نميتونه اتفاق بيافته و سوالات گزينه دو استاندارد و سخت هستن و كسي اگه نمياد سرجلسه آزمون مطمعن باش كه خودش رو بازنده دونسته اگر هم شما جراتش رو داشتين كه رفتين سر آزمون نشون ميده كه شما از بقيه جلوتر هستين:10:
راست می گی؟ دلسردمون کردی. خب این گزینه دو باید تعداد شرکت کننده های تو کارنامش رو اونایی که حضور دارن بزنه نه کل شرکت کننده ها.
امیدوارم امسال درستش کنن.
Alireza SM
01-09-2010, 19:34
راست می گی؟ دلسردمون کردی. خب این گزینه دو باید تعداد شرکت کننده های تو کارنامش رو اونایی که حضور دارن بزنه نه کل شرکت کننده ها.
امیدوارم امسال درستش کنن.
مطمعن باش همچين چيزي نيست . اگه هم باشه براي سال دوم و سوم و ... هست نه براي كنكوري هايي كه يه سال برنامشون رو ميخوان بزارن به پاي آزمون گزنيه دو
گزينه دو برنامش طوريه كه اگه آموني رو از دست بدي بيشتر از قلمچي متضرر ميشي و معمولا سرجلسش كسي غايب نميشه . مخصوصا امسال كه گام اول داشته و خلي ها پسنديدنش و آزمون هم كه گرونتر شده
از همتون ممنونم
ولی
من خودم کنکوری 90 هستم ولی یکی از دوستام که کنکور 89 بود و رتبهاش 49 کشوری شد تو آزمونای گزینه 2 شرکت میکرد و رتبه اش بیشتر 1 تا 10 بود!
METACORTEX
02-09-2010, 05:33
من کنکوری 90ام.من گزینه 2 رو پیشنهاد می کنم.من خودم پارسال گاج میرفتم زیاد جالب نبود مخصوصا تخصصی هاش.من پسر عموم 362 تو کنکور 89 آورد خیلی از خدمات گزینه 2 راضی بود مخصوصا سوالات آن که واقعا هم سطح کنکوره.وخدمات جانبی اش که دیگه فوق العاده است.من خودم dvd های مرور آخر و دیدیم واقعا توووپه!!!!!!مخصوصا ریاضیات و فیزیکش.از لحاظ مشاورهای هم که هم گزینه جوان هست و هم مجله وهم dvd های مشاوره ای .که مورد آخر رو ندیدیم خودم ولی پسر عموم خیلی تعریف می کرد.
این فیل هم دانلود کنید جالبه مقایسه سوال های گزینه 2 88-89 و کنکور 89.
METACORTEX
02-09-2010, 05:34
Alireza SM
02-09-2010, 07:16
گزينه دو سوالاتش رو مسابه ككور طراحي ميكنه و همواره هم تطابق زيادي با كنكور داشته و خواهد داشت
منم رفتم گزینه 2
ممنون از راهنمایی هاتون
METACORTEX
02-09-2010, 13:47
این هم آخرین اطلاعات از گزینه 2 و سنجش.من خودم گزینه 2 +3تا سنجش جامعو ثبت نام میکنم.:10:
سنجش:
این لینک دفترچه ثبت نام سنچش:
گزینه 2:
این هم از لیست خدمات جانبی با توضیحات گزینه 2.
اگه بودجه بندی شو هم خواستین بگین بذارم.:5:
hermione
02-09-2010, 18:01
خودم هم قلم چیو پیشنهاد دادم هم گزینه 2
گزینه 2 جزوه هاش واقعاَ حرف نداره خلاصه و مفید . (شاید یه عده فکر کنن در حد کنکور نیست و سطح جزوه پایین تره ، سال دیگه نظرشون عوض میشه )
قلم چی : برای این که بتونید حداکثر استفاده ازش ببرید باید آزمونارو بررسی کنید سوالای غلط حل کرده آزمون قبلی و نکاتشو یه جایی یادداشت کنید باید درسای جدید مطالعه بشه برای آزمون بعدی به تسلط کافی (با تست ) برسید و مباحثی از آزمونای قبل هم مرور کنید در آخر هفته هم قبل از آزمون باید مطالبی که خوانده اید + ارزیابی آزمون قبل را مرور کنید ( احیاناَ اگر جزوه خلاصه نویسی تهیه کرده اید )
تصمیم با خودتون ببینید می تونید این کارها در 2 هفته انجام بدید ( 2هفته ای که مدرسه می روید و احتمالاَ چند بعد از ظهر هم در کلاس های آموزشی شرکت می کنید )
اگه می تونید که تبریک بهتون میگم شما حتماَ در آزمون 90 با رتبه خوب قبول میشوید ولی اگه قراره عقب بیوفتید و با کاهش تراز احتمالی روحیه خودتون بسیار پایین بیارید انتخاب عاقلانه ای نیست
نمی خوام نا امیدتون کنم ولی اینکه با خودتون بگید از ماه آینده سرعت درس خوندنم ، بازدهی ، ساعت مطالعه افزایش میدم باید بگم که هیچوقت معجزه رخ نمیده . . .
پس واقعبینانه برنامه ریزی کنید برای درس خوندن
گزینه 2 آزموناش فکر کنم 3 هفته یه بار باشه و فرصت بیشتر ..
شماهایی که قلم چیو انتخاب کردید و ثبت نام کردید اخطارجدی ای نکه از برنامه عقب نیوفتید
Alireza SM
02-09-2010, 18:49
گزینه 2 آزموناش فکر کنم 3 هفته یه بار باشه و فرصت بیشتر ..
شماهایی که قلم چیو انتخاب کردید و ثبت نام کردید اخطارجدی ای نکه از برنامه عقب نیوفتید
بله به طور متوسط 22 روز يكبار هست آزمون ها :20:
shabeashegha
02-09-2010, 22:17
دمت گرم:31:بالاخره حرف دلمو زدی . کسی که میره قلم چی عقب نباید بیوفته وگرنه کافیه چندتا آزمون عقب بیوفته و سریال کاهش ترازش شروع بشه و روحیشو از دست بده و.... (تا آخرشو خودتون برین تا برسید به اعلام نتایج کنکور)
ولی اگه بتونید با برنامش پیش برید شک نکنید ترازتون افزایش چشم گیری پیدا میکنه
من الان دقیق برنامه گزینه 2 رو نگاه کردم:
به نظرم تو درسای پایه مشکل داره. مثلا دین و زندگی 2 رو اومده تا آذر تموم کرده بعد دیگه رفته تا اردیبهشت!
نظر شما چیه؟
Alireza SM
03-09-2010, 15:08
من الان دقیق برنامه گزینه 2 رو نگاه کردم:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه نظرم تو درسای پایه مشکل داره. مثلا دین و زندگی 2 رو اومده تا آذر تموم کرده بعد دیگه رفته تا اردیبهشت!
نظر شما چیه؟
بله همينطوره و اين نقطه قوتيه براي آزمون
دين و زندگي درسيه كه بايد فقط نحوه سوال اومدن از كتاب رو دونست و تمرينش كرد . به نظر من كار خوبي كرده كه زياد رو دين و زندگي و ادبيات پايه مانور نداده و داوطلب رو آزاد گذاشته كه خودش تمرين كنه براي اين دروس
در دروس پيه دروساختصاصي خيلي مهم تر هستند .شما ميتونين براي دين و زندگي دوم برگردين و توي اين 4 ماهي كه دين و زندگي 2 نداره خودتون سوالات رو مرور كنين . هر چند من پيشنهاد ميدم همون ارديبهشت كه گزينه دو پيشنهاد داده اينكارو بكنين
به نظرم تو درسای پایه مشکل داره. مثلا دین و زندگی 2 رو اومده تا آذر تموم کرده بعد دیگه رفته تا اردیبهشت!
نظر شما چیه؟
البته خب معلوم نیست دقیقا بودجه بندی چطور باشه. شاید قبل از اون هم مرور بشه ولی فقط تو یک آزمون مطرح بشن. کلا این بودجه بندی آزموناست، شاید با بودجه بندی درسی متفاوت باشه.
یعنی مثلا قبلش مرور بشه، بعد فقط در یک آزمون تکرار بشه ( البته در سه آزمون تکرار می شه -جامع هم هست -)
ولی ببین مگه شما می خواین دقیق از رو این برنامه برین؟ مثلا قرابت معنایی آرایه ها و خیلی چیزای دیگه که موضوعی هستن رو خودتون باید برنامه براش بنویسین. کلا بگم درسی مثل دین و زندگی رو باید همیشه بخونی و نیازی به تمرین به نظر من زیاد نداره. ( اگه حفظیاتت خوب باشه ).
حالا قراره یا تاپیک بزنیم برا گزینه دو، اونجا بیشتر بحث می کنیم.
Alireza SM
03-09-2010, 15:55
البته خب معلوم نیست دقیقا بودجه بندی چطور باشه. شاید قبل از اون هم مرور بشه ولی فقط تو یک آزمون مطرح بشن. کلا این بودجه بندی آزموناست، شاید با بودجه بندی درسی متفاوت باشه.
بودجه بندي ها كه دقيقا مشخص شده و مثلا آزمون اول دروس 1 تا 5 دين و زندگي دوم داره آزمون دوم 6 تا 10 و ازمون سوم 11 تا 16
بعدش در آزمون 9 كل كتاب و در آزمون هاي 11 و 12 هم كه جامع هستن بازم كل كتاب رو داره
اما بازم به نظر من مشکل داره. اگه تو مرور درسا باشه اما تو امتحان نیاره که دیگه بدتر هست.
اما ابن کارو گزینه 2 فقط برای دروس عمومی انجام نداده بلکه برای دروس اختصاصی هم کرده (البته پایه). اما پیش رو دور گذاشته.
مقلا شیمی 2 رو گفته فصل های (1) - (2 و 3 ) - (4 و 5) (تا آذر تمام!) همینطور فیزیک سال دوم و سوم یا حسابان و جبر.
کلا به نظرم برنامش برای پیش خوبه اما برای پایه اصلا خوب کار نکرده.
Alireza SM
03-09-2010, 19:12
اما بازم به نظر من مشکل داره. اگه تو مرور درسا باشه اما تو امتحان نیاره که دیگه بدتر هست.
اما ابن کارو گزینه 2 فقط برای دروس عمومی انجام نداده بلکه برای دروس اختصاصی هم کرده (البته پایه). اما پیش رو دور گذاشته.
مقلا شیمی 2 رو گفته فصل های (1) - (2 و 3 ) - (4 و 5) (تا آذر تمام!) همینطور فیزیک سال دوم و سوم یا حسابان و جبر.
کلا به نظرم برنامش برای پیش خوبه اما برای پایه اصلا خوب کار نکرده.
چند صفحه قبل من يه تحليل د مورد دروس پايه آزمون نوشتم اگه خواستي برگرد حتما بخونش به نظر من براي پايه خيلي عالي كار كرده
شیمی 2 رو گفته فصل های (1) - (2 و 3 ) - (4 و 5) (تا آذر تمام!)
خب پس شما ميخواين شيمي 2 كي تموم بشه ؟
شيمي 2 رو اذر و شيمي 3 رو هم اسفند تموم كرده . برنامه ريزي خوبيه كه .
من كه از شيمي هيچي نميدونم و فقط بخش هاي اول تا سوم شيمي 2 رو تسلط دارم ولي اگه با اين بنامه برم جلو مطمعنم تو همه ازمونها شيمي بالاي 70 ميزنم
فيزيك دوم و سومش دقيقا چه مشكلي دارن از نظر شما ؟
خب پس شما ميخواين شيمي 2 كي تموم بشه ؟
شيمي 2 رو اذر و شيمي 3 رو هم اسفند تموم كرده . برنامه ريزي خوبيه كه .
من كه از شيمي هيچي نميدونم و فقط بخش هاي اول تا سوم شيمي 2 رو تسلط دارم ولي اگه با اين بنامه برم جلو مطمعنم تو همه ازمونها شيمي بالاي 70 ميزنم
فيزيك دوم و سومش دقيقا چه مشكلي دارن از نظر شما ؟
آخه مشکل اصلیش به نظر من این نیست که تا آذر تموم کرده. مشکل اصلیش اینه که دور نذاشته. مثلا نوشته برای یک آزمون فصل 2 و 3 دیگه این فصول تا اردیبهشت تکرار نمیشه. توی آزمون های ماه های بعد هم همینطور. در ضمن همه این درس هایی که گذاشته ( حدود 6 یا 7 تا کتاب میشه) یک دفعه گذاشته برای فروردین دور بشه. خب اینطوری برنامه برای فروردین خیلی سنگین نمیشه؟
البته اگه نگاه کنی ، مثلا تابستون خوندی یه بار. دوباره می خونی. بعدا هم مرور سریع.
باید سعی کنی به مرور سریع عادت کنی. من تو دروس تخصصی مشکل خاصی ندیدم. اما تو عمومیا، ادبیات که به نظرم مرور به دردی نمی خوره. به جز تاریخ ادبیات. و فقط تمرین لازمه. اما برای دین و زندگی هم همونی که گفتم. یه بار تو تابستون دوره شده. یه بار تو ایام مدرسه و آخرا هم سریع دوره می شن. البته اون سریع دوره کردن ها، چون فاصله بین آزمون های گزینه دو یکم بیشتره، وقت بیشتری داری برای دوره.
---------- Post added at 01:50 AM ---------- Previous post was at 01:47 AM ----------
یه چیزی یادم رفت. قلمچی نگاه کنی هم همینطوره ( البته چون برنامه ای که ازش داشتم هفتگی بود خیلی راحت نمی شد مقایسه کرد). فقط مرور بعدیش به جای فروردین از اسفند شروع می شه. خودت هم نگاه کنی راهی دیگه ای ندارن. تا آذر که بخونی، دیگه امتحانای نوبت اول داری و چون معدلش موثره نمی تونه برنامه درست و حسابی تو اون یک ماه گذاشت. پس به روال طبیعی اینطوری می شه.
Alireza SM
04-09-2010, 07:14
آخه مشکل اصلیش به نظر من این نیست که تا آذر تموم کرده. مشکل اصلیش اینه که دور نذاشته. مثلا نوشته برای یک آزمون فصل 2 و 3 دیگه این فصول تا اردیبهشت تکرار نمیشه. توی آزمون های ماه های بعد هم همینطور. در ضمن همه این درس هایی که گذاشته ( حدود 6 یا 7 تا کتاب میشه) یک دفعه گذاشته برای فروردین دور بشه. خب اینطوری برنامه برای فروردین خیلی سنگین نمیشه؟
نميشه كه آخه براي همه دروس زياد دوره گذاشت . اگه دوره رو بخوان زياد بزارن بايد تعداد آزمون ها رو بشتر كنن كه اونوقت كيفيت آزمون ها مياد پايين ؛ از اين نظر كه اون موقع شما بجاي متوسط سه هفته يه بار متوسط 15-16 روز يه بار آزمون ميدين كه رو برنامه ريزي و درس خوندتون تاثير منفي ميزاره
شما برنامه ريزي كنين و يكبار هم قبل از عيد شيمي 2 رو به طور كامل مرور كنين و براي ارديبهشت هم آماده بشين كه شيمي 2 رو بالاي 90 بزنين :46:
برنامه براي فروردين سنگين نميشه . تو بايد برنامه ريزيت رو طوري كني كه درس ها رو به طور موازي با هم بخوني . يعني اگه مثلا ادبيات فارسي 2 كه تو آزمون آذرماه تموم ميشه و ميمونه براي ارديبهشت ؛ تو بايد بعد از عيد شروع كني و براي ارديبهشتش بخوني ( يعني از دو ماه قبلش روزي اقلا نيم ساعت بزاري براش كه بهتره اين وقت رو 2-3 روز يكباركني ) .
برنامه گينه دو توسط بهترين مشاوران و معلمان كشور طراحي شده
دوستان اینجا نظر سنجی در مورد تمام موسساته. هر سوالی در مورد آزمون های آزمایشی گزینه دو تو این تاپیک از این به بعد پیگیری بشه ، لطفا :
***=> آزمون های آزمایشی گـــــــــــــــزینـه دو (90-89) <=***
petrose.kabir
04-09-2010, 18:05
همچنان قلم چي با 34 راي در سطر جدول
نمیدونم چطوریه دوستان هنوز از برنامه ریزی و کلا امکانات گزینه 2 خوششون میاد !!!
تو این تابستون که با گزینه 2 بودم از هیچ چیزشون به جز سوالا خوشم نیومده !!!
Alireza SM
04-09-2010, 19:36
نمیدونم چطوریه دوستان هنوز از برنامه ریزی و کلا امکانات گزینه 2 خوششون میاد !!!
تو این تابستون که با گزینه 2 بودم از هیچ چیزشون به جز سوالا خوشم نیومده !!!
برنامه ريزيش بسيار عالي هست مخصوصا براي كسايي كه مشغول تحصيل در پيش دانشگاهي هستند . حتي من كه شرايطم با هم فرق ميكنه و وقت بسيار كمتري دارم مطمعن كرده درصد بالايي كسب كنم
قلمچي سوالاتش بيش از حد اسون و تكراري و سطح پايين هستن و درصدهايي كه توش كسب ميكنين به هيچ وجه واقعي نيستند . كسي كه تو گزينه دو ميتونه رياضي رو به طور متوسط 70 درصد بزنه حتما تو كنكور هم اگه مشكل خاصي براش پيش نياد و استرس نداشته باشه بالاي 60 ميزنه .
دوستان برنامه کانون امسال اینطوریه (نمودار کلی):
البته بین دروس پایه سال دوم و سوم انتخابی هست احتمالا
اینا هم برنامه ریزتر تا دی.
sanaz_German
05-09-2010, 01:21
اصلانم کانون خوب نیست.واسه قدیم ندیما بود که خوب بود.من که مهر 88 ثبت نام کردم همه شاکی بودن اونجا.
منم 3هته رفتم شونصدبار دعوام شد باهاشون دیگه نرفتم
پشتیباناشون خیلی شاخ بازی در میارن..کنکورای آزمایشیش اصلا به درد نمی خوره.. محل تشکیل کلاساشم ضایع بود..تو استاداشم یکی دوتا بیشتر خوب نبود
از آزموناش متنفـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــرم
فقط گزینه 2
Alireza SM
05-09-2010, 08:21
كانون فقط پول گرفتنش خوبه
ali_saeedi
05-09-2010, 08:30
خر نشین گاج برین چون من سال پیش گاج بودم و حالا که موقع نتایج ها هست به شدت پشیمونم که به حرف مدرسه و بچه ها رفتم گاج
اگر دانش آموز زرنگ هستید یعنی سخت کوش هستید حتما برین مرات چون افرادی که توش شرکت میکنن رقبای قدری هستن اگه پایه ضعیفی دارین از قلم چی برین چون برنامش عالی هست ولی بعد عید دیگه نرین چون 1 آزمون هایی میگیره که واقعا درد داره!!!
اگر هم زیاد دوست ندارین خرج کنین و دانش آموز معمولی هستین و دوست دارین جامعه آماری زیادی داشته باشه سنجش بهترین یعنی اگه شما با برنامش که جوری هست که هر ماه تقریبا دوبل ماه قبل باید بخونین پیش برین خیلی مفیده
در کل بهتون بگم یکی از گند ترین سالهای زندگیتون رو پشت سر میزارین موقعی متوجه میشد که دیگه کنکور ها رو داده باشین ولی نا امید اصلا نباشین چون همه همچین حسی دارن و اینو هم بگم که اونی رتبش بهتر نمیشه که اطلاعات زیاد داره اونی بهتر میشه که علاوه بر اطلاعات( نه خیلی زیاد) اعتماد به نفس داشته باشه بدونین شاید اعتماد به نفس مهمتر از اطلاعات باشن پس روش خیلی کار کنید...
و مهمترین عاملی که واقعا سرنوشت شما رو تو امسال رقم میزنه دوستان شما هستن اگه میبینید دوستانتون به ضررتون هستن هر چه سریع تر رابطه رو کمرنگ کنین یا قطع کنین یا اگر نمیتونین همچین کاری کنید خیلی مهمه که نه شما از نحوه درس خوندن اون اطلاع داشته باشین نه اون از شما ( که البته این کار تقریبا محاله حد اقل واسه من:31: ) چون به شدت از هم تاثیر میگیرین این مورد واسه من اتفاق افتاده از من به شما نصیحت
DJ_IT_110
05-09-2010, 13:02
ازمن ميشنويد فقط "قلم چي"
من سال دوم و سوم عضو كانون بودم اما پارسال گول تبليغات رنگارنگ گزينه دو رو خوردم و رفتم اسم نوشتم ...
درطول سال مطالعم عالي بود و به قصد رتبه دو رقمي ميخوندم اما امسال كنكور رتبم نه هزار شد فقط به خاطر برنامه ريزي غلط در مطالعه ، حالا امسال هم نشستم پشت كنكور ولي قلم چي نوشتم ...
به نظر من مهمترين دليل براي انتخاب آزمون برنامه ريزيه ...
برنامه ريزي قلم چي خداوكيلي خيلي خوبه اما گزينه دو برنامه ريزيش جوري هست كه انگار دانش آموز رو براي امتحان نهايي داره آماده ميكنه تا كنكور ....
در مورد كيفيت سوالات هم گزينه دو سطحش خوبه كه اون سوالات هم ميشه ازبيرون تهيه كرد ....
اما قلم چي سوالاتش بيشتر جنبه آموزشي داره ( از اين نكته نبايد قافل شد ) يعني وقتي آزمون رو بررسي ميكنيد از هر سوال چندين نكته رو ياد ميگيريد ( كه اين خودش مزيتيه ) ....
اون جزوه ها و دي وي دي ها هم به دردتون نميخوره ( مخصوصا پيش دانشگاهي ها ) .. چون شما 5 روز در هفته مدرسه ميريد، بعد از ظهرها مي خواهيد بشينيد دي وي دي ها رو ببينيد پس كِي مي خواهيد دو كلمه درس بخونيد؟؟!!!!
در مورد جامعه آماري هم فقط قلم چي ...
قلم چي مدارس خوب و تيزهوشان رو اغلب به طور رايگان ثبت نام ميكنه كه باعث ميشه شما در يك جامعه آماري بزرگ و قوي سنجيده بشيد ....
در مورد تعداد آزمونها هم كه ديگه فكر نميكنم نياز به توضيح داشته باشه ! ....
خلاصه كلام اينكه به نظر من قلم چي ثبت نام كنيد اما هرطور كه شده سوالات گزينه دو رو بگيريد .... از 3 تا جامع سنجش هم غافل نشيد ...
شما فقط امسال رو وقت داريد پس بايد برنامه ريزي درستي داشته باشيد كه فقط با قلم چي ممكنه ...
گزينه دو دو فقط يك برنامه تلويزيوني داره كه هرچي نشون بده نظر همه رو جلب ميكنه ...
گول تبليغات هيچ موسسه اي رو نخوريد ...
امسال وقت تجربه كردن نيست ، از تجربه ديگران استفاده كردن است ....
همه يكين
مهم خودتي فقط همين
Alireza SM
05-09-2010, 14:16
ازمن ميشنويد فقط "قلم چي"
من سال دوم و سوم عضو كانون بودم اما پارسال گول تبليغات رنگارنگ گزينه دو رو خوردم و رفتم اسم نوشتم ...
درطول سال مطالعم عالي بود و به قصد رتبه دو رقمي ميخوندم اما امسال كنكور رتبم نه هزار شد فقط به خاطر برنامه ريزي غلط در مطالعه ، حالا امسال هم نشستم پشت كنكور ولي قلم چي نوشتم ...
به نظر من مهمترين دليل براي انتخاب آزمون برنامه ريزيه ...
برنامه ريزي قلم چي خداوكيلي خيلي خوبه اما گزينه دو برنامه ريزيش جوري هست كه انگار دانش آموز رو براي امتحان نهايي داره آماده ميكنه تا كنكور ....
در مورد كيفيت سوالات هم گزينه دو سطحش خوبه كه اون سوالات هم ميشه ازبيرون تهيه كرد ....
اما قلم چي سوالاتش بيشتر جنبه آموزشي داره ( از اين نكته نبايد قافل شد ) يعني وقتي آزمون رو بررسي ميكنيد از هر سوال چندين نكته رو ياد ميگيريد ( كه اين خودش مزيتيه ) ....
اون جزوه ها و دي وي دي ها هم به دردتون نميخوره ( مخصوصا پيش دانشگاهي ها ) .. چون شما 5 روز در هفته مدرسه ميريد، بعد از ظهرها مي خواهيد بشينيد دي وي دي ها رو ببينيد پس كِي مي خواهيد دو كلمه درس بخونيد؟؟!!!!
در مورد جامعه آماري هم فقط قلم چي ...
قلم چي مدارس خوب و تيزهوشان رو اغلب به طور رايگان ثبت نام ميكنه كه باعث ميشه شما در يك جامعه آماري بزرگ و قوي سنجيده بشيد ....
در مورد تعداد آزمونها هم كه ديگه فكر نميكنم نياز به توضيح داشته باشه ! ....
خلاصه كلام اينكه به نظر من قلم چي ثبت نام كنيد اما هرطور كه شده سوالات گزينه دو رو بگيريد .... از 3 تا جامع سنجش هم غافل نشيد ...
شما فقط امسال رو وقت داريد پس بايد برنامه ريزي درستي داشته باشيد كه فقط با قلم چي ممكنه ...
گزينه دو دو فقط يك برنامه تلويزيوني داره كه هرچي نشون بده نظر همه رو جلب ميكنه ...
گول تبليغات هيچ موسسه اي رو نخوريد ...
امسال وقت تجربه كردن نيست ، از تجربه ديگران استفاده كردن است ....
والا اينطور كه من ديدم اون برنامه بيشتر بررسي دروس هست تا تبليغات ولي تا حالا هيچ جايي رو تو اين كشور نديدم كه قلمچي توش تليغات نكرده باشه
برنامه ريزي گزينه دو و كيفيت سوالاتش رو به هيچ وجه نميشه مقايسه كرد با قلمچي كه مياره از كتاب هاي خودش و حتي از كتاب هاي دوسالانه خودش سوال ميده
behnamrizi
05-09-2010, 14:41
والا از لحاظ برنامه ریزی من هم کاملا با DJ_IT_110 موافقم (از برنامه گام اول مشخصه)!
دوستان من پیش انسانی هستم؛به نظر شما برای انسانی کدوم بهتره؟
بهترین گزینه واسه شکستن درب دانشگاه گاج
DJ_IT_110
05-09-2010, 21:05
والا اينطور كه من ديدم اون برنامه بيشتر بررسي دروس هست تا تبليغات ولي تا حالا هيچ جايي رو تو اين كشور نديدم كه قلمچي توش تليغات نكرده باشه
برنامه ريزي گزينه دو و كيفيت سوالاتش رو به هيچ وجه نميشه مقايسه كرد با قلمچي كه مياره از كتاب هاي خودش و حتي از كتاب هاي دوسالانه خودش سوال ميده
قلم چي توي بعضي آزمونهاش اونم 2يا حداكثر 4 تا دونه سوال از كتاباش ميده كه كتابهاي آبي قلم چي هم اكثريت سوالاتشون از كنكور سالهاي گذشته است .. يعني شما لازم نيست حتما بري كتابهاي قلم چي رو بخوني فقط بايد با سوالات گذشته آشنايي داشته باشيد ...
اين جمله آخري نقل قول از معلم شيميمون ( آقاي رستم آبادي - طراح و ويراستار سوالات سوم كانون ) بود ...
برنامه ريزي رو كه ماشاالله ميدونند كدوم بهتره ...
بررسي دروس هم خودش تبليغاته ديگه :31: ... پس شما به اون تبليغات بين صحبتهاي برنامه چي ميگيد ؟؟؟!!! :27: ... اين يك سال را با ماباشيد و 30-40 تا دي وي دي و جزوه و غيره پس چي هستند ؟؟!!
در ضمن من نگفتم قلمچي تبليغ نميكنه ... بلكه گفتم "گول تبليغات هيچ موسسه اي رو نخوريد " ...
در هر صورت اينها تجربه ي من به عنوان دوست بود ....
شما اگه خيلي به گزينه دو علاقه داريد همون رو انتخاب كنيد .... صلاح مملكت خويش خسروان دانند ...
همه يكين
مهم خودتي فقط همين
افرین - به نظر من 30 درصد موئسسه - 70 درصد خود ادم . موئسسه هم فقط برنامه خوب باید داشته باشه
DJ_IT_110 اگه ممکنه بیاین تو این تاپیک که در مورد آزمون های گزینه دو هست و بیشتر توضیح بدین:
مثلا می خواهیم بدونیم کجای برنامه هاش مشکل داره( رتبتون تو آزمونا چقدر بوده، تو کنکور چی شد؟)؟ گفتین دوره نمی کنه در صورتی که Alireza SM بررسی کرده بود که دوره می کنه و قبلا هم گفته.ولی خب بحث سر گزینه دو تو تاپیک خودش. البته شاید برنامه امسال و سال قبل تغییر هم کرده باشه. حالا ببینیم چی می شه
نه خب قلمچی با اینکه تبلیغاتش زیاده ولی نمیدونم چرا حرکات گزینه 2 و برنامه های تلوزینیش الکی به چشم میاد! مثلا این سی دی دادن و اینا! اما در مورد کتاب آبی و دوسالانه همونطور که یکی از دوستان هم گفت این بخاطر بحث آموزشیه(آبی که سوالات کنکور پس اگه باشه بد نیست)2 سالانه رو هم اگه نداشته باشی مشکلی نیست اما قلمچی با زدن کتاب دوسالانه و سوالات تشریحی قصد داره بچه ها درس رو بهتر یاد بگیرن و کمتر فراموش کنند به خصوص تابستون و تا حد زیادی قبل عید بیشتر وقت سوالات تشریحیه وقتی روز کنکور بشه همه ی درسا رو شاید یه دور کامل خونده باشی ولی یادت نمیاد! وقتی یه سوال سخت حل میکنی اینقدر با فرمولش ور میری(!) که سخت تر از یادت میره.قلمچی یه جمله اول دفترچه سوالاتش میذاره:"از شما خواهش میکنیم از این آزمون و نتایج آن فقط برای تثبیت و تقویت روش های صحیح مطالعه و برای تصحیح روش های اشتباه خود بهره بگیرید. ..."(دم دست بود از روش نوشتم :دی) اما با وجود این در نهایت اکثر بچه ها نتایجی که میارن با مینگین تراز و پیشرفتشون در طول سال جور در میاد(غیر بعضیا که سر کنکور کارای عجیب میکنند یا استرس بیش از میانگین دارن)
اینم اگه دوست داشتین بخونید
bachekermani
07-09-2010, 04:04
بهترین گزینه واسه شکستن درب دانشگاه گاج
شوخیه جالبی بود :31::31::31::31:
---------- Post added at 04:04 AM ---------- Previous post was at 04:02 AM ----------
اگه برنامه و دوره دروس برات مهمه کانون واگه سوالات استاندارد گزینه دو:5:
همه يكين
مهم خودتي فقط همين
افرین - به نظر من 30 درصد موئسسه - 70 درصد خود ادم . موئسسه هم فقط برنامه خوب باید داشته باشه
منم موافقم
آزمون معجزه نمیکنه و بیشتر به خاطر برنامه بلند مدتشون اهمیت دارن
آزمون معجزه نمیکنه و بیشتر به خاطر برنامه بلند مدتشون اهمیت دارن
برنامه آزمونا باید برنامه کلی باشن، نه برنامه هفتگی و روزانه. چون شما نمی تونی یه سال سرنوشتت رو دست اینو و اون بدی. برنامه موسسات رو بذار حداقل، حالا هر چقدر می خوای می تونی ساعتاش رو زیاد کنی و درسای مختلف رو بخونی.
بهتر هم اینه که خود فرد برنامه بنویسه چون هر برنامه ای نمی تونه واسه همه خوب باشه.
قلم چي توي بعضي آزمونهاش اونم 2يا حداكثر 4 تا دونه سوال از كتاباش ميده كه كتابهاي آبي قلم چي هم اكثريت سوالاتشون از كنكور سالهاي گذشته است .. يعني شما لازم نيست حتما بري كتابهاي قلم چي رو بخوني فقط بايد با سوالات گذشته آشنايي داشته باشيد ...
اين جمله آخري نقل قول از معلم شيميمون ( آقاي رستم آبادي - طراح و ويراستار سوالات سوم كانون ) بود ...
برنامه ريزي رو كه ماشاالله ميدونند كدوم بهتره ...
بررسي دروس هم خودش تبليغاته ديگه :31: ... پس شما به اون تبليغات بين صحبتهاي برنامه چي ميگيد ؟؟؟!!! :27: ... اين يك سال را با ماباشيد و 30-40 تا دي وي دي و جزوه و غيره پس چي هستند ؟؟!!
در ضمن من نگفتم قلمچي تبليغ نميكنه ... بلكه گفتم "گول تبليغات هيچ موسسه اي رو نخوريد " ...
در هر صورت اينها تجربه ي من به عنوان دوست بود ....
شما اگه خيلي به گزينه دو علاقه داريد همون رو انتخاب كنيد .... صلاح مملكت خويش خسروان دانند ...
اگه شما میگی گزینه 2 بد هست پس اینا چیه؟؟؟
برترين هاي گزينه دو در آزمون سراسري ۸۸
چرا سوالات گزینه دو استاندارد است؟ بررسی مطابقت و تشابهات بین آزمون ها گزینه دو (89-88) و کنکور 89
اخرش من نفهمییدم گاج برم یا گزینه 2
فقط میخوام سوالاتش در سطح کنکور و برنامه ریزی خوبی داشته باشه""""""""""""""""""
حالا چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Alireza SM
07-09-2010, 13:31
گاج كه اصلا در حد گزينه دو نيست نه سوالاتش نه برنامه ريزيش نه هيچيش
برنامه آزمونا باید برنامه کلی باشن، نه برنامه هفتگی و روزانه. چون شما نمی تونی یه سال سرنوشتت رو دست اینو و اون بدی. برنامه موسسات رو بذار حداقل، حالا هر چقدر می خوای می تونی ساعتاش رو زیاد کنی و درسای مختلف رو بخونی.
بهتر هم اینه که خود فرد برنامه بنویسه چون هر برنامه ای نمی تونه واسه همه خوب باشه.
البته من منظورم برنامه آزمون هاش بود نه برنامه درس خوندنشون:46:
من نمی گم چی برو، چی نرو. فقط می گم باید خودت هم برنامه ریزی کنی و یه برنامه ریزی جداگونه خودت واسه خودت بنویس، هر موسسه ای که می ری. چون هیچ کدوم اختصاصی برای شما ننوشتن.
اما این لینک رو هم پیشنهاد می کنم اگه می خواهید با گزینه دو بیشتر آشنا بشید. من گاج رو ندیدم :
اگه شما میگی گزینه 2 بد هست پس اینا چیه؟؟؟
برترين هاي گزينه دو در آزمون سراسري ۸۸
چرا سوالات گزینه دو استاندارد است؟ بررسی مطابقت و تشابهات بین آزمون ها گزینه دو (89-88) و کنکور 89
کسی نگفت بده ولی مشکل اینه که اکثر موسسات کپی قلمچی کار میکنند و همیشه یک سال از قلمچی عقب ترن! البته خودشونم کارای جدید انجام میدن ولی کارایی که واقعا به دور از منطقه(مثله ساعت مطالعه روزانه دادن گزینه 2 که یه سیستم کاملا منسوخه و با اصول برنامه ریزی جور نیست و نتایج قلمچی به مراتب بهتره به عنوان مثال همین لینکی که گذاشتین نشون میده 8 نفر از بچه های گزینه2 رفتن برق شریف من سی دی قلمچی رو خونه دارم 64 نفر قبولی برق شریف داره پس اگه به آمار باشه قلمچی خیلی جلوتره (فکر نمیکنم گزینه 2 مثله کانون امسال 18 تا زیر 10 کشوری از 3 تا رشته اصلی داشته باشه!
اما آمار رو بیخیال راجع به بخش دوم استاندارد بودن، باید بگم قلمچی هم استاندارده اما سوالای گزینه 2 به کنکور نزدیک تره ولی دلیل بر بهتر بودن نیست لزوما. قلمچی خیلی سعی داره بعد آموزشی آزمون برجسته تر شه و گاهی آزموناش واقعا سخت و رو مخه! و حواسش هم هست که از همه جا سوال بده و همه جوره سوال بده و تشابه بین سوالات زیاده و مطمئنا همه ی سوالات کنکور تو همه ی موسسات در طول سال حداقل یک بار تکرار شده(قلمچی هم یه آماری داشت یادم رفته که گفته بود 70 درصد سوالات بیش از چند سوال مشابه در آزمون ها داشته اما قلمچی هیچوقت سعی نکرده در حده گزینه 2 سوالاتش رو به سبک کنکور نزدیک کنه و معتقده این سیستم سوال دادن بهتره منم فکر میکنم کاری که قلمچی میکنه بهتره و همیشه نتیجه هم داده.حالا همه ی این بحثا بازم مهم نیست آزمون و بحث اینکه جایگاه دقیقت رو تخمین بزنی اصلا تو اولویت نیست و حتی تا حدی کاره غلطیه(البته همیشه اکثر بچه های قلمچی به غیر بعضیا که سر کنکور شراط عجیب غریب دارن رتبه هاشون با میانگین ترازشون رابطه داره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گاج كه اصلا در حد گزينه دو نيست نه سوالاتش نه برنامه ريزيش نه هيچيش
من که نگاه میکردم بودجه بندی زمانی درسها با گزینه ی دو تفاوت چندانی ندارد حالا من نمیدونم چرا شما از گاج خوشتون نمیاد
اگه میشه نمونه سوالات گزینه دو را بگذارید تا مقایسه کنیم کدوم بهتره
Alireza SM
07-09-2010, 14:30
من که نگاه میکردم بودجه بندی زمانی درسها با گزینه ی دو تفاوت چندانی ندارد حالا من نمیدونم چرا شما از گاج خوشتون نمیاد
اگه میشه نمونه سوالات گزینه دو را بگذارید تا مقایسه کنیم کدوم بهتره
نمونه سوالات گزينه دو بزارم براتون ؟؟ :18::27:
گاج سوالات سخت داره ولي جامعه آماري بسيار پايين و برنامه ريزي نامناسب هم داره .
گزينه دو همه چيش براي همگان ثابت شدس
مگه چیه ؟؟؟؟؟؟؟ دفترچه سوالاتشو از کجا بیارم؟؟:19:
کسی نگفت بده ولی مشکل اینه که اکثر موسسات کپی قلمچی کار میکنند و همیشه یک سال از قلمچی عقب ترن! البته خودشونم کارای جدید انجام میدن ولی کارایی که واقعا به دور از منطقه(مثله ساعت مطالعه روزانه دادن گزینه 2 که یه سیستم کاملا منسوخه و با اصول برنامه ریزی جور نیست و نتایج قلمچی به مراتب بهتره به عنوان مثال همین لینکی که گذاشتین نشون میده 8 نفر از بچه های گزینه2 رفتن برق شریف من سی دی قلمچی رو خونه دارم 64 نفر قبولی برق شریف داره پس اگه به آمار باشه قلمچی خیلی جلوتره (فکر نمیکنم گزینه 2 مثله کانون امسال 18 تا زیر 10 کشوری از 3 تا رشته اصلی داشته باشه!
اما آمار رو بیخیال راجع به بخش دوم استاندارد بودن، باید بگم قلمچی هم استاندارده اما سوالای گزینه 2 به کنکور نزدیک تره ولی دلیل بر بهتر بودن نیست لزوما. قلمچی خیلی سعی داره بعد آموزشی آزمون برجسته تر شه و گاهی آزموناش واقعا سخت و رو مخه! و حواسش هم هست که از همه جا سوال بده و همه جوره سوال بده و تشابه بین سوالات زیاده و مطمئنا همه ی سوالات کنکور تو همه ی موسسات در طول سال حداقل یک بار تکرار شده(قلمچی هم یه آماری داشت یادم رفته که گفته بود 70 درصد سوالات بیش از چند سوال مشابه در آزمون ها داشته اما قلمچی هیچوقت سعی نکرده در حده گزینه 2 سوالاتش رو به سبک کنکور نزدیک کنه و معتقده این سیستم سوال دادن بهتره منم فکر میکنم کاری که قلمچی میکنه بهتره و همیشه نتیجه هم داده.حالا همه ی این بحثا بازم مهم نیست آزمون و بحث اینکه جایگاه دقیقت رو تخمین بزنی اصلا تو اولویت نیست و حتی تا حدی کاره غلطیه(البته همیشه اکثر بچه های قلمچی به غیر بعضیا که سر کنکور شراط عجیب غریب دارن رتبه هاشون با میانگین ترازشون رابطه داره
نه حرف شما نه حرف miald8n . می دونید اصلا به این چیزا نیست. من اون قبول شده های قلمچی رو همش دارم. ببینید با سند و مدرک اومدم. این لینکی از مصاحبه گاج با نفر اول کنکور ریاضی" اشکان اسمعیلی " :
حالا اینم لینک عکسی که کانون اول سایتش گذاشته :
البته بگم که کانون روزای اول نفر اول ریاضی رو ننوشته بود چون گفته بود چند تا آزمون بیشتر شرکت نکرده، ولی بعدا اومده اونو هم جز قبولیاش آورده.
حالا ببینید نوشته 2 سال 16 تا آزمون شرکت کرده. پس معلومه با برنامه کانون پیش نرفته و فقط آزموناش رو داده. گاج هم شرکت کرده و فقط آزموناش رو داده. پس اگه اینطوره تمام کسانی که برق شریف قبول شدن، جزء موسسه تعاونی سنجش می شن :27:
اینا همش تبلیغاته که یه نمونش رو براتون ثابت کردم.
البته می تونید قبولیای سال قبل کانون رو تو رشته و دانشگاههای مختلف از این لینک ببینید (به تعداد آزمونایی که شرکت کردن دقت کنید، اینطوری می فهمید به خاطر آزمون شرکت کردن یا برنامه ریزی - البته بهتر بود کانون می نوشت هر کدوم چند سال. مثلا معین فلاحتگر 19 آزمون شرکت کرده ولی نگفته تو چند سال):
یه چیزی رو بگم. برنامه ای که برای همه نوشتن، به درد رتبه های برتر کنکور نمی خوره و اونا برنامه خودشون رو داشتن . من که ندیدم رتبه های برتر از برنامه آزمون خاصی حرف زده باشن.
مگه چیه ؟؟؟؟؟؟؟ دفترچه سوالاتشو از کجا بیارم؟؟
من چند ماه پیش صفحه اول ریاضیش رو تایپ کردم و گذاشتم تو تاپیک گام اول. البته اون برای پیش دانشگاهیه. خلاصه گفتم شاید به دردتون بخوره.
البته بگم که کانون روزای اول نفر اول ریاضی رو ننوشته بود چون گفته بود چند تا آزمون بیشتر شرکت نکرده، ولی بعدا اومده اونو هم جز قبولیاش آورده.
حالا ببینید نوشته 2 سال 16 تا آزمون شرکت کرده. پس معلومه با برنامه کانون پیش نرفته و فقط آزموناش رو داده.
البته می تونید قبولیای سال قبل کانون رو تو رشته و دانشگاههای مختلف از این لینک ببینید (به تعداد آزمونایی که شرکت کردن دقت کنید، اینطوری می فهمید به خاطر آزمون شرکت کردن یا برنامه ریزی - البته بهتر بود کانون می نوشت هر کدوم چند سال. مثلا معین فلاحتگر 19 آزمون شرکت کرده ولی نگفته تو چند سال
برنامه ای که برای همه نوشتن، به درد رتبه های برتر کنکور نمی خوره و اونا برنامه خودشون رو داشتن . من که ندیدم رتبه های برتر از برنامه آزمون خاصی حرف زده باشن.
.
لازم نيست درباره نفرات برتر حدس بزنين. ازشون بپرسين همشون ميگن كه با برنامه كانون ميخوندن اما بيشتر. آخه اگه به خاطر برنامش نميرفتن به خاطر سطح سوالاش ميرفتن؟
درسته كه برنامش به درد 1-10 يا 1-20 كشوري نميخوره. يعني هركس بخواد رتبش عالي بشه بايد بيشتر بخونه. مفيدتر بخونه.اما هر رتبه اي كه شما ميخواي بياري ميشه با برنامش خوند. حالا يكي تو اون مدت 2 هفته مطالبو 3دور ميكنه. مال آزمون بعدو ميخونه. زوج درسارو هر دو رو ميخونه خوب ميشه تك رقمي . يكي هم به برنامه نميرسه ميشه n رقمي.
feri_x_man
07-09-2010, 21:34
من خودم کانون بودم و خیلی هم راضی هستم . هم برنامه ریزی خوبی داشت هم کارنامه هاش مفید بودند . پیش بینی رتبه ی کنکور طبقه تراز کانون باسه من درست از آب در اومد!
clickestan
07-09-2010, 21:39
من تمام جزوات طرح طول سال پارسال گزینه دو رو دارم(سوالات و جوابای آزمونا و مجلات و لوح های فشرده و جزوات کمک آموزشی و...)
هر کی خواست pm بده!
bachekermani
08-09-2010, 03:57
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یول ایول خوشم اومد:27:
---------- Post added at 03:57 AM ---------- Previous post was at 03:55 AM ----------
من خودم کانون بودم و خیلی هم راضی هستم . هم برنامه ریزی خوبی داشت هم کارنامه هاش مفید بودند . پیش بینی رتبه ی کنکور طبقه تراز کانون باسه من درست از آب در اومد!
این پیش بینی رتبه واسه یکی از دوستای منم که کانونو میرفت درست از کار در اومد
پس با این حساب اصلا دور و بر گاج نریم؟؟؟؟؟؟
METACORTEX
08-09-2010, 13:20
دوستان برنامه کانون امسال اینطوریه (نمودار کلی):
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته بین دروس پایه سال دوم و سوم انتخابی هست احتمالا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینا هم برنامه ریزتر تا دی.
دمت گرم.لطف می کنی برنامه ریزی بعد از عید و نوروز رو هم بزاری ممنون میشوم.دمت گرم.
دمت گرم.لطف می کنی برنامه ریزی بعد از عید و نوروز رو هم بزاری ممنون میشوم.دمت گرم.
سلام.
دفترچه ای که از کانون گرفتم همینارو داشت.
برنامه بعد از عیدو ندارم. :41:
bachekermani
09-09-2010, 03:47
پس با این حساب اصلا دور و بر گاج نریم؟؟؟؟؟؟
هنوزم شک داری؟؟؟!!!!!:18::18::18::18:
turokpooria
09-09-2010, 17:04
من خودم گزینه دو رفتم و تراز کنکورم دقیقا همون بود که تو آزمونا می دادم ولی بعضی از درصدهام فرق داشت امسال من 12000
شدم که با تراز هایی که تو گزینه 2 یاوردم همیشه 4000 تا 6000 بودم ولی با همون تراز تو کنکور شدم 12000 من انتخاب رشته نکردم تا سال دیگه برم شک کردم که قلم چی برم ولی بازم دلم میگه گزینه 2 فقط مشکلم اینه که ما که مدرسه نمیریم و این آزمونا مخصوص پشت کنکوریا نیست چطور می تونیم تا اردیبهشت با برنامه موسسات بالا بیاییم
هنوزم شک داری؟؟؟!!!!!:18::18::18::18:
بدجوری :27::27::27:
واقعا نمیدونم:41::41::41:
Alireza SM
09-09-2010, 17:38
من خودم گزینه دو رفتم و تراز کنکورم دقیقا همون بود که تو آزمونا می دادم ولی بعضی از درصدهام فرق داشت امسال من 12000
شدم که با تراز هایی که تو گزینه 2 یاوردم همیشه 4000 تا 6000 بودم ولی با همون تراز تو کنکور شدم 12000 من انتخاب رشته نکردم تا سال دیگه برم شک کردم که قلم چی برم ولی بازم دلم میگه گزینه 2 فقط مشکلم اینه که ما که مدرسه نمیریم و این آزمونا مخصوص پشت کنکوریا نیست چطور می تونیم تا اردیبهشت با برنامه موسسات بالا بیاییم
ميتوني خودت رو در مدرسه شبيه سازي كني و دروس رو عين برنامه گزينه دو مطالعه كني
چون وقت بيشتري داري رحت تر ميتوني به برنامه گزينه دو عمل كني و موفق بشي
به نظر من برنامه ریزی قلم چی خیلی بهتر از گزینه 2 هستش البته گزینه 2 برنامه اش برای اونایی که دانش آموزن خوبه اما اگه فارغ التحصیلین به نظر من قلم چی بهتر.چون پابه رو ول نمی کنه اما گزینه 2 پایه رو ول می کنه اما خدمات گزینه 2 یکم بهتر .یکیش این که مشاورش ابنترنتی پشتیبان های قلم چی پررو هستند اعصاب خرد می کنن اما مهم این که با یکی که نوشتی برنامه اش رو ول نکن.:25::25::25::15::15:
Alireza SM
14-09-2010, 08:45
به نظر من برنامه ریزی قلم چی خیلی بهتر از گزینه 2 هستش البته گزینه 2 برنامه اش برای اونایی که دانش آموزن خوبه اما اگه فارغ التحصیلین به نظر من قلم چی بهتر.چون پابه رو ول نمی کنه اما گزینه 2 پایه رو ول می کنه اما خدمات گزینه 2 یکم بهتر .یکیش این که مشاورش ابنترنتی پشتیبان های قلم چی پررو هستند اعصاب خرد می کنن اما مهم این که با یکی که نوشتی برنامه اش رو ول نکن.:25::25::25::15::15:
برنامه گزنيه دو روي پايه بسيار عالي هست و هر كتابي چندبار مرور ميشه امسال
B a r a n
14-09-2010, 15:26
گزینه 2 حتما باید تو آزموناش شرکت کنی تا جزوه بهت بدن ؟
و
جزوه هاش چه جوریه ؟ درسنامه س ؟ واسه همه درسا ؟
سلام
گزینه 2 از کانون و گاچ پارسال سخت تر بود
من به خاطره سختیش کلا پشیمون بودم گفتم چرا نرفتم کانون
ولی وقتی رفتم سر جلسه کنکور...دیدم به به :31:
حالا نمی دونم گزینه دور اندیشی کرده بود یا اینکه طراحان کنکور دیدن سوالاتشون داره جلوی بقیه کم میاره...یک دفعه پا رو گذاشتن روی گاز و پوست ما رو کندن
مخصوصا ریاضی که خیلی سخت بود
در کل من تازه فهمیدن گزینه عجب موسسه خوبیه :11:
Vahid.Mob.14
14-09-2010, 20:57
سلام دوستان. یه سوالی داشتم. نمونه سوالات امتحانات و واین جزواتی که دوستان میفرمایند رو چه جوری میشه به دست اورد؟
یعنی حتما باید ثبت نام کرد؟
پس تحقیق و جست و جوی فراوان به این نتیجه رسیدم که گزینه 2 بهتر است با اینکه یک سری مشکلات داره ولی خوبی هاش بیشتر از بدی هاش هست
امسال برنامش تغییر کرده و برای فارغ اتحصیلا هم برنامه مخصوص داره.
سلام
گزینه 2 از کانون و گاچ پارسال سخت تر بود
من به خاطره سختیش کلا پشیمون بودم گفتم چرا نرفتم کانون
ولی وقتی رفتم سر جلسه کنکور...دیدم به به
حالا نمی دونم گزینه دور اندیشی کرده بود یا اینکه طراحان کنکور دیدن سوالاتشون داره جلوی بقیه کم میاره...یک دفعه پا رو گذاشتن روی گاز و پوست ما رو کندن
مخصوصا ریاضی که خیلی سخت بود
در کل من تازه فهمیدن گزینه عجب موسسه خوبیه
منم این جمله رو از خیلیا شنیدم. مخصوصا که برادرم درصدای کنکورش با گزینه دو خیلی شبیه هم بودن. حتی تخمین رتبش. فقط تو کنکور یکم رتبش بهتر شده بود.
منم بخاطر همین سختیش میخوام برم
METACORTEX
18-09-2010, 13:36
اینم لینک تعدادی از قبولی های اولیه گزینه 2.
گزارش اوليه نفرات برتر کنکور 89
METACORTEX
18-09-2010, 13:38
کسی دقیقا می دونه جامعه آماری گزینه 2 و قلم چی برای پیش ریاضی چه قدر بوده.ممنون میشوم.
فکر قلم چی 48 هزار نفر باشه و گزینه 2 حدود 20 هزار نفر اگه اشتباه نکرده باشم
مطمین نیستم کسی دقیقا نمیدونه چقدره؟؟؟
قلمچی 50 هزار نفری میشن
گزینه شاید 15 هزار نفر
METACORTEX
18-09-2010, 22:45
فکر نکنم گزینه 2 این قدر کم باشه؟؟؟!!!!برای مرور آخر حدود 35000 نفر هستند.
fuji2000
19-09-2010, 00:18
باسلام
لطفا اسامی موسسه ها رو معرفی کنید تا من بتونم بهتر تصمیم بگیرم
Reza31001
19-09-2010, 07:41
ببينيد اگر بحث فقط درباره سوالات و سختيه اونا و مخصوصا مفهومي بودن اونا باشه شك نكنيد مرات بهترين سوالات رو مطرح مي كنه ولي در يك آزمون فقط درجه سختي سوالات مطرح نيست الان هر كدوم از آزمونايي كه برگزار ميشه يه سري نكات مثبت و منفي دارن
گزينه دو تمام مانورش روي سوالات و شباهت اونا توي كنكوره سال پيش كه من بعضي از اين شباهت ها رو نگاه مي كردم مي ديدم اونا كوچترين شباهت رو هم به حساب ميارن در حالي كه خوب اين طبيعيه و از الان ميشه بيش از نيمي از سوالات كنكور رو حدس زد كه چه شكل و شمايلي دارن
به دليل سختي بيش از حد سوالات امسال با زدن در صداي 60 ميشد يه رتبه فوق العاده بديت آورد از طرف ديگه گزينه دو ادعا ميكنه كه بيش از 75% سوالات كنكور مشابه آزموناي اون هستن ( تازه اين ميانگين تمام گروه هاست در رياضي فكر كنم به 80% هم ميرسه آمار پارسال) خب من از شما اين سوال رو دارم اگه اين روش اجرايي چرا براي كنكور اين همه زحمت بكشيد؟ چرا اين همه تست بزنيد و انواع سوالات رو تجربه كنيد تنها كافيه با مباحث آشنا بشين و فرمول ها رو ياد بگيرين بعد در ماه آخر تمام 12-13 آزمون گزينه دو رو كامل بررسي كنيد اصلا سوالاتشو حفظ كنين در كنكور هم اگه 60 % ( نه 75%) سوالا رو بزنيد يه رتبه 3رقمي مياريد ديگه چرا اين همه زحمت؟!!!
اگر اين كار شدنيه خوب آزموناي گزينه دو بهترين خواهد بود
اما اگه فكر مي كنيد شايد نشه اين كار رو كرد و من توجه شما رو به عامل ديگه اي از آزموناي آزمايشي جلب مي كنم و اون برنامه ريزيه به نظر من برنامه ريزي مهمترين فاكتور براي يه كنكوريه و در اين زمينه كانون فوق العاده است البته يه دليلش اينه كه كانون آزموناي بيشتري داره (20آزمون) و خوب طبيعتا دستش بيشتر بازه اما شما اگر برنامه راهبردي كانون رو يه نگاه كنين مي فهمين چه برنامه فوق العاده اي داره برنامه كانون هم براحتي قابل اجراست ( هيچ وقت از برنامه مدرستون جلوتر نيست و اونقدر هم سنگين نيست كه بهش نرسيد) و هم داراي مرورهاي متعدده اين در حاليه كه من خودم كه در طرح گام اول شركت كردم هيچ وقت به سر فصل هاي آزمون نرسيدم و در طول سال هم دوستاني كه در گزينه شركت كرده بودن اين مشكل رو داشتن
تازه يه اشتباه بزرگ كه به نظر من گزينه داره طرح مرور آخره !!!!! بر فرض كه سوالات گزينه خيلي شبيه به كنكور باشه از خود كنكور كه شبيه تر نيست از هر مشاوري غير از پوردستمالچي و خراط ها بپرسين ميگه در ماه آخر كنكورهاي اخير رو به صورت جامع كار كنين و تازه حرفه اي ترها كنكورخارج كشور رو پيشنهاد ميدن در حالي كه گزينه مي گه تست هاي تاليفي منو بزنين اين كار صددرصد اشتباهه!
قلمچی 50 هزار نفری میشن
گزینه شاید 15 هزار نفر
چرا آمار الکی می دین. بین 25 هزار تا 30 هزار ( گزینه دو )
Alireza SM
19-09-2010, 08:18
فکر قلم چی 48 هزار نفر باشه و گزینه 2 حدود 20 هزار نفر اگه اشتباه نکرده باشم
مطمین نیستم کسی دقیقا نمیدونه چقدره؟؟؟
قلمچی 50 هزار نفری میشن
گزینه شاید 15 هزار نفر
آمار گزينه دو دوبرابر اين چيزي هست كه شما ميفرماييد :46:
در ضن بين اون آمار قلمچي هم كلي از شركت كننده ها دانش آموزان مدارس تيزهوشان و نمونه دولتي هستند كه به طور فله اي و رايگان ثبت نام شدن و شايد خيلي هاشون اصلا برنامه آزمونشون رو هم نداشته باشن و مثل داوطلبان گزنيه دو نيستن كه همشون با هدفو برنامه گزينه دو وارد رقابت كنكور شدن
Reza31001
19-09-2010, 08:26
آمار گزينه دو دوبرابر اين چيزي هست كه شما ميفرماييد :46:
در ضن بين اون آمار قلمچي هم كلي از شركت كننده ها دانش آموزان مدارس تيزهوشان و نمونه دولتي هستند كه به طور فله اي و رايگان ثبت نام شدن و شايد خيلي هاشون اصلا برنامه آزمونشون رو هم نداشته باشن و مثل داوطلبان گزنيه دو نيستن كه همشون با هدفو برنامه گزينه دو وارد رقابت كنكور شدن
اصلا بحث آمار مهم نيست ...... همين مرات با جامعه آماري چند هزار نفري قويترين جامعه آماري رو داره چون همشون بهترين هاي كشور هستن ..... اصلا ببنيد توي كنكور حدودا 280هزار نفر شركت مي كنن (رياضي) كه از همين الان 250 هزارتاشون اوتن يعني يا اصلا درس خون نيستن يا توانايي شون پايينه و هر قدر هم بخونن 5 رقمي ميشن بحث جامعه آماري و اينكه چه رتبه اي تو آزموناي آزمايشي ميارين ( حتي رتبه هاي معادل كنكور كه سنجش و گزينه ميدن) ذره اي ارزش و اهميت نداره و همش مايه سردرگمي و ايجاد غرور و يا ياس كاذبه
Alireza SM
19-09-2010, 09:01
اصلا بحث آمار مهم نيست ...... همين مرات با جامعه آماري چند هزار نفري قويترين جامعه آماري رو داره چون همشون بهترين هاي كشور هستن ..... اصلا ببنيد توي كنكور حدودا 280هزار نفر شركت مي كنن (رياضي) كه از همين الان 250 هزارتاشون اوتن يعني يا اصلا درس خون نيستن يا توانايي شون پايينه و هر قدر هم بخونن 5 رقمي ميشن بحث جامعه آماري و اينكه چه رتبه اي تو آزموناي آزمايشي ميارين ( حتي رتبه هاي معادل كنكور كه سنجش و گزينه ميدن) ذره اي ارزش و اهميت نداره و همش مايه سردرگمي و ايجاد غرور و يا ياس كاذبه
در مورد قلمچي شايد همچين چيزي صدق كنه ولي گزينه دو آمارش رو بخاطر تشابه سوالاتش با كنكور و از روي درصدهايي كارنامه ميده نه رتبه اي كه كسب كردي
من کارنامه ها رو دیدم که دارم میگم قلمچی بیشتر بوده
مرات به درد نمیخوره
دوستای من سمپادی بودن ازمون مرات ( از روی اجبار ) میدادن
خیلی گله میکردن
من خودم دانش آموزش تیزهوشان اصفهان بودم
88 پیش فارغ التحصیل شدم
اسم مرات رو اولین باره اینجا میشنوم :31:
در ضمن توی دبیرستان هیچ دبیر یا مسئولی آزمون خاصی رو پیشنهاد نمی کرد..فقط می گفتن سنجش رو حتما برید
البته یک دبیر هندسه داشتیم که کلا با این موسسات مشکل داشت..بخصوص کانون
جالبه یکبار امار اورد که یکی 5-6 بار از چند مرحله آزمون کانون رو اول شده بوده توی یک سوال و کانون خیلی روش مانور داده بود بعد بعد طرف رتبش توی کنکور شد 230 و این حدودا
کلا دیگه در مورد طرف صداشون در نیومد:27:
Alireza SM
19-09-2010, 14:59
بچه ها اين قسمت سوم فعل رو براي زبان انگليسي بايد بلد باشيم؟ كدوم ها رو بايد حفظ كنيم و از كجا بياريمشون ؟
بچه ها اين قسمت سوم فعل رو براي زبان انگليسي بايد بلد باشيم؟ كدوم ها رو بايد حفظ كنيم و از كجا بياريمشون ؟
آخر کتاب هست ! ...
هر چقدر بیشتر بهتر !
پ.ن: این سوال چه ربطی به تاپیک داشت ؟!
fuji2000
19-09-2010, 22:42
با سلام
لطفا اطلاعاتی را در مورد سخنگو بودن پرندگان در اختیار من قرار بدین
M A M M U T
20-09-2010, 00:47
هر جا میری مرآت نرو .
آشغال ترین آزمونه.
همون کانون از همش بهتره.
با سلام
این چه ربطی به تاپیک داره؟؟؟
petrose.kabir
21-09-2010, 12:38
با سلام
چه جور اطلاعاتی نیاز دارین؟
اینجا که جاش نیست.ولی شما پیام شخصی بدین تا اطلاعات در اختیارت بزارم
kavehj4488
21-09-2010, 13:32
من که مدرسه تیزهوشان درس میخونم مرآت رو اجباری میدم و تازه دبیرای ------ ما نمره آزمون رو نمره مستمر میذارند! در کنار مرآت کانون هم میرم اما وقتی سوالاشو با ازمونهای دو سه سال پیش خود کانون مقایسه میکنم خیلی تکراری اند. دبیر فیزیکمون هم که میگفت کانون چون از بانک سوال استفاده میکنه سوالاش تکراریه و دیگه سوال طرح نمیکنن. میگه فقط گاج طرح میکنن و گزینه 2 . در کل به نظر من همون گزینه دو خیلی عالیه.:20:
METACORTEX
22-09-2010, 23:54
برنامه ریزی گزینه 2.
اول یه چیزی رو بگم که خیالم راحت بشه.اونم اینکه آقا آزمون آزمایشی تنها فاکتور موفقیت نیست دوستان من.درسته که یکی از ارکان مهم به حساب می آید ولی همه چیز نیست.مهم تلاش و پشتکار درست فردی است.این از این.
اما موضوع اصلی یه سری از بچه های فروم نسبت به برنامه ریزی گزینه انتقاد داشتندکه میگفتند خوب روی مرور جمبندی وقت نمی زاره.ببین من نه بابام رئیس گزینه 2 است نه ازش پول میگیرم که براش تبلیغ کنم.من به غیر از مبتکران در بقیه آزمون دیگر شرکت کرده ام.(قلم چی و مرات و گاج وگزینه2)خب ولی واقا اونی که برای من بهتر بوده گزینه 2 بوده.بازم میگم برای من بهتر بوده.نگاه کنید گزینه برنامه ریزش رو من خیلی قبول دارم.اول این که فاصله آزموناش خوبه نه کمه مثل قلمچی نه زیاد مثل سنجش.تعدادشون هم عالیه و آدم بعد از عید آزمون زده نمیشه به اصطلاح.
برنامه ریزی گزینه دارای 7 فاز است.فاز 1.خوندن پیش و پایه(اختیاری)(4تا آزمون) فاز 2.جمع بندی پیش 1 فاز 3.مطالعه پیش 2 و پایه(اختیاری) (2 آزمون) فاز 4 و 5:جمعبندی پایه و مطالعه پیش2(2 آزمون) فاز 6:جمع بندی پیش 2. فاز 7.آزمون جامع(2 آزمون)
این واقعا یه برنامه حساب شده است مخصوصا برای دانش آموزان پیش(چهارم!!!!) که میتونند درس های پیش و پایه رو به صورت موازی جلو ببرند.
یه مسئله ای که هم است توی برنامه ریزی گام اول و مرور آخر است که تعیین ساعت مطالعه می کنند.من خودم هم اینو قبول ندارم کار اشتباهی است.مخصوصا تو تابستان.ولی توی خرداد منافع زیادی داره که بعدا مفصل توضیح می دم.
ولی نکته مهم این جا است که برنامه ریزی طی سال (40 هفته) این شکلی نیست اصلا دوستان.گزینه 2 برنامه رو به صورت هفتگی میده. و ریز کردن و تقسیم درسهاو ساعت ها با خودمونه.فاصله ی بین آزمون ها سه هفته است.2 هفته مطالعه 1 هفته جمع بندی ومرور و تست و...این کار 2تا حسن داره.1.دست آدم برای تعیین انعطاف پذیری برنامه 2.آدم سردر گم نمی شه که کی چه درسی رو بخونی!!!!!
اینم یه چند تا قسمت از برنامه ها برای شما.سوالی داشتین در خدمتیم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتما فایلو dl تا دقیقا متوجه بشین.
fuji2000
25-09-2010, 14:26
باسلام
لطفا بودجه بندی آزمون قلم چی سال 89 -90 رو یکه به من بده
باتشکر
با سلام
من الان دانشجوی رشته پلیمر امیر کبیر ام
2 ساله که کنکور دادم یعنی 88و89 که ساله اولم رتبه ام شد 2136
و ساله89 یعنی امسال شدم 638
من ساله اول سنجش می دادم و خیلی هم واسه کنکور88 خرج کردم از معلم خصوصی تا بهترین کتابها و آموزشگاه ها البته بنیه علمی بالایی داشتم وتو المپیاد شیمی مقام دوم رو آورده بودم
به نظر من اگه یکی از من بپرسه می خوام تو کنکور آزمایشی ثبت نام کنم من بهش میگم"بعده عید وفقط آزمون های جامع "
چون هر جور هم که باشه برنامه ی کنکور آزمایشی باعث می شه تو مسیر وهدف مشاوران کنکورشون قدم بزاری و از خودت قدرت تصمیم و برنامه ریزی رو می گیره
بعد عید هم به خاطر جامع بودن وبالا بودن جامعه آماری به نظر من می تونه یه محک علمی برای خودت باشه
اما اگه بخوام رتبه بندی کنم:
گزینه 2 :ادبیات و دین وزندگی+زبان انگلیسی (تو کنکور89 ریدینگ عینا" در آزمون گزینه 2 اومده بود) در سطح کنکوره.
ریاضیات هم بد نیس البته هندسه وگسسته که واقعا" عالی بود
فیزیک هم که طراحش آقای نعیمی هست و نفر اول کنکور بوده سوالاتش سخته ولی اصلا" استاندارد نیس حتی آدمو از مسیر کنکور خارج می کنه
شیمی خوبه و میشه گفت استاندارده البته با یه مبتکران هیچ آزمونی برات سخت نیس
من خودم امسال 88-89 گزینه 2 بودم حتی مرور آخر هم شرکت کردم ولی در کل فک می کنم اگه نمی رفتم وبا برنامه خودم جلو می رفتم رتبه ام بهتر از این بود
قلمچی:با اینکه واقعا" پر سابقه ترین در زمینه کنکوره اما دیگه مثل قبل نمی تونه به داوطلبان پاسخگو باشه به خاطر اینکه کنکور الان مفهومی شده وطراحان قلمچی یا دبیران 50 سال پیش اند یا نفرات برتر کنکور که فکر می کنن چه کار بزرگی کردن که الان شدن طراح
البته بهترین سرمایه ی قلمچی فقط فقط جامعه آماری شه اونم به خاطر اینکه هم قدیمیه و هم اینکه همه فکر می کنن نفرات برتر کنکور اصلا" از بچگی تو کانون بودن نمی دونن که برای نفر اول هیچ فرقی نمی کنه چون اون استعدادشو داشته که شده نفر اول
حتی اگه دقت کنین می بینین که تایم سوالات کانون و نوع فونت و ارنج بندی سوالات اصلا شبیه کنکور نیست با اون حاشیه 10 سانتی!!
گاج:سوالاتش بد نیس ولی راستشو بخواین به پای گزینه 2 نمی رسه البته فیزیک ودیفرانسیل اش از گزینه بهتره من با دوستام تو یه هفته مانده به کنکور هم آزمون گزینه 2 و هم آزمون بزرگ گاج رو بررسی کردیم که به این نتیجه رسیدیم
سنجش :3 آزمون آخر فقط به خاطر جامعه آماری بیشتر خوبه ولی در کل میشه گفت منتخب سوالات کنکور های ساله قبل!
مبتکران ومرات نظری ندارم ولی آزمون های گاما رو دیده ام سوالاتش هم سطح گاجه
و در آخر
گزینه 2 به خاطر نوع وتیپ سوالات شبیه کنکوره ولیاز فیزیک ودیفرانسیل اش ناراضی ام
اگه اصرار دارین گزینه 2 ثبت نام کنین من سوالات سال قبل گزینه 2 رو تو سایت می زارم خودتون می تونین نظر بدین
در کل میتونیم بگیم گزینه 2 بهتره به خاطر خدمات جانبی و کارنامه های 7 گانه
ولی من مرور اخر رو توصیه می کنم
در آخر از اقای کریمی و ایزد پناه به ترتیب طراح دین وزندگی و گسسته هندسه تشکر می کنم که نکاتی رو تو مرور آخر مطرح کردن که تو هیچ جزوه وکتابی نمی شه پیداشون کرد
آرزوی موفقیت برای همتون:20:
petrose.kabir
29-09-2010, 12:44
دیگه فکر نکنم وقت این چیزا باشه.از قلم چی هم نمیشه به خاطر فونتو حاشیش اشکال بگیرم.واقعا که برنامش خوبه.اما باید بهش برسی.اگر عقب بمونی.تمام
d3mon-hunter
25-12-2010, 21:40
clickestan عزیز,گفتی ارشیو پارسال گزینه 2 رو داری.میخواستم ببینم امکانش هست که در اختیار من هم قرار بدیش؟
Aghakhani222
30-12-2010, 22:23
نظراته خوبی بود .ممنون
salar_aziz
31-12-2010, 00:15
به نظر من اصلا رو گزینه2 فکر نکن.
من که ازش نتیجه نگرفتم!!!
کلا برنامه ریزی آزمونی کانون از همه سرتره
کلا گزینه دو فکر می کنه بچه هایی که 3رقمی به پایینن باید تو آزموناش شرکت کنند.
من که از آزموناش سرخورده شدم!!!
یه مسئله ای که هم است توی برنامه ریزی گام اول و مرور آخر است که تعیین ساعت مطالعه می کنند.من خودم هم اینو قبول ندارم کار اشتباهی است.مخصوصا تو تابستان.ولی توی خرداد منافع زیادی داره که بعدا مفصل توضیح می دم.
عالی نوشتی metacortex . فقط این قسمت رو من یه توضیحی بدم که اشتباه ما گام اولیا این بود که رو برنامه روزانه گام اول رفتیم و چون رو تخصصی خیلی کار نشده بود و اهمیت عمومی و تخصصی به یک اندازه بود یه خورده ضرر کردیم و الان فشار تخصصی زیاد شده. برای همین بهتره تو تابستون تخصصی بیشتر کار می شد. ولی کلا آزموناش خوبه و یه چیزی دیگه که هست، با اینکه یه خورده شاید از برنامه عقب بیفتیم ولی این یه ماه امتحانات ترم اول وقت مناسبی برای جبرانه.
موفق باشید.
---------- Post added at 02:45 PM ---------- Previous post was at 02:43 PM ----------
در آخر از اقای کریمی و ایزد پناه به ترتیب طراح دین وزندگی و گسسته هندسه تشکر می کنم که نکاتی رو تو مرور آخر مطرح کردن که تو هیچ جزوه وکتابی نمی شه پیداشون کرد
آرزوی موفقیت برای همتون
اینو قبول دارم، من خودم از دی وی دی برای دین و زندگی استفاده می کنم و واقعا عالی درس می ده. البته ادبیات هم اکثر اوقات می بینم و خیلی موثرتر و بیشتر تو ذهن ثبت می شه و از این نظر ادبیات هم عالیه. کلا عمومی ها رو باید از رو دی وی دی یاد گرفت. عربی و زبان انگلیسی دفترچه پاسخنامه می شه گفت کامله ولی تصویریش باعث می شه آزمونای بعد با دید بازتری و سرعت بیشتری تستا رو بزنی.
تخصصی چندان تفاوتی نداره. گسسته و هندسه تحلیلی هنوز وقت نکردم ببینم.
hjoooker
06-01-2011, 22:49
میخواستم بدونم از هر درس رشته ریاضی تو کنکور چند تا تست میاد؟اخه من تازه شروع کردم بخونم میخوام مبحثی بخونم!به نظر شما وقتی میخوام تو سراسری همه درسای اختصاصی بالای ۳۵ تا ۴۰ بزنم ادبیات عربی هم بالای ۷۰ و دینی بالای ۵۰ و زبان منفی نزننم حداکثر ۲۰ بزنم باید چه مبحثایی بخونم که ساده هم باشه!با تشکر
sayehgostar
11-01-2011, 20:30
من دانشجو دانشگاه هوا فضاي تهرانم پيشنهاد ميكنم اول كتاب درسي بعد براي دروس اختصاصي از مبتكران و براي عمومي از گاج استفاده كني
petrose.kabir
15-01-2011, 16:12
اگه شما فهمیدن قراره چند تست ار هر مبحت بیاد به ما هم بگین.
تا قبل کنکور معلوم نیست
مثلا 8 تا هندس پایه 8 تا تحلیلی اکثرا میاد اما از کجاش معلوم نیست.اگه 10 تیر 90 بپرسی قول میدم دقیق جوابتو بدم.
پستمون اینجا بی ربطه.واسه رفع ابهامش.
اقایون خانومها
با برنامه درس بخوانین.کانون فرهنگی عمو کاظم.
البته امیدوارم اقای قلمچی از ما ناراحت نشه.
اقا برای اول به دوم دبیرستان که می خواهم بخونم مبتکران برم یا قلم چی و گاج؟ اگه سریع تر کمک کنید ممنون می شم!
ببینید اصلا به جامعه آماری توجه نکنین آزمون خوب چندتا ویژگی مهم باید داشته باشه تا تهش نگین کاش میرفتم فلان موسسه آزمون میدادم:
1_ برنامه خوب
2_سوالات سخت و مفهومی در حد کنکور و حتی 1پله سختتر
3_ پاسخنامه کامل که حالت درسنامه داشته باشه و وقتی سوال و پاسخنامه رو میخونین به معلومات شما اضافه شه
4_ کارنامه دقیق و کامل طوری که کلی اطلاعات بشما بده
5_ شرایط فضای آزمون شبیه کنکور (بدون تقلب بدون سرو صداو...)
6_ کارنامه سریع داده بشه نهایتا تا چندروز بعد
7_ سوال غلط نداشته باشه تا کلی از وقت شما سر آزمون پای این سوالات غلط هدر نره
من خودم بخوام دوباه کنکور بدم گزینه 2رو ترجیح میدم
که به نظر من گاج همه اینارو داره......اصلا گاج تو مفهومی بودن سوالا -که امروزه تو اولویته- بهترینه
فقط جامعه آماریش پایین ولی اگه کسی واقعا درس خون باشه تو همین جامع آماری پایین رتبه تک رقمی میاره و حتما تو بقیه موسسات موفق خواهد بود
و اما جامعه آماری پایین گاج:
به این دلیل که گاج تو کشور به سختی سوال معروفه کسایی که زرنگ(درسخون) ترن میرن گاج ;پس جامعه آماری پایین گاج ارزش بالایی داره و داوطلبا تشنه رقابتن........قلم چی هم به دلیل سابقه بالا هرکی که خواسته فقط آزمون بده میره ثبت نام میکنه
من خودم دوسال (اول و دوم) تو گاج بودم و خیلی ازش راضیم و ادامه میدم......سوالاتشم با کانون مقایسه کردم... .
پیشنهاد من گاجه.
دوست عزیز
سابقه کار دلیل خوبی نیست......سابقه کار فقط سابقه کاره یعنی این که 20ساله این موسسه افتتاح شده.....همین
دلیل خوب چیزایی مثل:
برنامه ریزی
سطح سوالات
و...
هست که دوستان کم نذاشتن
البته قلم چی هم حتما مزیت داره که تا حالا موفق بوده ولی باید این رو هم دید که موسساتی مثل گاج و گزینه دو که خیلی کمتر از کانون سابقه دارن الآن رقیبشن که اینم دلایل خودش رو داره..... .
به نظر من تو رشته انسانی مهم ترین چیز جامعه آماریه
پیشنهاد من برای شما دوست عزیز کانونه!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.