PDA

View Full Version : تعویض ویندوز لپ تاپ



Anastasia
17-03-2010, 12:12
من یه لپ تاپ سونی دارم که سون 64 روش نصبه . از اونجایی که این ویندوز به هیچ دردی نمیخوره و نمیشه هیچی سرش نصب کرد میخواستم پاکش کنم و سون 32 نصب کنم . حالا میخواستم ببینم برای نصب سون 32 باز هم مشکل نشناختن هارد وجود داره یانه ؟ اصلا نصبش مثل نصب ویندوز توی کامپیوتره ؟ واینکه چه مشکلاتی واسه نصب سون 32 روی لپ تاپ ممکنه وجود داشته باشه ؟
و یه چیز دیگه . چطور میتونم از طریق درایو ریکاوری که توی هارد هست دوباره ویندوز اولیه رو برگردونم ؟

saman3230
17-03-2010, 12:21
برای نصب وبندوز 7 32 بیت هیچ مشکلی نخواهید داشت

اما قبل از اینکه ویندوز رو عوض کنید حتما از VAIO CARE دی وی دی ویندوز اوریجنال رو تهیه کنید که اگر رو.زی خواستید دوباره ویندوز اصلیو برگردونید این امکان رو داشته باشید

حتما هم درایورهای ویندوز 7 32 بیت رو دانلود کنید چون بعد از نصب ویندوز لازم میشه

Anastasia
17-03-2010, 12:44
دی وی دی اورجینال گرفتم . فقط میخوام بدونم که چظور میتونم با استفاده از درایو ریکاوری که توی هارد مخفی هست دوباره ویندوز رو برگردونم ؟
و اینکه این درایور هایی که روی 64 نصبن من از روشون یه بکاپ گرفتم چون سی دی درایور ها همراه لپ تاپ نیود . حالا میخوام ببینم این درایور ها روی چه ویندوز دیگه ای جواب میده ؟ میتونم هر ویندوزی که نصب میکنم روش همین درایور ها رو نصب کنم ؟ یعنی درایور کارت گرافیک و صدا و ... ؟

saman3230
17-03-2010, 12:51
دی وی دی اورجینال گرفتم . فقط میخوام بدونم که چظور میتونم با استفاده از درایو ریکاوری که توی هارد مخفی هست دوباره ویندوز رو برگردونم ؟
و اینکه این درایور هایی که روی 64 نصبن من از روشون یه بکاپ گرفتم چون سی دی درایور ها همراه لپ تاپ نیود . حالا میخوام ببینم این درایور ها روی چه ویندوز دیگه ای جواب میده ؟ میتونم هر ویندوزی که نصب میکنم روش همین درایور ها رو نصب کنم ؟ یعنی درایور کارت گرافیک و صدا و ... ؟



در لپ تاپ های وایو دایور ریکاوری فقط مخصوصا تهیه دی وی دی ریکاوریه نمیشه ب درایور ریکاوری ویندوز رو ریکاور کرد

در مورد درایورها هم باید بگم فقط و فقط روی7 64 بیت و احتمالا vista 64 بیت چون درایور این ویندوز یکیه

اگر دقت کرده باشید در پست بالا خدمتتون گفتم اگر بخواهید 32 بیت نصب کنید حتما حتما باید درایورهای ویندور 32 بیت رو تهیه کنید

Anastasia
17-03-2010, 15:08
خب حالا چطور از طریق دی وی دی ریکاوری ویندوز قبلو برگردونم ؟
درایور ها هم از کجا باید پیدا کنم ؟

Anastasia
17-03-2010, 15:40
آقا جون ظاهرا اشتباه کردی ! کی گفته لپ تاپ های وایو درایو ریکاوری ندارن ؟ من همین الان موقع restart کردن F10 زدم و رفت تو صفحه ریکاوری ! و گزینه restore کردن درایو c رو داره و کل هارد . که اونم دیگه معلومه . و اما در مورد درایور ، من خودم چندین مورد دیدم که درایور های ویستا حتی رو اکس پی هم کار میکرد که در اصل این درایور ها درایور لپ تاپ هستن نه ویندوز . ویندوز که درایور نداره .

saman3230
17-03-2010, 23:39
اینجوری که شما ادعا می کنی پس یعنی همه چی بلدی

اگر بلدی پس چرا می پرسی :31:

اون درایوی که شما میگی به فایل با پسوند wim توش هست که Image گرفته شده ویندوز اصلی + برنامه + و درایوراشه این f10 زمانی کار می کنه که شما از ویندوز اصلی استفاده کنید

خوده ویندوز سون هم قابلیت ریستور کردن رو داره !!!!

اما وقتی مثلا ویندوز XP چه از اونهایی که درایور ویستا روشون نصب میشه :8: :10:چه ویندوزهای عادی نصب کنید دیگه اون f10 کار نمی کنه و شما اگر بخواهید ونیدوز اصلی رو برگردونید باید از دی وی دی ریکاوری استفاده کنید پس ریکاوری با ریستور کردن فرق داره

والا ما تو هیچ جایی ندیدم که درایور ویندوز ویستا یه XP بخوره مگر سخت افزارهای غیر کاربردی

حالا اگر لپ شما که سونی هم هستو با f10 ریکاور میشه و هیچ نیازیم به دی وی دی ریکاوری نداره و درایورهای ویستاشم به XP می خوره و ... حتما از یه نسل دیگه هستو خیلی خارجیه:31:

من حتما به شما توصیه می کنم به دیگر کمپانی سازنده لپ تاپ مثل دل توشیبا و ... میل بزنید تا از لپ فوق هوشمند شما نمونه برداری کنند !!

saman3230
19-03-2010, 14:20
در مورد اون موضوعی که شما فرمودید بنده خودم DELL 1520 دارم همچین چیزی تاحالا براش اتفاق نیوفتاده !!



<------- به این عکس بغل هم نگاه کنید متوجه خواهید شد

هم INSPIRON رو امتحان کردیم هم VOSTRO نشد که با درایورهای vista رو Xp سخت افزار نصب کنیم

اگر میشه این دستورشو بفرمائید ماهم انحام بدیم یه چیزی یاد گرفته باشیم

r_22009
19-03-2010, 15:41
معمولا درایور هایی که توی اون درایو ریکاوری هست فقط روی ویندوزی که روی لپتاپ نصب بوده نصب می شه. شما می تونین درایور ها رو از سایت سونی بگیرین:
esupport.sony.com

chip61
30-04-2010, 14:04
با سپاس از راهنمایی های فنی:8:

mahsai
09-05-2010, 20:26
سلام دوستان
راستش من خیلی تو ضمینه ریکاوری کردن اطلاعات ندارم
البته قبلا یه لپتاپ توشیبا داشتم که یه سی دی ریکاوری داشت که باید اون رو میزاشتم و ویندوز رو ریکاوری میکردم
اما جدیدا سونی وایو خریدم که داخل جعبه هیچ سی دی یا دی وی دی برا ریکاوری نداره
اگه یموقع ویندوز کند بشه و احتیاج به تعویض ویندوز داشته باشم چطور باید ریکاوری کنم
درضمن ویندوز 7 اورجینال هم رو لپتاپ هستش
مدل لپتاپ هم Sony VAIO EB15 هستش
ممنون میشم راهنمایی کنید

saman3230
09-05-2010, 20:56
سلام

خیلی ساده است

شما زا طریق برنامه VAIO CARE گزینه RECOVERY AND RESTORE از گزینه CREATE RECOVERY DISK می توانید ریکاوری ویندور اصلی + برنامه های کارخانه ای رو تهیه فرمائید

برای اینکار احتیاج به 2 عدد دی وی دی خام دارید

mahsai
09-05-2010, 21:01
سلام

خیلی ساده است

شما زا طریق برنامه VAIO CARE گزینه RECOVERY AND RESTORE از گزینه CREATE RECOVERY DISK می توانید ریکاوری ویندور اصلی + برنامه های کارخانه ای رو تهیه فرمائید

برای اینکار احتیاج به 2 عدد دی وی دی خام دارید

ممنونم دوست عزیز
بدون دی وی دی نمیشه؟
یعنی باید حتما دی وی دی رو درست کنم که هر موقع خواستم ریکاوری کنم؟
یخورده که سرچ زدم بعضی از دوستان نوشته بودن که از داخل بایوس سیستم میشه دوباره ریکاوری کرد
این یعنی بدون دی وی دی هم میشه؟

saman3230
09-05-2010, 21:04
ممنونم دوست عزیز
بدون دی وی دی نمیشه؟
یعنی باید حتما دی وی دی رو درست کنم که هر موقع خواستم ریکاوری کنم؟
یخورده که سرچ زدم بعضی از دوستان نوشته بودن که از داخل بایوس سیستم میشه دوباره ریکاوری کرد
این یعنی بدون دی وی دی هم میشه؟


بدون دی وی دی هم میشه با زدن کلید f10 بعد از بالا آمدن ویتدوز

اما اون 2 تا دی وی دی رو به توصیه من و وایو حتما تهیه کنید چون لازم هستش یه وقتی خدایی نکرده برای درایور ریکاروی مشکلی پیش بیاد ازشون بک آپ تهیه کردین

mahsai
09-05-2010, 21:05
بدون دی وی دی هم میشه با زدن کلید f10 بعد از بالا آمدن ویتدوز

اما اون 2 تا دی وی دی رو به توصیه من و وایو حتما تهیه کنید چون لازم هستش یه وقتی خدایی نکرده برای درایور ریکاروی مشکلی پیش بیاد ازشون بک آپ تهیه کردین

بسیار ممنون.

aranbarkhuan
14-05-2010, 13:41
با سلام.
من یک لپ تاپ Lenovo دارم که ویندوزXP اریجینالی داشت (که در اولین نوبت روشن کردن به طور خود به خود روی آن ریخته شده بود) که در چند قسمت به ویژه اینترنت اکسپلورر دچار مشکل شده بود و با تعویض Internet Explorer هم مشکل IE حل نمی شد و تعمیر ویندوز قبلی هم حاصلی نداشت به همین دلیل به ناچار یک ویندوز XP دیگه روش ریختم. در ویندوز جدید ظاهرا درایورها وجود ندارند و باتری، اثر انگشت خوان، و ... حتی مودم شناخته نمی شوند. با توجه به این که حتی مودم شناخته نمی شود و نمی توانم با اتصال به سایت Lenovo درایورها را دریافت کنم لطفا راه حلی ارائه فرمایید.
با تشکر

saman3230
14-05-2010, 14:21
خب شما از ویندوز ریکاوری تهیه نکردید ؟

aranbarkhuan
14-05-2010, 20:23
خب شما از ویندوز ریکاوری تهیه نکردید ؟

چه جوری باید ریکاوری تهیه کنم؟:question:

این F10 که اینجا گفتن تو لپ تاپ من (لنووو) کار نکرد، cd ویندوز هم تو جعبه لپ تاپم نبود، فقط یه شاخه به نام I386 دارم که توش فایل اجرایی پیدا نمی کنم...

saman3230
14-05-2010, 21:10
اگر ویندوز اصلی شما روی سیستم هست یه نرم افزار دارید که مربوط به ریکاوری هست به کمک اون میتوانید ریکاوری تهیه کنید

در غیر اینصورت باید برید دی وی ریکاوری مدل لپ تاپتون رو خریداری کنید

aranbarkhuan
14-05-2010, 22:53
اگر ویندوز اصلی شما روی سیستم هست یه نرم افزار دارید که مربوط به ریکاوری هست به کمک اون میتوانید ریکاوری تهیه کنید

در غیر اینصورت باید برید دی وی ریکاوری مدل لپ تاپتون رو خریداری کنید

ممنون از پاسختون...این نرم افزار مربوط به ریکاوری اسمش چی باید باشه؟

saeid6441
04-06-2010, 17:09
سلام

خیلی ساده است

شما زا طریق برنامه VAIO CARE گزینه RECOVERY AND RESTORE از گزینه CREATE RECOVERY DISK می توانید ریکاوری ویندور اصلی + برنامه های کارخانه ای رو تهیه فرمائید

برای اینکار احتیاج به 2 عدد دی وی دی خام دارید


با سلام
سوال داشتم ازتون من sony f11cgx دارم با vaio care دو تا dvd بکاپ گرفتم میخواستم بدونم ای بکاپ شامل درایور ها هم میشه؟ و اینکه لازم با خود ویندوز 7 هم بکاپ بگیرم؟
ممنون

saman3230
04-06-2010, 22:42
با سلام
سوال داشتم ازتون من sony f11cgx دارم با vaio care دو تا dvd بکاپ گرفتم میخواستم بدونم ای بکاپ شامل درایور ها هم میشه؟ و اینکه لازم با خود ویندوز 7 هم بکاپ بگیرم؟
ممنون


در یک تاپیک دیگه یا سئوال رو مطرح کرددی اونجا جواب دادم

mohammadmother
14-07-2010, 19:48
سلام من لپ تاپ sony cw1jgx/u دارم که ازش ریکاوری تهیه نکردم می تونم برای برگردوندن ویندوز از ریکاوری مدل های دیگه سونی استفاده کنم؟
با تشکر

hamedbo
16-07-2010, 09:19
سلام
من vaio مدل ns135e دارم
مشکلی واسه ویندوز ویستایی که اوجینال روش نصبه پیش اومده بطوری که بعد از پیغام welcome اول ویندوز،صفحه سیاه شده و فقط نشانگر موس در صفحه حرکت می کنه.در حالت safe mode و last good configuration هم همین وضعیت هست.dvd ریکاوری هم ندارم.لطفا زاهنمایی کنید چطور می تونم ویندوز رو برگردونم یا همین ویندوز اصل رو دوباره نصب کنم.ممنون.

poorshasb
25-07-2010, 10:28
بچه ها شما رو به خدا کمک کنید من یه لپ تاپ توشیبای تقریبا قدیمی دارم که میخوام ویندوزش رو عوض کنم ولی بعد از ریستارت کردن هر کلیدی رو نگه میدارم که وارد تنظیمات بایوس بشه خود به خود ویندوز قبلی بالا میاد . چه کار کنم.

majid_3ma
26-07-2010, 10:40
سلام من لپ تاپ sony cw1jgx/u دارم که ازش ریکاوری تهیه نکردم می تونم برای برگردوندن ویندوز از ریکاوری مدل های دیگه سونی استفاده کنم؟
با تشکر

اگه درایو ریاوری هاردت رو پاک نکرده باشی میتونی از همون استفاده کنی
اگه پاک کرده باشی بله میشه ولی با یه شرایط خواص

---------- Post added at 11:40 AM ---------- Previous post was at 11:38 AM ----------


سلام
من vaio مدل ns135e دارم
مشکلی واسه ویندوز ویستایی که اوجینال روش نصبه پیش اومده بطوری که بعد از پیغام welcome اول ویندوز،صفحه سیاه شده و فقط نشانگر موس در صفحه حرکت می کنه.در حالت safe mode و last good configuration هم همین وضعیت هست.dvd ریکاوری هم ندارم.لطفا زاهنمایی کنید چطور می تونم ویندوز رو برگردونم یا همین ویندوز اصل رو دوباره نصب کنم.ممنون.
1000 بار راجع به ریکاوری سونی توضیح داده شده است بد نبود یه کم جستجو میکردین
باید موقعی که روشن میشه F10 رو بزنید میره توی منوی ریکاوری

mamsana
01-08-2010, 09:06
اگه درایو ریاوری هاردت رو پاک نکرده باشی میتونی از همون استفاده کنی
اگه پاک کرده باشی بله میشه ولی با یه شرایط خواص

---------- Post added at 11:40 AM ---------- Previous post was at 11:38 AM ----------


1000 بار راجع به ریکاوری سونی توضیح داده شده است بد نبود یه کم جستجو میکردین
باید موقعی که روشن میشه F10 رو بزنید میره توی منوی ریکاوری

یه سوال فنی!؟؟:20::20:
چه جوری تو منوی بایوس بریم؟
همه دکمه ها رو زدم ولی نرفته!

hada22
01-08-2010, 23:35
سلام دوستان عزیز.من یه لبتاب ایسوزمدلk50ijدارم که روش یه ویستای64بیت نصبه که بدردم نمیخوره.میخوام ویندوزش روعوض کنم امااول میخوام باهرنزبوت یه بکاپ ازدرایوcبگیرم.اماهرکاری میکنم نمیتونم وارد تنظیمات مادربوردبشم وفرست بوت روروی سی دی رام بزارم.موقع بالااومدن هم وقتی دلیت رومیزنم میره توویندوز بوت منیجر.که دوقسمته.یه قسمتش ماله تست هارده.یه قسمت هم مال خود ویندوز.اگه لطف کنیدکمکم کنیدممنون میشم.
تشکر میکنم.
هادی.

M E H R A N
02-08-2010, 04:49
سلام دوستان عزیز.من یه لبتاب ایسوزمدلk50ijدارم که روش یه ویستای64بیت نصبه که بدردم نمیخوره.میخوام ویندوزش روعوض کنم امااول میخوام باهرنزبوت یه بکاپ ازدرایوcبگیرم.اماهرکاری میکنم نمیتونم وارد تنظیمات مادربوردبشم وفرست بوت روروی سی دی رام بزارم.موقع بالااومدن هم وقتی دلیت رومیزنم میره توویندوز بوت منیجر.که دوقسمته.یه قسمتش ماله تست هارده.یه قسمت هم مال خود ویندوز.اگه لطف کنیدکمکم کنیدممنون میشم.
تشکر میکنم.
هادی.

F2 رو امتحان کن.

majid_3ma
02-08-2010, 11:33
F12 =boot Menu

hada22
02-08-2010, 17:20
F2 رو امتحان کن.
سلام مهران جان.درود.

hada22
03-08-2010, 05:14
سلام دوستان عزیز.من میخوام ویندوز لبتابم روریکاوری کنم.میشه لطف کنیدراهنمایی کنید.مدلش isus k50ijهست.ویندوز اصلیش هم ویستای 64بیته.
تشکرمیکنم.

charlz
08-08-2010, 01:54
اقا اگه win اورجینال باشه و دی وی دی اورجنالم داشته باشی و درایوراشم موجمد باشه برای تعویض win احتیاجی به ریکاوری هست؟؟؟

---------- Post added at 01:53 AM ---------- Previous post was at 01:51 AM ----------

ریکاوری dell با سونی فرق مکنه؟

---------- Post added at 01:54 AM ---------- Previous post was at 01:53 AM ----------

ریکاوری dell با سونی فرق مکنه؟

eeeeeeehsan
23-04-2013, 23:30
سلام

عذر می خوام، کسی می دونه چجوری میشه ویندوز وایو رو عوض کرد؟!
مدل sve14125cxw ، ویندوز 8 ارجینال روش نصبه، 6تا dvd بک آپ هم ازش گرفتم واسه روز مبادا.
حالا می خوام ویندوزش که خیلی کند شده رو عوض کنم تو اونجایی که درایو c رو باید فرمت کرد و ویندوز رو نصب کرد درایو c رو فرمت می کنم ولی گزینه next خاموشه، نمیذاره ادامه بدی. میگه : windows can not installed on this disk. The selected disk is of the GPT partiotion style.

خواهشن اگه کسی راهکاری داره دریغ نکنه، ممنون.

Mr KING
24-04-2013, 00:14
سلام

عذر می خوام، کسی می دونه چجوری میشه ویندوز وایو رو عوض کرد؟!
مدل sve14125cxw ، ویندوز 8 ارجینال روش نصبه، 6تا dvd بک آپ هم ازش گرفتم واسه روز مبادا.
حالا می خوام ویندوزش که خیلی کند شده رو عوض کنم تو اونجایی که درایو c رو باید فرمت کرد و ویندوز رو نصب کرد درایو c رو فرمت می کنم ولی گزینه next خاموشه، نمیذاره ادامه بدی. میگه : windows can not installed on this disk. The selected disk is of the GPT partiotion style.

خواهشن اگه کسی راهکاری داره دریغ نکنه، ممنون.

یه پارتیشن صد مگابایتی هم بالای درایو سی هست اون رو هم پاک میکنید ؟

eeeeeeehsan
24-04-2013, 10:30
یه پارتیشن صد مگابایتی هم بالای درایو سی هست اون رو هم پاک میکنید ؟

منظورت اینه که پاکش کنم؟ یا اینکه پاک میشه یا نه!؟

پاک شدنش که میشه ولی وقتی بغیر از درایوام 3،4 تا دیگه هم پارتیشن هست، اونا رو پاک می کنم و بهم متصل می کنم که ویندوز روش نصب کنم بازم نمیشه، نمیذاره...

eeeeeeehsan
26-04-2013, 07:49
با magic part پارتیشن بندی کردم خـوب شد، مرسی.

kiuq
26-04-2013, 10:41
تاپیک بسته :n06: