PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اجرا نشدن فایل های exe در ویندوز 7








    

newton11
17-03-2010, 23:58
با سلام به تمامی اساتید و دوستان....
من یه مشکل بزرگ با ویندوز 7 پیدا کردم به این صورت که وقتی می خوام برنامه ای را باز کنم ویندوز پیام
می ده می خواهی با چه برنامه ای بازش کنی....خوب فکر کنید فایرفاکس را با چی باید باز کرد:13:
حالا می خوام سیستم را ریستور کنم به یه روز قبل که این مشکل هم حل شه اما خوب سیستم ریستور هم خودش فایل اجراییه (exe) خوب اونم باز نمیشه....اصلا من نمیفهمم چرا برای فایل های اجرایی (exe) ویندوز سون (open with ) گذاشته:19: که با یه اشتباه همه چیز بهم بخوره توی ویندوز ایکس پی این حالت نبود:13:
خوب دوستان میشه کمک کنید به من....اگه هم می خواهید دچار مشکل من بشید کافیه روی یه فایل اجرایی و یا حتی روی شورت کات روی دستک تابتون کلیک راست کنید اوپن ویت و بعد هم یه برنامه را انتخاب کنید ان وقت بنگ:31:
همه چی خراب میشه حالا میشه درستش کرد یا نه....:10:

jamy_khoshtip
18-03-2010, 00:36
شما یک بار با Safe mode امتحان کن .

newton11
18-03-2010, 11:39
نمیشه با Safe mode هیچ تغیری ایجاد نمیشه:41:

ebicross
19-03-2010, 08:07
از نرم افزار Tune-Up Utilities استفاده کن.
توی قسمت تعمیراتش گزینه ای برای Fix Exe Open With Problem داره. براحتی مشکلت رو حل میکنه.

توی ویندوز XP براحتی میشد این مشکل رو حل کرد به صورت دستی ولی این قسمت از Windows 7 متاسفانه حذف شده.


اما اگر میتونی Regedit رو اجرا کنی و وارد رجیستری بشی به مسیر زیر برو:
HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Explorer \ FileExts \ .exe \ UserChoice
کافیه همون Key این مسیر به نام User Choice که بعد از exe هست رو حذف کنی.
سیستم رو ریست کنی و خلاص.

xeNociDe
19-03-2010, 08:22
سلام شما برو توی Regedit و فایل HKEY-USER به قسمت Control Panel و بعد قسمت EXECortion رو روی Value 0 1 0 بزار!

hady1364
19-03-2010, 23:03
با یه سیستم دیگه که ویندوز 7 (شاید با سیستم خودت هم بشه) داشته باشه یه دیسک تعمیر بساز
برای ساختن دیسک تعمیر توی منوی استارت تایپ کن:
system repair disc
و ENTER رو بزن و یه سی دی خام بزار توی درایو و صبر کن تا دیسک رو بسازه، ممکنه به سی دی ویندوز هم احتیاج داشته باشی
از رو اون سیستمت رو بوت کن تا تعمیرش شروع بشه

---------- Post added at 11:03 PM ---------- Previous post was at 11:03 PM ----------

با یه سیستم دیگه که ویندوز 7 (شاید با سیستم خودت هم بشه) داشته باشه یه دیسک تعمیر بساز
برای ساختن دیسک تعمیر توی منوی استارت تایپ کن:
system repair disc
و ENTER رو بزن و یه سی دی خام بزار توی درایو و صبر کن تا دیسک رو بسازه، ممکنه به سی دی ویندوز هم احتیاج داشته باشی
از رو اون سیستمت رو بوت کن تا تعمیرش شروع بشه

Dr Hannibal
19-03-2010, 23:20
با سلام به تمامی اساتید و دوستان....
من یه مشکل بزرگ با ویندوز 7 پیدا کردم به این صورت که وقتی می خوام برنامه ای را باز کنم ویندوز پیام
می ده می خواهی با چه برنامه ای بازش کنی....خوب فکر کنید فایرفاکس را با چی باید باز کرد:13:
حالا می خوام سیستم را ریستور کنم به یه روز قبل که این مشکل هم حل شه اما خوب سیستم ریستور هم خودش فایل اجراییه (exe) خوب اونم باز نمیشه....اصلا من نمیفهمم چرا برای فایل های اجرایی (exe) ویندوز سون (open with ) گذاشته:19: که با یه اشتباه همه چیز بهم بخوره توی ویندوز ایکس پی این حالت نبود:13:
خوب دوستان میشه کمک کنید به من....اگه هم می خواهید دچار مشکل من بشید کافیه روی یه فایل اجرایی و یا حتی روی شورت کات روی دستک تابتون کلیک راست کنید اوپن ویت و بعد هم یه برنامه را انتخاب کنید ان وقت بنگ:31:
همه چی خراب میشه حالا میشه درستش کرد یا نه....:10:


سلام

مشکل شما ویندوزی نیست. سیسستم شما الوده به ویروس شده

این ویروس با این شرایط در مرحله خیلی بدیه.


شما اگر ویندوز رو هم عوض کنید با یک حرکت دیگه دچار ویروس میشه.

ویروس سیستم شما سالیتی + ویروس همه گیر ریسایکلر یا اتوران هست.

شما به غیر از این ها باید در show hidden کردن فایل ها هم مشکل داشته باشی دقت کن تیک show hidden رو بزن تایید کن و بعد پنجره رو ببند دوباره برگرد میبینی که تیک برگشته جای قبل do not show hidden شده.

اگرانتی ویروس رو میتونی نصب کنی که هیچی یک انتی ویروس خوب مثل کسپرسکی یا نورتون نصب میکنی و سپس اپدیت میکنی و اسکن.




اما اگه نصب نشد با توجه به گفته خودتون مشکل در اجرا شدن فایل اجرایی :

بهترین شیوه برای این کار استفاده از دیسک نجات (ریسورس دیسک) یک انتی ویروس خوب هست. البته این دیسک باید تازه دانلود بشه تا اپدیت باشه. که یا باید توی یک سیستم دیگه انتی ویروس مثل کسپرسکی رو بریزی بعد از اونجا دانلود کنی یا از این سایت با عضویت دانلود کنی و بعد روی سی دی رایت کنی و از اون ویندوز رو بوت کنی.


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید



راه دیگه تعویض ویندوز==> سپس وقتی که یک بار ویندوز بالا اومد برای اولین بار بدون دبل کلیک انتی ویورس رو نصب کنید و اپدیت کنید و اسکن کنید.

با یک بار دبل کلیک روی هر فولدر دوباره ویروس سالیتی با استفاده از ریسایکلر موجود خودشو در ویندوز سالم و جدید اجرا میکنه و همون اشو همون کاسه.




راه دیگه نصب این نرم افزار در محیط safe mod هست. و اسکن و اپدیت اون.
این لینک


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلینک رو با توضیحات گذاشتم تا لایسنس رو هم کپی کنی.

اگه ویروس بهت اجازه نصب رو داد در سیف مد و اسکن کردی بعد از پاکسازی فورا یک انتی ویروس نصب کن و اپدیت و دوباره اسکن در محیط ویندوز.

ebicross
20-03-2010, 20:14
مشکل شما ویندوزی نیست. سیسستم شما الوده به ویروس شده

این ویروس با این شرایط در مرحله خیلی بدیه.
ویروسی نیست.
همونطور که خودش گفت Open With زده برای فایلهای Exe

اصلا من نمیفهمم چرا برای فایل های اجرایی (exe) ویندوز سون (open with ) گذاشته:19: که با یه اشتباه همه چیز بهم بخوره توی ویندوز ایکس پی این حالت نبود:13:

Dr Hannibal
20-03-2010, 22:06
ویروسی نیست.
همونطور که خودش گفت Open With زده برای فایلهای Exe


بله این کار ویروس ریسایکلر انجام میده :46:

newton11
21-03-2010, 21:32
نه دوستان ویروسی نیستم.......من حتی روی یک سیستم خالی با هارد خالی ویندوز 7 ریختم....باز همبا
open with دوباره همون مشکل ایجاد شد....
خوب دوست عزیز شما هم می تونید امتحان کنید..... روی سیستم خودتان

---------- Post added at 09:32 PM ---------- Previous post was at 09:31 PM ----------

اما سوال مهم چرا برای فایل های اجرایی (exe) ویندوز سون (open with ) گذاشته........

ebicross
24-03-2010, 21:09
اما سوال مهم چرا برای فایل های اجرایی (exe) ویندوز سون (open with ) گذاشته........
احتمالا ویندوز شما نسخه ی دستکاری شده هستش.
چون برای من و برای هرکس دیگه ای که دیدم فایلهای اجرایی open With نداشتند.
ببین مال منو:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

V i r u s e r
29-03-2010, 11:01
از نرم افزار Tune-Up Utilities استفاده کن.
توی قسمت تعمیراتش گزینه ای برای Fix Exe Open With Problem داره. براحتی مشکلت رو حل میکنه.

توی ویندوز XP براحتی میشد این مشکل رو حل کرد به صورت دستی ولی این قسمت از Windows 7 متاسفانه حذف شده.


اما اگر میتونی Regedit رو اجرا کنی و وارد رجیستری بشی به مسیر زیر برو:
HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Explorer \ FileExts \ .exe \ UserChoice
کافیه همون Key این مسیر به نام User Choice که بعد از exe هست رو حذف کنی.
سیستم رو ریست کنی و خلاص.

من از سیستم خودم این مسیرو رفتم بکاپ گرفتم
شما اینو دانلود کن اجرا کن ببین مشکلت حل میشه یا نه
حجم: 1 کیلو بایت

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

newton11
10-04-2010, 14:57
من از سیستم خودم این مسیرو رفتم بکاپ گرفتم
شما اینو دانلود کن اجرا کن ببین مشکلت حل میشه یا نه
حجم: 1 کیلو بایت

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

مرسی دوستان مشکل حل شد البته من زیاد دنبال رفع مشکل نبودم.بیشتر دنبال این بودم که چرا برای فایل های exe
open with گذلشتن..علتش نسخه plus ویندوز MRT بود ...با نسخه اورجینال این مشکل وجود نداشت:20:

EXTREME
10-04-2010, 15:06
رو فایل اجرایی راست کلیک کنید و گزینه ی run az administrator رو انتخاب کنید

gagul
28-04-2010, 22:50
سلام

منم فایلهای exe باز نمیشه !
با این تفاوت که حتی رجیستری هم که خودش فایل exe هست دسترسی ندارم !

کار ویروس هم نیست !

کمک !!!!!!1

treat
06-06-2010, 23:36
با سلام
من هم با چنين مشكلي مواجه شدم همه فايلهاي exe آيكونشون به فايل zip تبديل شده و اصلا اجرا نميشن نه رجيستري ونه تمام نرم افزارها win rar رو از نصب انداختم اما فايده نداشت تمام راه حلهاي دوستان رو هم رفتم نشد كه نشد لطفا كمكم كنيد ممنون ميشم .؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟

mohsen_1363
07-06-2010, 00:31
سلام

منم فایلهای exe باز نمیشه !
با این تفاوت که حتی رجیستری هم که خودش فایل exe هست دسترسی ندارم !

کار ویروس هم نیست !

کمک !!!!!!1
از کجا مطمئن هستید کار ویروس نیست ؟

nitro
07-06-2010, 01:58
این فایل رو اجرا کن درست میشه:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برنامه Tuneup Utilities هم همونطور که دوستمون گفت یه گزینه واسه این کار داره

treat
07-06-2010, 20:24
این فایل رو اجرا کن درست میشه:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برنامه Tuneup Utilities هم همونطور که دوستمون گفت یه گزینه واسه این کار داره


ممنون اما اجرا نشد و error ميده " انگار نميتونه مسير رو پيدا كنه از هيچ نرم افزاري هم نميشه استفاده كرد چون كلا با فايلهاي exe مشكل داره .
يك راه حل ديگه لطفا . ممنون آخه نميخوام ويندوز رو عوض كنم .؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:41::41:

saeed774
07-06-2010, 22:44
اينو اجرا کن مشکلت به احتمال زياد حل ميشه :


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

treat
07-06-2010, 23:13
اينو اجرا کن مشکلت به احتمال زياد حل ميشه :


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ممنون ولي بازم نشد يعني باز error داد راستي ويندوز 7 رو سيستمم نصب هستش و آپديتشم كردم؟؟:41::41:

treat
08-06-2010, 00:39
اما اگر میتونی Regedit رو اجرا کنی و وارد رجیستری بشی به مسیر زیر برو:
HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Explorer \ FileExts \ .exe \ UserChoice
کافیه همون Key این مسیر به نام User Choice که بعد از exe هست رو حذف کنی.
سیستم رو ریست کنی و خلاص.


با سلام مجدد
بالاخره مشكل من حل شد اما راه حلشو ميگم تا اگه واسه كسي پيش اومد بدونه چيكار بايد بكنه :
چون فايلهاي exe باز نميشن نميتونيد رجيستري رو باز كنيد و مراحلي رو كه دوست عزيزمون تو نقل قول بالا گفتن رو عملي كنيد حالا من ميگم چطوري رجيستري رو باز كنيد بقيه ي مراحل رو هم طبق نقل قول بالا عمل كنيد :

___ با استفاده از كليدهاي ctrl+alt+delete وارد task manager بشين حالا كليد ctrl رو پايين نگه دارين و new task رو از پنجره task manager بزنيد با اين كار پنجره command باز ميشه حالا تايپ كنيد cd\windows با اين كار پنجره registry باز ميشه و با طي مراحل بالا تو رجيستري و سپس ريست كردن سيستم مشكل به طور كامل برطرف ميشه .
از همتون ممنونم.:46::46:

ایران 89
07-07-2010, 11:10
سلام به تمامی اساتید و دوستان
سیستم من با وجود داشتم آنتی ویروس Kaspersky Anti-Virus 6.0 آلوده به ویروس ریسایکلر و فایلی با پسوند GQS شده البته بعد از عوض کردن ویندوز و نصب آنتی ویروس و آپدیت ، درایو c رو با برنامه Deep Freeze 6.x Vista بستم باز با این حال به محض روشن کردن سیستم پیغام rest میده خواهشاً راهنمایی کنید چکار باید بکنم .

Dew Drop
07-07-2010, 12:21
سلام به تمامی اساتید و دوستان
سیستم من با وجود داشتم آنتی ویروس Kaspersky Anti-Virus 6.0 آلوده به ویروس ریسایکلر و فایلی با پسوند GQS شده البته بعد از عوض کردن ویندوز و نصب آنتی ویروس و آپدیت ، درایو c رو با برنامه Deep Freeze 6.x Vista بستم باز با این حال به محض روشن کردن سیستم پیغام rest میده خواهشاً راهنمایی کنید چکار باید بکنم .

سلام
تو این بخش مطرح کنید بهتر جواب می گیرید.

اورژانس سیستم های آلوده


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ahmadsadeghi111
22-12-2010, 00:50
خدا اموات جمیع جمع رو بیامرزه بعد چن روز که کامپیوترم باهام سر ناسازگاری داست با تجویزات شمایان دوباره رامش نمودیم مجدد سپاسگزارم

karibo
03-01-2011, 21:00
سلام دوستان منم با مشکل مشابهی در ویندوز 7 مواجه شدم به طوریکه پیش فرض تام برنامه های من ویندوز مدیا پلایر شده لطفاً راه حلی جهت رفع این مشکل برایم پیدا کنید رجیستری رو هم نمیتونم باز کنم:37::37::37:

Dew Drop
04-01-2011, 00:00
سلام دوستان منم با مشکل مشابهی در ویندوز 7 مواجه شدم به طوریکه پیش فرض تام برنامه های من ویندوز مدیا پلایر شده لطفاً راه حلی جهت رفع این مشکل برایم پیدا کنید رجیستری رو هم نمیتونم باز کنم:37::37::37:

سلام
در مورد این مشکل چندین تاپیک داریم که با سرچ می تونستید زودتر به نتیجه برسید.
این فایل رو دانلود و اجرا کنید و پنجره های باز شده رو yes, ok کنید.


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

taleshi1981
25-01-2011, 14:03
از نرم افزار Tune-Up Utilities استفاده کن.
توی قسمت تعمیراتش گزینه ای برای Fix Exe Open With Problem داره. براحتی مشکلت رو حل میکنه.

توی ویندوز XP براحتی میشد این مشکل رو حل کرد به صورت دستی ولی این قسمت از Windows 7 متاسفانه حذف شده.


اما اگر میتونی Regedit رو اجرا کنی و وارد رجیستری بشی به مسیر زیر برو:
HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Explorer \ FileExts \ .exe \ UserChoice
کافیه همون Key این مسیر به نام User Choice که بعد از exe هست رو حذف کنی.
سیستم رو ریست کنی و خلاص.



مرسی.عالی بود کامپیوتر من درست شد.
برای رفتن تو رجیستری از safe mode وارد رجیستری شدم و فایل Regedit اجرا کردم.و بعد مراحل بالا رو رفتم.
بازم ممنون

sajjad cheraghian
16-03-2011, 01:25
با سلام مجدد
بالاخره مشكل من حل شد اما راه حلشو ميگم تا اگه واسه كسي پيش اومد بدونه چيكار بايد بكنه :
چون فايلهاي exe باز نميشن نميتونيد رجيستري رو باز كنيد و مراحلي رو كه دوست عزيزمون تو نقل قول بالا گفتن رو عملي كنيد حالا من ميگم چطوري رجيستري رو باز كنيد بقيه ي مراحل رو هم طبق نقل قول بالا عمل كنيد :

___ با استفاده از كليدهاي ctrl+alt+delete وارد task manager بشين حالا كليد ctrl رو پايين نگه دارين و new task رو از پنجره task manager بزنيد با اين كار پنجره command باز ميشه حالا تايپ كنيد cd\windows با اين كار پنجره registry باز ميشه و با طي مراحل بالا تو رجيستري و سپس ريست كردن سيستم مشكل به طور كامل برطرف ميشه .
از همتون ممنونم.:46::46:


با تشکر از دوست عزیز
منم با چنین مشکل مشابه ای مواجه شدم ولی اوونجوری که شما گفته بودید یعنی تایپ عبارت cd\windows وگویا زدن کلید اینتر هیچ اتفاقی جز داخل شدن به مسیر c:\windows نمی افته و صد البته چیزی جز این هم نمی شد انتظار داشت چون دستور cd همین کارو میکنه بگین که منظورتوون چی بوده؟؟؟؟؟؟ اگر هم که بتونی لطف کنی و جوابمو برام میل کنی که عالی میشه ...
تنکس!!
لطفا" دقیق تر ب

sajjad cheraghian
16-03-2011, 01:30
با سلام مجدد
بالاخره مشكل من حل شد اما راه حلشو ميگم تا اگه واسه كسي پيش اومد بدونه چيكار بايد بكنه :
چون فايلهاي exe باز نميشن نميتونيد رجيستري رو باز كنيد و مراحلي رو كه دوست عزيزمون تو نقل قول بالا گفتن رو عملي كنيد حالا من ميگم چطوري رجيستري رو باز كنيد بقيه ي مراحل رو هم طبق نقل قول بالا عمل كنيد :

___ با استفاده از كليدهاي ctrl+alt+delete وارد task manager بشين حالا كليد ctrl رو پايين نگه دارين و new task رو از پنجره task manager بزنيد با اين كار پنجره command باز ميشه حالا تايپ كنيد cd\windows با اين كار پنجره registry باز ميشه و با طي مراحل بالا تو رجيستري و سپس ريست كردن سيستم مشكل به طور كامل برطرف ميشه .
از همتون ممنونم.:46::46:

راستی میلم یادم رفت :
s.ch_electronic_eng@yahoo.com

mjrezvan
21-04-2011, 17:05
با تشکر از دوست عزیز
منم با چنین مشکل مشابه ای مواجه شدم ولی اوونجوری که شما گفته بودید یعنی تایپ عبارت cd\windows وگویا زدن کلید اینتر هیچ اتفاقی جز داخل شدن به مسیر c:\windows نمی افته و صد البته چیزی جز این هم نمی شد انتظار داشت چون دستور cd همین کارو میکنه بگین که منظورتوون چی بوده؟؟؟؟؟؟ اگر هم که بتونی لطف کنی و جوابمو برام میل کنی که عالی میشه ...
تنکس!!
لطفا" دقیق تر ب
من هم همین بال سرم اومده
و نمیتونم دستور رو بزنم مثل شما
لطفا راهنمایی کنید.
:41::41::41:

mx_2dar
21-04-2011, 17:23
این به خاطر اپدیت جدید ویندوز سون هست . در درجه اول اپدیت رو غیرفعال کنید . بعد هم system restore و ساختن یوزر جدید مشکل برطرف میشه
با run as administrator هم اجرا میشه ولی واقعا رو اعصابه

mjrezvan
21-04-2011, 23:22
هیچ برنامه ای اجرا نمیشه
command اجرا نمیشه
regedite اجرا نمیشه
cmd رو میتونم بیارم بالا از طریق alt+ctrl+delete

دارم دیوانه میشم
کمک
شما را به عزیزانتان اگر راهی بلدید کمک
:42::42::37::37::37:

ebicross
21-04-2011, 23:25
رفع مشکل فایلهای اجرایی (exe) و باز شدن آنها با نرم افزارهای دیگر

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mjrezvan
22-04-2011, 00:33
رفع مشکل فایلهای اجرایی (exe) و باز شدن آنها با نرم افزارهای دیگر

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

نجاتم دادی
خدا خیرت بده
هر چی از خدا میخوای به حق این شب عزیز بگیری
آقایی کردی
یک دنیا ممنون
:40::11::11::11::11::11:

messi3
20-11-2011, 18:47
سلام
سیستم من دچار یک ویروسی شده که هیچ فایل exe در اون باز نمی شه و آنتی ویروس و رجیستری هم باز نمیشه.
اون فایل هایی هم که با پسوند .reg هستند و رجیستری رو تعمیر می کنند رو هم امتحان کردم اما فایده نداشت
اساتید و علما لطفا راهنمایی کنند.
با تشکر

saeed774
20-11-2011, 19:36
سلام
سیستم من دچار یک ویروسی شده که هیچ فایل exe در اون باز نمی شه و آنتی ویروس و رجیستری هم باز نمیشه.
اون فایل هایی هم که با پسوند .reg هستند و رجیستری رو تعمیر می کنند رو هم امتحان کردم اما فایده نداشت
اساتید و علما لطفا راهنمایی کنند.
با تشکر

دوست عزیز تا زمانی که منشا ویروس پیدا و پاک نشه ، هیچکدوم از فایلای ترمیم کننده اثر نخواهند کرد. پس شما اول باید ویروس یابی کنین بعد فایلای ترمیم کننده رو اجرا کنید . برای ویروس یابی هم از همون نرم افزار MalwareByte Anti Malware استفاده کن .
اگه مشکلت حل نشد در تاپیک مربوط به اورژانس سیستم های آلوده مشکلت رو مطرح کن .

messi3
20-11-2011, 19:59
دوست عزیز من هیچ فایلی با پسوند exe رو نمیتونم اجرا کنم اونوقت شما میگی انتی ویروس نصب کن

diaco02
01-09-2012, 01:52
با سلام من هم با چنين مشكلي مواجه شدم همه فايلهاي exe آيكونشون به فايل zip تبديل شده و اصلا اجرا نميشن نه رجيستري ونه تمام نرم افزارها win rar رو از نصب انداختم اما فايده نداشت تمام راه حلهاي دوستان رو هم رفتم نشد كه نشد لطفا كمكم كنيد ممنون ميشم .؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟ با سلام منم با این مشکل برخورد کردم چند دقیقه پیش اینم می دونم که ویروس نیست از انجا که من یه فایل دانلود کرد به وسیله دانلود منجیر فایل هم پسوندش exe بود اخرش می پرسه با چی باز کنم من اشتباهی زدم winrar الان هر کاری می کنم برنامه ها اجرا نمی شه حتی winrar رو هم پاک کردم مشکل حل نشد ممنون می شم راهنمایی کنید؟

jafarian
01-09-2012, 08:46
با سلام منم با این مشکل برخورد کردم چند دقیقه پیش اینم می دونم که ویروس نیست از انجا که من یه فایل دانلود کرد به وسیله دانلود منجیر فایل هم پسوندش exe بود اخرش می پرسه با چی باز کنم من اشتباهی زدم winrar الان هر کاری می کنم برنامه ها اجرا نمی شه حتی winrar رو هم پاک کردم مشکل حل نشد ممنون می شم راهنمایی کنید؟

روشهای پایین برین :20:

روش اول

دو تا فایل رجیستری پایین دانلود کنید بعدشم روی دسکتاپ سیو کنید بعد روی اولی کلیک راست گزینه merge انتخاب کنید بعد سیستم ریستارت کنید بالا که اومد تست کنید ببینید فیکس شده اگر بازم به همون صورت بود یکی دومی رو به همین صورت اجرا کنید آخر سرم سیستم ریستارت کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

روش دوم

داخل سرچ استارت منو دستور cmd رو بزنید بعدشم روی گزینه مورد نظر کلیک راست دستور run as administrator انتخاب کنید تو صفحه ای که از میشه دستورات پایین بترتیب هرکدوم وارد اینتر کنید جدا



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


بعد که سیستم بالا اومد از نوع تست کنید

Serenade4Sorrow
07-05-2013, 02:28
SOS .... SOS ...... SOS .... HELP ME.......
HELP......HELP.....
F1 ..... F1 ......F1 .......... F1......

باز من یه مشکل عجیب تر دارم... فایلهای exe معمولی و عادی هستند ولی هنگام اجرا فقط یک لحظه کوتاه یه لود کوچولو کنار موس و .... هیچی ...
انگار اصلا چیزی اجرا نشده.....

SOS .... SOS ...... SOS .... HELP ME.......
HELP......HELP.....
F1 ..... F1 ......F1 .......... F1......

Ghaioom
07-05-2013, 06:32
SOS .... SOS ...... SOS .... HELP ME.......
HELP......HELP.....
F1 ..... F1 ......F1 .......... F1......

باز من یه مشکل عجیب تر دارم... فایلهای exe معمولی و عادی هستند ولی هنگام اجرا فقط یک لحظه کوتاه یه لود کوچولو کنار موس و .... هیچی ...
انگار اصلا چیزی اجرا نشده.....

SOS .... SOS ...... SOS .... HELP ME.......
HELP......HELP.....
F1 ..... F1 ......F1 .......... F1......
رو همه فایلا اینطوریه؟

همون فایلو ببر سیستم دیگه تست کن. یا ویندوز دیگه.
و یا هم میتونی تو rar بریزی تست کنی. یا با winrar بازش کنی اگه میشه.

amirkunglao
02-07-2013, 19:08
SOS .... SOS ...... SOS .... HELP ME.......
HELP......HELP.....
F1 ..... F1 ......F1 .......... F1......

باز من یه مشکل عجیب تر دارم... فایلهای exe معمولی و عادی هستند ولی هنگام اجرا فقط یک لحظه کوتاه یه لود کوچولو کنار موس و .... هیچی ...
انگار اصلا چیزی اجرا نشده.....

SOS .... SOS ...... SOS .... HELP ME.......
HELP......HELP.....
F1 ..... F1 ......F1 .......... F1......

من هم دقيقا همين مشکل رو تو لپ تاپم دارم، ويندوز 7، 64 بيتی..
جالب اينجاست که اول یه سری برنامه ها اينجوری بود الآن داره زياد ميشه حتی office هم ديروز اينجوری شد!!!!!
کسی راهی بلده کمک کنه!!!!!!!!!!!