PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در خطای امنیتی(اتک) مدم adsl و قطع اینترنت



mali.sh
10-02-2010, 20:13
سلام
دوستان من یه مشکل دارم که مدت زیادیه به اون دچارم اونم قطعی اینترنت...........
هر روز تقریبا این مشکل رودارم ........ :41:
اولا فکر میکردم مشکل از ارایه دهنده اینترنته ( شرکتی که ازش اینترنت میگیرم).
و باید تماس بگیرم خدمات پشتیبانی واینترنتم رو وصل کنن ...........
هر روز میگن مدمت مشکل امنیتی داره به همین دلیل قطع شده.....
امروز پرسیدم این مشکل امنیتی که هر روز میگین یعنی چی؟
گفتن بهت اتک میزنن :18:گفتم یعنی چی؟ گفت یعنی بهت حمله اینترنتی میشه کسی سعی میکنه از پرتت استفاده کنه :41:
حالا یه راه حل بهم پیشنهاد بدین ؟؟؟؟ چطوری از این مشکل رهایی پیدا کنم .........
و یه سوال دیگه اینکه این حملات میتونه برام خطری داشته باشه؟

sourena
10-02-2010, 20:19
دوست عزيز منم اين مشكل رو دارم.

بهم ميگفتن مال مودمته!!! من مودم رو هم تعويض كردم،مشكل حل نشد!

بعدش فهميدم مشكل از خود منطقه مخابراته!!!! اتك متك چيه؟ :31:

mali.sh
10-02-2010, 21:26
یعنی مشکل از مخابرات منطقه!!!!
راه حل؟؟؟؟
ممکنه به علت استفاده از v p n و چیز شکن باشه؟
راهی هست امنیت مدم رو بالا برد؟

MooJGaaN
17-02-2010, 17:51
سلام ... شما می تونید وقتی قطع می شوید ... به 2 نکنه اهمیت بدید و دقیت کنید اولی چراغ لینک مودمتون هست که اگر چشمک زن می شه اشکال از نویز خط شماست و اگر بدونم مودم چه مارکیست و از چه طریقی ارتباط دارید با مودم نکته دوم هم بهتون می گم البته ار بابت ویروس دستگاه هم مطمئن باشید...

MaSoUd555
18-02-2010, 16:15
سلام

سعی کن IPتو تغییر بدی

فریم ویر مودمت ببین میتونی آپدیت کنی
پسورد روترتم(مودم) حتما عوض کن

به احتمال زیاد یکی روتر شما رو DDOS میکنه یا اینکه قصد نفوذ و استفاده از روتر و شبکه شمارو داره
میاد از طریقه شبکه شما حملرو انجام میده تهشم شمارو میندازند زندان:31:
نگران نباش از طریق همون ISP پیگیر باش اگه مطمئن بودی به روترت حمله میشه یه طوری پیگیر شو طرف ازین عوضیا نباشه بخواد سوء استفاده کنه

در ضمن مگه آیپیت دینامیک نیست؟هر دفعه که وصل میشی مگه آیپیت تغییر نمیکنه؟پس نمیتونه هر روز اینکارو کنه
فقط یه راه داره اونم اینه که یه بدافزار رو سیستمت باشه که آیپی رو براش سند کنه

فعلا چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه:41:
در ضمن اگه واقعا مطمئنی و ISP هم مطمئنه حملست برو مخابرات شکایتی چیزی تنظیم کن شاید پیداش کردند
اگه از طریق ISPت پیگیری کنی خیلی راحت تره



دوست عزيز منم اين مشكل رو دارم.
بهم ميگفتن مال مودمته!!! من مودم رو هم تعويض كردم،مشكل حل نشد!
بعدش فهميدم مشكل از خود منطقه مخابراته!!!! اتك متك چيه؟ :31:

اینم ممکنه دلیلش باشه:31: اما بیخیال نباش پیگیر شو:46:

darvish1900
18-02-2010, 18:41
+ پیشنهادات دوستان
بهتره از نسخه های internet Security استفاده کنید که اگر خدایی ناکرده کسی میخواد وارد سیستمت بشه جلوگیری و بلوک بشه

rsh
18-02-2010, 19:12
رو سیستم یک فایروال نصب کن یک فایروال خوب منکه از outpost استفاده میکنم خوبه
البته قطعی اینترنت خوب بستگی داره
ممکنه خط تلفنت نویز زیاد داشته باشه
مخابرات مشکل داشته باشه(این اواخر مخابرات اشک منو با این همه قطع و وصل دراورد)
ولی یک فایروال نصب کن ولی در کل فکر نکنم کسی بخواهد بهت هر روز حمله کنه چون ip شما که فکر نکنم ثابت باشه
والله اعلم.................................

mali.sh
18-02-2010, 22:06
با تشکر از همه دوستان ...............
مدمم TP-link مدل TD8811 ( بدون وایرلس) ip داینامیک ه.
ویروس هم ندارم فایروال ویندوز روشنه و نسخه Symantec Endpoint Protection ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نصبه که فکرکنم internet Security هم داره
حالا این outpost هم مینصبم ............
isp هم میگه بهت اتک میزنن

ر ضمن اگه واقعا مطمئنی و ISP هم مطمئنه حملست برو مخابرات شکایتی چیزی تنظیم کن شاید پیداش کردند
اگه از طریق ISPت پیگیری کنی خیلی راحت تره
واقعا میشه رفت شکایت کرد؟؟؟؟ ولی میترسم اصلا قسمتی برای پیگیری تخلفات اینترنتی تو مخابرات نباشه !!!!
تخلف تلفن رو نمیتون پیگیری کنن اینترنتی رو میتونن...........

rsh
19-02-2010, 01:34
داداش فقط یک چیزی من از نورتون استفاده نکردم اگه اینترنت سیکورتی باشه خودش فایروال داره در اینصورت outpost رو نصب نکن ممکنه سیستمت قاطی کنه دو تا فایروال رو نمیشه همزمان استفاده کرد
اگه نورتون فایروال داره تنظیمات فایروال رو از نظر امنیتی ببر بالاتر
در ضمن این isp ها معمولا حوصله برسی و جواب به مشتری ها رو ندارن اکثر موارد ادمو میپیچونن

capitan black
19-02-2010, 02:29
دوست عزیز احتمالا از سیستمت زامبی شده و واسه حمله ddos ازش بدون اینکه بدونی استفاده میشه...اینترنت سکوریتی کسپر نصب کن با malwarebyte anti malware ...جفتشونم اپدیت کن و بذار سیستمتو اسکن کنه...اگه بازم مشکلی بود ویندوزت رو عوض کن...بازم مشکلی بود بگو یه فکری میکینم واست..

MaSoUd555
19-02-2010, 02:37
دوست عزیز احتمالا از سیستمت زامبی شده و واسه حمله ddos ازش بدون اینکه بدونی استفاده میشه...اینترنت سکوریتی کسپر نصب کن با malwarebyte anti malware ...جفتشونم اپدیت کن و بذار سیستمتو اسکن کنه...اگه بازم مشکلی بود ویندوزت رو عوض کن...بازم مشکلی بود بگو یه فکری میکینم واست..

فکر نمیکنی یه خرده عجیبه از یه اینترنت شخصی اونم با سرعت اینترنت ایران برا DDOS استفاده شه؟
معمولا یه از یه سرور پرقدرت با سرعت بالا استفاده میکنند اونم خارج از کشور که قابل پیگیری نباشه

من فکر کنم طرف داره تمرین میکنه:31:

در ضمن ایشون میگه DC میشه یعنی به خود ایشون حمله میشه،نه؟

capitan black
20-02-2010, 01:41
فکر نمیکنی یه خرده عجیبه از یه اینترنت شخصی اونم با سرعت اینترنت ایران برا DDOS استفاده شه؟
معمولا یه از یه سرور پرقدرت با سرعت بالا استفاده میکنند اونم خارج از کشور که قابل پیگیری نباشه

من فکر کنم طرف داره تمرین میکنه:31:

در ضمن ایشون میگه DC میشه یعنی به خود ایشون حمله میشه،نه؟

دقیقا...منم همینو میگم..طرف تازه کاره مثل اینکه :31:
نه از ایشون داره سو استفاده میشه اسپید نمیکشه فشار زیاد میاد اند دی سی :31:

mali.sh
20-02-2010, 20:41
دوستان مشکلم حل شد................:31:
دیگه DC نمیشم.........
بلاخره دست از سرم برداشت...............
شایدم نفوذ کرده و داریم مسالمت آمیز زندگی میکنیم..........:21::41:

capitan black
21-02-2010, 02:29
دوستان مشکلم حل شد................:31:
دیگه DC نمیشم.........
بلاخره دست از سرم برداشت...............
شایدم نفوذ کرده و داریم مسالمت آمیز زندگی میکنیم..........:21::41:

خوب شکر خدا:31:
ولی سعی کنید مسائل امنیتی رو بیشتر عایت کنید..:20:

rsh
21-02-2010, 18:40
دوستان مشکلم حل شد................:31:
دیگه DC نمیشم.........
بلاخره دست از سرم برداشت...............
شایدم نفوذ کرده و داریم مسالمت آمیز زندگی میکنیم..........:21::41:

اگه دیگه دی سی نمیشی احتمالا حمله ای در کار نبوده سرعت اینترنت شرکت ارایه دهنده اینترنت یکم درست شده همین اخه این ده روزه مثل همیشه به خاطر قطعی کابل تو دریا اینترنت سرعتش لاک پشتی شده بود
من اخرش نفهمیدم این لنگر کشتی چرا درست تو زمانهای خاص میزنه این کابل رو در ته دریا قطع میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟