PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : pes 2010 را چگونه آنلاین بازی کنم؟






    

xxxj
27-06-2010, 22:37
من نمیدونم چخه جوری آنلاین بازی کنم این پی اس 2010 رو . البته میشه از xfire استفاده کرد ولی من که نمی فهمم چه جوری باکسی انلاین بازی کنم تو این ایکس فایر آخه اصلا ن هیچ کسی نیست که من ببینمش.:11:

Andaron
28-06-2010, 15:27
دوستان من هم این سوال را دارم آیا نمیسه دو نفر پرورا آنلاین بازی کنند

amirakhavan
28-06-2010, 16:40
توروخدا یکی بگه ... منم تو کفم ... میحوااااااااااااااااااااا ااااااااام انلاین بازی کنم

xxxj
28-06-2010, 19:33
بابا یعنی هیچکس نیست جواب بده ؟
:19:

*Mehran*
07-07-2010, 17:32
اول این نرم افزار را دانلود کنید تا از روی آن بتوانید با این آموزش بازی را به صورت شبکه بازی کنید


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب وقتی دانلود و از حالت فشرده خارج کردید فایل pro-evo.pl_connector_v1.1.exe رو اجرا کنید.
توجه کنید که شما باید patch کونامی ورژن 1.2 و همچنین کرک بازی ورژن 1.2 رو نصب کرده باشید که لینکش در سمت چپ صفحه ی بازشده هستش. البته من بدون این ها امتحان نکردم . اگه کسی امتحان کرد و شد در قسمت نظرات اعلام کنه (ابتدا کرک رو کپی و بعد پچ را نصب کنید و توجه داشته باشید که اگه کیت سرور دارید اون رو دوباره نصب کنید .موقع نصب پچ کونامی توجه کنید که چند دقیقه طول می کشه تا دکمه ی نصب رو بزنید.پس اگه یه وقت داشت هنگ می کرد چند دقیقه صبر کنید. بگذریم)
بعد از اون:
شما باید نرم افزار Hamachi رو دانلود کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین نرم افزار کم حجم رو نصب کنید.
بعد از نصب،شما باید certyficate رو نصب کنید که با کلیک بر روی install certyficates می توانید نحوه ی نصب اون رو هم به صورت تصویری ببینید.(فایل pes09.crt در همین پنجره که بازشده موجوده).بعد از اینکه certificate رو add (نصب)کردید بر روی "Run Connector" کلیک کنید.با کلیک برروی اون یک پنجره ی سفید باز می شه.

نکته مهم:بعد از نصب Hamachi و کانکت به اینترنت بر روی آیکون آن در کنار ساعت راست کلیک کنید و power on رو بزنید تا یک اکانت براتون ساخته و یک آی پی بهتون داده بشه.چند ثانیه منتظر بمونید تا یک آی پی بالای پنجره ی Hamachi به همراه اسمتون ببینید.در پایین فرض رو بر درست شدن اکانت و کانکت بودن به اینترنت می ذاریم

کارهایی که شما (HOST) باید انجام بدید:

1- بعد از کلیک برروی "Run Connector" در پنجره ی سفید شماره 1 و کلید enter رو بزنید.
2- اون آی پی رو که Hamachi بهتون داده رو دقیقا وارد کنید. و کلید enter رو بزنید.
3- وقتی که please start pes2009.exe رو دیدید بازی رو اجرا کنید و network رو بزنید، license رو قبول و log on کنید(در این قسمت باید باید یک اکانت درست کنید.یک یوزرنیم و پسوورد دلخواه وارد کنید تا اکانتتون درست شه)
4- "login" رو بزنید.بعد از اینکه login شدید به سالن انتظار (نوشته Lobby) بروید.برای رفتن به lobby از قسمت منو در سمت چپ "Create a Match room" گزینه Ranking Match رو به Friendly Match تغییر دهید و ENTER رو بزنید و روم را ایجاد کنید. حالا روی گزینه Ready اینتر بزنید و منتظر شخص مقابل باشید.
عملیاتی که شخص مقابل شما باید انجام بده... PES Connector رو اجرا می کنه و توی پنجره باز شده:

1- در "Run Connector" عدد 2 رو تایپ و enter رو می زنه
2-آی پی هاست یعنی شما رو وارد می کنه و کلید enter رو می زنه
3- آی پی خودش رو از روی Hamachi وارد می کنه و enter رو می زنه
۴-بازی رو اجرا میکنه و به بخش Network میره و همه یوزر پسورد ها را Accept می کنه (کونامی آیدی و گیم ایدی و ... رو به دلخواه وارد می کنه)
۵-لاگین می شه و از منو سمت چپ به سالن انتظار میره و این گزینه رو انتخاب میکنه : Search for a match Room بعد گزینه friendly Match رو انتخاب و اینتر میزنه حالا می تونید بازی کنید.
حالا پاسخ به یه سوال:
سوال: فرض می کنم من این راه ها رو دقیق رفتم.خوب من می خوام با شما آنلاین بازی کنم.از کجا باید بدونم آی پی شما چیه؟
پاسخ: هاماچی مثل یه کلاینت عمل می کنه هرکسی که وارد میشه یه شناسه داره مثلا من با شناسه rohollah وارد می شم چراغ سبز رنگ روشن میشه برای شما و شما روی هاماچی خودتون اسم من رو با چراغ روشن می بینید جلوی اسم من آی پی ادرسم موجود هست و شما از اینجا می تونید تشخیص بدید هر شخص آنلاین چه آی پی داره.
این آموزش خیلی کامل هستش.امیدوارم با مطالعه ی دقیق اون بتونید بازی رو شبکه بازی کنید

siamak_mu
08-07-2010, 18:50
اينا كه براي 2009 مگه نيست؟!!!

بعد از نصب certificate ميگه This certificate has expired or is not yet valid.

xxxj
08-07-2010, 23:59
اره درسته ایشون اشتباه میکنن.

malaki_mall
09-07-2010, 00:04
ها آنلاینه بیخیال.

راهی بید که وشد 2010 یا 2009 ره تحت شبکه وزد؟ ها ایه :2:

farid_frd
12-07-2010, 14:12
منم میخوام pes10 رو آنلاین بازی کنم ...
اول رفتم سایت konami عضو شدم
بعد رفتم تو قسمت online خود بازی game ID و pass رو که زدم گفت که your version of pro evolution soccer 2010 is incompatible بعد یه صفحه اینترنت رو باز کرد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و باید pes2010patch رو دانلود میکردم ...
دانلود که کردم وقتی خواستم نصب کنم این ارور رو داد ...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا چی کار کنم ...؟
لطفا یکی جواب بده ..

farid_frd
13-07-2010, 16:44
تو این انجمن کسی نیست جواب ما رو بده .....:2:

RedSpoT
13-07-2010, 18:37
اگه اینقدر براتون مهمه خوب برید سی دی کی ارجینال بگیرید. یه سری روش هست ولی هی کدوم جواب کامل نمیده.

xxxj
20-07-2010, 16:52
ببینید این پچ 1.3 میخواد که کرکش باید بشه دوستا دارن تلاش خود را میکنن. اگر شد اعلام مینم.

m.behnam
20-07-2010, 16:56
بهترین راه که خودم هم امتحان کردم استفاده از V?P?N برای بازی راحت و بی دردسر هست.

pedramonline
21-07-2010, 02:32
بهترین راه که خودم هم امتحان کردم استفاده از V?P?N برای بازی راحت و بی دردسر هست.

خب منم V?P?N دارم اما چه ربطی داره ؟؟؟

مگه نباید بازی با سریال اورجینال باشه یا کرک درسته حسابی داشته باشه

توضیح بیشتر نمیدی ؟:10:

xxxj
10-08-2010, 20:49
اقا بیخ ودی خودتو اذیت نکن نمیشه ایشالا پی اس 2011

linkinkurd
10-08-2010, 21:09
منم قدیما خیلی دنبال این بودم.

نتیجه: آسمون بیاد پایین شما تو ایران نمیتونی آنلاین بازی کنی pes رو... چه 2009 چه 10 و چه 11 که قراره بیاد.

pedramonline
11-08-2010, 14:40
منم قدیما خیلی دنبال این بودم.

نتیجه: آسمون بیاد پایین شما تو ایران نمیتونی آنلاین بازی کنی pes رو... چه 2009 چه 10 و چه 11 که قراره بیاد.

یکیو میشناسم
نسخه اصلیشو می فروشه 50.000 تومان

2011 که اومد، نسخه اصلشو میخرم

حال بازی هم می برم

RedSpoT
11-08-2010, 15:36
منم قدیما خیلی دنبال این بودم.

نتیجه: آسمون بیاد پایین شما تو ایران نمیتونی آنلاین بازی کنی pes رو... چه 2009 چه 10 و چه 11 که قراره بیاد.

و اگه من بگم افرادی هستن با PS3 که بازیو انلاین بازی میکنن چی میگی؟
درمان مشکل شما یه سی دی کی ارجیناله

mehdiporbaba
11-08-2010, 18:49
برو به این تاپیک بازی رو اپورت می کن این نرم افزار ما با دوستامون بازی می کنیم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

en8800gt
15-09-2010, 16:51
آقا منم یکساله دنبال راهشم.ولی هیچجوری نشد.از آخر رفتم اوریجیینالشو خریدم خودمو راحت کردم.
ما 4 تا سی دی کی خریدیم.
خداییش آنلانش از هر بازی بیشتر حال میده.
وقتی با خودمون بازی میکنیم اصلا لگ نداره ، دقیقا مثل بازی آفلاین. با اروپایی یکم لگ داره ولی در کل طلایه:31:

pouya.sh
04-07-2011, 10:41
سلام من PS3 میخام انلاین بازی کنم کسی میتونه راهنمایی کنه؟ من کنسول را اپدیت کردم بازی هم ارجیناله .اکانت PS3هم ساختم ولی وقتی سرچ میکنم کسی را پیدا نمی کنه باهاش بازی کنم.سرعت انترنت هم 512