PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل امنیتی



...ALI...
22-02-2010, 10:07
سلام بر دوستان

جدیدا من وقتی به adsl وصل می شم توی قسمت start bar یه error system می ده و می نویسه :

there is an ip address conflict with another system on the network

بعد از این مشکل مشکوک شدم و برنامه ی lalarm zone نسخه ی مجانی رو نصب کردم. nod 32 antivirus v4 از قبل داشتم

بعد از نصب alarm zone این پیغام کمتر می یاد.ضمنن alarm zone چند تا ip رو برام block کرد.

حالا این مشکله خطرناکی هست یا نه؟؟ ممنون می شم کمکم کنید.

zed2
22-02-2010, 17:00
سلام بر دوستان

جدیدا من وقتی به adsl وصل می شم توی قسمت start bar یه error system می ده و می نویسه :

there is an ip address conflict with another system on the network

بعد از این مشکل مشکوک شدم و برنامه ی lalarm zone نسخه ی مجانی رو نصب کردم. nod 32 antivirus v4 از قبل داشتم

بعد از نصب alarm zone این پیغام کمتر می یاد.ضمنن alarm zone چند تا ip رو برام block کرد.

حالا این مشکله خطرناکی هست یا نه؟؟ ممنون می شم کمکم کنید.
این ارور بالای علامت کانکشن احیانا میاد؟؟؟؟

borzeh
22-02-2010, 19:41
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مشکل وقتی پیش میاد که چند دستگاه در یک شبکه از یک آی پی استفاده می کنند

حل این مشکل:
کانکشنی که ازش استفاده می کنید
کلیک راست کنید
در xp که معلومه
در 7 و ویستا
Control Panel > Network Sharing Center > Manage Network

سپس
در زبانه نتورکینگ Networking
Internet protocol v4 (tcp/ipv4)
کلیک کرده
properties
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ok
تمام!
موفق باشید

...ALI...
22-02-2010, 21:38
این ارور بالای علامت کانکشن احیانا میاد؟؟؟؟

دقیقا همین عکسی هست که borzeh بالا آپلود کردن.

...ALI...
22-02-2010, 21:41
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مشکل وقتی پیش میاد که چند دستگاه در یک شبکه از یک آی پی استفاده می کنند

حل این مشکل:
کانکشنی که ازش استفاده می کنید
کلیک راست کنید
در xp که معلومه
در 7 و ویستا
Control Panel > Network Sharing Center > Manage Network

سپس
در زبانه نتورکینگ Networking
Internet protocol v4 (tcp/ipv4)
کلیک کرده
properties
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ok
تمام!
موفق باشید

بدون اینکه من بخوام تغیری ایجاد کنم به تمام تنظیمات به همبن شکل بودند.
اینم عکس:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

borzeh
22-02-2010, 22:52
شما چندتا سیستم کنار هم بستید؟
یا اینکه از یک مودم adsl برای دو دستگاه استفاده می کنید؟
یا حتی یک مودم adsl دارید و یک وایرلس برای شر کردن؟

لطفا دقیقا توضیح بدین
چون این مسئله دقیقا له این موضوع مرتبطه

---------- Post added at 09:52 PM ---------- Previous post was at 09:48 PM ----------

یه مسئله یادم افتاد

احتمالا همینه
همین طور که می دونید اینترنت adsl تو ایران اختصاصی نمی دن ( بدن هم خیلی گرونه)
شما وچند نفر دیگه همزمان از اینترنت مشخضی استفاده می کنین
عموما 512 کیلوبیت رو به 5-10 نفر می دن!
90%
یک نفر دیگه این اینترنتو با شما شریک هست با یک آی پی

اگر از Manual IP دستی استفاده می کنید باید در تنظیمات شبکه
وارد شده و شماره آی پی غیر از شماره آی پی های استفاده شده به کامپیوتر خود بدهید.
در همون تصویری که قبلا فرستادم بجای obtain an ip ..
use the following ..
تیک زده بخش آخر آی پی را تغییر دهید
بعنی از connection ای که وصل هست status گرفته Ip خودتونو یادداشت کنید مثلا 92.39.25.12
در این بخشی که گفتم بزنید مثلا 92.39.25.43
موفق باشید.

joe_satriani
22-02-2010, 23:19
سلام بر دوستان

جدیدا من وقتی به adsl وصل می شم توی قسمت start bar یه error system می ده و می نویسه :

there is an ip address conflict with another system on the network

بعد از این مشکل مشکوک شدم و برنامه ی lalarm zone نسخه ی مجانی رو نصب کردم. nod 32 antivirus v4 از قبل داشتم

بعد از نصب alarm zone این پیغام کمتر می یاد.ضمنن alarm zone چند تا ip رو برام block کرد.

حالا این مشکله خطرناکی هست یا نه؟؟ ممنون می شم کمکم کنید.

تداخل آي پي داري.
حتما بیش از یک پورت شبکه در محل شما هست درسته؟

این پیغام یعنی شماره IP کامپیوتر شما با یک کامپیوتر دیگه تداخل داره.
اگر مودم روتر 4 پورته دارید از حالت DHCP استفاده کنید
که تداخل از بین بره و اتوماتیک IP مجزا و Identical به کامپیوتر شما اختصاص پیدا کنه.

اگر از Manual IP دستی استفاده می کنید باید در تنظیمات شبکه
وارد شده و شماره آی پی غیر از شماره آی پی های استفاده شده به کامپیوتر خود بدهید.

موفق باشيد.

---------- Post added at 10:19 PM ---------- Previous post was at 10:14 PM ----------

يا اين كاررو هم ميتوني انجام بدي! احيانا دو تا dhcp واست تعريف شده. برو روي كانكشن شبكت كليك راست كن و بعد گزينه ي repair رو بزن. يا توي cmd فرمان renew رو اجرا كن.

...ALI...
23-02-2010, 12:11
شما چندتا سیستم کنار هم بستید؟
یا اینکه از یک مودم adsl برای دو دستگاه استفاده می کنید؟
یا حتی یک مودم adsl دارید و یک وایرلس برای شر کردن؟

لطفا دقیقا توضیح بدین
چون این مسئله دقیقا له این موضوع مرتبطه

---------- Post added at 09:52 PM ---------- Previous post was at 09:48 PM ----------

یه مسئله یادم افتاد

احتمالا همینه
همین طور که می دونید اینترنت adsl تو ایران اختصاصی نمی دن ( بدن هم خیلی گرونه)
شما وچند نفر دیگه همزمان از اینترنت مشخضی استفاده می کنین
عموما 512 کیلوبیت رو به 5-10 نفر می دن!
90%
یک نفر دیگه این اینترنتو با شما شریک هست با یک آی پی

اگر از Manual IP دستی استفاده می کنید باید در تنظیمات شبکه
وارد شده و شماره آی پی غیر از شماره آی پی های استفاده شده به کامپیوتر خود بدهید.
در همون تصویری که قبلا فرستادم بجای obtain an ip ..
use the following ..
تیک زده بخش آخر آی پی را تغییر دهید
بعنی از connection ای که وصل هست status گرفته Ip خودتونو یادداشت کنید مثلا 92.39.25.12
در این بخشی که گفتم بزنید مثلا 92.39.25.43
موفق باشید.

من از مودمم فقط برای سیستم خودم استفاده می کنم و وایر لس هم نداره.فقط یک پورت داره.
البته بعید نیست که به قول شما خط adsl بین چند نفر تقسیم شده باشه.

---------- Post added at 01:11 PM ---------- Previous post was at 01:09 PM ----------





[/COLOR]يا اين كاررو هم ميتوني انجام بدي! احيانا دو تا dhcp واست تعريف شده. برو روي كانكشن شبكت كليك راست كن و بعد گزينه ي repair رو بزن. يا توي cmd فرمان renew رو اجرا كن.

ممنون این کارو انجام دادم ولی تفاوتی ایجاد نشد.

borzeh
23-02-2010, 13:13
با سرویس دهنده تماس گرفتید؟