PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل شماره موبایل در ساختن Gmail




    

hamed8030
22-07-2010, 09:22
با سلام

میخوام جیمیل بسازم مرحله آخر میگه که شماره موبایل بده ، وقتی هم که یک چیزی میدی ، خطا میگیره.

ایراد چیه؟

سریع لازم دارم که یک اکانت بسازم

edvard_kachal
22-07-2010, 09:44
سلام ..
فکر نکنم بشه ساخت ... چون اصلا ایران و قبول نمیکنه ... تحریمش کرده :37:

alidata2010
22-07-2010, 09:55
با الترا سرف باید برین بعدش هم شماره موبایل رو باید تو گوگل سرچ کنین و پیدا کنین شماره ایرانی که قبول نمیکنه پس یه شماره از usa باید سرچ کنین که کار ساده ایه

alidata2010
22-07-2010, 10:03
من بدون هیچ دردسر و نرم افزاری یه اکانت جدید ساختم چطور از شما شماره تلفن میخواد؟ حتما قبلا جیمیل نداشتین

edvard_kachal
22-07-2010, 10:06
اها بعد اون کد فعال سازی که واسه شماره موبایل فرستاده میشه رو از کجا بیاریم:21:

ali.b.y
22-07-2010, 10:11
سلام
شما نباید ایران رو انتخاب کنی
عراق
یا افقانستان یا هند

edvard_kachal
22-07-2010, 10:21
دوست عزیز نمیشه ...
پیش شماره این کشورها فرق میکنه ... اونوقت چه شماره ای بدیم که کد رو ارسال کنه :27:

starpars
22-07-2010, 10:31
منم واسه یکی خواستم بسازم نشد چنتا شماره آمریکا از اینترنت پیدا کردم بازم ایراد گرفت آخرش رفتم سراغ یاهو:41:

afi
24-07-2010, 00:42
کسی نبود این مشکلو حل کنه؟

afi
24-07-2010, 00:43
کسی نبود این مشکلو حل کنه؟

afi
24-07-2010, 00:52
کسی نبود این مشکلو حل کنه؟

KILLER_PANT
24-07-2010, 01:36
emaileto bede invitet konam
admin.bazar@gmail.com

starpars
24-07-2010, 13:57
emaileto bede invitet konam
admin.bazar@gmail.com
من اینکارو واسه خودم کردم یعنی به خودم دعوتنامه فرستادم ولی بازم نشد آخرش میگه شماره بده

danial_848
28-07-2010, 11:45
علتش اینه که قبلاً با سیستمتون در جیمیل لاگین کردین. کافیه کوکی‌ها و تاریخچه و.... را پاک کنید (بهتره از CCleaner استفاده کنید) یا اگر مرورگر دیگری دارید که از Web history و کوکی‌های مرورگر فعلی استفاده نمیکنه با اون اکانت بسازید. مثلاً اگر از IE استفاده می‌کنید Opera نصب کنید با اون امتحان کنید.

essi4300
08-08-2010, 23:59
علتش اینه که قبلاً با سیستمتون در جیمیل لاگین کردین. کافیه کوکی‌ها و تاریخچه و.... را پاک کنید (بهتره از CCleaner استفاده کنید) یا اگر مرورگر دیگری دارید که از Web history و کوکی‌های مرورگر فعلی استفاده نمیکنه با اون اکانت بسازید. مثلاً اگر از IE استفاده می‌کنید Opera نصب کنید با اون امتحان کنید.

اصلا جواب نمیده،چون ربطی به کوکی و IP ,..... تداره.

حتی تو آمریکا هم باشی،موبایل میخواهد جدیدا.

فقط به خاطر اینه که اشخاص حقیقی،میل داشته باشند و هر فرد،چندین ایمیل نداشته باشه،حالا هرکجای دنیا.

تنها مشکلش واسه ایران،عدم پذیرش شماره موبایل ایرانی است.

esfehanei
09-08-2010, 00:06
پس دیگه نمیشه تو جیمیل اکانت ساخت؟
هیچ راهی نداره؟

reza3600
09-08-2010, 11:04
من خودم توی جیمیل اکانت دارم. ولی به هر حال جی میل هم اش دهنسوزی نیست مثل یاهو و مایکروسافت و ... ! ولی در هر صورت فکر میکنم رفتار مایکروسافت با ایرانی ها از بقیه شرکتهای امریکایی بهتر بوده. ایمیل مایکروسافت هم خوبه و تنها دلیلی که توی جیمیل موندم اینه که ایمیل خودم رو به خیلیها دادم و دوباره عوض کردنش کلی دردسر داره.

joe_satriani
09-08-2010, 12:44
پس دیگه نمیشه تو جیمیل اکانت ساخت؟
هیچ راهی نداره؟

با سلام
فعلا گویا همینطوریه و نمیشه
مگه اینکه یه شماره موبایل خارج از کشور داشته باشید و بتونید کد فعالسازی رو با استفاده از اون دریافت کنید

موفق باشید.

esfehanei
09-08-2010, 12:47
خوب پس بهترین سرویس ایمیل چیه الان؟
البته نگید یاهو که ازش متنفرم یه ساعت طول میکشه تا آدم بره تو ایمیلش

joe_satriani
09-08-2010, 12:49
خوب پس بهترین سرویس ایمیل چیه الان؟
البته نگید یاهو که ازش متنفرم یه ساعت طول میکشه تا آدم بره تو ایمیلش

با سلام
آره قبوله
از هات میل هم استفاده کنید بد نیست

موفق باشید.

esfehanei
09-08-2010, 12:51
ایمیل های ایرانی چه جورن؟
یه چندتا سایت فارسی ایمیل بود
اونا خوبه؟
هات میل چی اون چه جوره؟
فضاش چه قدره؟

joe_satriani
10-08-2010, 10:29
ایمیل های ایرانی چه جورن؟
یه چندتا سایت فارسی ایمیل بود
اونا خوبه؟
هات میل چی اون چه جوره؟
فضاش چه قدره؟
با سلام
این قسمت بیشتر مربوط به پایگاههای ایمیل یاهو و جیمیل هست که برای گوشی استفاده میشه تنظیماتش
اما برای ایمیل های ایرانی فکر نمیکنم این امکان فراهم باشه
اما برای نظر دادن به ایمیل های ایرانی، چون در بدو ورود و کار هستن بعضیاشون، زیاد جالب نیستن
باید منتظر بمونیم ببینیم به کجا میرسن
چون خدمات زیادی ندارن

موفق باشید

esfehanei
10-08-2010, 11:19
بله درست میفرمایید
ولی اگه کسی نیاز به ایمیل داشته باشه در این حالت چی باید بکنه؟

joe_satriani
12-08-2010, 20:35
بله درست میفرمایید
ولی اگه کسی نیاز به ایمیل داشته باشه در این حالت چی باید بکنه؟

با سلام
خوب از سرويس هاي ايميل ديگه استفاده كنيد
ياهو - هات ميل

موفق باشيد.

r_22009
13-08-2010, 09:35
تازگیا اینجوری شده
خداییش هیچی جیمیل نمی شه
دیگه باید باهاش بسازیم
همین که فیل نشده خیلیه!!!

mmiladd
13-08-2010, 09:43
ايمدوارم كار به جايي نكشه كه ياهو از ما موب بخواد..!

ticktack1
18-08-2010, 09:34
من تو ماه گذشته 3 تا آدرس gmail ساختم و مشکلی نداشت. gmail یا یه آدرس ایمیل دیگه می خواست یا شماره موبایل. منم یه آدرس بهش دادم و دیگه شماره موبایل نخواست.

saeed258s
19-08-2010, 11:14
با دروود
شوربختانه امروز جیمیل یکی از شناسه های کاربری مرا بلاک کرده است و برای راه اندازی دوباره آن شماره موبایل می خواهد!!آیا برای این هم راهی نیست؟

Perpetual
22-08-2010, 18:33
من هم همین مشکل رو دارم لطفا یه راهی پیدا کنید
ممنونم

esfehanei
22-08-2010, 18:38
هیچ راهی نیست

Perpetual
22-08-2010, 18:59
علتش اینه که قبلاً با سیستمتون در جیمیل لاگین کردین. کافیه کوکی‌ها و تاریخچه و.... را پاک کنید (بهتره از CCleaner استفاده کنید) یا اگر مرورگر دیگری دارید که از Web history و کوکی‌های مرورگر فعلی استفاده نمیکنه با اون اکانت بسازید. مثلاً اگر از IE استفاده می‌کنید Opera نصب کنید با اون امتحان کنید.
فکر کنم این دوستمون درست بگن ولی من امتحان کردم نشد ولی حتما اگر کسی که تازه ویندوزش رو عوض کرده باشه مشکلی نداشته باشه.
اینو به این دلیل میگم که من خودم دو هفته پیش همین مشکل رو داشتم و هرچی می رفتم برای مرحله آخر موبایل می خواست ولی نمی دونم چی شد یه دفه بون اینکه تلفنی وارد کنم اکلنت ساخته شد.(اینو مطمئنم)
از طرفی احتمالا با دعوت کردن میشه درست کرد منظورم همون invite message هست.

essi4300
24-08-2010, 23:06
از نرم افزار u997 استفاده کنید.
ما با این کار،امروز جیمیل ساختم.

Perpetual
25-08-2010, 06:03
از نرم افزار u997 استفاده کنید.
ما با این کار،امروز جیمیل ساختم.
بازم شماره می خواد!!!
شما چه شماره ای رو از چه کشوری انتخاب کردید یا اصلا چه کشوری درخل فرم اول انتخاب کردید.
من با آمریکا و ایران و هند امتحان کردم، نشد.

essi4300
26-08-2010, 13:40
بازم شماره می خواد!!!
شما چه شماره ای رو از چه کشوری انتخاب کردید یا اصلا چه کشوری درخل فرم اول انتخاب کردید.
من با آمریکا و ایران و هند امتحان کردم، نشد.

u997 که صدای آمریکا،گذاشته رو میگم.
مخصوص ایرانی ها ساخته شده و جیمیل را هم رد میکند.
اصلا دیگه شماره تلفن نمیخواد.
خودش ip شما را ماله آمریکا میکنه و مشکل حل میشه.

من خودم همین مشکل را داشتم،که تنها u997 جواب داد.

mmiladd
26-08-2010, 13:45
u997 که صدای آمریکا،گذاشته رو میگم.
مخصوص ایرانی ها ساخته شده و جیمیل را هم رد میکند.
اصلا دیگه شماره تلفن نمیخواد.
خودش ip شما را ماله آمریکا میکنه و مشکل حل میشه.

من خودم همین مشکل را داشتم،که تنها u997 جواب داد.


سلام.. اينو يه جا آپلود كنين دوست من تا يه تستي بشه..

essi4300
26-08-2010, 14:15
سلام.. اينو يه جا آپلود كنين دوست من تا يه تستي بشه..

آپلودی نیست.
باید به آنها ایمیل بفرستید،تا براتون بفرستند.

mmiladd
26-08-2010, 14:19
آپلودی نیست.
باید به آنها ایمیل بفرستید،تا براتون بفرستند.

خوب آدرس ميل چيه..؟

danial_848
01-11-2010, 07:32
بله چیزی که عرض شد رو خودم امتحان کرده بودم دوستان اگر به جای این همه بحث لطف کنند امتحانش کنند مشکلشون حل میشه

hemaseh
04-11-2010, 12:56
جدا اون دوستانی که میگن هند و امریکا و عراق و اینارو انتخاب کن خودشون تا حالا امتحان کردن ؟؟
ایران رو انتخاب کن و شماره موبایل ایرانم بده ، ماشین تماس میگیره باهاتون و یه کد رو دو بار می خونه که باید وارد کنی .
اینو خودم 2 بار امتحان کردم ، همینجوری نمی گم . در ضمن شماره ها همراه اول بودن یکی واسه تهران و یکی برای مشهد .
1 بارم بدون موبایل درست شد که نمیدونم رو چه حسابی بود .

alireza20202003
05-11-2010, 11:27
من با چيز پي ان تا حالا بيش از 20 تا اكانت ساختم هيچ مشكلی هم نبوده و شماره تلفن هم نمی‌خواد ، همين الانم يكی ساختم.

join me
26-12-2010, 20:22
من که شماره مو دادم الان هم جی میل دارم البته چند بار سعی کردم شد / هیچ مشکلی هم نبود خود گوگل زنگ زد دو بار شماره رو برای وریفینگ خوند

Fusi0n
03-01-2011, 18:04
ببخشید میارم بالا تاپینگ شماره به شکلی باید وارد کرد ؟!

BABAK 01
03-01-2011, 18:06
باید به صورت 98937+ یا 98936+ یا .... که شماره باید برای ایرانسل باشه

godleo
12-01-2011, 13:55
من شماره ی خونه رو دادم بعد چند لحظه بعدش زنگ زدن خونه یه شماره دادن که وارد کردم

donya123
12-01-2011, 18:15
سلام.منم همین مشکلو دارم.شماره موبایل که دادم بهم زنگ زد.اما قطع شد و دوباره هرچی سعی کردم ایمیل بسازم زنگ نزد نامرد:41:

ebru gundes021
12-01-2011, 22:59
سلام
خب یه شماره دیگه بده:31:

Elmira 021
12-01-2011, 23:11
سلام.منم همین مشکلو دارم.شماره موبایل که دادم بهم زنگ زد.اما قطع شد و دوباره هرچی سعی کردم ایمیل بسازم زنگ نزد نامرد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهتر بود شمارشو سیو میکردی میس مینداختی:31: یا 2 نصف شب مزاحمی زنگ میزدی ازیتش میکردی:16:

joe_satriani
13-01-2011, 16:13
سلام.منم همین مشکلو دارم.شماره موبایل که دادم بهم زنگ زد.اما قطع شد و دوباره هرچی سعی کردم ایمیل بسازم زنگ نزد نامرد:41:

با سلام
يه زماني ديگه امتحان كنيد
اگه ديديد به شمارتون زنگ نزد شماره تلفن ثابت بديد

موفق باشيد.

persian1993
16-01-2011, 20:17
بابا چرا بي خودي بحث ميكنين اين كه ميگين واسه تحريمه و از اين حرفا اصلا اين طور نيست فقط جيميل ارسال اس ام اس رو پشتيباني نميكنه فقط كافيه وقتي شماره رو خواست text message
رو تبديل به voice message
كنين بعد يكي بهتون زنگ ميزنه و يه كد چند رقمي رو ميگه و اونو وارد ميكنيد
ديگه اينكه چرا جيميل اينقدر مشهوره براي اينكه هفت گيگ فضا براي آپلود به كاربراش ميده و ديگه اينكه موبايل رو كاملا ساپورت ميكنه يعني با موبايل ميشه فايل فرستاد

mitoo
29-01-2011, 15:01
شما وقتي شماره رو وارد ميكنيد بعدش باهاتون تماس گرفته ميشه و يه رمزي ميده كه بايد توي صفحه بعدي وارد كنيد. نيازي هم به شماره خاصي نيست شماره موبايلتونو بديد مشكلي پيش نمياد منم اينكارو انجام دادم.

binboy
29-06-2011, 21:45
...Recovery در این فیلد جی میل دیگتو یا دستتو یا هر کسی را ببنوس و ایمیل جدیدتو تحویل بگیر. نه شماره می خواد از اینکه ایرانی هستی ایراد میگیره .

همین الان با این کار یک جی میل جدید ساختم

mehdi_47
16-10-2011, 19:53
سلام
من میخوام یه اکانت جدید بسازم منتها تو همین بحث شماره تلفن گیر کردم.شماره رو وارد میکنم و به مرحله بعدی میره و ازم یه کد میخواد.
این کد رو باید چی وارد کنم ؟

Majid_4553
17-10-2011, 23:30
سلام
من میخوام یه اکانت جدید بسازم منتها تو همین بحث شماره تلفن گیر کردم.شماره رو وارد میکنم و به مرحله بعدی میره و ازم یه کد میخواد.
این کد رو باید چی وارد کنم ؟
باید زنگ بزنن به موبایلت و کد رو بگن. اما امروز منم هر کاری کردم کاری نکرد. :13:

NET DOCTOR
18-10-2011, 00:38
سلام
من میخوام یه اکانت جدید بسازم منتها تو همین بحث شماره تلفن گیر کردم.شماره رو وارد میکنم و به مرحله بعدی میره و ازم یه کد میخواد.
این کد رو باید چی وارد کنم ؟


باید زنگ بزنن به موبایلت و کد رو بگن. اما امروز منم هر کاری کردم کاری نکرد. :13:

از ابتدای شماره تلفن منزل یا موبایل صفر رو حذف کنید و به جاش بنویسید 98
مثلا
989357521212

amirkalak6
18-10-2011, 21:59
یعنی دیگه هر نفر فقط 1 اکانت میتونه بسازه؟؟

far2009
18-10-2011, 22:19
من پیشنهادم اینه که با موبایل اکانت بسازید اینطوری شماره هم نمی خواد

amirkalak6
19-10-2011, 15:53
من پیشنهادم اینه که با موبایل اکانت بسازید اینطوری شماره هم نمی خواد


100%؟؟ امتحان کردید دوست عزیز؟؟

برم تست

far2009
19-10-2011, 15:58
100%؟؟ امتحان کردید دوست عزیز؟؟

برم تست
در این حد که خودم باهاش یک اکانت ساختم .:31:

hamed_navarcha
23-11-2012, 15:27
من بلدم الان برات توضیح میدم گوش کن

kambood
24-11-2012, 08:41
من چند وقت پیش توی یوتیوب یه اکانت ساختم، شماره هم نخواست . . . حالا هم با همون اکانت وارد جیمیل میشم. . .

shahin1987
17-02-2013, 04:23
دوستان عزیز موقعی که شماره رو میخواد باید کشور ایران رو انتخاب کنید و شماره موبایل خودتو ن رو وارد کنید ولی به جای صفر 98+ رو وارد کنید.
میتونید از طریق اس ام اس یا زنگ انتخاب کنید هر روشی که خودتون میخوایید رو انتخاب کنید.


تا حالا بیشتر از 10 مورد خودم جمیل ساختم./

اگرم سوالی داشتید با ایمیل زیر تماس بگیرید.

shahin_karimi1986@yahoo.com

موفق باشید.