مشاهده نسخه کامل
: عمران-عمران يا كامپيوتر-نرم افزار
mahmoodonline
06-08-2010, 19:23
سلام
تقريبا توي دانشگاه هاي برتر عمران-عمران و كامپيوتر-نرم افزار توي يه بازه از رتبه قرار دارند. اما من از لحاظ علاقه هيچ كدوم رو ترجيح نمي دم. به نظر شما كدوم بهتره ؟ از همه لحاظ.
ممنون
Maziar_69
06-08-2010, 19:27
مشخصه عمران - عمران.
شما اگه به هیچ کدوم علاقه نداری پس انتخاب نکن.
هیچوقت حرف بقیه براتون ملاک نباشه. خودت ببین چی دوست داری.
بعدشم این که میگی عمران و کامپیوتر تو یه رنج رتبه قرار دارن من قبول ندارم.
mahmoodonline
06-08-2010, 19:47
مشخصه عمران - عمران.
شما اگه به هیچ کدوم علاقه نداری پس انتخاب نکن.
هیچوقت حرف بقیه براتون ملاک نباشه. خودت ببین چی دوست داری.
بعدشم این که میگی عمران و کامپیوتر تو یه رنج رتبه قرار دارن من قبول ندارم.
نوشتم :
از لحاظ علاقه هيچ كدوم رو ترجيح نمي دم
منظورم اين بود كه هيچ كدوم رو به ديگري ترجيح نمي دم ولي هر دوتا رو بهشون علاقه دارم.
به نظرتون بازار كار وآينده عمران از نرم افزار بهتره يا ملاك ديگه اي داشتيد؟
سلام
تقريبا توي دانشگاه هاي برتر عمران-عمران و كامپيوتر-نرم افزار توي يه بازه از رتبه قرار دارند. اما من از لحاظ علاقه هيچ كدوم رو ترجيح نمي دم. به نظر شما كدوم بهتره ؟ از همه لحاظ.
ممنون
این که کسی برای شما تصمیم بگیره درست نیست ، خودت باید یکی رو انتخاب کنی
نظر شخصی من اول عمران_عمران بعد کامپیوتر
ممکنه یکی نظرش اول کامپیوتر بعد عمران باشه
از نظر بازار کار هر دوتا خوبن
شما امکان نداره که هم زمان به هر دو رشته علاقه داشته باشی.اگه اینطوره،باید به انتخابت شک کنی.اکثر بچه ها توی موقعیت انتخاب رشته یه خورده گیج میشن.یعنی نمی دونن چی کار کنن.بعد که میرن دانشگاه،تازه میفهمن به چه رشته ای علاقه دارند.چون استرسشون کمتر شده و ذهنشون بازتر میشه.بنابراین شما باید دنبال رشته ای بگردی که واقعا بهش علاقه داری.ببینید من خودم دانشجو هستم.بعضی وقتها اونقدر توی دانشگاه بهت سخت میگذره که واقعا می خوای همه چیز رو رها کنی ولی تنها انگیزه ات برای ادامه دادن اینه که واقعا عاشق رشته ای که انتخاب کرده ای هستی و به همین خاطر ادامه میدی.در مورد رشته ی کامپیوتر نرم افزار اینو بهت بگم که رشته ی کامپیوتر نرم افزار فقط و فقط به علاقه ی شما نیاز داره و بهتره که رشته ی ریاضی بوده باشی چون کامپیوتر نرم افزار ارتباط تنگاتنکی با ریاضیات داره.هر رشته ای رو که علاقه داشته باشی،در آینده هم بازار کار بهتری داره!می دونی چرا؟برای این که تو توی رشته ی مورد علاقه ات میتونی خودت رو نشون بدی و شناخته بشی و دیگه مشکل استخدام نداشته باشی.چون کارفرما خودش میاد سراغت.
يكي به من گفت رياضي مهندسي عمران نسبتا اسونه!!:18: اين درسته؟؟
كلا سختي عمران در مقايسه با مكانيك و برق چطوره؟
کامپیوتر که حسابی اشباعه. حسابی. عمرانم هم وضعش خیلی بهتر نیست. ولی باز عمران یه رشته مهندسیه ولی کامپیوتر بخصوص نرم افزارش که فقط اسم مهندسی رو یدک میکشه. و تو خارج هم رشته ای به نام Computer engineering- Software نداریم و اینا به اسم Computer science شناخته میشه. تو ایرانم که فکر کنم تا ظرفیت 100 سال آینده فارغ التحصیل براش داریم.
كلا سختي عمران در مقايسه با مكانيك و برق چطوره؟
عزیزم مکانیک رو با عمران مقایسه میکنی.!!:27:
ت رياضي مهندسي عمران نسبتا اسونه!!
اینا همش برمیگرده به استاد.:46:
کامپیوتر که حسابی اشباعه. حسابی. عمرانم هم وضعش خیلی بهتر نیست. ولی باز عمران یه رشته مهندسیه ولی کامپیوتر بخصوص نرم افزارش که فقط اسم مهندسی رو یدک میکشه. و تو خارج هم رشته ای به نام Computer engineering- Software نداریم و اینا به اسم Computer science شناخته میشه. تو ایرانم که فکر کنم تا ظرفیت 100 سال آینده فارغ التحصیل براش داریم.
چند سال پیش پردرآمدترین رشته تو آمریکا همین رشته کامپیوتر بود حالا منظور شما از خارج چیه من نمی دونم
کاری با این کارها ندارم ولی تو ایران هر رشته ای بری باید ادامه بدی و گرنه تمام رشته ها به اندازه ی کافی فارغ التحصیل دارن بستگی داره شما با چه دیدگاهی بری دانشگاه
زیاد تو فکر این که این رشته اشباع شده اون رشته خوب نیست اون یکی دانشجو هاش خوب نیستن نباشید
رشته هایی که تو ایران هم بازار کار خوبی دارن هم رشته های خوبی هستن رو 90% بچه ها می شناسن
بهترین شخص برای انتخاب رشته خود داوطلب هستش با توجه به علاقه و گرنه بعدها پشیمون میشه
Amin.M.1986
06-08-2010, 21:54
اگه به کار پشت میز علاقه داری کامپیوتر و اگه به کار تو محیط های مختلف و شرایط غیر قابل پیش بینی علاقه داری عمران .. البته خیلی وقت ها عمرانی ها هم پشیت میز نشین میشن
alidata2010
06-08-2010, 21:58
عمران چیه هرروز که میریم دانشگاه میبینیم یه عده دارن محیط دانشگاه رو متر میکنن یه عده هم با دوربین اونا رو تعقیب میکنن:31: ولی نرم افزار یه چیز دیگست امتحان ریاضی مکانیکو نرم افزار هم تو دانشگاه ما یکیه
چند سال پیش پردرآمدترین رشته تو آمریکا همین رشته کامپیوتر بود حالا منظور شما از خارج چیه من نمی دونم
ه
اونوقت حتما مایکروسافت برزگترین و پر سرمایه ترین شرکت آمریکاست. در حالیکه شرکتهای خیلی گنده تر از مایکروسافت تو آمریکا هستن که زمینه کاریشون اصلا کامپیوتر نیست. دلیل نداره که چون بیل گیتس زمانی ثروتمندترین فرد جهان بود پس کامپیوترم پر درآمدترین کار آمریکا باشه. ( حالا انگار ما تو آمریکا زندگی می کنیم:31:)
تو این لیست شرکت ها رو براساس سود رده بندی کرده. IBM 46 و Microsoft 119 هست
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینجا هم لیست فورتون از 100 شرکت های معظم جهانی
اینم لیست فوربس
می بینید که شرکت های کامپیوتری رده های خیلی بالایی ندارن.
اما چون صنعت پویا است همون شرکت هایی که دست بالا رو دارن برایه توسعه کارهاشون هر روز نیاز های جدیدی پیدا می کنن که به عهده شرکت های کامپیوتری است و همین باعث میشه که شرکت های کامپیوتری هم روز به روز پیشرفت کنند و توسعه داشته باشن.
حالا خدا وکیلی صنعت اینجا کجاش شبیه اونجا است که ما برایه رشته کامپیوتر تو ایران همش مثال از اونور آب میاریم.
جهانی فکر کنید محلی عمل کنید. این توصیه بیل گیتسه . حالا بیاید و بهش عمل کنید:31:
ولی باز عمران یه رشته مهندسیه ولی کامپیوتر بخصوص نرم افزارش که فقط اسم مهندسی رو یدک میکشه. و تو خارج هم رشته ای به نام Computer engineering- Software نداریم و اینا به اسم Computer science شناخته میشه.
وقتی چیزی نمیدونی الکی حرف نزن!!!!
اولا مهندسی نرم افزار یکسری دروس تو ترم های بالا داره که همه تالیف استادای خارج از کشورن و با نام engineering اسمشون خورده پای کتاب حتی یک درس تخصصی هم با نام مهندسی نرم افزار هست..
دوما مهندس یعنی طراح و نو اوری تو رشته....تو نرم افزار چیزی که زیاده همون طراحیه..
سوما Computer science علوم کامپیوتر هست و با مهندس فرق داره
خوب در پاسخ به کسایی که میگن من هیچی نمیدونم ، قبول، حالا من چارت درسی 2 تا از بهترین دانشگاههای مهندسی آمریکا و جهان رو اینجا میذارم که خوتون ببینید.
تو دانشگاه استانفورد 2 رشته تحت نام کامپیوتر هست
1-
مهندسی سیستم های کامپیوتری یا (Computer Systems Engineering) که به اون CSE میگن.
که خودش به چند تخصص تقسیم میشه:
1- Digital Systems Specialization
2- Networking Specialization
3- Robotics and Mechatronics Specialization
که من چند تا از درسهاشو اینجا می نویسم:
1- Computer Organization and Systems معماری سیستمهای کامپیوتری
2- Digital Systems I & II سیستمهای دیجیتال 1 و 2 ( با مدار منطقی فرق داره)
3- Circuits I & II مدار الکتریکی 1 و 2
4- Signals and Systems I & II سیگنالها و سیستمها
5- VLSI Systems طراهی سیستمهای VLSI (Very Large Scale Integrated Syustems)
6- Low Power Wireless System Software اصول نرم افزارس شبکه های وایر لس
7- Digital Systems Engineering مهندسی سیستم های دیجیتال شبیه مدار منطقی اینجا
8- Linear Control Systems I & II سیستم های کنترل خطی 1 و 2
خوب اینا چند تا از مشترکاش بود و بقیه که اختصاصیه. اگه خوب نگاه کنید این معادل همون مهندسی سخت افزار میشه.
نوع دوم که بهش Computer Science یا CS یا علوم کامپیوتر می گن با تقسیم بندی زیر:
1- Artificial Intelligence track
2- Biocomputation track
3 - Graphics track
و .....
که درسایه اصلیشم اینجا می نویسم :
Design and Analysis of Algorithms
From Languages to Information
Introduction to Databases
Data Structures
Principal of Compiler Design
Formal Languages و ....
و نیازی نیست که بگیم این همون چیزی هست که تو ایران بهش میگن مهندسی کامپیوتر نرم افزار. پس آنچنان که شما فکر می کنید علوم کامپیوتر چیز غریبی نیست . منتها تو جاهایه دیگه دنیا زیاد عشق یدک کشیدن کلمه مهندس رو ندارن.
اگه تو آدرس زیر هم نگاه کنید که توی لیست رشته های دانشکده مهندسی و علوم شما Computer science می بینید.
این هم آدرس Department of Electrical Engineering and Computer Science مربوط به دانشگاه MIT
حالا من فرق علوم کامپیوتر و مهندسیو نمی فهمم یعتی اساتید MIT و Stanford هم نمی فهمن ؟؟؟؟/
نوع دوم که بهش Computer Science یا CS یا علوم کامپیوتر می گن با تقسیم بندی زیر:
1- Artificial Intelligence track
2- Biocomputation track
3 - Graphics track
و .....
که درسایه اصلیشم اینجا می نویسم :
Design and Analysis of Algorithms
From Languages to Information
Introduction to Databases
Data Structures
Principal of Compiler Design
Formal Languages و ....
و نیازی نیست که بگیم این همون چیزی که اینجا بهش میگد مهندسی نرم افزار.
اگه تو آدرس زیر هم نگاه کنید که توی لیست رشته های دانشکده مهندسی و علوم شما Computer science می بینید.
این هم آدرس Department of Electrical Engineering and Computer Science مربوط به دانشگاه MIT
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحالا من فرق علوم کامپیوتر و مهندسیو نمی فهمم یعتی اساتید MIT و Stanford هم نمی فهمن ؟؟؟؟/
خوب اینا مشکلش چیه ؟
تو ایران تدریس نمیشه ؟
شما فکر می کنم اسم رشته براتون سوال شده که زیاد سخت نگیر این جور چیزا تو ایران کم نیست.
.
.
.
طراحی الگوریتم درس 3 واحدی در مقطع کارشناسی کامپیوتر
اصول پایگاه داده درس 3 واحدی در مقطع کارشناسی کامپیوتر
ساختمان داده درس 3 واحدی در دوره ی کاردانی کامپیوتر
کامپایلر درس 3 واحدی در مقطع کاردانی کامپیوتر
سوال دیگه ای هم در مورد رشته کامپیوتر بود بنده در خدمتم
به نظرم اگه آدم با عرضه باشه با به درد نخورترین رشتهها هم موفق میشه
اینکه میگن کدوم رشته بهتره همش چرته
فقط و فقط مهم علاقس
والله من نمیدونم که اشکال از ادبیات منه یا ....
که هر کی از نوشته های من هر جور که دلش بخواد برداشت می کنه و بعد هم می خواد منو به راه راست هدایت کنه.
من تو پست بالا داشتم جواب اون دوستمونو می دادم که می گفت علوم کامپیوتر بحثش کاملا از نرم افزار جداست ، که من گفتم اتفاقا تو دنیا اصل بر علوم کامپیوتر هست و مهندسی کامپیوتر نرم افزار یه چیز من در آوردی تو ایرانه.
انگار به آقایون بر خورده و ترسیدن که نکنه یه وقت کلمه فخیم مهندسو از جلو اسمشون ور دارن.
به هر حال این آخرین پست من تو این تاپیک هست . من برایه هر حرفی که زدم دلیل و مدرک آوردم. خوبم می دونم که تو مهندسی نرم افزار و علوم و IT چه واحدهایی پاس میشه و می دونم که فرق بین چارت کارشناسی ناپیوسته کامپیوتر و کارشناسی پیوسته اون چیه. خوبیه این بحث ها اینه که نظرات مختلفی مطرح میشه تا شاید بتونیم به کسی که دنبال یافتن جوابش هست کمک کنیم.
ostadonline
07-08-2010, 21:52
کاری با این کارها ندارم ولی تو ایران هر رشته ای بری باید ادامه بدی و گرنه تمام رشته ها به اندازه ی کافی فارغ التحصیل دارن بستگی داره شما با چه دیدگاهی بری دانشگاه
این رو شدید موافقم. یه بار یکی از اساتید ما میگفت مگه لیسانس هم مدرکه که بخواد با اسم دانشگاه اعتبار پیدا کنه.
کلا الان دیگه باید به مقاطع بالاتر هم فکر کرد. یه چیزی هم هست. اگه شما همیشه جز بالای 50 درصد افراد باشی، کار برات هست...
والله من نمیدونم که اشکال از ادبیات منه یا ....
که هر کی از نوشته های من هر جور که دلش بخواد برداشت می کنه و بعد هم می خواد منو به راه راست هدایت کنه.
من تو پست بالا داشتم جواب اون دوستمونو می دادم که می گفت علوم کامپیوتر بحثش کاملا از نرم افزار جداست ، که من گفتم اتفاقا تو دنیا اصل بر علوم کامپیوتر هست و مهندسی کامپیوتر نرم افزار یه چیز من در آوردی تو ایرانه.
انگار به آقایون بر خورده و ترسیدن که نکنه یه وقت کلمه فخیم مهندسو از جلو اسمشون ور دارن.
به هر حال این آخرین پست من تو این تاپیک هست . من برایه هر حرفی که زدم دلیل و مدرک آوردم. خوبم می دونم که تو مهندسی نرم افزار و علوم و IT چه واحدهایی پاس میشه و می دونم که فرق بین چارت کارشناسی ناپیوسته کامپیوتر و کارشناسی پیوسته اون چیه. خوبیه این بحث ها اینه که نظرات مختلفی مطرح میشه تا شاید بتونیم به کسی که دنبال یافتن جوابش هست کمک کنیم.
عزیز مهندسی نرم افزار وجود داره ولی به عنوان یک حرفه ازش یاد میشه و نه یه رشته.
با رشته های مختلفی از جمله علوم کامپیوتر میشه یه مهندس نرم افزار شد.
عنوانه دیگه انقدرام مهم نیست!
-----
من خودم دانشجوی رشته نرم افزارم و حقیقتشو بخواین زیاد خوشم نمیاد ازش چون علاقه ای بهش نداشتم و روی کمبود اطلاعات انتخابش کردم.
توصیه میکنم اگه میخواین توی روند تحصیلات همیشه کارتون عالی باشه مخصوصا توی رشته های وابسته به کامپیوتر در صورتی که واقعا بهش علاقه مندین انتخابش کنین...اگه هدف فقط گرفتن مدرک باشه که فرقی نمیکنه چه رشته ای رو علاقه دارین بالاخره میشه به هر نحوی درسا رو رد کرد!
bida ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شما دقیقا قضیه اون آدمی رو دارید که چون چیز زیادی نمیدونه، زیاد حرف میزنه
با حرف هاتون این حس بهم دست داد که دانشجوهای نادونی که احتمالا مهندسی کامپیوتر خوندند شما رو بخاطر رشته ای که توش تحصیل کردید تحقیر کردند! ( برای اینکه بگند ما خوبیم! :-) چیزی که تو ایران به وفور دیده می شه! ) و حرف های اون ها هم روی شما تاثیر گذاشته و شما هم به وضعیت اون ها دچار شدید!
اگر این اتفاق براتون نیفتاده باشه، پس باید بگیم که کلا از نظر روانی سالم نیستید و در اسرع وقت به یک روانشناس مراجعه کنید!
شما حرف هایی کاملا بی ربط زدید و فقط قصد این رو داشتید که رشته مهندسی نرم افزار رشته جالبی نیست و هیچ یک از مدارکی که رو کردید درست نبودند!
بهتون توصیه می کنم عقده و کینه رو کنار بذارید و سعی کنید با ذهنی باز و بدون دشمنی باقی رشته ها رو مطالعه کنید تا متوجه بشید که همه ی رشته ها با ارزشند و هیچ رشته ای به رشته ی دیگه ای برتری نداره
جای تاسف داره مهندسین کامپیوتری که اینجا بهتون جواب دادند هیچ ایده ای در رابطه با رشته شون نداشتند! هرچند که این وضعیت در رابطه با همه ی دانشجوها و تحصیل کردهای ایرانی صدق میکنه! امیدوارم درآینده هرکسی با مطالعه ی درست وارد یک رشته بشه تا شاهد چنین حرف های تاسف آوری دیگه نباشیم!
درضمن بدنیست اگه کمی وقت رو این لینک ها بذارید ;-)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ].VHALf8mNrHw
ahmoodonline ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به هیچ عنوان نمیشه گفت رشته ای از رشته ی دیگه ای برتره، هر رشته ای به نوع خودش خوبه!
مهم ترین چیز برای انتخاب یک رشته علاقه و پشتکار اشخاص و البته نوع نگرش و توانایی های افراد هست که با توجه به اون ها باید انجام بگیره.
به عنوان مثال کسی که حفظی جاتش قویه تو رشته ی پزشکی، یا حقوق یا ... موفق میشه و کسی که ریاضیش خوبه تو رشته های مهندسی.
همه ی رشته ها زیبایی خاص خودشون رو دارند و این آدم ها هستند که با تحصیل تو اون رشته ها و کسب موفقیت توشون اون ها رو زیباتر جلوه می دند، پس باید متوجه باشید که این سوال، سوال درستی نیست
تنها چیزی که باید از لحاظ برتری باهم مقایسشون کنیم، از نظر شغلیه و فراوانی کار
موفق باشید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.