PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال ؟ میشه با مودم ADSL+2 به اینترنت معمولی Dial Up وصل شد ؟



The Joker
15-02-2010, 16:01
سلام

سوالی داشتم

میشه با مودم ADSL+2 به اینترنت معمولی Dial Up وصل شد ؟

اگه میشه توضیح میدین !؟

من سیستمم مودم معمولی نداره و فقط یک مودم مدل TD8811 دارم ، با USB هم به کیس میتونم وصلش کنم ؟

ممنون میشم راهنمایی کنید :11:

ali_invention
16-02-2010, 19:37
دوست عزيز اين كار امكان پذير نيست. و امكان پذير نبودن اين كار به اين دليل مي‌باشد كه براي استفاده از اينترنت به صورت Dial up حتما بايد چيپ مورد نياز براي استفاده از پروتوكول‌هاي مختلف نظير V92 ، در دستگاه شما وجود داشته باشد. و اساسا مودم هاي ADSL براي استفاده در شبكه‌هاي DSL طراحي شده اند.

The Joker
16-02-2010, 19:39
کسی نیست ! بدونه !؟

Life24
16-02-2010, 19:45
با درود
خیر

behnam_tr
16-02-2010, 20:00
تایید میشه خیر ............

darvish1900
16-02-2010, 20:24
نه دوست عزیز مودمهای ADSL قابلیت شماره گیری ندارند

The Joker
16-02-2010, 20:39
جدا ؟!

خب من بخوام ADSL راه اندازی کنم باید مودم دیگه هم داشته باشم !؟

darvish1900
16-02-2010, 20:42
دوست عزیز این مودمی که الان شما دارید ADSL یا اکسترنال dial up

اگر مودم ADSL داری دیگه چه نیازی به تهیه مجدد؟

اگر هم مودمت دیال آپ که باید یک مودم ADSL خریداری کنی

runner
16-02-2010, 20:45
جدا ؟!

خب من بخوام ADSL راه اندازی کنم باید مودم دیگه هم داشته باشم !؟

یه مودم مخصوص ADSL باید داشته باشی

sobhan5968
16-02-2010, 20:49
اگه مودم معمولی داشته باشی کافیه سیم تلفن رو از اسپلیتر جدا کنی و به مودم معمولی متصل کنی
در غیر اینصورت همونطور که دوستان عزیز گفتند مودم adsl قابل شماره گیری ندارد

The Joker
16-02-2010, 20:53
متوجهم رفقا ! همون اول گفتم TD8811 دارم !

منظورم این بود که فقط همین مودم روی سیستم جدیدم هست و میشه وصل شد به نت یا نه !؟ وصل شدن dial up و کارت اینترنت رو میگم !؟ باهاش میشه یا نمیشه !؟

ممنون