PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تعویض چراغ آمپر(صفحه کیلومتر)انواع ماشین با چراغهای رنگی متفرقه






    

H.Operator
21-01-2010, 19:09
سلام
خدمت دوستان گلم بگم که این تاپیک واسه این ایجاد شد که چند نفری از من و بقیه دوستان راجب این موضوع سوال کرده بودند منم لازم دیدم استارت تاپیکو بزنم:10:.
لازم به ذکره که دوستان دیگری هم که همچین کاری کردن با هر ماشین دیگه بیان و تو این تاپیک مطرح کنن و عکسش رو بزارن و یک توضیح مختصری بدن راجب هزینه تا مرجعی باشه برای بقیه عزیزان.

از مدیران و همکاران گرامی بخش اتومبیل هم تقاضا دارم که از این تاریخ به بعد تاپیکهایی که با موضوع مشابه این تاپیک ایجاد میشه رو انتقال بدن یا ادغام کنن با همین تاپیک:11:.

ارادتمند شما حسین:40:

H.Operator
21-01-2010, 19:10
اول از همه از ماشین خودم شروع میکنم که پرایده:31:.

من خودم چراغ صفحه کیلومتر ماشینم رو عوض کردم که 13 تومن خرجش شد(پول خرید ledها + دستمزد نصب).

عکساش هم به ترتیب میزارم:(نکنته جالب توجه این عکس عدد کیلو متر شمار هست که شانسی روند در اومده تو عکس)
عکس 1:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس2:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس3:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکسها رو با گوشی n73 گرفتم.

لینک عکسها در یک سایت دیگه برای دوستانی که قادر به مشاهده عکسها نیستن:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

pooria.rio
21-01-2010, 19:34
بچه ها کسی نمیدونه واسه ریو رو چجوری میشه عوض کرد ؟
یا حداقل رنگ لامپ هاش رو عوض کرد با آبی ؟

H.Operator
21-01-2010, 19:52
اینم یک فایل wordکه توش چند تا عکس از عوض کردن صفحه کیلومتر پژو هست.



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

MAJ€€D
21-01-2010, 19:53
206


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mohamad reza_2010
25-01-2010, 12:50
سلام بچه ها
میشه خودم لامپ های کیلومتر رو عوض کنم
آخه یه بار پیچ هاشو باز کردم فقط یه صفحه کیلومتر با تلق پلاستیکیش که به هم چسبیده بودن جداشد ویه سری سیم هم پشتش بود!
اما از لامپ خبری نبود

H.Operator
25-01-2010, 20:11
شما ماشینتون چیه؟

mohamad reza_2010
25-01-2010, 23:55
شما ماشینتون چیه؟



ماشینم پراید هست

H.Operator
26-01-2010, 20:09
ماشینم پراید هست
محمد رضا جان به نظر من بدی واست عوض کنن بهتره چون بار اولت هست ممکنه بزنی یک جایشو بشکونی:31:...

D r i v e r
27-01-2010, 20:53
سلام بچه ها
میشه خودم لامپ های کیلومتر رو عوض کنم
آخه یه بار پیچ هاشو باز کردم فقط یه صفحه کیلومتر با تلق پلاستیکیش که به هم چسبیده بودن جداشد ویه سری سیم هم پشتش بود!
اما از لامپ خبری نبود
اگه لحیم کاریت خوبه مشکلی نداره
شما باید LED SMD با رنگ مورد نظرتون انخاب کنید
که فکر میکنم از حدود 100 تومن داره تا 600 تومن بسته به جنس و...
اگه روی صفحه کیلومتر نگاه کنی یکی از این هارو میبینی :
که فکر میکنم مال پراید آخری باشه
بیشتر نباید دنبال چیزی شبیه به چراغ باشی :دی
در ضمن موقع لحیم کاری باید مواظب باشی که جایی رو اتصالی ندی :46:
من به زودی آموزش تصویریشو میذارم :27:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mohamad reza_2010
27-01-2010, 21:14
اگه لحیم کاریت خوبه مشکلی نداره
شما باید LED SMD با رنگ مورد نظرتون انخاب کنید
که فکر میکنم از حدود 100 تومن داره تا 600 تومن بسته به جنس و...
اگه روی صفحه کیلومتر نگاه کنی یکی از این هارو میبینی :
که فکر میکنم مال پراید آخری باشه
بیشتر نباید دنبال چیزی شبیه به چراغ باشی :دی
در ضمن موقع لحیم کاری باید مواظب باشی که جایی رو اتصالی ندی :46:
من به زودی آموزش تصویریشو میذارم :27:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

امیر جان داداش خیلی آقایی البته به دوستان دیگه بی احترامی نشه همه اعضا p30world محترم هستند
امیر جان زودتر برامون بذار که لحظه شماری میکنیم یه حرفه ای از شما یاد بگیریم.:11:

hesamkowsar
08-02-2010, 18:20
دوسنتان چراق عقربه های کیلومتر شمار 132 (انژکتور) چجوری عوض میشه؟سفیده میخوام قرمز کنم.البته فقط چراغ عقربه ها رو
مثل اینکه با بقیه چراغ ها عوض کردنش فرق داره...درسته؟

D r i v e r
08-02-2010, 23:02
دوسنتان چراق عقربه های کیلومتر شمار 132 (انژکتور) چجوری عوض میشه؟سفیده میخوام قرمز کنم.البته فقط چراغ عقربه ها رو
مثل اینکه با بقیه چراغ ها عوض کردنش فرق داره...درسته؟
مثل اینکه فرقی نمیکنه تا جایی که من میدونم
کیلومتر رو باز میکنی
عقربه ها رو جدا میکنه
بعدش موتور های عقربه هارو جدا میکنی و LED ها رو تعویض میکنی
3 - 4 روز شایدم یه هفته به من فرصت بدین منم میخوام ماله خودمو خودم عوض کنم
یه کار مثبت انجام بدم و عکس هاشو به صورت آموزشی بذارم
ممنون :11:

hesamkowsar
08-02-2010, 23:59
مثل اینکه فرقی نمیکنه تا جایی که من میدونم
کیلومتر رو باز میکنی
عقربه ها رو جدا میکنه
بعدش موتور های عقربه هارو جدا میکنی و LED ها رو تعویض میکنی
3 - 4 روز شایدم یه هفته به من فرصت بدین منم میخوام ماله خودمو خودم عوض کنم
یه کار مثبت انجام بدم و عکس هاشو به صورت آموزشی بذارم
ممنون :11:

امیر جان اگه اینکارو کنی یه دنیا ممنونت میشم...چون عقربه سفید 132 خیلی زشته...عقربه باید قرمز و یه رنگ تو چشم باشه.هیچی پرایدو دست نمیزنن عقربه عوض میکنن...عقربه پراید صبا هم تو بازار به صورت یدکی وجود نداره...
روش باز کردن کیلومترم یاد بدی دیگه عالی میشه....
مرسی:20::11:

MSS13
04-03-2010, 22:46
ما ماشینمون پراید دوگانه سوز مدل صبا 85 میخواست صفحه پشت آمپر مخصوص برای ماشینهای دو گانه سوز هست .

AmiRreZA_RAcEr
04-03-2010, 23:35
آقا خیلی کار راحتیه و آموزشش هم فکر کنم توی تی تی دیدم همونو بیارید با ذکر منبع بذارید اینجا خودمم دیدم میذارم

AmiRreZA_RAcEr
04-03-2010, 23:40
خوب توی این 2 روز تعطیلی وقت کردم که رنگ این کیلومتر را عوض کنم، برای تغییر رنگ کیلومتر احتیاج به 12 عدد LED SMD دارید حالا هر رنگی که دوست دارید و برای عقربه ها هر کدوم یک دونه البته از سایز کوچک، من که عقربه ها را تغییر ندادم، حلا بریم سر آموزش البته گفتن نداره بیشتر توی عکس معلومه:

در عکس زیر صفحه کیلومتر باز شده را میبینید !!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب عکس قبلی که مهم نبود، در عکس زیر عقربه ها از روی کیلومتر جدا شده کار ساده ای هست فقط کافیه یکم بکشید به سمت بیرون:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در این قسمت صفحه ی مشکی از روی کیلومتر باز شده که باز کردنش اصلاً مهم نیست:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در عکس زیر پشت کیلومتر را میبینید که قسمت پلاستیکی روش که 5 تا پیچ ستاره ای داره جدا شده برای در آوردن برد که فیه 2 گیرهی پلاستیکی و 4 گیره ی فلزی مربوط به LCD را باز کنید برد به راحتی در میاد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای در آوردن موتور های عقربه ها برای تغییر رنگ عقربه کافیه اون 2 دایره ی وسط گیره را به سمت داخل فشار دهید و بعد 4 کوشه ی +++ه را فشار دهیه موتور در میاد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در این عکس نمای کاملی از روی بر را میبینید که 10 LED مربوط به عدد ها و 2 LED مربوت به LCD میباشد در این عکس موتور ها از روی بر باز نشده:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم عکس LED SMD سبز روی بورد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

LED SMD های آبی خریداری شده به قیمت 300 تومن هر دانه که 100 تومنی و 600 تومنیش هم بود ولی من 300 تومنیش را گرفتم:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم عکس بعد از تعویض LED ها و یک خرابکاری کوچیک که باعث شده بود آمپر بنزین موقع روش شدن ـا آخر بچسبه (البته کلی روحیه میداد به آدم :smile: ولی یه موقع وسط را آدم رو میزاره):

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مشکل مورد نظر پیدا شد و رفع شد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع : tt
نویسنده مطلب :
kiyani_behzad

hesamkowsar
07-03-2010, 02:29
دوستان یه سوال...عقربه قرمز پراید قدیمی ها رو واسه 132 که سفیده از کجا میتونم بگیرم؟اخه من از این تلق ها که خودش نور میده گرفتم عقربه سفید روش خیلی بیریخته...اگه عقربه زیادی داشتید یا میتونید برام گیر بیارید pm بدید...
مرسی

AmiRreZA_RAcEr
13-03-2010, 21:28
پراید قدیمی ها ؟! منظورت کاربراتوریهاست ؟! یا همینا که توی عکس بالا هست ؟!

---------- Post added at 09:28 PM ---------- Previous post was at 09:27 PM ----------

اگه عقربت سفیده که میتونی ال ای دی عقربه رو قرمز یا هررنگی که دوست داری بندازی

AmiRreZA_RAcEr
13-03-2010, 21:38
چند روز پیش اومدم برای بار سوم رنگ چراغهای صفحه کیلومتر پراید یکی از دبیرامونو درست کنم که گند زدم توش !
همه جا هم حواسم جمع بود ولی خراب شد ، کاملا شانسیه ...
بدید بیرون بهتره ممکنه مثل من بد شانس بشید جلو دبیرتون آبروتون بره

mohamad reza_2010
14-03-2010, 12:03
امیر جان خسته نباشی این عکسها مثل اینکه حذف شدن حتما درستشون کن ممنون ازت .

D r i v e r
15-03-2010, 22:08
امیر جان خسته نباشی این عکسها مثل اینکه حذف شدن حتما درستشون کن ممنون ازت .
کدوم عکس ها؟؟
عکس های صفحه اول همشون باز میشن
اگه برای شما باز نمیشن بگین تا اونها رو آپ کنم :46:

brave_ie
17-03-2010, 09:36
میشه کاری کرد که چراغ های آپشن هایی که نداریم هم روشن شه؟
مثلا abs برا پرایدی که نداره روشن شه :11:

mohamad reza_2010
18-03-2010, 01:56
کدوم عکس ها؟؟
عکس های صفحه اول همشون باز میشن
اگه برای شما باز نمیشن بگین تا اونها رو آپ کنم :46:

منظورم اون عکسهای صفحه اول نبود دوست عزیز منظورم آموزش با عکس بود.:10:

H.Operator
20-03-2010, 23:43
سلام
من چراغ پشت کولر رو عوض کردم یک 12 تومنی پام آب خورد:31::
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hesamkowsar
21-03-2010, 00:19
حسین جان منم خریدم ولی هنوز نصب نکردم...میترسم بزنم خرابکاری کنم عقب انداختم...تازه پشت کیلومترشم گرفتم...
میتونی مراحل نصبشو توضیح بدی...
بعد وصلش میکنی اداپتورش یه صدای نویز نمیده؟
نورش چشمتو نمیزنه؟
من اگه بشه رو اون کلمه ایر کاندیشن یه چیزی بزنم ساده تر میشه..
مرسی

hesamkowsar
21-03-2010, 00:29
اینم مال من...پشت امپرش دیمر داره نورو کمو زیاد میکنه...ولی جفتشو میشه به دیمر داره وصل کرد.تست کردم

ولی عقربه کیلومتر 132 سفیده همه سفید خوب نمیشه.عقربه قرمز پراید صبا هم نیست.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

H.Operator
22-03-2010, 13:58
حسین جان منم خریدم ولی هنوز نصب نکردم...میترسم بزنم خرابکاری کنم عقب انداختم...تازه پشت کیلومترشم گرفتم...
میتونی مراحل نصبشو توضیح بدی...
بعد وصلش میکنی اداپتورش یه صدای نویز نمیده؟
نورش چشمتو نمیزنه؟
من اگه بشه رو اون کلمه ایر کاندیشن یه چیزی بزنم ساده تر میشه..
مرسی


اینم مال من...پشت امپرش دیمر داره نورو کمو زیاد میکنه...ولی جفتشو میشه به دیمر داره وصل کرد.تست کردم

ولی عقربه کیلومتر 132 سفیده همه سفید خوب نمیشه.عقربه قرمز پراید صبا هم نیست.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رضا جان اصلآ سخت نیست خیلی راحته اول اون قاب داشبورد رو باز کن بهد اون طرق که روی جا کولری هست رو جدا کن چسبیه خیلی راحت بعد این یکی که خریدی بزن جاش(بهتره این در داشبورد که خرت و پرت میریزی توش باز کنی تا دستت باز باشه تو هوا سیمه رو پیدا می کنی) و پشت کولر دنبال یک فیش بگرد که قرمز وسیاه هست(2 سیم قرمز وسیاه)اون رو از کنترلر کولر جدا کن فقط چراغاش رو خاموش می کنه و این دو سر سیمهای قاب کولری جدید رو به هر طریقی که خودت می دونی وصل کن بهش و دیگه تمام به همین راحتی:10:.
من از هر کی که نصب کرده پرسیدم میگه آداپتورش صدای نویز میده که مال خودم هم میده حالا چرا نمی دونم ولی تو فکرم یک جوری رفعش کنم.
نه نورش خیلی خفنه.
نه رضا دست بهش نزن اون کلمه خیلی باحاله آخه داشبورد پراید که چیزی نداره که بخواد شلوغ باشه.
اون صفحه کیلومتره خیلی قشنگه چند گرفتیش.

hesamkowsar
22-03-2010, 14:35
کیلومتررو 16 تومان با دیمرش...حالا واسه این که صدا میده جفتشو میزنم به دیمر داره...میکشه...

منظور از اینکه گفتی کنترلر کولرو جدا کنم بزنم به این چیه؟سیم برقشو قرمزرو بزنم به یه سیم مثبت و مشکی هم یه جایی بزنم به بدنه حله دیگه...؟

راستی اینم ببین...5 تومان گرفتم.واسه فن پنل کولره...نوشته هاش روشن میشه ست پنل...اینم 2 تا سیم داره که باید یه جا وصل کرد...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

H.Operator
23-03-2010, 00:50
کیلومتررو 16 تومان با دیمرش...حالا واسه این که صدا میده جفتشو میزنم به دیمر داره...میکشه...

منظور از اینکه گفتی کنترلر کولرو جدا کنم بزنم به این چیه؟سیم برقشو قرمزرو بزنم به یه سیم مثبت و مشکی هم یه جایی بزنم به بدنه حله دیگه...؟

راستی اینم ببین...5 تومان گرفتم.واسه فن پنل کولره...نوشته هاش روشن میشه ست پنل...اینم 2 تا سیم داره که باید یه جا وصل کرد...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حسام اینا یک وقت امپر میکشن اون اینورتر میپکه ماشینو گند میکنه زبونم لال چون من که خریدم یارو خیلی تاکید کرد که بدون آداپتور(اینورتر روش نوشته)وصل نکنم حالا چراش رو نمی دونم:13:.
منم باید یک صفحه کیلومتر بگیرم آخه خیلی تاپه:31:.
راست میگی کنترلر کولر چیه که من گفتم:27:منظورم اینه که پشت کیت کولر وصله سیمه و حالت فیشی داره که سفید هم هست بعد دوسر سیم آداپتور رو بهش وصل کن یعنی قرمز به قرمز و سیاه به سیاه(نمی خواد سیاه رو به بدنه بزنی هر دوشون مهیا هستن توی فیش).

این آخری رو نگرفتم چیه حسام جان اگر بیشتر توضیح بدی ممنونت میشم(کجا باید وصلش کرد اینو).

hesamkowsar
23-03-2010, 00:59
حسین جان این گردیه بجای همون پیچ فن کولر قرار میگیره...همون که رو پنل کولره...
عقربه کیلومتر پراید صبا کسی سراغ داشت خریدارمااا. یه صفحه کیلومتر ازین قشنگتر بود اما چون سفید بود نگرفتم...چون 132 عقربه هاش سفیده...
نمیدونم تو سایپا کدوم بد سلیقه ای طرح میده..اه اه...!!!
حسین جان راستی اسمم حسام هست...:27:

H.Operator
23-03-2010, 01:44
حسین جان این گردیه بجای همون پیچ فن کولر قرار میگیره...همون که رو پنل کولره...
عقربه کیلومتر پراید صبا کسی سراغ داشت خریدارمااا. یه صفحه کیلومتر ازین قشنگتر بود اما چون سفید بود نگرفتم...چون 132 عقربه هاش سفیده...
نمیدونم تو سایپا کدوم بد سلیقه ای طرح میده..اه اه...!!!
حسین جان راستی اسمم حسام هست...:27:
عجب گافی:31:.
حسام جان داشتم همزمان تو یک تاپیک دیگه پست میزدم قاطی کردم(برم اونم درست کنم که فکر کنم اونجا هم گاف دوم رو دادم:27:).
خوب اون سیم این گردیه چی میشه.
فکر کنم سایپا طراحاش صفحه کیلومتر لودر هم طراحی می کنن آخه بگو این چیه کجاش ظرافت داره مردک:19:.

AmiRreZA_RAcEr
23-03-2010, 01:49
آخه سایپا صفحه کیلومترم نمیتونه طراحی کنه ! این زور میگه !
اینا طرحاش ماله آلمانه

hesamkowsar
23-03-2010, 03:41
عجب گافی:31:.
حسام جان داشتم همزمان تو یک تاپیک دیگه پست میزدم قاطی کردم(برم اونم درست کنم که فکر کنم اونجا هم گاف دوم رو دادم:27:).
خوب اون سیم این گردیه چی میشه.
فکر کنم سایپا طراحاش صفحه کیلومتر لودر هم طراحی می کنن آخه بگو این چیه کجاش ظرافت داره مردک:19:.

اون سیمشم مستقیم به 12 ولت میخوره و روشن میشه...

L.S.P
29-03-2010, 17:14
سلام به اساتید محترم
سال نو مبارک
لطف کنید برای 206 تیپ 6 راهنمایی بفرمائید.

چراغهای پخش ماشینم قرمز هستن(AVH-P5950 DVD) به نظر شما اگر چراغ آمپر به رنگ پخش قرمز بشه با عقربه های سفید چطوره؟
آموزش تصویری شو از کجا میتونم پیدا کنم که طبق همون خودم درستش کنم؟

D r i v e r
30-03-2010, 00:09
سلام به اساتید محترم
سال نو مبارک
لطف کنید برای 206 تیپ 6 راهنمایی بفرمائید.

چراغهای پخش ماشینم قرمز هستن(AVH-P5950 DVD) به نظر شما اگر چراغ آمپر به رنگ پخش قرمز بشه با عقربه های سفید چطوره؟
آموزش تصویری شو از کجا میتونم پیدا کنم که طبق همون خودم درستش کنم؟
پیشنهاد من زمیه نارنجی با عقربه قرمز هست مثل پارس ELX
این آواتار منم خوشگله ، میشه همون چیزی که خودت میگی
آموزش تصویری توی فروم خودمون نداریم
ولی شاید بتونی توی فروم های دیگه پیدا کنی ولی پیشنهاد میکنم خودت انجام ندی یه خورده در دسر داره :46:

AmiRreZA_RAcEr
30-03-2010, 16:41
سلام به اساتید محترم
سال نو مبارک
لطف کنید برای 206 تیپ 6 راهنمایی بفرمائید.

چراغهای پخش ماشینم قرمز هستن(AVH-P5950 DVD) به نظر شما اگر چراغ آمپر به رنگ پخش قرمز بشه با عقربه های سفید چطوره؟
آموزش تصویری شو از کجا میتونم پیدا کنم که طبق همون خودم درستش کنم؟

قرمز خیلی بد میشه
آبی یا همون نارنجی با سفید بهرته

parsa_s313
12-03-2014, 16:21
سلام.کسی از دوستان میدونه چجوری میشه تلق صفحه کیلومتر 206 رو با نوع اسپرت عوض کرد؟اخه نوع اسپرتش یه سیم با یه ترانس اضافه داره چون خودش led داره نمیدونم چکارش کنم:n13::n13::n13: