PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ایا این پاور برای این سیستم مناسبه؟




    

* SadeGh *
14-07-2010, 09:37
با سلام
بنده جدیدن یه سیستم گرفتم حالا میخواستم ببینم این پاور براش کافیه

CPU: i7 930
M.B :X58A-UD3R
Ram: G.Skill 1600 CL 6 1.6V
VGA: Sapphire 5850 Toxic
Hdd: 2 Seagate 500 Raid 0
DVD RW: Pioneer
Power :GP685
Fan Case : 4 12CM LED

اگر قرار شد تعویضش کنم به جاش چی بگیرم؟
و این رو کجا برم بفروشمش که کمتر ضرر کنم؟

ممنونم

iceweek
14-07-2010, 11:56
باید بس باشه
سیستم حدود 600وات مصرفشه
البته توان toxic را دقیق نمیدونم

HardWare Professor
14-07-2010, 12:03
برای سیستم شما حتی 585 هم کافیه
حالا برای اطمینان 685 بگیر که برای اورکلاک قطعات مشکلی نداشته باشی
برای یک 5850 معمولی 535 کافیه برای toxic هم 585 کاملا بس است

* SadeGh *
14-07-2010, 14:47
خودش که 600 گفته


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

HardWare Professor
14-07-2010, 15:44
خودش که 600 گفته


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


درسته/ولی اگر پاور شما توان ارائه مقدار امپراز و وات مورد نیاز کارت گرافیک را داشته باشد مشکلی پیش نمی اید

و gp585b با توانایی تامین بیش از 40 امپر و 350 وات روی ریل 12v خود 5850 و 5870 به راحتی میساپورته

amd>intel
15-07-2010, 13:41
ب اين لينك حساب كنيد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

* SadeGh *
20-07-2010, 16:26
ب اين لينك حساب كنيد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سلام
ممنونم،جالبه
اما CPU Utilization و Capacitor Aging یعنی چه؟
و اگر بخوام تا 4 اور کنم Vcore چقدر میشه؟

ممونم

* SadeGh *
22-07-2010, 18:37
مادر برد را بردم گارانتی عوض کردم!اینجا دلیلش را گفتم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حالا یه اتفاق دیگه افتاده!!!؟؟؟
وقتی با دکمه روشن خاموش کیس خاموشش میکنم و بعد که میخوام روشنش کنم یکبار خاموش میشه و بعد روشن میشه اما اگه با دکمه ی که بر روی پاور است خاموشش کنم اینطوری نمیشه!
اول فکر کردم از مادربرد است اما وقتی پاور را عوض کردم دیگه اینطوری نشد!
پاور خودم GA-685B است و با پاورهای AcBel 700 ،Thermaltake 750 تست زدم رو اینا اون حرکت را انجام نمیده!

حالا بنظرتون من چه کنم
ایا پاور مشکل داره یا کم میاره؟
این دوتا پاور چطور هستن Thermaltake Toughpower 750W W0117 و SilverStone DA750؟
ممنونم

amd>intel
23-07-2010, 01:41
پاور كولر مستر 700 وات silentpro m بگير . عاليه

Ultra_Black
23-07-2010, 09:55
سلام

وقتی با دکمه روشن خاموش کیس خاموشش میکنم و بعد که میخوام روشنش کنم یکبار خاموش میشه و بعد روشن میشه اما اگه با دکمه ی که بر روی پاور است خاموشش کنم اینطوری نمیشه!
اول فکر کردم از مادربرد است اما وقتی پاور را عوض کردم دیگه اینطوری نشد!
پاور خودم GA-685B است و با پاورهای AcBel 700 ،Thermaltake 750 تست زدم رو اینا اون حرکت را انجام نمیده!
جای نگرانی نیست و با پاورهای گرین چندین بار با این مسئله برخورد کردم و میشه گفت که طبیعیه
برا خودمم همینطوریه(از روز اول که خریدم)

ایا پاور مشکل داره یا کم میاره؟
نه عزیز هیچ مشکلی نیست و توانش هم کاملا کافیه

این دوتا پاور چطور هستن Thermaltake Toughpower 750W W0117 و SilverStone DA750؟
پاورهای بدی نیستند
ولی به نظر من اصلا نیازی به تعویض نیست

amd>intel
23-07-2010, 20:49
به نظر من عدم سازگاري پاوري كه داريد با بردتون هست كه بهتره تعويض كنيد .

* SadeGh *
24-07-2010, 11:09
سلام

جای نگرانی نیست و با پاورهای گرین چندین بار با این مسئله برخورد کردم و میشه گفت که طبیعیه
برا خودمم همینطوریه(از روز اول که خریدم)

نه عزیز هیچ مشکلی نیست و توانش هم کاملا کافیه

پاورهای بدی نیستند
ولی به نظر من اصلا نیازی به تعویض نیست



به نظر من عدم سازگاري پاوري كه داريد با بردتون هست كه بهتره تعويض كنيد .
سلام
اگر عوضش نکنم چطور میشه؟

دوستان من چون زیادی حساسم (جناب اقا بابک گل میدونن) زده به سرم که عوضش کنم اما جاش چی بگیرم که زیاد گرون هم نشه؟ و اینکه این پاور را کجا بفروشمش که کمتر ضرر کنم؟

راستی الان که داشتم مجددا تستش میکردم متوجه یه صدای ویز مانند ضعیف از تو پاور شدم این هم طبعیی است؟
و اینکه اون حالتی که عرض کردم روشن خاموش میشه به صورت Random است گاهی اوقات میشه گاهی اوقات هم اتفاقی نمی افته!


پاور كولر مستر 700 وات silentpro m بگير . عاليه
قیمت؟



سلام
ممنونم،جالبه
اما CPU Utilization و Capacitor Aging یعنی چه؟
و اگر بخوام تا 4 اور کنم Vcore چقدر میشه؟

ممونم

لطفا جواب این سوال را هم بدهید.


ممنونم

* SadeGh *
24-07-2010, 13:44
اگه هارد مشکل فنی نداشته باشه کم نمیاره
حیف نیست برای این سیستم یه هارد بی کیفیت بستید؟

بی کیفیت!مثلا با کیفیتاش کدوما هستن؟
میشه بفرمایید چرا؟

* SadeGh *
24-07-2010, 16:43
دوستان همان فروشنده میگه پاور را 95 میخرم ازت خوبه ؟
و میگفت جاش Icute 900 بردار که گارانتی مادم العمر داره و تنها پاوری است که استابلایزر داخل خودش داره!؟!!با قیمت 180!
خواهشا راهنمایی بفرمایید اگه شد فردا برم تعویضش کنم.

ممنونم

Ultra_Black
24-07-2010, 17:41
دوستان همان فروشنده میگه پاور را 95 میخرم ازت خوبه ؟
خوبه

و میگفت جاش Icute 900 بردار که گارانتی مادم العمر داره و تنها پاوری است که استابلایزر داخل خودش داره!؟!!با قیمت 180!
Icute پاور جالبی نیست و اصلا توصیه نمی کنم،خیلی هم گرون گفته و قیمتش خیلی پایین تر از این حرفهاست (900 واتش حدود 140 هست)
بهتره از برندهای مطرح مثل ,Antec,Corsair,AcBel و CoolerMaster و SilverStone و Thermaltake و... بگیرید
پیشنهاد من Antec Quattro 850W هست که پاور فوق العاده با کیفیتی هست (حدود 180):

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه پیدا نکردید بهم پ.خ بدید تا آدرس فروشگاهش رو بدم

* SadeGh *
25-07-2010, 09:42
خوبه

Icute پاور جالبی نیست و اصلا توصیه نمی کنم،خیلی هم گرون گفته و قیمتش خیلی پایین تر از این حرفهاست (900 واتش حدود 140 هست)
بهتره از برندهای مطرح مثل ,Antec,Corsair,AcBel و CoolerMaster و SilverStone و Thermaltake و... بگیرید
پیشنهاد من Antec Quattro 850W هست که پاور فوق العاده با کیفیتی هست (حدود 180):

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه پیدا نکردید بهم پ.خ بدید تا آدرس فروشگاهش رو بدم

سلام
این پاور که فرمودید گارانتی چه شرکتی است؟ و در مقایسه با Corsair HX850W کدام را توصیه میفرماید؟
از این ارزونتر چی پیشنهاد میدید؟

ممنونم