PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با فایروال ویندوز



علی رفیعی
17-04-2006, 12:56
windows detects thats your computer is not currently protected by a firewall.note:windows does not detect all firewall
ویندوز من اکسپی سرویس پک 2 هست فایروالم خاموش شده وجمله بالایی رو مینویسه.در ضمن ویندوز فایروالم هم این جمله رو مینویسه:
due to unidentified problem,windows cannot display windows firewall setting
راستی تمام ویروس ها رااز بین بردم ولی نمی دانم باز چرا فایروالم خوب نمیشه.

piishii
17-04-2006, 13:23
windows detects thats your computer is not currently protected by a firewall.note:windows does not detect all firewall
ویندوز من اکسپی سرویس پک 2 هست فایروالم خاموش شده وجمله بالایی رو مینویسه.در ضمن ویندوز فایروالم هم این جمله رو مینویسه:
due to unidentified problem,windows cannot display windows firewall setting
راستی تمام ویروس ها رااز بین بردم ولی نمی دانم باز چرا فایروالم خوب نمیشه.

نيازي نيست كه شما قسم بديد هركي بتونه كمكتون ميكنه اينكه ميگه اينجوري كه من ميدونم براي اينه كه فاير وال خود ويندوز آپديت نشده كه براي اينكار هم شما بايد اون رو از خود مايكروسافت دانلود كنيد كه ميدونيم كه نميشه !
شما به اون توجهي نكن و اگه خودت فايروال داري كه بهتر . بازم دوستان ديگه كه واردترند ميان كمكتون ميكنن .
اينجا هم همه يك خدا رو ميپرستند ! ;)

*NashenaS*
17-04-2006, 14:22
دوست عزيز سلام...
موردت رو به اين تالار تبريك مي گم...
شما بنا به دلايلي با فايروال ويندوز مشكل پيدا كردي ...
اين مشكل مي تونه به 2 روش حل شه:
1- ويندوز رو تعمير كني...(به سي دي ويندوز نياز داري)
2- يه فايروال جديد نصب كني...
من و قائدتا بقيه دوستان در اينجا به شما فاير وال Outpost رو پيشنهاد مي كنيم...
توي فروم يه سرچ كني پيدا مي كني...
موفق باشي.

reza12100
17-04-2006, 21:36
فایروال ربطی به انتی ویروس نداره که نوشتی تمام ویروسها را از بین بردم
احتیاج به نصب هیچ گونه فایروالی نیست
چون فایروال خود ویندوز به صورت دیفالت(از پیش تعیین شده )غیر فعال است این پیغام را میدهد کافیه روی همون بالونی که این پیغام را میدهد دوبار کلیک کرده و وارد قسمت فایرووال شده وان را turn on کنید و دیگه ان پیغام نشان داده نمیشود
و یا میتونی از طریق cotorol panel --->firewall فعالش کنی
در صورتی که نخواستی از فایروال ویندوز استفاده کنی میتونی یک فایروال دیگه نصب کنی که با نصب فایروال جدید ان پیغام به طور خودکار از بین میره