PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل سایتم چیه؟



morteza2008
31-01-2010, 17:41
سلام.
بعضی وقت ها سایتم کامل لود نمیشه حتی محیط مدیریت سایت هم همینطوره
مثلا فقط یک یا چند مطلب اول و ستون سمت راست لود میشه
مشکل ممکنه که از هاست باشه؟
از e107 استفاده میکنم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

darvish1900
31-01-2010, 19:03
اینترنت چی استفاده میکنی

سایتت کامل لود شد مشکلی نداره

morteza2008
01-02-2010, 14:02
اینترنت چی استفاده میکنی

سایتت کامل لود شد مشکلی نداره
adslدارم
به اینترنت مربوط نمیشه فقط سایت خودم این مشکل رو داره
البته همیشه اینطوری نیست

bijibuji
02-02-2010, 19:30
Ctrl+F5 بزن ببین فرقی می کنه؟ مرورگر ات رو عوض کن ببین از اون نیست. از سایت ات بیا بیرون (لاگین نباش با ادمین) ببین فرقی می کنه. خلاصه شرایط رو هی عوض کن تا یه چیزی تغییر کنه. باید ریشه یابی کنی دیگه. مشکل عجیبیه. منم کامل می بینم سایتتو

morteza2008
07-02-2010, 10:39
Ctrl+F5 بزن ببین فرقی می کنه؟ مرورگر ات رو عوض کن ببین از اون نیست. از سایت ات بیا بیرون (لاگین نباش با ادمین) ببین فرقی می کنه. خلاصه شرایط رو هی عوض کن تا یه چیزی تغییر کنه. باید ریشه یابی کنی دیگه. مشکل عجیبیه. منم کامل می بینم سایتتو
مشکل با این کارها حل نمیشه
حتی محیط مدیریت هم همین مشکل رو داره. فرقی نداره لاگین باشم یا نه
با فایرفاکس و آی ای امتحان کردم هر دو مشکل داشت

morteza2008
20-02-2010, 19:27
کسی میتونه کمک کنه؟

borzeh
21-02-2010, 21:50
منم سایتو دیدم
مشکلی نداشت
فقط دقت کنید که سایتهایی که cms نوشته می شن
مخصوصا cms های پرحجم
اولویت تو باز شدن بخش های صفحه میزارن
شما احتمالن سرعتتون پایینه
یا مشکل سرویس دهنده اینترنتتونه
به نظر نمباد از سایت باشه