PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست كمك در مورد هك Isp



sina88_2004
08-04-2006, 10:45
سلام

من مدتها بود رو پروژه ي هك يه ISP كار مي كردم. تازه فهميدم Remote Desktop اش فعاله !!!!
چه جوري مي تونم Pass اش رو در بيارم؟؟



System : Windows 2000 Advanced Server


User Name : Administrator

my friend
08-04-2006, 11:21
عزیزم سلام
ورودتو به پی سی ورلد تبریک میگم
ولی توصیه میکنم که نام خانوادگی خودت را از امضاءت برداری
در مورد هک هم چیزی نمیدونم
چون به نظرم وقت تلف کردنه !

K053_LSH_KV90
08-04-2006, 13:46
مگه بچه بازیه
حتی اگه آی اس پی هم در پیت باشه کار شما ها نیست همین البته شما هکر بزرگی هستی اگه به کسی نگی !!!؟

my friend
08-04-2006, 13:51
راست میگه
اگه هم بتونی هک کنی میانو یقه ات را میگیرند و میندازند زندون آب خنک بخوری

sina88_2004
08-04-2006, 23:11
مگه بچه بازیه
حتی اگه آی اس پی هم در پیت باشه کار شما ها نیست همین البته شما هکر بزرگی هستی اگه به کسی نگی !!!؟

اصلا شما فكر كنين طرف آشناست و از من خواسته حفره هاي امنيتيش رو پيدا كنم
Ok?

*NashenaS*
08-04-2006, 23:36
اصلا شما فكر كنين طرف آشناست و از من خواسته حفره هاي امنيتيش رو پيدا كنم
Ok?
:laughing: اخه 3 كردي ديگه...
يه پي ام بده برنامش و بهت بگم...
موفق باشي. ;)

shahnameh
08-04-2006, 23:44
اولين كاري كه يه مجرم ميكنه به عنوان مثال يه هكر رد پايي از خودش به جا نميزاره اول اسم و فاميلت را حذف كن بعد هك كن

hamedabl007
27-07-2006, 09:41
اصلا شما فكر كنين طرف آشناست و از من خواسته حفره هاي امنيتيش رو پيدا كنم
Ok?
آقا منم همين مشكل رو دارم اگه راه حلي پيدا كردي به منم بگيد
اينم ايميلم
hamedabl007@yahoo.com

sentimental
29-07-2006, 04:09
توي خيلي از ISP ها Remote Desktop فعاله .حالا چون اون فعاله شما بايد بتوني به اين راحتيا پسورد ادمينو در بياري؟اگه اينطوره بايد ديگه هيچ كدوم از ما پول كارت نمي داديم.