PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یه راهنمایی کوچولو ( Planet 3410 نصب )



alighaemia
03-02-2010, 00:32
من همین امروز رفتم ای دی اس ال خریدم . یه مودم هم بهم انداختن به نام Planet ADE-3410 .
وقت فرم پر کردن اومدم گفت میخوای یکی بیاد برات وصل کنه منم یه خورده کلاس گذاشتم و گفتم نه

حالا من هر کاری میکنم وصل نمیشه . هر چی آموزش بود خوندم ولی انگار زمین تا آسمون با اینی که دارم مینینم فرق داره .

حالا از دوستان خواهش دارم اگر کسی این مودم رو داره بهم بگه چطوری نصبش کنم ..

mehrdad38
03-02-2010, 00:38
اتصال كابل ها رو كه بلدي؟ براي اينكه 1001 امين بار بشه، اينو بخون شايد كمكت كنه:



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

alighaemia
03-02-2010, 00:55
اتصال کابل ها رو هم درست انجام دادم
همه این راه ها رو رفتم . سه بار مودم رو ریست کردم و از اول رفتم .
تو ایکس پی ، سون ، ابونتو تست کردم ولی وصل نشد

بزارین بگم چی کار میکنم بهتره ...
وقتی 192.168.1.1 رو میزنم یوزر و پسورد رو وارد میکنم مستقیم وارد Wizard میشه . مقدار VPI : 0 و VCI : 35 رو بدون دستکاری میزارم . next میکنم . WAN Connection Type رو PPP over Ethernet(PPPoE) انتخاب میکنم و Encapsulation Mode رو LLC/SNAO میزارم و next میکنم . بعد Obtain an IP address automatically باز next . توی قسمت PPP Username and Password یوزر و پسوردی که پیشگامان بهم داده رو وارد میکنم . قسمت PPP Connection Type رو هم Continuous انتخاب میکنم و next میکنم . این قسمت LAN Interface Setup رو هم بدون دستکاری next میکنم .بعد توی WAN Setup - Summary یه مشت اطلاعات میده فینیش که کردم بعد ریست میکنم ولی وقتی وارد اینترنت میشم چیزی نمیاد ...

مشکل کجاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Gregar
03-02-2010, 01:14
اتصال کابل ها رو هم درست انجام دادم
همه این راه ها رو رفتم . سه بار مودم رو ریست کردم و از اول رفتم .
تو ایکس پی ، سون ، ابونتو تست کردم ولی وصل نشد

بزارین بگم چی کار میکنم بهتره ...
وقتی 192.168.1.1 رو میزنم یوزر و پسورد رو وارد میکنم مستقیم وارد Wizard میشه . مقدار VPI : 0 و VCI : 35 رو بدون دستکاری میزارم . next میکنم . WAN Connection Type رو PPP over Ethernet(PPPoE) انتخاب میکنم و Encapsulation Mode رو LLC/SNAO میزارم و next میکنم . بعد Obtain an IP address automatically باز next . توی قسمت PPP Username and Password یوزر و پسوردی که پیشگامان بهم داده رو وارد میکنم . قسمت PPP Connection Type رو هم Continuous انتخاب میکنم و next میکنم . این قسمت LAN Interface Setup رو هم بدون دستکاری next میکنم .بعد توی WAN Setup - Summary یه مشت اطلاعات میده فینیش که کردم بعد ریست میکنم ولی وقتی وارد اینترنت میشم چیزی نمیاد ...

مشکل کجاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

VPI برای پیشگامان صفره ؟ صفر که واسه شاتله .

alighaemia
03-02-2010, 01:17
VPI برای پیشگامان صفره ؟ صفر که واسه شاتله .

خب اگر صفر نیست پس چنده ؟؟؟

mehrdad38
03-02-2010, 01:27
خوب پسر خوب اينو زودتر بگو. شما براي اينكه هزينه نصب رو تقبل نكنين به شركت گفتين خودتون نصب مي كني، درسته؟ خوب براي نصب مودم بايد بايد بايد مقادير PCI و VCI رو بپرسي چون براي هر شركت فرق داره و فقط اون شركت مي دونه و بابت گفتن مقادير اونها از مشتري هزينه اي دريافت نمي كنن. فردا با تلفن ازشون بپرس. يوزر و پس ورد هم يادت نره براي كانكشن. امان از دست .......:38: پسر خوب

alighaemia
03-02-2010, 11:54
خوب پسر خوب اينو زودتر بگو. شما براي اينكه هزينه نصب رو تقبل نكنين به شركت گفتين خودتون نصب مي كني، درسته؟ خوب براي نصب مودم بايد بايد بايد مقادير PCI و VCI رو بپرسي چون براي هر شركت فرق داره و فقط اون شركت مي دونه و بابت گفتن مقادير اونها از مشتري هزينه اي دريافت نمي كنن. فردا با تلفن ازشون بپرس. يوزر و پس ورد هم يادت نره براي كانكشن. امان از دست .......:38: پسر خوب


مگه پولم میگیرن ؟؟؟

خودش گفته بود رایگانه ...

Gregar
03-02-2010, 12:25
مگه پولم میگیرن ؟؟؟

خودش گفته بود رایگانه ...
حالا تو زنگ بزن بپرس ببین چه جوریه . ولی کلا هیچ شرکتی واسه این جور چیزا پول نمیگیره .