مشاهده نسخه کامل
: تاپیک اختصاصی تیم ملی آلمان
صفحه ها :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
11
12
یه سوال! از خداداد کارشناس تر نداشتن؟!:31:
راستی تبریک میگم به هوادارای آلمان... قدم اول رو محکم برداشتند! خداییش بازیه قشنگی هم بود... به خصوص اواسط و اواخر نیمه اول! در کل استرالیا شعور تیمی مثل غنا رو نداشت که اولین هدفش حداقل گرفتن مساوی باشه! عمق دفاشون هم فجیع بود! نهایتا تیمی که اینقدر ضایع بازی میکنه، همون بهتره که ببازه!:31:
خیلی موتشکریم!انگلیسی:46:
سوخ فاین داخ سین(زبون آلمانی)لطفیدین!:46:
romantic
14-06-2010, 14:54
گروه D. 1. آلمان ۲٫ استرالیا ۳٫ صربستان ۴٫ غنا
آلمان – استرالیا؛ دوربان، یکشنبه ۲۳ خرداد ۸۹، ساعت ۱۷:۳۰ به وقت ایران
صربستان – غنا؛ پرتوریا، یکشنبه ۲۳ خرداد ۸۹، ساعت ۲۲ به وقت ایران
آلمان – صربستان؛ بندر الیزابت، جمعه ۲۸ خرداد ۸۹، ساعت ۱۵ به وقت ایران
غنا – استرالیا؛ روشتنبورگ، شنبه ۲۹ خرداد ۸۹، ساعت ۱۵ به وقت ایران
غنا – آلمان ؛ ژوهانسبورگ، چهارشنبه ۲ تیر ۸۹، ساعت ۲۲ به وقت ایران
استرالیا – صربستان؛ چهارشنبه ۲ تیر ۸۹، ساعت ۲۲ به وقت ایران
فکر کنم باید به این ساعتها یک ساعت اضافه بشه. (اگر اشتباه نکنم از اون نرم افزار جاوا استفاده میکنی:31:)
ضمنا منم این برد رو به همه طرفدارای آلمان تبریک میگم.
از یه بابت دیگه هم خوشحالم و اونم اینکه با مساوی انگلیس جلوی آمریکا احتمال دوم شدنش هم هست و خیلی عالی میشه که تو یک هشتم آلمان بگیره نفله اش کنه
پیش به سوی قهرمانی
منم تبریک میگم به همه دوستان پیروزی آلمان بزرگ رو
دوستان برنامه کامل وجامع همراه باساعت محلی(تاپیک خودمون صفحه23)
---------- Post added at 04:02 PM ---------- Previous post was at 03:58 PM ----------
از یه بابت دیگه هم خوشحالم و اونم اینکه با مساوی انگلیس جلوی آمریکا احتمال دوم شدنش هم هست و خیلی عالی میشه که تو یک هشتم آلمان بگیره نفله اش کنه
دوست داشتم میشود ما آلمانهای p30با این انگلیس های اینجا هم یه بازی میکردیم.!!!نابودشون میکردیم:31:
پیش به سوی قهرمانی
هواداراتون چه زشتند :دی...............فقط هوادارای برزیل...........lol :دی
تماشاچی های شما خیلی خوشگلن؟!سلتیک های ککی مکی!
قیافرو :31:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
errmiiجان گفته برزیل!!نه انگلیس!!:31:
AlamtabC
14-06-2010, 15:18
Thank's God
خوب شد مصدوم ندادیم فراموش کرده بودم منم به همه تبریک می گم خوش باشید تاپیک رو هم بترکونین اما نوشیدنی زیاد نخورین هنوز اولین بازی بود یه موقع زبونم لال به فینال نمی رسید.
attractive_girl
14-06-2010, 16:10
اولين بازي جام جهاني بود كه كامل ديدم .
واقعا گلاي قشنگي زد آلمان.
بازي قشنگي بود...
تبريك ميگم به طرفداراش.
سعي كنيد به طرفداراي همه ي تيم ها احترام بذارين ....
چرخه فوتبال هميشه به نفعتون نميچرخه...
petter jackson
14-06-2010, 16:42
چقدر حال مبده وقتی آلمان میبره.آنقد خوشحالم که می خوام بترکم...زبونمو گاز می گیرم....بترکه چشم حسود؟
بازی قشنگی بود اینقدر زیبا که فردوسی پور که همیشه ضد جرمنی بوده اعتراف کرد که آلمان زیبا بازی می
کنه.. افتخار کار جایی بیشتر میشه که تیم زیر 24 روانه آفریقا شده..
این جام ، جام افتخارو جاودانگیه..
پیش بسوی قهرمانی
تازه هاي جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي؛سرمربي تيم فوتبال آلمان: انتظار نتيجه بهتري را داشتمسرمربي تيم ملي فوتبال آلمان پس از برتري چهار بر صفر برابر استراليا در اولين مسابقه خود در جام جهاني 2010 گفت که انتظار نتيجه بهتري در اين بازي را داشته است.
به گزارش باشگاه خبرنگاران ،به نقل از سايت فيفا، "لوکاس پودولسکي"، "ميروسلاو کلوزه"، "توماس مولر" و "کاکائو" گلزنان آلمان در اين بازي بودند، در حالي که استراليا هم از دقيقه 56 به دليل اخراج "تيم کاهيل" 10 نفره به بازي ادامه داد.
"يوآخيم لاو" سرمربي آلمان بعد از بازي گفت: هنوز هم جاي پيشرفت براي اين تيم وجود دارد، چرا که دفاع ما خيلي خوب کار کرد و از ضد حملات بسيار راضي هستم. وي افزود: در مورد بستن فضاي بين دفاع و خط مياني فکر مي کنم که زيادي دفاعي بوديم و بايد روي اين قسمت بيشتر کار کنيم.
لاو ضمن تقدير از عملکرد تيم جوانش که تسلط بازي از ابتدا تا انتهاي مسابقه را در دست داشتند، افزود: از اين که مي بينم تيم توانسته تاکتيک هاي من را در زمين اجرا کند، خيلي خوشحال هستم.
وي گفت: تيم استراليا از ابتدا تا پايان دفاع کرد و ما مجبور شديم حملات خود را تغيير بدهيم. فکر مي کنم خيلي خوب بازي کرديم و گل هاي بسيار زيبايي زديم.
اين مربي اظهار داشت: با اين پيروزي خيالمان راحت شد، چرا که اولين مسابقه هميشه فشار زيادي را به بازيکنان وارد مي کند.
وي گفت: پيروزي در اولين بازي هميشه براي بالا بردن اعتماد به نفس مهم است، اما بايد تمرکز خود را حفظ کنيم، چون مي خواهيم حداقل به دور بعد برسيم.
لاو در پايان با بيان اين که تحت تاثير عملکرد کاکائو که به عنوان بازيکن ذخيره وارد زمين شد، قرار گرفته است، خاطر نشان کرد: ما گزينه هاي زيادي در هر پست داريم، اما کاکائو در اردوي هاي تدارکاتي عالي بود. /
منبع:سایت باشگاه خبرنگاران
errmiiجان گفته برزیل!!نه انگلیس!!:31:
آخه طرفدار انگلیس بود
میشایل بالاک:بچه هاخیلی خوب بود.آفرین صدآفرین فرشته های روی زمین...ولی حیف که جای من خالیه:31:. البته برای شادی!!!:27:
باستین جام خوب پر کرده...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب حالا دیگه غرور نگیرتتون...این فقط قدم اول بود.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Masoud King
14-06-2010, 17:37
سلام سلام
تبريك به همه خيلي برد دلچسبي بود....البته بايد يه هشتايي ميزدن كه نزدن...
كلوزه هم هم تو بازي هاي مهم تر اينقدر موقعيت خراب كنه كه ديگه واقعا كارش تمومه...
به اميد قهرماني
بازتاب پیروزی آلمان بر استرالیا در رسانههای بینالمللی
نشریات اسپانیا:
آس: «خونی تازه توأم با قابلیتها و ارزشهای قدیمی! تیم ملی آلمان با داشتن کارگردانی به نام اوزیل تازگی و نوآوریای را به نمایش گذاشت که حاکی از بازی جذاب و توانایی این تیم برای رقابت با دیگر تیمهاست.»
مارکا: «ما با تیم تازهای از آلمان سروکار داریم؛ تیمی که خواهان توپ است و با دقت تمام با آن بازی میکند. فوتبال آلمان فوتبالی است با نوای ویلون.»
نشریات بریتانیا:
تایمز: «هر چه آلمان بیشتر دستخوش تغییر میشود، به همان اندازه نیز چیزها ثابت میمانند. در زمین، آلمانیها حضور داشتند، اما نه آلمانیهایی که ما میشناسیم. تیم آلمان ترکیبی بود که در آن رگههای رقصندگان باله به همان اندازه به چشم میخورد که صلابت بولودوزرها.»
دیلی میل: «انگلیس، مواظب باش! آلمان در انتظار است! عملکرد آلمانها غافلگیرکننده، فوقالعاده، بیرحمانه و پر از سبکبالی بود. »
نشریهی سان: «آلمان با دادن درس واقعی فوتبال در دیدار با استرالیا، رقابتهای جام جهانی را نورانی کرد و آخر هفتهای پر از بیچارگی را برای فوتبالدوستان بریتانیا تکمیل ساخت. نخست نتوانستیم آمریکا را شکست دهیم و بعد هم شاهد آن بودیم که دشمن دیرینه ما چگونه رفقای استرالیایی ما را له میکند. جناب آقای بلاتر، آیا میتوانیم تورنمنت را از نو آغاز کنیم؟»
دیلی میرور: «تصور اینکه آلمانها بار دیگر به فینال مسابقات راه یابند، ده برابر اعصابخردکنتر است تا صدای این "وو وو زلاها" (شیپورهای پلاستیکی در جام جهانی).»
نشریات فرانسه:
لوموند: «آلمان در برابر استرالیا شعلهور شد. پس از اولیندیدارهای دلسردکننده در جام جهانی ۲۰۱۰، دوستداران فوتبال بیصبرانه انتظار تیم جوان آلمان را میکشیدند. از جام جهانی ۲۰۰۶ به بعد، ما عادت کردهایم که آلمانها تورنمنت را با یک انفجار شروع کنند.»
لیبراسیون: «مصدومیتهای گوناگون این فرصت را برای یواخیم لوو، سرمربی آلمان به وجود آورد که تیم ملی را جوانتر کند و بازی کمجنبش تیم را دگرگون سازد. آلمانها همه را زیر غلتک خود له میکنند، آنهم با چهرهای بازیساز به نام اوزیل که به همه سو دست به شلیک موشک میزند.»
نشریات ایتالیا:
گاتزتا دلو اسپرت: «آلمان توان خود در گلزنی را به رخ میکشد. جوان، چندقومی، موفق، زیبا و حتی ترسآور؛ اینگونه بود تیم ملی فوتبال آلمان. آلمانیها ماجراجویی خود در آفریقای جنوبی را با عملکردی تحسینبرانگیز آغاز کردند.»
لا رپوبلیکا: «دستگاه گلزنی به نام آلمان! استرالیا تنها ناظر وقایع بود و به نظر میرسد که این تیم در عرض چهار سال گذشته نسبتا پا به سن گذاشته است.»
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Masoud King
14-06-2010, 18:48
نخست نتوانستیم آمریکا را شکست دهیم و بعد هم شاهد آن بودیم که دشمن دیرینه ما چگونه رفقای استرالیایی ما را له میکند. جناب آقای بلاتر، آیا میتوانیم تورنمنت را از نو آغاز کنیم؟»
«تصور اینکه آلمانها بار دیگر به فینال مسابقات راه یابند، ده برابر اعصابخردکنتر است تا صدای این "وو وو زلاها" (شیپورهای پلاستیکی در جام جهانی).»
خيلي حال ميكنم كه اين انگليسي ها دارن ميسوزن : دي
+
ولي واقعا اوزيل و مولر عالي بود...
اصلا انتظار نداشتم اوزيل اينقدر راحت بازي كنه..
واقعا تیترای جالبی زدن مخصوصا نشریات انگلیسی! که دیگه علنا اعصاب خوردیشون رو دارن نشون میدن . یبار دیگه دیلی میرور و سان رو بخونید :27:. و دیلی میل که گفته : "انگلیس، مواظب باش! آلمان در انتظار است.":21:
خلاصش اینکه یرچم بالاس و ایشالا تا بالا بردن جام بالا میمونه .
وضعیت بحرانی اردوی دشمن:
گزارش خبرگزاري فارس، در تمرين امروز تيم ملي انگليس وين روني، جو كول و لدلي كينگ غايب بودند.البته مسئولان تيم انگليس سعي ميكنند غيبت اين 3 بازيكن را عادي جلوه دهند.آنها ميگويند لدلي كينگ دچار مصدوميت شده و بايد زير نظر پزشك تيم فيزيوتراپي كند. البته اعلام شده كه اين بازيكن به دليل مصدوميت جام جهاني را از دست داده است.
روني نيز به گفته كاپلو از ناحيه زانو دچار ضرب ديدگي است اما مصدوميتش جدي نيست اما در مورد غيبت جو كول هيچ توضيحي ارايه نشده است و فقط گفتهاند او به دليل خستگي نياز به استراحت بيشتري براي ريكاوري داشته است.
برخي از رسانهها مدعي هستند فابيو كاپلو با اين بازيكنان دچار اختلاف نظر است و با آنها مشكل دارد.
انگليس در اولين ديدارش برابر آمريكا به تساوي يك بر يك رسيد.
از یه منبع نیمه موثق شنیدم که رونی کلا جام رو از دست داده(توی تاپیک آرژانتین بود!!)
آلمان - استرالیا
.German.
14-06-2010, 19:12
می بینم که طرفداران تیم های دیگه خیلی هاشون اومدن اینجا تبریک گفتن پیروزی مقتدرانه ما رو جز انگلیسی ها
واقعا ببین حسادت چه می کنه! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عرفان جان دستت دردنکنه عکس هاخیلی قشنگن.
همون طوری که انتظار میرفت بازی خوبی بودش ولی معمولا تیم ها بازی اولشون رو با چنین قدرتی آغاز نمیکردن کلا نمایش خوبی بود
می بینم که طرفداران تیم های دیگه خیلی هاشون اومدن اینجا تبریک گفتن پیروزی مقتدرانه ما رو جز انگلیسی ها
واقعا ببین حسادت چه می کنه! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اشکان جان یکی دوتاشون اومدن تبریک گفتن!!!
Mojtaba N87
14-06-2010, 19:19
دوستان بهتر نیست فقط مهم فوتبال باشه؟ چرا دشمنی سر این چیز های بی ارزش!
آلمان و انگلیس و برزیل و هرجای دیگه قهرمان شه واسه ما چیزی عوض نمی شه . فقط اینجا دوستیامون رو خراب کردیم و جو رو غیر دوستانه.
طرفدارای هر تیمی هم اگه اشتباهی کردن دلیل نداره تیم دیگه مقابله به مثل کنه . هنوز شروع جام جهانیه و چیزی مشخص نیست
.German.
14-06-2010, 19:20
استرالیا سبک فوتبالش انگلیسیه
و کلا میراث دار فوتبال انگلیس هست
به عبارتی برد پر گل دیشب به نوعی تحقیر فوتبال انگلیسی به دست فوتبال آلمانی بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
AlamtabC
14-06-2010, 19:30
من هم با جناب Mojtaba N87 موافقم و ازش تشکر می کنم شادی بُرد آلمان و غم باختش فقط واسه ماست نه واسه کسی دیگه اصلا هر کی هر نظری داره بگه بقیه هم می تونن ببینن اما این همه عکس العمل که در مورد نمی دونم هوادارای ما خوشگلن یا برزیلیا اصلا مهم نیست مهم شخصیت آدماس که من فکر می کنم هر کسی خوب تونسته خودش رو نشون بده.
یواخیم لو آرام و مؤثر
یواخیم لو، دستیار کلینزمان، طبق سنت فدراسیون فوتبال آلمان، پس از سرمربی جانشین او شد. بسیاری حضور لو در کسوت سرمربی تیم آلمان را، در حالی که دوران بازی و مربیگری موفقی را نگذرانده، به حساب بخت بلند او میگذارند.
لو در سومین روز از ماه فوریهی ۱۹۶۰ در شهری در منتهی الیه جنوب غربی آلمان به دنیا آمد. او فوتبال خود را از تیم محل تولدش "شونا" آغاز کرد و تا پایان دوران بازی سابقه حضور در تیم هایی هم چون آینتراخت فرانکفورت، فرایبورگ و کارلسروهه را تجربه کرد. لو که بیشتر در تیم های دسته دوم بازی می کرد (۲۵۲ بازی و ۸۱ گل)، مجموعا ۵۲ بار در لیگ دسته اول فوتبال آلمان به میدان رفت و ۷ گل هم به ثمر رساند.
لو نه در فوتبال آلمان چهره برجسته ای بوده و نه در عرصه بینالمللی، چه در کسوت مربی و چه به عنوان بازیکن، موفقیت قابل ذکری کسب کرده است. تنها افتخارات او در خارج از مرزهای آلمان، مقام سوم جام جهانی ۲۰۰۶ در کنار کلینزمان، و نایب قهرمانی اروپا در سال ۲۰۰۸ به عنوان مربی بوده است.
به اعتقاد برخی، بخت بلند لو او را تا جایگاه فعلی بالا آورده است. بعضی دیگر اما معتقدند که تلاش، نظم و تمرکز بر روی هدف، بهعنوان ویژگی های شخصیتی مربی کنونی تیم ملی فوتبال آلمان، مایه پیشرفت او بوده اند. به هر حال نمی توان انکار کرد که لو در میان هم قطاران خود از بهترین هاست و هم در فدراسیون و هم در میان شاگردانش در تیم، جایگاه ویژه ای دارد.
لو فوتبالیست بدی نبود، اما نامش هیچ گاه بهعنوان یک بازیکن کلاس اول مطرح نشد. لو با مجموع ۸۸ گل (تنها ۷ گل در دسته برتر) هنوز هم رکورد دار گل زده در منطقه جنوب غربی آلمان است.
جایی که نام لو برای نخستین بار به عنوان مربی بر سر زبان ها افتاد، باشگاه اشتوتگارت بود. این تیم با هدایت لو قهرمان جام حذفی آلمان شد و به فینال جام جامداران اروپا در سال پس از آن راه یافت. لو با وجود این، فصل بعد از آن از سمت خود برکنار شد و برای مربیگری به ترکیه رفت. اتریش ایستگاه بعدی این مربی آلمانی بود، پیش از این که باز هم به آلمان بازگردد.
یواخیم لو که همواره در پی مکان ثابتی برای فعالیت مداوم بود، سرانجام پس از رقابت های قهرمانی اروپا در سال ۲۰۰۴، بهعنوان دستیار یورگن کلینزمان مشغول به کار شد.
لو در تیم آلمان نشان داد که بیرون از سایه نام های بزرگی چون کلینزمان نیز می تواند موفق ظاهر شود. او تیم ملی کشورش را به نایب قهرمانی جام ملت های اروپای ۲۰۰۸ رساند؛ موفقیت بزرگی که چهره آرام و متفکر او در کنار زمین را چندان تغییر نداد.
بسیاری این رفتار لو را نشانی از عزم راسخ او به سمت هدف و علاقه او به دوری از جنجال و هیاهو تعبیر کردند. آرامشی که در وجود لو موج می زند، به اعتقاد شاگردانش، می تواند در بازی های حساس نتیجه را تغییر دهد.
یواخیم لو به خوبی به کار خود آگاه است و می داند که یک تیم چه خصوصیات تاکتیکی ای باید داشته باشد. او با تلاش، نظم و حوصله بازیکنانش را برای حضور در برابر حریفان، هم از لحاظ ذهنی و هم از لحاظ جسمی آماده میکند. لو تا کنون نشان داده که می توان با سخت کوشی نتیجه گرفت، حتی اگر استعداد کافی یا اعتماد به نفس کامل در تیم وجود نداشته باشد.
جدی ترین آزمون یواخیم لو برای اثبات نظریه هایش، بدون شک جام جهانی ۲۰۱۰ آفریقای جنوبی خواهد بود. جایی که لو با تیمی جوان به جنگ بزرگان فوتبال میرود.
کارنامه یواخیم لوو در مقام سرمربی تیم ملی فوتبال آلمان در یک نگاه:
۴۶ بازی / ۳۲ برد / ۸ تساوی / ۶ شکست / نایب قهرمانی اروپا در سال ۲۰۰۸
منبع : رادیو صدای آلمان (دویچه وله)
---------- Post added at 08:37 PM ---------- Previous post was at 08:37 PM ----------
AlamtabC
14-06-2010, 20:06
در ضمن خدمت دوستان ژرمنی عرض کنم موزیک های جام جهانی رو اگه نمی دونید می تونید از سایت gigadl.net بگیرید. خیلی قشنگن مخصوصا آهنگ شهر فرشتگان و Commiccon Komodo .
گل ها و هایلایت های بازی آلمان و استرالیا به همراه خود بازی رو از اینجا دانلود کنید:
AlamtabC
14-06-2010, 20:40
ادرس لینک فول آلبوم جام جهانی 2010 :
mohsen3544
14-06-2010, 21:09
کلی کیف کردیم.واقعا بازی فوق العاده ای بود و یک مانور خوب برای سرافرازی بازیکنان پر انگیزه اما جوان آلمان بود.من واقعا خوشحالم.
AlamtabC
14-06-2010, 21:20
در ضمن دوستان پست اولی موزیکاش مربوط به کمپانی های اسپانسر بازی هاس و موزیک اتحاد مردم افریقا و کاملا با پست دوم متفاوته .
بچه ها من بازي غنا - صربستان رو نديدم .
-
كدومشون قويتر بود ؟
titanium_zarin
14-06-2010, 22:33
بچه ها من بازي غنا - صربستان رو نديدم .
-
كدومشون قويتر بود ؟
جفتشون فوتبال جون داري بازي ميكنن....
واقعا سفتن ....
ولي ميزنيمشون ....
Hectorist
14-06-2010, 22:56
چه تیمی جمع کردن آلمانیا امسال!
بیان بالا خیلی خوب میشه. فوتبال خوبی بازی کردن دیشب D:
sina1415
15-06-2010, 00:14
چه تیمی جمع کردن آلمانیا امسال!
بیان بالا خیلی خوب میشه. فوتبال خوبی بازی کردن دیشب D:
بیاد بالا ..... بابا آلمان قهرمانه.. با بازی تیم هایی که من دیدم شاید برزیل و اسپانیا واسش سخت باشن .. بزار بازی اونها رو هم ببینیم ...
Hectorist
15-06-2010, 00:22
بیاد بالا ..... بابا آلمان قهرمانه.. با بازی تیم هایی که من دیدم شاید برزیل و اسپانیا واسش سخت باشن .. بزار بازی اونها رو هم ببینیم ...
دیگه اینطوریام که نیست که!
باید به طرف دیگه ی قضیه هم نگاه کرد. آلمان جلوی استرالیا بازی کرد و چنین نتیجه ای گرفت. باید دید میتونه به قول شما جلو اسپانیا و برزیل و آرژانتین هم اینطوری بازی کنه یا نه. ولی کلا تیم خوبی بود. کاملا هماهنگ بودن با هم و سبک خاصی داشتن. به نظرم بهترین بازی جام تا حالا بازی آلمان و استرالیا بود.
MnX_2009
15-06-2010, 00:43
سلام دوستان من به هواداران آلمان تبریک می گویم
با بازی امشب ایتالیا با پاراگوئه
ایتالیا شانس قهرمان شدن رو نداره
بیشتر بازیکن های ایتالیا سن شون بالا بود
فعلا که آلمان تنها تیم لایق قهرمانی نشون داده تا ببینیم تیم های دیگه رو.....
khalilpakbaz
15-06-2010, 02:06
سلام
منم یه 10 سالی میشه که از طرفدارهای سرسخت آلمان هستم و واقعا وقتی بازی آلمان رو میبینم خیلی لذت میبرم :40:.
عجب بازی هم داشتیم با استرالیا واقعا فوق العاده بازی کردیم .( فقط باید تو بازیهای بعدی به این راحتی فرصتهای گل رو از دست ندیم)
آلمان واقعا بهترین بازی ها رو انجام میده و اصلا به بازیکن خاصی متکی نیست و یه تیم کاملا یکدست و گروهی هست و این یعنی بلای جون تیمهای دیگه. انشالا به امید قهرمانی.
بازیکنان مورد علاقه منم لام و اشتایگر هستن که فوق العاده بازی میکنن .
خلیل جان(درست گفتم؟)
خیلی خوش آمدی...
نگران نباش آلمان برای هر بازی برنامه خودش روداره.موقعیت ها هم باید بگم بچه ها شل کردن وگرنه یه خورد دقت میکردن8تا میزدیم.
*Batman*
15-06-2010, 04:21
سلام.
آلمان واقعا عالی شروع کرد.استرالیا هم واقعا افتضاح بود.
اما انصافا بازکن استرالیا نباید قرمز میگرفت.کلی به داور فش دادم.(دراکولا!)
این یارو هم (یوسفی بود فکر کنم) گیر داده بود به کلوزه رفته بود رو اعصاب.گل که زد دهنش بسته شد.
آلمان حتما به عنوان تیم اول از گروهش صعود میکنه.
Mojtaba-MCI
15-06-2010, 09:16
این یارو هم (یوسفی بود فکر کنم) گیر داده بود به کلوزه رفته بود رو اعصاب.گل که زد دهنش بسته شد.
البته فردوسی پور بود که گزارش میکرد...
دوستان تعداد SMS ها رو حال کردین؟! بالای دو میلیون و پانصد هزار تا!!! این نشون دهنده اینه که انگلیس و ایتالیا عمرا به اندازه آلمان طرفدار نداره!!:27:
خصوصا که همه بازیها توی یک ساعت پخش شده!
[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[U[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mehrdad8086
15-06-2010, 10:11
انسجام تیمی بازیکن جوان ....
آلمان تکیه رو یه بازیکن خاص نمی کنه....
تیم تیم تیم ....و این رمز موفقیت اونهاست...
به امید پیروزی...
المان تیم خوفیه :31: مثل بولدزر از رو همه تیم ها رد میشه :31:ولی این چیزی از ارزش های انگلیس کم نمی کنه :31: و دلیل نمیشه ما حال المان رو تو فینال نگیریم :31:
AlamtabC
15-06-2010, 11:07
خوب ایتالیا رو هم دیدم (جمع نمی بندم چون هیچ کس تو بحث شرکت نمی کنه) هر چند که تیم بسیار بدی بود اما اون ها همیشه همینطوری تا فینال میان و اصلا کیفیت بازی ندارن یادمه یکی از هواداراشون بعد بازی با استرالیا سال 2006 از بازی تیمش اصلا راضی نبود هر چی من می خواستم راضیش کنم که حالا بردین دیگه می گفت نه خیلی وضعمون خرابه اما باز تا فینال اومدن هر چند که با تیم امسالشون خیلی بعیده.
المان تیم خوفیه :31: مثل بولدزر از رو همه تیم ها رد میشه :31:ولی این چیزی از ارزش های انگلیس کم نمی کنه :31: و دلیل نمیشه ما حال المان رو تو فینال نگیریم :31:
از رویاروی باشما خوشحالیم وبا کمال میل استقبال میکنیم.
پیش بسوی قهرمانی
وقتی با تی شرت آلمان می رم تو خیابون به خودم و آلمان افتخار می کنم:5:(البته جانم فدای ایران):20:
همه می گفتن المان شانس نداره حتی بکن باور می گفت المان برای بالا اومدن از گروهش خیلی باید تلاش کنه.
تازه استرالیا هم تیم بدی نیست . جام جهانی قبل که خوب کار کرد.
MehdiAkhbari
15-06-2010, 11:58
يه تفاوت بين قوتبال آلمان و ايتاليا در اين جام:
آلمان اونقدر خوب بازي كرد كه فردوسي پور هم ناچار به تعريف كردن از اونها مي شه ولي ايتاليا اونقدر بد بازي كرد كه حتي مزدك هم جز بدكويي از اون كار ديگه اي نمي تونست بكنه.
tazevared12
15-06-2010, 12:14
میبینم که از همین الان خودتونو برای دوم شدن تو گروهتون حاضر کردید که "یه هشتم" به المان نگیرید! :5:
tazevared12
15-06-2010, 12:23
برو بچ تیم آلمان رویایی تون کدومه؟ آلمان 90 یا 74
خداییش آلمان 90 نازتره
یه جا سراغ دارم 450 عکس ناب از لوتار ماتئوس اُس طوره ! :18:
دوس داشتید بگید پیداش میکنم لینک میذارم
hamid_diablo
15-06-2010, 12:59
آلمان اونقدر خوب بازي كرد كه فردوسي پور هم ناچار به تعريف كردن از اونها مي شه ولي ايتاليا اونقدر بد بازي كرد كه حتي مزدك هم جز بدكويي از اون كار ديگه اي نمي تونست بكنه.
ایتالیا رو هم اگه کسی بد نگه ملت خودشون عاقلن و میبینن که ایتالیا لیاقت قهرمانی 4 سال پیش نداشت
تو بازی آلمان هم استرالیا به شدت بد بازی کرد
گل اول و دوم اشتباه دروازبان بود
اخراج هم منصفانه نبود
به هر حال بازی اول بود بازیهای بعدی مشخص میکنه آلمان چعه جایگاهی داره
titanium_zarin
15-06-2010, 13:24
خداییش آلمان 90 نازتره
من كه با 2006 خيلي حال ميكردم ...
AlamtabC
15-06-2010, 13:52
به نظر من آلمان 54 شاهکاره -معجزه برن -شکوفایی اقتصادی آلمان
2 بر صفر آلمان عقبه, بازی بسیار سختیه فینال در مقابل مجارستان المان 3 بر 2 بازی رو می بره و از اون زمان آلمان, آلمان می شه
من فیلم بازی رو هم دیدم بازی بسیار زیباییه.
AlamtabC
15-06-2010, 14:10
ایتالیا رو هم اگه کسی بد نگه ملت خودشون عاقلن و میبینن که ایتالیا لیاقت قهرمانی 4 سال پیش نداشت
اخراج هم منصفانه نبود
اشتباه هاست که تیم هارو به گل میرسونه استرالیا اگه بالا بیاد با چه رویی می خوای حرف بزنی همه می دونیم که استرالیا تو آسیا نفس تیم هارو بریده پس سنجیده حرف بزنیم آلمان استثنایی بود و شک نداشته باشید که اگه 2 بازییه دیگه رو هم همینطوری بازی کنه اسپانیا هم حریفش نمیشه کلا آلمان تیم های متوسط رو خیلی راحت می بره نمونه هاش رو هم همه تو جام های مختلف دیدن اگه آلمان هافبک های استرالیا رو اونطوری غرق نکرده بود و به بازی سرعت نمی داد حتی ممکن بود گل بخوره یه مربی هلندی داره استرالیا که میدونه چه طوری شناور بازی کنه اما مطمئن باش که این آلمان بود که با بازی خودش اجازه تنفس به استرالیا نداد.
AlamtabC
15-06-2010, 14:16
از شما به خاطر گفتن حرف دل تمام ژرمن ها متشکرم اصلا تو صدا و سیما آلمان طرفدار نداره و به خاطر همین یه موج عصبانیت مدام روانه بازی خوب آلمان میشه مطمئن باشید اکثر کارشناس ها هم چون واقعا دیگه نمی تونستن در مورد بازی حرفی بزنن اونطوری در مورد آلمان صحبت کردن چون وقتی زلزله میاد کی می تونه کتمانش کنه ,اونی که زیر آوار مرده و اونایی هم که از عصبانیت نمی دونن چی کار کنن میگن باید بازی بعدی رو ببینیم 18 دوره جام گذشت آلمان 16 تا حضور داشت که 11 تاش رو تو 4 تا بود این کافی نیست
اصلا همین منحصر به فرد بودن و هر کس خواه نبودن آلمان منو دیوونه ی خودش کرده.
Mehdi_Best
15-06-2010, 14:19
سلام به دوستان عزيز
فقط براي اين كه بدونيد چقدر عشق آلمان هستم بايد بگم سال 98 كه ايران و آلمان با هم تو جام جهاني بازي داشتند من دوست داشتم آلمان ببره. (حالا شايد بعضي ها بگن چقدر بي تعصبم به ايران اما به دليل اينكه مي دونستم ايران نمي تونه به جايي برسه دوست داشتم آلمان ببره).
امسال هم مثل هميشه آلمان تيم خوبي روانه مسابقات كرده . البته بيشتر از نيروي جواني بهره مي بره تا معروفيت. شايد از نظر اسم و رسم تيم هايي مثل انگليس - اسپانيا - آرژانتين و برزيل خيلي پرمهره تر باشند اما در دنياي امروز فوتبال اين اسم ها نيستند كه بازي مي كنند.
متأسفانه بعد از قهرماني آلمان در 1990 كه به نظر من يكي از دو تيم اول تاريخ فوتبال آلمان بود بازيكنان بااستعداد در آلمان كمتر پيدا مي شد و نسل ستاره هاي آلمان رو به افول گذاشت. بعد از اون فقط قهرماني ملتهاي اروپاي 96 بود كه با درخشش ماتياس سامر به دست اومد و تا جام جهاني 2002 كه با درخشش اوليور كان و كمي هم شانس (از نظر رويارويي با تيم هاي نسبتاً ضعيف) آلمان به نايب قهرماني رسيد ديگه هيچ جامي نبود كه آلمان توش بدرخشد.
اما از 2002 به بعد و مخصوصاً از موقعي كه كلينزمن و دستيارش تئوريسينش يوآخيم لو (سرمربي كنوني) تيم رو به دست گرفتند و جوان هايي رو به عنوان پديده معرفي كردند آلمان دوباره به اقتدار گذشته اش نزديك شد كه سومي جام جهاني 2006 (هر چند حق آلمان بود كه به فينال برسه و فقط اسير ضدفوتبال مسخره ايتاليا در اون سال شد) و نايب قهرماني 2008 اروپا (كه اين يكي رو واقعاً مي شه گفت يه جورايي حق اسپانيا بود كه اول بشه) هم از نشانه هاي همان اقتدار گفته شده است.
من به عنوان كسي كه از بچگي طرفدار دو آتيشه آلمان بودم (يادش به خير با پسر دايي هايم كه عشق برزيل بودند چه كري هايي مي خونديم) خيلي خوشحالم كه آلمان داره همون آلمان هميشگي مي شه كه همه ازش وحشت داشتند. فقط حيف كه بالاك نيست وگرنه قدرت آلمان دوچندان مي شد.
به اميد قهرماني آلمان
تبریک به همه با 2روز تاخیر
3تا امتحان داشتم تو این 4روز که 2تاشم افتادم ولی فدای سر آلمان:دی
آلمان فوق العاده بازی کرد.من خودم پیشبینی با اختلاف 1گل برد رو زده بودم برای آلمان ولی خب ژرمنا همه رو شگفت زده کردن
اخراج هم منصفانه نبود
دروازبانش که همون مارک شوارتزری بود که طرفدارای انگلیس جمله ای رو که گفته بود آلمانا توی دروازه شخصیت ندارن رو هی با خوشحالی تکرار میکنن.
حالا چی شد همه چی تقصیر اون افتاد؟
هیچ دروازبانی نمیتونست شوت با اون قدرت پودولسکی رو توی اون شرایط بگیره
در ضمن این دیگه خیلی کلیشه ای شده که بگیم تیم مقابل بد بازی کرد و به همین خاطر باخت
درستش اینه که بگیم آلمان انقدر خوب بازی کرد که تیم مقابل نتونست هیچکاری جلوش بکنه
تبریک به همه با 2روز تاخیر
3تا امتحان داشتم تو این 4روز که 2تاشم افتادم ولی فدای سر آلمان:دی
آلمان فوق العاده بازی کرد.من خودم پیشبینی با اختلاف 1گل برد رو زده بودم برای آلمان ولی خب ژرمنا همه رو شگفت زده کردن
خیلی ممنون:20:...منم به شما تبریک میگم:46:
چه زود نتایج امتحاناتون را میدن:دی
ریاضی 1 را چیکار کردی؟:دی
tazevared12
15-06-2010, 14:31
یه آرزوی فوتبالی : کلوزه فقط 4 تادیگه بزنه
Mehdi_Best
15-06-2010, 14:33
خداییش آلمان 90 نازتره
من خودم شخصاً چون سال 90 هر چند كوچيك بودم اما با عشق و علاقه فراوان بازيهاي آلمان و مخصوصاً لوتار ماتيوس رو دنبال مي كردم و بهترين بازيكنان (مثل ماتيوس - فولر - كلينزمن - آندرياس برمه - ليت بارسكي - اوگن تالر - بوخوالد و ...) رو داشت بيشتر با آلمان 90 حال مي كنم اما در تيم 74 هم بازيكنان افسانه اي آلمان بودند (مثل بكن باوئر - گردمولر - سپ ماير - اووه زيلر و ...) و واقعاً انتخاب يكي از اين دو تيم سخته.
هر چند تيم 1980 آلمان هم با داشتن بازيكناني مثل كارل هاينس رومينيگه هم محشر بوده است.
Hectorist
15-06-2010, 14:35
در ضمن این دیگه خیلی کلیشه ای شده که بگیم تیم مقابل بد بازی کرد و به همین خاطر باخت
درستش اینه که بگیم آلمان انقدر خوب بازی کرد که تیم مقابل نتونست هیچکاری جلوش بکنه
دوست عزیز حقیقت که کلیشه نمیشه که! این اصطلاح رو تو هر شرایطی نباید استفاده کرد. شما چه طور میتونی بگی استرالیا بد بازی نکرد؟ کلا تیم امسال استرالیا به شدت ضعیف هست. توی بازی با آلمان بهترین بازیکنشون اخراج شد و تیم یکپارچگیش رو از دست داد. هرچند یکپارچه و دو پارچه به جایی نمیرسیدن مقابل آلمان D:
اینکه آلمان خوب بازی کرد رو درش بحثی نیست اما این رو هم باید قبول کرد که استرالیا تیمی نیست که با توجه به اون بخوایم آلمان رو قهرمان بدونیم. تیمهای بزرگ دیگه ای هستن که در ادامه باید دید آلمان مقابلشون چه کار میکنه.
Mehdi_Best
15-06-2010, 14:44
يادش بخير. سال 90 اولين بازي آلمان با يوگسلاوي سابق بود. يوگسلاوي اون موقع يكي از قدرتهاي فوتبال جهان بود كه به برزيل اروپا شهرت داشت. آلمان با بازي عالي همه بازيكنانش مخصوصاً لوتار ماتيوس 4-1 يوگسلاوي رو خرد كرد (لوتار 2 تا شوت از فاصله 25-30) متري يكي با پاي چپ و يكي با پاي راست زد. اينقدر آلمان با اقتدار بازي كرد كه من همون موقع گفتم اين آلمان قهرمان مي شه. البته نمي خواهم بگم امسال هم چون با 4 تا گل بازي اولش رو برد قهرمان مي شه چون نه استراليا قدرت يوگسلاوي رو داره نه آلمان ستاره هايي در حد ستاره هاي 90 اما خب واقعاً آلمان عالي بازي كرد. در ضمن به عنوان نمونه گلي كه پودولسكي زد رو كدوم دروازه بان مي تونست مهار كنه؟
tazevared12
15-06-2010, 14:46
یادش بخیر 24 سال قبل رو دیوار خونمون با ذغال نوششتم آلمان خوب است - آنروز ها فقط 8 سال داشتم و خوشحال بودم -
حالا پس از اینهمه سال میتوانم کمی نحوه ابراز علاقه ام راعوض کنم و بگم آلمان عشقاست ... گرچه عشق خوب نبود ولی
آلمان همچنان خوب است...:40:
برد مقتدرانه ژرمن ها،چهار گل برای فتح چهارمين جام؟
طرفداران آلمان هميشه صبور بوده اند و می دانند که اين آرامش قبل از توفان است...
کوروش فروديان - وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ و تيم ملی آلمان
ساعت 22.45 به وقت تهران است و مجری و کارشناس های تلويزيون در حال تحليل تيم آلمان هستند. حرف های تکراری و ضد آلمانی مثل هميشه: تيم ماشينی، تيم بی ستاره، بازيکنان مصدوم، جوان و بی تجربه و....بازی در حال شروع شدن است چهره آرام و مطمئن بازيکنان آلمان چيزی خلاف حرف های مجری و کارشناسان تلويزيون را نويد می دهد. حمله خطرناک استراليا در دقايق اوليه شايد دليلی برای صحت حرف های کارشناسان باشد اما طرفداران آلمان هميشه صبور بوده اند و می دانند که اين آرامش قبل از توفان است و اين بازی داستان های زيادی در دل دارد...
تحليل هايی که در اين سايت خوانده ايد در دقيقه 8 شکل واقعيت می گيرد و موقعيت شوتزنی برای پودولسکی ايجاد ميشود و توپی که روی پای پولدی جور شده را چه کسی می تواند مهار کند؟ شايد اگر شوارتزر از قدرت بدنی کمتری برخوردار بود مثل کارتون فوتباليست ها با توپ وارد دروازه می شد! (شوارتزر اصليت آلمانی دارد!)
کلوزه آماده نيست اما می تواند با جايگيری خوب برای خود موقعيت ايجاد کند و اين مهم است. گلی که کلوزه زد تخصص او بود و کپی اين گل را در يورو 2008 باز هم با سانتر لام به ترکيه زد! پس اين اشتباه مدافعين و دروازه بان نيست مهارت کلوزه است و فرقی نمی کند استراليا و ترکيه باشند يا برزيل و اسپانيا! مطمئن باشيد در برابر تيم های بزرگ هم همچين توپی را کلوزه گل خواهد کرد.
آلمان در نيمه اول 6 موقعيت گل ايجاد می کند اما دو گل می زند. اوزيل تمام کننده خوبی نشان نمی دهد و اين نگران کننده است در برابر تيمی مثل اسپانيا و آرژانتين اين همه موقعيت گل ايجاد نخواهد شد و بازيکنانی مثل کلوزه و اوزيل بايد بيشتر دقت کنند.بين دو نيمه خداداد عزيزی بهترين حرف کارشناسی اش در مورد اين بازی را می زند که اين بازی نيازی به کارشناسی ندارد و آلمان واقعاً سر تر از حريف است...نيمه دوم شروع می شود و من به اين فکر می کنم که چطور بادشتوبر و مولر در عرض يک سال از تيم های پايه به بازی در جام جهانی می رسند. در اسکار امسال در هاليوود شگفتی داشتيم و بازيگری ناشناس در نقش Precious کانديد اسکار بود و به قول مجری برنامه اين از Fairytale های هاليوود است، اينجا هم جام جهانی و اسکار فوتبال است، مولر گل سوم آلمان را با زيبايی و مهارت به ثمر می رساند آيا کمتر از يک ماه ديگر يک Fairytale ديگر در اسکار فوتبال و از نوع آلمانی را شاهد خواهيم بود؟
کلوزه از يواخيم لو که به او اعتماد کرد و فرصت داد تا 11 مين گلش در جام جهانی را به ثمر برساند و يک گل با پله اسطوره برزيل و چهار گل ديگر با رونالدو رکورد دار مجموع گل در جام جهانی فاصله داشته باشد تشکر می کند، کاکائو وارد بازی می شود و گل چهارم آلمان را به ثمر می رساند و نشان می دهد که چقدر آماده هست، گومز هم وارد بازی ميشود اما بر خلاف کاکائو نشان می دهد که اصلاً آماده نيست. خوب همه مهاجمان تيم ملی گل زدند به جز گومز....روز های بهتری را برای اين مهاجم آينده دار تيم ملی آرزومنديم.
بازی به قول انگليسی زبان ها Walk in the park بود و يک بازی تمرينی خوب برای آلمان. متاسفانه دفاع آلمان به جز يک صحنه اصلاً مورد محک قرار نگرفت اما خط حمله با خلق بيش از 9 موقعيت گل مسلم نشان داد در شرايط خوبی است ، با کمی دقت به راحتی می شد خاطره هشت گل به عربستان را زنده کرد! تيم به قدری خوب بازی کرد که گزارشگر تلويزيون هم از بازی آلمان تعريف کرد و به جز کنايه زدن هميشگی ريشه لهستانی داشتن کلوزه و پودولسکی چيزی برای کم کردن ارزش های آلمان پيدا نکرد. اميدوارم رقم دو ميليون و پانصد هزار پيامک که رکوردی در نوع خودش بود اين پيام را به کارشناسان تلويزيون داده باشد که طرفداران آلمان در ايران چقدر زيادند و از اين به بعد با احترام و دقت بيشتری در مورد آلمان صحبت کنند. هر چيزی که از آلمان انتظار داشتيم در زمين ديديم، شوت، ضربه سر، موقعيت تک به تک و... جوان های تيم ملی در حد خود ظاهر شدند و اميد زيادی هست که امسال اوزيل عنوان بهترين بازيکن جوان را که دوره گذشته پودولسکی کسب کرد به دست بياورد. بعد از بازی بازيکنان زياد خوشحال نشدند چون می دانند تازه شروع کار است و راه طولانی در پيش. ما هم ذوق زده نمی شويم و فکر نمی کنيم تيم ملی قهرمان جهان شده! اما با اين فرض که قرار است تيم ملی بازی به بازی بهتر شود اميدوارانه و خوشحال به انتظار بازی های بعدی تيم ملی می نشينيم
tazevared12
15-06-2010, 14:54
قربون آدم چیز فهم. به راحتی ممکن بود بازی 1-1 شود! اونوقت کی میگفت استرالیا ضعیفه؟
نه اقا ... آلمان فوقالعاده بود
خیلی ممنون:20:...منم به شما تبریک میگم:46:
چه زود نتایج امتحاناتون را میدن:دی
ریاضی 1 را چیکار کردی؟:دی
ندادن
خودم میدونم میفتم:دی
ریاضی 1 رو که تازه اومدم سوال یک رو جواب بدم استاد کارت دانشجوییمو گرفت اسممو با خودکار قرمز یادداشت کرد گفتش که من شمارو نمیشناسم:18:
گفت دانشجویی که قیافشو نشناسم از کلاس من قبول نمیشه:31:
خلاصه یه دعوایی هم باش کردیم و امروز هم پیش معاون آموزشی بودم ببینیم چی میشه:دی
---------- Post added at 03:55 PM ---------- Previous post was at 03:53 PM ----------
دوست عزیز حقیقت که کلیشه نمیشه که! این اصطلاح رو تو هر شرایطی نباید استفاده کرد. شما چه طور میتونی بگی استرالیا بد بازی نکرد؟ کلا تیم امسال استرالیا به شدت ضعیف هست. توی بازی با آلمان بهترین بازیکنشون اخراج شد و تیم یکپارچگیش رو از دست داد. هرچند یکپارچه و دو پارچه به جایی نمیرسیدن مقابل آلمان D:
اینکه آلمان خوب بازی کرد رو درش بحثی نیست اما این رو هم باید قبول کرد که استرالیا تیمی نیست که با توجه به اون بخوایم آلمان رو قهرمان بدونیم. تیمهای بزرگ دیگه ای هستن که در ادامه باید دید آلمان مقابلشون چه کار میکنه.
خب مشخصه که استرالیا ضعیف بازی کرد(نه اینکه ضعیف هست) چون آلمان تمام تاکتیکاشونو خنثی کرد و به جز همون صحنه کرنر هیچ کار دیگه ای نتونستن بکنن
استرالیاییا میخواستن از ضعف آلمان توی عمق دفاعی با زوج جدید فردریش و مرتساکر استفاده کنن که قلب دفاع خودشون اسیر پاسای مداوم آلمانا شد و طبیعی بود که از هم بپاشن.
بازی به قول انگليسی زبان ها Walk in the park بود و يک بازی تمرينی خوب برای آلمان. متاسفانه دفاع آلمان به جز يک صحنه اصلاً مورد محک قرار نگرفت اما خط حمله با خلق بيش از 9 موقعيت گل مسلم نشان داد در شرايط خوبی است
سمت چپ دفاع آلمان واقعا نگران کننده اس:13:
این بدشتوبر اصلا در حد و اندازه ی تیم آلمان نیست
نه دفاع درست و حسابی و نفوذ هم که اصلا نمیکنه:19:
نمیدونم چرا دیئگو کنتنتو دعوت نشده ....تو یکی از بازی های بایرن تو لیگ قهرمانان خیلی خوب کار کرد دفاع خوب+نفوذ های به موقع
قلب دفاع هم با وجود مرتساکر و فردریش زیاد وضعیت خوبی نداره
ای کاش تیم آلمان چندتا فیلیپ لام دیگه هم داشت:دی
مارسل یانسن رو هم بزارن دفاع چپ خوبه،نمیدونم چرا به اون بازی نمیدن
کنتنتو اصلیت ایتالیایی داره
خوب نیست تو آلمان بازی کنه:دی
tazevared12
15-06-2010, 15:16
داداش تازه این 4 تا گل آرامش قبل طوفان بود. حساب کار بیاد دست گروه c و بقیه
هر کسی را به جز این بابا بذارن خوبه:دی
اخه برای زیر 17 سال و زیر 20 سال آلمان بازی کرده:دی
خب دیگه به نظرم خیلی زاقارت بوده که با انجام 10تا بازی تو کل فصل دعوتش کنن تیم ملی
حالا حالاها باید عرق بریزه:دی
tazevared12
15-06-2010, 15:25
من خودم شخصاً چون سال 90 هر چند كوچيك بودم اما با عشق و علاقه فراوان بازيهاي آلمان و مخصوصاً لوتار ماتيوس رو دنبال مي كردم و بهترين بازيكنان (مثل ماتيوس - فولر - كلينزمن - آندرياس برمه - ليت بارسكي - اوگن تالر - بوخوالد و ...) رو داشت بيشتر با آلمان 90 حال مي كنم اما در تيم 74 هم بازيكنان افسانه اي آلمان بودند (مثل بكن باوئر - گردمولر - سپ ماير - اووه زيلر و ...) و واقعاً انتخاب يكي از اين دو تيم سخته.
هر چند تيم 1980 آلمان هم با داشتن بازيكناني مثل كارل هاينس رومينيگه هم محشر بوده است.
آقا مهدی لا اقل یکی دوتا نودی شونو جا میذاشتی تا من بگم :46:.... اینجوری فقط میتونم بگم
پل برایتنر/هارولد شوماخر/ و دیتر مولر موند.
یه جا گفتی با پسر داییت کری داشتی... من بیچاره با کل کوچمون که همه برزیلی بودند-البته یه جوگیر کامرونی هم داشتیم که همش ساق میزد- رقابت میکردم.
یه نکته جالب اینکه تو آلمان هر کی اسمش مولر باشه ، به طور خودکار ستاره تیمه: گرهارد مولر74/دیتر مولر 80/
اندی مولر 94/ وباز هم امسال نمیدونم چی چی مولر !
tazevared12
15-06-2010, 15:34
دوست عزیز حقیقت که کلیشه نمیشه که!...
ای مهربان، به خدا همه این حرفها و تفاسیر،معمای حل شده ایست که آسان شده.1 نفر اگه راست میگفت قبل
بازی از این حرفها میزد.
برزیل ایتالیلای 1970 رو که یادتونه.... منظورمو فهمیدید.:10: لابد ایتالیا بد بود
tazevared12
15-06-2010, 15:38
يادش بخير. ...در ضمن به عنوان نمونه گلي كه پودولسكي زد رو كدوم دروازه بان مي تونست مهار كنه؟
این که دیگه سوال نداره. دروازه بان چیزی به نام الدعیه - با عین بسیار غلیظ - همانطور که تو 2002 هی میگرفت
:27:
ببینید اگه مالدیو جلو برزیل بازی کنه می تونه اصلا خوب بازی کنه؟یا بازی برزیل بازیشونو از هم میپاشونه؟
حکایت این بازی هم همونه به هر حال استرالیا هم از آلمان خیلی ضعیفتره واسه همین نتونستن بازی خودشونو انجام بدن
البته کنتنتو دو رگست مادرش آلمانیه
مونتولیوو هم تو تیم ملی ایتالیا دورگست مادرش آلمانیه
این به اون در :31:
titanium_zarin
15-06-2010, 17:22
انتقاد بكنباوئر از تيم ملي انگليس
فرانتس بکنباوئر بازي تيم انگليس را مقابل حريف آمريکايي «بزن و در رو» خواند و يادآور شد: تيم انگليس با پتانسيل زياد بازيکن، بايستي بازي بهتري را ارائه ميکرد.
وي گفت: آنچه من از تيم انگليس مقابل آمريکا ديدم کيفيت ناچيزي از يک تيم با سابقه بود.
چهره 64 ساله ژرمنها که به عنوان بازيکن و مربي توانسته عنوان قهرماني جام جهاني کسب کند و به عنوان چهره اسطورهاي و قيصر اين ورزش کشورش محسوب ميشود، افزود: آنچه من از بازي انگليس درک کردم، حمايت از حضور يک سري جوان حرف گوش نکن بود که ميخواستند بازي بزن و دررو انجام دهند. باور دارم فابيو کاپلو هيچ گاه چنين خواسته اي نداشته و انگليس براي رسيدن به مراحل بالاتر و موفقيت بايستي در اين مدل بازي خود تجديد نظر کند.
بکنباوئر گفت: براي انگليس با آن همه سابقه و داشتن ليگي که بهترينهاي جهان را جمع کرده، چنين مدل فوتبالي زيبنده نيست.
يادش بخير. سال 90 اولين بازي آلمان با يوگسلاوي سابق بود. يوگسلاوي اون موقع يكي از قدرتهاي فوتبال جهان بود كه به برزيل اروپا شهرت داشت. آلمان با بازي عالي همه بازيكنانش مخصوصاً لوتار ماتيوس 4-1 يوگسلاوي رو خرد كرد (لوتار 2 تا شوت از فاصله 25-30) متري يكي با پاي چپ و يكي با پاي راست زد. اينقدر آلمان با اقتدار بازي كرد كه من همون موقع گفتم اين آلمان قهرمان مي شه. البته نمي خواهم بگم امسال هم چون با 4 تا گل بازي اولش رو برد قهرمان مي شه چون نه استراليا قدرت يوگسلاوي رو داره نه آلمان ستاره هايي در حد ستاره هاي 90 اما خب واقعاً آلمان عالي بازي كرد. در ضمن به عنوان نمونه گلي كه پودولسكي زد رو كدوم دروازه بان مي تونست مهار كنه؟
حرف هات کاملا صحیح ومنطقی هستند.
اما یه نکته هست که میخوام بهش اشاره کنم.
واقع گراترین آدم های جهان آلمان ها هستند،هیچ گاه حرفی رو بدون هدف وغیر منطقی وبدون حساب کتاب نمی زنن..
یادمه 2002 زمانیکه تیم ملی آلمان رفت جام جهانی تمام مردم آلمان،روزنامه هاشون،بازیکن های معرفشون،و....همگی معتقد بودن که آلمان یک بازیکن ونصفی بیشتر نداره وشرایط روبرای موفقیت خیلی سخت میدونستن!!!!!میشایل بالاک اون یکی بود ونصفی هم اولیورکان!!!! اما دیدیدکه آلمان چگونه به فینال رسید.این ثابت نمیکنه آلمان ها اشتباه پیشبینی کردن!نه!این مطلب نشون دهنده سرسختی وجنگندگی بی نهایت آلمانهاست.بله دراوج ناامیدی ،فینالیست جام میشن.
تمام مطالب فوق رو گفتم که برسیم به پیش بینیهای امسال آلمانها!!!
همگی از رسیدن آلمان به نیمه نهایی صحبت میکنند.!!!
دوستان با تفاصیل بالا آلمانها فقط به قهرمانی فکر میکنن وبس.
این رو بوضوح می توان از لابه لای صحبت ها،حواشی وعکسالعملهای بازیکن ها و.....فهمید.
یواخیم لوو آدم فوق العاده جاه طلب و زیاده خواه است.هیچگاه به کم قانع نمیشود.زود خوشحال نمیشود زود ارضاع نمیشود.......با این تیم واین همه حمایت،تنها قهرمانی یواخیم لوو وبازیکنان آلمان را آرام وراضی میکند.
MehdiAkhbari
15-06-2010, 17:51
اخراج هم منصفانه نبود
فرانسه هم 10 دقيقه جلوي اوروگوئه ي10 نفره بازي كرد ولي يه موقعيت هم ايجاد نكرد.ضمن اين كه يه مهاجم از استراليا اخراج شد.كه تاثير زيادي بر تاكتيك هاي دفاعي اونا نداشت.دو گل اول هم كه در زمان 11 نفره بودن استراليا زده شد.
عجب!؟!؟
تاحالا فقط دوتا پیشبینیم درست در آومده!!!!:13:
گند زدم!!!:13:
AlamtabC
15-06-2010, 19:52
پرتقال رو هم دیدیم با عرض معذرت از هوداراشون
کبریتِ بی خطره
titanium_zarin
15-06-2010, 20:44
يوواخيم لوو: اوزيل مي تواند به يك ستاره جهاني تبديل شود
آلماني ها در اولين بازي شان در جام جهاني بسيار خيره کننده ظاهر شدند و موفق شدند با ارائه يک بازي برتر، 4-0 استراليا را شکست دادند. مسوت اوزيل، بازيساز جوان آلماني ها يکي از بهترين بازيکنان اين بازي بود و يواخيم لوو، سرمربي تيم ملي آلمان، به شدت تحت تاثير بازي اين بازيکن قرار گرفته است.
او در مصاحبه با خبرنگاران گفت:" مسوت بازيکني است که کاملا با ايده هاي من هماهنگ است. او در سطح بسيار بالايي بازي مي کند. او مي تواند به راحتي توپ را از آن خود کند و سپس يک موقعيت مناسب به وجود بياورد. او بازيساز تيم است و مي تواند پاس هايي بدهد که دفاع حريف را به هم بريزد.
او بايد در زمين مراقب پاهايش باشد. براي تبديل شدن به يک بازيکن در سطح جهاني به پيشرفت بيشتري نياز دارد و بايد براي چند سال متوالي در سطح بالا بازي کند. اما بي ترديد مسوت اوزيل مي تواند از پس آن بربيايد."
اوزيل نه تنها سرمربي تيمش را شگفت زده کرد، بلکه موجب تحسين ميروسلاو کلوزه، مهاجم باتجربه ژرمن ها نيز شد.
" ما هميشه به دنبال يک شماره 10 بوديم و اکنون آن ا پيدا کرديم. مسوت در تيم آلمان اين پست را از آن خود کرد. او واقعا يک نعمت براي ماست."
ارمغان جنون
15-06-2010, 20:48
دوستان تبریک من رو هم با تاخیر بپذیرید
به امید قهرمانی
سلام دوستان
الان دقيقه 35 بازي برزيله / اين يكي هم ظاهرن مثل پرتغال و ايتاليا مالي نيست !!:13:
بگذريم
راستش فردوسي پور داشت دوباره چرت و پرت ميگفت . گفتم تا يادم نرفته بيام اينجا هم بگم
-
در دقيقه حدود 37 كه بازي صفر صفر هست عادل ميگه :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید :27:
انگار كه كره گل خورده !! :27:
Peji2010
16-06-2010, 00:03
خب اینم از برزیل :27:
من پیش بینی کرده بودم که با دو گل اختلاف برزیل میبره اما با اون گلی که کره زد همه چی به هم ریخت!:13:
ولی واقعا دم کره گرم خوب بازی کرد..:5:
تا به حال عملکرد تیم ملی آلمان از همه بهتر بوده
تا ببینیم اسپانیا چه کار خواهد کرد
Mehdi_Best
16-06-2010, 07:48
آقا مهدی لا اقل یکی دوتا نودی شونو جا میذاشتی تا من بگم :46:.... اینجوری فقط میتونم بگم
پل برایتنر/هارولد شوماخر/ و دیتر مولر موند.
یه جا گفتی با پسر داییت کری داشتی... من بیچاره با کل کوچمون که همه برزیلی بودند-البته یه جوگیر کامرونی هم داشتیم که همش ساق میزد- رقابت میکردم.
یه نکته جالب اینکه تو آلمان هر کی اسمش مولر باشه ، به طور خودکار ستاره تیمه: گرهارد مولر74/دیتر مولر 80/
اندی مولر 94/ وباز هم امسال نمیدونم چی چی مولر !
دوست خوبم سلام
اگه مي بيني اون 2-3 تا ديگه رو هم نگفتم به خاطر اين بود كه گفتم الان بچه ها شاكي مي شن كه كل ارنج اون زمان آلمان رو نوشتم :31:
وگرنه مثلاً توماس هسلر - توماس برتولد - بودو ايلگنر و بقيه هم بودند كه يكي از يكي بهتر و روپاتر بودند. البته توماس هسلر بيشترين معروفيتش رو به خاطر ضربات كاشته ويرانگري كه داشت مخصوصاً بعد از جام جهاني 90 و در ملتهاي اروپاي 92 كه در دقيقه 91 بازي 1-0 باخته به شوروي سابق رو به 1-1 تبديل كرد داشت.
راستي گفتي اندي مولر ياد اون ضربه پنالتي مهارنشدني كه در نيمه نهايي ملتهاي اروپاي 96 به ميزباني انگليس به تيم ميزبان يعني انگليس زد و بعد از گلش حركت پل گاسكويين رو كه بعد از ضربه پنالتي اش شكلك درآورد رو به شكل خيلي خنده داري و در جلوي تماشاگران انگليسي تلافي كرد، افتادم.
---------- Post added at 07:48 AM ---------- Previous post was at 07:46 AM ----------
حرف هات کاملا صحیح ومنطقی هستند.
اما یه نکته هست که میخوام بهش اشاره کنم.
واقع گراترین آدم های جهان آلمان ها هستند،هیچ گاه حرفی رو بدون هدف وغیر منطقی وبدون حساب کتاب نمی زنن..
یادمه 2002 زمانیکه تیم ملی آلمان رفت جام جهانی تمام مردم آلمان،روزنامه هاشون،بازیکن های معرفشون،و....همگی معتقد بودن که آلمان یک بازیکن ونصفی بیشتر نداره وشرایط روبرای موفقیت خیلی سخت میدونستن!!!!!میشایل بالاک اون یکی بود ونصفی هم اولیورکان!!!! اما دیدیدکه آلمان چگونه به فینال رسید.این ثابت نمیکنه آلمان ها اشتباه پیشبینی کردن!نه!این مطلب نشون دهنده سرسختی وجنگندگی بی نهایت آلمانهاست.بله دراوج ناامیدی ،فینالیست جام میشن.
تمام مطالب فوق رو گفتم که برسیم به پیش بینیهای امسال آلمانها!!!
همگی از رسیدن آلمان به نیمه نهایی صحبت میکنند.!!!
دوستان با تفاصیل بالا آلمانها فقط به قهرمانی فکر میکنن وبس.
این رو بوضوح می توان از لابه لای صحبت ها،حواشی وعکسالعملهای بازیکن ها و.....فهمید.
یواخیم لوو آدم فوق العاده جاه طلب و زیاده خواه است.هیچگاه به کم قانع نمیشود.زود خوشحال نمیشود زود ارضاع نمیشود.......با این تیم واین همه حمایت،تنها قهرمانی یواخیم لوو وبازیکنان آلمان را آرام وراضی میکند.
يوسف جان سلام
اتفاقاً هر چي از جام مي گذره و بازي بقيه تيم ها رو مي بينم بيشتر به قهرماني آلمان در اين دوره اعتقاد پيدا مي كنم. ديشب برزيل رو هم ديديم! مال اين حرفها نبود!!! :5: دونگا اصلاً اين كاره نيست.
در مورد جام 2002 هم اگه بالاك به دليل 2 كارته شدن غايب بازي فينال نبود معلوم نبود برزيل بتونه قهرمان بشه. هر چند به غير از غيبت بالاك، اشتباه محرز اوليور كان كه تا بازي فينال ستاره بي چون و چراي مسابقات بود باعث گل برزيل شد.
Mehdi_Best
16-06-2010, 07:54
سلام دوستان
الان دقيقه 35 بازي برزيله / اين يكي هم ظاهرن مثل پرتغال و ايتاليا مالي نيست !!:13:
بگذريم
راستش فردوسي پور داشت دوباره چرت و پرت ميگفت . گفتم تا يادم نرفته بيام اينجا هم بگم
-
در دقيقه حدود 37 كه بازي صفر صفر هست عادل ميگه :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید :27:
انگار كه كره گل خورده !! :27:
يه چيزي مي خوام بگم كه ربطي به آلمان و كلاً جام جهاني نداره. اما چون سوتي فردوسي پور رو گفتي ياد سوتي خياباني در بازي برگشت فينال جام حذفي بين پرسپوليس و فولاد گستر تبريز افتادم كه بد نيست اينجا بگم
در بازي رفت پرسپوليس با يك گل در تبريز بازي رو برده بود
در بازي برگشت بعد از اين كه پرسپوليس گل دوم رو زد ديگه به هيچ عنوان بازي به وقت اضافه و پنالتي كشيده نمي شد (طبق قوانين گل زده در خانه حريفان)
در همين حين خياباني با يك جمله 2 تا سوتي عجيب داد كه من همون موقع به روابط عمومي صدا و سيما زنگ زدم و اين اشتباه و سوتي رو گوشزد كردم. اين جمله رو خودم با گوشهاي خودم شنيدم و ممكنه بعضي از دوستان دقت نكرده باشند روي اين جمله
ايشون وقتي پرسپوليس 2-0 جلو بود گفت:
اگه فولاد گستر اين بازي رو 2-1 ببره!!!! به خاطر قانون گل زده در خانه حريفان بازي به وقت اضافه كشيده مي شه!!!
يكي نيست بگه وقتي پرسپوليس 2-0 جلو هست چطور فولاد گستر مي تونه 2-1 ببره!!!!
تازه اگه فرض كنيم كه اين تيم 2-1 مي برد در مجموع بازي رفت و برگشت نتيجه 2-2 مي شد ولي فولاد گستر به خاطر گل زده بيشتر در خانه حريف برنده مي شد و بازي به وقت اضافه كشيده نمي شد!
:19:
Mehdi_Best
16-06-2010, 07:59
اين مطلبي كه الان مي خوام بگم رو از يكي از سايتها برداشتم كه به خاطر آماري كه در مورد پنالتي هاي زده شده توسط لوتار ماتيوس ذكر شده بد نيست ذكر كنم.
پنالتی آندریاش برمه یکی از تخصصی ترین و دشوارترین پنالتی هایی هست که در تاریخ فوتبال زده شده و با یک کات توی پا ،برمه تمامی هنر خودش رو با مشقت فراوان به خرج داد تا توپ رو در اون گوشه پایین دروازه قرار بده و گوی گوچه آ گلر آرژانتین (دروازه بان پنالتي گير آرژانتين) از مهار اون عاجز بمونه. جالبه بدونید که حاکم بلامنازع ضربات پنالتی یعنی لوتار ماتئوس از زدن این ضربه پنالتی امتناع کرد این در حالی هست که آمار حکایت از رکوردی عجیب برای ماتئوس داره چرا که این ابر بازیکن در دوران فوتبال خودش ۱۴۷ پنالتی زده که ۱۴۶ تای اون گل شده و اون یکی هم توسط گلر مهار نشده بلکه به تیر دروازه اصابت کرده.هر چه ستایش است تو را است ماتئوس کبیر و برمه ی عزیز. برمه هم همیشه در قلب ما آلمان دوستان جای دارد چرا که آخرین نوید بخش شادی آلمان دوستان در جام جهانی او بوده و اخرین قهرمانی رو مدیون هنر این مدافع هنر مند هستیم.
يه نكته ديگه هم كه مي خوام بگم اينكه به غير از اينكه طالب قهرماني آلمان و احياناً آقاي گلي يكي از مهاجمان آن هستيم يه مطلب ديگه كه خيلي طالب اون هستم اينه كه كلوزه بتونه حداقل در اين جام 5 گل بزنه تا به ركورد بيشترين گل زده در كليه ادوار جام جهاني دست پيدا كنه. آخه تا سال 2002 كه رونالدو تونست به ركورد 15 گل زده در تمام دوران حضورش در جام هاي جهاني دست پيدا كنه اين گرد مولر آلماني بود كه تنها با 2 حضور در جام هاي جهاني با 14 گل زده بيشترين گل زده ادوار جام جهاني رو داشت كه رونالدو اين ركورد رو با 15 گل زده شكست. الان با گلي كه كلوزه در بازي با استراليا زد به 12 گل زده رسيده كه اگه 4 گل ديگه هم بتونه بزنه به ركورد 16 گل مي رسه.
ranjbar2009
16-06-2010, 08:40
خدايش تا حالا آلمان يك سر و گردن از همه بالاتر نشون داده. ببينيم امروز اسپانيا چكار مي كنه. شما فكر مي كنيد آلمان تو بازي هاي بعدي و مراحل بالاتر و در مقابل حريف هايي بهتر از تيم در پيت استراليا باز هم همين اقتدار رو نشون بده؟
خدايش تا حالا آلمان يك سر و گردن از همه بالاتر نشون داده. ببينيم امروز اسپانيا چكار مي كنه. شما فكر مي كنيد آلمان تو بازي هاي بعدي و مراحل بالاتر و در مقابل حريف هايي بهتر از تيم در پيت استراليا باز هم همين اقتدار رو نشون بده؟
بعید می دونم امروز اسپانیا بخواد کار خاصی بکنه.. مربی سویس هیتزفلده ؛ که خیلی کارکشتست..!
خوب دوستان برزیل هم که شانسی برد و حقش نبود که ببره
بیخیال
غعلا "با این شاهکار جدید موتورولا حال کنید دوستان ژرمن:11:
دروید ایکس غول جدید موتورولا معرفی شد
حتما" دوستان ژرمن سر بزنن و نظر بدن :
Peji2010
16-06-2010, 12:11
بچه ها دیروز بازی پرتغالو دیدید؟؟ دیدید رونالدو چی گفت؟؟؟؟:18: چقدر تابلو بودا !!!!
امروز اگه اسپانیا هم گند بزنه باید همین امروز جشن قهرمانی رو بگیریم:27:
shahyar1
16-06-2010, 12:35
پرگلترين بازي جام مطعلق به المان بوده وتوي اون بازي نشون داد يكي از شانساي قهرمانيه.تيم جوان المان با تراوت بازي كردونشون داد براي قهرماني اومده.پس با اين تيماي پير مثل برزيل تمام شانس مطعلق به المان هلند اسپانياو البته ارژانتين هم با مارادونا جاي فكر كردن؟
MehdiAkhbari
16-06-2010, 14:01
بچه ها دیروز بازی پرتغالو دیدید؟؟ دیدید رونالدو چی گفت؟؟؟؟:18: چقدر تابلو بودا !!!!
من متاسفانه نتونستم اين بازي رو ببينم.رونالدو چيزي گفت؟
Peji2010
16-06-2010, 14:39
با بازیکن ساحل عاج دعواش شد بهش گفت : ....F..........Y :31:
راحت میشد لبخونی کرد!
به بازیکن ساحل عاج گفت
---- off
دوربین هم نشون داد تو صحنه آهسته
امروز اگه اسپانیا هم گند بزنه باید همین امروز جشن قهرمانی رو بگیریم:27:
پژمان جان..
من میمیرم برای جشن....:31:
نگو، یاد بازی اول آلمان افتادم خیلی حال داد خیلی.....:31:
جشن قهرمانی روکاملا مفصل برگزار خواهیم کرد!!!برنامه های ویژه ای تدارک دیدم:27:
راستی نگفتی اون بچه سوسول(رونالدو)چی گفت؟جان من بگو یه خورده بخندیم:27:
با بازیکن ساحل عاج دعواش شد بهش گفت : ....F..........Y :31:
راحت میشد لبخونی کرد!
ای بی ادب:13:
بیخود نیست اینقدر منفوره:19:
AlamtabC
16-06-2010, 14:55
پیش به سوی قهرمانی, برزیل هم که ... چی بگم اخه اگه آلمان با کره شمالی بازی می کرد دست پایین یه دو جین گل میزد(نقطه ویر گولم میذاریم اصلا هر چی ژرمنا بگن)
پیش به سوی قهرمانی برزیل هم که ... چی بگم اخه اگه آلمان با کره شمالی بازی می کرد دسته پایین یه دو جین گل میزد
هنر آلمان همینه از تیم های درجه دو وسه خوب وراحت نتیجه میگیه.
این جام هم پر از تیم های درجه دو وسه است.
پیش بسوی قهرمانی
Peji2010
16-06-2010, 15:02
پیش به سوی قهرمانی برزیل هم که ... چی بگم اخه اگه آلمان با کره شمالی بازی می کرد دسته پایین یه دو جین گل میزد
میگم کاش قبل از کلمه ی برزیل یه نقطه ای , ویرگولی چیزی میذاشتی! این جوری یه کم بدآموزی داره:31:
tazevared12
16-06-2010, 15:04
ای بی ادب:13:
بیخود نیست اینقدر منفوره:19:
حتما گفته FADAYE U
بعضی وقت ها که میرم تاپیک های دیگه یه سر بزن حالم بد میشه!!!
مخصوصا تاپیک کره شمالی نمیدونم اونا چه منطقی دارن.......از چی دفاع میکنن.... واقعا اعصاب خردکنن...
تاپیک فقط تاپیک مخصوص آلمان
آلمان با تمام وجود دوستت دارم
Peji2010
16-06-2010, 15:16
بعضی وقت ها که میرم تاپیک های دیگه یه سر بزن حالم بد میشه!!!
مخصوصا تاپیک کره شمالی نمیدونم اونا چه منطقی دارن.......از چی دفاع میکنن.... واقعا اعصاب خردکنن...
تازه تو بین این جور تیما کره شمالی خوب خوبشه چون جلوی برزیل بد بازی نکرد من موندم تو تاپیک استرالیا چه خبره :27:
جان پژمان دیشب خیلی متاثر شدم.رفتم توی تاپیکی که یه مقاله درمورد زندگی کره شمالی نوشته بود روخوندم.بعد حرف ها وچرت وپرت های باقی دوستان توی تاپیک اصلی کره(عمومحسن)رو خوندم....
شانس اوردم از شدت عصبانیت مانیتورم رونشکوندم!!
خیلی باید(ح...ی...و...ن)باشیم از تیمی مثل کره شمالی با اون مردم مظلومش حمایت کنیم،که پیروزی های این تیم گرزی بشن روی سر خود ملت کره بخوره.
تصمیم دارم دیگه توی تاپیکشون نرم.....
---------- Post added at 04:28 PM ---------- Previous post was at 04:23 PM ----------
حاکم مطلق فوتبال جهان..
هم او که حکومت برازنده اوست...آلمان
Peji2010
16-06-2010, 16:09
جان پژمان دیشب خیلی متاثر شدم.رفتم توی تاپیکی که یه مقاله درمورد زندگی کره شمالی نوشته بود روخوندم.بعد حرف ها وچرت وپرت های باقی دوستان توی تاپیک اصلی کره(عمومحسن)رو خوندم....
خیلی باید(ح...ی...و...ن)باشیم از تیمی مثل کره شمالی با اون مردم مظلومش حمایت کنیم،که پیروزی های این تیم گرزی بشن روی سر خود ملت کره بخوره.
راست میگیا..! الان منم برای اولین بار رفتم تو تاپیکشون اون چرندیاتو خوندم در حدود 2489 نیوتون بهم نیرو وارد شد! این طرف مث اینکه خیلی قاطه! منم دیگه نمیرم اونجا:19:
بیا درموردش حرف نزنیم.شاید بتونم راحت تر فراموشش کنم.:13:
مرتیکه گوسفند...:13:
راستی پژمان..
بازی هندوراسه.....ببینیم چکار میکنن این دیوانه ها:27:
آرزو ميكنم يواخيم لو پس از جام جهاني سرمربي تيم ملي باقي بماند
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از تاگس اشپيگل، لوكاس پودولوسكي اظهار داشت: اميدوارم يواخيم لو پس از بازي هاي آفريقاي جنوبي نيز مربي ما بماند و بتوانيم زير نظر او كماكان به فعاليت ادامه دهيم.
اين عضو تيم اف.ث.كلن كه چهار سال قبل بعنوان پديده جامجهاني 2006 معرفي شد در محل اردوي تيمش افزود : لو، مربي مسلط و ريزبيني است كه به تمام جزئيات كار تيم ملي و حريفان آشنايي دارد. ما مي توانيم با او به مدارج عالي برسيم.
اين بازيكن 25 ساله افزود: بحث در اين رابطه در شرح وظايف من نيست و به فدراسيون فوتبال برميگردد؛ اما به عنوان يك عضو تيم ملي آرزو مي كنم قراردادش را تمديد كند و همچنان سرمربي ما بماند.
يواخيم لو از چهارسال قبل زمام امور تيم كشورش را برعهده گرفت و همراه با آن به مقام نايب قهرماني اروپا رسيد. وي هنوز برنامه خود را براي ماندن يا ترك تيم پس از جام جهاني مشخص نكرده است.
مطبوعات و رسانه های استرالیا : تیم ملی آلمان درس فوتبال به ما داد
دویچه وله : شکست سنگین ملی پوشان فوتبال استرالیا مقابل تیم ملی آلمان مطبوعات استرالیایی را نیز شگفت زده کرده است.
ملی پوشان فوتبال آلمان شامگاه یکشنبه در نخستین دیدار خود در جام جهانی ۲۰۱۰ به دیدار استرالیا رفتند. شاگردان یواخیم لو در این دیدار در برابر تیمی صف آراستند که به اعتقاد کارشناسان مانع غیر قابل عبوری نبود با این حال نباید دست کم گرفته میشد.
تیم آلمان در این دیدار به رهنمود های سرمربی خود به خوبی عمل کرد : گل در دقایق نخستین، کنترل بازی و استفاده از موقعیت ها. بازی حساب شده آلمان در این دیدار پرگل ترین مسابقهی جام ۲۰۱۰ تا زمان خود را رقم زد.
این برتری بی چون و چرای آلمان واکنش های مختلفی در رسانه های بینالمللی داشت تا جایی که مطبوعات استرالیا نوشتند "تیم ملی آلمان درس فوتبال به ما داد"
Vahid.Mob.14
16-06-2010, 17:20
---------- Post added at 04:28 PM ---------- Previous post was at 04:23 PM ----------
حاکم مطلق فوتبال جهان..
هم او که حکومت برازنده اوست...آلمان
آخ نگو که دوباره یادش میفتم حالت تهوع بهم دست میده.:2::2:.:2::2::2::2:
آقایون اونجا چه قدر خوشخیالن خداییش.:18: آقا اومده با تمام جدیت و قاطعیت هم صد تا پست داده و هم تو امضاش گذاشته کره شمالی قهرمان جام جهانی!!!!!!!!!!!!!!!!! :19::19::19::19::19::19:
اخه آدم خندش میگیره. به قول یه بنده خدایی:27: !!! ننه جون منم میدونه که کره شمالی شانسی برا قهرمانی نداره.!!!:41:
تیمشون باخته بازم کم نمیارن و دست میذارن رو چرندیاتی مثل غیرت بازیکنا و تلاش و اشک شوق کسی که گل زده.:2:
تونی شوماخر دروازه بان اسبق آلمان خواهان ادامه حضور سرمربي تيم كشورش شد
به گزارش خبرگزاري فارس توني شوماخر كه در جام هاي جهاني 1982 و 1986 از دروازه ژرمن ها مراقبت كرد، در برنامه تلويزيوني شبكه دوم آلمان گفت : به نظرم در اين مقطع بهتر است يواخيم لو در مقامش باقي بماند.
وي به عنوان كارشناس اين برنامه افزود : با حضور او در راس كادر فني، روح تازه اي به فوتبال آلمان دميده شده است . تيم ملي به سمت جوان گرايي و بهاي بيشتر به استعداد هاي جوان حركت كرده است.
وي در برنامه صبحگاهي اين شبكه گفت : از تئو سوآنسيگر رئيس فدراسيون درخواست مي كنم مقدمات ادامه حضور يوآخيم لو را به عنوان سرمربي فراهم كند تا همچنان شاهد حضور استعداد هاي ديگر در تيم ملي باشيم و بيش از پيش به شرايط مطلوب نزديك شده و افتخار كسب كنيم.
لو چند ماه قبل با فدراسيون كشورش بر سر دستمزد درخواستي كشمكش داشت و ادامه حضور خود را به كسب توافق نهايي پس از جام جهاني موكول كرد.
مسوت اوزیل یکی از استعداد های جهان فوتبال در قرن حاضر است
دویچه وله : هورست هروبش مربی تیم ملی جوانان آلمان حضور تا کنونی بازیکنان آلمان در جام جهانی را با بهترین عبارات ستود. او حتا مسوت اوزیل را با لیونل مسی، بهترین فوتبالیست جهان مقایسه کرد. او اوزیل، هافبک وردربرمن، را یکی از استعدادهای فوتبال در قرن حاضر خواند.
هویلی لِمکه، مدیر سابق باشگاه وردربرمن و سفیر ورزشی سازمان ملل، هم به نقش اوزیل در زمینه انتگراسیون اشاره کرد. به گفته او، این بازیکن ترک تبار میت واند الگویی برای تمام خارجی تبارانی باشد که در جامعه آلمان زندگی می کنند، اما هنوز نمی دانند به کدام جامعه تعلق دارند.
مسوت اوزیل به دلیل درخشش در نخستین بازی آلمان در برابر استرالیا (۴ بر صفر به سود آلمان) بار دیگر در کانون توجه فوتبال دوستان، به ویژه در آلمان قرار گرفت.
بلاخره تعدادپیشبینیهای درستم شد3:31:
هرچند گندزدم:41:
باید حداقل 8می بودم...
کلی تمرین کردم،اردوبودم،مربی،تدارکا ت و.........:27:
Peji2010
16-06-2010, 18:41
اسپانیا گل خورد!:16::16::16:
هیتزفیلد:40:
خیلی وقت بود کنار زمین ندیده بودمش
هیتزفیلد:40:
خیلی وقت بود کنار زمین ندیده بودمش
راست میگی..
میبینی قدرت مربیان آلمانی رو...
اسپانیای قهرمان! :39:
مثل اینکه هیتلر بقیه کشور ها رو تهدید کرده که در صورت قهرمانی بهشون حمله می کنه!:27:
تنها deutschland:33:
Peji2010
16-06-2010, 19:27
من اوتمارو خیلی دوست دارم:40: هنوزم مثل اون موقع کارش درسته..یادش بخیر یه زمانی تو بایرن بود باهاش زندگی میکردیما..:41:
AlamtabC
16-06-2010, 19:50
سلام وای چقدر حالش بده ببرینش تیمارستان اوخ ببخشید بیمارستان داش میترکید از حسادت این مزدک
مزد آنست جان برادر که کار کرد
واقعا کار شده بود رو بازیکانای سوئیس و فقط یه آلمانی میتونه تیم رو اینطوری بسازه
ای قهرمان, ای جیگر ,ای از آلمان بهتر. به زور گزارش میخواست تیم اسپانیا رو قهرمان جلوه بده
سرمربي تيم ملي آلمان هافبك بازيسازش را مورد ستايش قرار داد
سايت گل : آلماني ها در اولين بازي شان در جام جهاني بسيار خيره كننده ظاهر شدند و موفق شدند با ارائه يك بازي برتر، 4-0 استراليا را شكست دادند. مسوت اوزيل، بازيساز جوان آلماني ها يكي از بهترين بازيكنان اين بازي بود و يواخيم لوو، سرمربي تيم ملي آلمان، به شدت تحت تاثير بازي اين بازيكن قرار گرفته است.
او در مصاحبه با خبرنگاران گفت :" مسوت بازيكني است كه كاملا با ايده هاي من هماهنگ است. او در سطح بسيار بالايي بازي مي كند. او مي تواند به راحتي توپ را از آن خود كند و سپس يك موقعيت مناسب به وجود بياورد. او بازيساز تيم است و مي تواند پاس هايي بدهد كه دفاع حريف را به هم بريزد.
او بايد در زمين مراقب پاهايش باشد. براي تبديل شدن به يك بازيكن در سطح جهاني به پيشرفت بيشتري نياز دارد و بايد براي چند سال متوالي در سطح بالا بازي كند. اما بي ترديد مسوت اوزيل مي تواند از پس آن بربيايد."
اوزيل نه تنها سرمربي تيمش را شگفت زده كرد، بلكه موجب تحسين ميروسلاو كلوزه، مهاجم باتجربه ژرمن ها نيز شد.
" ما هميشه به دنبال يك شماره 10 بوديم و اكنون آن را پيدا كرديم. مسوت در تيم آلمان اين پست را از آن خود كرد. او واقعا يك نعمت براي ماست."
یه دوره کامل همه بازی کردن.. تا الان بهترین بازی و نتیجه برای آلمان بوده... امید وارم تا آخر جام
این طوری پیش بره..
اين گزارشگرها هم تا الان حسابي ضدحال خوردن ها . همه شون تيمهاي محبوبشون گند زدن .
البته هنوز واسه پيش بيني زوده و همه شانس دارن . بازي دوم و سوم بيشتر معلوم ميكنه .
راستي ركورد sms بازي آلمان هنوز پابرجاست و هر چي اين مجري كانال سه مردم رو تشويق ميكنه كه ركورد زده بشه نا اميد ميشه /
فقط ...آلمان
فقط ...آلمان
سایت گل : میروسلاو کلوزه مطمئن است که اگر آلمان با انگلیس در دور یک هشتم نهایی بازی کند، آنها با ضربات پنالتی پیروز خواهند شد. آلمان بهترین عملکرد را تا حالا در جام داشته است و استرالیا را چهار بر صفر برده، در حالی که انگلیس یک بر یک مقابل آمریکا متوقف شده است.
او میگوید : اگر با انگلیس بازی کنیم، می دانیم که اگر کار به ضربات پنالتی بکشد ما پیروز میشویم. مهاجم 32 ساله بایرن می گوید انگلیس تیم باکیفیتی دارد و تساوی مقابل آمریکا بخت آنها برای صعود را کاهش نداده است : آنها تیمی بسیار قدرتمند هستند و بازی با آمریکا خیلی ذهن آنها را درگیر نکرده است. بارها شده تیمی جام را بد آغاز کند و در نهایت قهرمان شود.
کلوزه درباره رقابت دو تیم می گوید : ما بارها با هم بازی کرده ایم. شکست پنج بر یک مقابل آنها در مرحله مقدماتی جام جهانی 2002 هنوز ما را اذیت میکند. البته جام 1966 هم هست. اما مطلقا دلیلی برای ترس نداریم. چرا باید بترسیم؟ از بازی با استرالیا باید دیده باشید که آماده هستیم در این جام تا مراحل بالا پیش برویم. ما تیم خوبی هستیم، مربی فوق العادهای داریم و بسیار کارآمد بازی می کنیم. اگر انگلیس هم روبروی ما قرار بگیرد، آماده هستیم.
ولی فکر کنم هیتزفیلد اصالتا سوئیسی باشه ها .
اين گزارشگرها هم تا الان حسابي ضدحال خوردن ها . همه شون تيمهاي محبوبشون گند زدن .
فقط ...آلمان
فقط ...آلمان
اینقد ایتالیا گند زده مزدک خودشو چسبونده به اسپانیا که اینم بدجوری پوزش زده شد .
در مورد جام 2002 هم اگه بالاك به دليل 2 كارته شدن غايب بازي فينال نبود معلوم نبود برزيل بتونه قهرمان بشه. هر چند به غير از غيبت بالاك، اشتباه محرز اوليور كان كه تا بازي فينال ستاره بي چون و چراي مسابقات بود باعث گل برزيل شد.
وای ی ی . عجب کابوسی شدش اون بازی برا من. هیچوقت یادم نمیره :41: .
اون بازی رو خیابانی گزارش میکرد و وقتی که شوت اول رو ریوالدو زد و الیور نتونس کامل بگیرش و بعد اون رونالدوی :2:با اون موهای مسخرش:2:، گل کرد تویو ، خیابانی یکی از حرفای خوشگل در طول زندگانیش رو زد و گفت : وقتی کان نمیتونه تویی رو بگیره ، یعنی اون توب قابل مهار نبوده . اگه یه حرف درس تو زندگیش زده باشه ، همین بوده .
و این صحنه ی دردناک :
راستی میگفتن انگشت دست الیور توی اون بازی شکست . کسی میتونه کامل قضیه رو روشن کنه ؟ سر همون صحنه ی گل بوده ؟!
البته الیور 1 بارم یه گل بد از روبرتو کارلوس خورد (باشگاهی) . فکر میکنم بدترین اشتباهش روی همین گل بوده و در بقیه طول عمر دروازه بانیش فوق العاده بوده .
beenHere-doneThat
16-06-2010, 21:37
من از یوآخیم لو خیلی خوشم میاد، لعنتی عجب ابهتی داره!
در مورد گزاشرگرها و مجری ها باید بگم که از جاودانی خیلی بدم میاد، همیشه ضد آلمان بوده، خیلی هم چرت میگه.البته اکثرشون چرت میگن.
من فکر می کنم آلمان از برزیل تا الان سرتر بوده، نظر به اینکه آلمان در مقابل تیمی 4 تا گل زد که برزیل به زحمت تونست یک دهم اون تیم (کره ی شمالی)رو ببره.
ادیت- ^^ اون بازی که منو داغون کرد.الیور خیلی اشتباه کرد.
ولی فکر کنم هیتزفیلد اصالتا سوئیسی باشه ها .
اتمار هیتزفلد آلمانیه
این اشتباه گزارشگران کم سواد ایرانیه که یه مدت به اشتباه می گفتن سویسیه
اتمار متولد جنوب آلمان در نزدیکی مرز سویس هست و چند سالی هم در فوتبال سویس فوتبال بازی کرده و مربی گری کرده
منبع ویکی پدیا:
Peji2010
16-06-2010, 21:58
راست میگی..
میبینی قدرت مربیان آلمانی رو...
دقیقا...اتری هاگل هم آلمانی بود که با یونان ترکوند.
پیام یواخیم لوو به بازیکن هایش!!!!
(فان شی خ لوین نایخ شوس ولماین بخشیف سغاخ شین فاین)(زبون شیرین آلمانی:31:)
ما قهرمانیم پس قهرمانانه رفتارکنید،قهرمانانه بازی کنیدوقهرمانانه هم پیروز شوید
پیش بسوی قهرمانی
آلمان و صربستان اجازه تمرين قبل از بازی را ندارند!!!
به گزارش وبسايت کانون هواداران تيم ملی فوتبال آلمان در ايران،تيم ملی آلمان و صربستان اجازه تمرين در ورزشگاهی که قرار است بازی بين اين دو تيم برگزار شود را ندارند.
امروز مسئولين فيفا اعلام کردند که به علت بارش شديد باران،وضعيت زمين مساعد نيست و اگر اين دو تيم در اين ورزشگاه برای آمادگی تمرين کنند،کيفيت چمن ورزشگاه بسيار پايين خواهد آمد و برای بازی آمادگی نخواهد داشت.
اين تصميم باعث اعتراض هر دو تيم به کيفيت پايين برگزاری بازيها در اين دوره جام جهانی همراه بود و فدراسيون فوتبال آلمان امروز طی نامه اي اعتراض خود را به اين تصميم به فيفا اعلام کرد.
همچنين يو آخيم لو،سرمربی تيم ملی آلمان در مصاحبه اي اعلام کرد که اين تصميم به ضرر هر دو تيم است و اين مسئله نشان از کيفيت پايين سطح برگزاری جام جهانی دارد.
---------- Post added at 04:07 AM ---------- Previous post was at 04:06 AM ----------
بهترين بازيکنان دور اول بازيهای گروهی جام جهانی آفريقا
به گزارش وبسايت کانون هواداران تيم ملی فوتبال آلمان در ايران،اولين دور بازيهای جام جهانی در مرحله گروهی به پايان رسيد و بهترين بازيکنان اين دور در پستهای مختلف اعلام شدند که به شرح زير است:
دروازه بان:
ديگو بناليو(سوئيس)
مدافعين:
مايکون داگلاس(برزيل)
وينستون ريد(نيوزلند)
گابريل هاينسه(آرژانتين)
هافبک ها:
رافائل مارکز(مکزيک)
اوزيل(آلمان)
پارک جی سون(کره جنوبی)
کلينت دمپسی(آمريکا)
مهاجمين:
الانو(برزيل)
لوکاس پودولسکی(آلمان)
کيسوک هوندا(ژاپن)
Anonymous13
17-06-2010, 10:36
زنده باد آلمان معظم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زنده باد عقاب های سپید اروپا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زنده باد پر افتخار ترین تیم قاره ی اروپا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 11:36 AM ---------- Previous post was at 11:34 AM ----------
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
tazevared12
17-06-2010, 11:29
اين مطلبي كه الان مي خوام بگم رو از يكي از سايتها برداشتم كه به خاطر آماري كه در مورد پنالتي هاي زده شده توسط لوتار ماتيوس ذكر شده بد نيست ذكر كنم.
پنالتی آندریاش برمه یکی از تخصصی ترین و دشوارترین پنالتی هایی هست که در تاریخ فوتبال زده شده و با یک کات توی پا ،برمه تمامی هنر خودش رو با مشقت فراوان به خرج داد تا توپ رو در اون گوشه پایین دروازه قرار بده و گوی گوچه آ گلر آرژانتین (دروازه بان پنالتي گير آرژانتين) از مهار اون عاجز بمونه. جالبه بدونید که حاکم بلامنازع ضربات پنالتی یعنی لوتار ماتئوس از زدن این ضربه پنالتی امتناع کرد این در حالی هست که آمار حکایت از رکوردی عجیب برای ماتئوس داره چرا که این ابر بازیکن در دوران فوتبال خودش ۱۴۷ پنالتی زده که ۱۴۶ تای اون گل شده و اون یکی هم توسط گلر مهار نشده بلکه به تیر دروازه اصابت کرده.هر چه ستایش است تو را است ماتئوس کبیر و برمه ی عزیز. برمه هم همیشه در قلب ما آلمان دوستان جای دارد چرا که آخرین نوید بخش شادی آلمان دوستان در جام جهانی او بوده و اخرین قهرمانی رو مدیون هنر این مدافع هنر مند هستیم.
يه نكته ....
اگه راهی بود ، کل صفحه رو از تشکر پر میکردم واست.
روحم شاد شد از این دست به قلمت _ عجب دست به موسی داری:46:_
از بچه های کوچه شنیدم : علت نزدن ماتیوس،پنالتی را همی آسیب دیدگی کفش بود ای صنم
شنیدم چون کفشش مشکل داشته ،عوضش کرده بوده واسه همین نزده. درسته یا 20 سال سرکار بودم؟
Masoud King
17-06-2010, 11:49
نمیدونم چرا این دوره بازهای آلمان افتاده روزایی که فرداش امتحان دارم؟!!
بازی با صربستان باید دیگه ابهت اصلی آلمان رو نشون بدن و اگه بتونن مثه استرالیا تیم صربستان رو هم خفه کنن دیگه همه مثه چی میترسن از آلمان.. گرچه الانم می ترسن... مخصوصا این انگلیسی ها که با یه بازی بد خودشون رو باختن : دی
tazevared12
17-06-2010, 11:55
اين مطلبي ...
الان با گلي كه كلوزه در بازي با استراليا زد به 12 گل زده رسيده كه اگه 4 گل ديگه هم بتونه بزنه به ركورد 16 گل مي رسه.
دوست خوبم منم آرزوم همینه . البته کلوزه تو بازی بعدی 12 گله میشه.فعلا مث کلیزمن 11 تاییه
15 تا هم قبوله:31:
tazevared12
17-06-2010, 12:21
هنر آلمان همینه از تیم های درجه دو وسه خوب وراحت نتیجه میگیه.
این جام هم پر از تیم های درجه دو وسه است.
پیش بسوی قهرمانی
از فرانسه 82و86 و هلند 90و74 با آن همه ستاره های قد ونیم قد میتوان به عنوان همین تیمهای درجه دو وسه یاد کرد!_شوخی کردم_ هنر آلمان برد از این تیمهای کوتوله بود:31:
Peji2010
17-06-2010, 12:52
علت نزدن ماتیوس،پنالتی را همی آسیب دیدگی کفش بود ای صنممیگم شما تو قرن چندمید؟!! با بلعمی نسبتی دارید؟:31:
نمیدونم چرا این دوره بازهای آلمان افتاده روزایی که فرداش امتحان دارم؟!!
بازی با صربستان باید دیگه ابهت اصلی آلمان رو نشون بدن و اگه بتونن مثه استرالیا تیم صربستان رو هم خفه کنن دیگه همه مثه چی میترسن از آلمان.. گرچه الانم می ترسن... مخصوصا این انگلیسی ها که با یه بازی بد خودشون رو باختن : دی
مسعود جان سلام...
1-انشاءالله توی امتحانات مثل آلمان پیروز باشی(مطمئن هستم):دی
2-آقا ابهت آلمان روتمام جهان توی بازی اول دیدن انقدر این ابهت بالا بود که همه تیم ها آب روغن قاطی کردن:دی
3-اگه اجازه بدی صربستان رو خفه نکنیم. اخه میگن این کاربدشانسی میاره.بزار مثل یه سوسک زیر پامون له ش کنیم.
4-گفتی انگلیس داغ من تازه شد.آخ آخ آخ آخ آخ آخ آخ آخ آخ آخ آخ دوستدارم با بمب اتم بزنم توی سرشون از صفحه روزگار حذفشون کنم.(تعجب نکنید بمب رو بابام برام خریده)(چرا میخندین؟:31:)
5-درمورد امتحانات هم باید بگم بیشتر دوستان وبروبچ آلمانی همین مشکل رو دارن...نگران نباش ماهستیم.هم توی شادی ها هم توی درگیری ها جاتون روپر میکنیم.
---------- Post added at 03:24 PM ---------- Previous post was at 03:23 PM ----------
میگم شما تو قرن چندمید؟!! با بلعمی نسبتی دارید؟:31:
پژمان...
این یارو (بلعمی)دیگه کیه بابا؟:31:
AlamtabC
17-06-2010, 14:25
اون بازی رو خیابانی گزارش میکرد و وقتی که شوت اول رو ریوالدو زد و الیور نتونس کامل بگیرش و بعد اون رونالدوی :2:با اون موهای مسخرش:2:، گل کرد تویو ، خیابانی یکی از حرفای خوشگل در طول زندگانیش رو زد و گفت : وقتی کان نمیتونه تویی رو بگیره ، یعنی اون توب قابل مهار نبوده . اگه یه حرف درس تو زندگیش زده باشه ، همین بوده .
و این صحنه ی دردناک :
راستی میگفتن انگشت دست الیور توی اون بازی شکست . کسی میتونه کامل قضیه رو روشن کنه ؟ سر همون صحنه ی گل بوده ؟!
البته الیور 1 بارم یه گل بد از روبرتو کارلوس خورد (باشگاهی) . فکر میکنم بدترین اشتباهش روی همین گل بوده و در بقیه طول عمر دروازه بانیش فوق العاده بوده .
سلام خوب البته گزارشکر بازی مثل چند فینال دیگه که المان قهرمان نشده فردوسی پور بود
سلطان هم تو اون بازی تاندون دستش پاره شده بود و هیچکس هم نفهمید این جسارت و بزرگیش بود که تا آخر بازی تو زمین موند
اون توپ هم اگه سلطان تو شرایط ایده آلش بود می گرفت راحت
البته با همون دست ناقص هم تو اون بازی چندین بار دروازه رو نجات داد
چرا جگرمون روخون میکنید بابا؟
Peji2010
17-06-2010, 14:34
پژمان...
این یارو (بلعمی)دیگه کیه بابا؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بلعمی مورخ قرن سومه!:31:
سلام خوب البته گزارشکر بازی مثل چند فینال دیگه که المان قهرمان نشده فردوسی پور بود
سلطان هم تو اون بازی تاندون دستش پاره شده بود و هیچکس هم نفهمید این جسارت و بزرگیش بود که تا آخر بازی تو زمین موند
اون توپ هم اگه سلطان تو شرایط ایده آلش بود می گرفت راحت
البته با همون دست ناقص هم تو اون بازی چندین بار دروازه رو نجات داد
بله برا همینه که بش میگن King Kahn دیگه :40: . ضمنا اون بازی رو بدون شک خیابانی گزارش کرد . هنوز صداش تو مخمه :46:.
Mohammad_666
17-06-2010, 14:37
شیره الیور کان یادش بخیر چه روزایی داشتم به عشق دیدن بازی ها بایرن از مدرسه میومدم خونه تا فقط الیور رو ببینم !
---------- Post added at 03:37 PM ---------- Previous post was at 03:36 PM ----------
یادمه کلی پول پوله پیراهن مشابه الیور کان رو دادم تا خودم بپوشم آخه خودمم باشگاهیی بازی میکردم پستمم گلر بود هییییییییی!!!1
بلعمی مورخ قرن سومه!:31:
پژمان یه حرفهایی میزنی ها!!!!:31:
مورخ کجا بود؟
جان من بگو ببینم کیه این مردک؟
titanium_zarin
17-06-2010, 14:38
برترين تيم دور اول رقابتهاي جام جهاني 2010
تيم ملي آلمان را مي توان برترين تيم در بين مدعيان و به طور کل برترين تيم دور اول اين رقابتها، لقب داد.
تيم ملي آلمان در اولين ديدارش مقابل استراليا قرار گرفت و در يک بازي سراسر هجومي موفق شد با نتيجه جالب 4 بر صفر حريفش را شکست دهد.
اين ديدار پرگل ترين ديدار دور اول از رقابتهاي جام جهاني 2010 بود چون اکثر ديدارهاي اين مرحله با فقر گل مواجه بود و فقط ديدار تيم هاي ملي برزيل و کره شمالي سه گل به همراه داشت که سهم برزيل 2 گل بود.
آلمان در ديدار با استراليا با ترکيبي از بازيکنان باتجربه و جوان چهار بار دروازه تيم استراليا را باز کرد و در طول مسابقه نيز بازيکنان اين تيم چندين موقعيت گلزني را از دست دادند.
تيم هاي ملي آرژانتين، هلند و برزيل ديگر تيم هاي مدعي اين جام دور اول مرحله مقدماتي رقابتهاي جام جهاني 2010 را با پيروزي سپري کردند که هر سه تيم گرچه برابر حريفانشان به برتري دست يافتند اما نتوانستند بازي دلچسبي را به نمايش بگذارند.
تيم ملي فوتبال آرژانتين با نتيجه يک بر صفر تيم نيجريه را شکست داد، تيم ملي هلند با نتيجه 2 بر صفر برابر دانمارک به برتري رسيد و تيم ملي برزيل با نتيجه 2 بر يک از سد کره شمالي گذشت.
ديگر مدعيان جام جهاني 2010 در اولين ديدارشان توفيقي نداشتند که در اين بين، تيم ملي اسپانيا بدترين نتيجه را کسب کرد و با يک گل مغلوب تيم سوييس شد.
تيم ملي فرانسه يکي از مدعيان فتح جام و نايب قهرمان دوره گذشته در برابر اروگوئه با نتيجه مساوي بدون گل متوقف شد، تيم ملي ايتاليا مدافع عنوان قهرماني نيز با نتيجه يک بر يک برابر پاراگوئه به تساوي رسيد و تيم ملي انگليس نيز برابر تيم ملي امريکا به نتيجه مساوي يک بر يک رضايت داد.
کره جنوبي، ژاپن و سوييس را مي توان ديگر تيم هاي موفق دور اول مرحله مقدماتي معرفي کرد که برخلاف انتظار برابر حريفان به پيروزي رسيدند.
پيش از آغاز رقابتهاي جام جهاني هيچ کارشناس و علاقمند به فوتبالي براي اين سه تيم حساب باز نکرده بود، اما آنان با يک بازي منطقي و دوندگي بي امان حريفان خود را با شکست مواجه کردند و مي توان آنان را به همراه تيم ملي آلمان موفق ترين تيم هاي بازي هاي اول جام لقب داد.
تيم ملي سوييس موفق شد در اولين ديدارش تيم مدعي اسپانيا که عنوان قهرماني اروپا را يدک مي کشد با يک گل شکست دهد، تيم ملي کره جنوبي با نتيجه 2 بر صفر يونان قهرمان اسبق اروپا را با شکست مواجه کرد و تيم ملي ژاپن نيز با نتيجه يک بر صفر از سد تيم قدرتمند کامرون عبور کرد.
Peji2010
17-06-2010, 14:47
مورخ کجا بود؟
یوسف جان گفتم دیگه مورخه! ابوعلی محمد بن محمد بن البلعمی مورخ 1100 سال پیش!:31:
دوستمون یه جمله گفت یاد اون افتادم!
tazevared12
17-06-2010, 14:49
میگم شما تو قرن چندمید؟!! با بلعمی نسبتی دارید؟:31:
بنده یه زمان با دکتر دون مارلون برانکو همدوره بوده ام و فن شعر را از وی ربودم. لاجرم وی هنرپیشه شد و مرد!
شما هم به سان " حاج آقا فردوسی پوز " همش دنبال حاشیه ای
titanium_zarin
17-06-2010, 14:50
مورخ کجا بود؟
خب راست ميگه بابا...
چرا باورت نميشه ؟؟؟
اصلا دروازبان چهارم المانه ...حالا باورت شد ؟؟؟:27::21:
AlamtabC
17-06-2010, 14:55
بله برا همینه که بش میگن King Kahn دیگه :40: . ضمنا اون بازی رو بدون شک خیابانی گزارش کرد . هنوز صداش تو مخمه :46:.
اگه شما صداش تو مخته من فیلمش رو دارم و می تونم هر لحظه صدای کابوس وار فردوسی پور رو بشنوم
بحثو عوض کن اصلا مزدک بود بیخیال
hamid_diablo
17-06-2010, 14:58
سلام
در این که آلمان تیم خوبیه شکی نیست
ولی بازی با استرالیا چیزی رو ثابت نمیکنه
AlamtabC
17-06-2010, 15:00
سلام
اما بازی فرانسه همه چی رو به ما ثابت کرد مگه خود خدا استغفر ا... این بار معجزه کنه
بازم به تیم شما
با این که از آلمان بدم میاد ولی واقعا خوب نشون داده
خب راست ميگه بابا...
چرا باورت نميشه ؟؟؟
اصلا دروازبان چهارم المانه ...حالا باورت شد ؟؟؟:27::21:
پژمان جان وعلی جان تسلیم بابا.....!!!!
گفتم شاید مطلبی حرفی حدیث جالبی باشه که باش حال کنیم.
من که شانس ندارم راست راستی مورخ درآومد.اخه این هم شد اسم؟اسمش منو یا( العم با عورا) انداخت گفتم شاید پژمان منظورش اینه!!!
اشتباه لپی پیش اومده....
تمام.:دی
سلام
مثل اینکه دوست داری بیای اینورا تا.........
استغفرالله...
پسر دنبال درد سر میگردی؟
اومدی کل کل میکنی اونم با تیم آلمان؟
طرفدار کجابودی؟اهان فرانسه!!!
اوضاع واحوالتون اینقدر خرابه که صدای زیدان هم در آومد.
نمیدونم اون دومینک چه غلطی میکنه اونجا؟
1-منچ بازی آموزش میده!
2-فوتبال دستی آموزش میده!
3-گرگم به هوا آموزش میده!
4-فال میگیره!
5-رفته دنبال جادوگر ولی پیداش نکرده هنوز!
6-نون بیار کباب به بر آموزش میده!
ولی هر کاری میکنه مطمئن هستم خودش هم نمیدونه داره چیکار میکنه!!!
راستی تایادم نرفته!!
اون آدرس(آبی ها)که توی شعارتون میگین کجاست؟
نکنه منظورش جام جهانی واترپلوه؟بابا حالا فهمیدم شما آدرس رو اشتباهی اومدید!!!جام واترپلو چندتا کشور اونطرفتره!!!:38:
pinchingholian
17-06-2010, 15:54
با این بازی زیبا و روان و خوبی که آلمان در مقابل استرالیا بازی کرد میتوان هم اینک این تیم را در فینال دید البته اگه بدشانسی نیاره. تمام بازیکنای آلمان عالی بودند و جای بالاک هم اصلا احساس نشد
Vahid.Mob.14
17-06-2010, 17:35
با دوتا بازی خوبی که آلمان و آرژانتین کردند و بازیهای بدی که اسپانیا و ایتالیا و برزیل و فرانسه از خودشون به نمایش گذاشتن دیگه هیچ شکی نیست که فینال بین مارادونا و یوآخیم لو هست. ( که البته آلمان فینال رو میبره)
فقط آلمان
متاسفانه اگه جفتشون تو گروهشون اول بشن توی یک چهارم بهم میخوریم و اونوقت مجبور میشیم آرژانتین رو زودتر از فینال شکست بدیم
متاسفانه اگه جفتشون تو گروهشون اول بشن توی یک چهارم بهم میخوریم و اونوقت مجبور میشیم آرژانتین رو زودتر از فینال شکست بدیم
بهر حال بردیا جان باید یکم هم سختی کشید.
قبول دارم سخته ولی فکرش روبکن در راه قهرمانی تیم های بزرگ روحذف کنیم اعتبار قهرمانی بیشترمیشه.مگه نه؟
و این صحنه ی دردناک :
گزارشگر اون بازی فردوسی پور بودش
اون گل بد دیگه ای هم که از کارلوس خورد توی مرحله حذفی جام باشگاهای اروپا بود که بایرن تو مونیخ1-0 جلو بود که کارلوس از روی ایستگاهی یه شوت معمولی زد که کان جمعش کرد و بعدش توپ از زیربغلش رفت توی دروازه و بازی 1-1 شد.بازی برگشت هم تو مادرید رئال با گل زیدان 1-0 برد و در مجموع با نتیجه 2-1 صعود کرد
مثل مسابقه تلویزیون تعداد پستها توی این تاپیک از همه تاپیکهای دیگه بیشتره!:31:
دیگه با آمارگیری رسمی پیامکی (و حتی تعداد مشاهده و پست توی همین فروم) کاملا مشخص شده آلمان پرطرفدارترین تیم توی ایرانه! یه زمانی همه دوستام که طرفدار ایتالیا و دیگر تیمها بودن همش به المان میخندیدن و میگفتن تیم پنجم ششم هم توی ایران نیست! من میگفتم اگه آلمان بیاد ایران ورزشگاه پر میشه , میگفتن عمرا!!!
اولین شوک توی بازی ایران آلمان ورزشگاه آزادی وارد شد همه دیدن چقدر طرفدار داره!
آخه طرفدار داشتن که به فکلی بودن و تیپهای آنچنانی بازیکنایی مثل ایتالیا نیست که!!:13:
مثل مسابقه تلویزیون تعداد پستها توی این تاپیک از همه تاپیکهای دیگه بیشتره!:31:
دیگه با آمارگیری رسمی پیامکی (و حتی تعداد مشاهده و پست توی همین فروم) کاملا مشخص شده آلمان پرطرفدارترین تیم توی ایرانه! یه زمانی همه دوستام که طرفدار ایتالیا و دیگر تیمها بودن همش به المان میخندیدن و میگفتن تیم پنجم ششم هم توی ایران نیست! من میگفتم اگه آلمان بیاد ایران ورزشگاه پر میشه , میگفتن عمرا!!!
اولین شوک توی بازی ایران آلمان ورزشگاه آزادی وارد شد همه دیدن چقدر طرفدار داره!
آخه طرفدار داشتن که به فکلی بودن و تیپهای آنچنانی بازیکنایی مثل ایتالیا نیست که!!:13:
یادش بخیر من هم با 5تا از دوستام اونجا بودیم.خیلی حال داد.
میروسلاو کلوزه
میروسلاو کلوزه(به آلمانی: Miroslav Klose) (زادهٔ ۹ ژوئن ۱۹۷۸ دراُپُل، لهستان) بازیکن فوتبال آلمانی و عضو باشگاه بایرن مونیخ و تیم ملی فوتبال آلمان است.کلوزه بهترین گلزن و برنده کفش طلایی جام جهانی ۲۰۰۶ آلمان شد. او در آن بازیها پنج گل به ثمر رساند. او در نخستین جامجهانی که در آن حضور یافت یعنی در جامجهانی سال ۲۰۰۲ به میزبانی کره و ژاپن نیز پنج گل زد بنابراین در کل در این سری بازیها ده گل به نام خود به ثبت رساندهاست.او نخستین فوتبالیستی است که پس از اتحاد دو آلمان آقای گل جامجهانی شده و تنها بازیکنی میباشد که در دو جام متوالی پنج گل به ثمر رساندهاست.(الته در این جام جهانی نیز موفق به گل زنی شد)
زندگی
میروسلاو کلوزه در خانوادهای ورزشکار پرورش یافت. مادرش باربارا عضو تیم ملی هندبال لهستان (که در ۸۲ بازی ملی حضور داشت) و پدرش یوزف کلوزه فوتبالیست بود و به تیم ملی لهستان نیز رسید. در سال ۱۹۸۱ خانواده کلوزه از کشور کمونیست لهستان فرار کردند و ابتدا به فرانسه و سپس در سال ۱۹۸۷ به کوسل در آلمان نقل مکان کردند. پدر میروسلاو کلوزه از یک خانواده اصیل آلمانی میباشد به همینخاطر آنها با نام خانوادگی رشیدلر در آلمان اقامت گرفتند. کمی پس از سکنی گزیدن در آلمان پدر میروسلاو دوباره نام خود را به کلوزه برگرداند زیرا کلوزه نام فامیل پدربزرگ آلمانی او اروین کلوزه بود که در سال ۱۹۱۰ در (سیلسیای علیا) به دنیا آمد. وقتی در مدرسهای در آلمان ثبتنام کرد، روزهای سختی را پشت سر میگذاشت. شروع درس برای او اصلا آسان نبود. میروسلاو هشت ساله که باید در کلاس چهارم درس میخواند، دو سال عقب رفت و تحصیلات را از کلاس دوم ادامه داد زیرا با زبان و فرهنگ آلمانی آشنایی کافی نداشت. آن روزها، روزهای سختی بودند ولی همین مشکلات در آینده او را قویتر ساخت.
کلوزه نجار
کلوزه در سال ۱۹۹۸ یعنی زمانی که به تیم هُمبورگ پیوست دوست داشت در کنار فوتبال یک حرفه هم بیاموز. پدر و مادرش هم در این زمینه به او کمک فکری میرساندند و مشوق او بودند. بنابراین میروسلاو به کلاسهای کارآموزی نجاری رفت و این دوره را با موفقیت پشت سرگذاشت. او در اینباره میگوید (من به این خاطر نجار شدم که از بلندی نمیترسیدم. وقتی روی پاهایم در ارتفاعات بلند مثل شیروانیها میایستم احساس امنیت میکنم.) او پس از پیوستن به تیم کایزرسلاترن این حرفه را کنار گذاشت.کلوزه در منطقه زیبای بلاباخ خانهای برای خود ساخت. او میگوید:من از زندگی در محیطی آرام و ساکت در خارج از شهر لذت میبرم. ولی کلوزه فرصت زیادی برای زندگی در این خانه رویایی ندارد زیرا باید بیشتر وقت خود را در شهر و در کنار همتیمیهایش سپری نماید. او تنها در مواقعی خاص و برای استراحت به خانهاش در بلاباخ میرود و اوقاتی را در آنجا سر میکند.
زندگی خصوصی
میروسلاو کلوزه متاهل است. همسرش سیلویا روز سیام ژانویه ۲۰۰۵در بیمارستان یوزف دوقلو به دنیا آورد. آن روز این پدر جدید که در پوست خود نمیگنجید به خبرنگاران گفت(ما هیجانزده هستیم. فکر میکنم همه خوشحال هستیم. این بزرگترین اتفاق زندگی من است. خوشحالم که در کنار سیلویا هستم. این یک لحظه بینهایت مهم و موثر در زندگی ماست. با تولد این دوقلوهای زیبا یک شب آشفته و پر از نگرانی برای خانواده کلوزه به صبحی شاد و توام با احساس خوشبختی ختم شد.) آن شب خاطره جالبی برای میروسلاو به به شمار میرود. در آن شب به یادماندنی میروسلاو برای تیم وردربرمن و برابر هانزاروستوک در حال بازی بوده و سه بر دو از آنها جلو بودند. سیلویا در جایگاه شخصیتهای استادیوم نشسته بود و همسرش را تشویق میکرد ولی در اواسط نیمه اول با تعجب دریافت که وضعیت بحرانی است و اطرافیان بلافاصله او را به بیمارستان رساندند.میروسلاو در فاصله بین دو نیمه موضوع را فهمید ولی مجبور بود تا آخر بازی در استادیوم بماند. آن روز میروسلاو کلوزه در حالی که پس از اتمام بازی سعی داشت به سرعت خود را به بیمارستان برساند، مجبور بود هر چند قدم به چند قدم به هواداران پروپا قرصش امضا بدهد. کلوزه و همسرش نام دوقلوهای خود را لوآن و نوآ گذاشتند.لوآن به هنگام تولد دو کیلو و چهارصد گرم و نوا دو کیلو و ششصد گرم بودند. بیمارستان یوزف تاکنون محل تولد بسیاری از فرزندان فوتبالیستها بودهاست. از جمله این فوتبالیستها رودی فولر، مارکوبود، اولیور استرین، دیتر ایلتز و کلودیو پیزارو میباشند.
دوران باشگاهی
کلوزه فوتبال را در یک باشگاه روستایی فراگرفت. باشگاهی به نام بلاباخ دیلکوف، او پس از یک فصل بازی در تیم هُمبورگ بدون هیچ مقدمه و به سرعت جذب تیم آماتوری کایزر سلاترن شد. او عادت داشت به هنگام بازی همتیمیهایش بایستد و تشویق تماشاچیان را تماشا کند. یک سال بعد از ملحق شدن به این باشگاه به سرعت ترقی کرد و وارد تیم اول کایزر سلاترن شد. او در ۶۷بازی نخست خود ۳۳گل زد. تداوم در گل زدن باعث شد اولین کاپ بینالمللی خود را به دست آورد و در اودر سال ۲۰۰۴ با قیمت پنج میلیون یورو به تیم وردربرمن انتقال یافت و پس از یک شروع بد در آن تیم، ناگهان سیر صعودی پیمود و به همراه یوهان میکو هافبک فرانسوی تیم و ایوان کلاسنیچ فوروارد اهل کرواسی یک مثلث قدرتمند حمله تشکیل داده و تاثیرات شگرفی بر روی بازی گذاشتند. این سه در بوندسلیگا پانزده گل به ثمر رساندند. کلوزه با وجود ظاهر نسبتا نحیف، یکی از بهترین سرزنان بوندسلیگاست. او تواناییهای تکنیکی بسیار بالایی دارد و وقتی پا به توپ شود دیگر کسی حریفش نیست. او در سال ۲۰۰۵ یکی از بهترین فورواردهای آلمان و شاید بهترین آنها بود. او دربازیهای فصل ۲۰۰۵ و ۲۰۰۶در بیست و شش بازی ۲۵ گل زد و در به ثمر رسیدن ۱۶گل دیگر نیز تاثیر غیرمستقیم داشت.در تاریخ ۲۶ ژوئن ۲۰۰۷ کارل هاینس رومنیگه نائب رئیس باشگاه بایرن مونیخ خبر از جذب کلوزه با مبلع ۱۵ میلیون یورو داد.
دوران ملی
نخستین بازی بینالمللی در مارس ۲۰۰۱ برابر تیم آلبانی ظاهر شد. در آن بازی آلمان دو بر یک آلبانی را شکست داد و زننده دومین گل آلمان کسی نبود جز میروسلاو کلوزه، در جامجهانی ۲۰۰۲در کره و ژاپن، کلوزه سه شوت خود را روانه دروازه کرد و یکی از برترینهای آن شد. اولین بازی تیم ملی آلمان در جام جهانی ۲۰۰۶ برابر کاستاریکا مصادف بود با روز تولد کلوزه. او در این بازی به مناسبت تولدش دو گل به ثمر رساند. .وی کاپیتان تیم تیم ملی فوتبال آلمان بعد از میشائل بالاک است و یکی از موفق ترین گلزنان تاریخ ملی فوتبال آلمان نیز بحساب میآید.(البته برای جام جهانی اخیر لو لام رو به عنوان کاپیتان انتخاب کرد)
کوتاه از کلوزه
در ژانویه ۲۰۰۱ مربی وقت تیم ملی لهستان سفری به آلمان کرد تا کلوزه را که هنوز ملیت لهستانی داشت تشویق به پیوستن به تیم ملی آن کشور کند. ولی کلوزه دعوت او را رد کرده و گفت(من گذرنامه آلمانی دارم و تا وقتی اوضاع به این منوال است فرصت آن را دارم که زیرنظر رودی فولر بازی کنم.
وقتی کلوزه گل میزند از خوشحالی پشتک میزند. او در جامجهانی پنج بار این عمل را تکرار کرد و از همان زمان طرفدارانش به او لقب سالتو کلوزه یعنی کلوزه پشتکزن را دادند.
معروف است که کلوزه بازیکنی منصف است. در فصل بازیهای ۲۰۰۵، ۲۰۰۶در مسابقه بین وردربرمن و آرمینیا بیلفیلد در حالیکه هر دو تیم صفر - صفر مساوی بودند، داور به خاطر فولی دروازهبان بر روی کلوزه اعلام پنالتی به نفع وردربرمن کرد ولی کلوزه جلو رفت و برای داور توضیح داد دروازهبان هیچ فولی بر روی او انجام ندادهاست.
غذای مورد علاقه کلوزه شنیسل بوقلمون با سیبزمینی سرخ کردهاست.
او مهمترین گل خود را گلی میداند که در بازیهای جام یوفا به تیم گلاسکو رنجرز زد و با این گل تیم او یک برهیچ بازی را برد.
خانواده برای کلوزه اهمیت زیادی دارد و درباره همه چیز با خانوادهاش صحبت میکند.
او یک سگ خانگی از نوع سگهای پاسبان آلمانی دارد و میگوید خودم که خطرناک نیستم، لااقل سگم خطرناک باشد. نام سگ او کریش است.
کلوزه عاشق تنیس و تنیس روی میز است و در اوقات فراغت به این ورزشهای مفرح میپردازد.
از نظر کلوزه بهترین نقطه قوت او بردباری اوست و میگوید من در اکثر مواقع ساکت میمانم.
او محل تولد خود یعنی شهر زیبای اوپلن در لهستان را خیلی دوست دارد و همیشه میل دارد به آنجا برود.
افتخارها
شخصی
آقای گل بوندس لیگا: (۲۵ گل) سال ۲۰۰۶
مرد سال فوتبال آلمان: ۲۰۰۶
کفش نفرهای جام جهانی: ۲۰۰۲
کفش طلایی جام جهانی: ۲۰۰۶
باشگاهی
جام حذفی آلمان: قهرمان ۲۰۰۸-2010
بوندسلیگا: قهرمان ۲۰۰۸-2010
جام اتحادیه فوتبال آلمان: قهرمان ۲۰۰۷
ملی
تیم ملی فوتبال آلمان
جام جهانی: نائب قهرمان ۲۰۰۲
جام جهانی: سوم جهان ۲۰۰۶
جام ملتهای اروپا: نائب قهرمان
Peji2010
17-06-2010, 21:53
خب دیگه زود باشید پیش بینی کنید ببینیم فردا بازی چند چند میشه..من بازم میگم با اختلاف 3 گل میبریم (ایتقد اینو میگم تا بالاخره درست از آب در بیاد:21:).
ولی کاش بازی شب بودا..شبا خیلی حالش بیشتره(:21:)
titanium_zarin
17-06-2010, 22:03
من كه ميگم با اختلاف دوتا ميبريم ....
مثل بازی قبل بازی کنه همه بازی ها رو یه پایه فیناله!! شک نکنید
فردا هم با اختلاف 3 گل برنده میشه
shabkard
18-06-2010, 05:37
به هول قوه الهی هیتلر کبیر
فردا المان صربستان رو ذوب میکنه اقای کلوزه هم امیدوارم گل بزنه%
درودبر نژاد ژرمن وارایایی
tazevared12
18-06-2010, 06:34
ladies and gentlemens : بنده ، تنی چند از خوشبینترین هوادار تیم آلمانم و پیش بینی میکنم آلمان با نتیجه 6-0 بازی رو میبره.
بیخود کرده هرکی بخاد بگه " حتی خوشبینترین طرفداران آلمان هم فکرشو نمیکردن... و از این حرفا "
تازه سه چهار نفر هم تو این بازی هتریک میدن بیرون.
tazevared12
18-06-2010, 06:41
چنتا آمار جالب بدم حواستون باشه :
خوشحالی بعد گلهای کلوزه رو از این به بعد مد نظر داشته باشید. او ازین به بعد با هر گل یکی از اسطوره های بزرگ تاریخ فوتبال
رو جا میذاره با هر یه گل به ترتیب با پله/ ژوست فونتین دست نیافتنی _13 گل در یک دوره_/گرد مولر افسانه ای/ودر نهایت رونالدوی
خوش شانس، برابری خواهد کرد.
tazevared12
18-06-2010, 06:56
نکته بعدی که تا حالا ندیدم جایی دربارش چیزی باشه:
آلمان تنها تیمی است که بیش از 100 گل در جام های جهانی دریافت کرده -به دلیل تعداد بازی های خیره کننده که با 92بازی با برزیلی که 2 دوره بیش ازآلمان بازی کرده برابری میکند-
یکصدمین گل آلمان در تاریخ جام جهانیرا دروازه بان، آندریاس کوپکه در جام 98 واز تیم مکزیک دریافت
کرده است.
مجموع گل خورده آلمان 112 تا -- جام 2006 6تا -- جام 2002 3تا -- جام 98 آخرین بازی مقابل کرواسی 3تا خورد - بازی قبل از این بازی،
همونیه که گفتم.مرحله 8/1 که المان 2-1 پیروز شد.
tazevared12
18-06-2010, 07:10
گل چهارم در بازی با استرالیا : گل 194 آلمان در جام جهانی بود. آلمان با 6 گل دیگر 200 گله خواهد شد.-چه کسی تاریخی میشه؟ -
آدریانو در جام قبل دویستمین گل برزیل را مقابل غنا به ثمر رساند-رونالدو گل 199هم-. برزیل اکنون 10 گل از آلمان جلو است-204 گل بعد بازی کره-
ظاهرا آلمان هم فرصت این را دارد تا دویستمین گل تاریخ جام جهانی خود را به غنا بزند! - چه با هم:31:-
غنا مثل اینکه میتونه اینکاره باشه.
tazevared12
18-06-2010, 08:10
با عرض پوزش، گلهای برزیل 204 اعلام شد که 203 صحیح است.بدین ترتیب فعلا آلمان 9 گل در مجموع از برزیل عقب است.
یک لینک بسیار عالی به تفکیک 3 حالته برای جدول کل رقابتها:
1- 1930-1970 ژول ریمه
2- 1974-2006 جام جهانی
3- 1930-2006 مجموع
EQUIPOS SEDE Torneos
JugadosCampeonesPartidos
JugadosPartidos
GanadosPartidos
EmpatadosPartidos
PerdidosGoles a
FavorGoles en
ContraDiferencia
de GolesPuntos
(3 puntos
نام تیم / #میزبانی / ادوار حضور / #قهرمانی / تعداد بازی / برد / باخت / مساوی / گل زده / گل خورده / تفاضل / امتیاز
و این یکی جدول امتیازات تیمها به تفکیک جامها
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ipod.com%2Fwc%2Fwc_tablas.htm)
P W D L GF GA GDif Pts
امتیاز/تفاضل/گل خورده/گل زده/مساوی/باخت/برد/تعداد بازی
tazevared12
18-06-2010, 09:23
تلخ و شیرین در نهایت
خاطره انگیز ترین پیروزی
1. در جام جهانی: پیروزی 2-1 مقابل هلند در جام 90 . - هلند عتیقه آن سال را تنها آلمان میتوانست متوقف کند-
2.سایر رقابتها : 3-3 مقابل برزیل در آمریکا1993 که کم از پیروزی نداشت.3-0 در نیمه اول عقبند و گل دق90 کلینزمن یعنی یک نماد
تلخ ترین شکست
1. در جام جهانی: نیمه نهایی 2006 برابر بعضیا ... جامی که حق آلمان بود
2. سایر رقابتها : 3-1 مقابل هلند در ملتهای اروپا 1992 ... terrible
برای شما کدام برد و باختهای آلمان ماندگار شده ؟ -لطفا برای یکدست شدن نظرات از کپی پیست همین فرم و جایگذاری نتایج دلخواه استفاده کنید . برای جالبتر شدن نتیجه کار، لطفا از نقل قول استفاده نکنید.
فوتبال آلمان حقیقتیست که رقیبان از پذیرش آن عاجزند
گل چهارم در بازی با استرالیا : گل 194 آلمان در جام جهانی بود. آلمان با 6 گل دیگر 200 گله خواهد شد.-چه کسی تاریخی میشه؟ -
آدریانو در جام قبل دویستمین گل برزیل را مقابل غنا به ثمر رساند-رونالدو گل 199هم-. برزیل اکنون 10 گل از آلمان جلو است-204 گل بعد بازی کره-
ظاهرا آلمان هم فرصت این را دارد تا دویستمین گل تاریخ جام جهانی خود را به غنا بزند! - چه با هم:31:-
غنا مثل اینکه میتونه اینکاره باشه.
انشاالله انگلیس اینکاره باشه:31:
titanium_zarin
18-06-2010, 11:32
تا 4 ساعت ديگه بازيه ....
خب چرا نيستيد ؟؟؟
tazevared12
18-06-2010, 11:39
شماها یار دوازدهم تیمید .این کارو با ما نکید.
خب چرا نيستيد ؟؟؟
علی جان چی نیست؟
چیزی گم کردی؟
درخدمتیم ها،داداش فقط امر کن ببین داداش یوسف چکار میکنه.
خب چرا نيستيد ؟؟؟
هستیم:دی
ترکیب احتمالی بازی امروز:
Neuer (1) – Lahm (16), Mertesacker (17), A. Friedrich (3), Badstuber (14) – Khedira (6), Schweinsteiger (7) – T. Müller (13), Özil (8), Podolski (10) – Klose (11)
خب دیگه زود باشید پیش بینی کنید ببینیم فردا بازی چند چند میشه..من بازم میگم با اختلاف 3 گل میبریم (ایتقد اینو میگم تا بالاخره درست از آب در بیاد:21:).
ولی کاش بازی شب بودا..شبا خیلی حالش بیشتره(:21:)
پژمان حرف دلم رو زدی.
ولی باز اشکالی نداره.چاره ای نیست.
آقایون،جهت برگزاری جشن پیروزی آماده اید؟
ایول حال کردم.............:31:
بد نبود ببینم جلوی فرانسه چند تا گل میخورید.........:5:
الان حال شما چطوره؟ احتمال صعود فرانسه خيلي كم شد.
بايد ديد آلمان امروز چكار ميكنه. فكر كنم يه بازيه جذاب و احتمالاً پر گل ديگه خواهيم ديد.
فرانسه؟
خذف شد رفت پی کارش آقا.نتیجه غرور وتکبر همینه.
در جایی خوندم علت تکروی های زیاد وعدم پاس کاری بین بازیکنان فرانسه اینه که همشون دنبال این هستن که جای زیدان رو بگیرن!!!!وبقولی خود رو مهره جایگزین مطرح کنن.!!!واقعا جای تعجب داره!!!
ولی خودمونیم تیمی که شعارش اون باشه بهتر از این نتیجه نمی گیره.نمی خوام بگم مشکل از شعاره .نه ولی در کل همه چیز این تیم غیر منطقی وعجیب غریبه!!!
titanium_zarin
18-06-2010, 12:00
اي ول ....
اقا چرا ساعت 4 نميشه ؟؟؟
من مردم....
اقا من واسه جشن پيروزي و قهرماني اماده ام ...
انشالله ميبريم تا بازم روزنامه هاي انگليسي مطلب بنويسن و بخنديم ...
علی جان ..
امروز قهرمانانه جشن میگیریم.
همه چی جوره؟من که آماده ومجهز هستم.
چای
تخمه
بسکویت
دوستان باحال
اینترنت
آلمان
فوتبال
(ش)بابا منظور بد نگیرین.........همون شربت خودمونه فقط ایندفعه شیرازیه:31:گزاشتم برای آخر بازی....
وای وای وای وای چی میشه امروز.
.German.
18-06-2010, 12:48
پیش به سوی پیروزی
خب یواش یواش دوستان دارن میان....
به افتخار تیم قهرمان هورا
.German.
18-06-2010, 12:53
به امید تکرار برد 4 بر 1 مقابل یوگسلاوی در جام جهانی 90
یه گل زیبا هم ماتئوس تو اون بازی زده
Mojtaba N87
18-06-2010, 13:00
از صربستان خوشم نمیاد ! بزنید ناکارشون کنید : دی
نتیجه بازی 3-0به نفع قهرمان
---------- Post added at 02:02 PM ---------- Previous post was at 02:01 PM ----------
از صربستان خوشم نمیاد ! بزنید ناکارشون کنید : دی
بروی چشم(رئیس)
با افتخار ،آلمان دوستت دارم
Mojtaba N87
18-06-2010, 13:06
نتیجه بازی 3-0به نفع قهرمان
---------- Post added at 02:02 PM ---------- Previous post was at 02:01 PM ----------
بروی چشم(رئیس)
با افتخار ،آلمان دوستت دارم
گفتی 3-0 به نفع قهرمان یه لحظه فکر کردم برزیل بازی داره :27:
چشمت بی بلا عزیز :40:
Peji2010
18-06-2010, 13:47
گفتی 3-0 به نفع قهرمان یه لحظه فکر کردم برزیل بازی داره :27:
نه هنوز به بازی آلمان و برزیل نرسیدیم که سه تا بخورید..نگران نباش.:27:
علی جان ..
امروز قهرمانانه جشن میگیریم.
همه چی جوره؟من که آماده ومجهز هستم.
چای
تخمه
بسکویت
دوستان باحال
اینترنت
آلمان
فوتبال
(ش)بابا منظور بد نگیرین.........همون شربت خودمونه فقط ایندفعه شیرازیه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]گزاشتم برای آخر بازی....
وای وای وای وای چی میشه امروز.
منم آماده ام...تو ام شربت شیرازی؟؟؟؟:21:
اون دفعه گفتی شیراز.خوب من هم هوس کردم.
تست کنیم ببینیم واقعا ناب هست یا....
ان شا الله با یه نتیجه پر گل و اختلاف گل زیاد می بریمشون
راستی اس ام اس یادتون نره
باید رکورد خودمونو خودمون بشکنیما!!
با هر چند تا خط که دارین اس ام اس بدین به دیگران هم بگین اس ام اس بدن
راستی دعا هم یادتون نره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
pinchingholian
18-06-2010, 14:23
بعد از ناکامی های فرانسه و اسپانیا و ایتالیا، چشم امید اروپا به آلمان و هلند دوخته شده.
بعد از ناکامی های فرانسه و اسپانیا و ایتالیا، چشم امید اروپا به آلمان و هلند دوخته شده.
من بفهمم تو طرفدار کی هستی خیلی خوب میشد.
نگلیس
آرژانتین
اسپانیا
هلند
آلمان
کره شمالی
.
.
.
آخر چی؟
---------- Post added at 03:31 PM ---------- Previous post was at 03:27 PM ----------
ان شا الله با یه نتیجه پر گل و اختلاف گل زیاد می بریمشون
راستی اس ام اس یادتون نره
باید رکورد خودمونو خودمون بشکنیما!!
با هر چند تا خط که دارین اس ام اس بدین به دیگران هم بگین اس ام اس بدن
راستی دعا هم یادتون نره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست گلم.
دعا کردن مال آدمهایی است که قطع امید کرده باشن مثل کاپلو .بدبخت دیگه نمیدونه چطور به این انگلیسی ها بایدفوتبال یادبده.نا امید شده بدبخت بعد دست به دعا برد وشروع به دعا خوندن کرد.میگن به سبک مسیحی ها هم روزه گرفته!!!!!!!
نگران نباش آلمان تیم قابل اعتمادیه.
با افتخار
آلمان دوستت دارم
pinchingholian
18-06-2010, 14:36
من بفهمم تو طرفدار کی هستی خیلی خوب میشد.
نگلیس
آرژانتین
اسپانیا
هلند
آلمان
کره شمالی
.
.
.
آخر چی؟
من قلبم به عشق هلند میزنه اما فکر میکنم آلمان با این فوتبال زیبایی که در مقابل استرالیا بازی کرد حتما فینالیسته.
پس 2010 فینال آلمان و هلنده
من قلبم به عشق هلند میزنه اما فکر میکنم آلمان با این فوتبال زیبایی که در مقابل استرالیا بازی کرد حتما فینالیسته.
پس 2010 فینال آلمان و هلنده
سیاستمدار گلی هستی.
بهرحال موفق باشی.
pinchingholian
18-06-2010, 15:39
در این لحظه:
37'[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] SENT OFF! - Miroslav Klose receives his second yellow card and is sent off
---------- Post added at 04:39 PM ---------- Previous post was at 04:38 PM ----------
در این لحظه:
38'[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] G O O O O A A A L Serbia score
عجب داور مزخرفیه . چقدر الکی کارت میده
این داوره فکر کرده بود اومده مسابقات گاوبازی:دی
اخرش این سمت چپ دفاع کار دستمون داد:13:
نحوی داوری باور کردنی نیست.
مرتیکه مزخرف فکر کرد میدون گاوچروناست..فرت فرت کارت.
Hectorist
18-06-2010, 15:50
عجب داور خسته ای رو گذاشتن واسه این مسابقه!
نصف کارتایی که داد الکی بود.
آلمان میبره ولی این بازی رو.
حیف شد که شوت خدیرا گل نشد......
/////
انصافا کلوزه هم یکمی گیر داده بود:دی هی خطا میکرد ولی خب خطاهاش طوری نبود که اخراج بشه
titanium_zarin
18-06-2010, 15:54
لعنت به اين داور ....
اخه مگه نقل و نبات كه همينجوري كارت ميده ؟؟؟
المان هم داره بد بازي ميكنه ...10 نفره هم هست ...
بادشتوبر هم كه همش جا ميمونه ...
اااااااااااهههههههههههههه هههههههههههههههههه
---------- Post added at 04:54 PM ---------- Previous post was at 04:53 PM ----------
لعنت به اين داور ....
اخه مگه نقل و نبات كه همينجوري كارت ميده ؟؟؟
المان هم داره بد بازي ميكنه ...10 نفره هم هست ...
بادشتوبر هم كه همش جا ميمونه ...
اااااااااااهههههههههههههه هههههههههههههههههه
حلا وقتشه..باید بازیکن های تکنیکی شروع به دریبل زنی کنن.
بازیکنهای صربستان راحت خطا میکنن.داورهم خره!!!
باید کاکائو رو زودتربیاره توی زمین.
نمیدونم چرا فکری برای سمت چپ دفاع ما نمیکنن.بابا من برم بازی کنم بهتر دفاع میکنم.
joey jordison
18-06-2010, 15:57
خداییش الان قیافه آلمانیها دیدنی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ناراحت نشین ایشالا میبرین
نه آلمان خیلی خوب بازی کردعلی!!!
این داور*****زد ********به بازی.
اگه توپ خدیرا گل میشد.
از این جور صحنه هازیاد خواهیم دید.
کلوزه هم خیلی هول بود!!!
عجب داوري.بازيكنا دماغشونو ميگرفتن كارت ميداد
اخرين بازي هستش كه قضاوت ميكنه قطعا
چقدر اين برديا بدبخت جز زد بادشتوبر جلو ٢تا بازيكن سرعتي بيفته تيمو به باد ميده
tazevared12
18-06-2010, 16:10
مشکلات داور قویا به دوران بچگی بر میگرده. بازی رو خراب کرد فلان فلان. واگذارش به جناب آقای "اصغر آقا".
tazevared12
18-06-2010, 16:38
فوتبال کثیف همینه. نمیخوان آلمان دور برداره.جاودانی بین دو نیمه همینو گفت.باورم نمیشه داور خود فروخته چه راحت همه چیز رو خراب کرد.
داوره نالوتی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انگار قرار نبود آلمان این بازی را ببره:13:
بازی های بعد جبران میکنیم:46:
titanium_zarin
18-06-2010, 16:53
حيف كه نميشه فحش داد ...وگرنه خواهر مادر داور رو صاف ميكردم ...
بی باک بی بال
عیبی نداره حالا چرا گریه می کنید
beenHere-doneThat
دو تا عامل. یکی اون داور نفهم و یکی هم خرابکاری پودولسکی.
خیلی ناراحت شدم.
اصلا این جام یه جورایی عجیب بوده تا الان.
SAEED_BARCELONA
دارم کم کم نگران این جام میشم. نکنه ایتالیا هم ببازه:دی
ولی آلمانیا خیلی زشت بازی مردن:دی
من از آلمان خوشم نمیاد ولی دوست دارم تیمای خوب بیان بالا نه تیمی مثل صربستان
Doyenfery
18-06-2010, 16:55
به نظر من دروازه بان آلمان فرت داد
دیر تصمیم گرفت که بره سمت توپ
تصویر کاملا گویاست
در ضمن منم موافقم کارت رو الکی داد
SAEED_BARCELONA
حالا باید جبران کنید تا با اگر و اما بیاید بالا
pcforlife
چقدر نیمه دوم آلمان بد بازی کرد! حالا اگه ده نفره شدنش رو در نظر نگیریم، دیگه باید به غیر اون پنالتی دو سه تا موقعیت مسلم ایجاد میکرد نه اینکه صربی ها بیان تیرک بزنن! تعویض های آلمان هم اصلا موثر نبود!
ولی همونطور که مزدک گفت خیلی جالب میشه اگه استرالیا غنار رو ببره! همشون سه امتیازه میشه! امیدوارم که استرالیا ببره، چون تصورش برد غنا و اولین تیم صعود کننده از این گروه واقعا خنده داره!!! ضمن اینکه استرالیا نماینده آسیاست!
مقصر اصلي باخت فقط و فقط پودولسكي بود
حتي با وجود عوضي بازي داور ما خيلي راحت ميتونستيم بازيو ببريم ولي پولدي خودش تكي ٣تا گل صددرصد رو نزد بچه ي احمق
حتي با وجود عوضي بازي داور ما خيلي راحت ميتونستيم بازيو ببريم ولي پولدي خودش تكي ٣تا گل صددرصد رو نزد بچه ي احمق
اينجوري ميخواد قهرمان بشه؟ :31:
ولی همونطور که مزدک گفت خیلی جالب میشه اگه استرالیا غنار رو ببره! همشون سه امتیازه میشه! امیدوارم که استرالیا ببره، چون تصورش برد غنا و اولین تیم صعود کننده از این گروه واقعا خنده داره!!! ضمن اینکه استرالیا نماینده آسیاست!
امیدوارم استرالیا و غنا امتیازات را تقسیم کنن:27:
چقدر نیمه دوم آلمان بد بازی کرد! حالا اگه ده نفره شدنش رو در نظر نگیریم، دیگه باید به غیر اون پنالتی دو سه تا موقعیت مسلم ایجاد میکرد نه اینکه صربی ها بیان تیرک بزنن! تعویض های آلمان هم اصلا موثر نبود!
حاجي شما تك به تكاي صد درصدي رو كه لوكاس خراب كرد نديدي؟
يكيشو كه محكم زد كنار دروازه و يكيشم كه بيرون زد
بعضی روزا خیلی خودخواه میشه....
خوب آلمان واقعاً تو این بازی شانس یارش بود :22:
اگه صربستان بیشتر دقت میکرد نتیجهٔ جالبی رقم میخورد
اسپانیا کجا آلمان کجا :8:
حاجي شما تك به تكاي صد درصدي رو كه لوكاس خراب كرد نديدي؟
يكيشو كه محكم زد كنار دروازه و يكيشم كه بيرون زد
البته مشابه همین موقعیت رو صرب ها هم بسیار داشتن
+ با اینکه زمان مساوی انگلیس، طرفدارای آلمان در تاپیک ما سعی کردن ما رو ناراحت کنن و هر اسپمی دلشون خواست دادن
من از این کار صرف نظر میکنم. شاید همین باختشون جوابشون بوده باشه
petter jackson
18-06-2010, 17:02
لعنت به اين داور لعنتي.بايد مي برديم.حيف...
خوب آلمان واقعاً تو این بازی شانس یارش بود :22:
اگه صربستان بیشتر دقت میکرد نتیجهٔ جالبی رقم میخورد
چرا نمیگی صربستان شانس آورد؟
اگه نصف موقعیت هامون رو گل میکردیم....صربستان 5تایی میشد.
اینو که خوب گفتی
آلمان کجا و 1 تیم کوچولو مثل اسپانیا کجا:2:
خدا را شکر اسپانیا یورو 2008 یک جام گرفت که چهارتا طرفدار پیدا کنه:31:
pcforlife
18-06-2010, 17:06
امیدوارم استرالیا و غنا امتیازات را تقسیم کنن:27:
به نظر من برد غنا به نفع آلمانه! چون تو روز آخر با برد پر گل مقابل غنا، با صعودش، میتونه تیم اول گروه هم بشه! ولی مساوی هم باز به سود آلمانه!
caca_caca888
18-06-2010, 17:07
اي بابا
همه ي قويا ميبازن كه...
داوره خيلي باحال بود:31:ببين چي بود وقتي زرد ميداد بازيكنا بجاي اين كه ناراحت شن ميخنديدن:31:
اما تسليت ميگم...
---------- Post added at 06:07 PM ---------- Previous post was at 06:06 PM ----------
اي بابا
همه ي قويا ميبازن كه...
داوره خيلي باحال بود:31:ببين چي بود وقتي زرد ميداد بازيكنا بجاي اين كه ناراحت شن ميخنديدن:31:
اما تسليت ميگم...
به طرفداران آلمان تسلیت میگم
داور آلمان خراب کرد
foxyjanam
18-06-2010, 17:07
خیلی بازی کثیفی بود
خاک تو سره این صربستان
2 زار بازی بلد نیستن
ادمو یاد عربستان خودمون میندازن
ای آلمان، ای تیم محبوب دلها. خدا یار و یاورت.
با توکل به خدا ان شاء الله غنا را می بریم و بعنوان تیم دوم صعود می کنیم.
Peji2010
18-06-2010, 17:21
اولن که لعنت به این داور .............!
دومن که آقایونی که میگن باید در طرفداری از آلمان تجدید نظر کرد بشینن ادامه ی جامو ببینن بعد معلوم میشه که کیا باید به جای فوتبال دیدن برن مار پله بازی کنن!
سومن که مرد حسابی تو شرایط بازی رو اول در نظر بگیر بعد بیا اینجا چرند تحویل بده! اصلن بازی رو نیگا کردی؟؟
چهارمن که چرا این تاپیک بسته شده بود؟؟؟؟
پنجمن که جای نگرانی نیست آلمان قهرمانه..:27:
beenHere-doneThat
18-06-2010, 17:24
باید قبول کنیم که صربستان هم خوب بازی کرد ضمن اینکه من جای خالی الیور کان رو خیییلی حس می کنم هرجد که افت کرده بود.
هنوز امید هست، برای همه ی تیم های بزرگی که خوب ظاهر نشدند.
البته مشابه همین موقعیت رو صرب ها هم بسیار داشتن
+ با اینکه زمان مساوی انگلیس، طرفدارای آلمان در تاپیک ما سعی کردن ما رو ناراحت کنن و هر اسپمی دلشون خواست دادن
من از این کار صرف نظر میکنم. شاید همین باختشون جوابشون بوده باشه
خب خیلی طبیعی بود که آلمان 10 نفره که تازه تمام حمله هم بوده دفاعش باز بشه برای مهاجمای صرب و اگه اونا موقعیتی به دست نمیاوردن باید در اون تیمو گل میگرفتن ولی آلمان 10نفره موقعیتای بیشتری از صربستان 11نفره داشتش
اگه یادت باشه من قبلا هم گفتم اگه انگلیس قراره اول گروهش بشه من حاضرم آلمان دوم بشه تا توی مرحله بعدی بهم بخورن و یه سری چیزا مشخص بشه:دی
پس این باخت هیچ اشکالی نداره
چه قدر خوب شد كه باخت ...
باید قبول کنیم که صربستان هم خوب بازی کرد ضمن اینکه من جای خالی الیور کان رو خیییلی حس می کنم هرجد که افت کرده بود.
هنوز امید هست، برای همه ی تیم های بزرگی که خوب ظاهر نشدند.
آی گفتی اولیور کان داغ دلم تازه شد
عکس العمل نوئر روی گل خیلی ابتدایی بود
نمیدونم چرا لنگشو انداخت جلوی بازیکن به جای اینکه بره تو شیکمش
beenHere-doneThat
18-06-2010, 17:28
نمیدونم چرا لنگشو انداخت جلوی بازیکن به جای اینکه بره تو شیکمش
دقیقا منظورم همین بود.:20:
Kamyar_AnathemA
18-06-2010, 17:30
اینو که خوب گفتی
آلمان کجا و 1 تیم کوچولو مثل اسپانیا کجا:2:
خدا را شکر اسپانیا یورو 2008 یک جام گرفت که چهارتا طرفدار پیدا کنه:31:
شاهنامه آخرش خوشه خوشتبپ :21:
ژاوی و اینیستا به کل تیم آلمان میرزن
میبینی که تو تیم آرژانتین این دو تا پشت سر بهترین بازیکن جهان ( مسی ) نیستن طرف 1 گل هم نتونسته بزنه
دیگه از بقیه سرشناسا مثل فابرگاس تورس راموس و ... اسم نبرم :20:
هر چند که اسم بردم :31:
petter jackson
18-06-2010, 17:31
من به این تیم افتخارمی کنم وقتی میبینم از دقیقه 30 بازی 10نفره بازی میکنه و انقدر قویه که تیم حریفو میکنه تو لونه و مقعیت های زیادی هم خلق میکنه.
درود بر آلمان بزرگ
Peji2010
18-06-2010, 17:38
میبینی که تو تیم آرژانتین این دو تا پشت سر بهترین بازیکن جهان ( مسی ) نیستن طرف 1 گل هم نتونسته بزنه
کی گفته شاهنامه آخرش خوشه؟؟؟ شاهنامه همه جاش خوشه:21:
همه ی بازیکنای بارسلونا(ملقب به اسپانیا!) روی هم کفش بردار لامم نمیشن:27:
اره آخرش خوشه ولی نه برای تیم های کوچیک
ژاوی و y, x را ولش کن...1 نگاهی به تاریخچه جام جهانی بندازی میبینی که بهترین مقام اسپانیا 1 مقام چهارمی تو سال 1950 هست:31:
حالا خوبه که بازی قبلیتون را باختین وگرنه که اینجا جشن قهرمانی هم میگرفتی:31:
چرا نمیگی صربستان شانس آورد؟
اگه نصف موقعیت هامون رو گل میکردیم....صربستان 5تایی میشد.
واقعاً نمیدونم چه اعتماد به نفسی دارین :19:
۲ تا دفاع آلمان داره لام با بد اشتوبر واقعاً به راحتی میشه ازشون ردّ شد:24:
مخصوصاً بد اشتوبر که مثل اتوبان میمونه تو بایرن هم که جلوی منچستر شده بود اتوبان یکطرفهٔ نانی!! :42:
کلا ۲ یا ۳ بازیکن خوب داره آلمان که سرامدشونم مسعود ازیل هست :33:
واقعاً قابل قیاس با امپراطوری اسپانیا نیست :22:
آینده همه چی رو مشخص میکنه
با این بد اشتوبر آلمانها آیندهای ندارن :8:
مربی صرب هم با هوش بود همهٔ حملات تیم رو گذاشته بود از سمت راست خودشون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.