PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : k300i برنامه داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟



90 shahrokh
29-04-2006, 16:08
آيا k300i را ميشه برنامه بهش داد
اگه ميشه چندتا معرفي كنيد

MaFia
29-04-2006, 16:12
فقط جاوا
برنامه جاوا هم شدیدا محدود هست

e.iglesias
02-05-2006, 19:17
برنامه هاي java از سيمبيان ها كمتره و به گفتهي mafia جان خيلي هم محدود ولي تو ميتوني از آدرسه:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هرچي ميخواي تهيه كني

e.iglesias
02-05-2006, 19:19
فقط براي k300i بفرما:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]