PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : MOBILE BROADBAND



Electronic-Arts
24-01-2010, 22:19
سلام یک سوالی برای من پیش اومده اونم اینه که آیا موبایل برود بند همه جا رو پوشش میده یعنی میشه از یه کشور خارجی موبایل برود بند بخریم و تو ایران استفاده کنیم؟

Stream
24-01-2010, 22:23
سلام یک سوالی برای من پیش اومده اونم اینه که آیا موبایل برود بند همه جا رو پوشش میده یعنی میشه از یه کشور خارجی موبایل برود بند بخریم و تو ایران استفاده کنیم؟
خیر ... مبنای کار بر اساس 3G Network هست و فقط در مناطقی پوشش داده میشه که دسترسی به شبکه 3G موبایل اون اپراتور وجود داشته باشه.

Electronic-Arts
24-01-2010, 23:14
یعنی نمیشه از دبی آورد؟ چون ما یه آشنا تو دبی داریم که میخوام بهش بگم برام بگیره و بیاره و معمولا 3g ها هم تو کشور های دیگه کار میکنه ولی بین المللی حساب میشه

KING_DESIGNER
24-01-2010, 23:50
دوست عزیز اون دوستمون توضیح دادند که !
شما میتونی از این روش استفاده کنی چون یه سرویس بین المللیه (( البته نه برای ایران )) حتی توی افغتنستان و عراق هم میشه که حدود ماهی 15 تمن توی افغانستان تهیه میکنند .
در مورد استافده در ایران
باید منتظر بود تا نسل سوم 3 generation اگه اشتباه نکنم راه بیفته که قرار بود این اپراتور سوم که شرکت اتصالات دوبی بود واسمون بیارهکه مناقصه کم فیکن شد و همه چی به خیر و خوشی به سود دبی تموم شد ! :31:
بگذریم که خود اهالی مملکت امارات هم از این اتصالات دل خوشی ندارند منشی هندی داره که به زور و لکنت زبان عربی حرف میزنه میخوای هم انگلیسی صحبت کنی 10 دقیقه میزاره رو هولد تا وصلت کنه به اون یکی منشیشون !
البته دیر یا زود راه میفته و اگه بیاد سرویس بدی نیست ولی فقط به درد بیرون میخوره برای استفاده توی خونه زیاد مناسب نیست !
تا ایران اباد بشه ............................. . . . . . . . . . میشه .....:13:

sei_pm
25-01-2010, 00:09
یعنی نمیشه از دبی آورد؟ چون ما یه آشنا تو دبی داریم که میخوام بهش بگم برام بگیره و بیاره و معمولا 3g ها هم تو کشور های دیگه کار میکنه ولی بین المللی حساب میشه

چرا آقا می تونی بیاری ولی حالا حالا ها سرویسش راه نمی یوفته بهتره 4g HTC رو بیاری که حداقل از وایمکس بتونی استفاده کنی.

KING_DESIGNER
25-01-2010, 00:14
تایید میشه
برای اوردن میشه ولی نمیتونی اینترنت رو داشته باشی نهایتش اگه سرویس وایمکس ایرانسل رو راه بندازی که اون هم با یه سرچ ساده امکان پذیره:20: توی همین علاالدین توی جمهوری هم انواع گوشیها مثل مور و ملخ ریخته

Electronic-Arts
25-01-2010, 01:00
منظور منو نفهمیدید من میگم که از اون جا بخرم و بیارم این جا و از سرویس اینترنت همون جا استفاده کنم

KING_DESIGNER
25-01-2010, 01:38
داداش مگه دیشه :)) تو هم یه چیزی دیدی فکر مکینی میشه مثل این می مونه که از تهران بیسیم بزنن به اهواز آیا میشه ؟ نمیشه ! چون باید یه واسطه ای مثل ماهواره بیاد روی کار ! حتی اگه کیس هم باشی نمیگیره بردش محدوده برای کار کردن توی شهر و جاده های تحت پوشش این نوع شبکه ساخته شده دکل داره دنگ و فنگ داره الکی که نیست ! نمیشه اصلا امکان نداره حتی گفتم توی کیش هم باشی که نزدیکترین جاست و تلوزیون اونجا رو میگیره با کیفیت اینه بازم نمیشه