PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : kodak



shiva.cutebaby
19-04-2010, 12:53
سلام
من پلاگین کداک رو همراه با کرکش می خواستم

SevenART
19-04-2010, 13:30
پلاگین Kodak برای فتوشاپ:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میشه در مورد این پلاگین توضیح بده یکی>؟

Saeed kmss-D
19-04-2010, 14:51
سلام...

برای رتوش بیشتر به کار میره!
میشه گفت قوی ترین پلاگین در این زمینه هم هست!

اما من همون روش دستی رو بیشتر میپسندم، قدرت مانورش بیشتره!


موفق باشید♥♥♥

shiva.cutebaby
19-04-2010, 15:27
این که پلاگین روتوش نیست:):):41::41::41::41:

SevenART
19-04-2010, 19:37
دوست عزیزم رضا جان ممنون از مطلب خوبی که گذاشتی

تو نمی تونی اسپم ندی >!؟.... ها نمی تونی ؟ ...e.... deha....

NaKhoda BiBaK
19-04-2010, 19:38
تو نمی تونی اسپم ندی >!؟.... ها نمی تونی ؟ ...e.... deha.... راست میگه آقای ترابی !!! همه پست هات اسپم هستند !