PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد كارت اينترنت



Ronaldiniho
27-02-2005, 17:01
لطفا يه كارت معرفي كنيد كه سرعتش بالاي 56k باشد مرسي :D

Navid
27-02-2005, 20:05
dialup ?!

من که ندیدم !
اگه بالاتر می خوای باید بری دنبال DSL و Wireless

Soso
27-02-2005, 21:44
يه كارت اينترنت هست به نام سپيدان كه دايل آپ است. در صورت عادي اين دايل آپ ها نبايد بالاتر از 56 وصل شن اما اين يكي مينويسه 62 ! فكر كنم كه الافي باشه :|

Nesta
27-02-2005, 23:51
سلام
آقايون اشتباه نکنيد مگه هر چی اون پعين بزنه همون درسته ميخواين من يه کار بهتون بگم بزنه 971 باشه بريد تو کنترل پنل بد ريه مدم بد هم اون بلا ريه مدم کليک کنيد بد ريه پرپرتيس بد ريه ادونسد رفته و در کادر بلا بنويسيد AT&FX بد در قسمت زير بريد رويه unknow /regoin code آخری 252 يا 254 بد OK کنيد همرو سپس ريه connection خود بريد ريه properties ريه configure و maximum speed رو بياريد رو آخری ok وقتی که کانکت ميشيد ميبينيد که سرعت شده 900 به بلا پس حالا ميفهميد که به اين حرفا نيست همش کشکه حالا اگه تونستيد بيشتر از 6 کيلو بايت دانلود کنيد حرفه

patal
28-02-2005, 00:42
سلام
carlos, راست مي گه. :arrow: هر گردي، گردو نيست. :arrow:
حالا 2 تا مطلب بگم.
اول اينكه، براي اينكه سرعت واقعي connection تون رو بفهميد، به سايت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برديد و گزينه ي speed meter رو بزنيد. ( بالا، سمت راست )
يك صفحه ي جديد باز مي شه. 3 الي 5 دقيقه طول مي كشه و بعد يك عدد بر حسب kbps به شما مي ده، كه سرعت واقعي connection شماست.
اگر عدد شما كمتر از 20 بود ==> يك connection بد :cry:
اگر عدد شما بين 20 و 35 بود ==> يك connection معمولي :roll:
اگر عدد شما بين 35 تا 49.9 بود ==> يك connection عالي عالي عالي :wink: برو حالشو ببر.
اگر عدد شما بزرگتر از 49.9 بود ==> برو عينك بخر، چون عدد بزرگتر از 49.9 در سيستم dialup ، غير ممكنه.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
مطلب دوم اينكه:
ما يه bit داريم و يه byte و دوستان، معمولا اين 2 تا رو با هم اشتباه مي كنند.
ببينيد، هر 8 bit مي شه يك byte.
براي اختصار نويسي bit رو با b نشون مي دن و byte رو با B.
حالا، شما مي ري يه كارت اينترنت مي خري كه روش نوشته 56kbps
يعني در هر ثانيه 56 كيلو bit ، تبادل اطلاعات داره. ( به صورت ماكزيمم )
بعد مي آي با همون كارت اينترنت يه برنامه از vvvvvv.p3Ovv0rld.c0m دانلود مي كني، و مي بيني كه سرعت دانلود رو زده 4kB/s و كلي ناراحت مي شي كه 56 كجا، 4 كجا.
حالا من مي خوام جادوگري كنم و به شما ثابت كنم كه 56 همون 4 ه. :shock: :shock: :shock:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
اول==> عدد 56 به صورت bit بيان شده ولي عدد 4 به صورت byte.
براي اينكه bit رو به byte تبديل كنيم، بنا به تعريف بايد bit را بر 8 تقسيم كنيم.
56/8=7
بنابراين تا اينجا 56 شد 7.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
دوم ==> عدد 7 بيان كننده ي ميزان تبادل اطلاعات مي باشد. يعني مجموع downstream و upstream
upstream ==> از computer شما به interNET
downstream ==> از interNET به computer شما
بنابراين ما نبايد انتظار داشته باشيم كه كل 56 bit ( يا همون 7 byte ) فقط براي DownLoad باشه.
تا اينجا 7 رو به 5 رسوندم. :P
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
سوم ==> عدد 5 يك عدد اسمي ست. ( nominal )
مشكلات سيم كشي، switching مخابرات، ترافيك شبكه و ... رو بايد در نظر گرفت.
بنابراين 5 برابر است با 4.
البته در يك شرايط خاص، مي توان DownLoad ي برابر 7 هم گرفت.

خوش باشين،
©م.م.©

hajHasan
28-02-2005, 02:13
بدليل استفاده از فشرده سازي سخت افزاري و نرم افزاري در مودمها ، شما مي توانيد يك فايل فشرده مثل zip , rar , exe را با سرعت 8 كيلو بايت در ثانيه ( و شايد كمي هم بالاتر ) دانلود كنيد. بشرطي كه هم isp شما اين سرعت را به شما بدهد و هم سروري كه از آن فايل مي گيريد. من خودم با datak بعضي وقتها ( اكثرا نزديك سحر ) تا 7 كيلوبايت را دانلود داشتم. sepanta هم يه زماني بالاي 6 جواب مي داد.در فايلهاي غير فشرده اين سرعت تا سه برابر مي تواند بالا برود. البته يكي از مهمترين دلايلي كه باعث پايين ماندن سرعت دانلود تو ايران ميشه و ما نمي توانيم از حداكثر ظرفيت خطوط ديال آپ استفاده كنيم ، ايجاد وقفه هاي ارتباطي مكرر ( علاوه بر پهناي باند كم بعضي شركتها ) است كه در پروتكل tcp/ip اين مشكل گند ميزنه به سرعت و كارايي !

Nesta
28-02-2005, 04:36
سلام
ببخشيد اين سايتی که گفتيد همچين چيزی نداره ولی من در سايت mcaffy که درست ننوشتمش يه همچين چيزی هست و يا اين که چند تا برنامه هم هست ولی در اين سايت من نديدم حالا خودتون هم يه نگاه بکنيد

patal
28-02-2005, 07:46
سلام
ببخشيد اين سايتی که گفتيد همچين چيزی نداره ولی من در سايت mcaffy که درست ننوشتمش يه همچين چيزی هست و يا اين که چند تا برنامه هم هست ولی در اين سايت من نديدم حالا خودتون هم يه نگاه بکنيدسلام
چك كردم، هست بابا.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خوش باشي،
©م.م.©

Nesta
01-03-2005, 05:45
سلام
لطفاً پس لينک صفحه رو بديد

mohammad hamed
01-03-2005, 18:31
ما كه تست كرديم35.5را برايمان نوشت

patal
02-03-2005, 00:18
براي اينكه سرعت واقعي connection تون رو بفهميد، به سايت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برديد و گزينه ي speed meter رو بزنيد. ( بالا، سمت راست )



سلام carlos, جان،
دنبال [گزينه] باش. [گزينه] ي speed meter . ( بالا، سمت راست )

؟ok

خوش باشي،
©م.م.©

mohammad hamed
03-03-2005, 09:53
بابا
ماكه صبح تست كرديم نوشته بود 46.8
يعني اين سرعتي كه نوشته بود راسته :?: :?

مهمان
04-03-2005, 07:01
من کارت داتک تله کام را پيشنهاد مي کنم
در بيشتر مناطق تهران خوب جواب ميده
موفق باشي :wink:

Navid
04-03-2005, 11:55
من میگم هیچی سپنتا نمی شه . من تقریبا با همه کارت ها کار کردم ولی سپنتا در همه ساعت ها جواب می ده !