PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک برای دور زدن روتر 10.10.34.34


asiatech





    

ardalan_zapata
24-06-2010, 11:30
سلام
دوستان همونطور که میدونید سایت هایی که فیلتر میشن توسط روتر مخابرات به ای پی 10.10.34.34 هستش
حالا سوال من اینه
من چطور میتونم توی سیستم خود کاری کنم که وقتی اتوماتیک توی مرورگر مثلا یه سایتی باز میکنم که به این ای پی روت میشه اتوماتیک بره و از ای پی 127.0.0.1 و پورت 9666 که مال اولترا هست استفاده کنه ؟

piishii
24-06-2010, 18:25
سلام
دوستان همونطور که میدونید سایت هایی که فیلتر میشن توسط روتر مخابرات به ای پی 10.10.34.34 هستش
حالا سوال من اینه
من چطور میتونم توی سیستم خود کاری کنم که وقتی اتوماتیک توی مرورگر مثلا یه سایتی باز میکنم که به این ای پی روت میشه اتوماتیک بره و از ای پی 127.0.0.1 و پورت 9666 که مال اولترا هست استفاده کنه ؟
سلام
چنین کاری اصلا عملی نیست برادر دنبالش هم نباش
من نمیدونم اون خط اول رو شما از کجا فهمیدی ولی زمانی که به نت وصل میشی این روتر ISP شماست که شما رو جابجا میکنه اینور اونور.
شما رو که نه آیپی شما رو
شما میخوای این ارتباط رو قطع کنی بعد بیای از یک برنامه ی فیل.تر شکن که مثل یک تونل هست استفاده کنی ؟
شما از دو ابزار متفاوت یک عملکرد یکسان داری آخه ؟
اگه قرار بود برنامه هایی نظیر اولترا و وی پی ان و فری گیت و ترافیک کمپرسور . .... الی ماشالا ی دیگه کار یک روتر رو بکنند که....

meisam317
24-06-2010, 20:10
شاید با برنامه imacro و... تو فایرفاکس بشه همچین کاری کردش:20:

ardalan_zapata
24-06-2010, 20:12
سلام
چنین کاری اصلا عملی نیست برادر دنبالش هم نباش
من نمیدونم اون خط اول رو شما از کجا فهمیدی ولی زمانی که به نت وصل میشی این روتر ISP شماست که شما رو جابجا میکنه اینور اونور.
شما رو که نه آیپی شما رو
شما میخوای این ارتباط رو قطع کنی بعد بیای از یک برنامه ی فیل.تر شکن که مثل یک تونل هست استفاده کنی ؟
شما از دو ابزار متفاوت یک عملکرد یکسان داری آخه ؟
اگه قرار بود برنامه هایی نظیر اولترا و وی پی ان و فری گیت و ترافیک کمپرسور . .... الی ماشالا ی دیگه کار یک روتر رو بکنند که....

سلام
نه ببینید
سیستم فیلترینگ بدین صورته که
مثلا شما وقتی آدرس یک سایت فیلتر رو وارد میکنی این آدرس میره توی DNS و تبدیل به IP میشه اونجا در راه برگشت وارد روتر 10.10.34.34 مخابرات میشه و بلاک میشه و صفحه فیلترینگ به ما نشون داده میشه
حالا من میخام توی سیستم خودم کاری کنم که وقتی آدرس سایت فیلتر رو میدم در راه برگشت وقتی 10.10.34.34 رو داشت اتوماتیک بره و از اولترا سورف استفاده کنم

فکر کنم با Local DNS Cache بتونم همچین کاری کنم
یعنی به جای IP 10.10.34.34 داخل سیستم خودم ای پی 127.0.0.1:9666 رو بدم !!

---------- Post added at 08:12 PM ---------- Previous post was at 08:10 PM ----------


شاید با برنامه imacro و... تو فایرفاکس بشه همچین کاری کردش:20:
من الان توی فایرفااکس با استفاده از افزونه Foxyproxy دارم همین کار میکنم
و سایت های فیلتر رو بهش میدم و اتوماتیک برای اینجور سایت ها میره از 127.0.0.1 استفاده میکنه که مربوط به اولترا هستش
توی دادن IP مشکل دارم
اگر بتونم واسه ای پی 10.10.34.34 همچین کاری بکنم دیگه نیاز نیست آدرس سایت های فیلتر رو دستی بهش بدم
اتوماتیک فییلترینگ برداشته میشه

piishii
24-06-2010, 21:20
سلام
نه ببینید
سیستم فیلترینگ بدین صورته که
مثلا شما وقتی آدرس یک سایت فیلتر رو وارد میکنی این آدرس میره توی DNS و تبدیل به IP میشه اونجا در راه برگشت وارد روتر 10.10.34.34 مخابرات میشه و بلاک میشه و صفحه فیلترینگ به ما نشون داده میشه
حالا من میخام توی سیستم خودم کاری کنم که وقتی آدرس سایت فیلتر رو میدم در راه برگشت وقتی 10.10.34.34 رو داشت اتوماتیک بره و از اولترا سورف استفاده کنم

فکر کنم با Local DNS Cache بتونم همچین کاری کنم
یعنی به جای IP 10.10.34.34 داخل سیستم خودم ای پی 127.0.0.1:9666 رو بدم !!


سلام
برادر من اونقدر از شبکه حالیم میشه که بدونم آدرس تبدیل به Ip میشه اینه
خیر سرم میخوام مدرک سوئیچ و روتر لول سی سی ان ای رو از شرکت سیسکو بگیرم
من دارم به شما میگم اینی که شما میخوای عملا امکان پذیر نیست
چون این برنامه ها برای شما یک تونل باز میکنند نه اینکه بتونند کار خاصی بکنند
این وارد روتر 10.10.34.34 مخابرات میشه یعنی چی ؟
روتر ها چندین و چند اینترفیس دارند که روشون آیپی ست میشه من میخوام بدونم شما این رو از کجا در آوردی
شما کاری رو که میخوای بکنی از من بشنو قابل انجام نیست ولی بازم برای اینکه مطمئن شی من برات سوال میکنم از استادمون ولی چنین چیزی که شما میگی با دانش من جور در نمیاد

ardalan_zapata
25-06-2010, 14:34
سلام
برادر من اونقدر از شبکه حالیم میشه که بدونم آدرس تبدیل به Ip میشه اینه
خیر سرم میخوام مدرک سوئیچ و روتر لول سی سی ان ای رو از شرکت سیسکو بگیرم
من دارم به شما میگم اینی که شما میخوای عملا امکان پذیر نیست
چون این برنامه ها برای شما یک تونل باز میکنند نه اینکه بتونند کار خاصی بکنند
این وارد روتر 10.10.34.34 مخابرات میشه یعنی چی ؟
روتر ها چندین و چند اینترفیس دارند که روشون آیپی ست میشه من میخوام بدونم شما این رو از کجا در آوردی
شما کاری رو که میخوای بکنی از من بشنو قابل انجام نیست ولی بازم برای اینکه مطمئن شی من برات سوال میکنم از استادمون ولی چنین چیزی که شما میگی با دانش من جور در نمیاد

سلام
بنده خدمت شما جسارت نکردم
شاید من نتونستم منظورم رو درست بیان کنم

ببینید به فرضا من میخام وارد سایت فیس بوک بشم
برای من اگر بخام به صورت Direct Connection وصل بشم فیلتره
مجبورم از اولترا به فرض استفاده کنم
یعنی به وسیله یک تونل که اولترا بین سیستم من و سرور خودش درست میکنه وارد فیس بوک میشم
حالا من میخام این کار رو واسه تمام سایت هایی که به ادرس 10.10.34.34 هدایت میشه انجام بدم
یعنی به صورت Direct Connection به اینجور سایت ها وصل نشم و به وسیله اولترا وصل بشم که فیلتر نباشه
این ای پی هم با Tracet بدست اوردم و پینگ کردن
:40:

piishii
25-06-2010, 15:01
سلام
بنده خدمت شما جسارت نکردم
شاید من نتونستم منظورم رو درست بیان کنم

ببینید به فرضا من میخام وارد سایت فیس بوک بشم
برای من اگر بخام به صورت Direct Connection وصل بشم فیلتره
مجبورم از اولترا به فرض استفاده کنم
یعنی به وسیله یک تونل که اولترا بین سیستم من و سرور خودش درست میکنه وارد فیس بوک میشم
حالا من میخام این کار رو واسه تمام سایت هایی که به ادرس 10.10.34.34 هدایت میشه انجام بدم
یعنی به صورت Direct Connection به اینجور سایت ها وصل نشم و به وسیله اولترا وصل بشم که فیلتر نباشه
این ای پی هم با Tracet بدست اوردم و پینگ کردن
:40:
سلام
زمانی که شما میای کامند Tracert رو اجرا میکنی مسیری رو که تا سایت باید طی بشه رو بهت میده
مثلا چند هاپ باید طی بشه و آیپی ها و .....
ولی شما خیال کردی یک سایت رو Ping میکنی اون آیپی که به دست میده آیپی همون سایت هست ؟
گاهی اوقات سرور اون سایت به هیچ وجه نمیذاره شما پینگ بکنی که همه ی اینها حساب شده هست
من بازم نفهمیدم شما الان وارد مررورگر میشی میخوای وارد فیس... بشی درست آدرس رو تایپ میکنی این آدرس کلا از روتر مخابرات عبور نمیکنه که بخواد برگرده جوابش به شما چرا ؟ چون تعریف شده براش این آیپی ها اجازه ی خروج رو ندارند اگه برادر من اجازه ی خروج داشته باشه و بخوای بره و برگرده که بازگشتش هم شما میتونی ببینی که
حالا اولترا میاد این وسط یک تونل میزنه شما رو رد میکنه که هم اجازه ی ورود داشته باشی هم خروج یعنی از طریق سرور و روتر اونها میری درست ؟
حالا شما میخوای کاری کنی که آدرس رو که تایپ میکنی به جای اینکه از روتر مخابرات بخواد بره بیاد از اولترا یک راست بره ؟!
آره من درست فهمیدم ؟! خوب شما الان اولترا رو اجرا میکنی مگه همین اتفاق نمیافته ؟! به هر حال برنامه باید اجرا بشه یا نه ؟
من واقعا نمیفهمم منظور شما رو
جدا از اون شما میتونی بگی به من چی رو دقیقا پینگ کردی و مورد رد یابی قرار دادی ؟
من بازم فکر میکنم کار شما امکان پذیر نیست چون چیزی که شما میخوای منطقی و قابل اجرا نیست اینکه مثلا از یک تونل بیای کار یک روتر رو بکشی
ولی بحث میکنیم خدا رو چی دیدین به نتیجه شاید رسیدیم .

MaSoUd555
25-06-2010, 15:21
منم با پیشی موافقم:31:

نمیشه همچین کاری کرد

با اگر بشه سخته!!!

چون شما میخوای یه آدرس وارد کنی بعد آدرس برگشتی رو بخونی بعد اگه اون آیپی مخابرات بود بری از تونل اولترا کانکت شی!!!

بعدشم شما که سورس اولترا رو نداری چطوری میخوای این کارو انجام بدی؟؟؟و ببینی چطوری کانکت میشه!!!بعدشم این غیر ممکنه چون حتما ارتباط بین اولترا و سرورش کد شدست

همونطور هم که پیشی:31:گفت ققققیلتر رو سنده نه رسیو

حالا چه کاریه همرو با اولترا باز کن خب!!!!!

جناب پیشی اگه جایی چیزی رو اشباه گفتم درست فرمایید

بحث جالبی بود خواستم یه ناخونکی انداخته باشم هر چند سواد ما در این حدا نیست:20:

capitan black
25-06-2010, 22:30
شما اگه dns رو توی سیستمتون عوض کنید به راحتی میتونید همهسایتها رو open ببینید..

ardalan_zapata
26-06-2010, 01:25
سلام
زمانی که شما میای کامند Tracert رو اجرا میکنی مسیری رو که تا سایت باید طی بشه رو بهت میده
مثلا چند هاپ باید طی بشه و آیپی ها و .....
ولی شما خیال کردی یک سایت رو Ping میکنی اون آیپی که به دست میده آیپی همون سایت هست ؟
گاهی اوقات سرور اون سایت به هیچ وجه نمیذاره شما پینگ بکنی که همه ی اینها حساب شده هست
من بازم نفهمیدم شما الان وارد مررورگر میشی میخوای وارد فیس... بشی درست آدرس رو تایپ میکنی این آدرس کلا از روتر مخابرات عبور نمیکنه که بخواد برگرده جوابش به شما چرا ؟ چون تعریف شده براش این آیپی ها اجازه ی خروج رو ندارند اگه برادر من اجازه ی خروج داشته باشه و بخوای بره و برگرده که بازگشتش هم شما میتونی ببینی که
حالا اولترا میاد این وسط یک تونل میزنه شما رو رد میکنه که هم اجازه ی ورود داشته باشی هم خروج یعنی از طریق سرور و روتر اونها میری درست ؟
حالا شما میخوای کاری کنی که آدرس رو که تایپ میکنی به جای اینکه از روتر مخابرات بخواد بره بیاد از اولترا یک راست بره ؟!
آره من درست فهمیدم ؟! خوب شما الان اولترا رو اجرا میکنی مگه همین اتفاق نمیافته ؟! به هر حال برنامه باید اجرا بشه یا نه ؟
من واقعا نمیفهمم منظور شما رو
جدا از اون شما میتونی بگی به من چی رو دقیقا پینگ کردی و مورد رد یابی قرار دادی ؟
من بازم فکر میکنم کار شما امکان پذیر نیست چون چیزی که شما میخوای منطقی و قابل اجرا نیست اینکه مثلا از یک تونل بیای کار یک روتر رو بکشی
ولی بحث میکنیم خدا رو چی دیدین به نتیجه شاید رسیدیم .


منم با پیشی موافقم:31:

نمیشه همچین کاری کرد

با اگر بشه سخته!!!

چون شما میخوای یه آدرس وارد کنی بعد آدرس برگشتی رو بخونی بعد اگه اون آیپی مخابرات بود بری از تونل اولترا کانکت شی!!!

بعدشم شما که سورس اولترا رو نداری چطوری میخوای این کارو انجام بدی؟؟؟و ببینی چطوری کانکت میشه!!!بعدشم این غیر ممکنه چون حتما ارتباط بین اولترا و سرورش کد شدست

همونطور هم که پیشی:31:گفت ققققیلتر رو سنده نه رسیو

حالا چه کاریه همرو با اولترا باز کن خب!!!!!

جناب پیشی اگه جایی چیزی رو اشباه گفتم درست فرمایید

بحث جالبی بود خواستم یه ناخونکی انداخته باشم هر چند سواد ما در این حدا نیست:20:

سلام
خیلی بد منظورم رو فهمیدید
فرض بگیریم 10.10.34.34 ای پی روتر فیلترینگ .
ببینید من الان دارم به صورت دستی سایت های فیلتر رو وارد میکنم به لیست ------ فایرفکس که برای اینجور سایت ها از اولترا استفاده کنم
حالا چطور میتونم کاری کنم که به جای سایت های ای پی 10.10.34.34 رو بدم که کلا از شر فیلترینگ خلاص بشم
میتونم ------ رو برای همه سایت ها ست کنم ولی اینطوری سرعت خیلی میاد پایین و به عبارتی همه سایت ها توسط اولترا باز میشه
ولی اگر فقط روی 10.10.34.34 ست بشه دیگه فقط سایت های فیلتر از طریق اولترا باز میشه.

piishii
26-06-2010, 11:54
شما اگه dns رو توی سیستمتون عوض کنید به راحتی میتونید همهسایتها رو open ببینید..
سلام
شما کمی در مورد این حرفت بیشتر توضیح بده ما رو روشن کن
عجیبه خوب افکاری دارند دوستان نظر دهنده
شما مثلا الان از ISP سرویس گرفتی بعد چجوری میخوای DNS رو تغییر بدی ؟
یعنی منظورم اینه که شما کمی توضیح بده و همچنین کار DNS هم برای ما بگو
این سوال ها رو فقط برای روشن شدن خودم میکنم ها
چون چنین چیزهایی من به عمرم اصلا نشنیدم :20:

piishii
26-06-2010, 12:30
چون پست بالا رو ادیت نمی کنم همین جا ادامه رو میگم
DNS هیچ ربطی به فیل.تر و .... نداره
DNS = Domain Name System هست و کارش تبدیل آدرس هایی که شما در مرورگر تایپ میکنید به آیپی هست تا برای روتر و هاب و خیلی موارد دیگه توی دنیای نت قابل فهم باشه چیزی که شما تایپ کردی
من سوال خیلی گنده ای از شما دارم
شما روی چه منطقی الان گفتی DNS رو تغییر بدی میتونی همه سایت ها رو باز شده ببینی ؟!

MaSoUd555
26-06-2010, 12:35
سلام
خیلی بد منظورم رو فهمیدید
فرض بگیریم 10.10.34.34 ای پی روتر فیلترینگ .
ببینید من الان دارم به صورت دستی سایت های فیلتر رو وارد میکنم به لیست ------ فایرفکس که برای اینجور سایت ها از اولترا استفاده کنم
حالا چطور میتونم کاری کنم که به جای سایت های ای پی 10.10.34.34 رو بدم که کلا از شر فیلترینگ خلاص بشم
میتونم ------ رو برای همه سایت ها ست کنم ولی اینطوری سرعت خیلی میاد پایین و به عبارتی همه سایت ها توسط اولترا باز میشه
ولی اگر فقط روی 10.10.34.34 ست بشه دیگه فقط سایت های فیلتر از طریق اولترا باز میشه.

خب این هم نمیشه دوست من:20:

نگاه کن شما الان میای آدرس های فیل رو میدی به افزونه فایرفاکس خب؟؟
خب تا اینجا که وضعش معلومه چون الان اون افزونه میدونه کدوم سایتارو باید باید آنتی فیل باز کنه!!!


اما حالا فرض کن شما یه آدرس رو میخوای باز کنی که تو افزونه وارد نشده!!!حالا آدرس برگشتی هم ماله مخابراته چه نرم افزار و چه چیز دیگه ای از کجا میخواد بفهمه صفحه ای که وارد کردی و برگشتش این بوده چی بوده؟؟؟

مگه این که یه افزونه نوشت که بیاد آدرس رو چک کنه و آدرس برگشت رو هم بگیره اگه آیپی مال مخابرات بود اونوقت بیاد دورش بزنه:20:

ardalan_zapata
26-06-2010, 13:16
خب این هم نمیشه دوست من:20:

نگاه کن شما الان میای آدرس های فیل رو میدی به افزونه فایرفاکس خب؟؟
خب تا اینجا که وضعش معلومه چون الان اون افزونه میدونه کدوم سایتارو باید باید آنتی فیل باز کنه!!!


اما حالا فرض کن شما یه آدرس رو میخوای باز کنی که تو افزونه وارد نشده!!!حالا آدرس برگشتی هم ماله مخابراته چه نرم افزار و چه چیز دیگه ای از کجا میخواد بفهمه صفحه ای که وارد کردی و برگشتش این بوده چی بوده؟؟؟

مگه این که یه افزونه نوشت که بیاد آدرس رو چک کنه و آدرس برگشت رو هم بگیره اگه آیپی مال مخابرات بود اونوقت بیاد دورش بزنه:20:
آفرین
دقیقا من دنبال همچین چیزی هستم که بکنم
حال با افزونه نشد برنامه ای چیزی بتونه این کارو انجام بده خیلی عالی میشه

MaSoUd555
26-06-2010, 14:09
آفرین
دقیقا من دنبال همچین چیزی هستم که بکنم
حال با افزونه نشد برنامه ای چیزی بتونه این کارو انجام بده خیلی عالی میشه

تاحالا همچین چیزی ندیدم:31:

ardalan_zapata
26-06-2010, 17:43
تاحالا همچین چیزی ندیدم:31:
نمیشه یک Local DNS Cache Server راه انداخت و توی اون بتونیم تعریف کنیم که برای 10.10.34.34 از ------ استفاده بشه ؟

capitan black
26-06-2010, 18:06
چون پست بالا رو ادیت نمی کنم همین جا ادامه رو میگم
DNS هیچ ربطی به فیل.تر و .... نداره
DNS = Domain Name System هست و کارش تبدیل آدرس هایی که شما در مرورگر تایپ میکنید به آیپی هست تا برای روتر و هاب و خیلی موارد دیگه توی دنیای نت قابل فهم باشه چیزی که شما تایپ کردی
من سوال خیلی گنده ای از شما دارم
شما روی چه منطقی الان گفتی DNS رو تغییر بدی میتونی همه سایت ها رو باز شده ببینی ؟!


اره دقیقا کارش همین هست و دقیقا توی ایران میان از همون جا تعیی میکنند که یه سایت فیلتر باشه یا نه !...به جز نرم افزارهای فیلترینگ...شما اگه مثلا DNS گوگل رو بدی به سیستمت ( اگه ندونستی احیانا میگم کجاست ) دقیقا میتونی پشت سر بزاری اینارو چون توی اون DNS این چیزا تعریف نشده...فکر کنم DNS گوگل 4.2.2.2 باشه...
موفق باشی دوست گلم :10:

MaSoUd555
26-06-2010, 18:16
نمیشه یک Local DNS Cache Server راه انداخت و توی اون بتونیم تعریف کنیم که برای 10.10.34.34 از ------ استفاده بشه ؟

شرمندم دیگه تاحالا از Local Cashe استفاده نکردم!!اگه میشه یه لینکی چیزی بزارید کامل من در موردش بخونم بعد بتونم نظر بدم:31:

بازم ببخشید

ardalan_zapata
26-06-2010, 18:46
اره دقیقا کارش همین هست و دقیقا توی ایران میان از همون جا تعیی میکنند که یه سایت فیلتر باشه یا نه !...به جز نرم افزارهای فیلترینگ...شما اگه مثلا DNS گوگل رو بدی به سیستمت ( اگه ندونستی احیانا میگم کجاست ) دقیقا میتونی پشت سر بزاری اینارو چون توی اون DNS این چیزا تعریف نشده...فکر کنم DNS گوگل 4.2.2.2 باشه...
موفق باشی دوست گلم :10:

سلام
فیلترینگ روی DNS اعمال نمیشه !!
شما از هر DNS استفاده کنی بازم سایت ها برات فیلتر هستن

بله حق با شماست اگر DNS گوگل رو بدیم به ISP که کلا عوض کنه میشه پشت سر بزاری اونارو
ولی برای ما هرچقدر هم که DNS رو توی سیتسم عوض کنیم کارساز نیست

piishii
26-06-2010, 19:14
اره دقیقا کارش همین هست و دقیقا توی ایران میان از همون جا تعیی میکنند که یه سایت فیلتر باشه یا نه !...به جز نرم افزارهای فیلترینگ...شما اگه مثلا DNS گوگل رو بدی به سیستمت ( اگه ندونستی احیانا میگم کجاست ) دقیقا میتونی پشت سر بزاری اینارو چون توی اون DNS این چیزا تعریف نشده...فکر کنم DNS گوگل 4.2.2.2 باشه...
موفق باشی دوست گلم :10:
سلام
روی سخنم با شما نیست و معمولا من رک هم حرف میزنم
الکی روی هوا حرف نزنیم
4.2.2.2 و یا 4.2.2.4 DNS های جهانی یا مشهور هستند
من تعریف دی ان اس رو برای شما نوشتم دیگه
Domain Name System کارش فقط و فقط ترجمه کردن هست
یعنی شما میگی برای فیل.ترینگ استفاده میشه ؟ اوکی به معلومات ما اضافه کن مدرک بیار
دو تا سایت خارجی بیار
من برای اینکه واقعا دوستان از شبهه در بیان یک سرچی کردم گفتم شاید شما راستی میگی
گوگل سرچ کنید
DNS Function
تا عملکردش برای شما مشخص شه

capitan black
26-06-2010, 20:33
سلام
فیلترینگ روی DNS اعمال نمیشه !!
شما از هر DNS استفاده کنی بازم سایت ها برات فیلتر هستن

بله حق با شماست اگر DNS گوگل رو بدیم به ISP که کلا عوض کنه میشه پشت سر بزاری اونارو
ولی برای ما هرچقدر هم که DNS رو توی سیتسم عوض کنیم کارساز نیست



من اگه از یه dns دیگه استفاده میکنم برام بازه همه سایتها..تست کردم..یه سر به سایت opendns بزن شاید مفید بود..


سلام
روی سخنم با شما نیست و معمولا من رک هم حرف میزنم
الکی روی هوا حرف نزنیم
4.2.2.2 و یا 4.2.2.4 DNS های جهانی یا مشهور هستند
من تعریف دی ان اس رو برای شما نوشتم دیگه
Domain Name System کارش فقط و فقط ترجمه کردن هست
یعنی شما میگی برای فیل.ترینگ استفاده میشه ؟ اوکی به معلومات ما اضافه کن مدرک بیار
دو تا سایت خارجی بیار
من برای اینکه واقعا دوستان از شبهه در بیان یک سرچی کردم گفتم شاید شما راستی میگی
گوگل سرچ کنید
DNS Function
تا عملکردش برای شما مشخص شه


بله اما کارش همینه اما گویا سیستم فیلترینگ هم روش انجا میشه...شما تست کن متوجه میشی..حقیقتش وقت ندارم فعلا ددر اولین فرصت کاملا توضیح میدم..تست کنید ضرر نداره که. ! :20:

ardalan_zapata
26-06-2010, 20:50
من اگه از یه dns دیگه استفاده میکنم برام بازه همه سایتها..تست کردم..یه سر به سایت opendns بزن شاید مفید بود..




بله اما کارش همینه اما گویا سیستم فیلترینگ هم روش انجا میشه...شما تست کن متوجه میشی..حقیقتش وقت ندارم فعلا ددر اولین فرصت کاملا توضیح میدم..تست کنید ضرر نداره که. ! :20:
من الان خودم همش از OpenDNS استفاده میکنم ولی سایت ها فیلتره
مگر شما DNS رو توی کانکشنتون وارد نمیکنید ؟

capitan black
27-06-2010, 01:35
من الان خودم همش از OpenDNS استفاده میکنم ولی سایت ها فیلتره
مگر شما DNS رو توی کانکشنتون وارد نمیکنید ؟


بله همونجا...عجیبه فیلتره..:13:

piishii
28-06-2010, 22:38
سلام دوباره
من اول صحبتم یک چیز بگم من توی بحث ها فقط در 2 حالت شرکت میکنم
1 ) در مورد موضوع مورد بحث آگاهی دارم به صورت جامع و باز هم چیز دوست دارم یاد بگیرم
2 ) آگاهی دارم ولی نه جامع و یادگیرنده سعی میکنم باشم و سوال کننده
چیزهایی که تا به حال گفتم برای توهین به کسی یا علم کسی رو دست کم گرفتن نبوده و نخواهد هم بود
چنین اجازه ای رو به خودمم نمیدم
خوب.

بله اما کارش همینه اما گویا سیستم فیلترینگ هم روش انجا میشه...شما تست کن متوجه میشی..حقیقتش وقت ندارم فعلا ددر اولین فرصت کاملا توضیح میدم..تست کنید ضرر نداره که. ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد صحبت شما برای بار آخر میگم و اگه کج بحثی شه من دیگه ادامه نمیدم
فیلت.رینگ یک مبحث گسترده هست و به انواع مختلف میشه ست شه از روی آیپی بگیر شما تا اینترفیس های روتر و حتی مودم ای دی اس ال ! تا دادن اسم و کلمه تعریف کردن و ....
DNS برای بار آخر میگم ما دو نوع شبکه داریم شبکه های وروک گروپ که اونجا برای تبدیل اسم به IP از سرویس WINS استفاده میشه و یا DNS ولی اکثرا از سرویس اول
تبدیل اسم به آیپی توی شبکه های دومین دار توسط خیلی موارد صورت میگیره
دو 3 نوع رو من میگم
استفاده از DNS Server
استفاده از DNS Cache
استفاده از Forwarded DNS
استفاده از DNS های جهانی
دوست عزیزی اشاره کرد به کلمه ی " DNS گوگل " !!!! از کی تا به حال یک سایت یا سرور میتونه برای خودش DNS داشته باشه ؟ اون DNS به آدرس 2.4.2.4 جزو DNS های جهانی ست و این بحث خیلی گسترده هست که خود این DNS ها چی هست
در جواب شما که گفته بودی " مثل " اینکه روی اینم ست میشه ببین عزیز کار این DNS رو ما گفتیم ولی اینکه شما میتونی یک DNS دیگه ست کنی و فیل.تر رو دور بزنی نه همیشه ! همونطوری که دیدیم دوست دیگمون نتونست ! یا خود شما همه ی سایت ها رو نمیتونی باز کنه برای این هست که این DNS جدیدی که شما میدی ممکن توانایی این رو داشته باشه که به قول افراد آگاه به شبکه آیپی اون سایت رو resolve کنه یعنی در خودش حل کنه در نتیجه شما سایت رو باز میبینی و این زمانی هست که ISP شما میاد فیلت.رینگ رو روی این مورد ست میکنه ولی راه قطعی نیست چون این اصلا کارش یک چیز دیگست !
اصلا من چرا اینقدر دارم بحث رو میپیچونم ؟ هرکی شبکه رو کار کرده باشه ممکنه شنیده باشه که DNS یعنی 118 شبکه ! یعنی اسم بده Ip بگیر
حالا شما میخوای از این 118 که کلید در خونه یارو هم بهت بده ؟!
نتیجه : DNS عوض کردن راه حل قطعی برای رد کردن فی.لتر نیست ولی ممکن برای افراد خاصی و سایت های خاصی که همه چیز به ISP بستگی داره جواب پذیر باشه

آفرین
دقیقا من دنبال همچین چیزی هستم که بکنم
حال با افزونه نشد برنامه ای چیزی بتونه این کارو انجام بده خیلی عالی میشه
من جواب شما رو ندادم چون میخواستم بیشتر تحقیق کنم
باز هم میگم فیل.تر روندی یک طرفه هست این چیزی که شما از خودت حالا به هر طریقی بهش به نتیجه رسیدی یعنی روتر .... فلان چنین چیزی رو ما توی شبکه ندارم
دستور هایی نظیر Tracert دستورهایی هستند که شما متوجه شی برای رسیدن به یک مقصد چه مسیرهایی باید طی شه
هیچ جای جهان یک روتر رو به دنبالش اسم یک IP رو نمیارند که بگن این اسم روتر هست ! و هیچ جای جهان سیستم فیل.ترینگ اینطوری که شما تصور داری اعمال نمیشه
من اکیدا دوباره حرفم رو تاکید میکنم این روند فیل.تر یک طرفه هست ! یعنی درخواست شما به روتر میرسه ولی رد نمیشه اگه سایت مورد نظر فیل.تر باشه ! من نمیدونم اون تصوری که شما داشتی که میره و برگشتش فلان از کجا اومده
برای همین به همون حرف روز اولم رجوع میکنم کاری که شما میخوای بکنی طبق این چیزی که داری میگی امکان پذیر نیست
پ.ن : من حرف های الانم رو از کلاس میام و فرتی اومدم پای سیستم شام نخورده میگم چون سوال های شما امروز توی کلاس CCNA که من داشتم مطرح شده و استاد من هم اونقدر حالیش میشه بنده خدا که بعد از 8 سال شبکه کردن و چندتا مدرک شبکه ی شرکت سیسکو رو داشتن این جواب هایی که من به شما دادم رو تصدیق کنه
من چون حرف هایی که قبل زدم دیدم دوستان باز شبهه دارند توی خود منم شبهه پیش اومد که نکنه واقعا من اشتباه میکنم برای همین پرسیدم که خیال خودم و شما هم جمع شه
ایشالا کمک دوستان باشیم و بحث ها هم همه دوستانه :11:
من برم شام بخورم حالا:20:

ahmadzaq
08-12-2010, 01:22
یه سوال عجیب...... این IP روتری که شما میگین ماله مخابراته هسته رو، whois زدین؟؟؟ ماله IANA هست که...؟؟؟ یعنی چی.... یعنی میدن به یکی دیگه واسشون این کارو میکنه؟

sahba1400
07-01-2011, 17:36
آقای اردلان به نظرم FoxyProxy این کاری را که می خواهید انجام میده ولی پولیه!
یک نگاه به این لینک بندازید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در ضمن از طریق قسمت AutoAdd هم میشه یک کارهایی کرد که اضافه کردن الگوها ساده و سریع بشه.

Test 1
29-04-2011, 15:50
ببخشید زیر خاکی کشیدم بیرون

الان سایت ما با چیز بد ان که وارد می شی همین آی پی کذایی را نشون می ده ، یعنی برای خارجی ها هم فیلتر شده ، چاره چیست
جالبه نه

ehsanerica
07-05-2011, 18:42
سلام بر دوستان یک سوال داشتم
IP روتر یا سوئیچ با چه عددی شروع می شود و دلیل اینکه با این اعداد شروع می شود چی هست؟
اگه توضیحات کاملی بدید یا لینکی معرفی کنید ممنون می شوم.

ali_agha1981
07-05-2011, 18:52
اووووووووووووو
چه کاریه ؟
یه دفعه از چیز پی ان استفاده کنید که هم سرعتش خوبه و امنیت بالایی هم داره...

bersam
16-07-2011, 11:22
البته با این که تاپیک زیر خاکی بوده و اومده بالا ولی یه نکته بگم که NoScript می‌تونه تشخیص بده اینا رو! یعنی موقعی که سایتی توسط اون سرور میخواد ریدایرکت بشه به صفحه‌ی کذایی (یعنی دقیقا موقعی که درخواست فرستاده شده و بسته شده)، noscript به صورت اتوماتیک درخواستش رو میبنده و اجازه نمیده که این رو ریدایرکت کنه. (تا این جاش که خب فقط با نصب کردن NoScript و یه سری تنظیمات ساده قابل حل هست!)
پس طبعا میشه برای noscript هم یه چیزی تعریف کرد که هر موقع این سرور خواست جایی رو ریدایرکت کنه، برو فلان کار رو بکن! فکر نمی‌کنم کاره سختی باشه :)

ardalan_zapata
16-07-2011, 17:40
البته با این که تاپیک زیر خاکی بوده و اومده بالا ولی یه نکته بگم که NoScript می‌تونه تشخیص بده اینا رو! یعنی موقعی که سایتی توسط اون سرور میخواد ریدایرکت بشه به صفحه‌ی کذایی (یعنی دقیقا موقعی که درخواست فرستاده شده و بسته شده)، noscript به صورت اتوماتیک درخواستش رو میبنده و اجازه نمیده که این رو ریدایرکت کنه. (تا این جاش که خب فقط با نصب کردن NoScript و یه سری تنظیمات ساده قابل حل هست!)
پس طبعا میشه برای noscript هم یه چیزی تعریف کرد که هر موقع این سرور خواست جایی رو ریدایرکت کنه، برو فلان کار رو بکن! فکر نمی‌کنم کاره سختی باشه :)

خوب این دقیقا همون چیزیه که لازم دارم
ممنون از شما امتحان میکنم حتما:11:

peymanshams
07-08-2011, 22:12
سلام
دوستان همونطور که میدونید سایت هایی که فیلتر میشن توسط روتر مخابرات به ای پی 10.10.34.34 هستش
حالا سوال من اینه
من چطور میتونم توی سیستم خود کاری کنم که وقتی اتوماتیک توی مرورگر مثلا یه سایتی باز میکنم که به این ای پی روت میشه اتوماتیک بره و از ای پی 127.0.0.1 و پورت 9666 که مال اولترا هست استفاده کنه ؟

hi
اول از همه بحث در مورد نحوه دور زدن این سامانه طبق قانون جرائم رایانه ای جرم محسوب و موجب بلوک شدن سایت یا پیگرد قانونی میشود!

اما جواب به سوال:
سایت هایی که فیل تر میشن اصلا ربطی به مخابرات نداره! تنها وضیفه مخابرات انتقال پهنای باند از طریق فیبرنوری و نصب تجهیزات DSLAM تو مراکزMDF مخابرات.
شرکت زیرساخت(از زیر مجموعه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعاته) که تنها تهیه کننده پهنای باند اینترنت تو ایرانه و اعمال فیل ترینگ رو با نظارت وزارت فرهگ و ارشاد اسلامی و آیین داد رسی انجام میده.
10.10.34.34 آی پی روتر نیست!
10.10.34.34 فیک آی پی هست و شما رو به سرور 10.10.34.1 Forward میکنه.
10.10.34.1 آی پی سرور با کرنل unix و سیستم آپاچی 2.1 که نرم افزار اصلی فیل ترینگ روش نصب هست.

این سامانه دسترسی به سایت رو بلوک نمیکنه! فقط از سیستم Forwarding استفاده میکنه و تنها تاثیرش رو پورت 80 هست.
برای مثال وقتی وارد سایت فیسبوک میشوید درخواست شما برای سرور فیسبوک به ای پی 69.63.189.16 ارسال میشه (از طرق پورت 80) ولی پاسخش شما رو به آی پی 10.10.34.34 و 10.10.34.34 شما رو به 10.10.34.1 حدایت میکنه!

شما به سرور فیسبوک کانکت میشید ولی پاسخ اشتباه دریافت میکنید(فیسبوک رو پینگ کن تا متوجه شوی)
اگه شما بتونید از طریق هر پورت به جز 80 به یک سایت فیل تر شده کانکت بشید(مثل بورت OpenSSL 443) خیلی راحت میتونید از اون سایت استفاده کنید.


عزیز من 127.0.0.1 آی پی سرور نیست! آی پی محلی و دائم سیستم خودته!!! آدرسش هم هست localhost و ورژن ipv6 هست ::1

نحوه کار نرم افزار اولترا به این صورته:

اول از همه یک لیست بلند و بالا از سرور های مختلف داره که همه اون ها رو پینگ میکنه و به بهنرینش کانکت میشه بعدش Local Host ویندوز رو از طریق پورت 9666 به پورت 8080 سرور مورد نظر به صورت Bridge کانکت میکنه!



نتیجه گیری:
با ترفند یا دست خالی نمیشه سامانه رو دور زد
از سرور مرکزی میشه آی پی رو کامل مسدود کرد(مثل اکثر پر.و.ک.س.ی سرور ها)ولی به دلیل مخفی بودن آدرس های اولترا نمیتونن جلوش رو بگیرند!!!

WINS & DNS هیچ ربطی به این سامانه نداره چون به صورت مستقیم این کار رو دارن انجام میدن.


لطفا کسی بعد از من این تاپیک رو ادامه نده!

liberty_ir
18-04-2012, 00:08
البته توهین نباشه ولی حرفهای همتون درست بود . هم اونایی که فکر می کنن باتغییر DNS میشه فیلترینگ رو دور زد هم اونایی که میگن نمیشه . ولی خوب راهکار داره .

lysaho
25-04-2012, 23:19
hi
اول از همه بحث در مورد نحوه دور زدن این سامانه طبق قانون جرائم رایانه ای جرم محسوب و موجب بلوک شدن سایت یا پیگرد قانونی میشود!

اما جواب به سوال:
سایت هایی که فیل تر میشن اصلا ربطی به مخابرات نداره! تنها وضیفه مخابرات انتقال پهنای باند از طریق فیبرنوری و نصب تجهیزات DSLAM تو مراکزMDF مخابرات.
شرکت زیرساخت(از زیر مجموعه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعاته) که تنها تهیه کننده پهنای باند اینترنت تو ایرانه و اعمال فیل ترینگ رو با نظارت وزارت فرهگ و ارشاد اسلامی و آیین داد رسی انجام میده.
10.10.34.34 آی پی روتر نیست!
10.10.34.34 فیک آی پی هست و شما رو به سرور 10.10.34.1 Forward میکنه.
10.10.34.1 آی پی سرور با کرنل unix و سیستم آپاچی 2.1 که نرم افزار اصلی فیل ترینگ روش نصب هست.

این سامانه دسترسی به سایت رو بلوک نمیکنه! فقط از سیستم Forwarding استفاده میکنه و تنها تاثیرش رو پورت 80 هست.
برای مثال وقتی وارد سایت فیسبوک میشوید درخواست شما برای سرور فیسبوک به ای پی 69.63.189.16 ارسال میشه (از طرق پورت 80) ولی پاسخش شما رو به آی پی 10.10.34.34 و 10.10.34.34 شما رو به 10.10.34.1 حدایت میکنه!

شما به سرور فیسبوک کانکت میشید ولی پاسخ اشتباه دریافت میکنید(فیسبوک رو پینگ کن تا متوجه شوی)
اگه شما بتونید از طریق هر پورت به جز 80 به یک سایت فیل تر شده کانکت بشید(مثل بورت OpenSSL 443) خیلی راحت میتونید از اون سایت استفاده کنید.


عزیز من 127.0.0.1 آی پی سرور نیست! آی پی محلی و دائم سیستم خودته!!! آدرسش هم هست localhost و ورژن ipv6 هست ::1

نحوه کار نرم افزار اولترا به این صورته:

اول از همه یک لیست بلند و بالا از سرور های مختلف داره که همه اون ها رو پینگ میکنه و به بهنرینش کانکت میشه بعدش Local Host ویندوز رو از طریق پورت 9666 به پورت 8080 سرور مورد نظر به صورت Bridge کانکت میکنه!



نتیجه گیری:
با ترفند یا دست خالی نمیشه سامانه رو دور زد
از سرور مرکزی میشه آی پی رو کامل مسدود کرد(مثل اکثر پر.و.ک.س.ی سرور ها)ولی به دلیل مخفی بودن آدرس های اولترا نمیتونن جلوش رو بگیرند!!!

WINS & DNS هیچ ربطی به این سامانه نداره چون به صورت مستقیم این کار رو دارن انجام میدن.


لطفا کسی بعد از من این تاپیک رو ادامه نده!
درووووووود
آقا جون هرکسی که دوست دارین بگین چطوری میشه این مشکل هدایت شدن اتوماتیک به 10.10.34.34 رو حل کرد.مردم به خدا.لااقل بگین چطوری dns رو به dns گوگل تبدیل میکنند.بابا جون من کمکم کنید.شدیدا نیازمند کمکتونم در این مورد.:37::37:

2274075
09-04-2013, 02:57
سلام
من فقط تجربه ام رو بگم شایــد بدرد بخوره
من همیشه از یه سرور آلمان استفاده میکردم تا اینکه یه مدت دیدم فقط سایت فیس بوک نمیاد بعد با nslookup دیدم رو 10.10.34.34 گیر میکنه و جواب نمیاد
بعد دقیقا با عوض کردن DNS server از حالت لوکال هاست به 8.8.8.8 درست شد

برای اینکارم کافیه برید به اینجا /etc/resolv.conf و آی پی لوکال رو عوض کنید
این دستورم مستقیم میارتش :
sudo nano /etc/resolv.conf

pahvaz
17-05-2013, 22:03
باسلام خدمت اساتید فکر کنم برای این مشکل کافیه آدرسی را که میخواهید وارد شوید قبلش گزینه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را اضافه کنید و زمانی که این پیغام را میده این کار یادتون نره البته کسایی که از موزیلا استفاده میکنن باید داخل تب tools وبعد option و در پنجره باز شده تب advanced و Encryption را انتخاب کنید و تیک گزینه tls 1.0 رابردارید همین. مثال : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امتحانش مجانیه

msasanmh
22-11-2013, 19:00
با سلام،
دوستی که اولین بار این تایپیک رو با سوال خودش شروع کرد، همه نوع جواب دریافت کرد بغیر از جوابی که به سوال مربوط بشه.
توضیحات کلی: با DNS نمیشه از فیل-تر-ینگ عبور کرد اما بهتره که DNS رو عوض کنید.

جواب سوال اصلی:
دوست عزیز شما برای عبور دادن سایتهای فیل-تر شده که به 10.10.34.34 فوروارد میشه از هر نوع پراکسی نیاز به موارد زیر دارین:
1. یه هاست PHP که در خارج کشور باشه
2. نیاز به دانش برنامه نویسی PHP داری.
3. نیاز به دانش تولید افزونه برای کروم یا فایرفاکس داری.

- باید یه افزونه ست کردن پر-ا-کسی درست کنی که با اسکریپت PHP در ارتباط باشه،
کار اسکریپتت باید چک کردن تمامی سایت هایی باشه که افزونه بهش میفرسته
و فقط باید یه شرط در اسکریپت خودت قرار بدی که اگه سایت به 10.10.34.34 فوروارد نشد کانکشن دایرکت باشه و اگه فوروارد شد آدرس ریفرر که همون آدرس سایت فیلتر شده هستش رو به افزونه بده تا از پر-ا-کسی ردش کنه.

و چون اسکریپت PHP بروی سرور اجرا میشه چک کردن سایت ها با سرعت سرور انجام میشه، یعنی تاخیری در باز شدن سایتها بوجود نمیاد.

- پایان -
.MSasanMH, Win & Web, Programmer & Developer