PDA

View Full Version : آموزش آپدیت فیرمور گوشی های الجی



Michael Ropy
10-05-2010, 16:28
سلام به همگی....

تو تاپیک قصد دارم آموزش کامل نحوه ی آپدیت گوشی های الجی رو بزارم...تو همین پست اول آموزش رو میزارم، آخرین فیرمور های موجود رو هم سعی میکنم آخر همین پست بزارم براتون. خب حالا میریم سراغ آموزش!

------------------------------------------------------------------------------------------------


آموزش آپدیت فیرمور گوشی های الجی با فایل های KDZ


نکات مهم: قبل از آپدیت شما باید به این نکات توجه کنید:
1. مسئولیت تمام اتفاقات و خرابی های احتمالی خود شما هستید، پس خواهشا یا با دقت این کارو انجام بدید و یا ریسک نکنید و بدید گارانتی براتون آپدیت کنه.
2. حتما از تمام فایل های خودتون بک آپ بگیرید. میتونید از برنامه LG PC Suite هم برای بک آپ گیری از کانکت ها و فایل های ضروری و... استفاده کنید.
3. باتری گوشیتون باید حتما فول شارژ باشه (یعنی 3 خط باتری رو داشته باشه). در غیر اینصورت هنگام آپدیت با پیغام خطا مواجه خواهید شد.
4. بهتره سیم کارت و رمتون رو از گوشی در بیارید.
5. این آموزش فقط برای فایل های آپدیت با پسوند KDZ می باشد.

مرحله 1: دانلود برنامه ها و فایل های مورد نیاز برای آپدیت:
1. فایل فیرمور با پسوند KDZ
2. برنامه LG Mobile Update Tool
3. درایور LG USB Modem
4. برنامه LG Utils

لینک دانلود سه برنامه آخر (حجم: 7.3 مگابایت):

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمرحله 2: آماده سازی برای آپدیت:
1. فایل آپدیت با پسوند KDZ را در Root درایو C قرار دهید. برای مثال: C:\V10E_00.kdz
1. فایل برنامه ها را باز کرده و در جایی Extract کنید (از حالت زیپ در بیاورید).
2. گوشی رو بوسیله ی کابل USB به کامپیوترتون وصل کنید و از منوی ظاهر شده در گوشی، گزینه ی PC Suite رو انتخاب کنید.
3. از پوشه LG Mobile Update Tool در شاخه برنامه ها فایل Setup.exe را اجرا کرده و نصب کنید.
4. پس از نصب، پنجره ی برنامه ظاهر می شود. آنرا بصورت Minimize رها کنید (نبندید).
5. از پوشه USB Modem Driver در شاخه برنامه ها فایل Setup.exe را اجرا کرده و نصب کنید.
6. در همان پوشه، پوشه FlashUSB را باز کرده و فایل Setup.exe را اجرا کرده و نصب کنید.
7. پس از اتمام مراحل بالا، از پوشه LG-Utils فایل KP500-Utils-EN.exe را اجرا کرده و آماده ی مرحله آپدیت شوید.

مرحله 3: آپدیت فیرمور:
1. در پنجره ی باز شده، به ترتیب عبارات زیر را وارد کرده و کلید Enter را فشار دهید:


I
مدل گوشی
آدرس فایل آپدیت
نام فایل آپدیتمثال:

I
GC900
C:\V10E_00.kdz
V10E_002. پس از زدن آخرین دکمه Enter، پنجره ای مشابه پنجره زیر باز می شود و آنالیز فایل آپدیت و اتصال کابل USB شروع می شود.
3. در میان نوشته های ظاهر شده در جعبه متن پایین پنجره، توجه کنید که عبارتی مشابه "Extract kdz file Success" ظاهر شود:


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


4. در بین عملیات آنالیز، ویندوز پیغامی با مضمون Found New Hardware نمایش خواهد داد که در صورتی که درایور FlashUSB را بدرستی نصب کرده باشید، پیغام Your new hardware is installed and ready to use ظاهر خواهد شد. در غیر این صورت باید مراحل را دوباره تکرار کنید.
5. اگر مراحل را بدرستی پشت سر گذاشته باشید، برنامه آپدیت به برگه ی Download رفته و عملیات آپدیت شروع خواهد شد. این مرحله عموما بین 10 تا 20 دقیقه طول خواهد کشید.
6. پس از پایان مرحله آپدیت، برگه ی Complete با پیغام Upgrade Complete نمایش داده می شود.
7. حال می توانید از برنامه آپدیت خارج شوید و کابل USB را در بیاورید.
8. گوشی خود را روشن کنید. در صورتی که باگ هایی را در فیرمور جدید مشاهده می کنید، باید گوشی خود را ریست فکتوری کنید. برای اینکار، در قسمت شماره گیری، کد زیر را شماره گیری نمایید و سپس گزینه ی Reset Factory را از منو ظاهر شده انتخاب نمایید (توجه: پس از زدن این دکمه، گوشی بدون درخواست تاییدیه ی قبلی ریست می شود):



1809#*900#
9. تبریک میگویم! شما با موفقیت توانستید گوشی خود را به روز رسانی کنید. اکنون میتوانید از فیرمور جدید خود لذت ببرید.

------------------------------------------------------------------------------------------------

راهنمای کد کشور ها در فیرمور گوشی های الجی:

در این قسمت من کد های اختصاری کشور های مختلف رو که در نام فیرمور گوشی های الجی هستش رو به عنوان مرجع برای پیدا کردن کشور مناسب میذارم و اون قسمت که ماله ایرانه رو قرمز می کنم.



AAGRSV = AGR/ALGIERS(Algeria)
AAREAP = ARE/UNITED ARAB EMIRATES
AAREBK = ARE/UNITED ARAB EMIRATES
AARESV = ARE/UNITED ARAB EMIRATES
AAUSSV = AUS/AUSTRALIA
ABALBK = BAL/BALTICS
ABALSV = BAL/BALTICS
ABYTBK = BYT/BOUYGUES(FRANCE)
ABYTSV = BYT/BOUYGUES(FRANCE)
ACISBK = CIS/CIS
ACISSV = CIS/CIS
ACSMSV = CSM/COSMOTE(GREECE)
ACZESV = CZE/CZECHO
ADEUAP = DEU/GERMANY
ADEUBK = DEU/GERMANY
ADEUGR = DEU/GERMANY
ADEUSV = DEU/GERMANY
AESPSV = ESP/SPAIN
AFRABK = FRA/FRA(FRANCE)
AFRASV = FRA/FRA(FRANCE)
AGBRSV = GBR/UNITED KINGDOM
AGRCBK = GRC/GREECE
AGRCSV = GRC/GREECE
AHASSV = HAS/HUTCHISON(AUSTRIA)
AHKGAP = HKG/HONG KONG
AHKGBK = HKG/HONG KONG
AHKGSV = HKG/HONG KONG
AHSWBK = HSW/HUTCHISON(SWEDEN)
AHSWSV = HSW/HUTCHISON(SWEDEN)
AHUNBK = HUN/HUNGARY
AHUNSV = HUN/HUNGARY
AIDNBK = IDN/INDONESIA
AIDNSV = IDN/INDONESIA
AINDSV = IND/INDIA
AIRNBK = IRN/IRAN
AIRNSV = IRN/IRAN
AITAAP = ITA/ITALY
AITASV = ITA/ITALY
AKPNSV = KPN/KPN(NETHERLANDS)
AMORSV = MOR/MOROCCO(Morocco)
AMYSBK = MYS/MALAYSIA
AMYSSV = MYS/MALAYSIA
ANEUAP = NEU/EUROPE OPEN
ANEUBK = NEU/EUROPE OPEN
ANEUSV = NEU/EUROPE OPEN
ANLDAP = NLD/NLD(NETHERLANDS)
ANLDBK = NLD/NLD(NETHERLANDS)
ANLDSV = NLD/NLD(NETHERLANDS)
AO2DSV = O2D/O2D(GERMANY)
AOPTSV = OPT/OPTUS(AUSTRALIA)
AORESV = ORE/ORANGE(SPAIN)
AORPSV = ORP/ORANGE(POLAND)
AORUAP = ORU/ORANGE UK(UNITED KINGDOM)
AORUSV = ORU/ORANGE UK(UNITED KINGDOM)
APOLSV = POL/POLAND
APRTSV = PRT/PORTUGAL
APXNSV = PXN/PROXIMUS(BELGIUM)
AROMSV = ROM/ROMANIA
ASFRSV = SFR/SFR(FRANCE)
ASGPAP = SGP/SINGAPORE
ASGPBK = SGP/SINGAPORE
ASGPGR = SGP/SINGAPORE
ASGPSV = SGP/SINGAPORE
ASHBBK = SHB/STARHUB(Singapore)
ASHBGR = SHB/STARHUB(Singapore)
ASHBSV = SHB/STARHUB(Singapore)
ASLOSV = SLO/SLOVENIA
ASTLBK = STL/SING TEL(Singapore)
ASTLGR = STL/SING TEL(Singapore)
ASTLSV = STL/SING TEL(Singapore)
ASWCSV = SWC/SWISSCOM(SWISS)
ASWSAP = SWS/Switzerland
ASWSBK = SWS/Switzerland
ASWSSV = SWS/Switzerland
ATCISV = TCI/TELECOM CONCEPTS INC(PHILPPIN)
ATHABK = THA/THAILAND
ATHASV = THA/THAILAND
ATLKBK = TLK/TELE2(CROATIA)
ATLKSV = TLK/TELE2(CROATIA)
ATMCSV = TMC/T-MOBILE(CZECHO)
ATMDSV = TMD/T-MOBILE(GERMANY)
ATMHSV = TMH/T-MOBILE(HUNGARY)
ATMNSV = TMN/T-MOBILE(BENELUX)
ATMUBK = TMU/T-MOBILE(UNITED KINGDOM)
ATMUSV = TMU/T-MOBILE(UNITED KINGDOM)
ATMUTN = TMU/T-MOBILE(UNITED KINGDOM)
ATURBK = TUR/TURKEY
ATURSV = TUR/TURKEY
ATWNAP = TWN/TAIWAN
ATWNSV = TWN/TAIWAN
AUKRBK = UKR/UKRAINE
AUKRSV = UKR/UKRAINE
AVD2SV = VD2/VODAFONE(GERMANY)
AVDASV = VDA/VODAFONE(AUSTRALIA)
AVDGBK = VDG/VODAFONE(GREECE)
AVDGSV = VDG/VODAFONE(GREECE)
AVDIBK = VDI/VODAFONE(ITALY)
AVDISV = VDI/VODAFONE(ITALY)
AVDNAP = VDN/VODAFONE(NETHERLANDS)
AVDNSV = VDN/VODAFONE(NETHERLANDS)
AVDPSV = VDP/VODAFONE(PORTUGAL)
AVDSSV = VDS/VODAFONE(SPAIN)
AVDZSV = VDZ/VODAFONE(CZECH)
AVIPSV = VIP/VIP(CROATIA)
AVMFSV = VMF/VIRGIN MOBILE(FRANCE)
AVNMSV = VNM/VIETNAM
AVNZSV = VNZ/VODAFONE(NEW ZEALAND)
AWINSV = WIN/WIND(ITALY)
ABOISV = BOI/OI (BRAZIL)
ABRASV = BRA/BRAZIL
ACLRSV = CLR/CLARO(BRAZIL)
ATCLSV = TCL/TELCEL(MEXICO)
ATELSV = TEL/TELSTRA(AUSTRALIA)
ATMGSV = TMG/TELEMIG(BRAZIL)
AVIVSV = VIV/VIVO(BRAZIL)
KBRASV = BRA/BRAZIL
KCLRSV = CLR/CLARO(BRAZIL)
KVIVSV = VIV/VIVO(BRAZIL)
KVIVZY = VIV/VIVO(BRAZIL)
ACLASV = CLA/CLARO(CHILE)
ACLPSV = CLP/CLARO(PERU)
ACMCSV = CMC/COMCEL(COLOMBIA)
ACNCSV = CNC/CNW CAEIBBEAN(JAMAICA)
ACTISV = CTI/CTI(ARGENTINA)
AENTSV = ENT/ENTEL(CHILE)
APRNSV = PRN/PERSONAL(ARGENTINA)
ATFSSV = TFS/TELEFONICA(ARGENTINA)
ATGOSV = TGO/TIGO(CENTRAL AMERICA)
ACHMAP = CHM/CHINA MOBILE(CHINA)
ACHMBK = CHM/CHINA MOBILE(CHINA)
ACHMSV = CHM/CHINA MOBILE(CHINA)
ACHNSV = CHN/CHINA
ACOLSV = COL/COLOMBIA
ATFOSV = TFO/TELEFONICA(CENTRAL AMERICA)

------------------------------------------------------------------------------------------------

لیست فیرمور گوشی های الجی (مخصوص ایران):

GC900 Viewty Smart (V10E):

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

pooria.rio
10-05-2010, 22:11
سلام
ممنون از کار قشنگت
رنوار چی ؟؟ :دی

Michael Ropy
11-05-2010, 16:44
سلام....

گفتم که تقریبا برای تمام گوشی های الجی همینه....البته تاچ هاش، غیر تاچش رو نمی دونم.....:دی

pooria.rio
11-05-2010, 19:26
یعنی من الان این رو دانلود کنم میتونم آپدیت کنم ؟
:دی
خودت امتحان کردی؟

Michael Ropy
11-05-2010, 20:06
آره من خودم ویوتی اسمارتم رو با همون فیرموری که گذاشتم + همین آموزش آپدیت کردم....الان قشنگ مار میکنه، فارسی هم داره...

البته من مجبورت نکردم ها! یهو آپدیت نکنی بعد خدای نکرده اتفاقی بیفته و بیوفتی به جونم!!! :دی

reza_atom
13-05-2010, 09:40
سلام گوشی viewty رو هم میشه باهش آپدیت کرد

S_ALI_A
14-05-2010, 19:54
Lg mobile update tools که کار نمیکنه یعنی بازش که میکنم زود بسته میشه چیکار کنم

Michael Ropy
14-05-2010, 20:05
سلام گوشی viewty رو هم میشه باهش آپدیت کرد


من تست نکردم ولی به احتمال قوی بله، چون گوشی های تاچ رو میشه با این روش آپدیت کرد....

---------- Post added at 09:05 PM ---------- Previous post was at 09:05 PM ----------


Lg mobile update tools که کار نمیکنه یعنی بازش که میکنم زود بسته میشه چیکار کنم


عجیبه، یعنی هیچ اروری چیزی نمیده؟! اون پایین تو سیستم تری آیکونش نیست؟!

S_ALI_A
15-05-2010, 15:55
نه هيچي ني:41:

pooria.rio
15-05-2010, 21:55
من این فایل KDZ رنوار رو از کجا گیر بیارم ؟؟؟

Michael Ropy
16-05-2010, 19:27
نه هيچي ني[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


الان چیزی به ذهنم نمیاد، جز اینکه رویه یه کامی دیگه تست کنی....


من این فایل KDZ رنوار رو از کجا گیر بیارم ؟؟؟

باید سرچ کنی....من الان یه سرچ میزنم....

---------- Post added at 07:27 PM ---------- Previous post was at 07:22 PM ----------

بیا پوریا جان اینم یه فیرمور برای رنوار که البته شک دارم فارسی ساپورت کنه!!! :دی

نسخه V10J (برای 13 اکتبر 2009 هستش):


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

pooria.rio
16-05-2010, 21:18
خوب دمت گرم،من فارسی ساپورتش رو میخوام
پیداش کن دیگه :دی

S_ALI_A
17-05-2010, 16:45
اره روی یه pc دیگه امتحان کردم درست کار میکرد ولی وقت نداشتم گوشیو فلش کنم:41: ویندوزمو عوض کردم ولی بازم کار نکرد. چیزی به ذهنت نمیرسه؟

reza_atom
18-05-2010, 10:17
[QUOTE=Michael Ropy;4946165]من تست نکردم ولی به احتمال قوی بله، چون گوشی های تاچ رو میشه با این روش آپدیت کرد...


مشكل من قطع صداي دوربين فيلم برداري موقع فيلم گرفتن با آپديت حل ميشه

باتشكر:10:

pooria.rio
20-05-2010, 17:36
سلام
این صفحه تمام فرمورهای رنوار هستش

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حسین جان نظرت رو بگو که بهتره کدوم رو نصب کنم ؟

Michael Ropy
20-05-2010, 19:26
مشكل من قطع صداي دوربين فيلم برداري موقع فيلم گرفتن با آپديت حل ميشه این مورد رو دقیق نمی دونم ولی اول ببینید تو تنظیمات گوشی گزینه Unmute تنظیم شده باشه....میتونید ریست فکتوری هم بکنید....اگر نشد میتونید آپدیت کنید اگه بازم نشد باید ببرید گارانتی...

---------- Post added at 08:26 PM ---------- Previous post was at 08:22 PM ----------


حسین جان نظرت رو بگو که بهتره کدوم رو نصب کنم ؟ اینجور که پیداست، تاپیکش خوابیده! چون چهار ماهی از آخرین پستش میگذره...من این فیرمور رو توش پیدا کردم تصادفی، عربی ساپورت میکنه نسخه v10g هستش...


---پی نوشت: لینک پاک شده، چون مال سال 2008 هستش و دیگه منقرض شده! :دی فکر کنم بهتر باشه تو سایت های دیگه بگردیم....

Michael Ropy
20-05-2010, 19:51
تو پست اول کد کشور ها رو گذاشتم....

pooria.rio
20-05-2010, 21:20
من تو همون سایت پست دادم بلکه فارسیش رو بزارن :دی

Lord_HaMeD
29-05-2010, 14:29
سلام
واسه گوشي سكرت هم ميشه؟
مرسي

Michael Ropy
29-05-2010, 19:03
سلام....من تست نکردم، یا باید تست کنید یا جایی بخونید در موردش....فکر کنم این روش برای گوشی های تاچش فقط باشه....

گوموش
29-05-2010, 21:01
اي بابا!
چقدر ما از غافله عقب مونديم:9:

S_ALI_A
30-08-2010, 17:19
بعد از مدت ها بازم دارم سعي ميكنم گوشيمه فلش كنم. اين برنامه LG MOBILE UPDATE TOOL اين دفعه باز شد همه كارهارو انجام دادم KP500-Utils-EN رو باز كردم. اون مراحلم به تذتيب انجام دادم. اما اينتر اخر رو كه ميزنم بازم همون منو مياد و بازم بايد همون كارها رو بكنم. چيكار كنم حسين. اگه جوابي دادي ديسكانكت نشو بذار امتحانش كنم و بت بگم

S_ALI_A
31-08-2010, 10:58
اقا من اينو فلشش كردم ولي از KP500-Utils-EN استفاده نكردم. فقط LG MOBILE UPDATE TOOL رو باز كردم و بعد يكم ور رفتن با اون منو و زدن START UPDATE خلاصه شروع كرد به فلش. اصلا هم به فريمور دانلود شده كه نسخه G بود كاري نداشت و نسخه E رو نصب كرد. من ميخوام طبق روشي كه گذاشتي عمل كنم و نسخه G يا يه نسخه ديگه رو نصبل كنم. كمكم كن ديگه باااا

Michael Ropy
31-08-2010, 18:47
سلام برادر....شرمنده ما همیشه کم کاری کردیم در مقابل درخواست های شما!!! :دی

چه کنم یا وقت ندارم یا نمی تونم تست کنم!!! میشه بگی دقیقا طبق آموزش تو کدوم قسمت گیر کردی؟! (کدوم مرحله و کدوم بخشش؟!)

S_ALI_A
31-08-2010, 19:11
طبق دستورالعملي كه شما گذاشتي پيش ميرم ولي انلاين و به طور اتوماتيك اخرين فريمور فارسي يعني نسخه e رو نصب ميكنه كه نصب كردم. و اصلا به فريموري كه دان كردم و توي درايو c گذاشتم نداره. يه سر زدم به سايت ماي سلفون الجي و طبق اون پيش رفتم. فرقش با دستورالعمل شما اين بود كه بايد دوتا فايل اضافه تر دانلود ميكرديم و ميريختيم توي پوشهLG-Utils كه توي درايو c داشتيم. اين دو فايل جديد همنام دو فايل از همون فولدر بودن و بايد جايگزينشون كنيم. تا مرحله اخر ميرم ريليز هم تا 100 در100 انجام ميشه و بعدش ارور ميده.

S_ALI_A
01-09-2010, 13:51
سلام برادر....شرمنده ما همیشه کم کاری کردیم در مقابل درخواست های شما!!! :دی

چه کنم یا وقت ندارم یا نمی تونم تست کنم!!! میشه بگی دقیقا طبق آموزش تو کدوم قسمت گیر کردی؟! (کدوم مرحله و کدوم بخشش؟!)
حسين من هنوز منتظرما. من تونستم از طريق روش fls گوشيمو فلش كنم.
الان نسخه v10i هستش مخصوص اروپا. گوشيم با تاريخ 2010 روشن شد.
برتريهاي اين نسخه نسبت به نسخه فارسي e & d :
واسه بار اول گالري گوشي زودتر از دو فريمور قبلي باز شد.
توي دو فريمور قبلي وقتي از يه سوژه تيره رنگ عكس ميگرفتيم توي عكس نقطه هاي سفيد ميومدن كه توي سوژه نبودن ولي توي عكس بودن. توي اين فريمور اين مشكل هم حل شده.
توي دو فريمور قبلي موقعي كه واسه تماس, خودمون شماره ميگرفتيم اگه شماره توي دفترچه تماسمون بود گوشي اون شماره رو پيشنهاد ميداد اما الان گوشي علاوه بر اين كار رنگ شماره هاي مشترك نارنجي ميشه و بقيه سفيدن
توي بازي ها كه رفتم ديدم يه ايكون با عكس بازي asphalt 4 بود. داخلش كه ميري 4 تا بازي ديگه هست كه اول بايد بخريشون فك كنم. من با فوتبالش ور رفتم تونستم دوستانه بازي كنم اما واسه بازي كردن ليگ بايد بخريش. اسفالت4 و brain challece و رئال فوتبال و ميدنايت بولينگ هستن.
از همه مهمتر اضافه شدن تشخيص دست خط هستش:8: كه عملكردشم تقريبا خوبه.
فعلا متوجه همينا شدم

S_ALI_A
01-09-2010, 23:00
الان كه يكم بيشتر عكس گرفتم با گوشي ميبينم كه مشكل نقطه هاي سفيد بازم توي بعضي از عكسها هست
توي هر 4تا بازي يه بخش هست به نام demo تا ازمايشي بازي كني و اگه خواستي ميري توي قسمت buy و ميخريش
يه چيز ديگه فهميدم. اونم اينه كه قابليت تشخيص دستخط فقط واسه حالت عموديه و در حالت افقي وجود نداره

Highbury
02-09-2010, 13:15
من کا اف 755 خودم رو میخوام فلش یا آپدیت کنم.آیا میشه.یک بار توضیح بدین و اینکه آخرین فریمورش چیه.
اگه ببرم نمایندگی کامتل برام رایگان آپدیت یا فلش میکنن؟

Michael Ropy
02-09-2010, 18:27
حسين من هنوز منتظرما. من تونستم از طريق روش fls گوشيمو فلش كنم.

سلام برادر....شرمنده حدود 2 روز اینترنت نداشتم!! :دی میگم خوب حالا فیرمور به این خوبی داری، چرا میخوای عوض کنی؟! میشه بگی چه جوری فلش کردی و با کدوم فیرمور؟!


طبق دستورالعملي كه شما گذاشتي پيش ميرم ولي انلاين و به طور اتوماتيك اخرين فريمور فارسي يعني نسخه e رو نصب ميكنه كه نصب كردم. و اصلا به فريموري كه دان كردم و توي درايو c گذاشتم نداره. يه سر زدم به سايت ماي سلفون الجي و طبق اون پيش رفتم. فرقش با دستورالعمل شما اين بود كه بايد دوتا فايل اضافه تر دانلود ميكرديم و ميريختيم توي پوشهLG-Utils كه توي درايو c داشتيم. اين دو فايل جديد همنام دو فايل از همون فولدر بودن و بايد جايگزينشون كنيم. تا مرحله اخر ميرم ريليز هم تا 100 در100 انجام ميشه و بعدش ارور ميده.

من که بدتر گیج شدم!! :دی شما میگی ورژن e رو بصورت اتوماتیک نصب کردم!!! بعد میگی ارور میده؟! :18:


من کا اف 755 خودم رو میخوام فلش یا آپدیت کنم.آیا میشه.یک بار توضیح بدین و اینکه آخرین فریمورش چیه.
اگه ببرم نمایندگی کامتل برام رایگان آپدیت یا فلش میکنن؟

نمی دونم با این آموزش بشه یا نه؟! گارانتی بدید براتون آپدیت میکنه.....رایگان هم باید باشه (من تاحالا ندادم....)

S_ALI_A
03-09-2010, 15:30
سلام برادر....شرمنده حدود 2 روز اینترنت نداشتم!! :دی میگم خوب حالا فیرمور به این خوبی داری، چرا میخوای عوض کنی؟!



من که بدتر گیج شدم!! :دی شما میگی ورژن e رو بصورت اتوماتیک نصب کردم!!! بعد میگی ارور میده؟! :18:

دقيقتر ميگم. طبق روشي كه شما گذاشتي پيش رفتم. update tool رو كه كليك كردم نصب شد. پنجره lg mobile support tool باز شد. بعد از چند ثانيه ...checking the connection with the phone شروع شد. بعدش ارور داد كه از پي سي سوييت بيا بيرون و retry رو بزن. اينا رو انجام دادم. دو سه تا برنامه هارو نصبيدم. kp 500 utlis رو هم باز كردم. اون سه مرحله رو هم انجام دادم. اما بازم اون نوشته ها بيشتر شد و انگار بايد بازم انجام ميدادم. مثه اينكه كار نميكرد. بعدش رفتم روي start updating كليك كردم شروع كرد به اپديت. و بدون توجه به نسخه g كه ادرسشو داده بودم نسخه e رو انلاين نصب كرد.
واسه اينكه نسخه g كه خودم داشتمو نصب كنم رفتم توي سايت ماي سلفون اونجا اكثر مراحلش با اين روشي كه شما گذاشتي مشابه بود به جز يه مرحله كه بايد دوتا فايل كوچيك ديگه دان ميكردي و ميريختي توي LG-Utils. اين كارم انجام دادم. حالا كه برنامه kp 500 utlis رو باز كردم و اون سه مرحله رو انجام دادم درست كار كرد و اخرش نوشت loading. اون پنجره اي كه توش يه مرد و يه زن هستن باز شد و اناليز هم 100 در100 انجام شد و بعدش ارور داد.
گفتي حالا فريمور به اين خوبي داري چرا ميخواي عوضش كني؟ چون ميخوام فايل kdz گوشي gm750 رو بريزم روي اين گوشي كه به مشكل بر ميخورمو ارور ميده. هم واسه گوشي خودم هم واسه gm750.. هرچي گشتم نسخه fls اين گوشيو پيدا نكردم وگرنه با روش fls فريمور gm750 رو ريخته بودم روي گوشيم.

Michael Ropy
03-09-2010, 15:51
بعد از آنالیر ارور میده!؟ :18: خوب ارور چی میده؟! میتونی بزاری اینجا؟!

اون دو تا فایل رو هم من برای این ننتوشتم چون خودم تو فایل های آپلودیم گذاشته بودم....حالا نمی دونم شاید اشتباه ریخته بودم...

S_ALI_A
03-09-2010, 15:52
میشه بگی چه جوری فلش کردی و با کدوم فیرمور؟!

FlashTool_E2 كه يه فايل زيپ شده هست و يه فايل به نام IFWD_DownloadDll.dll رو دان ميكني. FlashTool_E2 رو انزيپ ميكنيم و توي درايو c كپي ميكنيم. IFWD_DownloadDll.dll رو توي پوشه FlashTool_E2 كپي ميكنيم. توي پوشه FlashTool_E2 يه برنامه هست با همين اسم.و چند تا چيز ديگه.
باطري و سيمكارت و رم گوشيو در مياريم و گوشي را با كابل وصل ميكنيم به كام. نرم افزار FlashTool_E2 رو باز ميكنيم و از منوي فايل usb map wizard رو ميزنيم. يه پنجره باز ميشه كه اونجا گوشيتو شناسايي ميكنه. وقتي شناسايي شد done رو ميزني. توي قسمت communication driver روي infineon usb driver كليك ميكنيم بعدش از قسمت add file فايل flsي رو كه قبلا دان كرده بودي رو ميياري و add رو ميزني. بعدشم استارت رو ميزني و گوشي شروع ميكنه به فلش شدن.
اينم ادرس برنامه ها

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

S_ALI_A
03-09-2010, 16:52
بعد از آنالیر ارور میده!؟ :18: خوب ارور چی میده؟! میتونی بزاری اینجا؟!

اون دو تا فایل رو هم من برای این ننتوشتم چون خودم تو فایل های آپلودیم گذاشته بودم....حالا نمی دونم شاید اشتباه ریخته بودم...
دارم ديونه ميشم. بازم kp 500 utlis كار نميكنه.

Michael Ropy
04-09-2010, 14:36
مرسی بابت راهنمایی.......راستش منم اولش خیلی مشکل داشتم تو آپدیت ولی انقدر ور رفتم تا درست شد....:دی

shutdown
13-09-2010, 11:29
اقا گوشي من ال جي pop هست اگه اين رو اپ كنم چه تغييراتي ميكنه؟؟؟؟
اصلا ميشه با اين اپش كنم؟؟؟؟

Michael Ropy
13-09-2010, 15:12
پیشنهاد نمی کنم با این فیرمور آپ کنید!!! برید فیرمور مخصوصش رو گیر بیارید.....

jjak31
03-10-2010, 14:12
سلام

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد اناليز اين پيقام ميده

*Ali*
23-10-2010, 22:25
من تمام مراحل رو انجام دادم ولی وقتی اون سه خظ رو توی برنامه مینویسم و اینتر میزنم هیچ اتفاقی نمیفته . میشه کمکم کنید ؟

Michael Ropy
24-10-2010, 14:25
سلام به تمام برادران! :دی

راستش این مشکلی که میگید من اولش داشتم که بعدا با جایگزینی اون DLL ها فکر کنم درست شد.....الان که میخوام دوباره گوشیمو آپدیت کنم دقیقا همین مشکل برام پیش میاد و صفحه آپدیت اصلی ظاهر نمیشه....پیگیری می کنم، اصل مشکل رو فهمیدم بی نصیب نمی ذارمتون! :40:

Baamdaad
24-10-2010, 17:16
آقا این فایل kdz برای GD510 یا همون پاپ، مربوط به ایران رو از کجا می‌شه گیر آورد؟ من خیلی گشتم ولی نتونستم. ممنون می‌شم اگه یه راهنمایی کنید.

Baamdaad
26-10-2010, 15:34
اون دوستمون که پاپ داشت این آخرین فیرمور پاپ هست:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Baamdaad
29-10-2010, 10:39
سلام دوستان!
من با اون روشی که Michael Ropy عزیز گفته بود تونستم گوشیمو آپگرید کنم. همه‌ی مراحل با موفقیت انجام شد و گوشی آپدیت شد. وقتی روشنش کردم متوجه هیچ تغییری نشدم، ضمن این که هیچ‌کدوم از اطلاعات روی گوشی هم از بین نرفته بودن، در صورتی که من انتظار داشتم کلاً ریست بشه. اما توی قسمت Handset Information ورژن جدیدو می‌نویسه که نشون می‌ده گوشی با موفقیت آپدیت شده. حالا سؤال اینه که آیا به نظر شما این طبیعیه که ریست نشده؟
ضمناً گوشی من GD510 یا همون پاپ خودمونه.

S_ALI_A
05-12-2010, 01:31
حسين هنوز متوجه نشدي اشكال از كجاست؟ من هنوز تو كفمااااااااااا

Michael Ropy
05-12-2010, 06:54
ضمناً گوشی من GD510 یا همون پاپ خودمونه.

بله لزومی نداره ریست بشه، ولی اگر گوشیتون یه جاهایی مشکل پیدا کرد (بیخودی هنگ کرد و...) خودتون ریست فکتوری کنید حل میشه....


حسين هنوز متوجه نشدي اشكال از كجاست؟ من هنوز تو كفمااااااااااا

نه برادر خیلی عجیبه، چند وقت پیش وقتی خودم خواستم آپدیت کنم با همین مشکل رو برو شدم!!!!! :18:

steps
01-02-2011, 13:31
دوستان کسی فریمور فارسی KC550 رو نداره؟(فقط برای SMS میخوام .زمانی که اSMS فارسی میاد گوشی نمیتونه نشون بده)

Pami
01-02-2011, 14:41
دوستان من الان برای آرنا دوتا Firmware پیدا کردم ، یکی V10J و V10P
V10P ساپورت فارسی داره ؟

steps
04-02-2011, 14:28
دوستان کسی فریمور فارسی KC550 رو نداره؟(فقط برای SMS میخوام .زمانی که اSMS فارسی میاد گوشی نمیتونه نشون بده)

هنوز در حسرت نمایان شدن SMS های فارسی

masis1980
26-04-2011, 18:23
کسی از دوستان میدونه چطور میشه gd510 pop رو آپدیت کرد؟ فایل آپدیت هم با فرمت kdz هستش.