PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشكل با dell 5010



Farazb29
22-06-2010, 02:00
سلام
لپ تاپ هايي مثل Dell 5010 كه روشون سيستم عامل عامل داس هست رو چه جوري ميشه خيلي خوب و تميز پارتيشن بندي كرد و روش ويندوز ريخت؟
خودش چند تا پارتيشن به صورت پيش فرض داره كه يكي شون 39m حجم داره و ظاهرا فايل هاي داس روشه.
يكي دو تا ديگه با حجم هاي كم مثل 700k هم داره. همشون هم primary هستن.
يكي مي تونه بگه اين درايو ها چي هستن؟
براي fdisk كردن بايد از همشون backup گرفت؟ يا ميشه بدون backup گرفتن كل هارد رد پاك كرد و از اول پارتيشن بندي كرد؟ در اين صورت مشكلي پيش نمياد؟
براي اين مگم fdisk نيازه كه چون هارد يك جورايي قاطي كرده و نياز به fdisk داره.
اگه يكي مراحل كار رو بگه ممنون مي شم.

majid_3ma
22-06-2010, 11:25
رو ویندوز XP به بعد شما راحت میتونید پارتیشن بندی کنید
اگر هم خواستی هارد رو یه پارتیشن کن و فول فرمت کن اون موقه اگه نشکلی باشه هل میشه بد دوباره پارتیشن بندی کن

hamid.7003
22-06-2010, 20:19
سلام
لپ تاپ هايي مثل Dell 5010 كه روشون سيستم عامل عامل داس هست رو چه جوري ميشه خيلي خوب و تميز پارتيشن بندي كرد و روش ويندوز ريخت؟
خودش چند تا پارتيشن به صورت پيش فرض داره كه يكي شون 39m حجم داره و ظاهرا فايل هاي داس روشه.
يكي دو تا ديگه با حجم هاي كم مثل 700k هم داره. همشون هم primary هستن.
يكي مي تونه بگه اين درايو ها چي هستن؟
براي fdisk كردن بايد از همشون backup گرفت؟ يا ميشه بدون backup گرفتن كل هارد رد پاك كرد و از اول پارتيشن بندي كرد؟ در اين صورت مشكلي پيش نمياد؟
براي اين مگم fdisk نيازه كه چون هارد يك جورايي قاطي كرده و نياز به fdisk داره.
اگه يكي مراحل كار رو بگه ممنون مي شم.


بهترین راه پارتیشن بندی هارد لپ تاپ استفاده از acronis هست با اون پارتیشن بندی کنی خیلی بهتره

REGISTERED-USER
22-06-2010, 22:58
سلام
لپ تاپ هايي مثل Dell 5010 كه روشون سيستم عامل عامل داس هست رو چه جوري ميشه خيلي خوب و تميز پارتيشن بندي كرد و روش ويندوز ريخت؟
خودش چند تا پارتيشن به صورت پيش فرض داره كه يكي شون 39m حجم داره و ظاهرا فايل هاي داس روشه.
يكي دو تا ديگه با حجم هاي كم مثل 700k هم داره. همشون هم primary هستن.
يكي مي تونه بگه اين درايو ها چي هستن؟
براي fdisk كردن بايد از همشون backup گرفت؟ يا ميشه بدون backup گرفتن كل هارد رد پاك كرد و از اول پارتيشن بندي كرد؟ در اين صورت مشكلي پيش نمياد؟
براي اين مگم fdisk نيازه كه چون هارد يك جورايي قاطي كرده و نياز به fdisk داره.
اگه يكي مراحل كار رو بگه ممنون مي شم.

1- دو حالت داری برای پارتیشن بندی :

الف- موقع نصب ویندوز و با استفاده از خود ابزار ویندوز
ب- با استفاده از دیسک بوتیبل acronis disk director

2- همه اونها رو پاک کن به هیچ درد ات نمیخوره چون سیستم عامل نداره که ریکاوری داشته باشه ولی میخوای بدونی چی هستند ، پارتیشن های موقت سیستمی !

3- نیازی fdisk نیست ... کلا نیازی نیست پارتیشن تیبل بهم بخوره ! نیازی هم به بکاپ نیست ... از چی میخوای بگیری از داس ؟ :27: :27:

4- هارد قاطی نمی کنه و با فرمت همه چیز درست میشه ... یک فرمت ساده بدون دستور quick

mgah
27-07-2010, 11:02
سلام.چجوری میشه تو ویندوز 7 ÷ارتیشن بندی کرد؟

مرتضی nvcd
27-07-2010, 16:10
اگه هنوز فایلی اضافه نکردید همون ادرسی که تو ویندوز XP می رفتیم :

mycomputer - right click -manage - disk managment

kiuq
28-07-2010, 01:40
سلام.چجوری میشه تو ویندوز 7 ÷ارتیشن بندی کرد؟
اگه یه زمانی خواستید از نرم افزار استفاده کیند مواظب باشید که درایو ویندوز رو دستکاری نکنه.
همه چیز اون درایو نابود میشه.

mehrdad_goleyakh
28-07-2010, 09:00
من دنبال درایور کارت صدای این لپ تاپ برای ویندوز XP میگردم کسی میتونه کمک کنه؟

mosilovesyou
02-08-2010, 18:38
من دنبال درایور کارت صدای این لپ تاپ برای ویندوز XP میگردم کسی میتونه کمک کنه؟


کارت صدای این مدل رو شرکت realtek میزنه . برو سایتش درایور جنرال رو برای xp نصب کن ردیفه !