مشاهده نسخه کامل
: مدل های بی ام دبلیو
با سلام
من بابام گیر داده الا که بلا فقط میخواد بی ام دبلیو بخره.قیمتش هم مهم نیست.از دوستان میخوام کل مدل های بی ام دبلیو که در ایران هست رو با قیمتش برام لیست کنن.البته من بهش میگم سیتروین c5 بگیره چرا که به نظر من هم تو شهر کمتره و هم از نظر کیفیت با بی ام دبلیو برابری میکنه.در این مورد هم نظر بدین ممنون میشم
rami_hemi
24-03-2010, 17:43
در مورد کیفیتشون چیزی نمیگم ولی بی ام دبلیو انتخاب بهتری نسبت به سیتروئن هستش
شما بهتره یه سری 5 بخرید .الان تا جایی که میدونم مدلهای 540 هم وارد شدن ولی اگه توان پرداخت مبلغ بالای 200 میلیون رو دارید سری 7 بی او دبلیو رو بیشتر توصیه میکنم
البته شایعاتی هم در مودر واردات X6 شنیدم که فعلا نه تائید میشه نه تکذیب .مدل X3 هم انتخاب خوبی میتونه باشه .
Electronic-Arts
24-03-2010, 19:17
با سلام
من بابام گیر داده الا که بلا فقط میخواد بی ام دبلیو بخره.قیمتش هم مهم نیست.از دوستان میخوام کل مدل های بی ام دبلیو که در ایران هست رو با قیمتش برام لیست کنن.البته من بهش میگم سیتروین c5 بگیره چرا که به نظر من هم تو شهر کمتره و هم از نظر کیفیت با بی ام دبلیو برابری میکنه.در این مورد هم نظر بدین ممنون میشم
در مورد کیفیت باید بگم که شما اصلا نباید CITROEN رو با BMW مقایسه کنی کاملا معلومه که BMW کیفیت بهتری داره در ضمن C5 الان الکی گرونه با پولی که به C5 میدی میتونی آزرا و یا اپیروس بخری که موتور های قویتری دارند
در مورد کیفیتشون چیزی نمیگم ولی بی ام دبلیو انتخاب بهتری نسبت به سیتروئن هستش
شما بهتره یه سری 5 بخرید .الان تا جایی که میدونم مدلهای 540 هم وارد شدن ولی اگه توان پرداخت مبلغ بالای 200 میلیون رو دارید سری 7 بی او دبلیو رو بیشتر توصیه میکنم
البته شایعاتی هم در مودر واردات X6 شنیدم که فعلا نه تائید میشه نه تکذیب .مدل X3 هم انتخاب خوبی میتونه باشه .
ایشون که میگه قیمتش مهم نیست بهتر نیست که 750LI و یا 540 رو بخرن؟
ehsan_old
24-03-2010, 19:42
سلام
من موافقم که C5 بخرید.
کیفیت خوبی داره. هر دو ماشین هم اروپایی هستن و C5 چیزی کم نداره.
البته مشخصاً وقتی سری 5 با موتور 2000 حدود 120 تومان میشه در حالیکه C5 حدود 55 تومان، بالاخره یه چیزایی باید سری 5 داشته باشه. خواستی برات میتونم لیست آپشنهاشو بذارم.
دوستان یه وقت فکر نکنید C5 در مقابل سری 5 حرفی برای گفتن نداره.
تو یه برنامه ای داشت یه مسابقه اسب سواریو نشون میداد که زمین کناریش یه جاده پر دست انداز بود.
یه دفعه با سری 5 فیلمبرداری کردند و یک بار هم با C5.
جالبه بدونید تو سری 5 لرزش زیاد بود ولی C5 اصلاً لرزش نداشت. سیستم تعلیق خوبی داره.
یه سوال مهم:
موارد مصرفتون چی هستش؟
برای مسافرت میخواید یا داخل شهر؟
هر روز میخواید استفاده کنید؟
جاهای پر ترافیک میرید یا بیشتر اتوبان؟
Electronic-Arts
24-03-2010, 20:56
البته مشخصاً وقتی سری 5 با موتور 2000 حدود 120 تومان میشه در حالیکه C5 حدود 55 تومان
تنها 520 موتور 2000 داره و اونم حدود 95~100 هست
rami_hemi
24-03-2010, 23:55
در مورد کیفیت باید بگم که شما اصلا نباید CITROEN رو با BMW مقایسه کنی کاملا معلومه که BMW کیفیت بهتری داره در ضمن C5 الان الکی گرونه با پولی که به C5 میدی میتونی آزرا و یا اپیروس بخری که موتور های قویتری دارند
ایشون که میگه قیمتش مهم نیست بهتر نیست که 750LI و یا 540 رو بخرن؟
من اشاره ای به مدل نکردم فقط سری رو گفتم
معلومه که ایشون حق انتخاب دارن
ولی خب شرایط هر کسی فرق میکنه
من به شخصه اگر توانم بود 760 رو هم بخرم بازم دست از سر 330 بر نمیداشتم حتی اگه مقدور بود M3 سدان میخریدم .
شایده هم عجیبتر از اون میرفتم سراغ قویترین کوپه سری 1 یا z4
ولی بابای ایشون شاید یه نظر دیگه دارنمثلا 540 رو بیشتر ترجیح بدن به ایکس 3 یا برعکس
این موارد کاملا سلیقه ای هستش .
در مورد سیتروئن به نظرم ماشین بسیار زیبا و با کیفیتی هستش و سیستم تعلیقش هم یکی از بهترین سیستم تعلیقها هستش ولی بی ام و همیشه اتومبیلی ساخته که لذت رانندگی داشته باشه و حالتی نسبتا خشن و اسپرتی د اشته باشه.اینا هیچکوم عیب و یاراد نیست بلکه خصوصیات ذاتی هرسازنده هستش .
ehsan_old
25-03-2010, 00:22
تنها 520 موتور 2000 داره و اونم حدود 95~100 هست
آره
فقط 520 هست موتور 2000 داره
در مورد قیمت فکر کنم بالاتر از این باشه !!!
A.M.D.D.E.V.I.L
25-03-2010, 00:39
به نظر من ferrari enzo scuderia بگيره :31:
بيا اينم از كاتالوگ قيمت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر من Z4 توي ايران هست توي يه مجله خوندم كه هست 99 تومن بود اگه دوستش داره 2 در داشته باشه بره بگيرتش
موارد مصرفم والا ما باهاش بیشتر سر کار میخواهیم بریم و 2-3 ماه یکبار هم یه گشتی تو ایران میزنیم.خانوادمون هم 3 نفره هستش
grand theft auto
25-03-2010, 13:48
نمی خواستم توی تاپیک های اینجوری پست بزنم ولی خوب...
تو یه برنامه ای داشت یه مسابقه اسب سواریو نشون میداد که زمین کناریش یه جاده پر دست انداز بود.
یه دفعه با سری 5 فیلمبرداری کردند و یک بار هم با C5.
جالبه بدونید تو سری 5 لرزش زیاد بود ولی C5 اصلاً لرزش نداشت. سیستم تعلیق خوبی داره.
ب ام و سری پنج یه سدان لوکس هست با خصوصیات اسپرتی ب ام و.اصلا به منظور نرمی طراحی نشده.کسی که نرمی می خواد میتونه هیوندای ورنا بخره.نمیشه گفت ورنا از 5 بهتره یا میتونه رقابت کنه با 5.
ب ام و هیچ وقت توی تاریخش به نرمی معروف نبوده مثلا حتی سری هفت که لوکس ترین سدان ب ام و هست بازم یه روح اسپرت پشتش هست.
اما قبول دارم که سیتروئن از نظر سیستم تعلیق همیشه مطرح بوده و کمک های بادیش توی دنیا حرف برای گفتن داره اما دلیل نمیشه بگیم میشه با 5 مقایسه اش کرد.این دو ماشین تنها وجه تشابهشون چهار در بودن و اروپایی بودنه و بس.
بالاخره کسی این لیست رو زحمت نمیکشه بذاره.منظورم لیست مدل به همراه قیمتهاش.اون لینک دوستمون هم کار نکرد.در ضمن یعنی چی که بی ام دبلی یو ماشین خشکیه.
AmiRreZA_RAcEr
25-03-2010, 15:00
کلا که بی ام دبلیو ماشین نرمی نیست
---------- Post added at 03:00 PM ---------- Previous post was at 03:00 PM ----------
به اینجا یه سری بزن :
یعنی میگید بی ام رو بیخیل شم.لا مذهب خیلی قیافه اش غلط اندازه.آدمو وسوسه میکنه.از یکطرف هم شما میگید خشکه.من نمیخوام هزینه کنم آخرش هم از سواریش لذت نبرم
ehsan_old
25-03-2010, 16:05
اما قبول دارم که سیتروئن از نظر سیستم تعلیق همیشه مطرح بوده و کمک های بادیش توی دنیا حرف برای گفتن داره اما دلیل نمیشه بگیم میشه با 5 مقایسه اش کرد.این دو ماشین تنها وجه تشابهشون چهار در بودن و اروپایی بودنه و بس.
کلاً به خاطر اختلاف قیمتی که دارن من هم قبول دارم که نباید در دو کفه ترازو قرار بگیرند.
ولی این دو ماشین رو بیشتر از این دو مورد میشه مقایسه کرد.
به عنوان مثال من خودم از بدنه BMW و فرم و خم های بدنه خیلی خوشم میاد. ولی C5 رو اگر به بدنه نگاه بکنید میبینید 2 خط انحنا روی بدنه هست که با هم شباهتی هم ندارن و ابهت خاصی به ماشین دادند. تا الان رو دست بدنه اش تو ایران ماشینی ندیدم.
---------- Post added at 04:05 PM ---------- Previous post was at 04:01 PM ----------
یعنی میگید بی ام رو بیخیل شم.لا مذهب خیلی قیافه اش غلط اندازه.آدمو وسوسه میکنه.از یکطرف هم شما میگید خشکه.من نمیخوام هزینه کنم آخرش هم از سواریش لذت نبرم
کلاً هندلینک BMW خیلی عالیه و بالاطبع به خاطر اسپرت بودن، ماشین خشکیه البته بخوام مقایسه کنم بهتره نسبت به بنز بگم خشکه.
به نظر من بهترین کار اینه که شما سوار هر کدوم از این ماشین ها بشید و ببنید کدام یک شما رو ارضاء میکند.
اگر C5 نیازهای شما رو برآورده میکنه نیازی به هزینه 2 الی 3 برابر برای BMW نیست.
Electronic-Arts
25-03-2010, 16:31
خیر نمیگیم بیخیال بشید ولی تنها برتری C5 نسبت به BMW داره اینه که نرم تره وگرنه BMW هیچی که کم نداره اضافه هم داره
از لینک دوستمون ممنونم.به خاطر اظهار نظر همه ی اساتید هم تشکر می کنم.ما بالاخره تصمیمون رو گرفتیم و به امید خدا شنبه ی هفته ی آینده میریم که بخریمش.باز هم مرسی
AmiRreZA_RAcEr
25-03-2010, 23:08
تصمیمتون چیه؟
Electronic-Arts
26-03-2010, 00:40
از لینک دوستمون ممنونم.به خاطر اظهار نظر همه ی اساتید هم تشکر می کنم.ما بالاخره تصمیمون رو گرفتیم و به امید خدا شنبه ی هفته ی آینده میریم که بخریمش.باز هم مرسی
حالا به سلامتی چی میخرین؟
behnam107
26-03-2010, 22:51
فکر کنم 520 موتورش 2200 سی سی باشه
بابام سدان دوست داشت بخره.اما من مخشو زدم تا بالاخره یه کابریو 330i گرفتیم.از یه نمایشگاه ماشین تو خیابان مطهری نرسیده به قایم مقام گرفتیمش.داریم باهاش میریم شیراز.کاش میشد با همه ی دوستانی که تو این تاپیک شرکت کردن میرفتیم.اونجا جای همتون رو خالی میکنم.باز هم مرسی.
مشکی گرفتیم.به این رنگ خیلی ارادت دارم
AmiRreZA_RAcEr
27-03-2010, 16:37
مبارک باشه ایشالا به خوبی و خوشی برید و برگردید !
ممنون که به فکر بچه هایی
farshad bugatti
27-03-2010, 17:56
با توجه به نوع مصرف شما منم بی ام دبلیو سری 5 رو پیشنهاد میکنم البته اگه قیمت پایین بخواین 320i که دوره بر 80 تومن هستش گزینه خوبیه.
ehsan_old
27-03-2010, 19:39
با توجه به نوع مصرف شما منم بی ام دبلیو سری 5 رو پیشنهاد میکنم البته اگه قیمت پایین بخواین 320i که دوره بر 80 تومن هستش گزینه خوبیه.
بابام سدان دوست داشت بخره.اما من مخشو زدم تا بالاخره یه کابریو 330i گرفتیم.از یه نمایشگاه ماشین تو خیابان مطهری نرسیده به قایم مقام گرفتیمش.داریم باهاش میریم شیراز.کاش میشد با همه ی دوستانی که تو این تاپیک شرکت کردن میرفتیم.اونجا جای همتون رو خالی میکنم.باز هم مرسی.
دوست عزیز دیگه از پیشنهاد گذشته. ایشون ماشینشونو خریدن و ما هم منتظریم که دفعه بعد با هم بریم شیراز :27:
poria_mc
28-03-2010, 19:41
ایشون که ماشینشون رو خریدن ولی خدا به تموم بچه هایی که تو این تاپیک پست زدن و یه عده رو خندوندن یه ب ام و اتاق 7 عطا کنه!
بحث کیفیت رو میکنید بعد یه ماشین بسیار با کیفیت اروپایی رو با اسباب بازیهایی مثل آزرا و اوپیروس مقایسه میکنید و اینها رو برتر میدونید؟؟
البته مشخصاً وقتی سری 5 با موتور 2000 حدود 120 تومان میشه در حالیکه C5 حدود 55 تومان، بالاخره یه چیزایی باید سری 5 داشته باشه. خواستی برات میتونم لیست آپشنهاشو بذارم.
سری 5 با موتور 2200 که همون 520 میشه الان 73 تومن قیمت داره! در ضمن C5 از لحاظ آپشن هیچ چیزی به غیر از پخش دی وی دی و پدل شیفتر از سری 5 کم نداره!
به نظر من Z4 توي ايران هست توي يه مجله خوندم كه هست 99 تومن بود اگه دوستش داره 2 در داشته باشه بره بگيرتش
Z4 با امکانات پایه و ضعیف ترین موتور از 125 تومن استارت میخوره!
کلاً هندلینک BMW خیلی عالیه و بالاطبع به خاطر اسپرت بودن، ماشین خشکیه البته بخوام مقایسه کنم بهتره نسبت به بنز بگم خشکه.
اتفاقا عکس این قضیه اس که ب ام و رو معروف کرده! هندلینگ عالی در حد غول های اسپرت بدون خشکی معروف این گروه!
در ضمن شما سری 5 رو با C کلاس بنز مقایسه کنید اونوقت متوجه میشید که جمله اتون رو نباید به طور کلی در مورد تمام مدلهای بنز به کار ببرید!
ehsan_old
29-03-2010, 00:02
ایشون که ماشینشون رو خریدن ولی خدا به تموم بچه هایی که تو این تاپیک پست زدن و یه عده رو خندوندن :exclamati یه ب ام و اتاق 7 عطا کنه!
سری 5 با موتور 2200 که همون 520 میشه الان 73 تومن قیمت داره! در ضمن C5 از لحاظ آپشن هیچ چیزی به غیر از پخش دی وی دی و پدل شیفتر از سری 5 کم نداره!
اتفاقا عکس این قضیه اس که ب ام و رو معروف کرده! هندلینگ عالی در حد غول های اسپرت بدون خشکی معروف این گروه!
در ضمن شما سری 5 رو با C کلاس بنز مقایسه کنید اونوقت متوجه میشید که جمله اتون رو نباید به طور کلی در مورد تمام مدلهای بنز به کار ببرید!
در مورد قیمت 520 خیلی بعید میدونم 73 تومن باشه.
یکی از دوستان، 325 سدان 2010 رو تو اسفند 88 ، 91 تومن خرید.
در مورد C5 کاملاً با شما موافقم که ماشین خوبی هست و اگر پست من رو با دقت خونده باشین اشاره هم کرده بودم که بیشتر از دو موردی که قبلاً ذکر شد، میتوان این دو ماشین رو مقایشه کرد.
در مورد خشکی که سری 5 رو داشتم با C5 مقایسه میکردم نه با ماشین های اسپرت. مشخصه که BMW به عنوان یه ماشین اسپرت، نرمی خوبی داره.
در مورد مقایسه با بنز هم چون این دو ماشین کلاس های مشابه و قیمت های تقریباً مشابهی دارن میشه مقایسه کرد که گفتم با بنز. ولی سری 5 رو باید با کلاس E بنز مقایسه کرد نه کلاس C که کلاس E نسبت به سری 5 هم نرمی بیشتری داره هم آپشنهای بیشتری. در مقابل سری 5 هندلینگ بسیار بهتری داره و لذت رانندگی رو برای راننده به ارمغان میاره.
ehsan_old
29-03-2010, 11:13
من امروز با پرشیا خودرو صحبت کردم. قیمت 520 حدود 90 هستش.
poria_mc
29-03-2010, 12:49
در مورد قیمت 520 خیلی بعید میدونم 73 تومن باشه.
یکی از دوستان، 325 سدان 2010 رو تو اسفند 88 ، 91 تومن خرید.
من امروز با پرشیا خودرو صحبت کردم. قیمت 520 حدود 90 هستش.
خیلی عذر میخوام ولی پرشیا خودرو غلط کرده با این قیمت هاش! 520 مدل 2009 هم وارد نشده چه برسه مدل 2010! تموم 520 ها و 525 ها تا مدل 2008 تو ایران هستش! مدل 2009 فقط 530 وارد شده! اونم مدل i و Xi !
Electronic-Arts
30-03-2010, 00:03
ایشون که ماشینشون رو خریدن ولی خدا به تموم بچه هایی که تو این تاپیک پست زدن و یه عده رو خندوندن یه ب ام و اتاق 7 عطا کنه!
شما یه چیزی بگو ما گریه کنیم
بحث کیفیت رو میکنید بعد یه ماشین بسیار با کیفیت اروپایی رو با اسباب بازیهایی مثل آزرا و اوپیروس مقایسه میکنید و اینها رو برتر میدونید؟؟
فعلا که ژاپنی ها و کره ای ها پیشرفته ترین ماشین ها رو دارن فکر میکنید چی باعث شد که کمپانی به اون بزرگی ژنرال موتورز ورشکست بشه وقتی تازه ژاپن و کره ماشین سازی رو شروع کردن به روسای ژنرال موتورز گفتن که ژاپنی ها دارن میان ولی گوش نکردن اینم شد عاقبتشون
در حال حاضر مدل 2007 520 در ایران هست و حجمش 2 لیتر هست و قیمتش هم حدود 95 هست اگر میخواست 73 تومن باشه دیگه کی میره 120i بخره همه میرفتن 520 میخریدن دیگه کی میرفت هیوندا جنسیس بخره میومدن همون 520 رو میخریدن
سری 5 سنسور تصادف-چنجر-TV-بلوتوث-DVD-پشت سری های هوشمند هنگام تصادف-سیستم حافظه یکپارچه صندلی آینه ستون فرمان-قطع کن شیشه-پرده برقی-Auto Light-قفل نهایی داره که C5 نداره
Z4 با امکانات پایه و ضعیف ترین موتور از 125 تومن استارت میخوره!
پایین ترین مدلش 23i هست با قیمت حدود 115
موافقم
سلام بچه ها
من قیمت بی ام و 330 مال 2005 رو می خوام 2 درب باشه که عالیه !!
کسی سراغ داره یا قیمتشو حدودی میدونه؟؟
:19:
farshad bugatti
30-03-2010, 14:38
فعلا که ژاپنی ها و کره ای ها پیشرفته ترین ماشین ها رو دارن فکر میکنید چی باعث شد که کمپانی به اون بزرگی ژنرال موتورز ورشکست بشه وقتی تازه ژاپن و کره ماشین سازی رو شروع کردن به روسای ژنرال موتورز گفتن که ژاپنی ها دارن میان ولی گوش نکردن اینم شد عاقبتشون
شما ژاپن رو با کره مقایسه می کنید؟؟؟؟؟؟!!!!!!!
ژاپن رو نه تنها در صنعت خودرو سازی بلکه در سایر موارد هم از لحاز کیفیت حرف اول رو تو دنیا میزنه...
هنوز کره ای ها تازه خودشون رو پیدا کردن و سودشون رو کم کردن و کیفیت محصولات خودشون رو بالا بردن تا بتونن خودشون رو در سطح جهان بالا بکشن اشتباه نکنید هیچ وقت کره به ژاپن نمیتونه برسه پون وقت داره تقلید میکنه مثلا خود هیوندای جنسیس که ماشین قابل تحسینی هم است از 7 -8 نوع ماشینه اروپایی تقلید شده.
در ضمن کره ای ها هیچ هزینه ای رو برای تحقیقات صرف نمیکنند اما مثلا هزینه ی طراحی جاسیگاری ماشینی مثل رویس رویز فانتوم خیلی بیشتر از هزینه ی طراحی سوناتا 2010 هستش !!!
شاید این مثال من بی ربط باشه اما خواستم تصور اینکه بعضی ها میگن کره به اوج کیفیت رسیده این اشتباهه و دست کم 10 سال کار داره تا حرف اول رو تو خاور میانه بزنه نه در دنیا...
poria_mc
30-03-2010, 18:00
سلام بچه ها
من قیمت بی ام و 330 مال 2005 رو می خوام 2 درب باشه که عالیه !!
کسی سراغ داره یا قیمتشو حدودی میدونه؟؟
من 330 ci روباز رو چند وقت پیش 65 گرفتم و تقریبا یه هفته بعد با همون قیمت برگردوندم! قیمتش همین حدود هاست! مدلی هم که مد نظر شماست اتاق E46 هستش!
poria_mc
30-03-2010, 18:07
فرشاد جان حرف قشنگی زد!
کیفیت تو خودروسازی مدیون ژاپنی هاست! شما هیچوفت ژاپن رو با کره مقایسه نکن! ژاپن رو باید هم سطح اروپایی ها دونست!
در حال حاضر مدل 2007 520 در ایران هست و حجمش 2 لیتر هست و قیمتش هم حدود 95 هست اگر میخواست 73 تومن باشه دیگه کی میره 120i بخره همه میرفتن 520 میخریدن دیگه کی میرفت هیوندا جنسیس بخره میومدن همون 520 رو میخریدن
ببخشید جسارت نباشه کدوم آدم عاقلی میره 95 تومن واسه مدل 520 که مدل پایه هم هست پول میده وقتی 530 مدل 2009 با امکانات بالاتر 120 تومنه؟؟؟
همین الانش هم 120 ماشین کمیابیه! یا حتی جنسیس! اونقدر که سری 5 تو خیابون هست جنسیس نیست! فکر هم نکن 520 کمه! 3 مورد رو خودم میشناسم که 520 ه اما پشتشون خورده 530!
پایین ترین مدلش 23i هست با قیمت حدود 115
این قیمت گیر آوردی 3 تا برام بخر!
AmiRreZA_RAcEr
30-03-2010, 18:58
من 330 ci روباز رو چند وقت پیش 65 گرفتم و تقریبا یه هفته بعد با همون قیمت برگردوندم! قیمتش همین حدود هاست! مدلی هم که مد نظر شماست اتاق E46 هستش!
چرا برگردوندی ؟!
poria_mc
30-03-2010, 20:37
چرا برگردوندی ؟!
طرف منصرف شد!
سلام دوستان
من از مسافرت برگشتم.واقعا از راهنماییتون ممنونم.چون احساس می کنم ماشین خیلی خوبی خریدم.به افتخار همتون هم باهاش یه دور تو پاسارگاد زدم.آخرت هندلینگ
qwerty2322
30-04-2010, 19:00
دوستان اگه میشه می خوام یهBMW 320 کوپه بخرم کسی قیمت داره؟ حتما دنده ای باشه.
اختلاف قیمت با سقف و بی سقف چقدر است؟
poria_mc
02-05-2010, 12:14
جواب سوالتون رو تو اون یکی تاپیکی که پرسیدید دادم!
آرنولد بابام زینگر
02-05-2010, 18:34
امروز یه بی ام و x6 دیدم شاسی بلند
این دیگه لکسوس رو لوله کرده
چنده ؟
خیلی کف بر شدم
poria_mc
02-05-2010, 20:36
امروز یه بی ام و x6 دیدم شاسی بلند
این دیگه لکسوس رو لوله کرده
چنده ؟
خیلی کف بر شدم
شخصی وارد شده و قیمت خاصی نداره! البته مثل اینکه مجوز وارداتش هم صادر شده و تا چند وقت دیگه ثبت سفارش میشه!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.