PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : شبکه کردن سیستمها با استفاده از مودم ADSL وایرلس دار






    

radfard1017
17-03-2010, 23:16
سلام دوستان
من از یک مودم ADSL وایرلس دار برای یک Pc با ویندوز XP و یک لپ تاپ با ویندوز 7 از اینترنت استفاده می کنم . (Pc با کابل شبکه و لپ تاپ با وایرلس)
لطفا برای شبکه کردن Pc و لپ تاپ من را راهنمایی کنید . لطفا توضیحات جامع باشد من اطلاعات چندانی از اصول شبکه ندارم .
با تشکر

maziarb
23-03-2010, 12:09
من هم دقیق دقیق دقیقاً همین سوال رو دارم......

undertaker_ss
23-03-2010, 12:28
سلام دوستان
من از یک مودم ADSL وایرلس دار برای یک Pc با ویندوز XP و یک لپ تاپ با ویندوز 7 از اینترنت استفاده می کنم . (Pc با کابل شبکه و لپ تاپ با وایرلس)
لطفا برای شبکه کردن Pc و لپ تاپ من را راهنمایی کنید . لطفا توضیحات جامع باشد من اطلاعات چندانی از اصول شبکه ندارم .
با تشکر

خب یه توضیح بدید نحوه شیر اینترنت تون رو تا بتونم بهتر کمک کنم

هشت بهشت
23-03-2010, 15:04
من یه کارت LAN مدل D-LINK / DW A-510 برای کامپیوترم دارم که با اون به مودم وایرلس TP-LINK/TD-W8901 G وصل میشم ( برای اینترنت ADSL ) . میخام لپ تاپم را با کامپیوترم به صورت وایرلس شبکه کنم .

این کار را چجوری باید انجام بدم ؟

undertaker_ss
24-03-2010, 21:58
من یه کارت LAN مدل D-LINK / DW A-510 برای کامپیوترم دارم که با اون به مودم وایرلس TP-LINK/TD-W8901 G وصل میشم ( برای اینترنت ADSL ) . میخام لپ تاپم را با کامپیوترم به صورت وایرلس شبکه کنم .

این کار را چجوری باید انجام بدم ؟


باید یه شبکه از نوع ADhoc درست کنید توی یکی از سیستمها
بعد سیستم دیگه رو بهش وصل کنید

هشت بهشت
25-03-2010, 13:50
باید یه شبکه از نوع ADhoc درست کنید توی یکی از سیستمها
بعد سیستم دیگه رو بهش وصل کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه ممکنه از اول :43: توضیح بدین .

a6l3i
25-03-2010, 16:28
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام دوستان

** من اینجا روش شبکه کردن سیستم هایی که به یک روتر ، Accesspoint یا مودم وایرلس هستن رو واسه xp توضیح میدم. تو win7 همه چیز حله و بصورت اتوماتیک سیستم ها بهم شبکه میشن.
** این مراحل رو باید تو تمام سیستم ها انجام بدین.
** از نمایش و ذکر مراحلی که فقط باید یه Next زده بشه خودداری کردم.
** در آخر تنظیمات معمولا لازمه سیستم رو ریست کنید.

* radfard1017 عزیز ، شما هم تو pc تون باید همین کارها رو انجام بدین. در آخر میگم تو 7 چی کار کنید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روش پخت :

1- مطمئن شید که سیستم ها از طریق وایرلس یا LAN به مودم وصل هستن.
2- صفحه ی show all connection رو باز کنید و از منوی سمت چپ گزینه ی Setup a home or small office network رو انتخاب کنید.
3- اگه مثل عکس زیر گفت که یه شبکه فعال نیست ، تیک پائین صفحه رو بزنید و بعد Next

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4- ممکنه سیستم بگه شما از قبل یه شبکه دارید ، در اینصورت با انتخاب گزینه دوم به صفحه بعد برید:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5- حالا باید روش اتصال این سیستم به اینترنت و سایر سیستم ها رو مشخص کنیم. تو این صفحه گزینه آخر (Other) رو انتخاب می کنیم و میریم صفحه بعد . ( می تونید با زدن گزینه های View an Example آبی رنگ ببینید که ساختار مد نظر ما هسچ کدوم از اینها نیست!)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6- مثل عکس زیر گزینه اول رو انتخاب کنید و Next : ( اگه view an example رو بزنین ، ملاحضه میکنین که دقیقا ساختار مورد نظر ماست ، یعنی یه مودم (روتر) که سیستم ها با LAN یا Wireless بهش وصلن)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

7- تو این مرحله واسه سیستم یه اسم انتخاب کنید. اسم ها نباید تکراری باشن.
8- حالا باید واسه شبکه یک اسم بذاریم . مهم نیست چی میذارین. مهم اینه که تو همه سیستم ها دقیقا یک نام رو انتخاب کنید:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

9- تو این مرحله باید اجازه ی تبادل فایل و استفاده از Printer های نصب شده روی سیستم فعلی (که دارین تنظیمش میکنید ) رو به شبکه بدین. بهتون یه اخطار میده ( حسن خطرناکه حسن) ولی شما OK بدین.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10- بعد از زدن NEXT سیستم حدود 30 ثانیه میره تو فکر و بعد یه صفحه میآد که این امکان رو میده که از همین تنظیمات یه فلاپی بسازین تا رو سیستم های دیگه نصب کنید. من همیشه گزینه آخر رو میزنم و میگم نیازی ندارم و خودم سیستم دیگه رو به همین روش 8 مرحله ای تنظیم میکنم.

11- اگه ویندوز خواست باید Reboot کنید ، در غیراینصورت لازم نیست.
-------------------------

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خسته نباشید
این 11 مرحله رو در تمام سیستم های xp انجام بدین. تنها چیزی که باید فرق کنه اسم سیستم هاست.

----------------------

حالا میتونید به راحتی بین سیستم ها فایل ردوبدل کنید. واسه این کار:
1- پنجره ی My Network Place رو باز کنید ( واسه این کار تو پنجره ی connection ها ، در منوی سمت چپ روی My Network Place کلیک کنید)
2- طبق عکس زیر ، در سمت چپ روی View Workgroup Computers کلیک کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3- باید آیکون تمام سیستم های تنظیم شده با نام هاشون ظاهر شن از جمله سیستم خودتون. با کلیک روی هر یک folderهای Share شده و پرینترهای هر سیستم نمایش داده میشن.

ضمنا شما میتونید هر یک از فولدرهای داخل سیستم یا حتی یک پارتیشن رو وارد شبکه کنید تا دیگران هم به فایل های شما دسترسی داشته باشن.

برای این کار روی فولدر یا پارتیشن مورد نظر راست کلیک کنید و گزینه ی Shatring adnd Security رو انتخاب کنید. ممکنه بجای نوشته های زیر یه پیام آبی بیاد. روش کلیک کنید تا اینا ظاهر شن:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

گزینه ی Shre this folder on the network رو انتخاب کنید. در حالت عادی کاربرهای شبکه فقط قادر به خوندن فایل های share شده رو شبکه هستن و نمی تونن اونها رو delete یا edite کنن مگر اینکه گزینه ی Allow network user to change my file انتخاب بشه.

** راستی ممکنه برنامه های امنیتی مثل NOD اخطار بدن و جلوی IP ها رو ببندن که با OK دادن حل میشه.

----------------------------

radfard1017 عزیز ، بعد از تنظیم xp ، تو win7 روی گزینه ی Network در منوی Start کلیک کن. لیست سیستم ها رو میبینی.


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موفق باشید

هشت بهشت
25-03-2010, 16:55
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خیلی ممنون .

این ارور معنیش چیه ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

a6l3i
25-03-2010, 17:01
خیلی ممنون .

این ارور معنیش چیه ؟



قابل نداشت ،
1- سیستم عامل هردو سیستم xp هستش؟
2- رو هردو سیستم ، کل مراحل رو رفتی؟
3-این error تو هر دوتا سیستم میآد؟

هشت بهشت
25-03-2010, 17:06
هردو xp هست اما فقط سیستم خودم را تنظیم کردم .

اون یکی راهم تنظیم میکنم و اگه اشکالی پیش اومد میپرسم .

ممنون:11:

...ALI...
30-03-2010, 13:21
با این کار می شه بازی هارو تحت شبکه انجام داد؟؟ :31:

dsa dsa
30-03-2010, 13:51
وقتی شبکه ای ایجاد شده باشه میشه باهاش اینترنت شر کرد / بازی کرد / فایل جابجا کرد و..

mdei
01-04-2010, 01:36
من یه لپ تاپ ویندوز 7 دارم که میتونم باهاش pc با ویندوز xp ام رو ببینم ولی برعکسش امکان نداره. یعنی لپ تاپ رو میبینم ولی نمیتونم باز کنم و هیچ اروری هم نمیده. همه این کارا رو هم کردم ولی فایده نداشت. چکار کنم؟

a6l3i
02-04-2010, 20:50
سلام


من یه لپ تاپ ویندوز 7 دارم که میتونم باهاش pc با ویندوز xp ام رو ببینم ولی برعکسش امکان نداره. یعنی لپ تاپ رو میبینم ولی نمیتونم باز کنم و هیچ اروری هم نمیده. همه این کارا رو هم کردم ولی فایده نداشت. چکار کنم؟
اولین پست بعد از 10 ماه رو تبریک میگم . . . .!
خدائیش آدم از همه چیز win7 حال میکنه. از گرافیک سبکش گرفته تا راحتی در شبکه ها . . .
1- شما تو Xp یک Home or smal office Network راه اندازی کردین؟
2- تو لپ تاپ به آدرس زیر برید و تنظیمات رو ست کنید ، مخصوصا Printer & file Sharing و آخر لیست Password رو Off کنید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

arash s.b
03-04-2010, 22:22
سلام
لطفا اسم access point هاي سازگار با mac را بگوييد؟
مثلا tp-link جزو انها است؟
با تشكر

dsa dsa
04-04-2010, 12:36
برندهای linksys/cisco/tp link باید پشتیبانی شند توی mac ! اگر هم نشناسه می تونی driver براش بگیری و نصب کنی !

Gladiator King
05-07-2010, 02:22
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


ببخشید که این تاپیک رو از زیر خاک کشیدم بیرون ( آخرین پستش ماله 3 ماهه پیشه!!:27:)

من تمام کارهایی که جناب a6l3i گفتن انجام دادم ولی بازم ارور عکس بالا رو میده
کسی میتونه کمک کنه سیستم ها رو شبکه کنم

ieeeman
07-07-2010, 18:55
ببخشید که این تاپیک رو از زیر خاک کشیدم بیرون ( آخرین پستش ماله 3 ماهه پیشه!!:27:)

من تمام کارهایی که جناب a6l3i گفتن انجام دادم ولی بازم ارور عکس بالا رو میده
کسی میتونه کمک کنه سیستم ها رو شبکه کنم
مطمینی شبکه شده
view workgroup
اسم دو کامپیوتر رو نشون میده اگه اره کاری نداره یه بار اون پوشه پارتیشن رو از شیر در بیار بعد برای اطمینان یه تغییر نام هم بده اون پوشه پارتیشن رو بعد دوباره شیر کن (شاید قبلا خودش شبکه ساخته بوده)

Gladiator King
08-07-2010, 13:03
مشکل حل شد. فایروال نود نمیزاشت شبکه بشن. غیر فعالش کردم درست شد

s_sarvi
08-07-2010, 13:14
دوستانی که واسشون مبهمه...
توجه داشته باشین مودمهای adsl وایرلس دار فقط و فقط یک روتر هستن یعنی فقط اینترنت رو شیر میکنن نه چیز دیگر رو....

ieeeman
09-07-2010, 17:03
دوستانی که واسشون مبهمه...
توجه داشته باشین مودمهای adsl وایرلس دار فقط و فقط یک روتر هستن یعنی فقط اینترنت رو شیر میکنن نه چیز دیگر رو....
البته روشن و مبرهن است که سیستم های داخلی هم شبکه میشوند و خیلی چیزهای دیگر psp موبایل و میتونا نه تنها اینترنت بلکه فایل و پرینتر هم شیر کرد
از کسانی نباشیم که با دانشی خرد و اعتماد به نفس بالا همه رو به گمراهی بکشانیم
والله من تو عصر اطلاعات همیشه میترسم به کسی بگم فلان کار نمیشه شما چه جراتی دارین

keyhanbati
29-07-2010, 11:42
سلام
من یه مودم وایرلس دار tp-link با مدل TD-W8901G دارم
می خوام ببینم میشه بدون اینکه adsl داشته باشم شبکه های وایرلس رو جستجو کنم؟
مثل اینکه اینترنت وایرلس خریدم
در ضمن من بعد کانفیگ کردن مودمم آیکون وایرلس تو تسکبار نیومده
چه طور میشه فهمید وایرلس مودم سالم هست؟
ممنون

a6l3i
22-08-2010, 14:30
دوستانی که واسشون مبهمه...
توجه داشته باشین مودمهای adsl وایرلس دار فقط و فقط یک روتر هستن یعنی فقط اینترنت رو شیر میکنن نه چیز دیگر رو....
شما با یهADSL Modem + Router میتونید تا کنترل کامل مانیتور و تسلط کال بر کامپیوترهای در شبکه (به شرط اجازه داده اونها) پیش برید . . . . . مهم نیست وایرلس باشه یا LAN . من با لپ تاپ و از طریق مودمم Asus-Wl600g ، کامپیوتر خونه که سیستم صوتی رو کنترل میکنه رو از همه جای خونه کنترل میکنم بدون هیچ محدودیتی. انگار پشت اون سیستم هستم . هر دو

البته روشن و مبرهن است که سیستم های داخلی هم شبکه میشوند و خیلی چیزهای دیگر psp موبایل و میتونا نه تنها اینترنت بلکه فایل و پرینتر هم شیر کرد
از کسانی نباشیم که با دانشی خرد و اعتماد به نفس بالا همه رو به گمراهی بکشانیم
والله من تو عصر اطلاعات همیشه میترسم به کسی بگم فلان کار نمیشه شما چه جراتی دارین
موافقم . . .


سلام
من یه مودم وایرلس دار tp-link با مدل TD-W8901G دارم
می خوام ببینم میشه بدون اینکه adsl داشته باشم شبکه های وایرلس رو جستجو کنم؟
مثل اینکه اینترنت وایرلس خریدم
در ضمن من بعد کانفیگ کردن مودمم آیکون وایرلس تو تسکبار نیومده
چه طور میشه فهمید وایرلس مودم سالم هست؟
ممنون
نه این مودم ها فقط دو کار انجام میدن:
1- دریافت اینترنت از خط رانژه شده تلفن ثابت
2- ایجاد یک شبکه در فضای اطرافشون برای برقراری ارتباط با سیستم های دیگه ، مثل اون شبکه هایی که شما در نظر دارید بهشون وصل شید.
در واقع این مودم خودش در مرکز شبکه قرار میگره و سیستم های دیگه میتونن وارد شبکه مودم شما شن. ولی خود مودم نمی تونه وارد شبکه های مودم های دیگه که در اطرافش هست بشه.

moas
03-02-2011, 15:21
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام دوستان

** من اینجا روش شبکه کردن سیستم هایی که به یک روتر ، Accesspoint یا مودم وایرلس هستن رو واسه xp توضیح میدم. تو win7 همه چیز حله و بصورت اتوماتیک سیستم ها بهم شبکه میشن.
** این مراحل رو باید تو تمام سیستم ها انجام بدین.
** از نمایش و ذکر مراحلی که فقط باید یه Next زده بشه خودداری کردم.



[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موفق باشید

من این کار رو انجام دادم و موفق شدم میخواستم لینکی بذارین که نحوه شبکه کردن لپ تاپ با ویندوز7 و سیستم با ویندوز XP بوسیله کابل رو به خوبی شما توضیح داده باشه
البته من میخوام این 2تا سیستم به مودم وصل باشن و هردو بتونن علاوه بر اشترام فیل به اینترنت هم وصل بشن
ممنون

sgwgo
04-02-2011, 21:36
من یه کارت LAN مدل D-LINK / DW A-510 برای کامپیوترم دارم که با اون به مودم وایرلس TP-LINK/TD-W8901 G وصل میشم ( برای اینترنت ADSL ) . میخام لپ تاپم را با کامپیوترم به صورت وایرلس شبکه کنم .

این کار را چجوری باید انجام بدم ؟


اون وایرلسی که همراه مودم ADSl شما هست فقط کار AcssesPoint انجام میدم و نمیتونید از طریق اون دیتا شیر کنید یعنی فقط اینترنت میتونید که شما دارید انجام میدید.


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

moas
05-03-2011, 00:17
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام دوستان

** من اینجا روش شبکه کردن سیستم هایی که به یک روتر ، Accesspoint یا مودم وایرلس هستن رو واسه xp توضیح میدم. تو win7 همه چیز حله و بصورت اتوماتیک سیستم ها بهم شبکه میشن.
** این مراحل رو باید تو تمام سیستم ها انجام بدین.



[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موفق باشید

من یه مشکلی پیدا کردم اینکه هر بار میخوام فایل شیر کنم باید همه مراحل بالا رو برم چرا اینطوریه؟

emgjey
21-06-2011, 01:46
با سلام
وقتی که بخوایم فقط اینترنت شیر کنیم باید دو تا کامپیوتر رو شبکه کرد؟
من الان تو PC با Lan اینترنت دارم. ولی تو لپ تاپ نمیشناسه. میزنه network موجود نیست. یعنی مودم رو پیدا میکنه ولی کانکت نمیشه و میگه access limited . (لپ تاپ با وایرلس باید کانکت بشه)
خواهشاً کمک کنید:41:

Amir Varasteh
21-06-2011, 02:16
با سلام
وقتی که بخوایم فقط اینترنت شیر کنیم باید دو تا کامپیوتر رو شبکه کرد؟
من الان تو PC با Lan اینترنت دارم. ولی تو لپ تاپ نمیشناسه. میزنه network موجود نیست. یعنی مودم رو پیدا میکنه ولی کانکت نمیشه و میگه access limited . (لپ تاپ با وایرلس باید کانکت بشه)
خواهشاً کمک کنید:41:
سلام.

شما بگین چیکار کردین و چطوری این کارو انجام دادین تا من راهنمایی کنم.

jividijuvent
12-07-2011, 13:31
سلام.من یه مودم وایرلس tp-link دارم.میخوام با اون 3 تا سیستم رو با وایرلس شبکه کنم.(2 تا ویندوز 7 و یکی ویستا)چی کار کنم

matiran
17-07-2011, 18:29
آقا سلام !
آقا به دادم برسین !
آقا من دارم به چخ واصل میشم !
آقا من 2 سیستم دارم که یکیش win XP و دیگری win 7 !
اینا با کابل به یه مودم D-LINK 2730U وصل هستن !
این وسط به لپ تاپی هم هستش که win 7 دتره و با وایرلس به مودم شهر قصه وصل !
این 3 در کنار هم بدون هیچ مشکلی شادو شنگول در کنار هم از اینترنت استفاده میبرند !
میخواهم اینها را با هم شبکه کنیم ! حال چه باید کرد !؟
راستی اون سیستم بود win 7 داشت ، یه پرینتری بهش آویزونه !
میخواهیم تبدیری بیندیشیم که حتی لپ تاپ نیز از آن پرینتر مذکور کمال استفاده را ببرد !
ای که خذا خیرتان بدهد که به ما فقیر فقرای بی سواد کمک میرسانید !
با تشکر matiranlee

hasanoooooooo
19-08-2011, 14:49
دوستان این روش روی tp link 881 که مودم adsl هم هست جوا ب میده؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

لینک بالا لینک مشخصات این مودم هست! کمک کنید بابا راه دوری نمیره!

heessaam
19-08-2011, 23:25
شما با یهADSL Modem + Router میتونید تا کنترل کامل مانیتور و تسلط کال بر کامپیوترهای در شبکه (به شرط اجازه داده اونها) پیش برید . . . . . مهم نیست وایرلس باشه یا LAN . من با لپ تاپ و از طریق مودمم Asus-Wl600g ، کامپیوتر خونه که سیستم صوتی رو کنترل میکنه رو از همه جای خونه کنترل میکنم بدون هیچ محدودیتی. انگار پشت اون سیستم هستم . .


سلام ،چطور این کارو میکنی ؟؟!!!
منم مودم شما رو دارم ،میشه کامل توضیح بدی ؟ خیلی وقته می خوام این کارو بکنم نمی تونم .
کامپیوترم با کابل به مودم وصله با ویندوز xp که می خوام با لپ تاپ که وبندوزش سونه به طور کامل کنترلش کنم ( البته با وایرلس ) .

MAZIARDM
25-08-2011, 17:58
با سلام و عصر خوش. ابتدا می خواستم حسابی تشکر کنم به خاطر توضیحات خوبتون.

اما الان من چند تا مشکل پیش اومده. لب تابم ویندوزش 7 home premium هستش. پی سی امم xp 64 بیت روشه. پی سی با کابل به مودمم وصله و لب تاب از طریق وایرلس. راستی مودمم linksys 120n هستش. مراحل بالا رو طبق گفته هاتون در xp رفتم. اما مشکلات:


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام دوستان


radfard1017 عزیز ، بعد از تنظیم xp ، تو win7 روی گزینه ی Network در منوی Start کلیک کن. لیست سیستم ها رو میبینی.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موفق باشید

اولین مشکل اینه که اصلا تو منو استارت لب تابم گزینه ی network وجود نداره. حداقل من نمی بینم.

حالا باید چی کار کنم. از کجا باید برم و چه کارهای دیگه ای بکنم.

با تشکر. منتظر پاسخ می مانم.

MAZIARDM
26-08-2011, 13:59
با سلام مجدد- پس چی شد. راهنمایی نمی کنید. با تشکر. من کماکان منتظرم

heessaam
27-08-2011, 09:35
دوست عزیز ،منم که سون دارم ندیدم ،شما اگه می خوای لیست سیستم هارو ببینی باید رو my computer دوبار کلیک کنی سمت چپت یک ستون هست که در لیستش می تونی network رو پیدا کنی اگر درست شبکه کرده باشی بعد از کلیک روی network می تونی لیست سیستم ها رو ببینی .

liverpooli
27-08-2011, 11:29
وقتی 2 تا کامپیوتر رو با این روش شبکه میکنیم به طوری که هردو از طریق وایرلس از مودم اینترنت میگیرند کدوم یک سرور هست و کدوم یک کلاینت ؟ اصلا در این روش سرور و کلاینت معنی داره؟
با سپاس.

amin750
27-08-2011, 13:23
وقتی 2 تا کامپیوتر رو با این روش شبکه میکنیم به طوری که هردو از طریق وایرلس از مودم اینترنت میگیرند کدوم یک سرور هست و کدوم یک کلاینت ؟ اصلا در این روش سرور و کلاینت معنی داره؟
با سپاس.
نه توی شبکه هایی که بر اساس Domain کار میکنند کلاینت/ سرور معنی داره
توی این جور شبکه ها که اصطلاحا WorkGroup نامیده میشند دو تا کامپیوتر به طور جدا با هم در ارتباط اند یعنی اگه یکیشون خراب شه ربطی به اون یکی نداره.

liverpooli
27-08-2011, 14:27
نه توی شبکه هایی که بر اساس Domain کار میکنند کلاینت/ سرور معنی داره
توی این جور شبکه ها که اصطلاحا WorkGroup نامیده میشند دو تا کامپیوتر به طور جدا با هم در ارتباط اند یعنی اگه یکیشون خراب شه ربطی به اون یکی نداره.

تو این روش نمیشه بر اساس domain شبکه کرد؟

amin750
27-08-2011, 23:46
تو این روش نمیشه بر اساس domain شبکه کرد؟

نه Domain خودش یه روش جداگانست که کلی با این روش تفاوت داره والبته سختی خودش رو.
و معمولا واسه جاهایی که کامپیوتر های زیادی داره مثل ادارات شرکت ها اونم در شرایط خاصی کاربرد داره!
واسه 4 5 تا کامپیوتر از work Group استفاده میکنن.
حالا واسه چه کاری میخای؟؟

MAZIARDM
28-08-2011, 00:03
دوست عزیز ،منم که سون دارم ندیدم ،شما اگه می خوای لیست سیستم هارو ببینی باید رو my computer دوبار کلیک کنی سمت چپت یک ستون هست که در لیستش می تونی network رو پیدا کنی اگر درست شبکه کرده باشی بعد از کلیک روی network می تونی لیست سیستم ها رو ببینی .

با سلام و تشکر. دیدم. ممنون

MAZIARDM
28-08-2011, 00:14

liverpooli
28-08-2011, 13:28
نه Domain خودش یه روش جداگانست که کلی با این روش تفاوت داره والبته سختی خودش رو.
و معمولا واسه جاهایی که کامپیوتر های زیادی داره مثل ادارات شرکت ها اونم در شرایط خاصی کاربرد داره!
واسه 4 5 تا کامپیوتر از work Group استفاده میکنن.
حالا واسه چه کاری میخای؟؟

ممنون. من برای کافی نت میخوام . بهترین روش شبکه کردن برای کافی نت چیه؟

amin750
28-08-2011, 23:07
ممنون. من برای کافی نت میخوام . بهترین روش شبکه کردن برای کافی نت چیه؟

معمولا واسه کافی نت ها از WorkGroup استفاده میکنن. چون کار خیلی خاصی نمیخان انجام بدن.
موفق باشید:11:

mohamad.omara
29-08-2011, 00:05
سلام به دوستان گرامی
من دو تا مودم adsl وایرلس دار دارم یکی اینطرف خونه یکی اونطف خونه
که به هر کدوم 2-3 تا pc و لپتاپ با وایرلس و lan وسله
میخواستم بدونم میشه این دو تا مودم رو با هم از طریق وایرلس به هم وصل کرد
لطفا جواب بدین

MAZIARDM
29-08-2011, 00:09

amin750
29-08-2011, 00:31

liverpooli
29-08-2011, 12:32
معمولا واسه کافی نت ها از WorkGroup استفاده میکنن. چون کار خیلی خاصی نمیخان انجام بدن.
موفق باشید:11:

در اینصورت چگونه بر کامپیوترها نظارت کنم؟

Amir Varasteh
29-08-2011, 13:07
در اینصورت چگونه بر کامپیوترها نظارت کنم؟
نرم افزارهای مدیریت کافی‌نت هستن میتونی استفاده کنی.

moas
26-09-2011, 11:54
من یه مشکلی توی شبکه پیدا کردم
2تا سیستم XP و 7 دارم 7 کاملا به XP دسترسی داره.از XP به هر فولدری که share کنم دسترسی دارم ولی 7 اجازه نمیده کل 1 درایو رو به اشتراک بزارم درصورتی که درایو share میشه ولی تو XP مینویسه اجازه دسترسی نداری
مشکلش چیه؟

smehrabi
13-01-2012, 00:00
اساتید محترم
با سلام

یه سوال داشتم
من مودم وایرلس TP-LINK مدل TD-W 8901 G خریداری کردم
میخام دوتا کامپیوتر PC با ویندوز XP و کارت شبکه معمولی و همچنین یک لپ تاب با ویندوز ویستا را به طریقه بیسیم و یا دو تا از کامپیوترها به طریقه بیسیم بطور مستقل از هم و همزمان به اینترنت وصل بشوند
لطفا طریقه پیکربندی و زیر ساخت وصل بیسیم PCها و طریقه وصل شدن را با ذکر تمام جزئیات بیان کرده و مرا راهنمایی نمائید.
ممنون

Injaneb2
19-01-2012, 08:35
سلام

موفق به شبکه کردن و به اشتراک گذاشتن فایلها نمی شوم.

من یک مودم ADSL لینکسیس، یک لپ تاپ که با وایرلس به مودم و اینترنت دسترسی داره و یک PC که بوسیله کابل LAN به مودم و اینترنت دسترسی داره دارم. سیستم عامل ها هردو ویندوز 7 است ولی نوعشون کمی متفاوته.
خیلی ور رفتم تا بتونم یک homegroup درست کنم. در حال حاضر در network هر دو سیستم، نام هردو کامپیوتر هست. ولی نمیدونم از این به بعد باید چکار کنم تا بتونم فایل به اشتراک بزارم؟ در ضمن روی هر دو سیستمsmart scurity NOD32 نصب است. آیا به دو کامپیوتر نباید پسوردی برای اتصال به دیگری بدهم؟

خیلی ممنون

Farshid72
20-01-2012, 13:12
اسم کامپیوتر ها باید فرق کند
work group ها باید مشابه باشه
تو cmd سیستم ها رو ping کنید

mkh12
20-01-2012, 18:20
اگه دوتا لپ تاپ ویندوز 7 داشته باشن خودشون بوسیله روتر به صورت وایرلس هم وصل میشن؟؟ نیازی به تنظیمات ندارن؟

Amir Varasteh
20-01-2012, 18:28
اگه دوتا لپ تاپ ویندوز 7 داشته باشن خودشون بوسیله روتر به صورت وایرلس هم وصل میشن؟؟ نیازی به تنظیمات ندارن؟

اگه تنظیمات رو دست نزده باشی و بصورت پیشفرض باشه، بله.

mkh12
20-01-2012, 18:31
اگه تنظیمات رو دست نزده باشی و بصورت پیشفرض باشه، بله.

تنظیمات شبکه کردن با کابل شبکه رو باید به صورت پیش فرض برگردونم؟؟؟

ufhs1369
20-01-2012, 19:57
سلام

موفق به شبکه کردن و به اشتراک گذاشتن فایلها نمی شوم.

من یک مودم ADSL لینکسیس، یک لپ تاپ که با وایرلس به مودم و اینترنت دسترسی داره و یک PC که بوسیله کابل LAN به مودم و اینترنت دسترسی داره دارم. سیستم عامل ها هردو ویندوز 7 است ولی نوعشون کمی متفاوته.
خیلی ور رفتم تا بتونم یک homegroup درست کنم. در حال حاضر در network هر دو سیستم، نام هردو کامپیوتر هست. ولی نمیدونم از این به بعد باید چکار کنم تا بتونم فایل به اشتراک بزارم؟ در ضمن روی هر دو سیستمsmart scurity NOD32 نصب است. آیا به دو کامپیوتر نباید پسوردی برای اتصال به دیگری بدهم؟

خیلی ممنون

شما وقتی دوتا سیستم به یک روتر که میتونه یک مودم ADSL باشه متصل بشند بصورت خود به خود در یک شبکه قرار میگیرند و می تونند فایل به اشتراک بزارند
در صورتی که در شبکه دیده نشوند چند دلیل وجود داره
وجود فایروال در روی یکی یا هر دو کامپیوتر
عدم تطابق IP ها (که در اون صورت با زدن دستور

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منظور از IP در بالا IP سیستم مقصد هست) حل میشود
عدم درست دادن IP (پیشنهاد میشه اصلاً IP دستی ندید)

Amir Varasteh
21-01-2012, 00:39
تنظیمات شبکه کردن با کابل شبکه رو باید به صورت پیش فرض برگردونم؟؟؟

برو به تنظیمات کارت شبکه قسمت IPv4 رو روی اوتوماتیک بزار.

alireza306
26-05-2012, 21:17
با سلام و خسته نباشید خدمت همه اساتید.من دوتا pc دارم در دو طبقه متفاوت،همچنین هر کدام از سیستم ها به یک دستگاه مودم روتر وایرلس tp-link w8950 مجهزند.میخوام اینترنت رو بین این دو سیستم به صورت وایرلس شیر کنم. لطفا راهنمایی فرمایید.

romena777
03-08-2014, 12:53
سلام دوستان من ویندوز ۸ دارم و سیستم دیگر سیستم عاملش لینوکس هستش ایا می شه با روش فوق انها را شبکه کرد؟اگر نه می شه روشی را معرفی کنید تا بتوانم اینکار را انجام بدم؟