PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد براش



peyman sis
31-03-2006, 03:22
بچه ها اگه می شه در مورد نحوه استفاده از براش های جدید که دانلود میکنیم و در پوشه خودش قرار می دیم به من کمک کنین.
چه جوری باید در فنوشاپ اونها رو لود کنم

Shahin King
31-03-2006, 04:10
سلام

شما براشهای دانلود شده رو در پوشه Brushes بریزین .

x:/Presets/Brushes

بعد فتوشاپ رو اجرا کنین و وارد لیست براشها بشین . براشهای جدید رو اون تو مشاهده می کنین .

Elfin-D
31-03-2006, 15:33
+
ادرس دقيق اينجاست:
C:\Program Files\Adobe\Photoshop CS\Presets\Brushes

peyman sis
31-03-2006, 18:26
واقا از همتون متشكرم