PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چطور می شه صفحه کنترل پنل سایت php رو فیلتر یا محدود کرد تا فقط از صفحه لاگین باز شه ؟






    

roomi.exe
26-05-2010, 14:40
چطور می شه صفحه کنترل پنل سایت php رو فیلتر یا محدود کرد تا فقط از صفحه لاگین هرکی یوزر پسورد داشت وارد باز شه ؟

من یه تازه کار هستم
یه سایت php ساختم تو localhost یهو به ذهنم رسید url صفح کنترل پنل سایت رو مستقیما از اینترنت اکسپلورر باز کنم و تست کنم دیدم که باز شد ... چطور باید این رو ببندم

یکی کمک کنه لطفا

یه سوال دیگه من می خوام تو index.php وقتی مطلبی درج کردم .. بزارین با مثال بگم .. مثل istgah دات کام....
یه عکس یه تکست کنار هم بچینم.. الان عکس ها نوشته ها ریر هم ردف میشه .. یعنی راست چین یا چپ چین نمی شه........

من دقت که کردم دیدم ایستگاه داینامیک table شو توی یه table دیگه چیده و واسه هر تبلیغ یا پستش یه داینامیک table ساخته ... کشسی هست بهم کمک ککنه ... نیاز فوری دارم ... منمنونم

roomi.exe
28-05-2010, 21:26
yeki help bedeh khob. hmmmmm
:41::41::2::41:

mamadfelfel1988
01-06-2010, 21:28
کلا شما فکر کنم داستان session و کوکی اینا رو نمیدونی اینجا رو بخون

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/B]easystep.com/phptu/6.html
کلا یک دیده کلی بهت میده

roomi.exe
01-06-2010, 23:43
das shoma merc ......................... :D khodavand madar bachehaye shomaro age dos darin bishtar koneh :D tnxXxxx tnXx

yechizayi khodamham yaftam.
na az session ha hiuchi nemidonam :-" .......................... fek kon to local host siti ke tarahi kardam ---- shod =))))))))

roomi.exe
01-06-2010, 23:54
merc aziz lotf kardi .....................

man ro dreamweaver kar mikonam .. hamontor ke motmeanam midoni on hame emkanat amadeh dareh digeh cod nevisi o inchiza digeh nabod....

alvbate ye chizayi saram mishe ama na daghigh o fani ...

be har har merc
az ro dream ham tazeh shoro hardam chan afteye joz-iiiie tazeg ye chiz bechehsma khord ke accsess level o in harfa fekonam oinja betonam mahdodiyat injad konam.. albate age zendeh bemonam ya kor nasham ta sobh

mamadfelfel1988
04-06-2010, 16:22
دوسته عزیز خواهش میکنم.
و اینکه تا مدیر های بخش شاکی نشدن شما باید حتما از فارسی استفاده کنید نه فنگلیش(رفاقتی گفتم)
و اینکه dreamweaver فقط یک ide هست و بعدها متوجه میشید که امکاناتش تو کد نویسی چیز زیاد خاصی نیست پس کلا dreamweaver رو جدی نگیرید

roomi.exe
04-06-2010, 17:40
نیدونستمممممممم.
من اخبال شدم که فینگلیش نوشتم.....

مرسی از راهنماییت

آخه تازه کار هستم .. درست می گی هرچیبیشتر یاد می گیرم بیشتر متوجه این موضوع می شم.

چندین سوال دیگه هم دارمممممم ... اما باشه واسه بعد.. فعلا

roomi.exe
22-06-2010, 15:09
چه گونه یک لاگین امن و حرفه ای php با Dreamweaver به صورت wizard-i طراحی کنم؟

می شه کمکم کنید

از قسمت application / log in نمی دونم .....

چطور می شه صفحه کنترل پنل سایت php رو ***** یا محدود کرد تا فقط از صفحه لاگین هرکی یوزر پسورد داشت وارد باز شه ؟

من یه تازه کار هستم
یه سایت php ساختم تو localhost یهو به ذهنم رسید url صفح کنترل پنل سایت رو مستقیما از اینترنت اکسپلورر باز کنم و تست کنم دیدم که باز شد ...

چطور باید این رو ببندم
این هم فیلم توضیحاتی که دادم برای مشاهده و دریافت فایل دانلود:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید کلیک کنید....

این هم کد هایی که ایجاد کردم....


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

می دونم کد-ش به صورت siesion و این چیزا می شه ....
اگه این و هم راهنمایی کنید ممنمون می شم.......
یکی کمک کنه لطفا

---------------------------------------------------------
واسه ساختن آپ لود فایل بعد از ساخت فرم .. تکست باکس + بتون چه کاری باید انجام بدم....

حالا میخواهیم یه فایل و که آپلود کردم تو هاست از-اش استفاده کنیم تو درج مطلب چه کاری باید ادنجام بدیم...

شرمندم این همه سوال می پرسم.. مثل این چه 3 . 4 ساله که راجعب همه چی می پرسن دارم عمل می کنم

ممنونم اگه فایل تصویری دارید برای آموزش از این بحث ها واسم لینک بذارید ممنونم
خوب می دونم dream weaver امکاناتش کامل نیست باید کد نویسی ایجاد کرد اگه می شه توضیح بدین

-------------------------------------------------------------------------

roomi.exe
22-06-2010, 16:46
یه سوال دیگه من می خوام تو index.php وقتی مطلبی درج کردم .. بزارین با مثال بگم .. مثل istgah دات کام....
یه عکس یه تکست کنار هم بچینم بصورت داینامیکی مثلا یه تبلیغ اضافه بشه .. ........
می تونین این کد و هم برام اصلاح کنید


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mamadfelfel1988
24-06-2010, 01:52
من کلا یک مقدار تو بعضی سوالات گیج شدم اول اینکه واسه upload file بهترین روش اینه که شما از شی <input type=file> استفاده کنید روشی که گفتید غیره معمول است و کلا این اموزش رو ببین
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدphpT/fileupload.php
فوق العاده راحت و سریع هست واست.