PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل جدی دز sync با Itunes



fire_boy
10-07-2010, 16:22
با سلام

من یک آیفون 3gs 16gb دارم و کسی رو این آیفون برام برنامه ریخته .
\دود 6 گیگ برنامه.
حالا میخام خودم برنامه بریزم و itunes این پیغامو میده:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

وقتیم که میخ.ام آهنگ بریزم اینو میگه :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

A---->B----->C

لطفا کمکم کنید .

Mehrdad092000
10-07-2010, 17:24
دوست عزیز چون اون برنامه ها خامش تو کامپیوتر شما نیست اونارو پاک میکنه
من بهت پیشنهاد میدم تیک sync اپلیکیشنو ورداری بعد موزیکاتو بریزی
شما میتونی برای ریختم فایل از ifun box یا pc suite استفاده کنی
لینک ifun box

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک pc suite

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برا نصب بازیا از pcsuit کمک بگیر
اگه میخوای با ituens نصب کنی فایل های خام برنامه هاتو از دوستت بگیر بعد رو همشون کیلیک کن
بعد دیگه راحا میتونی نصب کنی

fire_boy
10-07-2010, 23:53
با تشکر از شما دوست عزیز.
ولی فکر کنم ندیدید که وقتی آهنگ میخوام بریزم چه پیغامی میده.
ifunbox هم نمیدونم چرا نمیریزه چیزی رو گوشیم.
جالبیش اینجاست که با pcsuit میریزه ولی تو گوشی نمیاد.
راستش گوشیم آنلاک شده ولی نمیدونم جیلبریک هست یا نه آخه pcsuit میگه گوشیتون جیلبریک نشدست.
لطفا کمکم کنید.

Mehrdad092000
10-07-2010, 23:58
با تشکر از شما دوست عزیز.
ولی فکر کنم ندیدید که وقتی آهنگ میخوام بریزم چه پیغامی میده.
ifunbox هم نمیدونم چرا نمیریزه چیزی رو گوشیم.
جالبیش اینجاست که با pcsuit میریزه ولی تو گوشی نمیاد.
راستش گوشیم آنلاک شده ولی نمیدونم جیلبریک هست یا نه آخه pcsuit میگه گوشیتون جیلبریک نشدست.
لطفا کمکم کنید.
جیلبریک شدس
چون بازی ریخته براتون
شما برای کار کردن ifunbox از cydia
afcd2 بریز

fire_boy
11-07-2010, 00:48
جیلبریک شدس
چون بازی ریخته براتون
شما برای کار کردن ifunbox از cydia
afcd2 بریز

آقا من خیلی مبتدیم .
چجوری بریزم ؟
(باب منو چه به این کارا یه گیتار بدید بهم بترکونم ! :27::5::8:)

fire_boy
11-07-2010, 01:36
آقا من اینیو که گفتی نصب کردم با هزار ترس و لرز.
آخه یه دفه قبلا یه چیز اشتباهی ریختم آیفونم بر بادرفت.
حالا وقتی میرم تو pcsuit میگه :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Uploaded with ImageShack.us ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینا چین دیگه ؟

Mehrdad092000
11-07-2010, 13:07
آقا من اینیو که گفتی نصب کردم با هزار ترس و لرز.
آخه یه دفه قبلا یه چیز اشتباهی ریختم آیفونم بر بادرفت.
حالا وقتی میرم تو pcsuit میگه :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Uploaded with ImageShack.us ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینا چین دیگه ؟
ببین باید وارد Cydia بشی بعد اون afcd2 نصب کنی
به نظرم بده دوستت که وارده
pc suit هم باید اول اون برنامرو بریزی بعد که ایفونو وصل میکنی میگه ایفونو یبار روشن خامئش کن
بعد که روشن شد یه تیک داره اونو بزن و بعد ok بزن تمومه
اما بازم به نظرم بده دوستت

fire_boy
12-07-2010, 02:32
آقا دمت گرم مشکل حل شد.
واقعا ممنونم.

FARZAM50595
05-08-2010, 11:56
سلام امیدوارم حاله همتون خوب باشه

یه مشکل کوچولو به آیتونز دارم نمی تونم برنامه رو ایپادم نصب کنم ولی با پی سی سوییت نصب میشه

قبلا داده بودم بیرون برام جیل کنن ولی زد به سرم یه دفم خودم جیل کنم که یاد بگیرم کسی میدونه دلیلش چیه؟؟ ورژن 3.1.2

< A L I >
05-08-2010, 13:04
سلام امیدوارم حاله همتون خوب باشه

یه مشکل کوچولو به آیتونز دارم نمی تونم برنامه رو ایپادم نصب کنم ولی با پی سی سوییت نصب میشه

قبلا داده بودم بیرون برام جیل کنن ولی زد به سرم یه دفم خودم جیل کنم که یاد بگیرم کسی میدونه دلیلش چیه؟؟ ورژن 3.1.2
سلام
پست اولت مبارک:20:
سورس پایینو تو Cydia اد کن :


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بعد از اد کردن سورس، برنامه ی Appsync و نصب کن.. فقط هواست باشه که ورژن مربوط به فرمویر 3.1.2 رو نصب کنی

FARZAM50595
06-08-2010, 21:45
سلام
پست اولت مبارک:20:
سورس پایینو تو Cydia اد کن :

بعد از اد کردن سورس، برنامه ی Appsync و نصب کن.. فقط هواست باشه که ورژن مربوط به فرمویر 3.1.2 رو نصب کنی



علی آقا ممنون:10: