PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال (فوق العاده ضروری لطفا جواب بدین )



camry
30-08-2010, 12:08
سلام
سوال دارم فوق العاده ضروری :
خود ویندوز ها مخصوصا ویندوز سون از حجم اینترنتی کم می کنن؟
آخه من بدون اینکه کاری انجام بدم فقط تو محیط ویندوز سون هستم میبینم که چراغ مودمم داره خاموشو روشن میشه
حوب این به این معناست که داره دیتا می گیره در صورت که من هیچ کاری انجام نمیدم
دوستان خواهشا کمک کنین که آیا ویندوز-رزولوشن صفحه -بروزر و متعلقات در میزان حجم اینترنتی تاثیر دارن
مثلا اگر من با رزولوشن بالا صفحه باز کنم بیشتر از رزولوشن کم حجم می گیره؟

با تشکر
:11::11::11:

mmiladd
30-08-2010, 12:13
سلام ؛ اين كه چراغ ديتا شما روشن و خاموش ميشه نشون دهنده اينه كه شما سند و ريسو دارين..


از كدوم ISP اكانت مي گيرين..؟

mmiladd
30-08-2010, 13:39
دوست من اين مشكل كه شما دارين چندين حالت داره ؛ اين كه دار وين آپ ميشه

و يا نرم افزار خاصي.. اين كه شما ويروس خاصي گرفتين كه داره از حجم پهناي باند شما كم مي كنه

و يا اين كه خود ISP دار كِش ميره ؛ .. از ديد من شما يه نرم افزار مانيتورينگ براي پهناي باند مثل

DM meter نصب كنين..

muhakh
30-08-2010, 13:47
یه فایروال بنصب ببین چه نرم افزارهایی دارن از اینترنت استفاده میکنن تازه اگر فایروال داشته باشی اصلا هر نرم افزاری قبل از اتصال ازت سوال میشه

camry
30-08-2010, 13:53
والا الان ما تو خونمون 2 تا کامپیتر داریم و من هر دو رو کامل چک کردم نه ویندوز آپ میشه چون کلا آفش کردم نه انتی ویروس
+ قبلا هم چک کردیم کسی از ما کش نمیره چون پسوردمون مدام عوض می کنیم و همسایه ایم نداریم که بخواد کش بره
فکر می کنین مشکل از کجاست؟ خیلی مهمه برام چون هنوز حجم نگرته حجمم تموم میشه و خیلی ناراحتم از این بابت

در ضمن این برنامه dm meter چیه چه کار می کنه؟

یه فایروال بنصب ببین چه نرم افزارهایی دارن از اینترنت استفاده میکنن تازه اگر فایروال داشته باشی اصلا هر نرم افزاری قبل از اتصال ازت سوال میشه

مگه با فایر وال میشه همچین کاری کرد
روی یکی از pc ها اویرا نصبه رو یکی avast

ممنون میشم کمکم کنین

mmiladd
30-08-2010, 14:03
اين كه شما تا اين حد با كم شدن پهناي باند مواجه هستين ميشه حدس زد كه مشكل از ISP باشه..

وايرلس هستن..؟


لينك دانلود برنامه DU Meter





برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

camry
30-08-2010, 14:13
ISP چیه که مدام تکرار می کنین میشه کامل در بارش توضیح بدین
بله من از وایرلس استفاده می کنم

---------- Post added at 01:13 PM ---------- Previous post was at 01:10 PM ----------

یه سوال دیگه
مرورگر اپرا این قابلیتو داره که وقتی یه صفحه ایو باز می زاری بعد ضربدر می زنی اون سایت باقی می مونه و بعد که وارد اپرا میشی همین صفحه میاد می خواستم ببینم تو این جور مواقع باز مثل این میمونه که سایت بازه و داره کیلو بایت می ندازه؟
اگه اینجوره بگین تا همیشه ببندمشون

alidata2010
30-08-2010, 14:16
isp همون شرکت ارائه دهنده اینترنت شماست

camry
30-08-2010, 14:23
این نرم افزاره چه جوریه ؟
الان این نرم افزاره دو تا پنجره داره یکیش یه فلش قرمزه رو به پایینه و یکیش یه فلش سبزه رو به بالا
اینا چین و چرا همیشه (در حالت عادی ) اون فلش قرمزه عدد 0.5 رو نشون میده ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خوده نرم افزاره حجم نمیگیره که همیشه 0.5 هست؟
اینا میزانه حجمیه که داره استفاده میشه؟
در ضمن روشن بودن مودم حجم میندازه؟

camry
30-08-2010, 14:28
با چه نرم افزاری میشه فهمید که چه نرم افزارایی دارن آپدیت می شن و یا آپدیت اتوماتیکشون روشنه؟

roteal2007
30-08-2010, 14:30
این نرم افزاره چه جوریه ؟
الان این نرم افزاره دو تا پنجره داره یکیش یه فلش قرمزه رو به پایینه و یکیش یه فلش سبزه رو به بالا
اینا چین و چرا همیشه (در حالت عادی ) اون فلش قرمزه عدد 0.5 رو نشون میده ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خوده نرم افزاره حجم نمیگیره که همیشه 0.5 هست؟
اینا میزانه حجمیه که داره استفاده میشه؟
در ضمن روشن بودن مودم حجم میندازه؟

دوست من بعد از کرک نرم افزار فونت قرمز میزان در یافت و فونت سبز میزان سند رو میگه و توصیه میشه به opsion نرم افزار برین و data unit رو روی kB/s بزارین
و abbreviation of multipliers بزاری روی kB-MB

mmiladd
30-08-2010, 14:35
دوست من شما سوالات بسياري رو مطح مي كنين..

ISP جايي كه شما از اونجا دارين اكانت مي گيرين.. و اين كه حدسم درست بود و شما وايرلس هستين..

فرضيه اين كه يكي داره از اكانت شما استفاده مي كنه هم كم نيست.. همسايه اي كسي..

من دو حالت رو براتون پيش بيني مي كنم :

1 : مشكل از خود جايي باشه كه شما اكانت مي گيرين..

و 2 : اين كه كسي يا كسايي دارن از وايرلس شما بهره مي برن..

يه زوم الارم نصب كنين و تمام پورت ها رو چك كنين..

camry
30-08-2010, 14:50
زوم؟ برنامست / باهاش میشه چک کرد که کسی از نت بر می داره یا نه؟
+ من سوالای زیادی پرسیدم خواهشا به همشون جواب بدین خیلی برام مهمن تک تکشون

ممنون

roteal2007
30-08-2010, 15:03
سلام
سوال دارم فوق العاده ضروری :
خود ویندوز ها مخصوصا ویندوز سون از حجم اینترنتی کم می کنن؟
آخه من بدون اینکه کاری انجام بدم فقط تو محیط ویندوز سون هستم میبینم که چراغ مودمم داره خاموشو روشن میشه
حوب این به این معناست که داره دیتا می گیره در صورت که من هیچ کاری انجام نمیدم
دوستان خواهشا کمک کنین که آیا ویندوز-رزولوشن صفحه -بروزر و متعلقات در میزان حجم اینترنتی تاثیر دارن
مثلا اگر من با رزولوشن بالا صفحه باز کنم بیشتر از رزولوشن کم حجم می گیره؟

با تشکر
:11::11::11:

1.فقط برای آپدیت ها.
2.نه رزولوشن ربطی به حجم بیشتر نداره مهم تکست که از نت میگیره.و شما از pc میتونی فونت رو تغییر بدی.


دوست من شما سوالات بسياري رو مطح مي كنين..

ISP جايي كه شما از اونجا دارين اكانت مي گيرين.. و اين كه حدسم درست بود و شما وايرلس هستين..

فرضيه اين كه يكي داره از اكانت شما استفاده مي كنه هم كم نيست.. همسايه اي كسي..

من دو حالت رو براتون پيش بيني مي كنم :

1 : مشكل از خود جايي باشه كه شما اكانت مي گيرين..

و 2 : اين كه كسي يا كسايي دارن از وايرلس شما بهره مي برن..

يه زوم الارم نصب كنين و تمام پورت ها رو چك كنين..

منظور دوستمون zone alarm internet security هستش. با وجود نرم افزاری که net limiter2 دیگه لازم نیست آنتی به اون سنگینی رو نصب کنه.


زوم؟ برنامست / باهاش میشه چک کرد که کسی از نت بر می داره یا نه؟
+ من سوالای زیادی پرسیدم خواهشا به همشون جواب بدین خیلی برام مهمن تک تکشون

ممنون
فکر کنم دیگه جواب داده شده بهشون.:10:

camry
30-08-2010, 15:35
چند تا سوال منو جواب ندادین:
1- آیا خود برنامه du meter حجم میگیره ؟ اگه نمیگیره پس چرا همیشه روی 0.1 میمونه؟ (قسمت ریسیو دیتا قرمز رنگه)
2- روی خود برنامه غیر از این دو تا (قرمزو سبزه کنارش اگه دقت کرده باشین نوشته : مثلا 5 kb/s خوی این چیه هر چند وقت یک بارم تغییر می کنه !
3- این دو ( zone alarm ... و net limiter 2 ) دو تا نرم افزارن؟ کاربردشون چیه؟

mmiladd
30-08-2010, 16:00
چند تا سوال منو جواب ندادین:
1- آیا خود برنامه du meter حجم میگیره ؟ اگه نمیگیره پس چرا همیشه روی 0.1 میمونه؟ (قسمت ریسیو دیتا قرمز رنگه)
2- روی خود برنامه غیر از این دو تا (قرمزو سبزه کنارش اگه دقت کرده باشین نوشته : مثلا 5 kb/s خوی این چیه هر چند وقت یک بارم تغییر می کنه !
3- این دو ( zone alarm ... و net limiter 2 ) دو تا نرم افزارن؟ کاربردشون چیه؟


خير دوست من اين برنامه حجمي نمي گيره..


اُون دو تا نرم افزاري هم كه معرفي شد برنامه هايي هست كه به نوعي جلوي ورود آي پي هاي ناشناس رو

مي گيره..


از ديد من مشكل اصلي شما با وايرلستونه..

joe_satriani
30-08-2010, 19:59
با سلام
البته گاهي چشمك زدن مودم طبيعي هست در صورتي كه هيچ از مودم استفاده نميشه حتي گاهي براي مودم هاي معمولي هم اين اتفاق ميفته چه برسه وايرلس
اول از همه مطمئن بشيد كه پسورد وايرلستون فعال هست و حتي الامكان از پسوردهاي مشكل تر استفاده كنيد
و دوم اينكه نرم افزاري كه دوستان گفتن رو حتما نصب و اجرا كنيد و گزارشات نرم افزار رو ببينيد

موفق باشيد.

V i r u s e r
02-09-2010, 00:42
شما یاهو یی چیزی ندارید؟
ویندوز فقط برای این که مطمئن بشه اینترنت وصله هر دقیقه حدود 30 40 بایت سند و رسیو می کنه
از ویروس هم می تونه باشه (یه ویروس بود وقتی میدید داری از نت استفاده می کنی شروع میکرد دانلود وقتی دانلودو قطع می کردی دیگه دانلود نمی کرد!!! با Outpost مچشو گرفتم!!)