PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد وایرلس



alis63
03-02-2010, 20:39
سلام خدمت دوستان
من یه اکانت نامحدود شبانه با سرعت256 گرفتم .یعنی از ساعت 6 بعد از ظهرتا 9صبح روز بعد.{قیمت 20 تومن}سوالم اینجاست که این اکانت ساعت 9 به بعد قطع نمیشه ولی اگه من خودم قطع کنم دیگه نمیتونم وصل بشم.به نظرتون علت این قضیه چیه البته از طرف شرکت مطمنم که محدود کردن .
سوال دومم حیاتی هستش امیدوارم دوستان جواب بدن.
نوع اتصال من وایرلس هستش بوسیله نانو استیشن 2 فاصله من با آنتن شرکت 5/3 کیلومتر هستش وسیگنال دریافتی من در حدود 72 تا 79 دسی بل در نوسان هستش.آیا این مقدار کافیه ؟درضمن سرعت دانلود من بالا و پایین زیاد داره البته میدونم تا حدودی معمولی هستش و لی بعضی موقعه ها خیلی پایین میاد. آیا میتونه علتش همین فاصله دور باشه یا نه؟
ممنون.:11:

ghertas
03-02-2010, 21:04
در مورد سوال اول كه خوب اين از طرف ISP‌ تعريف شده است.
در مورد سوال دوم هم مشخص است كه ISP‌اينترنت را به صورت اشتراكي به شما واگذار كرده چرا كه اين مقدار سيگتال براي داشتن بالاترين سرعت بسيار مناسب است. من با حدود 4 تا 5 درصد سيگنال با لپ تاپ بدون هيچ گونه واسطه اي به اينترنت متصل شدم و تو سرعت زياد تاثير نداشته و عمدتا دليلش هم Share‌ بودن مي تونه باشه.

Mm_behnam
22-04-2010, 20:33
با سلام

گفته های دوستمون درسته کاملا با ایشون موافقم.
یه سوال داشتم شما چه جوری توانتستید سطح سیگنال رو متوجه بشید؟
برنامه خاصی داره یا سخت افزاریه؟

چون من خودم اول nano station 5 داشتم ولی فاصله زیاد بود مجبور شدم power station 5 بگیرم.
و موقعی که شرکت اومد و انتن رو عوض کرد بهشون گفتم می خواهم سطح سیگنالم رو ببینم ولی اونا پیچوندن و گفتن میتونی با چراغ هاش بفهمی هر موقع چراغاش همش روشن بود سیگنال کامله.حالا من موندم گیچ که چه جوری میشه این رو فهمید به جز چراغاش؟!!!!!
ممنون میشم بهم بگید.

alis63
23-04-2010, 22:25
برای نانو 2 که از این قراره:
شماره آی پی عمومی این دستگاه 168.192.1.20 با تایپ این آی پی در اینترنت اکسپلورر صفحه اصلی میاد اونجا میتونی سطح سیگنال رو ببینی.البته شماره آی پی اگه توسط شرکت ISP عوض شده باید اونو وارد کنی.

Mm_behnam
24-04-2010, 20:54
برای نانو 2 که از این قراره:
شماره آی پی عمومی این دستگاه 168.192.1.20 با تایپ این آی پی در اینترنت اکسپلورر صفحه اصلی میاد اونجا میتونی سطح سیگنال رو ببینی.البته شماره آی پی اگه توسط شرکت ISP عوض شده باید اونو وارد کنی.

با سلام
من این ای پی رو زدم ولی نیومد فکر کنم شرکت ای پی اولی که روش بوده و password default رو عوض کرده و چیزه دیگه ای گذاشته و password هم میخواهد. پس با این حساب من به این صفحه دسترسی نخواهم داشت.:13::41:

alis63
26-04-2010, 20:01
با سلام
من این ای پی رو زدم ولی نیومد فکر کنم شرکت ای پی اولی که روش بوده و password default رو عوض کرده و چیزه دیگه ای گذاشته و password هم میخواهد. پس با این حساب من به این صفحه دسترسی نخواهم داشت.:13::41:
شرکت موظف هست این اطلاعات رو به شما بده میتونید ازشون بگیرید.بازم سوالی بود در خدمتم.:8:

1580
14-11-2011, 04:25
سلام
میخواستم ببینم چطوری میشه از روی لپ تاپ مثلأ یه عکس رو از طریق وایرلس به یه گوشی(سونی اریکسون هازل) فرستاد سوال دوم اینکه چطوری میشه از روی لپ تاپ عکس یا فیلم رو روی تلوزیون های led که وایرلس دارن فرستاد