PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل مخابرات ها برای راه اندازی adsl(فرد اسدی ، بهشتی ، ...)



tapic
24-01-2010, 14:06
مرکز مخابرات فرداسدی که مرکز ماست 2 ماهی است که دچار مشکل شده نه ثبت نام جدید adsl می کنه و فکر می کنم کسایی که که تو این محدوده هستند سرعتش پایین اومده یا قطعی زیادی دارن.
به گفته دوستمون mehrdad38 مرکز بهشتی هم همین مشکل رو داره.
اگه کسایه دیگه هم تو همین مراکز یا جاهای دیگه این مشکل رو دارن بیان تو و حرف من رو تایید کن.
به نظر من باید اونقدر بهشون زنگ بزنیم تا خسته بشن . با من موافقین ؟
من تاحالا چندبار زنگ زدم خسته شدن میگن زود راه میوفته!:19:

mary83
24-01-2010, 14:15
:5:تایید می شه
من هفته ای 2 با ر بهشون سر می زنم!!! حواب که نمی دن !! تو منطفه 8 دارن adsl دولتی می دن بعد ما مرکزمون خرابه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!:41::41::2:
HEEEEEEELPPPP:10::10::11::11:
راهی به ذهن شما می رسه؟؟
مودم منم رو دسم مونده اما درست می شه شاید تابستون:13::19::18: (حدس من) شاید می خوان این وایمکس بهمون بندازن!!!! :41:

:42::37::45::24::38::whistle:

tapic
24-01-2010, 15:11
من دیروز به مخابرات منطقه 6 که سرپرست مخابرات منطقه ماست زنگ زدم یه شماره تلفن داد تا پیگیری کنم.
زنگ زدم ماجرا رو تعریف کردم استعلام کرد گفت مخابرات شما مشکل نداره!!!
شما هم اگه میتونید یه زنگ به مخابرات منطقه 6 بزنید.
من امروز رفتم مخابرات آزادی.نمیدنم خودشون می گفتن داریم تجهیزات رو عوض میکنیم و احتمالا بعد از عید درست میشه!!!:2:

KING_DESIGNER
24-01-2010, 16:50
بهترین راه حل
یک مودم برای همسایه پشتیتون بگیرین با وایرلس وصل کنین به سیستمتون روی وایرلس هم رمز بزارید مشکلی پیش نمیاد
مودم هم خونه همسایه می مونه:20:

tapic
24-01-2010, 18:39
برای همسایه پشتیمون مودم بگیریم که چی؟
اولا به کل منطقه سرویس نمیدن. در اینصورت همسایه هم adsl نداره.
دوما ما باید مودم یا کارت شبکه وایرلس دار داشته باشیم که اونم نداریم.
سوما اگه منظور شما اینترنت وایرلس به جای adsl هست پس این مودم رو چیکار کنیم؟؟؟

mehrdad38
24-01-2010, 22:00
اينطوري فايده نداره نه با تلفن ميشه نه با نامه و نه با ايميل. وقتي دلشون نمي خواد اينترنت بدن نمي دن.

من تمام راه هارو امتحان كردم فايده اي نداره. اونموقع كه مخابرات بهشتي مشكل پيدا كرد تمام مراكز درست بودن من هر چه كه از دستم برميومد انجام دادم ولي هيچ فايده اي نداشت الان 4 ماه گذشته ولي هيچ تغييري رخ نداده. اصلا براي مردم ارزش قائل نيستن. براشون واقعا متاسفم. الان از bbc شنديم كه مي خوان تو فنلاند اينترنت 100 مگابيت به تمام مردم بدن اونم روي بستر فايبر.چه قدر عقبيم نه؟

KING_DESIGNER
24-01-2010, 23:24
برای همسایه پشتیمون مودم بگیریم که چی؟
اولا به کل منطقه سرویس نمیدن. در اینصورت همسایه هم adsl نداره.
دوما ما باید مودم یا کارت شبکه وایرلس دار داشته باشیم که اونم نداریم.
سوما اگه منظور شما اینترنت وایرلس به جای adsl هست پس این مودم رو چیکار کنیم؟؟؟
به ترتیب جواب میدم :
همسایه ما دقیقا همین کار رو کرده و یک آنتن اکسترنال 30 سانتی رو روی پشت بوم نصب کرده که دقیقا تا 5 تا کوچه اونورتر رو داره ساپورت میکنه البته بگم چون شیب منطقه (( ولنجک )) زیاده یه حالتی هست که خونه های بالاتر رو راحت میشه دید پس مشکل با مسدود شدن امواج نداریم ... !
2- باید تهیه کنید مشکل شماست !
3- منظور من کاملا مشخص هست یک مودم + روتر از برند ایسوز تهیه کنید همه چی به خیر و خوشی تموم میشه ! این سئوال هم مثل قبلی بود که تکراریه

tapic
25-01-2010, 00:01
ممنون از جوابتون:10:
من فقط به دنبال حل مشکل خودم نیستم.
سرعت adsl همسایه های ما به خاطر همین مسئله کاهش پیدا کرده و اگه من بخوام از adsl اونا اشتراکی استفاده کنم سرعتش در حد dial up یا پایینتر میشه.
اگه شرکت یا سایتی سراغ دارید که wireless رو منصفانه تر از جاهای دیگه میده و سرعتش هم خوبه معرفی کنین.

KING_DESIGNER
25-01-2010, 00:25
سلام
ببینید دوست عزیز من یه راه بهتری میگم
نه خودتو اذیت کنی نه اینقدر پول توی جیب گشاد مخابرات و زیردستیهاش بریزی
ببین شما یه سرویس وایمکس ایرانسل بگیر از همون 64 ها که ارزون هم باشه
میخوام 24 ساعته کانکت بشی
ومحدودیت هم نداشته باشی
خوب؟
یه دیش و المبی هم بگیر و یه کارت D_VB هم بگیر که سر جمع یه 100 تومنی در میاد
خوب ؟
ماهی 25 تومن هزینه اینترنت دریافتت از طریق ماهواره میشه حدود 10-15 تومن هم از طریق وایمکس که قیمتهاشو زده باید برید ببنید
هرکدومش بود مکشلی نیست هرچه کمتر بهتر مهم اینه که ارسال داشته باشی
برای دریافت با سرعت بالا از طرثق دیش اقدام میشه
ولی در عوض نه سر خودتو درد میاری
سرعت بالا و بدون محدودیت میگیری
ردتو کسی نیمتونه بگیره
تمام سایتها بازه
و هزار و خورده ای امکانات بیشتر
اینجوری بهتر نیست ؟
هزینه دریافتش 25 تومنه ثابته و نمیشه از اون گریز زد
ولی برای ارسال باید یه سرویس کوچیک و جمع و جور حتی GPRS il ldjونه کارتو راه بندازه ولی هزینه اش زیاد میشه شما در حد 10 تومن و کمتر ببین وایرلس میتونی گیر بیاری
اونوقت بیا از این سرویس استفاده کن
پینگش هم حدود 600 هست
ساعتی 150 مگ هم دانلود داری بصورت نامحدود
این شرکت درحال حاضر روی خوارمیانه پوشش یا BEEM کافی داره که در حال حاضر تمامی ارتش امرکیا توی افغانستان و عراق از هیمن سرویس هم استفاده میکنند رجوع به سایت شرکت
WWW> open sky .com
امیدوارم راهکار خوبی باشه:20:

mehrdad38
25-01-2010, 00:35
كينگ جان دوباره اومدنتو تبريك مي گم:20: در رابطه با 64 وايمكس مودم هم مي خاد؟:31: ميشه يه توضيح بدي؟:46:
ني ناي..........................:21:

tapic
25-01-2010, 01:10
من الان داشتم قیمت سرویس های opensky رو تو سایت های ایرانی نگاه می کردم به این وبلاگ رسیدم نظر شما درباره قیمتاش چیه.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه سایتی هم خودتون میشناسین معرفی کنین.
ممنون.

KING_DESIGNER
25-01-2010, 01:24
سلام
مهرداد تو یه بار دیگه بگو نای !!! :21::21:
خوب بریم سر اصل مطلب
اون شرکت ایران تجارت و....اینها همش قافیه است برادر من به اینها گوش نده قیمتها رو زیر بازار میخرن و گرون گرون به ملت میفروشن اگه کارت اعتباری ویزا کارت و یا الترپی و یا ایگولدی چیزی داشته باشی میتونی بری خودت شخصا بخری که قیمتش هم ارزونتر در میاد از توی همون سایتی که گفتم
ولی این که خبوای از ایرانی جماعت بخری ....
هیچ شرکتی نمیتونه رسما خدمات ماهواره ای بده ! مگه این که شرکت باشه ولی ( با عنوان ) ابدارچی و خدماتی ثبت شده باشه
پس وقتی که طرف از اول میگه من دزدم تو بخوان شرح این مفصل را
خوب ؟
در مورد خرید سرویسها به مهرداد یه پیغام خصوصی بده بگو مورد عنایتتون قرار بده
ایشون خودشون هرشب 2-3 گیگ هورت میکشن ..... مهرداد جان خدا بده برکت !:19::27: یه دفعه دیگه بگو نا......:31:

mehrdad38
25-01-2010, 01:36
سلام
مهرداد تو یه بار دیگه بگو نای !!! :21::21:
خوب بریم سر اصل مطلب
اون شرکت ایران تجارت و....اینها همش قافیه است برادر من به اینها گوش نده قیمتها رو زیر بازار میخرن و گرون گرون به ملت میفروشن اگه کارت اعتباری ویزا کارت و یا الترپی و یا ایگولدی چیزی داشته باشی میتونی بری خودت شخصا بخری که قیمتش هم ارزونتر در میاد از توی همون سایتی که گفتم
ولی این که خبوای از ایرانی جماعت بخری ....
هیچ شرکتی نمیتونه رسما خدمات ماهواره ای بده ! مگه این که شرکت باشه ولی ( با عنوان ) ابدارچی و خدماتی ثبت شده باشه
پس وقتی که طرف از اول میگه من دزدم تو بخوان شرح این مفصل را
خوب ؟
در مورد خرید سرویسها به مهرداد یه پیغام خصوصی بده بگو مورد عنایتتون قرار بده
ایشون خودشون هرشب 2-3 گیگ هورت میکشن ..... مهرداد جان خدا بده برکت !:19::27: یه دفعه دیگه بگو نا......:31:


كينگ بازي گوشي نكن جواب منو بده والا دست مي زارم رو نقطه ضعفت خودت مي دوني.:8: پست منو تو صفحه قبل بخون و لطفا جواب بده.

mehrdad38
25-01-2010, 10:54
اينو ببينيد:



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

tapic
25-01-2010, 11:49
سلام
مهرداد تو یه بار دیگه بگو نای !!! :21::21:
خوب بریم سر اصل مطلب
اون شرکت ایران تجارت و....اینها همش قافیه است برادر من به اینها گوش نده قیمتها رو زیر بازار میخرن و گرون گرون به ملت میفروشن اگه کارت اعتباری ویزا کارت و یا الترپی و یا ایگولدی چیزی داشته باشی میتونی بری خودت شخصا بخری که قیمتش هم ارزونتر در میاد از توی همون سایتی که گفتم
ولی این که خبوای از ایرانی جماعت بخری ....
هیچ شرکتی نمیتونه رسما خدمات ماهواره ای بده ! مگه این که شرکت باشه ولی ( با عنوان ) ابدارچی و خدماتی ثبت شده باشه
پس وقتی که طرف از اول میگه من دزدم تو بخوان شرح این مفصل را
خوب ؟
در مورد خرید سرویسها به مهرداد یه پیغام خصوصی بده بگو مورد عنایتتون قرار بده
ایشون خودشون هرشب 2-3 گیگ هورت میکشن ..... مهرداد جان خدا بده برکت !:19::27: یه دفعه دیگه بگو نا......:31:
سایتی که شما گفتید باز نمیشه حالا مشکل از خودشونه یا از اینترنت منه نمیدونم؟
مهرداد جان شما خودتون از خدمات ماهواره ای استفاده می کنین؟

mary83
25-01-2010, 11:58
اينو ببينيد:




برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یعنی به ما هم می دن؟؟:8::8::18:

mehrdad38
25-01-2010, 14:30
نمي دونم گيج شدم.:19:

tapic
25-01-2010, 14:54
نه مخابرات فرد اسدی گفت ما فعلا هیچ سرویس اینترنتی ارائه نمیدیم.
 مهرداد جان شما اینترنت ماهواره ای استفاده می کنید یا چیز دیگه ای؟
ممنون میشوم اگه قیمتاش رو داری(ماهواره ای)به من پبام بدی .

mehrdad38
25-01-2010, 15:10
من اينترنت ماهواره اي استفاده مي كنم. ولي خوب براي send چكار مي كني؟ من send رو با ديال آپ دارم ولي مي ترسم سر ماه پول تلفن زياد بياد.


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تجهيزات ديش، ال ان بي و كارت --- .

tapic
25-01-2010, 15:22
این سایت فیل شده مهرداد چیکار کنم؟
برای send هم باید یا از دیال آپ یا gprs استفاده کرد که دومی رو نمیدونم قیمت و مشخصاتش چطوره؟
به نظرت راه دیگری هم هست برای send ؟

mehrdad38
25-01-2010, 17:33
وايرايش شد ...........

KING_DESIGNER
25-01-2010, 19:17
این سایت فیل شده مهرداد چیکار کنم؟
برای send هم باید یا از دیال آپ یا gprs استفاده کرد که دومی رو نمیدونم قیمت و مشخصاتش چطوره؟
به نظرت راه دیگری هم هست برای send ؟
داداش تو کاملا به یه چیزی احتایج داری که همیشه وصل باشی که میتونه دی اس ال باشه بصورت حجمی حدود 2 گیگ کافیته و یا نامحدود 64 بگیری که خداست
اگه دی اس ال نداری با وایمکس که جیددا راه افتاده اگه نیومده و نداری با GRPS 16 مگ رو میدن 4 تومن فکر کنم باید کارتشو بخری بزنی توی سیم کارتت تا بسته شارژش راه بیفته.
ولی در کل اولویت با یه سیستم همیشه برو مثل وایمکس هست .
سئوالی بود در خدمتیم:31:

tapic
25-01-2010, 19:59
چند تا سوال :
این سرویس opensky از همین دیش های معمولی استفاده می کنه؟
lnb خواصی می خواد؟
اگه در حال استفاده از اینترنت باشی می تونی به صورت همزمان با یه ریسیور دیگه(نه با ---)هم کانال ها رو مثل همیشه نگاه کنی؟ این خیلی مهمه.
سرویسی نداره که محدودیت حجمی نداشته باشه ولی سرعتش مثلا 512 باشه تا قیمتش بیاد یکم پایینتر؟ چون توی یه سایتی 512 رو ماهی بدون محدودیت 25000 تومن میداد.
ممنون از همه.

mehrdad38
25-01-2010, 23:24
1- بله از ديش معمولي استفاده مي شه.
2- نه همين LNB معمولي.
3- نه، چون سمت ديش بايد به سمت ماهواره ي سرويس دهنده اينترنت تنظيم باشه و معمولا اين ماهواره ها مخصوص ديتا هستند نه كانالهاي ماهواره اي.
4- يه سايت هست:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

KING_DESIGNER
26-01-2010, 00:47
مهرداد بنده خدا طفلی دست تنها چند نفر رو فرستاده واسه خرید بمیرم داداش !
داش مهرداد میگم بیا یه کمپانی بزنیم بریم تو کار خرید و فروش همین اکانتهای ماهواره ای جون تو جواب میده ها با این بستری که مخابرت داره !
هر روز میخواد خبر خوش اضافه شدن پهنای باندشو بده !
با این وضعیت قطعی و کندی و لاکپشت ی بودن سیستمها
باور کن این کار به صرفه تره نیست ؟
از تجربیاتت بگو استفاده کنیم
بالاخره توی این مدت یه سری کم و کاستیهایی بوده و یه سری افزایش سرعتهای ناگهانی میتونی بگی ما هم مستفیض بشیم
مرسی:11:

roz soraty
26-01-2010, 16:25
کسی از شرکن نوین پرداز اینترنت گرفته؟
منم منطقه فرد اسدی هستم زنگ زدم به این شرکت گفت پورت خالی داریم و با فرداسدی هم مشکل نداریم !!
یعنی واقعا مشکل نداره یا از مخابرات خبر نداره؟

mehrdad38
26-01-2010, 16:41
کسی از شرکن نوین پرداز اینترنت گرفته؟
منم منطقه فرد اسدی هستم زنگ زدم به این شرکت گفت پورت خالی داریم و با فرداسدی هم مشکل نداریم !!
یعنی واقعا مشکل نداره یا از مخابرات خبر نداره؟


به احتمال زياد خبر نداره. من هم از اين حرف ها زياد شنيدم . مخابرات فرد اسدي و بهشتي به درد همون واگذاري تلفن ثابت و بررسي قبض هاي به تاخير افتاده مي خوره.:2::2::2::2::2::2::2::41::41::41::41::41: :41::41::41::13::13::13::13::13::13::13::13:

mehrdad38
26-01-2010, 19:13
قطع ارتباط تلفنی 534 مشترک درمرکز مخابرات شهید فرد اسدی


به علت آسیب دیدگی کابلهای آبونه و مرکزی مرکز مخابرات شهید فرداسدی تلفنهای 534 مشترک ساکن در محدوده این مرکز قطع شد.
به گزارش روابط عمومی شرکت مخابرات استان تهران، بلافاصله پس از اعلام آسیب دیدگی کابلها کارکنان فنی این شرکت به محل اعزام و مشغول تعویض کابلها شدند.
گفتنی است ارتباط تلفنی مشترکین با پیش شماره های 6600 الی 6608 در محدوده خیابان های
حبیب اللهی، میدان سهرورد، چراغعلی و اطراف حداکثر به مدت 72 ساعت بر قرار می شود.

مخابرات استان تهران 88/11/6

roz soraty
26-01-2010, 23:56
یه سر به آدرس زیر بزنید.
نظرتون هم دربارش بگین.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mehrdad38
27-01-2010, 00:30
تو باور مي كني. چه تظميني وجود داره كه پولتو نخورن. بعدشم قانويه يا سه سوت اوين؟

tapic
27-01-2010, 00:32
قیمتش نسبت به دو طرفه بودنش خوبه ولی ارسال رو می خوان چطوری کنن با خود دیش:20:

tapic
27-01-2010, 00:34
مهرداد راست می گه چون سایت معتبری که ندارن اینطوری هم خیلی دارن ارزون می دن!!

mehrdad38
27-01-2010, 00:36
قیمتش نسبت به دو طرفه بودنش خوبه ولی ارسال رو می خوان چطوری کنن با خود دیش:20:

نه ديگه سرويس دو طرفه هست يعني سند و رسيو رو خودش داره.

sei_pm
27-01-2010, 00:46
یه سر به آدرس زیر بزنید.
نظرتون هم دربارش بگین.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

شما دیگه خیلی --------
دستگاهشو با 6 ماه اینترنت میده 120 اونوفت 3 ماه اینترنت رو میده 70 خوب طرف میره دستگاه جدید با 6 ماه اینترنت میگیره 120

tapic
27-01-2010, 00:55
یعنی ارسال رو با همین lnb معمولی انجام میده؟
یه همیچین سرویسی داخل ایران قانونیش هست یعنی یه جورایی نتونن ردت رو بگیرن؟؟
بعد فکر کنم اگه دوتا lnb به یه دیش وصل کنی بشه هم کانال ها رو داشت هم دیتا رو.

mehrdad38
27-01-2010, 01:10
یعنی ارسال رو با همین lnb معمولی انجام میده؟
یه همیچین سرویسی داخل ایران قانونیش هست یعنی یه جورایی نتونن ردت رو بگیرن؟؟
بعد فکر کنم اگه دوتا lnb به یه دیش وصل کنی بشه هم کانال ها رو داشت هم دیتا رو.


1- بله ارسال با LNB هست.
2- نمي دونم ميگن غير قانويه. ولي من فكر مي كنم اين حرفها عوام فريبانه هست تا مردم نرن دنبال اين سرويس ها اصلا قابل رديابي نيست چون IP ت عوض مي شه و به سرور اروپا وصل مي شي.
3- شرايط داره. اولا ماهواره هاي اينترنتي مخصوص ديتا هستن و كمتر پيش مياد كانال داشته باشن. دوما ممكنه 2 ماهواره جهت هاشون نزديك هم باشه مثلا و بر فرض مثال اگر 2 ماهواره هاتبرد و ان اس اس 6 جهت نزديك داشته باشن با قيچي مي شه 2 ال ان بي رو روي يه ديش گذاشت و از هر 2 استفاده كرد ولي سيگنال دريافتي هر 2 كم ميشه.

mddi
12-02-2010, 20:25
کسایی که مشترک مخابرات فرداسدی هستند بیخودی وقتشونو هدر ندن. صاحب خط با مدارک بره مخابرات و درخواست adsl بده.

maktitil
04-04-2010, 11:56
سلام به همه
من از مخابرات فرد اسدی بعد مدت ها adsl گرفتم.دیروز user و pass گرفتم.مودمم هم TP-LINK 8817 هست و VPI , VCI رو روی 0-35 میزارم اما باز وصل نمیشه
شماره 1899 هم که جواب نمیده
یکی کمکم کنه.بعد 5ماه تازه adsl گرفتم حالا وصل نمیشه
ممنون

maktitil
04-04-2010, 14:32
یکی کمک کنه...
تو adsl تنظیمات VCI و VPI رو برای مخابرات فرد اسدی چند میزارید؟
من هر کاری میکنم وصل نمیشه

mehrdad38
04-04-2010, 18:19
همون 0 و 35 هست. ارورر شماره چند مي ده؟

maktitil
04-04-2010, 22:08
همون 0 و 35 هست. ارورر شماره چند مي ده؟

ممنونم
error 678 میده
1جا خوندم که کسای دیگه هم بودند همین مشکل رو داشتند ولی 2-5 روز طول کشید تا فعال بشه.دیروز یوزر و پسورد گرفتم اما تا حالا نتونستم وصل شم .
بچه های فرد اسدی آیا این درسته که 2-5 روز فعال شدن یوزر و پسورد طول میکشه؟

maktitil
06-04-2010, 00:54
کسی مودم TP-LINK TD-8817 داره؟ مشکل از مودم نیست؟

maktitil
08-04-2010, 17:46
سلام به همه
به سوال قبلیه من که جواب ندادید به این سوالم جواب بدید لطفا.
مشکل adsl از مخابرات بود.الان قراره از طرف شرکتا بهمون adsl بدند.کدوم شرکت خوبه؟
بچه های فرد اسدی از کدوم شرکت راضی هستند؟
سرعت دانلود ، قیمت ، شبانه رایگان کدوم شرکتا خوبه؟

ommolfesad
01-05-2010, 08:16
دوست عزيز من از اين مركز مخابرات مزخرف Adsl داشتم با آسياتك . ولي صبر كن از خود مركز مخابرات adsl بگير خيلي به صرفه هست !!!!! 512 بدون محدوديت 20800 تومن !!:18:

mrmostafa
02-11-2010, 18:52
من با وی پی ان کانکت میشدم ولی امروز هر چی میزنم خطای 619 میده یعنی پورت بسته شده؟!!!! در صورتی که وی پی ان برای خودمون هست یوزرهای دیگه آنلاین هستن. مشکل سرور نیست. یاهو هم خیلی بد وصل میشه امروز گذاشته بودم روی دانلود فیلم سرعت روی 9-10 هست بعضی اوقات هم روی 13 اینا ولی ثابت نیست الان سرویس 256 مخابرات چند هست؟؟؟ و با چه شرایطی میده؟؟؟؟ با کارت دانشجویی دانشگاه علمی کاربردی خواهرمم میتونم بگیرم. خودم که انصراف دادم ولی کارتم رو داشتم اونم گم شد دنبالش نرفتم
در کل خوبیه ISP های دیگه این بود که موقعی که فیلم دانلود میکردم چند تا سایت رو با هم باز میکرد در صورتی که سرعت دانلودش مثل همینی هست که الان مخابرات دانلود میکنه ولی دیگه یه صفحه میخواد باز کنه میکشه آدم رو.
و اینکه ISP ها پورت وی پی ان رو نمیبندن. ولی انگاری مخابرات بسته و هیچی دیگه دباره باید برم دنبال ISP ؟؟؟ خوبیه مخابرات فقط ارزونه و همین سرعت رو از فن آوا ماهی 28000 میدادم قطعی هم زیاد داشتم. آسیاتک و غیره رو هم تجربه کردم بدبختی همشون مزخرف هستن. تا موقعی که مخابرات و دستگاههها و تشکیلات درست حسابی نباشه و دزدی کنن همین آش و همین کاسه
ممنون میشم راهنمایی کنید.

amirg2d
01-01-2015, 17:26
3 ماه تو روزم ولی هنوز میگن پورت نداریم خسته شدم:n34:
کسایی که فرد اسدی دارن یه پیشنهاد بدن :((

Milad4171
01-01-2015, 21:40
سلام.
تاپیک 5 سال پیش رو بالا آوردید
میتونید سوالتون رو در تاپیک های جامع موجود در انجمن مطرح کنید.
ممنون