Pain killer بازی که گرافیک دووم 3 هم به ان نخواهد رسید [آرشيو] - P30World Forums

PDA

View Full Version : Pain killer بازی که گرافیک دووم 3 هم به ان نخواهد رسید

Master
04-18-2006, 08:40 PM
پین کیلر که معرف حضوذر همگان هست یکی از با گرافیک ترین بازی های سال 2004 می باشد که البته در مقابل بازی دووم گرافیک ان به ان صورت بالا نشان نمی داد اما قدرت موتور گرافیکی ان به حدی بود که تعداد بیشمار دشمنها که بصورت فله ای تمام جاها بر روی سرتان خراب می شدن ابدا خللی در اجرای بازی وارد نمی کردن حال انکه در بازی دووم نصف این ملت سبب کپ کردن بازی می شد .
بگذریم . هدف اینجا معرفی سری جدید پین کیلر ااست که برای ایکس باکس منتشر خواهد شد (ولی بعدا برای پی سی هم منتشر می شود) این بازی که نظر منتقدین را به خود جلب کرده است دارای انچنان گرافیکی میباشد که بهقول معروف بازی هایی مثل دووم و امثالهم باید بروند سماق بکشند !!! :blink: امتیالزی که به این بازی داده شده 5 از 5 است . سخن رو کوتاه می کنم. به لینک زیر رفته و دمو ها ی بازی . داستان و بی و گرافی مربوطه را تماشا ودر صورت نیاز دنلود کنید http://www.painkillergame.com/xbox_site

MR.Punisher
04-18-2006, 10:32 PM
عجب گرافيكي داره.خيلي خفنه.

hamed2004_70
05-24-2006, 01:41 PM
آقا من يه پانكيلر ديده بودم 12 سي دي بود اين همونه يا ورژن بعديش هست!!!!

hamed2004_70
05-24-2006, 01:44 PM
البته براي pc بود

Master
05-27-2006, 08:35 PM
مطمعنی 12 سی دی ؟ بود ؟ کجا دارن ؟ و چقدر ؟

khatamifar
05-28-2006, 03:56 PM
عجب چيزيه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

piishii
05-30-2006, 02:43 AM
یعنی چی عجب چیزیهه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما مگه دیدی این نسخه جدید رو آره ؟؟

Master
05-30-2006, 09:04 PM
بابا یه لینک دادم امین دیگه . برو ببین . خودت کف اندر قیچی میشی

piishii
05-31-2006, 12:21 AM
سلام.
حسین جان اونو که من نمیگم که اینکه این دوستمون گفت عجب بازی من گفتم ایشون حتما از نزدیک دیده برای همین گفتم.
حالا خودشم بیاد بینیم چی میگه !
اون دوستمون که گفت 12 سی دی بود !!!!!!!! معلوم نیست کجاست !

JVC
05-31-2006, 12:51 AM
doom 3 آخه کجا گرافيکش بالاست؟
painkiler هم گرافيکش خوبه..ولی condemned خيلی گرافيکش خفن تره
حتی از fear هم بالاتره

Master
05-31-2006, 09:29 PM
جی وی سی بابا مب ابن کاندم و که م یگی ندیدیم . اما گرافیک فیر و دووم خداییش خفن و بالا بود ... اما این دیگه اند گرافیک بید فعلا . اقا معلوم نشد این 12 سی دی هست یا نه ؟ اخه این نسخه ای که من دادم مال ایکس باکسه نه پی سی ..پی سی 3 سی دی بیشتر نیست سه پکم داره با نام پین کیلر (ارامبخش) خارج از جهندم ... که موتور گرافیکیشو اصلا با حال نساختن لامصب خیلی کند میشه .... بچه مچه هم توش زیادن . در کل اصلا حال نم یده یه زار نمی ارزه . اینم بگم اگه کسی خواست این پک اپدیتشو بازی کنه خوب درسته 2 سیدیه اما باید پین کیلر نصب باشه .(نکته ی انحرافی اینکه حوا ( ایوه ) که تو سری اول پین کیلر لخت تشریف داشتن (البت بالا تنه پایین تنه الله و اعلم . (ما که چیزی ندیدم ) ) یه bra (همون سینه بند دار شده ... حجابشو رعایت کردن .ن تا اینو دیدم از خنده مردم . در ضمن قیافه ها هم تو دموها مزخرف تر شده ... و از اونجایی که بازی تموم میشهه یعنی تو جهندم . بازی از اونجا که فلنگ و میبندن و در میان شروع میشه ... این ادمکاش (شیطونکار و میگکم )ادمو یاد ارباب حلقه ها میندازه . (فک کنم این دمو سازاش بد جوری جو گیر ارباب حلقه ها شدن ... به هر حال ... میل خودتونه . اما توش یه نمه زده و خفن رفته . حالامیل خودتونو برید باز یکنید و حالشو ببرید . من که خیلی حال کردم از بازیش ...

اخرش چی شد . کی گفته بود 12 سی دیش هست ؟ کجا هست ؟ هان؟ ممنون

JVC
06-01-2006, 01:46 AM
جی وی سی بابا مب ابن کاندم و که م یگی ندیدیم . اما گرافیک فیر و دووم خداییش خفن و بالا بود ... اما این دیگه اند گرافیک بید فعلا . اقا معلوم نشد این 12 سی دی هست یا نه ؟ اخه این نسخه ای که من دادم مال ایکس باکسه نه پی سی ..پی سی 3 سی دی بیشتر نیست سه پکم داره با نام پین کیلر (ارامبخش) خارج از جهندم ... که موتور گرافیکیشو اصلا با حال نساختن لامصب خیلی کند میشه .... بچه مچه هم توش زیادن . در کل اصلا حال نم یده یه زار نمی ارزه . اینم بگم اگه کسی خواست این پک اپدیتشو بازی کنه خوب درسته 2 سیدیه اما باید پین کیلر نصب باشه .(نکته ی انحرافی اینکه حوا ( ایوه ) که تو سری اول پین کیلر لخت تشریف داشتن (البت بالا تنه پایین تنه الله و اعلم . (ما که چیزی ندیدم ) ) یه bra (همون سینه بند دار شده ... حجابشو رعایت کردن .ن تا اینو دیدم از خنده مردم . در ضمن قیافه ها هم تو دموها مزخرف تر شده ... و از اونجایی که بازی تموم میشهه یعنی تو جهندم . بازی از اونجا که فلنگ و میبندن و در میان شروع میشه ... این ادمکاش (شیطونکار و میگکم )ادمو یاد ارباب حلقه ها میندازه . (فک کنم این دمو سازاش بد جوری جو گیر ارباب حلقه ها شدن ... به هر حال ... میل خودتونه . اما توش یه نمه زده و خفن رفته . حالامیل خودتونو برید باز یکنید و حالشو ببرید . من که خیلی حال کردم از بازیش ...

اخرش چی شد . کی گفته بود 12 سی دیش هست ؟ کجا هست ؟ هان؟ ممنون
گرافيک condemned بسيار خفنه
حتماً بهت پيشنهاد میکنم بازيش کنی...تو گرافيک fear و doom3 هيچ حرفی برای گفتن ندارن
در مقابل اين بازی...من هر وقت اين بازی رو با گرافيک high انجام میدم ياده
دموهای ps3 میيفتم

Master
06-02-2006, 12:42 PM
جدی؟ مال پی سیه؟ کارت گرافیک چند می خواد؟ چقدر رم؟ سی پی یو ؟

piishii
06-02-2006, 02:55 PM
سلام.
آره حسین جان مال کامپیوتر 7 تا سیدی هم هست من که هنوز نصبش نکردم اما معلوم گرافیکه سنگینی میخواد البته من که فکر نکنم برام مشکلی پیش بیاد.

Master
06-02-2006, 03:54 PM
سلام.
آره حسین جان مال کامپیوتر 7 تا سیدی هم هست من که هنوز نصبش نکردم اما معلوم گرافیکه سنگینی میخواد البته من که فکر نکنم برام مشکلی پیش بیاد.
اره دیدم . رفتم تو سایتش یه ساعت نشستم با این دایال اپ فکستنی تریلرشو دیدم . منو باش اول داشتم خود بازی و دنلود می کردم . :blink: :blink: :blink: زده بود دمو . منم فکر کردم دموشه ..بعد دیدم نوچز .... حالم بدجوریگرفته شد ..اما بعدش کشف کردم ویدووهاش کجاست . جالبن ... مگه امین تو گرافیکت چنده؟6600 ;) مال من مزخرفه 5500 هستش . فک کنم باید بزارم لب حوض ابشو بخورم نه؟

JVC
06-02-2006, 06:41 PM
با گرافيک 5500 هم فکر میکنم بياد
ولی گرافيک رو بايد رو low بزاريد
6600 خوبه واسه اين بازی فقط يادتون نره که sync رو حتماً off کنيد
در ضمن اين بازی فقط رو درايو ntfs نصب میشه و گرنه وسط نصب error میده.
سازنده بازی fear همين condemned هست
ولی خيلی جذاب تر و قشنگتر از fear اين بازی

Master
06-03-2006, 06:00 PM
چقدر رم می خواد و سی پی یو؟
با 2.4 چطوره؟

JVC
06-04-2006, 02:34 AM
چقدر رم می خواد و سی پی یو؟
با 2.4 چطوره؟
cpu شما خوبه
حد آقل رم هم 512
گرافيکتم حتماً 128 mb بايد باشه

Master
06-04-2006, 12:03 PM
ببینم جی وی سی جان گرافیک شما چنده ؟ منظورم کارت گرافیک و مدلشه ؟ که این بازی رو رو high بازی میکنی؟

JVC
06-04-2006, 03:54 PM
ببینم جی وی سی جان گرافیک شما چنده ؟ منظورم کارت گرافیک و مدلشه ؟ که این بازی رو رو high بازی میکنی؟
من کارتم 6600gt هست...1 گيگ رم ...و cpu هم 2.8
اين بازی رو من همرو میزرم رو high به جز
texture که میزارم رو medium(البته بعضی مراحل رو high هم جواب میده ) و رزوليشن رو هم میزارم 800.600
و sync رو هم off میکنم
بازی بسيار روون و با گرافيک عالی میشه بازی کرد

Master
06-04-2006, 04:25 PM
ببین رزولوشنو بذار روی 1024 یا 1280 تنظیم کن .. خوب . بعد ببین چجوریه؟ تکسچر رو هم های کن . خوب می خوام یه تستی بکنم ... باشه ؟ البته یکی بعد از دیگری. یعنی دیدی که اگه مثلا خیلی کند شد . رزولوشنو بزار رو 1024 تکسچر همون می دیوم باشه ... بعد حالا بکن 1280 . تکسچر می دیوم و بعد برو سر 1024 تکسچر های و دوباره به همین ترتیب اگرم امکان داره یه اسکرین شات از نحوه ی نمایش بازیت بذار ... در ضمن اون Sync(یعنی تطبیق فک کنم بشه ) رو هم on کن . ببین چقدر کند میشه .... و رو رزولوشن چند با ساینک sync جواب میده و رو چه درجه ای از جزییات (texture)
منتظرت هستم

JVC
06-04-2006, 07:01 PM
ببین رزولوشنو بذار روی 1024 یا 1280 تنظیم کن .. خوب . بعد ببین چجوریه؟ تکسچر رو هم های کن . خوب می خوام یه تستی بکنم ... باشه ؟ البته یکی بعد از دیگری. یعنی دیدی که اگه مثلا خیلی کند شد . رزولوشنو بزار رو 1024 تکسچر همون می دیوم باشه ... بعد حالا بکن 1280 . تکسچر می دیوم و بعد برو سر 1024 تکسچر های و دوباره به همین ترتیب اگرم امکان داره یه اسکرین شات از نحوه ی نمایش بازیت بذار ... در ضمن اون Sync(یعنی تطبیق فک کنم بشه ) رو هم on کن . ببین چقدر کند میشه .... و رو رزولوشن چند با ساینک sync جواب میده و رو چه درجه ای از جزییات (texture)
منتظرت هستم
من بازيرو دوهفته پيش 3 شنبه گرفتم و جمعه بازيرو تموم کردم
بد پاکش کردم hitman رو ريختم..هارد من چون 40 هست جا زياد نداره
sync خيلی تو روونيه بازی تأثير داره..يعنی وقت off میشه کلی تأثير داره
من با texture ماکزيمم هم اين بازيرو رفتم
فقط بعضی جاها که فضا باز میشه گير میکنه
ولی باشه من بازيرو دوباره نصب میکنم و اينايی که گفتيرو انجام میدم ببينم چجوری میشه
خبرشو بهت میدم
رو رزوليشن بالا هم میشه بازی کرد
ولی يه نمه گير داره که من حال نمیکنم

Master
06-04-2006, 10:32 PM
باشه پس ودرت دمت گرم ممنونم .