PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تست سرعت اینترنت



yaghob.boss
16-02-2010, 21:53
سرعت اینترنت . با سلام دوستان من وارد سایت speetest.net شدم وسرعت اینترنت خودمو که ADSL 128 رو تست کردم و نتیجه رو هم طبق این عکس می بینید . [][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/URL] حالا من روی خط یکی از دوستام که اینترنت 64 رو داره امتحان کردم باز هم نتیجه اش همین بود . حالا سرعت اون خیلی بالاست یا سرعت من پایینه. در ضمن هر دومون از مخابرات گرفتیم

mehrdad38
16-02-2010, 22:00
مسلمه سرعت اينترنت دوستت بالا تر از سرعت اينترنت شماست. يه كار اگر تونستي وارد تنظيمات مودمت بشي تو صفحه اول قسمت Device Info مقادير Downstream و Upstream رو در بيار ببين چقدره؟

براي دوستت هم همين كارو بگو انجام بده تا بشه معقولانه نتيجه گيري كرد.

KING_DESIGNER
16-02-2010, 22:20
یحتمل مشکل از اسپیدتسته
چون یکی از دوستان میگفت که با یوزر پسرخاله اش رفته بوده و از امکانات اون استفاده میکرده
یعنی خودش 128 داشته پسرخاله 512 شاتل داشته و شبها که پسرخاله استفاده نمیکرده این ناقلا میرفته از یوزرش استفاده میکرده.
حالا جریانش چیه الله اعلم
پیشنهاد من اسپیدتست رو ول کن
با اکانت خودت برو یه فایل از یه جای معتبر بگیر
سرعتش رو یادداشت کن
با مال دوستت همبرو بگیر سرعتش رو یادداشت کن
ربطی هم به downstream نداره
میدونی چرا مهرداد ؟
چون اون مقادیر مثل یک کنتوره یعنی اگه خطش 128 بیفته خودش سریع میکنه 128
اگه 64 بیفته خودش سریع اتوماتیم میشه 64
مثل چی مثل یه ولتمتر که بهش جریان 12 ولت بدیم عقربه میره روی 12 بهش 220 بدیم عقربه میره روی 220
حالا این دوستمون بره ببینیم جریان چی چیه . ببخشید مهرداد جان اونجوری صحبت کردم :10:

yaghob.boss
16-02-2010, 23:11
خب ببین مشکل من اینه که توی تنظیمات مودم نمیتونم برم 192.168.1.1 نمیره از وقتی بردم مخابرات کانفینگ کرده نمیره . در ضمن قبل از کانفینگ مودم وارد شدم نوشته بود 192 و 168 . با هر دو سیستم ( یکی 64 و یکی 128) یک فایل رو از پی سی دانلود دانلود کردم سرعت هردو 20 بود

KING_DESIGNER
16-02-2010, 23:55
سلام
گرفتم ممکنه مخابرات 64 رو برای اون فعلا روی 128 بسته
ولی دیر یا زود کمتر میشه خیالتون راحت
اسما 64 هست این سرویس ولی 128 هستش
راجع به این که توی تنظیمات مودم نمیره
باید مودم رو ریست کنید و دوباره از نو تنظیماتش رو وارد کنید
که اموزشش هم در بخش سئوالات مودم هست.

yaghob.boss
17-02-2010, 00:14
سرعت دانلود 128 باید چند باشه ؟

KING_DESIGNER
17-02-2010, 00:30
استانداردش 16
مال من 14-15 بصورت متغیر

alikhodayar
17-02-2010, 01:25
عزیز از اونجا که من نمایندگی یکی از شرکت های ارائه دهنده ADSL رو تو شهرستان دارم یکم برات شرح بدم شاید متوجه موضوع بشی
1-شما اگه اشتراکت تو خونه 128 باشه اگه تو خونت با یوزر و پس یک نفر دیگه که 64 و یا 256 باشه وصل بشی باز هم از همون 128 استفاده میکنی چون پرتی که تو مخابرات و سرور شرکت برات ثبت شده همون 128 هست پی ربطی به یوزرنیم شما نداره
2- من به عنوان نماینده میتونم یه برنامه رو سرور خوردم نصب کنم که به یوزر هام اجازه میده وقتی بار ترافیکی شبکه کمه با سرعتی بیش از اونچه که واقعا دارن کار کنن همون جور که من الا برای یوزرهام همین کار رو انجام دادم
3- برای ورود به صفحه کنفیگ مودمت باید ببینی نوع مودمت چیه :
اگه D-link هست از IP روبرو استفاده کن 192.168.1.1
اگه SMC هست از IP روبرو استفاده کن 192.168.2.1
و.....
درضمن دقت کن که مودمت با کدوم کارت شبکه وه سیستمت وصل شده (مجازی یا حقیقی فرق نداره ) در اون کارت شبکه IP روبرو رو وارد کن 192.168.1.111 توجه داشته باش که به جای عدد قرمز رنگ عدد متناظر با اون رو از IP مربوط به صفحه کنفیگ مودمت وارد کنی

KING_DESIGNER
17-02-2010, 01:41
با تشکر از شما اقای خدایار
فقط یه سئوال اون دوستی که برای من این صحبت رو نقل کرده تکلیفش چی میشه ؟
ایشون فرمودند که با یوزر فامیلشون میرفتن و از اکانت ایشون استفاده میکردند سرعت اکانتدومی بیشتر از اکانت خود این دوستمون بوده که گاها از فامیلشون میگرفتن
خوب از لحظا منطقی و تئوری میشه روی این حساب کرد ولی میخوام بدونم شما که تخصصتون در همین زمینه هست چه نظری دارید ؟ ضمنا توی یکی از فرومهای همسایه این مطلب رو نوشته بود و من به حرفش مطمئن نیستم ولی از لحظا تئوری فکر میکنم میشه نظر تون چیه ؟

reb
17-02-2010, 02:26
با تشکر از شما اقای خدایار
فقط یه سئوال اون دوستی که برای من این صحبت رو نقل کرده تکلیفش چی میشه ؟
ایشون فرمودند که با یوزر فامیلشون میرفتن و از اکانت ایشون استفاده میکردند سرعت اکانتدومی بیشتر از اکانت خود این دوستمون بوده که گاها از فامیلشون میگرفتن
خوب از لحظا منطقی و تئوری میشه روی این حساب کرد ولی میخوام بدونم شما که تخصصتون در همین زمینه هست چه نظری دارید ؟ ضمنا توی یکی از فرومهای همسایه این مطلب رو نوشته بود و من به حرفش مطمئن نیستم ولی از لحظا تئوری فکر میکنم میشه نظر تون چیه ؟
من این قسمت رو واردم جواب میدم.
isp ها متدشون فرق داره یکی مثل شاتل(البته شاتل چند وقت پیش) سرعت رو به اکانت میبندن یعنی کسی که 256 داره دانش توی روتر 411 حدودا هست (تازگی ها اینم مدلش فرق کرده و همه رو یک مگ کرده) حالا اگه این 256 با اکانت 512 وارد بشه سرعت بالا ی سرعت 256 نخواهد رفت پس عملا فرقی تو سرعت نمیکنه ولی مدل دیگه که همین پارس خودمون باشه ار قدیم سرعت برای همه یکیه منتها تغییر با یوزر و پسورد انجام میشه یعنی من که 128 دارم توی روتر دانم 2048 هست اونی هم که 256 داره همینه ولی من با 140 دان میکنم اون با 185 پس اگه من با اسم کاربری اون وارد بشم سرعتم میشه 185 و باالعکس.

KING_DESIGNER
17-02-2010, 02:57
reb عزیز تو هم کارت درسته
تخصصت چیه

mohammad.mtb
09-03-2010, 19:25
با سلام من سرویس eco-512 شاتل دارم. سرعت دانلودم خوبه. در حد 70 تا 80 می خواستم ببینم آیا میشه کاری کرد سرعتم بره بالاتر؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

SASAN_CNE
25-05-2010, 15:23
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

roteal2007
25-05-2010, 19:28
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

amir raya
25-05-2010, 20:27
اینجا یه تست سرعت پیدا کردم.
بد نیست:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 08:27 PM ---------- Previous post was at 08:25 PM ----------

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mohsenfhm
25-05-2010, 22:11
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این سرعت منه . نظر دوستان چیه ؟؟

SASAN_6822
27-05-2010, 11:01
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این سرعت منه . نظر دوستان چیه ؟؟


:37::37::37: :19:

roteal2007
27-05-2010, 21:28
بزن به تخته



[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])



[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])



[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])



[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

SASAN_6822
27-05-2010, 21:38
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]