PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک در خرید NanoStation5



VatanGame
25-02-2010, 19:54
سلام من میخواهم انتن NanoStation5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] gBAakCEvQWVZ-gtj6qBBtP0MvYRz3bR9usL8zMitTyK92y8uOIDJw5j3Q%26sig %3DAGiWqtxBFLLFHNTa9Xqq4irGPERDw-2atA%26q%3D[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] s_id%253D573%2526language%253Den&rct=j&ei=fpSGS_KQLsqz4QaY1JmzDw&usg=AFQjCNEbAp6ZG4_XKpAT0Xx_wOsx_i5Mjw)

بخرم میخواستم بدانم تاچندکیلومتر میتواند بگیرد ایاانتن خوبی است واگرشما ازان استفاده میکنید ازش راضی هستید

Rohallah_tavakoli
25-02-2010, 23:23
سلام من میخواهم انتن NanoStation5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] gBAakCEvQWVZ-gtj6qBBtP0MvYRz3bR9usL8zMitTyK92y8uOIDJw5j3Q%26sig %3DAGiWqtxBFLLFHNTa9Xqq4irGPERDw-2atA%26q%3D[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] s_id%253D573%2526language%253Den&rct=j&ei=fpSGS_KQLsqz4QaY1JmzDw&usg=AFQjCNEbAp6ZG4_XKpAT0Xx_wOsx_i5Mjw)

بخرم میخواستم بدانم تاچندکیلومتر میتواند بگیرد ایاانتن خوبی است واگرشما ازان استفاده میکنید ازش راضی هستید

سلام دوست عزیز...

برد مفید این انتن5کیلومتر هست...

من به شما nanostation M5 رو پیشنهاد میکنم هم ارزونتره حدود5تومن هم برد مفیدش7کیلومتره هم تاخیر بسیار پایینی دارد..هم 300مگابیت پهنای باند رو انتقال میده.

در پناه حق:11:

online_amin
26-02-2010, 00:00
نفهمیدم اینا همون آنتن هایی هستن که برای شبکه کردن 2 کامپیوتر از راه دور استفاده میشه؟

غیر قانونی نیست؟ مگر مجوز نمیخواد؟ سایزشون چقدره؟ باید رو برج نصبشون کرد یا مثل ماهواره عمل میکنه :دی


هم ارزونتره حدود5تومن هم برد

این 5 تومن به میلیون بود دیگه :دی

VatanGame
26-02-2010, 09:56
سلام دوست عزیز...

برد مفید این انتن5کیلومتر هست...

من به شما nanostation M5 رو پیشنهاد میکنم هم ارزونتره حدود5تومن هم برد مفیدش7کیلومتره هم تاخیر بسیار پایینی دارد..هم 300مگابیت پهنای باند رو انتقال میده.

در پناه حق:11:
این که در سایت خودشه زده بود 10کیلومتریعنی این برده ندارد

VatanGame
26-02-2010, 10:03
کسی نمیداند قیمت این انتن چقدر است

Rohallah_tavakoli
26-02-2010, 22:47
نفهمیدم اینا همون آنتن هایی هستن که برای شبکه کردن 2 کامپیوتر از راه دور استفاده میشه؟

غیر قانونی نیست؟ مگر مجوز نمیخواد؟ سایزشون چقدره؟ باید رو برج نصبشون کرد یا مثل ماهواره عمل میکنه :دی



این 5 تومن به میلیون بود دیگه :دی


سلام دوست عزیز..بله برای شبکه هستش.. مجوز برای پخش اینترنت میخاد.اگه لینک میکنید نمیخاد..اندازش هم کوچیکه دو برابر کنترل تلویزبونی از نظر چافی:31:

بالا پشت بوم نصبش کنی کافیه:10:

---------- Post added at 09:47 PM ---------- Previous post was at 09:42 PM ----------


کسی نمیداند قیمت این انتن چقدر است


دوست عزیز برد آنتن های سری airMAX در محیط ازمایشگاه 15کیلومتره ولی در دنیای واقعی من خودم 7کیلومتر رو با تاخیر 1میلی ثانیه لینک کردم:5:

قیمت NanoStation M5 هم120هزار تومن برای شما:10:

در پناه حق

Exir
27-02-2010, 11:24
سلام دوست عزیز..بله برای شبکه هستش.. مجوز برای پخش اینترنت میخاد.اگه لینک میکنید نمیخاد..اندازش هم کوچیکه دو برابر کنترل تلویزبونی از نظر چافی:31:

بالا پشت بوم نصبش کنی کافیه:10:

---------- Post added at 09:47 PM ---------- Previous post was at 09:42 PM ----------




دوست عزیز برد آنتن های سری airMAX در محیط ازمایشگاه 15کیلومتره ولی در دنیای واقعی من خودم 7کیلومتر رو با تاخیر 1میلی ثانیه لینک کردم:5:

قیمت NanoStation M5 هم120هزار تومن برای شما:10:

در پناه حق

سلام آقای توکلی شما که واردی تو این زمینه سوال داشتم.
من میخواستم از dsl خونه تو محل کارم استفاده کنم فاصله حدود 4 کیلومتره خونه 2 طبقه البته با احتساب اتاق راهپله پشت بوم تا نزدیکای 9 مترم ارتفاع هست. محل کارم هم 1 طبقه حدود 3 متر.
بین مسیر چند تا آپارتمان 7 8 طبقه وجود داره حدود 2 3 تا بقیش بیشتر خونه ویلاییه (شهرستان)

میخواستم بدونم آیا آنتنی هست که با این شرایط بتونه با دید غیر مستقیمی که وجود داره بتونه این کارو برام انجام بده؟ (بدون نصب دکل 20 30 متری) ؟

online_amin
27-02-2010, 15:23
سلام دوست عزیز..بله برای شبکه هستش.. مجوز برای پخش اینترنت میخاد.اگه لینک میکنید نمیخاد..اندازش هم کوچیکه دو برابر کنترل تلویزبونی از نظر چافی

لینک میکنید یعنی چی؟ منظور شما چیه؟

من فقط برای شبکه میخوام. یعنی میخوام دو تا کامپیوتر یا نهایتا 3 تا رو با هم شبکه کنم (و در صورت امکان, از اینترنت شیر شده هم استفاده کنم).

آیا این امکانش هست؟ مجوز میخواد؟ با امواج سپاه تداخل نمیکنه؟

قیمت یکی از اینا برای 3 - 4 کیلومتر چقدر هست؟

اصلا چطوری هستن؟ باید 2 تا بگیری؟ یعنی یکی رو من نصب میکنم و یکی رو طرفی که میخواد با من شبکه کنه؟ یا با یکی هم میشه؟