PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با log in شدن در فیس بوک و...






    

shadi_87
06-04-2010, 13:39
سلام. من نمی دونستم این مشکلمو تو کدوم تاپیک باید مطرح کنم. من چند وقته که با بعضی ازز سایت ها مشکل پیدا کردم. اولی مربوط به log in شدن در فیس بوک هست. همین که یورز و پس رو وارد می کنم اون صفحه میاد که میگه اینترنت اکسپلورر نمیتونه این سایت رو نشون بده. همچنین در بعضی از سایتا نمیتونم پستی ارسال کنم باز این صفحه میاد. مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟

mmiladd
06-04-2010, 13:45
با یه مرورگره دیگه تست کن.. فایر فاکس یا گوگل کروم..

shadi_87
06-04-2010, 13:51
فایر فاکس که اصلا فیس بوکو باز نمیکنه .

mmiladd
06-04-2010, 13:59
فایر فاکس که اصلا فیس بوکو باز نمیکنه .

شما مطمنی..؟

با گوگل کروم تست کن.... فقط تو کام خودتون بالا نمیاد...؟ تو یه کام دیگه تست کردین...؟

shadi_87
06-04-2010, 15:27
با گوگل کروم هم باز نمیشه. با pc دیگه ای هم امتحان نکردم . ویندوزو تازه عوض کردم نمی دونم اشکال از کجاست. اول فکر کردم اشکال از یوزر یا پسمه ولی حتی تو فیس بوکsign up هم نمیشم.:41::41:

hfj
06-04-2010, 15:34
سلام. من نمی دونستم این مشکلمو تو کدوم تاپیک باید مطرح کنم. من چند وقته که با بعضی ازز سایت ها مشکل پیدا کردم. اولی مربوط به log in شدن در فیس بوک هست. همین که یورز و پس رو وارد می کنم اون صفحه میاد که میگه اینترنت اکسپلورر نمیتونه این سایت رو نشون بده. همچنین در بعضی از سایتا نمیتونم پستی ارسال کنم باز این صفحه میاد. مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟

وقتی از هیتلرشکن استفاده بشه، هیچ پستی نمی شه داد و محدودیت های خاص خودش رو داره. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
History و Temporary و Cookie ها رو کاملاً پاک کن. IE هیچ مشکلی برای باز کردن فیس/بوک نداره.
البته باز کردن فیس/بوک هم بستگی به اون آنتی هیتلری که ازش استفاده می کنی داره.
اگر هم از وی/پی/ان استفاده می کنی که قاعدتاً نباید مشکلی وجود داشته باشه.

shadi_87
06-04-2010, 20:55
من از ultrasurf و freegate استفاده می کنم . قبلا با فری گیت باز می شدو مشکلی نداشت ولی الان باز نمیشه. --- ندارم. چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41::41::41::41::41:

mmiladd
06-04-2010, 21:08
شما کاملا مطمن هستین که یوسر و پستون درسته..؟


بهتره یه بار تو فرگت ِ فیس بوک برید و تقاضای پس جدید کنین از فیس بوک...

DrXoX
06-04-2010, 21:17
من از ultrasurf و freegate استفاده می کنم . قبلا با فری گیت باز می شدو مشکلی نداشت ولی الان باز نمیشه. --- ندارم. چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41::41::41::41::41:
با یه برنامه دیگه تست کن
مثلا puff

mmiladd
07-04-2010, 00:18
اگه پاف ِ دوست ما جواب نداد ؛ شما یه سی ÷روکسی نصب کن.. اگه باز اشکال داشت

کارای زیرو با سی پروکسیت انجام بده..!

برای رفع مشکل ثبت نام در facebook سعی کنید یک بار تنظیمات proxyرو دستی وارد کنید.
تو Internet Explorer وارد Internet Option بشید. قسمت Connections بعد هم Settings.
در قسمت Proxy Servers تیک اولی رو بزنید. تو قسمت Address این رو وارد کنید:
127.0.0.1
و در قسمت Port این رو:
9666
Ok کنید و خارج بشید. این طوری شاید مشکل شما حل بشه


منبع



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

چرک نویس!

DrXoX
07-04-2010, 17:57
اگه پاف ِ دوست ما جواب نداد ؛ شما یه سی ÷روکسی نصب کن.. اگه باز اشکال داشت

کارای زیرو با سی پروکسیت انجام بده..!

برای رفع مشکل ثبت نام در facebook سعی کنید یک بار تنظیمات proxyرو دستی وارد کنید.
تو Internet Explorer وارد Internet Option بشید. قسمت Connections بعد هم Settings.
در قسمت Proxy Servers تیک اولی رو بزنید. تو قسمت Address این رو وارد کنید:
127.0.0.1
و در قسمت Port این رو:
9666
Ok کنید و خارج بشید. این طوری شاید مشکل شما حل بشه


منبع



چرک نویس!

تنظیماتی که تو اون وبلاگ نوشته برای UltraSurf هستش نه سـی پروکـسی

DrXoX
07-04-2010, 18:03
احتمال زیاد با puff یا سـی پروکـسی مشکلت حل میشه

mmiladd
07-04-2010, 20:37
من خودم با سی ------ تست کردم.. و جواب داد..!

shadi_87
09-04-2010, 15:40
:41::41:
سی ------ رو دان کردم ولی نمی دونم چه مشکلی داره که هیچ سایتی رو باز نمی کنه. پیغام رجیستری میده. من چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

DrXoX
09-04-2010, 17:15
:41::41:
سی ------ رو دان کردم ولی نمی دونم چه مشکلی داره که هیچ سایتی رو باز نمی کنه. پیغام رجیستری میده. من چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باید بری تو سایتش و رجیستر کنی ، یه یوزر و پسورد می فرسته به ایمیلت ، این یوزر و پسورد رو باید تو برنامه وارد کنی
با puff تست کردم و راحت وارد میشه ، نیازی به یوزر و پسورد هم نداره

shadi_87
09-04-2010, 19:11
puff و دان کردم. سایت باز میشه ولی بعد از وارد کردن یوزر و پس cannot display می زنه. نمی دونم مشکل از کجاست.می خوام پسو عوض کنم همین که کد امنیتی و ایمیلم و وارد می کنم ok که می زنم باز همون ارور و میده. فکر کنم دیگه نشه کاری کرد:41::41:

A.M.D.D.E.V.I.L
09-04-2010, 19:15
حالا کسی نمیدونه مشکل AOL چیه؟ وقتی میرم تو سایت و user pass میزنم باز هم میره به صفحه ی aol search و مثل این میشه که انگار من کلمه ی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید رو جستو جو کردم

DrXoX
09-04-2010, 20:18
puff و دان کردم. سایت باز میشه ولی بعد از وارد کردن یوزر و پس cannot display می زنه. نمی دونم مشکل از کجاست.می خوام پسو عوض کنم همین که کد امنیتی و ایمیلم و وارد می کنم ok که می زنم باز همون ارور و میده. فکر کنم دیگه نشه کاری کرد:41::41:
احتمالا از IE استفاده می کنی:
کوکی ها رو پاک کن ، همین طور فایل های Temporary رو بعد تست کن ببین بازم وارد نمیشه؟

اگه مشکل حل نشد:
برو اینجا و fix رو بگیر و اجرا کن


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mmiladd
10-04-2010, 17:48
شما حتما با فایر فاکس چک کن...

behradsn
11-04-2010, 10:31
آقایون خانم ها facebook این جور که پیداست مشکل شدیدی پیدا کرده

این هم لینک خبرش :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

NaKhoda BiBaK
13-04-2010, 18:25
با فیلتر شکن تو فیس بوک نمیشه لاگین کرد !

A.M.D.D.E.V.I.L
13-04-2010, 18:37
چرا میشه
Firi Geite

shadi_87
13-04-2010, 20:09
پس چه جوری on شم؟؟؟؟؟؟ شما با چی لاگین میشین؟؟؟

mmiladd
13-04-2010, 21:32
شما یه عکس از اروری که بهتون میده بگیر و نشون بده..

ehsan_jan3
04-05-2010, 22:06
سلام . من هر وقت میخوام وارد بشم ارور میده و میگه صفحه پیدا نشد.لطفا راهنمایی کنید .

البته با aol وبگردی میکنم.

mmiladd
04-05-2010, 22:40
با سی ------ میشه.. تست شده..!

komajdoon
05-06-2010, 16:46
سلام

منم همین مشکل رو دارم، با فایرفاکس اصلا نمی تونم لاگ این بشم به فیس بوک (البته با ---شکن) و درمورد سایت های ورد پرس، تویتر هم همینطوره؛ ارور تایم اوت میده ولی با کروم که میرم مشکلی ندارم. کوکی ها هم توی فایرفاکس پاک می کنم، باز هم نمیره، میشه راهنمایی کنید؟

payamf1
12-06-2010, 12:25
یه بار cookies رو پاک کن درست میشه

charlz
21-07-2010, 23:46
اقا facebook که چیزی نیست تا چند وقت پیش p30word تیلتر بود حالا اکه کسی چیزی داره پخ کنه برامون

dragon-fly
08-08-2010, 00:49
سلام
من هم همين مشكلو داشتم اما با وي پي ان حل شد

siimaa
05-09-2010, 14:13
سلام
من 2 روزه نمی تونم برم تو فیس بوکم. ازم شماره تلفن می خواد.اما قبلش باید کشور و سرویس خطم رو مشخص کنم.اما این اطلاعات نمی اد.کسی می دونه چکار کنم؟

elder
20-09-2010, 15:08
حالا کسی نمیدونه مشکل AOL چیه؟ وقتی میرم تو سایت و user pass میزنم باز هم میره به صفحه ی aol search و مثل این میشه که انگار من کلمه ی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید رو جستو جو کردم


آقا من هم همين مشکل رو دارم

لطفا اگر کسي ميتونه کمکي کنه به من ايميل کنه

slamdunk_ir@yahoo.com

Azot
21-09-2010, 20:25
تنها مشکل AOL اینه که فیس بوک رو باز نمیکنه دیگه ! واسه همینه که کم ازش استفاده میکنن !
--------------------------------------------------------------------------
یه پیشنهاد، شما با موبایل لاگین شو اگه شد اکانتت مشکلی نداره مشکل از PC ته،
ضمنا با کدوم نسخه از اولترا میری ؟

mmiladd
21-09-2010, 23:06
دوستاني كه مشكل ورود به فيس بوك رو دارن ازاولـــترا استفاده كنن.. و دوستاني كه مشكل آپلود عكس رو

دارن از پاف استفاده كنن..

mojtaba2321
01-10-2010, 21:17
یکی از دوستان با وی پی ان ، با اکسپلورر و فایرفاکس نمیتونه تو فیس بوک لاگین کنه.
مشکل از چیه؟

mmiladd
01-10-2010, 21:58
یکی از دوستان با وی پی ان ، با اکسپلورر و فایرفاکس نمیتونه تو فیس بوک لاگین کنه.
مشکل از چیه؟


سلام.. بهتره با پشتيباني صحبت شه..

mojtaba2321
01-10-2010, 22:32
سلام.. بهتره با پشتيباني صحبت شه..
پشتیبانی کجا؟
من میتونم با همون وی پی ان باز کنم، دوستم نمیتونه.

mmiladd
01-10-2010, 22:57
پشتیبانی کجا؟
من میتونم با همون وی پی ان باز کنم، دوستم نمیتونه.


از كجا دارين اين سرويس رو مي گيرن...؟ حتما كسي هست كه جوابگو باشه..

zed2
02-10-2010, 14:50
دوستان برای متمرکز شدن مباحث لطفا در تاپیک جامع ادامه مباحث را دونبال کنید
Facebook / تمامی مسائل فیس بوک در این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تشکر