PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بلوتوث studio 1557



LDAA
28-04-2010, 13:19
سلام.
من با بلوتوث studio 1557 مشکل دارم.
همونطورکه میدونید دکمه وایرلس و بلوتوث مشترکه.
درایور بلوتوثم که نصب میکنم،
بعدش F2 رو که میزنم،یعنی وایرلس و روشن میکنم قاعدتا بلوتوثم باید روشن شه،اما وقتی search میکنم بلوتوث لپ تاپ رو پیدا نمیکنم.....
تو task bar & start meno هم آیکونی از بلوتوث نمیاد.کامل هم نصب میشه امااااا.....
مشکل چیه؟؟؟؟؟

vahidfar
25-07-2010, 19:04
منم نیاز دارم
ممنون میشم کمک کنید:11:

Pami
25-07-2010, 20:49
احتمال داره بلوتوث یا از BIOS یا از Device Manager غیر فعال و Disable شده باشه

majid_3ma
26-07-2010, 11:29
باید توی تنظیمات بلوتوث باید دیسکاوری رو فعال کنی
و وقتی هم که میخوای دریافت داشته باشی روی بلوتوث توی TaskBar راست کلیک میکنید و Recive File رو میزنید

LDAA
02-01-2011, 13:57
باید توی تنظیمات بلوتوث باید دیسکاوری رو فعال کنی
و وقتی هم که میخوای دریافت داشته باشی روی بلوتوث توی TaskBar راست کلیک میکنید و Recive File رو میزنید

بعد از سال ها اومدم.
سلام.
مرسی اماااااا اصلا هیچ جا هیچ آیکونی از بلوتوث نمیاد که من بخوام چیزیو فعال یا غیر فعال کنم(نه تو استارت نه تو تسک بار )
همونطور که گفتم نصب میشه و میگه با همون f2 فعالش کن اما فقط وایرلس فعال میشه..
با تنضیمات بایوس هم کاری نداشتم...
چه کنم؟
بعداز نصب دنبال چی باید بگردم؟

H@mid-Vista
05-01-2011, 17:14
شما برنامه بلولتوث كه تو خود سایت دل هست بگیر نصب كن


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

به طور پیش فرض با اف 2 هر دو روشن میشن اما بلوتوث خاموشه و با رایت كلیك روی ایكونش روشن میشه