PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [آموزش] اجرای بازیهای جدید PSP که نیاز به فیرم ویر 6.20 دارند با برنامه Prometheus






drkiwi
21-05-2010, 10:00
نسل جدید بازیهای PSP (مثل Prince of Persia : The Forgotten Sands) که نیاز به فیرم ویر 6.20 دارند هم کم کم داره میاد و خوب البته به لطف --- های عزیز دست ما خالی نخواهد بود و میتونیم با این برتامه که 19 May در سایت psp-hacks.com قرار داده شده بازیهای جدید رو با فیرم ویر M-33 5.00 و 5.50 GEN روی دستگاه اجرا کنیم.

البته چیزی که تو خود سایت psp-hacks.com گفته شده اینه که دیر یا زود این فرایند (patch کردن) در آینده ساده تر خواهد شد.(یعنی احتمال زیاد میخوان یه برنامه ی جدیدتر هم بدن بیرون)

برای اینکار به چند برنامه نیاز خواهیم داشت:
1- Prometheus v0.6
WQSG UMD SVN R31 -2
PRXDecrypter -3
UMD Dump PRX -4
ISO Tool -5

روش کار:
1- یه فایل iso از بازی که نیاز به فیرم ویر 6.20 دارد تهیه کنید.
2-با برنامه WQSG_UMD فایل iso را باز کنید و به پوشه PSP_GAME/SYSDIR بروید.
3-EBOOT.BIN رو تو یه پوشه موقت (هر چی میخواد باشه) Extract کنید.
4-فایل EBOOT.BIN ی که Extract شده رو با PRXDecrypter (یا یه iso tool) اونو Decrypt (رمزگشایی) کنید و اسم اون رو به EBOOT.OLD تغییر بدید.
5- فایل Prometheus رو دانلود و از حالت rar خارج کنید.بنابراین یک فایل prometheus.prx و یک EBOOT.BIN جدید خواهید داشت.
6-فایلهای prometheus.prx و EBOOT.BIN و EBOOT.OLD رو به همون پوشه ی PSP_GAME/SYSDIR به روش Drag 'n' Drop (کشیدن و رها کردن) برگردونید.
7-iso رو تو مموری استیک کپی کنید و اونو امتحان کنید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

گفته شده که با برنامه UMD Dump PRX و یک ISO Tool میشه یک یا دوتا از این مراحل رو حذف کرد.به هر حال برای این کار چندین روش وجود دارد.

برای patch کردن بازی Kingdom Hearts: Birth by Sleep (یا همون KHBBS که بازی ژاپنی اُهماتیکی هم هست!) علاوه بر کارهای بالا باید چند مرحله دیگه هم انجام بشه:

1-باید BBS1/2/3.DAT هم Decrypt بشه و بعد برگردونده بشه به PSP_GAME/USRDIR
2-برای فیرم ویر 5.00 M-33 باید تمام فایلهای PRX رو Decrypt کنید.(یعنی EBOOT.BIN و PSP_GAME/USRDIR/MODULES/*.PRX )
3- انجام Orevious Modification روی EBOOT.BIN و PRX الزامی نیست.(این بند رو نخونید! برید بعدی)

تذکر بسیار مهم(برای جلوگیری از سوالات تکراری):
نحوه کار با PRXDecrypter :
فایل رو دانلود کرده و اونو باز کنید و پوشه PRXDcrypet رو به ms0:/PSP/GAME کپی کنید.
سپس فایل EBOOT.BIN یه بازی رو (مثل Prince of Persia The Forgotten Sands) از پوشه ی PSP_GAME/SYSDIR اون بیرون بیارید.(بوسیله Extract کردن با WinRAR حتی).
یه پوشه به اسم enc (حروف کوچک) داخل مسیر اصلی مموری استیک درست کنید.(یعنی ms0:/enc) و بعد فایل EBOOT.BIN اکسترکت شده رو توش کپی کنید.
با PSP برنامه رو اجرا کنید.منتظر شید تا منو بیاد و بعد Decrypt/decompress files رو انتخاب کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از اتمام کار exit رو میزنید میایید بیرون و داخل اون پوشه (ms0:/enc) فایل Decrypt شده EBOOT.BIN هستش که این فایل رو تو مراحلی که بالا گفتم منتقلش میکنید به WQSG_UMD و ...
در واقع کارهای زیادی با این برنامه میشه کرد که کاربردش در این تاپیک این بود که نوشتم و اضافه اون ربطی به اینجا نداره.

دانلود فایلها:
Prometheus v0.2
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدWQSG UMD SVN R31
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدPRXDecrypter
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدUMD Dump PRX
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدISO Tool
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبع:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشید


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ورژن 0.3 این برنامه هم ریلیز شد...


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدویژگیها:


Code optimized.
Anti NPDRM checking, working w/no-UMD NP9600 mode.
If module starts failed, game will be exited.

طریقه ی patch کردن بازیها نسبت به ورژن قبلی که در بالا اومده ، تفاوتی نکرده است.

المنبع الخبر


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدضمناً یه روش دیگه برای patch کردن بازیها اومده به اسم PSPChiper که خودتون میتونید یه سری بهش بزنید


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددوستان انگلیسی شون که توپه ماشاا... :5:

sonixax
21-05-2010, 15:35
خیلی ممنون ولی یک بخش کوچیک از آموزشتون ناقص هست !

بعد از انجام مراحل بالا نیاز داریم تا پلاگین مخصوص این کار رو هم فعال کنیم .
برای این کار این فایل رو دانلود کنید :


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

رمز فایل : hako

البته گمان میکنم که توی همون فایل زیپ شده Prometheus هم موجود باشه .

فایل رو از حالت فشرده خارج کنید و فلدر KHBBS رو بریزید توی روت مموریتون ، یعنی اینطوری :

ms0:/KHBBS

حالا به پوشه seplugins برید و فایل game.txt رو باز کنید و آخرین خطش این رو اضافه کنید :

ms0:/KHBBS/KHBBS_patch.prx 1

نکته : فایل prx توی Prometheus اسمش با این فرق داره و باید از این آدرس براش استفاده کنید :

ms0:/KHBBS/prometheus.prx 1

به منوی ریکاوری برید و از قسمت پلاگین ها پلاگینی که الان نصب کردید رو فعال کنید و بعدش بازی رو اجرا کنید .


پیشنهاد : من میگم همون فایل 12 مگی که بهتون آدرس دادم رو استفاده کنید .

نکته : تمام بازی هایی که از سایت HAKO دانلود میکنید از قبل پچ شده هستند .

drkiwi
21-05-2010, 20:39
خیلی ممنون ولی یک بخش کوچیک از آموزشتون ناقص هست !

بعد از انجام مراحل بالا نیاز داریم تا پلاگین مخصوص این کار رو هم فعال کنیم .
برای این کار این فایل رو دانلود کنید :


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدرمز فایل : hako

البته گمان میکنم که توی همون فایل زیپ شده Prometheus هم موجود باشه .

فایل رو از حالت فشرده خارج کنید و فلدر KHBBS رو بریزید توی روت مموریتون ، یعنی اینطوری :

ms0:/KHBBS

حالا به پوشه seplugins برید و فایل game.txt رو باز کنید و آخرین خطش این رو اضافه کنید :

ms0:/KHBBS/KHBBS_patch.prx 1

نکته : فایل prx توی Prometheus اسمش با این فرق داره و باید از این آدرس براش استفاده کنید :

ms0:/KHBBS/prometheus.prx 1

به منوی ریکاوری برید و از قسمت پلاگین ها پلاگینی که الان نصب کردید رو فعال کنید و بعدش بازی رو اجرا کنید .


پیشنهاد : من میگم همون فایل 12 مگی که بهتون آدرس دادم رو استفاده کنید .

نکته : تمام بازی هایی که از سایت HAKO دانلود میکنید از قبل پچ شده هستند .

والا من تو منبع خبر هر چی دیدم ترجمه و روان سازی کردم...اگه نقصی داشت شرمنده

و خیلی ممنون که آموزش رو تکمیل کردید که همه بتونن استفاده کنن(تو این بحبوحه نیومدن Custome Firmware جدید)

metaler-soad
22-05-2010, 08:25
لطفا یه مرد پیدا شه تست کنه اینو....خبر بده
من پرنس رو نتونستم اجرا کنم....اگه این قضیه درست باشه پس پرنس جدید باید اجرا بشه
یکی تست کنه لطفاااااا

metaler-soad
22-05-2010, 08:40
خیلی ممنون ولی یک بخش کوچیک از آموزشتون ناقص هست !

بعد از انجام مراحل بالا نیاز داریم تا پلاگین مخصوص این کار رو هم فعال کنیم .
برای این کار این فایل رو دانلود کنید :


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدرمز فایل : hako

البته گمان میکنم که توی همون فایل زیپ شده Prometheus هم موجود باشه .

فایل رو از حالت فشرده خارج کنید و فلدر KHBBS رو بریزید توی روت مموریتون ، یعنی اینطوری :

ms0:/KHBBS

حالا به پوشه seplugins برید و فایل game.txt رو باز کنید و آخرین خطش این رو اضافه کنید :

ms0:/KHBBS/KHBBS_patch.prx 1

نکته : فایل prx توی Prometheus اسمش با این فرق داره و باید از این آدرس براش استفاده کنید :

ms0:/KHBBS/prometheus.prx 1

به منوی ریکاوری برید و از قسمت پلاگین ها پلاگینی که الان نصب کردید رو فعال کنید و بعدش بازی رو اجرا کنید .


پیشنهاد : من میگم همون فایل 12 مگی که بهتون آدرس دادم رو استفاده کنید .

نکته : تمام بازی هایی که از سایت HAKO دانلود میکنید از قبل پچ شده هستند .

برای پرنس هم این کارا رو باید انجام بدیم یا فقط برای کینگدوم هرتس هست این قضیه؟؟؟

wonderful
22-05-2010, 09:39
ممنون
ولی یه سوال :

این یعنی همون کاری که 5.50gen-d3 می کنه؟

drkiwi
22-05-2010, 10:17
لطفا یه مرد پیدا شه تست کنه اینو....خبر بده
من پرنس رو نتونستم اجرا کنم....اگه این قضیه درست باشه پس پرنس جدید باید اجرا بشه
یکی تست کنه لطفاااااا

من بعلت امتحانات میان ترم فعلاً دسترسی ندارم ولی خودت میتونی تست کنی.فقط از بازی یه کپی بگیر با اون تست رو انجام بده که حداقل یه ایمیج سالم از بازی داشته باشی
من توی قسمت نطرات منبع خبر خوندم که یکی پرنس رو روی 3000 پچ و اجرا کرده و مراحلش هم نوشته...

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه نتونستی سر در بیاری بگو تا ترجمشو همین تاپیک بزارم


برای پرنس هم این کارا رو باید انجام بدیم یا فقط برای کینگدوم هرتس هست این قضیه؟؟؟

این قضیه برای بازیهایی باید اجرا بشه که نیاز به فیرم ویر 6.20 دارن.(که شامل پرنس و کینگدم هارت و ... - بازیهایی که خواهد آمد میشه) اما برای کینگدم هارت چندتا مرحله ی اضافه هم وجود داره که نوشتیم و sonixax عزیز هم تکمیل کردن.


ممنون
ولی یه سوال :

این یعنی همون کاری که 5.50gen-d3 می کنه؟

این در واقع مثل همون Patch ایه که هنوز 5.50 ریلیز نشده بود و بازیهایی که نیاز به 5.50 داشت رو با پچ روی 5.00 اجرا میکرد.
الان هم قضیه همینطوره.

sonixax
22-05-2010, 14:50
لطفا یه مرد پیدا شه تست کنه اینو....خبر بده
من پرنس رو نتونستم اجرا کنم....اگه این قضیه درست باشه پس پرنس جدید باید اجرا بشه
یکی تست کنه لطفاااااا

من با همین روش دارم پرنس رو بازی میکنم .


برای پرنس هم این کارا رو باید انجام بدیم یا فقط برای کینگدوم هرتس هست این قضیه؟؟؟

برای تمام بازی هایی که فرمور 6.20 میوخوان تا زمان اومدن فرمور جدید باید این کار رو بکنید


ممنون
ولی یه سوال :

این یعنی همون کاری که 5.50gen-d3 می کنه؟

خیر ، بازی های جدید حتی روی g.50Gen d-3 هم اجرا نمیشوند .:13:

metaler-soad
23-05-2010, 23:40
آقا منم تست کردم
تونستم پرنس رو اجرا کنم.....دمتون گرم
این پرنس چرا اولش یه شعر فارسی میخونه....شاخ در آوردم

wonderful
26-05-2010, 08:28
خیر ، بازی های جدید حتی روی g.50Gen d-3 هم اجرا نمیشوند .:13:
پس چرا 2010fifa world cup تو 5.03gen-c میاد؟

1994
27-05-2010, 21:31
با عرض شرمندگی باید بگم خیلی آموزش بدی هستش و کاملا معلومه تاحالا این کار رو طبق آموزش خودتون پیش نبردید تا ببینید درست نوشتید یا نه !

drkiwi
28-05-2010, 11:39
با عرض شرمندگی باید بگم خیلی آموزش بدی هستش و کاملا معلومه تاحالا این کار رو طبق آموزش خودتون پیش نبردید تا ببینید درست نوشتید یا نه !

جوابیه


آقا منم تست کردم
تونستم پرنس رو اجرا کنم.....دمتون گرم



من با همین روش دارم پرنس رو بازی میکنم .



پس این پستها هم از روی بادهای معده نوشته شده و منبع خبر (در پست اول) هم آموزش رو از عمـــــش دراورده.

مدیران محترم فروم اگه ایرادی در آموزش می بینند لطف کنند تاپیک رو delete کنند.

sonixax
28-05-2010, 22:15
[COLOR=Red]

پس این پستها هم از روی بادهای معده نوشته شده و منبع خبر (در پست اول) هم آموزش رو از عمـــــش دراورده.

مدیران محترم فروم اگه ایرادی در آموزش می بینند لطف کنند تاپیک رو delete کنند.

این چه وضع جواب دادنه ؟

روشی که در پست اول اینجا هست 100% درسته و کار میکنه و همان طور که گفتم من خودم با این روش اجرا کردم ، فقط شروع کننده تاپیک (شخص شما) یک بخش کوچک آموزش رو فراموش کرده (قسمت مربوط به نصب پلاگین) بود قرار بده که من قرار دادم . شما مشکلی داری با این موضوع ؟

این هم لینک اون بخش آموزش که توی آموزش پست اول فراموش شده :


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

توی توضیحات میتونید بخونید .

drkiwi
29-05-2010, 07:23
این چه وضع جواب دادنه ؟

روشی که در پست اول اینجا هست 100% درسته و کار میکنه و همان طور که گفتم من خودم با این روش اجرا کردم ، فقط شروع کننده تاپیک (شخص شما) یک بخش کوچک آموزش رو فراموش کرده (قسمت مربوط به نصب پلاگین) بود قرار بده که من قرار دادم . شما مشکلی داری با این موضوع ؟


من مشکلی با این قضیه ندارم ولی آقای 1994 این مطلب رو گویا فقط پست اولش رو خونده...ادامه ی تاپیک (یعنی آموزش مکمل شما در پست دوم---تشکر من از شما---پست خود شما و metaler-soad که روش رو تست کردن و نتیجه گرفتن) رو نخونده...شما که مشکلی نداری با این موضوع؟

1994
29-05-2010, 09:31
-باید BBS1/2/3.DAT هم Decrypt بشه و بعد برگردونده بشه به PSP_GAME/USRDIR
میشه بفرمایید فایل BBS1/2/3.DAT کجا قرار داره که بنده ندید م ؟ بعدشم این آموزش فقط ترجمه شده و هیچ تلاشی برای ساده سازی تفهیم اون انجام نشده . شما این آموزش رو با این یکی که لینکش رو میزارم مقایسه کنید بعد بگید به کدومش میشه گفت آموزش :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

drkiwi
29-05-2010, 15:38
شما این آموزش رو با این یکی که لینکش رو میزارم مقایسه کنید بعد بگید به کدومش میشه گفت آموزش :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این آموزشی که شما گذاشتین مربوط به پچ با یه برنامه ی ISO TOOL هست که اگر اشتباه نکنم با PROMETHEUSفرق داره.(آموزشش هم از لحاظ دستوری و محتوی ساده سازی فرقی با ترجمه ی بنده نداشت)



بعدشم این آموزش فقط ترجمه شده و هیچ تلاشی برای ساده سازی تفهیم اون انجام نشده .


خوب اینو که خودمم تو پست 3 نوشته بودم.


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

یعدش ترجمه و ساده سازی یعنی چه کاری که من نکردم؟ دیگه از این ساده تر نمیشه جداً...نوشتم که مرحله به مرحله چه کاری باید انجام بشه...چطوری باید انجام بشه...نحوه ی کار با PRXDecrypter رو هم نوشتم پایینش.......

1994
29-05-2010, 20:26
این آموزشی که شما گذاشتین مربوط به پچ با یه برنامه ی ISO TOOL هست که اگر اشتباه نکنم با PROMETHEUSفرق داره.(آموزشش هم از لحاظ دستوری و محتوی ساده سازی فرقی با ترجمه ی بنده نداشت)





خوب اینو که خودمم تو پست 3 نوشته بودم.


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

یعدش ترجمه و ساده سازی یعنی چه کاری که من نکردم؟ دیگه از این ساده تر نمیشه جداً...نوشتم که مرحله به مرحله چه کاری باید انجام بشه...چطوری باید انجام بشه...نحوه ی کار با PRXDecrypter رو هم نوشتم پایینش.......
اصلا بیخیال من عذر میخوام . حتما یوزر های این سایت همه حرفه ای هستند و اون آموزش هم برای اون ها آسون به حساب میاد پس من بی سوادم . ولی اگر شما طبق اون آموزشی که لینکش رو دادم بازی رو پچ کنید میبینید که آموزش واضح یعنی چی . به هر حال بحث رو ادامه ندیم بهتره . من شرمندم

sonixax
29-05-2010, 21:18
من مشکلی با این قضیه ندارم ولی آقای 1994 این مطلب رو گویا فقط پست اولش رو خونده...ادامه ی تاپیک (یعنی آموزش مکمل شما در پست دوم---تشکر من از شما---پست خود شما و metaler-soad که روش رو تست کردن و نتیجه گرفتن) رو نخونده...شما که مشکلی نداری با این موضوع؟

خیر بنده هیچ مشکلی ندارم :31: دیدم شما به پست من جواب دادی و کلی هم شاکی هستی ، گفتم لابد با منی :31:

ولی من تست کردم ، خیلی هم توپ و مفید و روون کار میکنه :11:

drkiwi
29-05-2010, 21:40
اصلا بیخیال من عذر میخوام . حتما یوزر های این سایت همه حرفه ای هستند و اون آموزش هم برای اون ها آسون به حساب میاد پس من بی سوادم . ولی اگر شما طبق اون آموزشی که لینکش رو دادم بازی رو پچ کنید میبینید که آموزش واضح یعنی چی . به هر حال بحث رو ادامه ندیم بهتره . من شرمندم

عزیز من اون لینکی که شما دادی پچ با یه ISO TOOL هست. تو پست اول هم ترجمه کردم که اگر با یک ISO TOOL کار شود چند مرحله از آموزش حذف خواهد شد...در اصل کار با این دو برنامه زمین تا زیرزمین فرق داره...من که منکر این نیستم...
اگرهم اشکالی در آموزش دیده بودید میتونستید یه کم محترمانه تر اونو بیان میکردید تا اونو باهم حل میکردیم (مثل پست دوم این تاپیک که sonixax عزیز آموزش ناقص بنده رو تکمیل کردن) تا کار به اینجا نمی کشید.

اینجا هم نه کسی بی سواده (خدای ناکرده) نه همه حرفه ای...

دشمنت شرمنده...والسلام

pucira_mja
02-07-2010, 15:17
دستتون درد نکنه من blazblue رو درست کردم دارم حال میکنم

pouria2x2
02-07-2010, 22:16
چه کاریه؟ خوب cfw Prometheus رو نصب کنید دیگه نیازی به این کار ها نیست من که دارم با همین پرنس رو اجرا می کنم

drkiwi
07-07-2010, 21:12
چه کاریه؟ خوب cfw Prometheus رو نصب کنید دیگه نیازی به این کار ها نیست من که دارم با همین پرنس رو اجرا می کنم

منتظر فتوای حضرتعالی بودیم...

خوب البته واضحه که دیگه الان (یعنی بعد حدود یک ماه) بازیهای جدید، پچ شده آپلود میشن...