PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بحث و بررسی تلویزیون دیجیتال



mand007
14-02-2010, 01:52
از این به بعد بحث ----t در این تاپیک بررسی میشود
اول از شهر های دارای این تکنولوژی شروع می کنیم
تهران -کرج-بوشهر-اصفهان-و......

KING_DESIGNER
14-02-2010, 02:18
سلام
این مبحث چه ارتباطی به سرویس اینترنت پر سرعت داره میشه توضیح بدید ؟
قرار نیست روی این امواج ارسال و دریافت دیتا انجام بشه
تا اونجایی که من میدونم این امواج فقط حاوی یه سری اطلاعات از پیش تعیین شده دارند و اختیاری نیستندو شبکه محدودی هستند
درست مثل تله تکست که فرقشون در نوع ارسال و کلا تیپ شبکه است ولی کارکرد همونه
یه سری ماژول برای بینندگان ناشنوا هست که میتونه اپراتوری که صحبتها رو ترجمه میکنه ( در شبکه دوم تلوزیون جمهوری اسلامی هست ) رو روی تلوزیون بیارید و با فشار یک دکمه اون اپراتور رو حذف کنید
میتونید نوع زیرنویس رو مشخص کنید
میتونید اعلام وضعیت آبو هوا 0 مثل تله تکست ) داشته باشید
میتونید موقع اذان ترجمه های فارسی رو ببینید
برای کسی که اهل این نوع تلویزون باشه خیلی مناسبه
این سیستم خیلی وقته که در اروپا و امریکا جایگزین سیستم فعلی ما شده ولی به علت تحریمهای مکرر امکان خرید تجهیزاتش نبوده.
سئوالی بود بگید بلد بودم جواب میدم.:20:

mehrdad38
14-02-2010, 10:55
:20::46::7:

mand007
14-02-2010, 19:47
قطعه یو اس بی هم برای کامپیوتر داره که می تونید با کیفیت فول اچ دی 13 کانال داخلی را ضبط و یا تماشا کنید(کیفیت اچ دی)(قیمتش هم متغیره بسته به کیفیت از 30 تومن تا 60-70 تومن)
به همراه 10 تا از رادیو های کشور
متاسفانه فعلا در شهر من این سیستم توسط صدا و سیما پشتیبانی نمی شود

شما درست گفتید ولی در کل انجمن گشتم جایی پیدا نکردم

online_amin
14-02-2010, 20:03
آقا میشه در موردش یکم بیشتر توضیح بدید.

مزیت های دیگه اش چیه؟

isbn
14-02-2010, 20:19
آقا میشه در موردش یکم بیشتر توضیح بدید.

مزیت های دیگه اش چیه؟


کلا 14 کانال هست 8 تا همین معمولیا از شبکه 1 تا قرآن
بعد press tv و al-alam و al-kosar و jamejam 1, شبکه مستند که جالب هست از همه بهتره
14 هم شبکه استانی هر روز یه استان مثلا امروز بوشهر دیروز اصفهان بود فک کنم

بدون برفک آینه
من خریدم 30 تومن x-vision مادیران

آها اون usb که دوستانم گفتن درسته


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mand007
15-02-2010, 00:14
بدون برفک با کیفیت آینه
فرقی نداره زیر زمین زندگی می کنید یا روی کوه قاف

kaveh.VB
15-02-2010, 00:23
قطعه یو اس بی هم برای کامپیوتر داره که می تونید با کیفیت فول اچ دی 13 کانال داخلی را ضبط و یا تماشا کنید(کیفیت اچ دی)(قیمتش هم متغیره بسته به کیفیت از 30 تومن تا 60-70 تومن)
به همراه 10 تا از رادیو های کشور
متاسفانه فعلا در شهر من این سیستم توسط صدا و سیما پشتیبانی نمی شود

شما درست گفتید ولی در کل انجمن گشتم جایی پیدا نکردم

دوست عزیز شبکه های ایران که دیجیتالی پخش میشوند اچ دی نیستند بلکه به اندازه معمولی 720 *576 هست .
حتی توی کانال های ماهواره شبکه هایی که اچ دی پخش کنند بسیار کمند
مستلزم پخش اچ دی از شبکه های ایران اینه که تمامی دوربین های فیلم برداری رو اچ دی کنند و ضبط بگیرند که فعلا امکانش نیست

online_amin
15-02-2010, 00:25
چطوری؟

مگر آنتن نمیخواد؟


آها اون usb که دوستانم گفتن درسته


این USB چیه؟ به کامپیوتر وصل میشه یا به تلویزیون. کارش جیه اصلا؟

چی بد شد ما تازه تلویزیون گرفته بودیم حالا که نمیتونیم بریم دوباره یکی دیگه بخریم که دیجیتال رو پشتیبانی کنه.

KING_DESIGNER
15-02-2010, 00:35
عزیزان
HD کجا بود !!!!
یه سیستم جدید که از انالوگ به دیجیتال میره فقط همین
USB برای کامپیوتره شما دیگه چرا امین جان :31:
برای تلوزیون باید یه یه دتسگاه بگیرید که حدود 60-70 تومنه و سرراه تلوزیون و انتن قرار میگیره و انت اول میره توی این دستگاه و سیم خروجی میره برای تلوزیون
در ضمن اطلاعاتبیشترش توی سایت صدسیمای عزیزمان !!! هست میتونید برید ببینید
من که اصلا وقتشو ندارم نگاه کنم:41:

mand007
15-02-2010, 13:37
آره کیفیتش اچ دی نیست (منظور بهترین کیفیت موجود بود)
نکته ی جالب اینجاست که آنتنش مثل آنتن رادیو هست و داخل تلویزیون هم که بذارید اگه دریافت داشته باشه مثل آینه می گیره

KING_DESIGNER
15-02-2010, 14:10
در مورد انتنش چیزی نمیدونم ولی تا اونجایی که اطلاعات دارم گویا از هیمن انتنهای هوایی که سر پشت بوم میبندن استفاده میشه . حالا اگه شما میفرماید انتن تلسکوپی هم با این سیستم مشکلی نداره پس فوها چه خوب

mohsen_rkh
15-02-2010, 14:49
سلام. من تو کرج هستم. یه دستگاه HDD Recorder SAMSUNG دارم که از سیستم تلویزیون دیجیتال پشتیبانی می کنه. اما از اونجایی که این سیستم فعلاً فقط تو شهر تهران کار می کنه، موقع تنظیم کانال، سیگنال سیستم بیش از 70٪ پر نمیشه. اما همه ی کانال های رادیو و تلویزیون (10 کانال رادیو و 8 کانال تلویزیون) اتوماتیک با اسم پیدا می کنه. اما چون سیگنال بیش از 70٪ پر نمیشه، تصویر نمیاد. در ضمن آنتنش هم کاملاً معمولی هست (آنتن پشت بوم!)کاش سیگنال ها یه خرده قوی تر بود!
در ضمن همه ی کانال های ایران (اعم از رادیو و تلویزیون) روی این فرکانس هستند:
Frequency: 586000 KHz
Bandwith: 8 MHz

KING_DESIGNER
15-02-2010, 15:23
خیلی متشکرم اطلاعات جامعی بود
ضمن این که الان یادم اومد شرکت پاناسونیک هم قراره یه سری از این دستگاهها رو بفروشه
توی مغازه دوستم که سیستم فرو هم هست یه کاتالوگ فارسی از این دستگاهها رو داشت که احتمالا برای اخد نمایندگیش بود و اون روز چون عجله زیادی داشتم فرصت نشد چیزی ازش بپرسم
ولی کاتالوگ فارسیشو دیدم که برای همین محصولات بود احتمالا برندهای شاخصی قراره وارد بازار بشوند.

online_amin
15-02-2010, 15:31
من منظورم از USB این نیست که چی هست و کجا وصل میشه.

منظورم اینه که یک USB تنها میخواد چی کار کنه؟ من که کارت TV ندارم.

بذار ببینم درست فهمیدم:


ما الان یه تلویزیون تازه خریدیم ولی نمیدونم چرا تو منطقه ما صاف نمیگیره. آنتن رو میگم. یعنی اگر بیام 60 - 70 هزار تومان خرج کنم و اون وسیله رو بگیرم و وصل کنم به آنتن و بعد تلویزیون, تصویر مثل آینه میاد؟ یعنی اون وسیله یه جور گیرنده خیلی قوی هست؟ یا یه جور تفکیک کننده خیلی قوی؟

online_amin
15-02-2010, 15:31
من منظورم از USB این نیست که چی هست و کجا وصل میشه.

منظورم اینه که یک USB تنها میخواد چی کار کنه؟ من که کارت TV ندارم.

بذار ببینم درست فهمیدم:


ما الان یه تلویزیون تازه خریدیم ولی نمیدونم چرا تو منطقه ما صاف نمیگیره. آنتن رو میگم. یعنی اگر بیام 60 - 70 هزار تومان خرج کنم و اون وسیله رو بگیرم و وصل کنم به آنتن و بعد تلویزیون, تصویر مثل آینه میاد؟ یعنی اون وسیله یه جور گیرنده خیلی قوی هست؟ یا یه جور تفکیک کننده خیلی قوی؟

KING_DESIGNER
15-02-2010, 15:42
سلام امین جان
عرض شود که تقویت کننده نیست بلکه یه جور گیرنده است که امواج خاصی رو میگیره
در ضمن امیدوارم که با بشقاب پرنده مشکلی نداشته باشی چون فکر کنم تو هم باید از روش دوست من استفاده کنی ایشون هم ساکن هفت حوض هستند و همیشه خدا توی خونه فوتبال نگاه میکنه ولی همه شبکه ها را از طریق بشقاب پرنده میگیره که کیفیتش هم اینه است :31: البته این یه پیشنهاده میتونید قبول کنید میتونید نکنید.
منطقه ما هم (سمت زعفرانیه ) همین مشکل رو داره که داریم با مدیر ساختمون صحبت میکنیم یه بشقاب پرنده مرکزی بزاریمو تموم کنیم قضیه رو

mehrdad38
15-02-2010, 16:19
كينگ جان اون دستگاه اسمش چيه ؟ مبدل آنالوگ به ديجيتال؟ مي خوام بگيرم بگم چي مي خوام؟ من قبلا تمام كانال هاي جمهوري اسلامي رو از طريق ماهواره Intelsat 902 مي گرفتم ولي بعد از مدتي مثل اينكه ماهواره رو زدن ( يا گرفتن ) همش قطع شد حالا با اين آنتن زپرتي بايد سر كنيم. :13:حالم از اين تصوير برفكي بهم مي خوره.:2: سمت ما امواج اعم از راديو تلويزيون سيگنال ماهواره كل هم ضعيفه.:41:

KING_DESIGNER
15-02-2010, 16:43
والا عرض شود که من اصلا صداوسیما رو نگاه نمیکنم شما فکر کن وقت ندارم :46:
ولی بهت بگم که اون دستگاه اسمش گیرنده دیجیتال هست
همین و بس روی کاتالوگه اینو نوشته بود که من سریع دوزاریم افتاد همون سیستمه و خواستم برش دارم از مغازه دوستم که دیدم کیف همراهم نیست و نمیشد همینجوری دستم بگیرمش
خلاصه کنم توی سایت صداسیما هست دوست داری برو بگیر
ولی به نظرم 1000 تا کانال افغانی دیدنش می ارزه به.:31:

mehrdad38
15-02-2010, 17:07
نه سوء تفاهم نشه من اصلا كانال هاي داخلي رو نگاه نمي كنم فقط براي اخبار مي خوام ( بايد حرف همه رو شنيد ) آنتن تلويزيون ما رو ببيني مثل .... مي مونه اصلا حس عوض كردنش رو ندارم.

البته براي روزهايي كه ماهواره خراب مي شه خوبه سرآدم گرم ميشه. راستي گينگ مخابرات ما اول اسفند سرويس مي ده مي خوام براي سند ازش استفاده كنم حوصله وايمكس رو ندارم پول مودمش زياد .

KING_DESIGNER
15-02-2010, 18:06
اره اره
شک نکن برای سند با یه تی پی لینک سر جمع 50 تومن هم نیمشه
اگه هم داری که ایسوز 602 بگیر و خیال خودتو راحت کن قیمتش زیاد نیست 40 تومن لیون کامپیوتر داره

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید computer .ir
فاصله هاشو بردار

mohsen_rkh
19-02-2010, 12:22
من چند روز دیگه یه بوستر تقویت می گیرم، اگه با اون تونستم کانال ها رو ببینم در موردش برای بقیه دوستان هم توضیح می دم.

KING_DESIGNER
19-02-2010, 15:47
من چند روز دیگه یه بوستر تقویت می گیرم، اگه با اون تونستم کانال ها رو ببینم در موردش برای بقیه دوستان هم توضیح می دم.
محسن جان ما کماکان منتظریم ببینیم این تقویت کننده جدید چند مرده حلاجه :20:

Subaru
19-02-2010, 21:37
سیستم دیجیتال سیستمی هست که یا اصلا چیزی نشون نمیده یا اگه نشون بده در بهترین حالت نشون میده.

دیجیتال کلا دو حالت داره مثل آنالوگ نیست که اگر نشون بده برفک یا سایه ای هم داشته باشه.

به خاطر همینه که اگه تو زیر زمین باشی و بگیره عالی میگیره اگر هم نگیره کلا هیچی نشون نمیده.

mand007
22-02-2010, 00:53
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

---------- Post added at 01:53 AM ---------- Previous post was at 01:51 AM ----------

لینک بالایی لینک فروش هست ولی بظرم قیمت هاش بالاست

می تونید 20-25 تومن هم گیر بیارید زیاد هم فرقی نمی کنند

MASOUD48
28-02-2010, 10:51
کلا 14 کانال هست 8 تا همین معمولیا از شبکه 1 تا قرآن
بعد press tv و al-alam و al-kosar و jamejam 1, شبکه مستند که جالب هست از همه بهتره
14 هم شبکه استانی هر روز یه استان مثلا امروز بوشهر دیروز اصفهان بود فک کنم

بدون برفک آینه
من خریدم 30 تومن x-vision مادیران

آها اون usb که دوستانم گفتن درسته


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آقا از كجا x-vision مادیران رو خريدي 30 تومان من قيمت گرفتم 79 تومان

reza1ta2
02-03-2010, 17:53
بحث و بررسي تلويزيون ديجيتال و گيرنده هاي آن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 04:51 PM ---------- Previous post was at 04:48 PM ----------


سلام. من تو کرج هستم. یه دستگاه HDD Recorder SAMSUNG دارم که از سیستم تلویزیون دیجیتال پشتیبانی می کنه. اما از اونجایی که این سیستم فعلاً فقط تو شهر تهران کار می کنه، موقع تنظیم کانال، سیگنال سیستم بیش از 70٪ پر نمیشه. اما همه ی کانال های رادیو و تلویزیون (10 کانال رادیو و 8 کانال تلویزیون) اتوماتیک با اسم پیدا می کنه. اما چون سیگنال بیش از 70٪ پر نمیشه، تصویر نمیاد. در ضمن آنتنش هم کاملاً معمولی هست (آنتن پشت بوم!)کاش سیگنال ها یه خرده قوی تر بود!
در ضمن همه ی کانال های ایران (اعم از رادیو و تلویزیون) روی این فرکانس هستند:
Frequency: 586000 KHz
Bandwith: 8 MHz
مشكل از گيرنده شماست سري به اين پست بزنيد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دوستاني در كرج با 50 درصد سيگنال دريافت دارند

---------- Post added at 04:53 PM ---------- Previous post was at 04:51 PM ----------



كينگ جان اون دستگاه اسمش چيه ؟ مبدل آنالوگ به ديجيتال؟ مي خوام بگيرم بگم چي مي خوام؟ من قبلا تمام كانال هاي جمهوري اسلامي رو از طريق ماهواره Intelsat 902 مي گرفتم ولي بعد از مدتي مثل اينكه ماهواره رو زدن ( يا گرفتن ) همش قطع شد حالا با اين آنتن زپرتي بايد سر كنيم. :13:حالم از اين تصوير برفكي بهم مي خوره.:2: سمت ما امواج اعم از راديو تلويزيون سيگنال ماهواره كل هم ضعيفه.:41:

نام دستگاه ستاپ باكس است

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

isbn
02-03-2010, 22:47
آقا از كجا x-vision مادیران رو خريدي 30 تومان من قيمت گرفتم 79 تومان



جدییییییی میگی :18:
من یکی از آشناهام برام گرفت گفت شد 30 تومن
مطمئنی همین و قیمت گرفتی ؟
پس با این حساب 50 تومن ارزون تر گفته


خدا خیرش بده:31:

MASOUD48
03-03-2010, 13:00
جدییییییی میگی :18:
من یکی از آشناهام برام گرفت گفت شد 30 تومن
مطمئنی همین و قیمت گرفتی ؟
پس با این حساب 50 تومن ارزون تر گفته


خدا خیرش بده:31:

خوش به حالت :شماره مادايران 88647878 زنگ بزن بپرس

tttmttt
10-03-2010, 11:03
دوستان تو خريدن ستاپ باكس عجله نكنيد چون شايد سيستم پخشش عوض بشه. جديداً هم كه صدا و سيما مي‌خواد خودش دي ش توزيع كنه.
اون دوستمون هم كه تو كرج هستن و ستاپ باكس دارن و سيگنال دارن ولي تصوير ندارن شايد سيستمي كه دستگاهشون ساپورت ميكنه با سيستم پخش ايران فرق ميكنه كه تصوير ندارن.
همون بشقاب پرنده كه گفتن از همه بهتره همه كانالها را از اينتلست 902 مثل آينه ميگيره. در ضمن پخش از اينتلست 902 قطع نشده اون دستمون كه واسشون قطع شده احتمالا يكي از تجهيزات خودش مشكل داره.

mand007
28-03-2010, 13:49
happy new year

KING_DESIGNER
28-03-2010, 14:32
جدییییییی میگی :18:
من یکی از آشناهام برام گرفت گفت شد 30 تومن
مطمئنی همین و قیمت گرفتی ؟
پس با این حساب 50 تومن ارزون تر گفته


خدا خیرش بده:31:
اونی که به شما گفته احتمالا منظورش این کارتهای dvbt usb هستش که قیمتش هم همینه ولی ستاپ باکس رو منم قیمت کردم 80 تومن بود


happy new year
سال نوی تو هم مبارک :46::31:

خوب بریم سر وقت یه چیز مهم !!
دوستان در هنگام راه اندازی DVBT usb مواظب باشید
فرکانسهای صداوسیما ظاهرا خیلی ضعیف هستند
حدود 3 روز قبل از عید رفتم برای یکی ا دوستام این دستگاه رو نصب کنم و کمکش کنم ولی با کمال تعجب انتن خود دستگاه که به قطعه USB نصب میشه گیرندگی خیلی ضعیفی رو داره و نمیتونه مثه آدم کار کنه !
مجبور شدیم کابل انتن تلوزیون که از پشت لوم اومده بود رو بزنیم پشت سیستم و با کمال تعجب جواب داد کیفیت تصویرش هم ان چنان نیست ولی صاف میگیره ! اما کیفیت ! صفر مطلق

و نظر شخصی خودم با احترام به نظرات بقیه خواهشا کسی جبهه نگیره من نظرم همینه :
با توجه به کیفیت پایین برنامه های ایران حیف این 30 تومن و حیف اون 80 تومن ستاپ باکس مادریران
بهترین روش یه انتن و کانالهای دلخواهتون و دریافت بیشتر از 200-3000 تا کانال با همون بشقاب پرنده.
با عرض پوزش:11::27::31:

fate27
29-03-2011, 19:33
کسی الان 8شبکه داخلی دیجیتال درمشهد صاف داره

mehryar1973
29-03-2011, 22:11
کسی الان 8شبکه داخلی دیجیتال درمشهد صاف داره
چند روز بعد ازعید فکرکنم سیگنالها ضعیف شده

تاپیک اصلیش اینه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

asghar p990i
30-03-2011, 11:45
سلام بچه ها و عيدتون هم مبارك
من به تازگي يه ME-7023 مارشال گرفتم كه هم آنتن ديجيتاله و هم دي وي دي پلير خيلي هم خوب شبكه ها رو مي گيره
اما سوال من از شما بزرگواران:
تويه منوها يه گزينه داره جهت آپديت ورژن برنامه اما هر چي تو اينترنت گشتم چيزي پيدا نكردم كسي مي تونه در اين زمينه «يعني تهيه آپديت ME-7023 مارشال» راهنمايي كنه؟

ali201055
30-03-2011, 13:37
:2::10::13::18:

hamid_p25
25-04-2011, 21:29
سلام بچه ها و عيدتون هم مبارك
من به تازگي يه ME-7023 مارشال گرفتم كه هم آنتن ديجيتاله و هم دي وي دي پلير خيلي هم خوب شبكه ها رو مي گيره
اما سوال من از شما بزرگواران:
تويه منوها يه گزينه داره جهت آپديت ورژن برنامه اما هر چي تو اينترنت گشتم چيزي پيدا نكردم كسي مي تونه در اين زمينه «يعني تهيه آپديت ME-7023 مارشال» راهنمايي كنه؟

سلام
میشه بگی چه پسوندهایی رو ساپورت میکنه؟ mkv , rm , ...

زیرنویس فارسی رو چی؟

vahidmir2000
26-04-2011, 03:24
دوستانی که گیرنده دیجیتال دارن جواب بدن لطفا:

جساسیت این گیرنده ها به جهت آنتن هوایی چقدره؟ یعنی آنتن هوایی مثل زمان آنالوگ باید در جهت خاصی باشه یا نه صرفا باید فقط آنتن هوایی داشت؟

saze
26-04-2011, 15:42
سلام
شیراز پوشش داره؟

klid
06-06-2011, 02:04
سلام دوستان
منم سوال دوستمون asghar p990i ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) داشتم اگر کسی هست جواب بده ممنون میشم
سوال:
تويه منوها يه گزينه داره جهت آپديت ورژن برنامه اما هر چي تو اينترنت گشتم چيزي پيدا نكردم كسي مي تونه در اين زمينه «يعني تهيه آپديت ME-7023 مارشال» راهنمايي كنه؟