مشاهده نسخه کامل
: سریال قلب یخی
dehtoday
23-10-2010, 19:41
اميدوارم سوال هام تكراري نباشند: قيمت هر قسمت چقدره؟ و كلاً چند قسمته؟
قيمت هر قسمت 1500 تومانه !
كلا سه فصل 12 قسمتيه !!!
minizoro
23-10-2010, 22:03
آقا انصافا این لطیفی چه کارگردانی خوبی کرده ... داستانشم همچین بدک نیست خوبه ... ماجرایی ... حقوقی ... هیجانی ... جالبه کلا ... ولی یکم گرونه شاید ... شاید بهتر بود صبر میکردن همشو میساختن بعد میدادن بازار
S A M S U N G
24-10-2010, 11:34
سلام .
دوستان کسی اگه لینک واسه دانلود خواست بگه من بهش بدم . اینجا نمیذارم که کسی بهش برنخوره !
مخلصیم .
سلام .
دوستان کسی اگه لینک واسه دانلود خواست بگه من بهش بدم . اینجا نمیذارم که کسی بهش برنخوره !
مخلصیم .
دستت درد نكنه !!
nafe-bandar
24-10-2010, 13:20
این 2 قسمت آخر که اومده یکم خسته کننده بود!!
یعنی پلان هایی که حرف می زنن دو نفره خیلی زیاده زمانش!!
خیلی حرف می زنن کلا!!
اما بازم میشه گفت تقریبا داره خوب جلو میره... البته یکم زیادی مبهمه !
armin_punisher6
27-10-2010, 08:51
کسایی که قسمت 9 رو دیدن نظر بدن که چه طور بود.
Tarannom_
27-10-2010, 11:36
به نظر منم همش شده حرف و هیچ عملی رو نشون نمیدن...کشته شدن فرزادم خیلی ناگهانی بود...ناسلامتی صحنه ی قتل باید هیجان داشته باشه...اما اصلا نفهمیدم کی و چی شد که به قتل رسید...در ضمن گفته بودن قسمت نه چون سکانسای اکشن زیاد داشت، واسه ادیت و جلوه ویژه ش طول کشید که فیلمو بدن بیرون..یکی میشه به من بگه، قسمت اکشنش کجا بود؟
ahriman323
27-10-2010, 11:53
اره قسمت 9 جالب نبود و همه اش شده بود حرف زدن - کلا حرف زدنشون توی این سریال زیاده
فكر كنم مي خوان همينطوري كشش بدن با اين حرف هاي دو نفره تا قسمت 12 . چون ديگه همه چيز معلوم شده
من به اين شوهر سابق ويدا ( داوودنژاد ) هم مشكوكم .
Tarannom_
27-10-2010, 12:11
به نظرم اینکه هر آدم بی ربطی هم وسط ماجرا یه مهره ی اصلی میشه، اصلا جالب نیست...انگار این داستان اصلا شخصیت فرعی یا مکمل نداره.
سلام
کلا" این سریال پر از نقـص های ریـز و درشت (؟) هست که البته ، استدلال نیـاریـم بهتـر هست . جدیدا" هم ارزش خریدن نداره بخصوص قسمت 9 همش عاشقـی و بی ربـط بود که خوب عرض کردند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
salazarsnape
29-10-2010, 23:43
قسمت 9 که قتل یکی از شخصیت های اصلی توش بود
چطور همش عشق و عاشقی بود؟
genius_islamic
30-10-2010, 23:19
سلام با اینکه بعضی جاهاش هندی بازی میشه ولی در کل خیلی هم بد نیست یعنی نسبت به کارهای قبلبشون فکر میکنم بهتر شده این که یارو مرد جالب بود خوشم اومد
دلم واسه فرار از زندان تنگ شده شما هم همین احساس را دارین؟
mahdy2021
31-10-2010, 12:54
چندین پست دوستان به هندی شدن بعضی سکانسها اعتراض کردن من هم چیزی نگفتم.خودم هم زیاد از این صحنه ها خوشم نمیاد
ولی الان دارم سیزن 1 فلش فوروارد رو می بینم و با اینکه ژانر سریال حادثه ای و علمی تخیلی و پلیسی است اما در هر قسمت 5-6 سکانس هم فیلم هندی میشه :31:
به نظرم قلب یخی رو بهتره با سریالهای داخلی خودمون مقایسه کنیم که خیلی هاش اصلا ارزش دیدن هم نداره
قسمت 10 هم اومد . نگاه مي كنم خبر مي دم
mohammadirani
03-11-2010, 00:57
قسمت 9 که قتل یکی از شخصیت های اصلی توش بود
چطور همش عشق و عاشقی بود؟
این قتله هم عجیب بود ها
انگار با بازیگر بهم زده بودند
چون مگه میشه صحنه قتل یکی از نقش های اصلی این طوری باشه
هیچی ازش نشون ندادند
دلم برای حمید گودرزی سوخت
کارگردان اصلا محلش نزاشت :)))
mohammadirani
03-11-2010, 01:30
قسمت 10 هم اومد . نگاه مي كنم خبر مي دم
قسمت 10 کلا مزخرف بود
این هبرنگ که انگاربا اطلاعات و این چیزها هماهنگه
فقط نمیفهمم وقتی این همه مدرک داشتند برای بیگناهیی چرا کاری نکردند؟ و حامد اعدام شد!!
قسمت 10 کلا مزخرف بود
این هبرنگ که انگاربا اطلاعات و این چیزها هماهنگه
فقط نمیفهمم وقتی این همه مدرک داشتند برای بیگناهیی چرا کاری نکردند؟ و حامد اعدام شد!!
البته من فكر مي كنم تمام اون صحنه هاي اعدام آخر ، خواب خواهر ويدا ( مهراوه شريفي نيا ) بوده . يعني اونجايي كه قرص خواب آور خورد .
البته حدس منه . شايد اخرشو فيلم هندي كنن . اون وكيله يعني بهرنگ بياد لحظه آخر بگه من مدارك معتبري دارم و از اين جور حرفا
nafe-bandar
03-11-2010, 22:05
این قتله هم عجیب بود ها
انگار با بازیگر بهم زده بودند
چون مگه میشه صحنه قتل یکی از نقش های اصلی این طوری باشه
هیچی ازش نشون ندادند
دلم برای حمید گودرزی سوخت
کارگردان اصلا محلش نزاشت :)))
فیلمه همش فلش بکه!
منظور اینه فیلم که ادامه پیدا کنه نشون میده که حمید گودرزی چیکارا گرده و ...
انصفا فیلمه قدرتش خیلی کم شده...
الان می خوام 10 رو ببینم!
mohammadirani
03-11-2010, 22:08
راستی یه چیز دیگه
هر کی فهمید به منم بگه که چرا الناز شاکردوست خواست با گودرزی دوست بشه و نقشه کشیدند؟
گودرزی که از هیچی خبردار نشد تا آخر!
mahdy2021
05-11-2010, 23:54
در مورد مرگ فرزاد (حمید گودرزی) به نظرم خواسته روند کشته شدن یک بی گناه رو نشون بده.انتظار داشتید مثلا بریده شدن گلوش بشه یک سکانس؟
بالاخره فیلم در مورد فراماسونری هست و اگر بخواد واقعیات رو بگه خیلی تلخ خواهد بود
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد فراماسونری این مستند را ببینید :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته یه فرضیه ضعیف هم هست که با وجود کشته نشدن فرزاد ، به علت امنیتی شدن پرونده ؛ اعلام کردند کشته شده تا قاتلها بیخیالش بشن و البته شناسایی
در مورد اعدام حامد که این آخری خیلی تابلو توهمی بود.بعید می دونم اعدامی در کار باشه
ولی نمی دونم چرا با وجودیکه همه شواهد از بی گناهی حامد حکایت میکنه من یکمی بهش مشکوکم
genius_islamic
07-11-2010, 01:06
سلام من میگم اگه اخرش قابل پیش بینی نباشه و همه چیز خوب نشه شاهکاره یعنی ادم بدا داغون نشن و ادم خوبا عروسی نکنن
این تیکه مرگ این باباهه خیلی خوب بود توجه کردین خیلی تلاش میشه هنوز روند داستان رو نشه؟
mohammadirani
07-11-2010, 01:15
راستی اون اوایل میگفتن 12 قسمته
الان 10 قست داده
یعنی فقط 2 قسمت تا پایان فصل یک مونده؟
بعد فصل دو چی میشه
ساخته میشه اصلا
چرا هیچ جا چیزی نمیگند درباره اش
persian365
07-11-2010, 01:42
اينجوري كه قبلا گفتن 3 فصل 12 قسمتي هست
RoYaYeEe_NiIiLi
07-11-2010, 07:57
سلام دوستان
میگم که نظرتون در مورد این سریال چیه؟
در حد قابل قبول هست؟
برم تو کار دانلودش؟:31:
mahdy2021
07-11-2010, 12:01
سلام دوستان
میگم که نظرتون در مورد این سریال چیه؟
در حد قابل قبول هست؟
برم تو کار دانلودش؟:31:
در نوع خودش کم نظیره.چنین سریالی تا الان در ایران ساخته نشده
ولی انتظارت نباید خیلی بالا باشه در حد سریالای خارجی نیست
farshidshd
07-11-2010, 12:13
کلا در مورد چی حرف میزنه؟؟
8 قسمتشو دارم ولی حس دیدنشو ندارم
dehtoday
07-11-2010, 12:26
کلا در مورد چی حرف میزنه؟؟
در مورد يه سري قتل و اتفاقاتي هست كه به هم مرتبطن ! يعني كلا همه آدماي اين سريال يه جورايي به هم ربط دارن !
بعدشم همه رو به فراماسونري و اين چيزا ربط ميدن !!!
dehtoday
07-11-2010, 13:08
حضور غیاثالدین کاشانی در «قلب یخی»
با پیوستن وحید جلیلوند به گروه بازیگران "قلب یخی"، محمد حسین لطیفی فصل دوم این سریال را جلوی دوربین میبرد.
به گزارش شبکه ایران، تصویربرداری فصل دوم "قلب یخی" به کارگردانی محمد حسین لطیفی اول آذرماه در لوکیشن دفتر وکالت بهرنگ آغاز میشود.
وحید جلیلوند که با ایفای نقش غیاثالدین کاشانی در مجموعه تاریخی "نردبام آسمان" به چهره شناخته شده برای مخاطبان تلویزیون تبدیل شد، از جمله بازیگرانی است که برای حضور در این سریال قرارداد بسته است. علاوه بر جلیلوند تمامی بازیگران بخش اول نیز در فصل دوم "قلب یخی" حضور خواهند یافت.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بخشهایی از گفتگوی همشهری سرنخ شماره 67 با حامد عنقا نویسنده اولین سریال ویژه شبکه نمایش خانگی که به تازگی قسمت دهم آن به بازار آمده است :
• چند سال قبل در یکی از شهرستانهای دور بودم. یک شب داشتم به قصه دو خواهر فکر میکردم، یکی از آنها وکیل بود و وکالت یک قاتل را برعهده داشت که رفته رفته به او علاقهمند شده بود، اما بعد از مدتی فهمید خواهرش با آن قاتل ارتباطاتی دارد. قرار بود من این قصه را برای تلویزیون بسازم اما مدام کار پیش میآمد و این پروژه به تعویق افتاد تا اینکه بخش خصوصی از ما خواست که یک سریال کار کنیم. آنها فکر میکردند که زوج من و حسین لطیفی بهترین گزینه است برای اولین سریال بخش خصوصی که بتواند خارج از تلویزیون ساخته شود. همان موقع هم به آنها گفتم دلم میخواهد سریالی بسازیم که از سادهپسندی و سادهانگاری دور باشد، برای همین قصه قلب یخی را با یک نگاه دیگر، شخصیتها و فضای متفاوت ساختیم. من میدانستم که قرار است برای تماشاگرانی سریال بسازیم که در حال حاضر بهصورت غیررسمی و از طریق شبکههای زیرزمینی میتوانند به وفور سریالهای خارجی ببینند، برای همین دلم نمیخواست که با سریالی مقایسه شویم و قلب یخی را پیشنهاد دادم.
• بیننده اگر بخواهد این مسابقه را ببرد باید حتی یک پلان را هم از دست ندهد تا بتواند به آن لذت و حظی که ما دلمان میخواهد برسد. دیگر گذشته آن زمان که مردم فرق کار خوب با کار دم دستی را ندانند.
• ما من عاشق این گرهها هستم. خب روابط آدمها ساده نیست که من بخواهم در سریالم ساده به آن نگاه کنم و هیچ گرهای در آن ایجاد نکنم. یک زن و یک مرد به شکل خیلی اتفاقی با هم دیدار میکنند و این رابطه اصلا ساده نیست. حامد و ستاره در قصه ما هزار نوع پیچیدگی دارند، این گرهها لازم بود.
• واقعیت این است که من از همه چیز تاثیر میگیرم؛ از اتفافاتی که در خیابان میافتد، قصههایی که پدرم در کودکی برایم خوانده، صفحات روزنامهها و خیلی چیزهای دیگر. من به ادبیات چرک یا به قول شما جنایی خیلی علاقه دارم، شخصیت مورد علاقه من از همان زمان کودکی شرلوک هولمز بوده همیشه در اتاق کار من یک پوستر بزرگ از این آدم است و همه اینها باعث شده من نسبت به ژانر جنایی یکسری تعلقات فکری داشته باشم، مثلا وقتی در دادگاه میبینم زنی شوهرش را کشته، از یک بعد دیگر به این قضیه نگاه میکنم و برایش قصه میسازم.
• تریلر نویسی (تریلر گونهای از ژانر جنایی است که در آن تعلیق و دلهره حرف اول را میزند) را دوست دارم. به نظر من قلب یخی جزو معدود کارهایی است که در این ژانر ساخته شده است. من از کودکی گرفتار ادبیات پلیسی بودم.
• صفحه حوادث روزنامهها جزو اولین صفحاتی نیست که میخوانم اما معمولا از آن رد نمیشوم. بعضی از پروندههای خوب مثل پرونده شهلا جاهد را دنبال کردم حتی در دادگاهش هم حضور داشتم و شاهد محاکمه بودم. من در رشته حقوق درس خواندم و یاد گرفتهام که به سهولت درباره آدمها قضاوت نکنم. اگر روزی قرار باشد این قصه را بنویسم، قصه زندگی یک عاشق را مینویسم که در زندگیاش پاگیر یک قتل شده است.
• یک بخشی از داستان قلب یخی درباره قاچاق دختران به دلیل سودجویی، به کشورهای عربی است. در سریال به وضوح به این مساله اشاره نمیکنم چون غیرت ایرانی بودنم اجازه این کار را به من نداده است اما این اتفاق تلخ افتاده و پروندههای واقعی وجود دارد. پرونده گروههای زیرزمینی که در ایران فعالیت میکنند را خواندم چون میخواستم در قلب یخی به آن اشاره کنم، گروه فراماسونری از این نوع بودند،اما نمیدانم چرا بقیه به این موضوعات نمیپردازند.
• الان که هرکدام از شبکههای تلویزیونی را باز میکنید راجع به آخرالزمان و مستندهای شیطانپرستی حرف میزنند، پس خط قرمزی برای هشدار دادن وجود ندارد. آدمها بدون دلیل دست به قتل نمیزنند، یک نفر باید به مرزی از ویرانی برسد که دست به قتل بزند، ما میخواهیم در این سریال هشدار بدهیم که آدمها به ته خط نرسند. هرکدام از شخصیتهای این سریال را که دنبال کنید میبینید که ظواهرشما را به کجا ممکن است برساند. جوانهای قلب یخی نمایندههای واقعی جامعه ما هستند. نباید مثل کبک سرمان را توی برف کنیم و مدام بگوییم ما عالی هستیم و مشکلی نداریم. بعضی از ما مشکلاتی هم داریم، چرا نباید اینها را نشان بدهیم.
• قلب یخی نه قرار است پاسخ دهد، نه راهحلی برای مشکلات ارائه بدهد نه مثل خیلی از سریالها با شعارزدگی دیگران را نصیحت کند، قلب یخی میخواهد سوال ایجاد کند و بعد بینندگان خودشان سعی کنند جواب بگیرند.
• مشغول نوشتن فیلمنامه فصل دوم هستم. هر روز هم یک ایده تازه برای سریال دارم، سرنوشت شخصیتهایم را مشخص کردهام. من با شخصیتهای فیلمنامهام زندگی میکنم، آنها را من آفریدهام و خودم هدایتشان میکنم تا به سرانجام برسند.
• قلب یخی اسم اولیهای بود که انتخاب شد، من میخواستم صندل آبی و خانه عروسک را جایگزین کنم اما تهیهکنندگان و دوستانمان در تصویر دنیای هنر احساس کردند قلب یخی موفقتر است، من هم قبول کردم. قلب یخی یک تعارض دارد؛ قلب منبع گرماست و یخ منبع سرما، این اسم میخواهد بگوید قلب آدمها وقتی آن گرمی خاص خودش را از دست میدهد سرد میشود و یخ میزند و آنوقت است که همه چیز وحشتناک میشود. شخصیتهای قلب یخی، رفته رفته تبدیل به انسانهایی میشوند که قلبی از یخ دارند.
• مردم خوب ما نباید فکر کنند داستان قلب یخی یک داستان دور از دسترس است که اتفاق نمیافتد، این اشتباه است. من به همه میگویم اگر صفحات روزنامه یا همین سرنخ را میخوانید و چشمتان به حادثههای دردناک میخورد، باور کنید که این حادثهها در کمین شما هستند و مرگ فقط برای همسایه نیست. خودتان را برای یک لحظه جای آنها بگذارید. اگر درسریال قلب یخی میبینید که یک نفر زنش را میکشد، یا دختری دست به کار خطا میزند، این اتفاقها ممکن است برای ما هم رخ دهد. پس باید همیشه با چشم باز زندگی کرد.
سطح بازي بازيگرا چطوره؟ چون بيشتر بازيگرا سينمايي هستند رويه ي فيلم سينماييه؟
genius_islamic
08-11-2010, 08:00
سلام این خوبه یک سریال متفاوت داشته باشیم ولی بازم هرچی فکر میکنم میبینم فرار از زندان خیلی قشنگ تره و همچنین متفاوت تره یا توی فیلم ها هویت برن خیلی قشنگ تره به نظر شما ایراد کار کجاست از بازیگراست کارگردانی یا داستان؟؟؟؟؟؟؟
dehtoday
09-11-2010, 13:55
بچه ها قسمت 11 كي مياد ؟!!
بچه ها قسمت 11 كي مياد ؟!!
احتمالا هفته ديگه
mohammadirani
13-11-2010, 21:31
چه قدر باحالند
کلا بی خیال شدند مثل اینکه
قسمت 11 رو با تاخیر چند روزه میخوان پخش کنند؟؟
کلا همش شدش تاخیر
ho3in0861
13-11-2010, 21:51
11و12 باهم میان:20:
اوايل توزيعشون خوب بود . از وقتي كه قهوه تلخ اومد و رقيبشون شد توزيعشون به هم ريخت . هر بار هم بهانه هاي مختلف مي آرن .
خدا كنه فصل بعد توزيع مناسبي داشته باشند
dehtoday
14-11-2010, 20:24
11و12 باهم میان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](26).gif
منبع ؟!! ...
Ghorbat22
14-11-2010, 20:53
چه قد طولش دادن :(
یادمون رفت چی بود : دی
در کل چند فصل و قسمت هست ؟! :20:
rambo_1386
14-11-2010, 22:08
چه قد طولش دادن :(
یادمون رفت چی بود : دی
در کل چند فصل و قسمت هست ؟! :20:
منم تائید میکنم پخشش که افتضاح اصلا معلوم نیست چه روزی میاد داستانش هم کاملا معمایی از بس طولش میدن آدم یادش میره چی شد!!!:2:
منم همین سوال دارم چند فصل هست؟؟؟ کسی نمیدونه داستان فصل بعد چیه؟؟؟ این فصل فکر کنم 12 قسمته درسته؟؟!!:13:
ho3in0861
14-11-2010, 23:30
منبع ؟!! ...
کلوپ سر محل:31:
درضمن سه تا فصل 12 قسمتیه که میشه 36 قسمت
dehtoday
14-11-2010, 23:36
کلوپ سر محل
ايول ... چه منبع موثقي ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
کسی نمیدونه داستان فصل بعد چیه؟؟؟
يه جا خوندم حامد عنقا (نويسندش) گفته بود يكي از فصلاش در مورد قاچاق و سوء استفاده از دختران ايراني در كشوراي عربيه !
البته در كل هر سه فصلش در رابطه با فراماسونريه !
اون یارو چرا اونجوری سیگار میکشه فکر کنم تو عمرش سیگار نکشیده:27:
armin_punisher6
17-11-2010, 08:37
بچه ها این قسمت 11 کی میاد؟راسته که فصلش 12 قسمته؟اگه فصل اول تموم شه چقدر طول میکشه تا فصل دوم بیاد؟
dehtoday
20-11-2010, 21:46
تاخیر در توزیع قسمت جدید قلب یخی و توزیع هم زمان دو قسمت یازدهم و دوازدهم
روابط عمومی شرکت تصویر دنیای هنر((TDH)) در اطلاعیه ای تاخیر در توزیع قسمت جدید سریال قلب یخی را به دلیل توزیع هم زمان دو قسمت یازدهم و دوازدهم ذکر کرد.
به گزارش روابط عمومی شرکت تصویر دنیای هنر((TDH ))در این اطلاعیه آمده است: عدم توزیع قسمت یازدهم سریال قلب یخی در هفته جاری نگرانی ها یی را در میان قشر وسیعی از علاقه مندان این سریال بوجود آمد که منجر به ارسال رایانامه، پیامک، فکس، تماس تلفنی و حتی حضور در دفتر مرکزی شرکت شد.
تصویر دنیای هنر با احترام به تمام مخاطبان نخستین سریال شبکه نمایش خانگی و ضمن سپاس فراوان و عرض پوزش به اطلاع می رساند: با توجه به اینکه فصل اول سریال قلب یخی با ارائه قسمت های یازدهم و دوازدهم به پایان می رسد، تصمیم گرفته شد تا دو قسمت پایانی فصل اول این سریال به شکل هم زمان در قالب یک پکیج روز چهارشنبه جاری به مخاطبان تقدیم می شود و این مساله سبب اصلی تاخیر در توزیع این هفته سریال قلب یخی بوده است.
اضافه می شود. گروه تولید قلب یخی هم اینک مراحل پیش تولید فصل دوم این سریال را آغاز کرده اند و فصل دوم قلب یخی با ارائه قسمت سیزدهم در یک فاصله زمانی کوتاه به مخاطبان گرامی شبکه نمایش خانگی و دوستداران نخستین سریال ویژه شبکه سینمای خانگی کشور تقدیم می شود.
من قسمت اولش رو دیدم...اینا دقیقا دارن مثل لاست معما میسازن؟!!
اول یکی دیگه میگفت دختر مثل دسته گلم،بعد وکیله میگفت با خواهر زادت خوداحافظی کن!!!در صورتی که خواهرش یکی دیگه بود...حالا این چی به چیه؟! یکی میتونه به من بگه که کلا این سریال داستانش چیه و دقیقا چی داره که باید بالاش هفته ای 1500 بدیم؟
من دانلود مي كنم و فقط يه قسمتش رو 1500 دادم خريدم
armin_punisher6
24-11-2010, 11:19
راسته که قسمت 11 و 12 امروز با هم میاد؟
pooriya_hp
24-11-2010, 12:41
بچه موضوع این سریال اصلا چی هست ؟؟؟؟
من 10تا قسمت دیدم که تو این 10 تا 7نفر مردن !!!!!
ولی سریال باحالی هست من که خیلی باهاش حال می کنم ........
از یه طرف هم حیف شد الناز شاکردوست و حمید گودرزی دیگه نیستن توش (( بی چاره ها مردن :41:))
================================================== ==========
خلاصه ما منتظر این قسمت 11 و 12 هستیم !!!
==============================
mahdy2021
24-11-2010, 13:19
بچه موضوع این سریال اصلا چی هست ؟؟؟؟
من 10تا قسمت دیدم که تو این 10 تا 7نفر مردن !!!!!
ولی سریال باحالی هست من که خیلی باهاش حال می کنم ........
از یه طرف هم حیف شد الناز شاکردوست و حمید گودرزی دیگه نیستن توش (( بی چاره ها مردن :41:))
================================================== ==========
خلاصه ما منتظر این قسمت 11 و 12 هستیم !!!
==============================
برای درک بهتر موضوعات سریال و پیچیگی های اون پیشنهاد میکنم مستند ظهور رو ببینی.اینم لینکاش:
mohammadirani
24-11-2010, 19:45
قرار بود قسمت 11و 12 با هم امروز بیاد
چرا نیومد
dehtoday
24-11-2010, 22:04
قرار بود قسمت 11و 12 با هم امروز بیاد
چرا نیومد
اينا كي قولشون قول بوده كه اين بار دومشون باشه !
armin_punisher6
24-11-2010, 23:04
برای درک بهتر موضوعات سریال و پیچیگی های اون پیشنهاد میکنم مستند ظهور رو ببینی.اینم لینکاش:
میشه بپرسم این لینک شما چه ربطی به درک این سریال داره؟
mahdy2021
25-11-2010, 01:42
میشه بپرسم این لینک شما چه ربطی به درک این سریال داره؟
قلب یخی سریالیست که سربسته به فراماسونری می پردازه.اما مطالب خیلی گنگه
بخواید بیشتر در مورد اصل داستان و یک دلاری و ... بدونید بهتره اون مستند 51 قسمتی رو ببینید :46:
armin_punisher6
25-11-2010, 12:51
قلب یخی سریالیست که سربسته به فراماسونری می پردازه.اما مطالب خیلی گنگه
بخواید بیشتر در مورد اصل داستان و یک دلاری و ... بدونید بهتره اون مستند 51 قسمتی رو ببینید :46:
جریان اون یک دلاری که گفتین اون ستاره ها با اسرائیل ربطی داشتن یا طبق معمول دارن بلای اسرائیلو تو سرشون میزنن.
mahdy2021
25-11-2010, 13:39
جریان اون یک دلاری که گفتین اون ستاره ها با اسرائیل ربطی داشتن یا طبق معمول دارن بلای اسرائیلو تو سرشون میزنن.
دوست عزیز بحث فراماسونری فراتر از یک کشور یا یک موضوع خاص است.برای همین بود که میگم در سریال مسائل گنگ بوده
فراماسونری تقریبا یک دین جدید محسوب میشه ... هرم و چشم پشت یک دلاری هم نماد فراماسونرهاست
اگر وقت دارید توصیه می کنم اون مستند رو که لینک دادم دانلود کنید و ببینید.مطالب داخل اینترنت هم چون کامل نیستند لینک نمیدم.وگرنه تا دلت بخواد در اینترنت هم در مورد فراماسونری مطلب هست
با احترام به افرادی که از این سریال خوششون میاد ولی به نظر من خیلی سریال مزخرفی هست مخصوصا موضوعش و اهداف خاص سیاسی رو در کنار موضوع اصلی پیگیری میکنه
اون جایی که مهراوه شریفی نیا (اسم شخصیت تو داستانش و یادم نیست) داشت با بهرنگ دعوا میکرد بهرنگ برگشت گفت بصیرت داشته باش!!!! معنی بصیرت هم فهمیدم!!!!
mohammadirani
27-11-2010, 18:56
حالا معلوم نشده 2 قسمت اخر کی میاد؟؟/
بوی توقف میاد
من امروز 11 رو گرفتم و روش نوشته پايان فصل اول
dehtoday
28-11-2010, 13:06
من امروز 11 رو گرفتم و روش نوشته پايان فصل اول
مطمئني فقط 11 ه ؟
يعني 12 باهاش نيس ؟!
مطمئني فقط 11 ه ؟
يعني 12 باهاش نيس ؟!
آره درسته . سريال رو هم ديدم و آخرش نوشته پايان فصل اول . بعد تكه هاي فصل بعدي رو نشون داد
اگه خواستين تعريف مي كنم . اگه هم مي خواهيد خودتون ببينيد تعريف نكنم .
farshidshd
29-11-2010, 09:40
آره درسته . سريال رو هم ديدم و آخرش نوشته پايان فصل اول . بعد تكه هاي فصل بعدي رو نشون داد
اگه خواستين تعريف مي كنم . اگه هم مي خواهيد خودتون ببينيد تعريف نكنم .
فقط بگو تیکه های فصل بعدی چی بودن ؟؟ بازیگرا همونا هستن؟؟ داستان عوض شده؟
Lady parisa
29-11-2010, 10:10
من از این سریال خوشم می یاد .هیجان گنگی توش هست!!!ولی به نظرم روابط عاطفی بین زن و مرد توی این سریال خیلی بی مفهومه .یه جوری بیشتر ادای خارجیا رو درمیارن.
فقط بگو تیکه های فصل بعدی چی بودن ؟؟ بازیگرا همونا هستن؟؟ داستان عوض شده؟
بازيگرا كه همون ها بودند .
در يك جا نوشته بودند كه داستان فصل جديد مربوط به قاچاق دختر و زن به كشورهاي ديگه هست .
pooriya_hp
29-11-2010, 16:52
من هم دیشب قسمت ۱۱ رو گرفتم ولی ۱۲ همراش نیست ؟؟؟!!!!
saeedadash
29-11-2010, 17:43
بهترین سریال تو این چند تا سریال ولی اونقدر رو اونها داره تبلیغ میشه که این رو برده تو حاشیه باید کمی صبر میکردند
بعد اونو وارد بازار میکردند
من هم دیشب قسمت ۱۱ رو گرفتم ولی ۱۲ همراش نیست ؟؟؟!!!!
12 در كار نيست . تموم شد فصل اول
ahriman323
29-11-2010, 18:52
یک کوچه اشتباه اومدی دوست عزیز:31:
vahidgame
30-11-2010, 20:37
قسمت اولشو امروز دیدم خوب بودش
مشخصه که از این سریال های چرت و پرت تی وی یکمی سطحش بالاتره :31:
armin_punisher6
30-11-2010, 20:51
حالا فصل دومش از کی شروع میشه؟
mahdy2021
01-12-2010, 15:05
بالاخره بعد از چند قسمت دوباره برگشت به روال چند قسمت اول که هیجان و غافلگیری داشت.خوب بود
امیدوارم به جای مکالمه های طولانی و عشقی مسخره همین روال قسمت آخر و چند قسمت اول رو ادامه بدن.البته اگر می خوان همچنان متفاوت بمونن :27:
ببخشید دوستان.من سه قسمت از این فیلم رو دیدم.
فکر کنم درباره ی فراماسون ها باشه. درسته؟؟!!:13:
mahdy2021
03-12-2010, 00:45
بله تا قسمت 11 که من دیدم در مورد انجمنهای مخفی و فراماسونری بوده
Lady parisa
04-12-2010, 10:21
ببخشید دوستان.من سه قسمت از این فیلم رو دیدم.
فکر کنم درباره ی فراماسون ها باشه. درسته؟؟!!:13:
جالب اینکه سه قسمت اول رو با هم گرفتم. وقتی اومدم قسمت سوم رو بذارم .دیدم قاب سی دی مال قسمت اوله یعنی من اول 2 بعد 3 بعد می خواستم 1 رو ببینم.دیدم توش اصلا سی دی نیست .متوه شدم ویدئو کلوپ محله فقط قاب سی دی 1 رو داده!!!!!!!!!!
Lady parisa
04-12-2010, 10:46
من تا قسمت 10رو دیدم.ترجیح می دم چند وقت صبر کنم بعد یهو 4-5 قسمت یهو ببینم هم وقت نمی کنم هم اینکه از انتظار بدم می یاد.
يعني مملكت اينقدر بي حساب و كتابه كه نه پزشكي قانوني داره و نه تشخيص هويت كه الناز شاكردوست يهو بميره و بعد دوباره زنده بشه .
مگه مي شه . با عقل اصلا جور در نمياد . طرف رو وقتي پيدا مي كنن مي برن تشخيص هويت و پزشكي قانوني و هزار جور آزمايش .
بعد اينها تو قسمت 11 الناز شاكر دوست رو دوباره زنده مي كنن
Tarannom_
04-12-2010, 11:56
تازه جسد الناز یه جورایی سالم هم به نظر می اومد، سوخته و اینام نبود که بگیم قابل تشخیص نبود...حتما از نقاب آنالیا کپی برداری کردن و یه جسد دیگه رو شکل الناز دراوردن:31:
mahdy2021
04-12-2010, 13:58
يعني مملكت اينقدر بي حساب و كتابه كه نه پزشكي قانوني داره و نه تشخيص هويت كه الناز شاكردوست يهو بميره و بعد دوباره زنده بشه .
مگه مي شه . با عقل اصلا جور در نمياد . طرف رو وقتي پيدا مي كنن مي برن تشخيص هويت و پزشكي قانوني و هزار جور آزمايش .
خوب خواستن مثلا هیجان داشته باشه و معما حل نشده باقی بمونه :31:
سناریویهای احتمالی:
1- یه نفر شبیه الناز پیدا کردن و کشتن
2-خواهر گمشده الناز یهو پیدا شده و کشتنش
و...
مراحل تشخیص هویت در صورت عادی بودن پرونده و اوضاع همینه که اولیای دم میرن طرف رو شناسایی میکنن.هیچ آزمایش یا کار خاص دیگه ای انجام نمیشه
genius_islamic
05-12-2010, 10:14
سلام بابا گفتیم داره مثل سریال حارجی ها میشه که بالاخره یک شخصیت توش میمیره کلی حال کردیم ضد حال شد رفت حالا باز اون پسره نمرده بود جالب تر بود بچه ها صحنه ی درگیری توجه کرده بودین (اتیش اسلحه ها و تیر اندازی که مکیس کرده بودند چقدر ناجور شده بود)
-
اما خیلی فاز داد مخصوصا همین درگیری هاش جالب بود
santamove
06-12-2010, 14:29
واقعا قسمت یازده عین یکی از مراحل بازی جی تی ای سان آندریاس بود،
و چند ثانیشم عین قسمت فیلم fast&furions
××××××با پرشیا هم میشه مگه دریفت زد؟؟؟؟
dehtoday
08-12-2010, 00:24
فصل دوم «قلب یخی» این هفته کلید میخورد
حامد عنقا در گفتوگو با خبرنگار سینمایی خبرگزاری فارس با بیان این که فصل دوم مجموعه «قلب یخی» در هفته جاری کلید میخورد، اظهار داشت: حجم قسمتهای فصل دوم «قلب یخی» به خاطر استقبال مخاطبان از فصل اول بیشتر خواهد شد و امیدوارم با تدابیر اندیشیده شده توسط تهیهکننده و توزیعکننده سریال، این بینظمی در پخش و فاصلهای که در توزیع قسمتها ایجاد شده بود را دیگر شاهد نباشیم.
وی افزود: فکر میکنم اولین قسمت از فصل دوم «قلب یخی» بین اول تا پنجم دیماه توزیع و در دسترس مخاطبان قرار گیرد.
طراح و نویسنده قلب یخی گفت: بازیگران فصل اول بازی خود را در فصل دوم نیز ادامه میدهند، ضمن این که دو یا سه بازیگر خوب و برجسته خانم و آقای سینمای ایران به این مجموعه اضافه میشوند که تاکنون حضور آقای «وحید جلیلوند» در این سریال قطعی شده است و برای اعلام دو بازیگر خانم نیز ترجیح میدهیم که فعلاً حرفی نزنیم تا یک هیجان برای بینندگان سریال صورت گیرد.
وی درخصوص نگارش سریال «قلب یخی» که سه فصل را دربرمیگیرد، عنوان کرد: طراحی کامل مجموعه را انجام دادهام و در حال حاضر مشغول نگارش قسمتهای انتهایی فصل دوم هستم که فکر میکنم تا ۲۰ روز دیگر به انتها برسد، البته فیلمبرداری نیز به صورت همزمان انجام میشود.
عنقا تصریح کرد: در مجموعههای این چنینی که شامل چند فصل میشود، مخاطبان باید تا شروع فصل بعد صبوری داشته باشند؛ ما نیز تلاش میکنیم کمتر از یک ماه دیگر ادامه سریال «قلب یخی» را در اختیار مخاطبان قرار دهیم.
وی معتقد است که مقایسه سریال «قلب یخی» با مجموعههای مطرح جهان نشان از پیشرفت هنرمندان کشور در تولید مجموعههای هنری است.
* من «تصویر دنیای هنر» را توزیعکننده ناموفق «قلب یخی» میدانم
حامد عنقا در ادامه با بیان این که من و آقای محمدحسین لطیفی اعتراض خود را نسبت به توزیع و تبلیغات سریال «قلب یخی» توسط مؤسسه «تصویر دنیای هنر» اعلام میکنیم، بیان داشت: پخش اشتباه و پرغلط، تبلیغات بسیار ضعیف و عدم معرفی مطلوب در مطبوعات و بیلبوردها، لطمه شدیدی حداقل تا قسمت پنجم به سریال زد.
وی ادامه داد: اگر الان میبینیم که سریال «قلب یخی» در میان مردم پرمخاطب شده است، به خاطر تلاش تکتک افراد از مرحله طرح و داستان تا تولید بوده و برای نخستین بار است که مجموعهای در این ژانر و به این شکل ساخته میشود.
طراح و نویسنده «قلب یخی» تصریح کرد: اطلاعرسانی و توزیع مجموعه این چنینی احتیاج به یک مدیریت مطلوب و تجربه لازم را دارد که با نگاه سنتی و عملکرد توزیعکننده «قلب یخی» مغایرت داشت.
وی در پایان خاطرنشان کرد: در توزیع و پخش فصل دوم سریال «قلب یخی» سعی میشود که هفتهای دو قسمت از این مجموعه در اختیار مخاطبان قرار گیرد.
Asalbanoo
08-12-2010, 09:12
سلام
شاید ممکلت همچین بی قانون هم نباشه اما در برخی فیلم نامه ها خیلی شیر تو شیر
نمی دونم شما دوستان یادتون چندسال پیش سریالی پخش می شد به اسم مزد ترس؟
که دو سری هم ازش ساخته و پخش شد..
در سری اول دختر قهرمان داستان که پلیس بود توسط جنایتکار اصلی کشته می شد
اما در سری دوم مشخص می شد که دختر زنده بوده و یکی دیگه را با گریم جای دختره جا زده بودن
یعین اینکه والدین دختره هم متوجه نشده بودن؟یا وقتی جسد را برده بودن مرده شور خونه پس از شستشو گریم پاک نشده بوده؟
یک موردی هم درباره با موهاش بود که الان یادم نیست
Lady parisa
08-12-2010, 14:30
من که دیروز قسمت11 رو گرفتم .فروشنده گفت :پخش نمی شه؟پس اشتباه کرده!!!
SCORPION8
17-12-2010, 18:35
دوست عزیز بحث فراماسونری فراتر از یک کشور یا یک موضوع خاص است.برای همین بود که میگم در سریال مسائل گنگ بوده
فراماسونری تقریبا یک دین جدید محسوب میشه ... هرم و چشم پشت یک دلاری هم نماد فراماسونرهاست
اگر وقت دارید توصیه می کنم اون مستند رو که لینک دادم دانلود کنید و ببینید.مطالب داخل اینترنت هم چون کامل نیستند لینک نمیدم.وگرنه تا دلت بخواد در اینترنت هم در مورد فراماسونری مطلب هست
دوست عزیز این فیلم در مورد فراماسونری هست و اینکه فراماسونری همان دجال آخرالزمان ذکر شده توسط امامان معصوم مخصوصا امام علی (ع) هست که دجال یکی از نشانه های ظهور امام زمام (عج) هست اگه میخوای مطالب فیلمو بهتر درک کنی من به گفته دوستمون ایرادی دارم اونم اینکه سریال ظعور ARRIVALS در صورتی فهمیده میشه که شما اول DVD سخنرانی استاد رائفی پور رو از موسسه موعود عصر
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ,ORG 66956167 بخری بعد هم از طریق سایت وعده صادق مقاله فراماسونری و دجال آخرالزمان و جهان در سیطره فراماسونری و..... رو بخونی و مطالبت رو بروز کنی فراماسونری بحث خیلی مهمیه و دیدت رو به خیلی چیزا باز میکنه از اون کسانی هم که به سریال ایراد میگیرند اشکالی دارم اونم اینکه ممکنه این سریال اشکالا ت فنی و کیفی داشته باشه ولی خیلی جرات میخواد در مورد این مساله فیلم ساخت
SCORPION8
17-12-2010, 18:42
هر کس میخواد در مورد فراماسونری بدونه و مقاله های خوبش رو داشته باشه بهم پیام بده و یا در سایت کلوب به پروفایل من سر بزنه و در قسمت لاگ حدود 200 و اندی مطالب و مقاله دارم خودم 2 ساله در مورد ظهور و فراماسونری تحقیق میکنم و کتاب های خوبی دارم اگر کسی اطلاعات خاصی در مورد مطالب مستند ها و کتاب ها خواست بهم پیام بده
ID CLOOB : SCORPION8
jomong666
18-12-2010, 00:43
سریال بدی نیست
ولی اصلن نتونست منو جذب کنه
دیگه نمی بینمش
dehtoday
22-12-2010, 13:55
شرکت تصویر دنیای هنر در اطلاعیه ای اعلام کرد
تغییرات گسترده ای در نحوه عرضه فصل دوم سریال" قلب یخی" اعمال می شود
شرکت تصویر دنیای هنر در اطلاعیه ای ضمن قدردانی و سپاس از استقبال و همراهی مخاطبان سریال قلب یخی، اظهار امیدواری کرد تا تولید و عرضه فصل دوم این سریال در آینده ای بسیار نزدیک انجام شود.
به گزارش روابط عمومی شرکت تصویر دنیای هنر (TDH (در این اطلاعیه با تاکید بر حمایت های مردمی از نخستین سریال ویژه شبکه نمایش خانگی کشور که شامل انتقادها، پیشنهادها، نگرانی ها و دلسوزی های بییندگان و دوستداران گرامی این سریال بوده است چنین آمده:
"شرکت تصویر دنیای هنر لازم می داند سر تعظیم در مقابل همه علاقه مندان سریال قلب یخی فرود آورد و با توجه به بازخورد نظرات اقشار مختلف مردم عزیز در سراسر میهن اسلامی، این شرکت مصمم است بر اساس ساعتها فعالیت کارشناسی کارشناسان توزیع و پخش ، تغییراتی را در نحوه عرضه و پخش سراسری سریال قلب یخی اعمال کند و در همین زمینه اضافه شدن کارت جایزه و جوایز ویژه خریداران نیز در حال بررسی است."
اطلاعیه شرکت تصویر دنیای هنر در خاتمه ضمن سپاس مجدد از صبر و متانت مردم عزیز پیرامون مشکلاتی که درنحوه عرضه فصل اول سریال قلب یخی بوجود آمد خاطرنشان ساخته: "اطلاع رسانی در خصوص مراحل مختلف تولید و عرضه فصل دوم سریال قلب یخی مجددا و به زودی آغاز خواهد شد و امیدواریم بتوانیم خدمت ناچیز خود را به مردم خوب و عزیز کشورمان به زودی و با ادامه عرضه سریال قلب یخی ادامه دهیم."
این سریال قصد نداره بقیه قسمت هاش بیاد بیرون ؟
حقیقته که میگن کارگردانش از ایران رفته ؟
aluminum
24-02-2011, 23:19
یک خبر بد/ مجموعه "قلب یخی" دیگر تولید نمیشود!/ به دلیل ورشکستگی تهیهکننده
یخشهایی از گفتههای "محمد حسین لطیفی" کارگردان سریال قلب یخی درباره این سریال:
"قلب یخی" ورشکست شد!
مجموعه "قلب یخی" به دلیل نداشتن توان مالی و ورشکستگی پروژه، دیگر تولید نمیشود. مجموعه "قلب یخی" در شهرستانها به صورت غیرمجاز تکثیر شده و دیگر لوح فشرده این مجموعه از جانب مخاطبان خریداری نمیشود، البته این امر سبب شد این مجموعه به صورت وسیع دیده شود اما به دلیل تکثیر و کپی غیرقانونی، آن تهیهکننده پروژه ورشکست شده و دیگر توان مالی برای ادامه تولید و تکثیر این پروژه را ندارد.
باید خانه خود را بفروشیم؟
با تمام احترامی که برای حقوق مصرفکنندگان و تماشاچیان این مجموعه قائل هستم، اما آیا مخاطبان این مجموعه راضی میشوند که برای ادامه تولید این مجموعه، مایحتاج ضروری زندگی و سر پناه خود را بفروشیم تا بتوانیم هزینه ساخت دو فصل دیگر این مجموعه را تهیه کنیم؟!
/سینما پرس/
سریال بدی نیست بهرحال آدمو سرگرم می کنه ولی خیلی خر تو خره.خیلی جاهاشم گنگه.هر دفعه یه اتفاقی میفته.من که فصل یکشو کامل دیدم واقعا نمی دونستم هدف فیلم چیه؟؟چیو می خواد بگه؟؟اگه ورشکست بشه دیگه فکر نکنم کسی سراغ اینجور کارا بره.ولی انصافا یه سی دی 1500 تومن گرونه بازم قهوه 3 سی دی 2500 می صرفه یه جورایی تازه جایزه هم داره ولی قلب یخی چی؟به همین خاطر ورشکست شدن.
این که اینقدر به حقوق مصرف کننده احترام قائل هست اقلا آخرش رو تعریف کنه ببینیم چی میشه
ehsan_iace
08-03-2011, 11:13
یک خبر بد/ مجموعه "قلب یخی" دیگر تولید نمیشود!/ به دلیل ورشکستگی تهیهکننده
یخشهایی از گفتههای "محمد حسین لطیفی" کارگردان سریال قلب یخی درباره این سریال:
"قلب یخی" ورشکست شد!
مجموعه "قلب یخی" به دلیل نداشتن توان مالی و ورشکستگی پروژه، دیگر تولید نمیشود. مجموعه "قلب یخی" در شهرستانها به صورت غیرمجاز تکثیر شده و دیگر لوح فشرده این مجموعه از جانب مخاطبان خریداری نمیشود، البته این امر سبب شد این مجموعه به صورت وسیع دیده شود اما به دلیل تکثیر و کپی غیرقانونی، آن تهیهکننده پروژه ورشکست شده و دیگر توان مالی برای ادامه تولید و تکثیر این پروژه را ندارد.
باید خانه خود را بفروشیم؟
با تمام احترامی که برای حقوق مصرفکنندگان و تماشاچیان این مجموعه قائل هستم، اما آیا مخاطبان این مجموعه راضی میشوند که برای ادامه تولید این مجموعه، مایحتاج ضروری زندگی و سر پناه خود را بفروشیم تا بتوانیم هزینه ساخت دو فصل دیگر این مجموعه را تهیه کنیم؟!
/سینما پرس/
لااقل میخواستند یک قسمت دیگر بسازند تا انتهای داستان بسته شود!
MichaelMoore
13-03-2011, 17:42
در پی درج مصاحبه ای تخیلی با کار گردان مجموعه" قلب یخی" در یکی از خبر گزاری ها ، شرکت تصویر دنیای هنر توضیحاتی را ارائه کرده است . سری اول مجموعه " قلب یخی " به عنوان اولین سریال مستقل شبکه نمایش خانگی ، با انبوهی از ستارگان سینمای ایران در نیمه اول سال 1389 تولید و در اختیار علاقمندان قرار گرفت .
استقبال مخاطب از تولید سریال در شبکه نمایش خانگی به حدی بود که منجر به ورود سریال دیگری در این شبکه گردید . در این فاصله سود جویان و فرصت طلبان با کپی غیر مجاز قسمت های مختلف مجموعه "قلب یخی "و ارائه DVD غیر مجاز آنها به بازار علاوه بر سود هنگفت خود ضربه سنگینی به گروه تولید کننده ی این سریال وارد آوردند.
سرمایه گذاران و تهیه کننده این سریال ، به پاس حمایت مخاطبین از این مجموعه و رویکردی که به موفقیت این ابتکار می انجامید کار را تا آخر ادامه داده و فصل یک را به پایان رساندند . در شروع تولید فصل دوم و برای جلوگیری از اتفاقاتی که طی پخش قسمت اول به وقوع پیوست ، گروه تولید و تهیه این سریال در حال یافتن راه کارهایی هستند که با حل مشکلات ، رفع کمبودها ، قسمت دوم سریال با بهترین شرایط و کمترین موانع به دست مخاطب برسد و لازمه ی رسیدن به این مهم صرف دقت و کارشناسی دوباره و کامل روند تولید و پخش این سریال بود.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقای سید کمال طباطبائی تهیه کننده محترم هم اکنون مراحل پیش تولید را سپری نمود و تصویر دنیای هنر اعلام می دارد همچنان که کنار این پروژه ارزشمند هستیم و به هیچ وجه بحث ورشکستگی مطرح نبوده و نیست. فقط مجموعه عوامل سریال "قلب یخی " از ناملایمات ، سوء استفاده ها و تکثیر و کپی غیر قانونی قسمت اول دل شکسته شده و امیدوار است با حمایت نهادها و ارگان های ذیر بط این مشکلات برای همیشه حل شده و دیگر شاهد قاچاق CD و تولید و تکثیر غیر مجاز آن نباشیم .
سایت تصویر دنیای هنر
Lady parisa
08-06-2011, 07:57
به گزارش خبرنگار سینمایی برنا، پخش سری جدید مجموعه "قلب یخی" به کارگردانی محمد حسین لطیفی در شبکه نمایش خانگی، تیرماه آغاز میشود.
سری اول این مجموعه در 11 قسمت ارائه شد و سری دوم این اثر در 14 قسمت
از 12 فروردین سال 90 مقابل دوربین رفته است.
همچنین دی وی دی مجموعه ویدیویی "قلب یخی" که شامل 11 قسمت سری اول مجموعه است به زودی در شبکه نمایش خانگی عرضه میشود.
در خلاصه داستان این مجوعه آمده است دختری که در یک مزون زنانه کار می کند ربوده می شود. پرنگ، پســـر ویدا (صاحب مزون) در یک درگیری به زندان می افتد شیوا (خواهر ویدا) وکالت قاتلی که زن و فرزندش را به قتل رسانده به عهده می گیرد در این میان جنازه مانکن دیگری به نام چیستا یافت می شود. همه در پی یافتن معماهایی هستند که این وقایع را به هم پیوند میدهد.
"قلب یخی" با بازی حمید فرخ نژاد، حمید گودرزی، الناز شاکر دوست، مهراوه شریفی نیا، نسرین مقانلو، آشا محرابی، سید مهرداد ضیایی، لیدا عباسی، شیوا خسرو مهر، علیرضا کمالی، محمدرضا داوود نژاد، آنیتا قالیچی و هنرمندی حسین یاری،امین حیایی و محمدرضا فروتن ساخته میشود.
سایر عوامل سازنده این اثر عبارتند از کارگردان:محمدحسین لطیفی، تهیه کننده: سید کمال طباطبایی، طراح و نویسنده: حامد عنقا، مدیر تصویر برداری: سیروس عبدلی، مدیرتولید: افشین قلی پور، تدوین: سیامک مهماندوست، موسیقی متن: کارن همایونفر، صدا گذاری و ترکیب صدا: سید علیرضا علویان، صدا برداران: سیامک نیازی- بابک نیازی طراح صحنه و لباس: آیدین ظریف، طراح چهره پردازی: ایمان امیدواری، طراحی و ساخت تیتراژ: امیر شعبان خاقانی، مدیر برنامه ریزی: امیر عباس لطیفی دستیار اول کارگردان: حسن لبافی، مدیر ارتباطات رسانه ای و روابط عمومی: مصطفی محمودی (تصویر دنیای هنر) سرمایه گذاران: سید کمال طباطبایی و تصویر دنیای هنر.
ahriman323
11-07-2011, 13:50
توزيع فصل دوم «قلب يخي» از دوم مرداد ماه؛
تصويربرداري سريال لطيفي ماه آينده تمام ميشود
تصويربرداري فصل دوم سريال «قلب يخي» به كارگرداني محمد حسين لطيفي همچنان ادامه دارد.
به گزارش خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا، حدود 80 درصد از مراحل تصويربرداري اين سريال سپري شده و قرار است تصويربرداري 20 درصد باقيمانده تا يك ماه آينده به پايان برسد.
همچنين تدوين چهار تا پنج قسمت از فصل دوم «قلب يخي» به پايان رسيده و دو قسمت نيز براي توزيع آماده شده كه از هفته آينده توزيع ميشود.
سيد جواد يحيوي، مدير روابط عمومي «قلب يخي» درباره زمان دقيق توزيع اين سريال به ايسنا گفت: تاريخي كه «قلب يخي» توزيع ميشود به احتمال زياد دوم مرداد است. اما در حال بررسي هستيم كه قبل از ماه رمضان يا بعد از عيد فطر «قلب يخي» را توزيع كنيم. پيش از اين نيز در توزيع «قلب يخي» وقفه افتاده بود و نميخواستيم اين اتفاق تكرار شود.
وي ادامه داد: اگر قبل از ماه رمضان، «قلب يخي» را توزيع كنيم، در شبهاي قدر اين مجموعه توزيع نخواهد شد.
به گزارش ايسنا، تصويربرداري فصل دوم «قلب يخي» كه در شبكه نمايش خانگي توزيع ميشود، اواخر فروردين ماه امسال آغاز شد. اين سريال را كه پيش از «قهوه تلخ» در نمايش خانگي توزيع شد، سيد كمال طباطبايي تهيهكنندگي ميكند و امير حسين لطيفي، كارگردان آن است.
پيش از اين در نشستي خبري اعلام شده بود كه فصل دوم سريال «قلب يخي» شامل 14 قسمت است كه در هفت بستهي دو قسمتي از اول تير ماه توزيع ميشود.
در فصل دوم «قلب يخي» بازيگراني مثل مهرآوه شريفي نيا، نسرين مقانلو، حميد فرخ نژاد،امين حيايي، آشا محرابي، الناز شاكردوست، ساميه لك، محمدرضا داوود نژاد و حسين ياري بازي ميكنند.
ahriman323
21-07-2011, 00:23
عرضهي فصل دوم «قلب يخي» با صداي محسن يگانه
قسمتهاي جديد سريال «قلب يخي» از دوم مرداد ماه با صداي محسن يگانه در شبكه نمايش خانگي عرضه ميشود.
به گزارش خبرنگار سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، فصل دوم سريال «قلب يخي» به كارگرداني محمد حسين لطيفي و تهيهكنندگي سيد كمال طباطبايي با ايفاي نقش بازيگراني همچون مهرآوه شريفينيا، نسرين مقانلو، حميد فرخ نژاد، امين حيايي، آشامحرابي، الناز شاكردوست، ساميه لك، محمدرضا داوود نژاد و حسين ياري ساخته شده است.
پيش از اين مازيار فلاحي به عنوان خواننده در سري نخست «قلب يخي» با سازندگان اين مجموعه همكاري داشته است.
او كه آهنگساز «قلب يخي» هم هست، چندي پيش يك آلبوم موسيقي از ترانههاي اين سريال به بازار ارائه داد. اين آلبوم شامل 13 ترانه بود كه پنج ترانهي آن به سريال «قلبي يخي» اختصاص داشت.
پيش از اين سيد جواد يحيوي ـ مدير روابط عمومي قلب يخي ـ درباره زمان دقيق توزيع اين سريال به ايسنا گفته بود تاريخي كه قلب يخي توزيع ميشود به احتمال زياد دوم مرداد است اما در حال بررسي هستيم كه قبل از ماه رمضان يا بعد از عيد فطر قلب يخي را توزيع كنيم؛ پيش از اين نيز در توزيع اين مجموعه وقفه افتاده بود ونميخواستيم اين اتفاق تكرار شود.
براساس اين گزارش فصل دوم سريال «قلب يخي» قرار است طي 10 هفته توزيع شود.
مهرآوه شريفينيا، نسرين مقانلو، حميد فرخنژاد، امين حيايي، آشا محرابي، الناز شاكردوست، ساميه لك، محمدرضا داوودنژاد، حسين ياري، سهيلا مرداد ضيايي، عرفان تقيپور، ياسمن نوروزي، عليرضا كمالينژاد، ليدا عباسي، جمشيد جهانزاده، شقايق رحيميراد، كتايون سيفاللهي، مرضيه محمدپناه، احمد ملكي، داريوش احمدي و محمدصالح شهرياري در فصل دوم قلب يخي بازي ميكنند.
ساير عوامل اين سريال عبارتند از:
تهيهكننده: سيدكمال طباطبايي، كارگردان: محمدحسين لطيفي، نويسنده: حامد عنقا، مدير تصويربرداري: ابراهيم غفوري، دستيار اول كارگردان: حسن لبافي، دستيار كارگردان: بهنام اعلمي، منشي صحنه: جمشيد خندان، مدير برنامهريزي: اميرعباس لطيفي، مدير توليد: افشين قليپور، دستيار برنامهريز: محمدحسين گلفشان، طراح گريم: ايمان اميدواري، دستيار گريم: محمد سيهپوش، دستيار گريم: فرناز انصار، طراح صحنه و لباس: پيام فروتن، دستيار صحنه و لباس: مهديه اعظمي، دستيار لباس: سريه شمسيزاده، مدير صحنه: بهرام سربازي، دستيار صحنه: حسن صحرايي، دستيار صحنه: صادق صالحي، دستيار صحنه: فرياد صالحي، دستيار صحنه: الهام خضريپور، دستيار اول تصويربردار: رضا شيباني، دستيار تصويربردار: مرتضي مسلمي، دستيار تصويربردار: مهران رحمتي، دستيار تصويربردار: فرشيد حيدري، مسئول جلوههاي ويژه: جواد شريفيراد، صدابرادر: امير حاتمي، دستيار صدابرادر: اميد قرباني، دستيار صدابردار: سعيد زند، مسؤول تبليغات: اميرشيبان خاقاني، عكاس: مهدي لطيفي، دستيار نويسنده: عليرضا فرحزادي، دستيار تداركات: شهرام شفيعي، دستيار تداركات: رضا بداغي، حمل و نقل: رامين رضايي، حمل و نقل: روئين تنايزدي، حمل و نقل: سجاد نوري، خدمات: ابوالفضل غلامي.
A100000000000000A
24-07-2011, 10:53
امروز دومم مرداد هست و نیمدش . . .
:دی
ahriman323
24-07-2011, 16:04
اره امروز قرار بود پخش بشه تا الان مثل اینکه نیومده ولی آهنگش امده.دی:
320
128
Ice Pain
24-07-2011, 20:06
چرا اتفاقا من امروز تو یک مغازه ای دیدم
خیلی هم گیرونش کردند نامردا
2 قسمت در یک دی وی دی میدن به مردم 3 هزارتومن
یارو میگفت قفل داره و نمیشه ازش کپی کرد
ahriman323
24-07-2011, 23:31
بالاخره آمد.....
خلاصه داستان : شیوا در دادگاه منتظر موکل اش است که خبردار می شود گروهی حامد را در مسیر ربوده اند ولی دلیلش را نمی داند . از طرفی حامد که گریخته باید به محلی از پیش تعیین شده رفته و خود را در اختیار ربایندگان نهد چرا که ستاره گرفتار آنان است . حامد در آن جا با وضعیتی روبرو می شود که از قبل حدس نمی زده است …
من خریدم اما قسمت دوم رو نشون نمیده ................................
mghaffari49
27-07-2011, 08:13
حمید گودرزی از طرفدارانش خواست تا سریال قلب یخی را نخرند
تهیه کننده وسرمایه گذار «قلب یخی» از نام من سوءاستفاده کردند و دستمزد کاملم را هم ندادند
سینمای ما- حمید گودرزی با حضور دربرنامه تلویزیونی خوشا شیراز حرفهای غیر منتظره ای درباره سریال قلب یخی زده است. گودرزی در این برنامه گفت: متاسفانه باید بگویم که تهیه کننده وسرمایه گذار این مجموعه از نام من سوءاستفاده کردند و تصویر من را روی پوستر فصل دوم گذاشته اند . من از همین برنامه به طرفداران و همه کسانی که من را می شناسند و به من لطف دارند می گویم که این فصل قلب یخی را نخرید .من دراین فصل بازی ندارم و واقعا نمی فهمم برای چی از عکس من سوء استفاده کرده اند .
گودرزی درباره دستمزدش دراین سریال گفت :آنها یک مبلغی را توافق کردند اما تنها قسمتی از آن را به من دادند و دراین باره هم بی انصافی و کم لطفی کردند.
البته من طرفدار گودرزی نیستم (کلاً البته)؛قلب یخی رم ندیدم بعد قسمت 6.
Alishmas
29-07-2011, 16:07
قسمت اول فصل دوم برای شما کجا تموم شد ؟
farshidshd
29-07-2011, 18:39
قسمت اول فصل دوم برای شما کجا تموم شد ؟
اونجایی که امین حیایی و دختره تو ماشین هستن گازشو میگیرن میرن بعدش صحنه عوش میشه میاد تو اتاق دست و پای اون یارو بسته افتاده تو اتاق!
حالا چطور مگه؟
s-a-l-i-m
29-07-2011, 22:26
فصل 1 این سریال چند قسمت بودش ؟؟ فکر کنم 11 تا بودش ...دقیق یادم نیست - همین طوره ؟؟ خواستم ببینم کاملش دارمش یا نه .
ahriman323
29-07-2011, 23:40
فصل 1 این سریال چند قسمت بودش ؟؟ فکر کنم 11 تا بودش ...دقیق یادم نیست - همین طوره ؟؟ خواستم ببینم کاملش دارمش یا نه .
اره 11 قسمت بود
Lady parisa
30-07-2011, 12:10
من که خودم خیلی علاقه داشتم هر چه زودتر فصل دومش بیاد
حالا هم وایستادم دو ، سه قسمت بشه یهو بگیرم ببینم
A100000000000000A
03-08-2011, 19:43
قسمت 3 - 4 نیمده ؟؟
من هنوز نفهمیدم نقش ستاره این وسط چیه ؟؟ و اینکه طرف کیه ؟ حامد یا فرهاد ؟
یه تیکه رو حامد اسلحه میکشه بعد میزنه فرهادو زخمی میکنه !:18:
اگه کسی فهمید به ما هم بگه !
یه سوال دیگه هم داشتم و اینکه امین حیایی چه بلایی سر اون سه نفر تو زندان آورد ؟ ممنون میشم توضیح بدین !
کلآ نکته مبهم زیاد داره ! با این حال سگش شرف داره به این سریالای روحانی(!) ماه رمضان تلویزیون ملی ! :2:
راستی این قسمت 3 و 4 اومده یا نه ؟
ahriman323
10-08-2011, 21:59
یه سوال دیگه هم داشتم و اینکه امین حیایی چه بلایی سر اون سه نفر تو زندان آورد ؟ ممنون میشم توضیح بدین !
کلآ نکته مبهم زیاد داره ! با این حال سگش شرف داره به این سریالای روحانی(!) ماه رمضان تلویزیون ملی ! :2:
اگه کسی فهمید به ما هم بگه!
ما که کلا نفهمیدیم دقیقا چی به چیه!:31:
قرار بود کی بیاد قسمت جدید؟
Scary Feelings
11-08-2011, 02:22
یه سری مدارک میخواد معلوم نیست برا چی , با فرهاد معامله کرده بود از حامد حرف بکشه , دیگه حرف نزد , تیر زد فرار کنه
چیزی که من نفهمیدم نقش امین حیایی خیلی مبهمه
قسمت 4 اونجای که حامد داره اماده میشه واسه عقد یک اهنگی پخش میشه اسم اهنگه چی هست؟
nafe-bandar
11-08-2011, 11:44
اونجا که سه نفر رو می کشه امین حیایی واضحه که!
خودکارهایی که بهشون میده طوری اند که وقتی فشارشون میدی یه سوزن ازشون در میاد که زهرآگین کرده بودتش
و سوال خودم اینکه چرا اینا به دنبال فراماسونر و اینا هستند؟
هنوز معلوم نیست؟
می خوان مایا بازی کنن؟ :31:
P I R A N H A
11-08-2011, 13:58
اسم اهنگ هست رویای واقعی مازیار فلاحی خوندتش:40:
من هر لینکی سر میزنم مشکل داره نمیدونم چکارش کردن :
Scary Feelings
13-08-2011, 13:52
اونجا که سه نفر رو می کشه امین حیایی واضحه که!
خودکارهایی که بهشون میده طوری اند که وقتی فشارشون میدی یه سوزن ازشون در میاد که زهرآگین کرده بودتش
و سوال خودم اینکه چرا اینا به دنبال فراماسونر و اینا هستند؟
هنوز معلوم نیست؟
می خوان مایا بازی کنن؟ :31:
از اینش بدم میاد , ساختمون پنتاگون رو نشون میده , میگه این یه خونه امروزیه, یعنی چی میتونه باشه !!! بابا ساختمون نظامی ارتش امریکاس کله دنیا هم میشناسنش.
یا بحث هایی که درباره فراماسونی ها وقتی میکنه آدم حقش میگیره , میگه ما چندتا مورچه رفتیم جلو لشکر فیل و فلان ..
نویسنده سریال یه ذره به شدت پارانویا داره : )) :دی
سلام دوستان .
امروز تو سوپر مارکتی محلمون چشمم خورد به قلب یخی . روی پکش زده بود که Full HD 1080p . منم کفم برید :18:.
حالا دوستانی که اورجینال تهیه میکنن، واقعا کیفیتش همینه یا اینی که رو پک زده واسه خندس ؟!
.
s-a-l-i-m
19-08-2011, 12:44
دقیقا منم سوال بالا رو داشتم.
اگه واقعا فول اچ دی هست برم بخرم.
چشمم درد گرفت با این کیفیت های دانلودی مزخرف.
mohammadirani
20-08-2011, 13:33
من که خریدم برای خانواده الان با دیدن این 2 پست گفتم برم ببینم کیفیتش چه شکلیه
فول اچ دی کیلویی چنده :21:
کیفیتش خوبه ولی دیگه نه 1080 پیکسل!!!
واقعا OSen جان این ایرانی ها خدای خالی بندی هستند
کیفیتش مثل Dvdrip خوب هستش نه بیشتر !
pesartala2001
20-08-2011, 13:57
کیفیتش خیلی خوبه ولی به فول بودن نمیخوره
---
- Sent from my iPhone using Tapatalk
فول اچ دی که نیست ...
720 در 576 هست ... ولی در هر صورت از این دانلودی های مزخرف خیلی بهتره من فصل اول رو دانلودی دیدم دیگه چشام داشت در میومد این آخرا !
سلام دوستان .
امروز تو سوپر مارکتی محلمون چشمم خورد به قلب یخی . روی پکش زده بود که Full HD 1080p . منم کفم برید :18:.
حالا دوستانی که اورجینال تهیه میکنن، واقعا کیفیتش همینه یا اینی که رو پک زده واسه خندس ؟!
.
اگه فول اچ دی باشه باید روی بلوری باشه که به کلاس ما نمی خوره.
بعدشم کی بلوری پلیر داره که اینو ببینه.
حتما اشتباه چاپی بوده.
WaTeRsTyLeR
22-08-2011, 20:14
آقا قسمت بعدیش کی میاد خسته شدیم
بعد از 3 و 4 دیگه قسمت جدید نیومده ؟
farshidshd
28-08-2011, 14:06
دیروز قسمت 5 و 6 فکر کنم اومده
s-a-l-i-m
28-08-2011, 16:53
قسمت 5 و 6 هنوز نیومده . من که چیزی ندیدم .
اگه بیاد سریع لینک دانلودش تو اینترنت پخش میشه کدی
farshidshd
29-08-2011, 14:36
قسمت 5 و 6 هنوز نیومده . من که چیزی ندیدم .
اگه بیاد سریع لینک دانلودش تو اینترنت پخش میشه کدی
کسی لینک قسمت 5و 6 نداره؟!
توزیع «قلب یخی» در یزد ممنوع شد
مهر: رئیس اتحادیه صنف عرضهکنندگان محصولات فرهنگی شهر یزد گفت: «با توجه به ارسال نامهای از سوی اداره بازرگانی استان یزد، از روز یکشنبه عرضه سریال «قلب یخی» در فروشگاههای شهر یزد ممنوع اعلام شد.»
محمدرضا جعفری اظهار داشت: «به همین منظور در بخشنامهای به اعضای این اتحادیه از آنان خواستیم تا نسبت به جمعآوری محصول ذکر شده از ویترینها اقدام کنند تا از سواستفادههای احتمالی جلوگیری شود.»
ahriman323
08-09-2011, 18:56
قسمت 5و 6نیومد؟!
توزیع «قلب یخی» در یزد ممنوع شد
مهر: رئیس اتحادیه صنف عرضهکنندگان محصولات فرهنگی شهر یزد گفت: «با توجه به ارسال نامهای از سوی اداره بازرگانی استان یزد، از روز یکشنبه عرضه سریال «قلب یخی» در فروشگاههای شهر یزد ممنوع اعلام شد.»
محمدرضا جعفری اظهار داشت: «به همین منظور در بخشنامهای به اعضای این اتحادیه از آنان خواستیم تا نسبت به جمعآوری محصول ذکر شده از ویترینها اقدام کنند تا از سواستفادههای احتمالی جلوگیری شود.»
دلیل..........!؟
Lady parisa
12-09-2011, 11:21
حمید گودرزی از بازیگران سری اول این مجموعه که از داستان سریال حذف شده بود قرار گرفتن تصویرش روی پوستر فصل دوم را سوءاستفاده از تصویرش تلقی کرد و با....
پاسخ محمدحسین لطیفی به اظهارات حمید گودرزی
محمد حسین لطیفی میگوید: تک تک آنها که در این پروژه هستند هر کدام در جایگاه خود بالاتر از اسم حمید گودرزی هستند و نیازی نیست تا از اسم ایشان سوءاستفاده شود.
به گزارش شبکه ایران، توزیع فصل دوم سریال "قلب یخی" با اعتراضات یکی از بازیگران چهره این سریال همراه بود. حمید گودرزی از بازیگران سری اول این مجموعه که از داستان سریال حذف شده بود قرار گرفتن تصویرش روی پوستر فصل دوم را سوءاستفاده از تصویرش تلقی کرد و با حضور در برنامه تلویزیونی از طرفدارانش درخواست کرد از خرید این فصل "قلب یخی" خودداری کنند.
سازندگان این سریال که تا یک ماه پس از این مصاحبه در قبال انتقادات این بازیگر سکوت اختیار کرده بودند به تازگی در گفتوگویی با گلایه از شتابزدگی حمید گودرزی در بیان چنین اظهاراتی و تاکید بر عدم سوءاستفاده از نام وی از احتمال بازگشت گودرزی در بخشهای پایانی فصل دوم سریال خبر دادهاند. واکنش تهیهکننده، کارگردان و نویسنده سریال "قلب یخی" را در ادامه به نقل از نسل امروز میخوانید.
حمید به طور موقت از پروژه رفت
سید کمال طباطبایی (تهیهکننده): حمید دوست قدیمی و خوب من است. جوان خوش قلبی است، فقط گاهی زود تصمیم میگیرد. قرار بود انتهای فصل دوم حمید دوباره بازگردد و با هم همکاری داشته باشیم اما حمید زود قضاوت کرد و اعلام کرد از نام من سوءاستفاده شده است. در حالی که در فصل یک بعد از نام حمید فرخنژاد حمید نفر دوم تیتراژ بود و ما باید نام و تصویر او را در خلاصه قسمتهای فصل یک میگذاشتیم اما در فصل دوم نه از اسم و نه از تصویر او استفادهای نکردیم. تمام اتفاقات یک سوءتفاهم بود که متاسفانه پررنگ شد و باعث شد تا حمید به طور موقت از پروژه برود، در حالی که میتوانستیم این سوءتفاهم را به راحتی برطرف کنیم. در این مدت تمام صحبت ما پیرامون بازگشت حمید به قصه بود و امیدواریم شرایطی پیش بیاید که دوباره بتوانیم با حمید همکاری کنیم.
بالاتر از اسم حمید گودرزی هستند
محمد حسین لطیفی(کارگردان): حمید گودرزی را خیلی دوست دارم. خودش هم این موضوع را میداند. تنها موردی که پیش آمد این بود که گودرزی به زمان اضافه نیاز داشت و باید دو قسمت بعد از آن زمان با قصه خداحافظی میکرد تا بتواند به کارهایش هم برسد و برگردد، ما نمیتوانستیم آن فرصت را در اختیارش بگذاریم. در رابطه با شایعات و مطبوعات شخصا به موردی بر نخوردم اما شنیدم که وی در یک برنامه تلویزیونی در شیراز گفته است عوامل "قلب یخی" از نام من سوءاستفاده کردهاند که من در این مورد توضیح دادم: با توجه به محبت و شعوری که در حمید سراغ دارم منظور ایشان بحث پوستر و پخش بوده است نه عوامل تولید. زیرا تک تک اسامی که در این پروژه هستند هر کدام در جایگاه خود بالاتر از اسم حمید گودرزی هستند و نیازی نیست تا از اسم ایشان سوءاستفاده شود.
مجبور شدیم او را بکشیم
حامد عنقا(نویسنده): به قول معروف تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها. این شایعات از اینجا شروع شد که ما در میانه کار بودیم و قسمت 7 و 8 را ضبط میکردیم که بین یکی از بازیگرهای ما و بخش تهیه و کارگردانی اختلافی افتاد، اختلاف خیلی کودکانهای بود و میشد خیلی راحت مرتفعش کرد اما به شکلی شد که بازی در یک وادی غیرقابل برگشت رفت. از آنجایی که یکی از بازیگرهای ما از حضور در صحنه امتناع کرد و یک هفتهای در صحنه حاضر نشد، بعد از چند روز آقای لطیفی واکنش نشان دادند مبنی بر اینکه من هم دیگر نمیخواهم با این کاراکتر همکاری کنم، آقای طباطبایی هم به طبع نظر آقای لطیفی را قبول کردند و با این که قصه ما با این کاراکتر حداقل دو قسمت دیگر ادامه داشت(آن کاراکتر خاص به جای آنکه در قسمت 11 یعنی همزمان با بیرون آمدن حامد از زندان کشته شود) مجبور شدیم به خاطر مشکلات پیش آمده در قسمت 9 او را بکشیم که خب این ماجرا نه هیچ ربطی به من داشت و نه هیچ ربطی به شخص دیگری.
منبع: inn.ir
amirpcp30
15-09-2011, 12:05
سلام
فصل دوم این سریال تا قسمت چند اومده؟
با سپاس
راسته میگن می خواد عید از تلویزیون پخش بشه یاشایعه هست؟
امروز قسمت 5و6 هم رسید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
farshidshd
23-09-2011, 19:05
راسته میگن می خواد عید از تلویزیون پخش بشه یاشایعه هست؟
شایعه ای بیش نیست...
freemason
23-09-2011, 19:05
دوستان اگه لینک دانلود قسمت 5 و 6 رو میخواین پ.خ بدین
واسه هر قسمت 15 تومن میگیرم که دانلود بعدش هم نیگاه کنم اگه راضی بودی پ.خ بده.
ahriman323
23-09-2011, 23:20
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیفیت: HD
رزولوشن:720x540
فرمت: AVI
حجم: 254MB - 275MB
قسمت: 5 و6
فصل: دوم
خلاصه داستان : چیستا اسنادی را به ویدا می رساند که فرهاد با دیدن آنها به شدت نگران می شود . از طرفی چیستا برای آزادی بهار شرایطی تعیین و ویدا را تهدید می کند . تا اینکه یک شب ...
واسه هر قسمت 15 تومن میگیرم که دانلود بعدش هم نیگاه کنم اگه راضی بودی پ.خ بده.
جان؟.دی:
ahriman323
12-10-2011, 22:48
سایتشون هم که هر وقت میری زده 24 ساعت تاپخش مجموعه جدید!:2:
ahriman323
17-10-2011, 21:48
دیروز قسمت 7و8 امد
خلاصه داستان : ویدا به گذشته خود برگشته و از هیاهوی زندگی خود فاصله گرفته، در این بین با آذین آشنا می شود که ماجراهای عجیبی برای ویدا رقم می زند.
farshidshd
18-10-2011, 15:25
دیروز قسمت 7و8 امد
خلاصه داستان : ویدا به گذشته خود برگشته و از هیاهوی زندگی خود فاصله گرفته، در این بین با آذین آشنا می شود که ماجراهای عجیبی برای ویدا رقم می زند.
لینکشو پیدا کردی اینجا هم بزار
ahriman323
19-10-2011, 01:33
لینکشو پیدا کردی اینجا هم بزار
کیفیت بهتر بزودی....
farshidshd
19-10-2011, 15:06
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکیفیت بهتر بزودی....
لینکش خرابه....
ahriman323
20-10-2011, 01:49
لینکش خرابه....
کیفیت بهتر جایگزینش کردن اونو پاک کردن
بفرمایید:
رزولوشن: 480x720
فرمت: WMV
حجم: 384MB - 386MB
قسمت: 7 و8
farshidshd
26-10-2011, 20:36
این لینکها هم خرابن
لینک سالم نداری؟؟
ahriman323
31-10-2011, 18:31
این لینکها هم خرابن
لینک سالم نداری؟؟
فردا هم مثل اینکه مجموعه جدید میاد!
ای بابا اینها هم زرتی لینکشونو عوض میکنن.دی:
A100000000000000A
06-11-2011, 20:40
این هفتش قشنگ تر بود
با اینکه بیشترش در گذشته بود
ahriman323
07-11-2011, 00:58
منتشر کننده فایل:گروه دات ای ار- کانورت اختصاصی از دیسکت ۴٫۷ گیگابایتی
فرمت : MKV
حجم:۲۴۰مگابایت و ۲۷۰مگابایت
نمونه کیفیت: دارد
محصول: ایران
زبان: فارسی
خلاصه داستان :شیوا که سوگوار خواهرش است که در مواجهه با اذین سوالات جدیدی در ذهنش نفش می بندد تصمیم می گیرد تا سر نخ ها را دنبال کند از سوی دیگر ستاره جوابی را برای نشانه و سولات می یابد تا اینکه …
نمونه کیفیت:
نمونه کیفیت:
farshidshd
07-11-2011, 10:45
لینک قسمت نهم مشکل داره
دهم دانلود شد
ahriman323
07-11-2011, 11:58
هر دو را الان تست کردم سالمه...
farshidshd
07-11-2011, 12:51
ولی من چرا نمیتونم دانلود کنم قسمت 9 رو؟؟؟!!!
LiverBarca
11-11-2011, 16:54
دوستان کسی سایتی میشناسه که کل سریالو واسه دانلود گذاشته باشه؟؟؟(از فصل اول تا الان که نمیدونم فصل چندمه)
خداییش زیباترین بازیگرای زنی که تو عمرم دیدم الناز شاکردوست و لیلا اوتادی هستن(البته بازیگرای دیگه ی ایرانی هم اکثرا زیبان)...
یه موی گندیدشون از 100 تا بازیگر زن خارجی با ارزش تره...
LiverBarca
13-11-2011, 23:14
اوه،پدرم دراومد...
از دیشب ساعت 10 شب تا الان داشتم این سریالو ازاول نگاه میکردم که بالاخره الان تموم شد!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قسمت بعدی کی میاد؟؟؟
راستی اونقدری که فکر میکردم سریال خوبی از اب در نیومده ولی تا اینجاش نگاه کردم(اونم 24 ساعته)برا همین دیگه نمیتونم قیدشو بزنم...
soudeh662
14-11-2011, 01:14
سلام دوستان!
آخرین قسمت ، قسمت چندمه ؟ فصل چند؟
..Parsa..
14-11-2011, 01:26
دوستان شرمنده از تکراری بودن سوال
من تازگی ها به فکر دین سریال افتادم
اگه میشه بگید تا الان چند قسمت اومده ، چند فصل ؟
سپاس
دوستان شرمنده از تکراری بودن سوال
من تازگی ها به فکر دین سریال افتادم
اگه میشه بگید تا الان چند قسمت اومده ، چند فصل ؟
سپاس
سلام دوستان!
آخرین قسمت ، قسمت چندمه ؟ فصل چند؟
دو فصل امده تا قسمت 10
..Parsa..
14-11-2011, 02:11
دو فصل امده تا قسمت 10
یعنی هر فصل 10 قسمته ؟
ahriman323
14-11-2011, 20:51
یعنی هر فصل 10 قسمته ؟
فصل اول 11 قسمت بود
فصل دوم هم فعلا تا قسمت10 اومده
هر دوهفته دو قسمت پخش میشه-یکشنبه ها فکر میکنم-هفته دیگه مجموعه بعدی میاد
LiverBarca
20-11-2011, 19:20
دوستان پس چی شد؟؟؟
قرار بود امروز بیاد!
A100000000000000A
21-11-2011, 13:42
قلب یخی هم مثل قهوه تلخ هر وقت عشقش باشه میده بیرون :27:
کاراش معلوم نیست :31:
farshidshd
23-11-2011, 12:03
مجموعه جدیدش چرا نیومده ؟ نکنه بازم توزیعش متوقف شده؟
A100000000000000A
23-11-2011, 14:53
من از یکی از دوستانم که محصولات فرهنگی داره , پرسیدم گفت یا امروز , یا فردا میاد
ببینیم چی میشه:13:
كسي ميدونه كل فيلم قراره چند قسمت باشه ؟
A100000000000000A
30-11-2011, 01:15
یکی به این بنده خداها کمک کنه :31: :18::27:
این سایت به علت بدهی مسدود می باشد
ahriman323
30-11-2011, 19:56
خودم بهشون کمک کردم و پرداخت کردم بدهیشون را.دی:
تا شروع قسمت بعدی 10 روز و 12 ساعت:2:
Lady parisa
13-12-2011, 11:50
بالاخره تکلیف سریال چی شد؟
ahriman323
14-12-2011, 20:23
بالاخره تکلیف سریال چی شد؟
نیومده مگه؟
LiverBarca
16-12-2011, 00:35
رزولوشن: 720x576
فرمت: AVI
حجم: 232MB - 221MB
قسمت: 11 و 12
مدت: 88 دقیقه
خلاصه داستان : چیستا که پس از شناسایی جنازه ستاره،آشفته حال است همراه بهنار نزد استاد می رود تا بداند در ادمه راه خود چه می کند.حامد بر اثر حادثه ای روانه بیمارستان شده و زمانی که مرخص می گردد همراه شیوا به خانه ویدا بازگشته اما با اتفاق عجیبی در خانه روبرو می شود...
حذف شد (smmn)
داداش باور کن اگه میشد 1000 بار دکمه تشکر رو میزدم...
خیلی حال دادی،ممنون...:11:
silent-assassin
10-01-2012, 21:59
ادامه نداره دیگه؟
این فصل چند قسمتیه؟
ahriman323
13-01-2012, 15:07
ادامه نداره دیگه؟
این فصل چند قسمتیه؟
ادامه داره..
هر دو سه هفته یکبار میاد این قسمت کمی طول کشیده فعلا
Golbarg01
14-01-2012, 22:13
فصل بعدی 1 ساله دیگه میاد!!؟
تو سایتش روز شمار زده برای 331 روز دیگه:
راستی فصل دوم هنوز ادامه داره یا قسمت 12 آخرش بود؟
Amir_oscar
11-02-2012, 17:41
فصل اول، چند قسمت بود؟ 10 یا 11 یا 12؟!
فصل اول، چند قسمت بود؟ 10 یا 11 یا 12؟!
11 قسمت...
dokhtareironi
17-02-2012, 21:32
تو فصل اول که حمید گودرزی مرد و حال گیری شد:37:
تو این فصل هم 3 4 قسمته همینطوری دارن میمیرن:45:
امیدوارم چیستا زنده بمونه
dokhtareironi
26-02-2012, 11:07
من نمیدونم این استاد که اینهمه همرو میفرسته تو دل شیر
چرا خودش مبارزه نمیکنه؟:13:
بیچاره چیستا رفت تیمارستان:37:
armin_punisher6
26-02-2012, 13:34
این فصل کلا 12 قسمت بود؟
این فصل کلا 12 قسمت بود؟
اگه منظورت فصل دوئه که نه... 13 و 14 هم اومده ....
ظاهرآ قسمت بعدیش هم باید تا فردا بیاد اونطور که تو سایتش شمارش معکوس زده !
dokhtareironi
01-03-2012, 13:51
یه سریالیه که شدیدا آدمو معتاد خودش میکنه:31:
من که بعد دیدنش دو روز افسردگی میگیرم:31:
نمیدونم چرا قسمت به قسمتم ترسناک تر میشه:31:
منتشر شد
dokhtareironi
01-03-2012, 21:51
وای چقدر زود اومد این قسمتش:40:
ممنون که خبر دادید :11:
Jang Bogo
08-03-2012, 19:35
این سریال هم کنسل شد برای فصل 3؟؟؟؟؟؟؟
A100000000000000A
09-03-2012, 12:42
نه کی گفته؟؟؟
dokhtareironi
09-03-2012, 12:58
واااااااااااااااااای دیدید استاد جزو شیطان پرستان بود؟:18:
من دیگه از استادام میترسم:31:
من حدس میزنم نسیم هم جزوشون باشه چون از اول سریال تا حالا نقش موثری نداشت:19:
Jang Bogo
09-03-2012, 18:48
واااااااااااااااااای دیدید استاد جزو شیطان پرستان بود؟:18:
من دیگه از استادام میترسم:31:
من حدس میزنم نسیم هم جزوشون باشه چون از اول سریال تا حالا نقش موثری نداشت:19:
توی اسپویلر میذاشتید خیلی بهتر بودا.
dokhtareironi
09-03-2012, 22:14
کجا؟؟؟:31:
farshidshd
03-04-2012, 11:50
قسمت جدید نمیاد؟؟
قسمت جدید نمیاد؟؟
نه دیگه فصل دو که تموم شد .. حالا رفت تا کی که فصل سه بیاد یا نیاد خدا میدونه
MCSE MAN
07-05-2012, 19:42
خبر شوکآور "کافه سینما": مهران مديري به سریال رقیباش پیوست: "قلب یخی"
در حالي كه سري تازه قلب يخي قرار است به زودي به كارگرداني سامان مقدم كليد بخورد آخرين اخبار حاكي از حضور يك جمع بي سابقه از ستاره هاي سينماي ايران در اين مجموعه است. به گزارش كافه سينما در حالي كه پيش از اين خبر حضور هديه تهراني در اين سريال منتشر شده بود. اخبار رسيده به ما حاكي از اين است كه مهران مديري هم با سازندگان قلب يخي براي حضور در اين سريال به توافق رسيده. اين در حالي است كه توزيع مجموعه قهوه تلخ مجددا آغاز شده و بايد ديد سازندگان اين سريال چطور با حضور ستاره شان در سريال رقيب كنار مي آيند. شنيده ها همچنين حاكي از حضور چند چهره مطرح ديگر در اين مجموعه است؛ شاید رضا عطاران هم پس از مدتها با مهران مدیری همبازی شود.
این خبر هم شایعه ای بیش نبود
Lady parisa
12-05-2012, 11:03
این خبر هم شایعه ای بیش نبود
چرا باید شایعه باشه؟ این خبر مال 20 اردیبهشت امساله
مهر:فصل سوم مجموعه «قلب یخی» به کارگردانی سامان مقدم و تهیهکنندگی کمال طباطبایی به زودی کلید میخورد و هم اکنون گروه مشغول پیش تولید و کار در لوکیشن تازه مجموعه در حوالی اتوبان همت هستند.
در فصل جدید هدیه تهرانی، مهران مدیری و هانیه توسلی به عنوان بازیگران جدید به ایفای نقش میپردازند. همچنین شنیدهها حاکی است مهناز افشار نیز قرار است در این مجموعه بازی کند.
سیدمهرداد ضیائی، الناز شاکر دوست و حسین یاری از دیگر بازیگرانی هستند که در دو فصل قبلی نیز در «قلب یخی» بازی داشتند. گویا مهراوه شریفی نیا بازیگر نقش شیوا و یکی از کاراکترهای اصلی این مجموعه قرار نیست در فصل سوم حضور پیدا کند.
فصل دوم مجموعه «قلب یخی» توسط محمدحسین لطیفی ساخته شد و نویسندگی این کار نیز بر عهده حامد عنقا بود، اما پس از توزیع قسمتهای پایانی فصل دوم مجموعه، کار با ممیزیهای فراوانی روبرو شد و لطیفی از کارگردانی ادامه «قلب یخی» انصراف داد.
همچنین حامد عنقا نیز پس از حتی چندین جلسه مشترک با سامان مقدم از همکاری با این گروه منصرف شد. بازیگرانی همچون افشار، تهرانی و توسلی پیش از این در فیلمهای سینمایی و حتی مجموعههای تلویزیونی سامان مقدم حضور داشتند.
سامان مقدم تاکنون ساخت سریالها و فیلمهای سینمایی چون «شمسالعماره»، «کافه ستاره»، «سیاوش» و… را در کارنامه دارد.
فصل سوم مجموعه «قلب یخی» به کارگردانی سامان مقدم و تهیهکنندگی سیدکمال طباطبایی در لوکیشنهای متعدد جلوی دوربین میرود و تهیهکننده خبر تعطیلی این پروژه را تکذیب کرد.
به گزارش افکارنیوز به نقل از فارس، «سید کمال طباطبایی» تهیهکننده مجموعه «قلب یخی» در گفتوگو با خبرنگار سینمایی فارس در واکنش به خبر یکی از خبرگزاریها درباره تعطیلی پروژه گفت: برای آن دسته از خبرنگاران که این نوع خبرها را میزنند و پروژهای که هنوز فیلمبرداریاش آغاز نشده خبر تعطیلیاش را اعلام میکنند، متاسف هستم. من به عنوان تهیهکننده کار چه زمانی شروع فیلمبرداری را اعلام کردم که رسانهها اخبار تعطیلی آن را اعلام میکنند. برخی از خبرنگاران علاقمندند تنها ستونهایشان را پر کنند. ضمن اظهار تاسف برای برخی از خبرنگاران که در محیط سلامت رسانه رسوخ کردند، باید بگویم پروژه کارش را انجام میدهد و با تکمیل شدن شرایط کار مراحل فیلمبرداری شروع خواهد شد.
وی در ادامه گفت: من هنوز تست گریم کار را آغاز نکردم، نمیدانم خبرنگار خبرگزاری چه نشانههایی از شروع فیلمبرداری دیدند که مجموعه را شروع نکرده تعطیل کردند. من هنوز کارم را شروع نکردم، ابتداییترین کار برای آغاز فیلمبرداری تست گریم است که هنوز آغاز نشده است.
تهیهکننده «در انتظار معجزه» درباره فیلمنامه گفت: فیلمنامه در حال نگارش است و توسط آقای سامان مقدم بازنویسی نهاییاش انجام میشود. در اولین فرصت که فیلمنامه تکمیل شد، ما مجموعه را جلوی دوربین میبریم، منتظر هستیم تا آخرین مراحل نگارش مجموعه انجام و ظرف یک یا دو هفته آینده تست گریم بازیگران صورت میگیرد و مطابق برنامهریزی فیلمبرداری بعد از انجام تست گریم و لباس انجام میشود.
وی در ادامه گفت: همه گروه منتظر هستند از جمله بازیگر، تولید، صحنه، تدارکات و لباس، معطل آخرین روتوشهای فیلمنامه هستیم و فیلمنامه مشکل لاینحل سینما است. بازیگرانی که قرارداد داریم هدیه تهرانی، مهران مدیری، رضا کیانیان، رضا عطاران، هانیه توسلی، پژمان بازغی، علی طباطبایی و حسین یاری هستند که حضورشان قطعی است؛ طبیعتا ظرف چند روز آینده که فرصت داریم به گروه بازیگران اضافه خواهد شد.
طباطبایی در ادامه به لوکیشنهای مجموعه اشاره کرد و گفت: از هشتاد لوکیشنی که مجموعه نیاز دارد، دو لوکیشن را به گونهای آماده کردیم که امکانی برای جلوههای ویژه کامپیوتری کار فراهم کند، در این لوکیشنها صحنههای اکشن و بخشی از صحنهها که به شرایط ویژه نیاز دارد را خواهیم گرفت. این محیط به ما اجازه میهد که از بالاترین تکنولوژی روز دنیا استفاده کنیم.
وی در خاتمه افزود: هدف اصلی ما و تلاش گروه این است که همسو با سیاستهای وزارت ارشاد عمل کنیم و تمام مراحل فیلمنامه و تولید همسو با سیاستهای وزارت ارشاد انجام خواهد گرفت، از رسانهها میخواهیم تا به جای شایعه پراکنیها اجازه بدهند در شرایط سخت پروژهها کارشان را در آرامش انجام دهند و طبیعتا در اولین فرصت ظرف چند روز آینده با انجام تست گریم اخبار شروع فیلمبرداری و تست عکسها را به سمع و نظر تمام رسانهها و مخاطبین ارایه میشود.
MCSE MAN
23-06-2012, 17:31
دو عکس از «قلب یخی» با حضور رضا عطاران، مهران مدیری و هدیه تهرانی
ستارگان فصل سوم «قلب يخي» جلوي دوربين سامان مقدم رفتند
سینمای ما- رضا عطاران در سری جدید مجموعه «قلب یخی» به کارگردانی سامان مقدم مقابل دوربین رفت. به نقل از روابط عمومی مجموعه «قلب یخی»، تصویربرداری سری سوم مجموعه از چند روز پیش آغاز شده و رضا عطاران جدیدترین بازیگری است که جلوی دوربین مجموعه قرار گرفت.
اولین سکانسهای فصل جدید «قلب یخی» با حضور هدیه تهرانی و مهران مدیری کلید خورد. تصويربرداري تازهترین فصل از سری «قلب یخی» در حالی در سعادت آباد شروع شد که جمعی از نامدارترین بازیگران سینمای ایران در این فصل حضور یافتهاند.
این فصل توسط سامان مقدم کارگردانی شده و مهران مدیری، هدیه تهرانی، هانیه توسلی، رضا عطاران، رضا کیانیان، پژمان بازغی و مهرداد ضیایی از جمله بازیگران آن هستند.
تهیه کننده این سری همچنان کمال طباطبایی است و توزیع نخستین قسمت آن بعد از عیدفطر صورت میگیرد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Lady parisa
11-07-2012, 08:17
دوستان سلام
مدتیه که شبکه 20tv هرشب ساعت 9:00 قلب یخی رو میده! من که دو شب پیش دیدم قسمت8-2 بود! که ویدا تصادف کرد و مرد! البته یه تیکه هایی توش مبهم که چون جایی مهمون بودم دقیقا متوجه نشدم! بعدش هم که ندیدم :دی
این الان یعنی قسمت اول و دوم فصل سه رو توزیع کردن؟
farshidshd
07-10-2012, 11:22
این الان یعنی قسمت اول و دوم فصل سه رو توزیع کردن؟
نه
فقط کاور ش طراحی شده فعلا
اینم اخبار مربوط به کاور احتمالا هفته آینده قسمت اول به بازار میاد
با تو این قلب یخی جون می گیره ، قلب یخی آمد
{12 مهر 1391}
پروانه نمایش اولین مجموعه از فصل سوم سریال پرطرفدار "قلب یخی" صادر شد و اولین قسمت این سریال هفته آینده توزیع می شود.
کارگردانی این مجموعه را سامان مقدم به عهده داشته و بازیگرانی چون هدیه تهرانی، مهران مدیری، رضا عطاران، هانیه توسلی، طناز طباطبایی، علی قربان زاده، پژمان بازغی، امیر آقایی، امیرحسین رستمی، رضا کیانیان، حسین یاری و مازیار فلاحی در آن به ایفای نقش پرداخته اند.
گفتنیست مازیار فلاحی خواننده دو مجموعه قبل این سریال در این مجموعه علاوه بر خوانندگی، برای اولین بار به عنوان بازیگر نیز فعالیت کرده است.
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mohammad hamed
18-10-2012, 16:15
چه جوری می خوان مهران مدیری و عطاران دوتا نقش کمدی رو توی این ژانر جا بدن؟؟
mohammad hamed
25-10-2012, 14:26
دیروز برام از یه کلوپ اس ام اس اومد که سری جدیدش رسیده
امروز برم ببینی که راسته یا نه
بله اومده از امروز تو اینترنت لینک های دانلود اش اومده
mohammad hamed
29-10-2012, 23:39
عطاران باز هم توی بازی هاش رگه های طنز داره
مدیری هم همینطور .با اینکه کلا نقشش جدیه ولی یکمی هم توش توی بعضی سکانس ها طنزه
داستانش هم کلا با یک و دو فرق می کنه
mohammad hamed
03-11-2012, 18:28
قسمت 3 . 4 هم اومد
زاستی توش یه قسمتم میزارن که جمع بندی فصل اول و دوم باشه
silent-assassin
03-11-2012, 19:55
عطاران باز هم توی بازی هاش رگه های طنز داره
مدیری هم همینطور .با اینکه کلا نقشش جدیه ولی یکمی هم توش توی بعضی سکانس ها طنزه
داستانش هم کلا با یک و دو فرق می کنه
کلا فرق میکنه؟
یعنی ادامه ای بر فصل 2 نیست؟ اون داستان وسط کار تموم شده و رفته پی کارش؟
کلا فرق میکنه؟
یعنی ادامه ای بر فصل 2 نیست؟ اون داستان وسط کار تموم شده و رفته پی کارش؟
هنوز معلوم نيست داستان از چه قرار است اما چيزي مشخص است اين هست كه تقريبا ادامه فصل گذشته است چون حامد همچنان هست و همان شخصيت فصل گذشته اش هم هست
Golbarg01
05-11-2012, 10:50
تازگی ها مد شده تو اول همه سریال های ایرانی شخصیت اصلی سریال حافظشو از دست میده؟!
mohammad hamed
07-11-2012, 22:02
نه
توی خود قسمت اول یه تراک داده و عذرخواهی کرده که داتستان و رها کردن و ابهام داره که قول دادن توی این سری جدید یه بخشی بزارن که سوالات پیش آمده را توضیح بدن
کلا داستان این سری فرق می کنه
تا به حال 4 قسمت اومده
فعلا که مرتب میاد
MoJtaBa.R
04-01-2013, 23:38
مجموعه 13 و 14 هم اومد
ریسک بزرگی بود اگه اینهمه بازیگر اسمی رو توی سیزن 3 نمیاوردن بعد از پارت دوم که اونجوری ناتموم ولش کردن ! قطعآ فروشی نمیکرد سیزن 3 ! ولی هرچه سریال میره جلو پلانای تکراری و فلاش بکهای متمادی و تایمینگ کوتاه هر قسمت بدجوری روی مخه ! نصف یک قسمت رو باید بشینیم که رضا و پسرش دارن یا دلستر مینوشن یا با تلویزیون هوشمند ور برن ! ریتم سریال رو خیلی پایین آوردن . اگه اینهمه فلاش بک و تکرار مکرر ماجراهای گذشته در ابتدا و طول سریال برا جذاب شدن سریاله که اینجوری مخاطب خسته میشه تا جذب بشه . بعضی سریالا ارزش خرید و رعایت قانون کپی رایت ندارن همینه ها !!!! 3 تومن میدیم که هر قسمت رو 32 مین نگاه کنیم اونم چی 5 دقیقه میشه مربوط به آنچه گذشت یا یاد آوری صحنه ها !!
ahriman323
25-01-2013, 14:10
مجموعه17و18 کی میاد؟
هر هفته میاد چه روزی؟
MoJtaBa.R
01-02-2013, 20:34
کسی خبر نداره سریال آخر داره یا مث سیزن دوم شده ؟! دو هفته تعویق افتاده سر سریال نیم ساعته !؟ طبق نوشته های ابتدایی روی پک این پک آخریش باید باشه که دو هفتست نیومده !؟
ahriman323
04-02-2013, 16:14
کسی خبر نداره سریال آخر داره یا مث سیزن دوم شده ؟! دو هفته تعویق افتاده سر سریال نیم ساعته !؟ طبق نوشته های ابتدایی روی پک این پک آخریش باید باشه که دو هفتست نیومده !؟
قعلا که با پخش کننده بحثشون شده و میخواند پخش کنندشون را عوض کنن
MoJtaBa.R
16-02-2013, 23:47
قعلا که با پخش کننده بحثشون شده و میخواند پخش کنندشون را عوض کنن
دو ماه گذشته که . یه فصل نیمه تموم موند و اینکی هم آخرین قسمتش دارن عوض میکنن ؟؟ اینم حتما مث دومیش ته نداره دیگه
ahriman323
05-03-2013, 02:14
مجموعه 9 ( قسمت 17 و 18) به بازار و نت اومد
mohammad hamed
16-03-2013, 23:35
مگه قرار نبود این قسمت آخر این فصل باشه؟؟ ولی ظاهرا هنوز تمام نشده
amirpcp30
30-04-2013, 11:28
سلام دوستان
کسی نمیدونه مجموعه آخر این سریال کی میاد؟
با سپاس
ahriman323
30-04-2013, 18:02
سلام دوستان
کسی نمیدونه مجموعه آخر این سریال کی میاد؟
با سپاس
هر وقت دلشون بخواهد میدن بیرون
ahriman323
20-05-2013, 19:45
مجموعه 10 ( قسمت 19 و 20) به بازار و نت اومد بعد از گذشت 4ماه....
amirpers
21-05-2013, 21:22
واقعا یعنی هیچ جایی نیست نظارت کنه ؟
آخه این قدر تاخیر و ارزش قائل نبودن برای مردم!
من که تا الان همه قسمت ها رو خریده بودم از فصل اول اما دیگه دانلودش می کنم. آخه ارزش داره آدم 3000 تومن بده برای دو تا 30 دقیقه اون هم بعد 2 ماه و خورده ای؟
ahriman323
22-05-2013, 00:12
واقعا یعنی هیچ جایی نیست نظارت کنه ؟
آخه این قدر تاخیر و ارزش قائل نبودن برای مردم!
من که تا الان همه قسمت ها رو خریده بودم از فصل اول اما دیگه دانلودش می کنم. آخه ارزش داره آدم 3000 تومن بده برای دو تا 30 دقیقه اون هم بعد 2 ماه و خورده ای؟
lمن که همشه از نت میگیرم
دو ماه و خورده ای؟ دقیقا 4ماه شد 5روز کمتر البته
ahriman323
27-06-2013, 23:31
مجموعه 11 ( قسمت 21 و 22) اومد
بعد از 38 روز....
ahriman323
30-06-2013, 18:05
مجموعه جدید عالی بود!
amirpers
30-06-2013, 21:07
آره. این دو قسمت خوب بود.
هم طولانی تر از قسمت های قبل بود و هم این که نقش پر رنگ و جالب مدیری جذاب کرده بود اون رو.
ولی با توجه به این که حتی یه عذر خواهی خشک و خالی هم نمی کنند از مردم به خاطر نحوه پخش، واقعا باید دانلودش کرد و نباید خریدش.
mohammad2407
11-07-2013, 14:06
دوستان چرا سریال قلب یخی اینقدر دیر پخش میشه
تاریخ دقیق مجموعه بعدی مشخص نشده
amirpers
11-07-2013, 16:31
دوستان چرا سریال قلب یخی اینقدر دیر پخش میشه
تاریخ دقیق مجموعه بعدی مشخص نشده
خب معلومه دیگه.
چون دزدن. دزدی که فقط چیز برداشتن از خونه دیگران نیست. این هم اسمش دزدیه. دو قسمت 30 دقیقه ای و 3000 تومن دزدیه.
هیچ کس هم نباشه که کنترل کنه.
Golbarg01
18-08-2013, 02:21
چی شد این قسمت جدید؟
فکر کنم 50 روزی میشه که از زمان توزیع قسمت قبلی گذشته
ahriman323
18-08-2013, 09:11
چی شد این قسمت جدید؟
فکر کنم 50 روزی میشه که از زمان توزیع قسمت قبلی گذشته
عجله نکنید احتمالا سال دیگه میاد.دی:
mohammad hamed
11-09-2013, 23:47
واقعا واسشون ابن سریال مهمه؟؟:n22:
mohammad2407
12-09-2013, 00:02
من که کلا یادم رفته بود الان که تاپیک دید یادش افتادم چرا اینطوری شده چرا یه فکری نمیکنن :n13:
ahriman323
12-09-2013, 00:53
واقعا واسشون ابن سریال مهمه؟؟:n22:
100%
من که کلا یادم رفته بود الان که تاپیک دید یادش افتادم چرا اینطوری شده چرا یه فکری نمیکنن :n13:
مسئولین پس چه گلی میخورن؟:n02:
mohammad varaste
27-09-2013, 02:42
واقعا سریالش نسبت به سریال هایی که tv پخش میکنه خیلی خیلی بهتره.
هرچه جلوترهم میریم بهتر هم میشه.
امیدوارم قسمت های بعدی بیادش
Golbarg01
01-11-2013, 12:29
این سریال هم ظاهرا به سرنوشت سری قبلی قلب یخی دچار شد و نیمه کاره رها شد.
کمال طباطبایی تهیه کننده سریال که رفته سراغ سریال بچه های نسیبتا بد که پسر خودش هم توش بازی می کنه
طناز طباطبایی که داره تو شاهگوش بازی می کنه
یعنی همه بازیگراش مشغولن شاید به خاطر اینه قسمت های بعدی ساخته نمیشه
amirpers
01-11-2013, 21:52
البته طباطبایی مصاحبه ای کرده و گفته کار تدوین قسمت های باقیمانده قلب یخی تموم شده و رفته برای کسب مجوز و منتظر هستن که پخشش کنن.
البته گفته دانلود و کپی غیر مجاز کمرشون رو شکسته.
Golbarg01
30-12-2013, 14:22
هفته پیش خبری اومد که قراره در چند روز آینده قسمت های باقیمانده منتشر بشه
پس چی شد؟
ahriman323
29-05-2014, 23:30
مجموعه ۱۲ ( قسمت ۲۳ ) توزیع شد .
ahriman323
09-06-2014, 00:14
مجموعه 12 ( قسمت 24 ) توزیع شد .
ahriman323
18-06-2014, 00:10
مجموعه 13 ( قسمت 25 ) توزیع شد .
Golbarg01
27-06-2014, 19:41
مجموعه 14 نیومده هنوز؟
ahriman323
30-06-2014, 00:19
مجموعه 13 ( قسمت 26) توزیع شد .
ahriman323
11-07-2014, 01:06
« مجموعه 13 ( قسمت 27 ) اضافه شد »
قسمت آخر
Golbarg01
11-07-2014, 20:35
این آخرش چی شد؟
نیمه کاره موند؟
آخرش نوشت پایان فصل سوم
یعنی فصل چهارم هم داره؟
amirpers
11-07-2014, 21:40
کسی می دونه این پایان بندی که قرار بود برای فصل دوم بیاد چی شد؟
خالی بندی بود؟
aminkhan2014
13-07-2014, 15:24
تا قسمت چند اومده؟؟؟من تا قسمتی که طباطبای کشته شد و خونه ای که مهران توش بود منفجر شد،دیدم...فکر کنم قسمت22 بود!!!از اون به بعد اومده یا نه؟؟؟
Behrang_sh
20-08-2014, 23:13
تا قسمت چند اومده؟؟؟من تا قسمتی که طباطبای کشته شد و خونه ای که مهران توش بود منفجر شد،دیدم...فکر کنم قسمت22 بود!!!از اون به بعد اومده یا نه؟؟؟
بله بعد اون هم چند تا قسمت اومد و سریال تموم شد
فکر کنم تا قسمت 28 اومد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.