آنتي ويروس مورد علاقه شما چيست؟ [آرشيو] - P30World Forums

PDA

View Full Version : آنتي ويروس مورد علاقه شما چيست؟

ali.
06-25-2004, 04:08 AM
شما براي سيستم خودتون از كدام يك از آنتي ويروس هاي زير استفاده ميكنيد !؟
در اين راي گيري شركت كنيد:
Panda Antivirus Platinum
Platinum Antivirus Titanum
Norton AntiVirus
Mc afee
PC Cillin
Avast
kaspersky
در ضمن نظراتتون رو در مورد هر يك از اين آنتي ويروس ها بگين و نقاط ضعف و قوت اونارو برسي كنيد!

Meisam
06-25-2004, 02:28 PM
حداقل يه راي گيري ميزاشتي تا بيان راي بدن !
تا متوجه بشيم كدام محبوبتر !؟ :)

aaberr
06-25-2004, 03:03 PM
kaspersky
:)

ali.
06-25-2004, 05:15 PM
آقا شرمنده ميخواستم همينكارو انجام بدم نميدونم چرا نشد؟ :cry:

Sina
06-25-2004, 05:36 PM
بايد ميشد چون من به همه عضو شده ها اجازه راي گيري دادم 8)

nardin
06-26-2004, 03:22 AM
kaspersky
-----------
سلام من از وقتي kaspersky رو دارم حتي ماهي يكبار هم رايانه رو اسكن نميكنم چون نيازي نيست وقتي ويروسي يا تروياني باشه اصلا نميشه كار كرد تا موقعيكه از بين نبرده در ضمن چه در آنلان و چه در آف لاين مثل سگ نگهبان مراقبه تمام فايلهي زيپ رو باز ميكنه ولي اگر فايل زيپي پسورد داشته باشه پسوردو ميخواهد يا بايد پسوردو بدي يا اسكيپ بزني كار بردش هم راحته رجيسترش هم كه تموم ميشه با تغييراتي در كليد پاچ ميشه تا چند سالي تمديدش كرد و....اگه زياد بگم همه خيال ميكنن اينوسط ذينفعم . ...............

arman4459
06-26-2004, 04:04 AM
نورتون آنتي ويروس 2004

majid1724
06-26-2004, 02:02 PM
من بعد از امتحان كردن Norton و McAfee الان از Panda

Antivirus Platinum استفاده مي كنم و ازش راضي هستم و به نظر من انتي ويروس خوبي است .
موقعي كه با كامپيوتر كار ميكني اصلا تغييري در سرعت اجراي برنامه ها احساس نمي كني در ضمن برخلاف McAfee 8 كه براي update شدن كلي قر مي اد و هي صفحه سايتشو باز ميكنه panda خيلي راحت update مي شه

Amir_P30
06-26-2004, 02:47 PM
من خودم از مك آفي استفاده ميكنم ولي كارپسكي هم خوبه با اين كه گمنامه تونسته خودش رو خوب بالا بكشه
ولي اول مك آفي هم آنتي ويروس هم فايروالش مخصوصا نسخه 5 اون رو دست نداره.

امير

Meisam
06-26-2004, 03:45 PM
با اجازه alichi اين تاپيك رو به يك راي گيري تبديل كردم
لطفا دوستاني كه نظر خودشون رو گفتن دو باره راي هاي سبز خودشون رو در صندوق بيندازن!!! :D

dost
06-26-2004, 08:51 PM
بهترین آنتی ویروس فقط دکتر وب هست و عالیه واقعا عالیه
میزان مصرف حافظه اش هم خیلی کمه.
تازه غیر از این فقط 4.2 مگابایت هم حجم داره!!!!!
من خودم شخصا از این آنتی ویروس استفاده میکنم.
پیشنهاد میکنم لینکشو تو سایت پر بارتون بزارید
کرکشم هست اگر هم پیدا نکردید بگید خودم بهتون بدم
زیاد نوشتم قربان همتون خداحافظ
DrWeb
www.drweb.ru 8)

ali.
06-26-2004, 10:30 PM
آقا سينا خيلي ممنون.بابت كمكت .مرسي :)

من از مكافي استفاده ميكنم چون اصلا سرعت كامشوترو پايين نمي اره و از نظر قدرت نيز مثل خود نورتون .
بزرگترين مشكل نورتون كه موجب شده من و خيلي هاي ديگه ازش استفاده نكنيم هم اينه كه سرعت بازدهي كامپوترو به 0 ميرسونه :shock:
چون خوراكش رم و هارد سيستم شماست!! :x

S O L M A Z
06-27-2004, 08:37 AM
Faghat Norton.
onayi ke migan sorate rame cpimone khorde khob moshkel az Norton nist agar Norton midoonest ke baziha zarfiate hardeshoon kame khob ye kari vasashoon mikard khob in tabihiye ke ye harde 60-100 Gb khob kar nemikone vali agar hardetoon che az lahaze zarfiat va che az lahaze ram daraye sorate khobi bashe na tanha dar download kardane barname tasir mizare balke dar hameye systemetoon daraye sorate monasebi mibashad ke aslan ham asabetoon ro beham nemizane.
be har hal man Norton Anti Virus ro be hamashoon tarjih midam. chon yeki az avalin sherkathayi hast ke ba omadane khatarnaktarin virus masalan mesle sasser va ya blaster antiye ono biroon dad bad az chand rooz.
dar hali ke onaye dige taze be fekre in boodand khodeshoon aval chi kar konan :D

mahdijoo
06-27-2004, 10:56 AM
با سلام و تشكر avastخيلي راحت updateميشه ..وحافظه زيادي هم نميبره...Dr.web كه كركش را لااقل بنده نتونستم دانلود كنم و دركل زياد جالب نيست ..قابل توجه دوستان كه فقط نورتون و پاندا و مكيفي رو ميشناسند(يه امتحاني بكنيد)

Amir_P30
06-27-2004, 05:05 PM
بابا سولماز خانوم اين كه ديگه تابلوه همه هم مي دونن كه نورتون سرعت رو مي گيره؟؟!!!!!!

امير

habibi
06-27-2004, 06:23 PM
سلام. مي خواستم پيشنهاد كنم يك مورد ديگه بنام others براي بقيه آنتي ويروسهايي كه مشهور هم نيستند بذاريد تا احيانا اگر كسي از بقيه آنتي ويروسها استفاده مي‌كنه بتونه به اون راي بده.

Ali
06-27-2004, 09:02 PM
من چون خودم Kaspersky رو معرفي كردم طرفدارش هم هستم :D ! ولي در كل از همه بيشتر از مك آفي خوشم مياد( ولي بديش اينه كه رم رو نصف ميكنه!) :roll:

ehsanema
06-28-2004, 02:19 AM
با سلام
بابا اين نورتون آنتي ويروسه يا آنتي ويندوز!
وقتي كه اونو رو ويندوز اكس پي نصب كردم سرعت شدش يك پنجم. بعدش وقتي خواستم ورد 2003 نصب كنم اينقدر به چك كردن فايلها گير داد كه بعد از يه ربع بيخيال آنتي ويروس شدم و اونو ديسابل كردم. چشتون روز بد نبينه وقتي اونو روي ويندوز ميلينيوم نصب كردم بعد از ري استارت اصلا ديگه ويندوز بالا نيومد. آخرش تصميم گرفتم از همون مك كافي 2003 آپ ديت شده خودم استفاده كنم.

ELESSAR
06-30-2004, 10:36 PM
سلام به همه! كسي جديدا مك افي حرفه اي 8 نصب كرده؟
رجيستر ميشه ولي اپديت نميشه! نمي دونم چرا ؟ قبلا مي شد... ولي حالا نه كسي ميدونه چرا؟

mahan
07-01-2004, 10:02 AM
سلام به دوستان
من هم مثل خیلی ها از مک آفی استفاده مینکم
البته با مشکل آپدیت شدن چند مگی که داره
یه کمی اذیت میکنه ولی خوبه
آره دیگه اینجوری
بای

CyrusCo
07-01-2004, 06:16 PM
درباره آنتي‌ويروس باید يه چيزي رو بگم كه بحثش تموم شه! (بیچاره کردید ما رو توی این چند روز)!

نرم‌افزارهاي آنتي‌ويروس و آنتي‌هك و فاير وال و اينا نرم‌افزارهاي مطلقاً سليقه‌اي هستن.
يعني اينكه مرجع خاصي براي تعيين بهتر بودن و برتر بودن اين سبك نرم‌افزارها نسبت به هم وجود نداره
ضمن اينكه اين وسط شركت‌هاي سازنده اين نرم‌افزارها هم كلي گربه رقصوني ميكنن و ملت رو گيج ميكنن ! و از هر كس هم كه بپرسي يه نظر خاصي داره و روي اون پافشاري ميكنه) (البته اين قضيه مال همه سبك نرم‌افزاره و قضيه سليقه توي همه سبك نرم‌افزار حرف اول رو ميزنه منتها به دليل اهميت بيشتر ِ نرم‌افزار‌هاي امنيتي، اين قضيه رو اينجا مطرح كردم!)

مثلاً الان اگر از من بپرسي كه بهترين آنتي ويروس چيه، ميگم مک آفی. ولي اگر ازم بپرسي چرا مک آفی از نورتون يا پاندا يا RAV و اين جور نرم افزار ها بهتره نميتونم دليل قانع كننده‌اي بيارم كه همه رو قانع كنه. اكثر ملت هم همينجوري هستن. يعني فقط يا يه آنتي‌ويروس حال ميكنن و با آنتي ويروس ديگه‌اي حال نميكنن.

همين مک آفی يه اشكال بزرگي كه داره فقط ميشه اونو آنلاين و به طور مستقيم آپديت كرد و وقتي كه مثلاً ويندوز ميريزم، باس به اينترنت وصل شم يه كله 12MB رو آپديت كنم و اگر هم DC بشم همش هدر میره !
ولي نورتون يه خوبي كه داره اينه كه ميشه آپديت هاش رو جداگانه و با يه دانلود منجر (مثل DAP) دانلود كرد و من كه زرت و زرت ويندوز عوض ميكنم، ميری آدپديتش رو از سايتش دانلود ميكنی و مشكلي با DC شدن نداری هر وقت هم کهویندوز ریختی دیگه راحتی !!

حالا اگر يكي ازم بپرسه كه چرا با نورتون حال نميكني، من يه دليل ميارم كه فقط از ديدي خودم منطقيه !

نورتون رو که همه می دونن مشکلش اینه که روي سرعت كامپيوتر هايي كه زير 512MB رم دارن خیلی تاثير ميذاره و سرعت رو چه در حين بالا اومدن ويندوز (Start Up) و چه در حين كار به طرز فجیعی پايين مياره. ضمن اينكه زيادي از حد ميخواد همه چيز رو زير سلطه خودش ببره و رو همين حساب آدمايي كه كمتر حرفه‌اي هستن رو ميپيچونه!

(ميبينيد ! دليلم شايد از ديد خيلي‌ها غير منطقي باشه ولي از نظر خودم اين براي كنـــار گذاشتن نورتون كافيه (!!!

مثلاً شاید سیناهم با مک آفی حال ميكنه ولي شايد دلايلي واسه خودش داره كه با دلايل من هيچ سنخيتي نداشته باشه !

حالا توي آنتي‌هك و فاير وال ، من از مک آفی حالم به هم ميخوره !
مشكلم با اون تويInternet Security اينه كه به نظرم زيادي همه چيز رو زير قبضه خودش ميبره و بعضاً ميرينه به هم همه كاسه كوزه‌ها !
و توي اين زمينه هيچ برنامه‌اي رو به Zone Alarm ترجيه نميدم در حالي كه خيلي‌ها به دليل اينكه ZoneAlarm همش سئوال و جواب هاب بیخودی میپرسه، باهاش حال نميكنن !

حالا من يه سري تجربه‌هايي كه در زمينه كار با آنتي ويروس‌هاي مختلف دارم و چيزايي كه از اين در و اون در شنيدم رو ميگم

آنتي ويروس‌هاي مطرح و معروف كه اكثراً ازشون استفاده ميشه اينان :

1- McAfee Virus Scan
2 - Symantec Norton AntiVirus
3 - Symantec Antivirus Corporated Edition
4 - Panda AntiVirus
5 - RAV AntiVirus
6 - Kasperski Anti Virus
7 - AVG Antivirus
8 - PC-Cillin
9 - Sophos Anti-Virus
10 – ZoneAlarm Antu Virus

من با موارد شماره 1 ، 2 ، 3 ، 4 و 9 كار كردم

شماره 1 رو كه همه ميشناسن.
McAfee هستش كه رقيب اصلي شركت Symantec هست و اين دوتا معروف ترين رقبا توي عرضه محصولات امنيتي هستن اين آنتي ويروس روي كامپيوترهايي كه بالاي 256MB رم دارن كاملاً خوب جواب ميده و مشكل سرعتي رو خيلي كم بوجود مياره. هر چند كه روي كامپيوتر هايي كه 128MB رم دارن هم براي رفــــع كـــُـتي خوبه و واقعا به نظر من محشره
فرق Norton و McAfee اينه كه سبك به روز شدن Virus Definition اونها و طريق پيدا كردن ويروس اونا با هم فرق ميكنه.
ميگن كه Norton بر اساس اسم و امضاي يه ويروس اون توي كامپيوتر پيدا ميكنه اما McAfee بر اساس سبك كار و نوع عملكرد خاصي از ويروس.
اين باعث ميشه كه مثلاً ويروس رو بردارن و اسم و امضاش رو عوض كنن و به اين وسيله Noton رو گول بزنن. (البته بايد بگم كه معمولاً اين حربه ، خيلي بين ويروس نويساي حرفه‌اي رايج نيست ضمن اينكه قضيه به همين سادگي كه من نوشتم نيست!!! )
از طرف ديگه از لحاظ به روز شدن و مقابله با ويروس‌هاي جديد، شركت Symantec از McAfee جلوتره و معمولاً زودتر از McAfee آنتي‌ويروسشون مقابل ويروس‌هاي جديد مجهز ميشه (اين قضيه رو ميتونيد وقتي كه يه ويروس يا كرم جديد توي اينترنت پخش ميشه ببينيد. معمولاً Remover ها و virus definition هاي Symantech زودتر از McAfee ميان بيرون) و ميگن كه شركت Symantec كلي جاسوس و آدم توي دنياي زيرزميني هكرها و ويروس نويسا داره كه باعث برتريش نسبت به McAfee هستش.
البته اين چيزايي هست كه ميـــگن ! يعني لزوماً همشون درست نيستن.
مثلاً همين قضيه گـــول خوردن Norton ممكنه از همون گربه رقصوني‌هايي باشه كه گفتم و مثلاً بامبولي باشه كه شركت McAfee در آورده باشه يا همون جاسوس‌هايي كه Symantec توي دنياي زيرزميني داره !!!

شماره 2
آنتي ويروس خوب و خوش دستي. منتها روي كامپيوترهاي نه چندان قوي و كامپيوترهايي كه ميزان RAM اونها كمتر از 512MB هستش خوب جواب نداده و سرعت سيستم به خصوص در حين Start UP به طرز بدجوري پايين مياد و كلاً واسه اين جور سيستم‌ها پيشنهاد نميشه. یعنی روی هیچ سیستمی پیشنهاد نمیشه..!!!

شماره 3. هم يه آنتي ويروسه كه مال همين شركت Symantec )كه Norton رو ميده بيرون) هستش و تقريباً مثل بالایی عمل ميكنه منتها فرقش اينه كه بيشتر روي سيستم‌هايي كه شبكه دارن مورد استفاده قرار ميگيره. البته اين به اين معني نيست كه توي يه كامپيوتر خونگي ازش نشه استفاده كرد. اتفاقاً روي كامپيوتر خونگي هم خوب جواب ميده مشكل سرعت رو كه بالايي داره توش كمتره (توجه كنيد كه گفتم كمتره نگفتم نيست !)

شماره چهارم Panda Antivirus هستش كه محصولات ضد ويروس خودش رو توي دو نسخه Platinum و Titanium ارائه ميكنه كه نسخه Platinum نسخه حرفه‌اي تر و Professional هستش.

اين آنتي ويروس بيشتر شبيه به آنتي‌ويروس McAfee هستش تا Norton .
آنتي ويروس نسبتاً خوب و محبوبيه ولي مثل اكثر آنتي ويروس‌ها، زير سايه غـــول‌هايي مثل McAfee و Symantec هستش.
فقط تيريپش اينه كه يه نمه خاص ميزنه و معمولاً آدماي خاصي باهاش حال ميكنن. البته اين قضيه حال كردن، به هيچ وجه ملاك برتري يا عدم برتريش نسبت به باقي آنتي ويروس‌ها نيست !

آنتي ويروس‌هاي شماره 5 و 6 و 7 و 8 رو من شخصاً امتحان نكردم و بهتره كسايي كه ازشون استفاده كردن بيان نظر بدن (البته كسايي نظر بدن كه حداقل چند نوع آنتي ويروس ديگه هم استفاده كردن و خوبي و بدي‌هاي هركدوم رو از نظر خودشون بگن !)

آنتي ويروس شماره 9 كه Sophos Anti-Virus هستش، اصلاً معروف نيست و شايد خيلي‌هاتون اسمش رو نشنيده باشيد ولي من شخصاً مديونش هستم !
يه بار يه کاری كردم و يه كرك رو – كه با هزار بدبختي گير آورده – بودم رو ريختم و مک آفی گفت كه ويروسيه.
من هم مک آفی رو به جهنم حواله دادم و كرك رو باز كردم، ولي 1 ساعت بعد فهميدم چه غلطی کردم !

مک آفی نميتونست اين ويروس رو پاك كنه و فقط ميتونست فايل‌هاي آلوده (كه حدود 40 GB ميشدن و هر ثانيه بر تعدادشون افزوده ميشد) رو پاك كنه !
Norton و Panda هم نتونستن هيچ گهي بخورن و اونا هم بهتر از مک آفی عمل نكردن ! به طوري كه من حاضر شده بودم برم يه هارد ديگه بخرم و اين رو بذارم كنار تا يه آپديتي چيزي واسه مک آفی يا اونيكي ها بياد و من ويروسه رو پاك كنم.
ولي من از توي اينرنت و به طور شانسي Sophos Anti-Virus رو پيدا كردم و با يه ReMover كامپيتور رو باهاش تميز كردم ! و نجات يافتم !!
جالبه من چند تا از فايل‌هاي ويروسي رو با مک آفی قريطينه كردم تا ببينم كي آپديت‌هاي نورتون و McAfee ميتونن اون رو از بين ببرن و نكته جالب اينجاست كه هنوز كه هنوزه با اينكه 6 ماه از اون قضيه ميگذره هنوز نورتون اون فايل‌هاي قرنطينه شده رو نميتونه از ويروس پاكسازي كنه و فقط ميتونه Delete كنتشون!!

منتهاي مراتب اشكال اينجاست كه اين آنتي ويروس مطلقاً پوليه و واسه دنلود كردنش باس اول پول بدي و به دليل بي نام و نشون بودنش هم كركرها و سايت‌هاي Warez سراغش نرفتن ! يعني اينكه واسه دودر كردنش هنوز سوراخي پيدا نشده !!

شماره آخر كه شماره 10 هستش ضد ويروس Zone Alarm هستش كه فعلاً يه برنامه جديده و به امتحانش رو هنوز به صورت كامل پس نداده و بايد ببينم كه كسايي كه ازش استفاده كردن توي مدت ازش راضي خواهند بود يا نه !

نكته آخر اينكه براي انتخاب آنتي ويروس از تجربه كسايي استفاده كنيد كه هم از لحاظ خودِ كامپيتور و نوع استفاده اون و هم از لحاظ سواد و تجربه كامپيوتري نزديك به سطح خودتون هستن !

ELESSAR
07-02-2004, 04:41 AM
سلام به همه كسي جديدا مك آفي 8 حرفه اي نصب و آپديت كرده؟ مال من آپديت نميشه !قبلا ميشد ولي حالا نه! اگه كسي كرده بگه چي كار كرده!مرسي

CyrusCo
07-02-2004, 02:11 PM
عزيز جون بايد رجيسترش كني كه خيلي كارت مشكل ميشه

ELESSAR
07-02-2004, 03:24 PM
استاد من رجيسترش مي كنم و رجيستر هم ميشه اما وقتي به اون صفحه اي ميره كه بايد آپديت بشه نميشه! ببين جديدا اينطور شده چون قبلا من خودم 100 بار اينكارو كردم

Sina
07-02-2004, 06:45 PM
از دوستان ديگه كسي مشكل ELESSAR رو داره؟ :?:

Amir_P30
07-02-2004, 10:04 PM
اليسار جان
شما بايد اون قسمت بالا سمت راست تنظيمش كني
به حال خودش بزاري آپديت ميشه
اين يك مثل شماره هفت نيست

امير

Duran
07-03-2004, 04:42 AM
1-kaspersky
2-دكتروب
3-پاندا

Beelzebub
07-03-2004, 02:56 PM
من با Norton Antivirus حال ميكنم راحت Update ميشه اگر چه بعضي وقتا سرعت را پايين مياره ولي همه رقم ويروس
ميگيره .

eman
07-03-2004, 04:15 PM
باسلام
دوستان نظرهای خوبی دارن
ولی به نظر من اگه بخواهیم از نظر قدرت وبازدهی یه انتی ویروس رو انتخاب کنم اوون چیزی نیست جز نورتون
مشکلات این انتی ویروس سرعت کمش و این که برای حذف تروجان ها مشکل داره که این مشکلات رو میشه به خاطر خوبیهاش بی خیال شد و برای حذف تروجان ها از
trojan remover
یا از برنامه هایی که کارشون حذف تروجان استفاده کرد
با تشکر
emandariush

farzad_star
07-03-2004, 08:11 PM
فقط نورتون 2004
سرعت پايين مياره ولي عاليه

zoro59
07-09-2004, 09:26 AM
نورتون عالیه حتی اگر از رم خیلی استفاده کنه(این قاعده هر ویروسیاب تاپ) مثلا یکی از کارایی که نورتون میکنه پیدا کردن dialer, hack tools,....که من توی بقیه ویروس یابها ندیدم (قابل توجه اینترنت بازا)

arman4459
07-10-2004, 01:23 AM
من به نورتون عادت كردم فقط تنها مشكل پايين آوردن سرعت سيستم است.

علی پازوکی Ali
07-12-2004, 04:09 AM
دوست گراميAmirsGold اطلاعات خوبي داده اند كه موجب سپاس فراوان است اما دو اشكال
مهم در نوشته ايشان هست.اولا زبان نوشتاري ايشان پر از واژه هاي متداول گروههايي از جوانترهاست كه درك آنها براي امثال من مشكل است. ثانيا چون اين سايت همگاني است
بهتر است زبان نوشتاري را پاك نگهداريم واز كاربرد واژگان نامطلوب به پرهيز يم. باعرض معذرت.

اماسخني با مديران اين سايت بسيار مفيد و نجيب. عزيزان :ازتلاش تاب فرساي شما آگاهيم.
از زحمتي كه مي كشيد سپاسگزاريم.اميدوارم زبان نوشتاري سايت بهتر شود، وهمه به ياد
داشته باشيم كه پس از 700سال ما ايرانيان هنوز به زبان سعدي صحبت مي كنيم.پوزش و
سپاس فراوانم را بپذيريد.

سعدي به لب در يا در دانه كجا يابي در كام نهنگان رو گر ميطلبي كامي

ضمنا من از McAfee استفاده ميكنم وراضي هستم.

nader
07-16-2004, 01:01 AM
سلام به همه دوستان عزیز

آقا من یکی کیج شدم . :shock: من خیلی انتی استفاده کردم اخیران زونه الارم داشتم

و الان هم پاندا رو استفاده میکنم .ولی تا حالا نفهمیدم چی استفاده کنم :roll: :P

من اینجا فهمیدم خیلی از دوستان مکافی استفاده میکنند.

لطف کنید یه لین دانلود مکافی به من بدید.اونم امتحان کنیم :lol:

با سریال یا کرک باشه ممنون از شما :lol: :lol: :lol:

valid
07-17-2004, 02:15 PM
من نورتونو قبول دارم چون آپ ديتش خيلي قويه......

Amir_P30
07-23-2004, 07:02 PM
نادر جان شما اگه به سايت مك آفي هم مراجعه كني ميتوني اين آنتي ويروس رو دانلود كني ولي 30 روزه است
ما كه توي ايران هستيم از مك آفي 8 هم استفاده ميكنيم چون نسخه كرك شده اش رو اينجا روي سي دي ها نرم افزاري موجوده
حالا اگه كركش رو بچه ها بتونن پيدا كنن خوبه

soltan_fear
07-24-2004, 03:43 AM
دكتر وب كه دوستان معرفي كردند آنتي ويروس قابلي هستش ! ازامكاناتش بايد بگم در سال 2002 و 2003 آنتي ويروس برتر شناخته شده و جالب اينجاست كه نورتن و مك افي در رده 9 و 10 قرار دارند . سازنده اين انتي ويروس محصول مشترك يك دانشمند ايراني و روسي است كه موفق به طراحي حالتي خاص شدند به نام گارد عنكبوتي ( Spider Guard ) كه توضيحش اينه كه فايل تا وقتي كع توي رم هست از بين ميبره و نكته جالبش قيمت بالاي نرم افزار ( 6 mah 1280000r) و اپديت سريع نرم افزار و روزانه اش ميباشد كه قادره در كمتر از 20 ثانيه 1500 ويروس جديد رو به ليست خودش اضافه كند من آخرين نسخه + كركش + آموزش نصب + تارخچه اش رو دارم اگه كس خواست بگه تا بزارم يا به آقا سينا بدم تا تو صفحه اول سايت بزاره .

شاد باشيد مردم از بس تايپ كردم :D

Sina
07-24-2004, 11:24 AM
دكتر وب كه دوستان معرفي كردند آنتي ويروس قابلي هستش ! ازامكاناتش بايد بگم در سال 2002 و 2003 آنتي ويروس برتر شناخته شده و جالب اينجاست كه نورتن و مك افي در رده 9 و 10 قرار دارند . سازنده اين انتي ويروس محصول مشترك يك دانشمند ايراني و روسي است كه موفق به طراحي حالتي خاص شدند به نام گارد عنكبوتي ( Spider Guard ) كه توضيحش اينه كه فايل تا وقتي كع توي رم هست از بين ميبره و نكته جالبش قيمت بالاي نرم افزار ( 6 mah 1280000r) و اپديت سريع نرم افزار و روزانه اش ميباشد كه قادره در كمتر از 20 ثانيه 1500 ويروس جديد رو به ليست خودش اضافه كند من آخرين نسخه + كركش + آموزش نصب + تارخچه اش رو دارم اگه كس خواست بگه تا بزارم يا به آقا سينا بدم تا تو صفحه اول سايت بزاره .

شاد باشيد مردم از بس تايپ كردم :Dلطفا همينجا بذار :D ... توي سايت هم معرفي ميكنم ... فقط توضيحات رو كامل بنويس كه با نام شما ارسال بشه :D

nardin
07-24-2004, 11:57 AM
پس معطل چي هستي جانم .

soltan_fear
07-24-2004, 04:18 PM
PcWord تمامي مطالب زير جمع آوري شده است از سايت رسمي اين آنتي ويروس و منابع معتبر ديگر مانند مجله ي الكترونيكي
مي باشد و هيچ دخل و تصرفي در آن ها نشده است و فقط مقدار كمي از آن ها را گفته ي خود نويسنده ي آن مي باشد كه در نوع نوشتن آن متوجه خواهيد شد.

توضيحات برنامه :
يك آنتي ويروس روسي مي باشد كه از سال 1998 تا حال حاضر مشغول به فعاليت مي باشد . اين آنتي ويروس كه Dr.Web آنتي ويروس
آمدن خود يك روشي جديد را در برنامه هايه آنتي ويروس ارائه نمود توانست بعد از 2 سال يعني در سال 2000 ميلادي مدال و لقب بهترين آنتي ويروس دنيا را كسب نمايد و تا آخرين دوره ي انتخابي بهترين آنتي ويروس يعني تا سال 2003 ميلادي توانست اين افتخار را همواره در اختيار خود داشته باشد !
شايد بيشتر شما بگوييد كه چطور امكان داره كه يه همچين آنتي ويروسي كه تازه پاه به عرصه ي ميدان گذاشته است بتواند اين افتخار را كسب نمايد ؟ و در اينجاست كه در سايت رسمي دكتر وب نوشته شده است :

" هستيم Adnalof " ما همه چيز خود را مديون

نام كسي مي باشد كه توانست روش جديد را براي پيدا كردن ويروس ها و.... ارئه نمايد . در حقيقت دكتر وب در سال هايه قبل Adnalof
و ارائه نمودن روش جديد خود توانست اين مقام را Adnalof نيز در زمينه ي آنتي ويروسي فعاليت داشت ولي در سال 1998 با آمدن دكتر
براي اين آنتي ويروس قدرتمند و بي همتا كسب نمايد !

روش كاري اين آنتي ويروس بدين گونه مي باشد كه با كنترل گرفتن تمامي برنامه هايه در حال اجرا و امتحان كردن آن ها براي حاوي بودن يا نبودن ويروس و يا ..... مي تواند از آلوده شدن كامپيوتر شما به هر نوع ويروس و يا كرم و يا تروجن و ...... ديگري محافظت نمايد .
و .... نيز همچين Norton , McAfee , Panda , شايد اين سئوال براي شما هم پيش بيايد كه خوب بيشتر آنتي ويروس هايه معروف مانند :
كاري مي كنند ! و تفاوت اين آنتي ويروس نيز در همين جا مي باشد !

در تمامي آنتي ويروس هايه ذكر شده اين فعاليت صورت ميگيرد ولي با اين تفاوت كه با تعداد زيادي كد نويسي در برنامه ي آن ها اين امكان به وجود مي آيد كه باعث كند شدن كامپيوتر مي شود و همچنين اين آنتي ويروس ها در صورتي كه با ويروس و يا .... مواجه شوند كه به محض اجرا شدن شروع به كپي كردن خود در سيستم مي كنند ( بستگي به نويسنده ي آن ها دارد ) احتمال پيدا كرن آن فايل هاي آلوده كه كپي شدن اند 30% مي باشد.
) PcWord ( طبق آمار مجله ي معتبر
ولي اين آنتي ويروس تا 95% مي باشد و تنها 5% احتمال خطا كردن وجود دارد ! و اين خود نشان دهنده ي قدرتمند بودن اين آنتي ويروس مي باشد .

اين آنتي ويروس كه كد نويسي هايه آن طبق سايت گفته ي سايت رسمي خود كمتر از آنتي ويروس هايه ديگر مي باشد هيچ گونه كاهش سرعتي در كامپويتر شما بوجود نمي آورد كافي است كه يك بار و فقط يك بار امتحان كنيد .

( در هوا )The Flyاين آنتي ويروس قهار با استفاده از تكنولوژي مخصوص جالب خود كه توسط دكتر ادنولاف ابداع شده است كه مرسوم به
مي باشد مي تواند سيستم شما را عاري از هرگونه ويروس و يا فايل هايه خطر ناك نمايد ! اين تكنولوژي بدين گونه عمل ميكند كه قبل از اينكه فايل هايه خطرناك اجرا شوند به طور باورنكردني اي ( در هوا ) آن ها را شناسايي كرده و به از بين بردن آن ها مي پردازد !

همچنين از ديگر مواردي كه اين آنتي ويروس به خود مي بالد شناسايي چند تا از خطر ناك ترين تروجن هايه حال حاضر كه به دست همه مي باشد كه هيچ آنتي ويروس نتوانست بدونه اپديت شدن آن را شناسايي كند Magic - PS افتاده است به عنوان مثال معروفترين آن ها
ولي اين آنتي ويروس با زبردستي تمام بدون آپديت تواسنت آن را شناسايي و از بين ببرد !

از ديگر امكانات اين برنامه اين مي باشد كه شما امكان دارد يك سريع فايل را كه حاوي ويروس و يا هر چيز ديگري باشند را در هارد خود نگه داري كرده باشيد آن وقت اين آنتي ويروس اين اجازه را به شما مي دهد كه به آن فرمان بدهيد كه با آن فايل ها كاري نداشته باشد تغيير ميدهد ! #xe به پسوندexeولي اين آنتي ويروس براي اطمينان بيشتر پسوند آن هارا تغيير مي دهد به عنوان مثال از پسوند

جايه ذكر مي باشد كه دليل كم حجم بودن اين آنتي ويروس به دليل اين مي باشد كه تنها وظيفه ي اصلي خود را دارا مي باشد يعني فقط و فقط آنتي ويروسي ولي آنتي ويروس هايه ديگر مانند نورتون و مك آفي علاوه بر آنتي ويروس بودن برنامه هايه اضافي مانند تميز كردن فايل هايه اضافي و همچنين وقتي كه يك ويروس پيدا شود آن ها مي توانند به اينترنت وصل شوند و مشخصات آن ويروس را به شما بدهند دارا مي باشند و كلي موارد ديگر كه لازمه ي ضروري يك آنتي ويروس نمي باشد و همين موارد باعث شده است كه حجم آن ها به 20 الي 30 مگابايت برسد .

اگه حروف پس و پيش بود شرمنده من لينك دانلود رو هم به زودي ميزارم ! قبلا من اين مطلب را در وبلاگ خودم گذاشته بودم كه مورد كپي رايت وب مسترهاي نامرد بدون ذكر منبع قرار گرفت .

soltan_fear
07-24-2004, 04:29 PM
لينك دانلود نرم افزار

ftp://ftp.drweb.ru/pub/drweb/drweb32.zip

لينك دانلود كرك
http://www.sharemation.com/soltanhost/crack_dr_web.zip

لينك توضيح نرم افزار + توضيح كاركردن با برنامه + راهنماي نصب و كرك برنامه + توضيحاتي در رابطه با بروز رساني
http://www.sharemation.com/soltanhost/Dr.Web_help.pdf
توجه ! راهنما به صورت قالب PDF ميباشد و براي خاندن اين قالب بايد نرم افزار adobe acrobat را نصب نمائيد

Sina
07-24-2004, 05:55 PM
سلطان جان اين چرا اينطوري چپ به راست هست؟ :cry:
" هستيم Adnalof " ما همه چيز خود را مديون

نام كسي مي باشد كه توانست روش جديد را براي پيدا كردن ويروس ها و.... ارئه نمايد . در حقيقت دكتر وب در سال هايه قبل Adnalof
و ارائه نمودن روش جديد خود توانست اين مقام را Adnalof نيز در زمينه ي آنتي ويروسي فعاليت داشت ولي در سال 1998 با آمدن دكتر

ميشه درستش كني؟ :)

soltan_fear
07-25-2004, 04:04 AM
شرمنده كه اين طوري شده عزيزان آدرس فايل راهنما رو كه بالا دادم حجمش هم كم هستش بگيريد و كاملا مطالعه كنيد و با چشم باز دانلود كنيد :shock: :lol: 8)

M.e.h.r.a.n_Swe
08-17-2004, 01:03 PM
inja nazar nadade boodam gooftam ye nazari ham inja bedim 8)

Aval Norton badesh Mcafee Dar zemn Rame CP agar bala bashe koja Norton sorato miare paeen ke inhame migan sorat miare paeen ya Ramo mikhore.

Man az sale 2002 hastesh ke az Norton estefade mikonam ta hala ham ba hich moshkeli barkhord nakardam.

vali kolan az esme Mcafee khosham miad chon migan Caffe ham mide :D

d_oxid
09-03-2004, 01:13 PM
nortono man bash kheyli hal mekonam...systemet khafan basheh sorat payen avordanesho hes nemekoni

amir abbas
09-03-2004, 01:36 PM
dr web از همه بهتره
حجمش 4 مگابایته و آپدیت هاش فقط 50 کیلو بایته و کرکش هم خیلی راحت نصب میشه

توی سایت ویروس بولتین که هر ماه تمام آنتی ویروسها رو چک میکنه
توی دسترسی آنی بعد از نورتون دومه
توی چک کردن کل سیستم همراه نورتون اوله و تو تست آخر هم نمره بالایی داره و در مجموع همیشه تو رده های دوم تا سومه

Sadjad Sharifian
09-07-2004, 02:43 AM
سلام..آيا نميشه Norton و Dr.Web رو بصورت همزمان داشت؟! آخه ميدونين قضيه چيه؟! من ميخوام بدون اينكه Norton رو UnInstall كنم Dr.Web رو Install كنم ..بعد اگه راضي بودم كه خوب Norton رو UnInstall ميكنم...وگرنه كه خوب Dr.Web رو ديگه :D :wink:

Ali Daie
09-18-2004, 01:41 PM
kaspersky از همه بهتره
راحت تر از همه آپديت ميشه 8)

30naa
09-19-2004, 03:19 AM
az anti viruse roo zone alarm pro

akhavan_a
09-21-2004, 02:32 AM
فقط Dr .Web 32.a
آخر آنتي ويروسه .

akhavan_a
09-21-2004, 02:39 AM
Sadjad Sharifian عزيز
دكتر وب گير ميكنه
مطمپن باش از نورتون بهتره
البته نورتون براي سيستم هايي خوب است كه سرعت بالايي دارند وگرنه سرعت را خيلي پايين مياره :oops: :cry:

براي كرك كردن دكتر وب 32a بايد به اينترنت وصل باشي :wink:

MaSoOd
09-22-2004, 05:54 PM
آقا نورتون با اینکه سرعت سیستم رو پایین میاره ولی بهترینه

Sinagood
09-24-2004, 09:39 PM
1-bitdefender
2- Norton
3-MCafee
4-Panda Platinum
5-PCcillin
با Avast va Kaspersky كسر نكردم

HamidFULL
09-24-2004, 10:03 PM
norton akhare khatte agha kasi norton internet scurity full dare link bede albate ba activation crack :(

Sinagood
09-24-2004, 11:28 PM
لينكش تو همين انجمن هست پسدا نشد pm بده بهت بدم

sma_eslami
09-25-2004, 02:47 AM
سلام

به ب هشخصه نورتن را استفاده مي كنم و پيشنهاد.

راستي خبر داريد كه ضد ويروسي كه مايكروسافت بزودي پخش ميكنه درصدي از آن با استفاده از تكنولوژي نورتن است.

موفق باشيد
سيد محمد علي اسلامي

HamidFULL
09-25-2004, 09:44 AM
بابا کجا link تو همين انجمن هست من چرا نديدم
اگه بدی ممنون ميشم !!!!!!!! ،راستی اين انتی ويروس ميکروسافت که داره مياد انشلّا تا 2006 ديگه کدی نيست و
behavior blocker هست حالا اگه کسی توضيح خواست بگه تا بگم

CyrusCo
09-25-2004, 11:58 AM
بي زحمت يكي لينك دكتر وب رو بزاره.
:wink:

Sina
09-25-2004, 01:36 PM
بي زحمت يكي لينك دكتر وب رو بزاره.

بفرمايدد :
http://english.p30world.com/archives/001067.php
توضيحاتش انگليسي هست ...
فايل كرك در بخش نظراتش هست ...
تبليغات گوگل هم داره كه به معرفي ساير محصولات اين چنيني مي پردازه ...
امر ديگه؟ :) 8)

HamidFULL
09-25-2004, 03:05 PM
baba be in Dr.web va bit defender va in narmafzar haye bi pedar madar etemad nakonidddddddddddd
linke norton anti virus 2005 Final download konid hal konid

http://cdrom.digitalriver.com/pub/symantec/2005/NV11ESD.exe
inam serial :
VM4H-2RFB-WBCV-GKQ3-JR28-BBD2
V4TX-J9GJ-JBBD-2TBM-V4GW-WKVQ

Sinagood
10-05-2004, 05:04 PM
baba be in Dr.web va bit defender va in narmafzar haye bi pedar madar etemad nakonidddddddddddd
linke norton anti virus 2005 Final download konid hal konid

http://cdrom.digitalriver.com/pub/symantec/2005/NV11ESD.exe
inam serial :
VM4H-2RFB-WBCV-GKQ3-JR28-BBD2
V4TX-J9GJ-JBBD-2TBM-V4GW-WKVQ

bit defender بي پدر مادر شد؟؟ :shock: :?: :shock:

Sinagood
10-05-2004, 05:06 PM
sma_eslami جان معلوم بود چون از 100 سال پيش لين دو شركت با هم رابطه داشتند

amin.2r
01-18-2005, 10:24 AM
با سلام . آقا اگه امكانش هست (تو رو خدا :lol: ) اين كرك drweb v4.32b رو بزارين چون خودم هرچي دنبالش گشتم به جايي نرسيد حالا سيستمم يه جيفو گرفته فايلام يكي يكي دارن نابود ميشن :cry:

amin.2r
01-18-2005, 10:44 AM
چرا تو نظرسنجي drweb و نزاشتين :!: به نظره من كارش خيلي درسته . راحت آپديت ميشه . سريع تر از norton و دارو دستشه . سرعته سيستمم پايين نمياره . آقا خلاصه زيبا جادار مطمءن . ديگه چي ميخواين . ديتا بيس قويتريم داره . :mrgreen:

M.e.h.r.a.n_Swe
01-18-2005, 09:03 PM
1: Kaspersky Personal pro

2: BitDefender 8.0 Professional

Strasboorg
01-19-2005, 12:48 AM
منم با نظر امين موافقم
ِدكتر وب كارش خيلي درسته
در ضمن امين جان اگه خواستي
ميل بده كرك دكتر وب رو برات بفرستم
8)

Ali.crack
01-19-2005, 03:22 AM
با سلام من McAfee رو انتخاب مي كنم چون نه Norton و نه هيچ آنتي ويروس ديگه اي نتونسته بود كه ويروس Morphine رو پيدا كنه.

Mehdi_Best
01-24-2005, 03:49 PM
سلام
به نظر من بهترين antivirus همين مك آفي است . منتها اگه اين نسخه از اونو نصب كنيد كه ديگه حرف نداره

virus scan interprise 8.0.0 i

براي آپديتش هم به اين لينك بريد خيلي راحت مي تونيد دانلود كنيد و هر موقع هم كه ويندوز عوض كنيد اين آپديت رو مي شه دوباره نصب كرد به راحتي
http://download.mcafee.com/us/updates/superDat.asp?real=0

mohammad hamed
01-25-2005, 05:11 PM
باذ هم ميگم هرچي تلاش كنيد باز هم
NORTON ANTIVIRUS 2005

amin.2r
01-26-2005, 08:41 PM
بابا اين بيت دفندر چيه كه انقد سنگشو به سينه ميزنين . من دانلودش كردم . مزخرفه .
آقا كركه DRweb و خودم پيدا كردم لازم ني كسي زحمت بده به خودش بزاره :wink:

alirezatmt
01-26-2005, 11:11 PM
راستي آنتي ويروس Zonealarmچطوره ، من از همه آنتي ويروس ها استفاده كردم البته به جز از DrWeb و سرعت كامپبوترمو به مرز صفر كلوين رسوندن ، هر كي مي اومد خونمون يه فحشي بار كامپيوتر مي كرد . البته نصبش كردم ، انگار خوبه سرعتو پايين كه نيورده.
:roll:
http://smilies.sofrayt.com/1/0/mine.gif

babi
01-29-2005, 12:58 AM
Virose Scan Only McAfee
Version:9.9
Build:9.0.10

Spy
01-29-2005, 02:33 AM
فقط بيت دفندر

Spy
01-29-2005, 02:36 AM
بعدش كاسپري

farhad_7joon
01-29-2005, 05:55 AM
اقا فقط نورتون.هر كي كه با نورتون سرعته سيستمش مياد پايين بايد سيستمشو بندازه دور بلكه اشغالي ببرتش .نورتون فقط روي سيستمهايي سرعت گيره كه بسيار ضعيف اند و از رده خارج اند.زياد توضيح نميدم چون اصلا خوشم نمياد فارسي بنويسم.فقط نورتون فقط نورتون فقط نورتون

farhad_7joon
01-29-2005, 05:59 AM
مخلصيم اقا

Mehdi_Best
03-09-2005, 09:59 PM
آقا فرهاد، اكثر بچه ها گفتند كه نورتون به درد نمي خوره و سرعت رو هم خيلي پايين مي آره اما شما مثل اين كه مي گي ماست سياهه؟!!
من خودم مك آفي چند ساله كه استفاده مي كنم اما الان كه ديدم اكثراBitDefender رو ميگن مي خواهم نصبش كنم

Navid
03-09-2005, 10:06 PM
حرفهای mehdi_best جان درسته

راستی چرا این گزینه ها بیت دیفندر نداره ؟! ( من که به kaspersky رای دادم )

Ali_k
03-09-2005, 10:43 PM
من فقط مکافی

patal
03-09-2005, 11:19 PM
سلام
به دلايل زير، NORTON AntiVirus 2005 بهترين ه. (به نظر من)
1. firewall هم هست.
2. CD برنامه ي NORTON AntiVirus 2005 ، در واقع bootable ه. يعني اگر virus حتي windows رو هم خراب كنه، به طوري كه ديگه windows بالا نياد، شما دستگاه رو با CD مي آري بالا، و CD به صورت automatic تمام virus هاي دستگاه رو مي كشه. ( شايد شما بگي كه بقيه ي virus ياب ها rescue disk مي سازند و اين rescue disk ها كار CD رو انجام مي ده. من در جواب شما مي گم اولا براي ساختن rescue disk شما 5 عدد floppy احتاج داري ( شايد هم بيشتر ) ( مي دونيد كه floppy كلي دردسر داره. ) . دوما همه ي ما مي دونيم كه، تضميني براي سالم ماندن اطلاعات درون يك floppy نيست. در واقع اطلاعات يك floppy با گذشت زمان، مغناطيس، حرارت، موبايل و ... مي پره. نتيجه اين كه در لحظه اي كه به rescue disk ها نياز داري، ممكن كه خراب باشن و اينجاست كه CD نورتون عين superMAN وارد اتاق شما مي شه و تمام مشكلات رو حل مي كنه )
3. بجز اين كه مي تونه Virus ها رو پيدا كنه، توانايي يافتن worm ها، trojan ها، Security Risk ها، Spyware ها، Adware ها، Dialer ها، Joke Program ها، Remote Access ها و Hack Tool ها رو نيز داره.
4. تكنولوژي Bloodhound داره. (تمام AntiVirus فقط Virus هايي را كه به آن ها معرفي شده، مي توانند شناسايي كنند ولي NORTON با كمك قابليت Bloodhound با بررسي ساختار، رفتار، منطق! و ... فايل ها حتي مي تونه Virus هايي رو كه هنوز بهش معرفي نشدن، شناسايي كنه. )
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
در مورد سبك يا سنگين بودن NORTON AntiVirus 2005 نسبت به بقيه ي AntiVirus ها بايد بگم، هر چقدر CPU و RAM بدي، همون قدر آش مي خوري. (يعني درسته كه RAM و CPU بيشتري اشغال مي كنه، ولي در عوض كيفيت ش هم بالاتره. ) ( تازه، من، خودم، به شخصه! به اين كه NORTON سرعت دستگاه رو پايين مي آره و يا اين كه CPU و RAM زيادي اشغال ميكنه، اعتقاد ندارم. )
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
يه نكته ي كلي در مورد تمام AntiVirus ها ==> بهتره كه GUARD رو خاموش كنيد و در زمان هاي [لازم]، خودتون دستور به Virus يابي بدين.
Bloodhound technology ==> Detects new and unknown viruses by analyzing an executable file's structure, behavior, and other attributes such as programming logic, computer instructions, and any data that is contained in the file.
به نظر شما چرا سايت yahoo با اين عظمت از NORTON استفاده مي كنه؟
خوش باشين،
©م.م.©

Sinagood
03-10-2005, 01:36 AM
فایروال هم هست؟ یعنی پورت ها رو میبنده؟

patal
03-10-2005, 04:01 AM
فایروال هم هست؟ یعنی پورت ها رو میبنده؟سلام
تمام وظايف يك firewall رو انجام مي ده، از جمله، نظارت بر port ها.

خوش باشي،
©م.م.©

mohammad hamed
03-10-2005, 06:35 PM
باز هم ميگم فقط
Norton Antivirus 2005

خدائی
03-12-2005, 07:49 PM
فقط Mcafee نسخه 8i براحتی از اینترنت به روز میشه و هیچ ویروسی را به کامپیوتر راه نمیده

ooje_asman
03-13-2005, 06:26 PM
به نظر شما چرا سايت yahoo با اين عظمت از NORTON
با سلام به رفقا و مخصوصا جناب پاتل که در هر موردی اطلاعات خوبی دارن ولی پاتل جان می گم خب سایت Hotmail هم از macafee استفاده می کنه اینو چی می گی ؟استفاده مي كنه؟

patal
03-13-2005, 11:46 PM
سلام
استفاده از يك AntiVirus توسط يك وب سايت عظيم، نشان دهنده ي اين است كه اون AntiVirus توانايي انجام دادن پروژه هاي [بزرگ] رو داره.
خوب حالا، اگه HoTMaiL از Mc afee استفاده مي كنه، اين نشون مي ده كه Mc afee هم يك AntiVirus تواناست.
( البته بايد، قيمت ها و تبليغات رو نيز در نظر گرفت. :wink: )

خوش باشي،
©م.م.©

scream
03-14-2005, 04:32 PM
آقا ما تا اومدیم دست از این
Norton
بکشیم مثل اینکه خفن دوستمون داره رفتیم با هزار امید
Kaspersky Anti-Virus Personal Pro 5.0.2
رو دانلود کردیم حالا نمیتونیم کرکش کنیم .
من مشکلم رو توی کرک در مورد درخواست کرک این نرم افزار میزارم اما شما که ته انتی ویروس هستید اگر کسیتون کرک یا شماره سریال این انتی ویروس رو داره بهم بده ممنون میشم.
:arrow:

Soda
05-10-2005, 01:57 PM
خوب برو بچ
تقريبا همتون هيچي حاليتون نيست البته ناراحت نشين چون حقيقت محضه
نه از جزئيات ضد ويروسها خبر دارين نه با انواع فايلهاي اجرائي آشنايي دارين
خوب با اين حرفم يه عده از شما كه بچه خوبي اند سريع برن ضد ويروس KasperSKY رو نصب كنن بقيه هم كه ادعا شون ميشه و اعتراض دارن بنويسن تا حالشونو اسيدي بگيرم
حسابي منتظر معترضين هستم
به اميد ديدار

alikhafan123
05-10-2005, 02:13 PM
سلام
من فقط مكافي را قبول دارم چون سرعتا خيلي كم پايين مياره بر عكس نورتون كه سرعتا خيلي پايين مياره :roll:

sayedreza
05-10-2005, 02:33 PM
سلام
بيت دفندر
دليلش هم سادگي وجواني :wink:

Mehdi_Best
05-10-2005, 04:16 PM
سلام
من فقط مكافي را قبول دارم چون سرعتا خيلي كم پايين مياره بر عكس نورتون كه سرعتا خيلي پايين مياره :roll:

مك آفي خوبه اما بهترين نيست. نورتون هم كه اصلا عددي نيست در مقابل غولهايي مثل كاسپرسكي

saman_uv
05-19-2005, 04:40 AM
سلام من تا چند وقت پيش از نورتن استفاده ميكردم به علت دلايل متعدد.ولي بعد از بد سكتور ديگه حسش نيست چيزي نصب كنم چه برسه به نورتن و اپديت كردن و ...

پوریا
05-21-2005, 09:35 PM
فقط كاسپرسكي

Mehdi_Best
05-21-2005, 10:03 PM
من خودم تا همين چند روز پيش كاسپرسكي پرو رو نصب كرده بودم و استفاده مي كردم. خيلي هم ازش راضي بودم. اما الان با آمدن ورژن جديد nod32 و با بررسي هايي كه كرديم به اين نتيجه رسيديم كه فعلا بهترين آنتي ويروس همين Nod32 هست.
از نظر اشغال رم و حافظه هم واقعا بي نظيره . يعني اصلا فكر مي كني هيچي نصب نكردي. اينو بدون اغراق گفتم. كوچكترين تاثيري در سرعت سيستم نداره. و مزيت هاي فراوان ديگه اي كه باعث مي شه فعلا بهترين باشه. اين كه مي گم فعلا بهترين به خاطر اينكه ممكنه يك آنتي ويروس يك نسخه جديد ارائه بده كه از اين هم بهتر باشه. اما فعلا بهترين nod32 هست.
خودتون نصب كنيد به حرف من مي رسيد.
در سايت virusbtn كه بهترين و معتبرترين سايت براي تست آنتي ويروسهاي مختلف هست هم nod32 بهترين آنتي ويروس معرفي شده.

ramtin329
05-22-2005, 09:27 PM
آقا مهدی من هم جوگیر شدم nod32نصب کردم البته چندی وقتی تو این فکر بودم ولی با اینها که گفتی دیگه بیشتر صبر نکردم 8)

Mehdi_Best
05-22-2005, 11:20 PM
رامتين جان خوب كاري كردي. مطمئن باش خيلي روش بررسي كرديم كه مي گم بهترينه.

Soda
05-23-2005, 12:07 AM
برين با نود حال كنين
يه سوپر آنتي ويروسه

ramtin329
05-23-2005, 01:21 AM
مهدي جان شما راست گفتيد ... چون همين كه نصب شد 2 تا تروجان پيدا كرد ....البته قبل از اين f-port رو سيستم داشتم .....حالا تفاوتها را بهتر متوجه ميشم :)

Navid
05-23-2005, 10:12 AM
اینم حرف های سازنده یه این آنتی ویروس :

http://nod32.ir/images/Nod32box.gif

http://www.nod32.ir/

Mehdi_Best
05-23-2005, 02:19 PM
آقا من فقط يه چيزي بگم! من قبلا روي سيستم مك آفي و بعد از اون هم كاسپرسكي نصب بود و بيت دفندر و نورتون رو هم به عنوان تست نصب كرد بودم اما الان كه nod32 ورژن جديد رو نصب كردم بدون اينكه كل سيستم رو اسكن كنم خودش 2 تا ويروس (دقت كنيد ويروس نه تروجان) پيدا كرد كه روي 2 فايلي بود كه مدتهاست در سيستم من هستند و هيچ كدوم از آنتي ويروس هاي فوق الذكر نتونسته بودند تشخيص بدهند!

mehdi3267
05-25-2005, 11:56 PM
يعني kaspersky هم حفره داره

Mehdi_Best
05-26-2005, 12:40 AM
مهدي جان وقتي مي گيم مثلا كاسپرسكي بهترينه يا nod32 بهترين آنتي ويروسه دليل نمي شه كه اصلا هيچ ايرادي نداره. بلكه در بين آنتي ويروس هاي موجود بهترينه
ممكنه فردا يك شركت يك آنتي ويروس توليد كنه يا آنتي ويروس هاي ديگه يك ورژن جديد بدن كه از اينها هم بهتر باشه. ما اصلا در مورد نرم افزار نمي تونيم به طور مطلق صحبت كنيم. بلكه فقط و فقط نسبي صحبت مي كنيم. نسبت به بقيه مي گيم.

rz1358
05-28-2005, 11:53 PM
بچه ها سلا م
به نظر من بهترين آنتي ويروس mcafee enterprise 8i است چون علاوه بر سرعت بالايي كه داره
حاوي anti ad-ware هم هست .

Mehdi_Best
05-29-2005, 10:21 AM
دوست عزيز سلام
مك آفي اينترپرايز 8 هم يكي از آنتي ويروس هاي خوب و كاردرست هست. اما نسبت به nod32 و كاسپرسكي پايين تره. در ضمن در نسخه جديد nod32 هم ad-ware و spyware و rickware رو اضافه كرده اند.

Sinagood
05-29-2005, 11:06 AM
اقا من جوري بگم AD-WARE ميشه برنامه هاي تبليغاتي و ad-aware اسم برنامه ي آنتي اسپاي وير قوي شركت lavasoft هست‍‍‍

اين آنتي اسپاي يكي از بزرگترين ديتابيس ها رو داره و مثل spy sweeperموقع استارت آپ كلشو لود نميكنه تا حسابي آدم حوصلش سر بره بلكه خيلي راحت يك امكان ديگر رو به نام ad-watch لوى ميكنه

هر روز ميگن كامپيوتر من پر ad-aware و من خودمو ميكشم

بهترين آنتي ويروس : NOD32

moslem.b
05-29-2005, 11:54 AM
وقتي مهدي جان ميگه خوبه حتما خوبه ديگه
آقا اگه مي شه لينك دانلودش رو بزارين چون من 2 ماهه كه نتونستم مكافي رو آپديت كنم :cry:

Navid
05-29-2005, 12:01 PM
برادر یه جستجو بکن ! الان که دارم اینو می نویسم هر جا صحبت از آنتی ویروس شده و یا یه ربطی به آنتی ویروس داشته مهدی جان یه صحبتی در باره یه nod32 کرده !

Mehdi_Best
05-29-2005, 12:32 PM
آقا من فكر كنم حداقل در 3 تاپيك ديگه لينك دانلود nod32 رو گذاشتم!!! :shock: :shock:

اين هم لينك يكي از اون تاپيك ها:

لينك دانلود nod32 ver2.5.19 (http://www.forum.p30world.com/viewtopic.php?t=10791) :arrow: :arrow:

br0991
05-29-2005, 05:23 PM
antimbr :mrgreen:

abbas13677_2005
05-31-2005, 10:16 AM
نرم افزار پاندا تهران هم نمایندگی داره

Sinagood
05-31-2005, 06:12 PM
نرم افزار پاندا تهران هم نمایندگی داره

يكي دو سالي هست داره
در ضمن قيمتهاش هم برا ايرانيهاست (بود. الآن نميدونم) 8 هزار تومن بود

hyriand