PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نماینده ی آسیا تک دروغ میگه یا آسیاتک زیرابی میره؟!






بازی شجاع دل     

EhsanEricsson
20-01-2010, 13:46
آقا کسی تاحالا این مشکل رو با آسیا تک داشته که گاهی بره تو سایت speedtest.net
اما اونجا به جای اینکه بنویسه آسیاتک بنویسه آرین رسانه پارس؟!!!! تازه سرعت اینترنت هم نصف بشه !

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جریان چیه؟

mehrdad38
20-01-2010, 13:51
آقا کسی تاحالا این مشکل رو با آسیا تک داشته که گاهی بره تو سایت speedtest.net
اما اونجا به جای اینکه بنویسه آسیاتک بنویسه آرین رسانه پارس؟!!!! تازه سرعت اینترنت هم نصف بشه !

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جریان چیه؟


آرين رسانه پارس شايد زير مجموعه شركت آسياتك باشه.

EhsanEricsson
20-01-2010, 13:57
آرين رسانه پارس شايد زير مجموعه شركت آسياتك باشه.


اما آرین رسانه پارس خودش جداگانه سرویس ای دی اس ال داره میده !
اینم آدرسش : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قبلا این مشکل رو از یکی دیگه شنیده بودم اما الان خودمم با چشای خودم دیدم .
آخه وقتی سرویس به جای آسیا تک میره رو آرین رسانه پارس سرعت نصف میشه.:19:

sei_pm
20-01-2010, 18:13
اره آسیاتک از چند جا سرویسهاش رو تامین میکنه یکی دیگش هم تراشه راه سبزه. کلا آدم ها دروغ گو یی هستند.

EhsanEricsson
20-01-2010, 19:54
اره آسیاتک از چند جا سرویسهاش رو تامین میکنه یکی دیگش هم تراشه راه سبزه. کلا آدم ها دروغ گو یی هستند.

اما خودشون ادعا میکنن که سرویساشون رو از KT کره که بزرگترین اپراتور DSL تو دنیاست ارائه میدن ! یعنی نماینده ی اونا هستن تو ایران !

اما تو speedtest.net زمانیم که اسم خود آسیاتک رو مینویسه روی نقشه بجای کره مینویسه کویت سیتی که کنار خلیج فارس هست !

Diego
20-01-2010, 21:06
اما خودشون ادعا میکنن که سرویساشون رو از KT کره که بزرگترین اپراتور DSL تو دنیاست ارائه میدن ! یعنی نماینده ی اونا هستن تو ایران !

اما تو speedtest.net زمانیم که اسم خود آسیاتک رو مینویسه روی نقشه بجای کره مینویسه کویت سیتی که کنار خلیج فارس هست !

اون واسه سرور تست هستش.(کویت سیتی).سرعت شما رو با رد و بدل کردن اطلاعات بین شما و سروری در کویت سیتی انجام میده.:11:

sei_pm
20-01-2010, 22:10
اما خودشون ادعا میکنن که سرویساشون رو از KT کره که بزرگترین اپراتور DSL تو دنیاست ارائه میدن ! یعنی نماینده ی اونا هستن تو ایران !

اما تو speedtest.net زمانیم که اسم خود آسیاتک رو مینویسه روی نقشه بجای کره مینویسه کویت سیتی که کنار خلیج فارس هست !

اونا مثلا لوازمشون رو از اون شرکت کره ای گرفتند.

EhsanEricsson
20-01-2010, 22:13
اونا مثلا لوازمشون رو از اون شرکت کره ای گرفتند.
نه من پوستر تبلیغاتیشون رو دیدم که نوشته ارائه سرویس از کی تی کره ...

بدم حالا مهم اینجاست که آرین رسانه پارس اینجا چیکارست

Guts
21-01-2010, 00:01
شاید بخضی از پهنای باندش رو از اونجا گرفته یا با هم share میکنن یجوری یا یچیزی تو این مایه‌ها.

alpha007
23-01-2010, 21:43
آسیاتک کارش درسته حرفی هم توش نیست
شرکتی که ازش سرویس گرفتی داره زیر آبی میره نه آسیاتک

dark-alex
23-01-2010, 21:49
آقا کسی تاحالا این مشکل رو با آسیا تک داشته که گاهی بره تو سایت speedtest.net
اما اونجا به جای اینکه بنویسه آسیاتک بنویسه آرین رسانه پارس؟!!!! تازه سرعت اینترنت هم نصف بشه !

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جریان چیه؟

دوست عزیز شما اگه بگید توی کدام شهر زندگی میکنید ، من دلیلش رو به شما میگم . آخه از من هم یک مدتی

اینجوری بود .

اگه دوست نداری کسی شهر محل سکونت شما رو بفهمه با پیغام خصوصی بهم بگو :5:

sei_pm
23-01-2010, 23:18
دوست عزیز شما اگه بگید توی کدام شهر زندگی میکنید ، من دلیلش رو به شما میگم . آخه از من هم یک مدتی

اینجوری بود .

اگه دوست نداری کسی شهر محل سکونت شما رو بفهمه با پیغام خصوصی بهم بگو :5:

حتما کرج هستند ایشون و پوستر رو روی دیوار نمایندگی آسیاتک به نام آریاتک دیدند.

EhsanEricsson
24-01-2010, 00:03
آسیاتک کارش درسته حرفی هم توش نیست
شرکتی که ازش سرویس گرفتی داره زیر آبی میره نه آسیاتک
از کجا اینقدر مطمئنی؟
خیلیها بجز من این موضوع رو دیدن حتی اونایی که مستقیم از خود آسیا تک گرفتن .
اینم تست من با 512 آسیاتک که گاهی رو آسیاتک هست گاهی رو آرین رسانه بورکینافاسو!:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

EhsanEricsson
24-01-2010, 00:10
QUOTE=dark-alex;4602945]دوست عزیز شما اگه بگید توی کدام شهر زندگی میکنید ، من دلیلش رو به شما میگم . آخه از من هم یک مدتی

اینجوری بود .

اگه دوست نداری کسی شهر محل سکونت شما رو بفهمه با پیغام خصوصی بهم بگو :5:[/QUOTE]

حتما کرج هستند ایشون و پوستر رو روی دیوار نمایندگی آسیاتک به نام آریاتک دیدند.


درسته من کرج هستم . اما از آریاتک نگرفتم . از پارسه گرفتم . یکی هم میشناسم که از دنیا نت گرفته بود و همین داستانو داشت . اینم لینکش و نقل قولش :

آقا تو كرج اگه خواستي آسياتك بگيري فقط از دنيا نت نگير. من نزديك 9 ماه ازش سرويس داشتم خوب بود. ولي از هفته ي پيش كه رفتم يه قرارداد سه ماه جديد بستم ، افتضاح شده ، هر روز 2-1 ساعت قطعي داره. ديگم بيشتر وقتا isp به جاي آسياتك ، يه شركت ديگه است(آريا رسانه پارس)، كه ping يا time out مي شه يا 400 به بالاست. خلاصه خيلي اعصاب خورد كن شده.
مگه آسياتك تو كرج دفتر داره يا از تهران به كرج اشترك ميده ، منظورت چبه؟
در باره مودم من از شركت پرسيدم چه موددمي خودشون نصب مي كنند(planet) ، تو بازار 30 هزارتومن پايين تر گرفتم.
اينم يه تست كه الان گرفتم، مثلا 512
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

dark-alex
24-01-2010, 00:42
درسته من کرج هستم . اما از آریاتک نگرفتم . از پارسه گرفتم .


یک سوال دیگه هم داشتم ، این نمایندگی که شما ازش اینترنت گرفتی ، آیا اینترنت دیال آپ هم میفروشه( منظورم

کارت اینترنت و از این جور چیزهاست ؟ )

dark-alex
24-01-2010, 00:54
خوب اینم از مال خودم که ساعت 1:45 دقیقه شب گرفتم ، صبحها من روی خط آسیاتک هستم ، ولی شبها خط رو میندازن روی آرین

رسانه پارس ، این آسیاتک مشکوک میزنه ، والا نمیدونم علتش چیه که اینکارو میکنه ، سرعت خط آرین رسانه پارس در مقایسه با

آسیاتک خیلی کمه . فکر کنم برای کم کردن هزینه هاشون اینکارو میکنن . یعنی کلاه گذاشتن سر کاربر بی اطلاع ، حالا من و شما

به این چیزها واردیم و میفهمیم ، 98% کاربران اصلا از این چیزها سر در نمیارن .



[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

alpha007
24-01-2010, 10:25
از کجا اینقدر مطمئنی؟
خیلیها بجز من این موضوع رو دیدن حتی اونایی که مستقیم از خود آسیا تک گرفتن .
اینم تست من با 512 آسیاتک که گاهی رو آسیاتک هست گاهی رو آرین رسانه بورکینافاسو!:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


برای اینکه من تهران هستم و اینجا آسیاتک کارش به نسبت خوبه.
حالا تو کرج هر بامبولی در میارن دیگه اون مشکل نمایندگیهاست
تو پایتخت به دلیل وجود بانکها،موسسات،سازمانها،اد ارات و وزارت خونه ها و... که نیاز به سرعت دارن نه اسباب بازی ! سرویسدهی باید منظم و مرتب باشه.
هیچ میدونی آسیاتک با چند تا ارگان و وزارت خونه طرف قرارداده؟
فکر کردید اینجا سرعت سرویس از قرارداد پایین تر بیاد چیکارشون میکنن؟
جد و آبادشونو جلو چشمشون میارن
از جمله خودم

EhsanEricsson
24-01-2010, 13:08
برای اینکه من تهران هستم و اینجا آسیاتک کارش به نسبت خوبه.
حالا تو کرج هر بامبولی در میارن دیگه اون مشکل نمایندگیهاست
تو پایتخت به دلیل وجود بانکها،موسسات،سازمانها،اد ارات و وزارت خونه ها و... که نیاز به سرعت دارن نه اسباب بازی ! سرویسدهی باید منظم و مرتب باشه.
هیچ میدونی آسیاتک با چند تا ارگان و وزارت خونه طرف قرارداده؟
فکر کردید اینجا سرعت سرویس از قرارداد پایین تر بیاد چیکارشون میکنن؟
جد و آبادشونو جلو چشمشون میارن
از جمله خودم
والا اینجا هم بانک و اداره و سازمان و دانشگاه و موسسه و ... داره :10:

EhsanEricsson
24-01-2010, 13:09
یک سوال دیگه هم داشتم ، این نمایندگی که شما ازش اینترنت گرفتی ، آیا اینترنت دیال آپ هم میفروشه( منظورم

کارت اینترنت و از این جور چیزهاست ؟ )
نه فقط ای دی اس ال میفروشه.
راستی شما خودت از کدوم شهری؟ اگه دوست نداری کسی شهر محل سکونت شما رو بفهمه با پیغام خصوصی بهم بگو :46:
از نمایندگی گرفتی یا خود آسیاتک؟

دلمم واسه این شکلکای مسخره تنگ شده بود : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

EhsanEricsson
24-01-2010, 21:36
خوب دوستان مژده بدید !

آرین رسانه پارس و تراشه راه سبز کم بود ، هوری پری الکتریکم بهش اضاف شد :

اینو الان کشف کردم :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خواستم تست بگیرمم ارور داد

AF021
27-01-2010, 00:18
من کرج هستم و از آریاتک سرویس گرفتم و مثل دوست بالا صبحها روی خط آسیاتک هستم ، ولی از ظهر به بعد خط رو میندازن روی آرین رسانه پارس.اما یکی از دوستام از دنیانت سرویس گرفته و همیشه روی خط آسیاتک هست.معلوم نیست این نمایندگیها چرا اینقدر با هم تفاوت دارن

alpha007
31-01-2010, 09:39
بازم میگم این نمایندگیها هستن که زیر آبی میرن
تمام بامبول هایی که در میاد زیر سره نمایندگیهاست
به دوستانی که حس میکنن خطشون از آسیاتک در میاد و تحت پوشش یه شرکت دیگه میره پیشنهاد میکنم به دفتر مرکزی تهران زنگ بزنن و موضوع رو اطلاع بدن
1844

EhsanEricsson
02-02-2010, 21:16
4 روزه به پشتیبانیه خود آسیا تک تو تهران ایمیل زدم راجب این موضوع اما هیچ جوابی ندادن !
به خود نمایندگیشم گفتم ، گفت کی؟ کی ؟ کجا؟ من کجام ؟ اینجا کجاست ؟ خلاصه پیچوند:19:

alpha007
03-02-2010, 09:19
آسیاتک فقط ایمیل شارژ اکانتش فعاله
باید تلفنی با مرکز مطرح کنی
نه نمایندگیهاشون

Reza-sony
04-02-2010, 17:52
قبلا که منم آسیاتک داشتم متوجه این ققضیه شده بودم که این شرکت شبا برای تامین پهنای باند از شرکت های دیگه کمکی میگیره ، اون موقع ها از oracle سرویس میگرفت .

alpha007
04-02-2010, 18:50
برای من که یه بار هم اتفاق نیوفتاده
البته شهرهای دیگه رو نمیدونم ولی تو تهران سابقه نداشته

EhsanEricsson
05-02-2010, 11:46
قبلا که منم آسیاتک داشتم متوجه این ققضیه شده بودم که این شرکت شبا برای تامین پهنای باند از شرکت های دیگه کمکی میگیره ، اون موقع ها از oracle سرویس میگرفت .

شما از کدوم شهری و از کدوم نمایندگی گرفتی؟

Reza-sony
08-02-2010, 21:54
شما از کدوم شهری و از کدوم نمایندگی گرفتی؟
تهران هستم و از خود آسیاتک گرفته بودم .

EhsanEricsson
08-02-2010, 21:59
تهران هستم و از خود آسیاتک گرفته بودم .
اینم جواب اون دوستمون که میگفت تو تهران از این مشکلات نیست و عمرا اینجا اینجوری بشه و اونجا کرجه بامبول در میارن و اگه بشه اینجا کلی ارگان و موسسه و بانک و .. هست که پدرشونو در میارن و ما تهرانیم و ... :27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::2 7::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27: :27::27::27::27:

amir_dvb
02-05-2010, 11:59
بچه ها من تو کرجم دانلودم شب وروز فرق نمی کنه میرم تو مایه بررسی عمیق :5:با اون رفیقم تو نمایندگی کرجم می رم تو مایه مشورت:10: ته و توشو در می یارم می ریزم رو داریه واستون :21:

EhsanEricsson
02-05-2010, 12:01
بچه ها من تو کرجم دانلودم شب وروز فرق نمی کنه میرم تو مایه بررسی عمیق :5:با اون رفیقم تو نمایندگی کرجم می رم تو مایه مشورت:10: ته و توشو در می یارم می ریزم رو داریه واستون :21:
دمت گرم:10:

jamy_khoshtip
02-05-2010, 13:55
سلام . نخیر من زنگ زدم از آسیاتک پرسیدم . گفتم چرا این جوری هست !؟

گفت که : بدلیل استفاده زیاد کاربران و حجم بالای دانلود مجبور می شویم از جایی دیگر پهنای باند تهیه کنیم .

من قبلا آسیاتک داشتم این رو به من گفتن .

EhsanEricsson
02-05-2010, 13:59
سلام . نخیر من زنگ زدم از آسیاتک پرسیدم . گفتم چرا این جوری هست !؟

گفت که : بدلیل استفاده زیاد کاربران و حجم بالای دانلود مجبور می شویم از جایی دیگر پهنای باند تهیه کنیم .

من قبلا آسیاتک داشتم این رو به من گفتن .
حالا خوبه آسیاتک دانلود رایگان نداره ! وگرنه گاهی رو دایال آپ هم سوئیچ میکردن میگفتن دانلود بالاست

amir_dvb
08-05-2010, 09:47
بچه ها من یک هفته بررسی کردم جالبه که اکانت خودم اصلا هیچ مشکلی براش نبود ولی اکانت دوستم از یک نمایندگی دیگه مشکل داشت با دوستم که تو نمایندگی بود صحبت کردم میگه کار نمایندگیهاست که این کارو می کنند حالا تو تهران و شهرستان نداره بستگی داره از کجا گرفته باشیم البته دوستان تو بقیه نقاط هم یه امار بدند به یک نتیجه درستی برسیم

EhsanEricsson
08-05-2010, 12:45
بچه ها من یک هفته بررسی کردم جالبه که اکانت خودم اصلا هیچ مشکلی براش نبود ولی اکانت دوستم از یک نمایندگی دیگه مشکل داشت با دوستم که تو نمایندگی بود صحبت کردم میگه کار نمایندگیهاست که این کارو می کنند حالا تو تهران و شهرستان نداره بستگی داره از کجا گرفته باشیم البته دوستان تو بقیه نقاط هم یه امار بدند به یک نتیجه درستی برسیم
شما خودت از کجا سرویس میگیری و از کدوم شهر؟

mahdi_tala
08-05-2010, 15:11
آرين رسانه پارس شايد زير مجموعه شركت آسياتك باشه.


نه اشتراکتو بهت انداختن . سرعتشم میزون دستشون درد نکنه
:10:

amir_dvb
09-05-2010, 09:59
شما خودت از کجا سرویس میگیری و از کدوم شهر؟

عزیز من گفتم تو پستهای قبل که از کرج و از موج ارتباطات پارسه خ شهید بهشتی - خ دکتر همایون- پ 40
2208085 اکانتم رو گرفتم

EhsanEricsson
09-05-2010, 12:04
عزیز من گفتم تو پستهای قبل که از کرج و از موج ارتباطات پارسه خ شهید بهشتی - خ دکتر همایون- پ 40
2208085 اکانتم رو گرفتم
خوب منم دقیقا از همینجا سرویس میگیرم ! اما چطور شما این مشکل رو نداری اما من دارم ؟!!:23:

amir_dvb
12-05-2010, 12:24
خوب منم دقیقا از همینجا سرویس میگیرم ! اما چطور شما این مشکل رو نداری اما من دارم ؟!!:23:

جدا راست می گی می شه دقیقا بگی کی و از کجا متوجه شدی من هر چی تست می کنم مشکلی نیست لطفا به من هم بگو:41:

EhsanEricsson
12-05-2010, 17:16
جدا راست می گی می شه دقیقا بگی کی و از کجا متوجه شدی من هر چی تست می کنم مشکلی نیست لطفا به من هم بگو:41:
معمولا شبا اگه بری تو سایت speedtest.net بخوای تست بگیری متوجه میشی . من همون شب اول متوجه شدم و هنوزم ادامه داره .

amir_dvb
15-05-2010, 08:25
معمولا شبا اگه بری تو سایت speedtest.net بخوای تست بگیری متوجه میشی . من همون شب اول متوجه شدم و هنوزم ادامه داره .

من هر شب دارم می رم و مشکلی نیست می زنه اسیا تک من دارم گیج می شم شما تو کدوم منطقه مخابراتی هستید من تو منطقه مخابراتی غیاثی هستم شما تو کدوم منطقه مخابراتی هستید ؟
شما از ف-ی-ل-تر شکن - v-p- n یا چیزی شبیه این استفاده می کنی ؟
میشه یه عکس از صفحه ای که می زنه بگیری و همینجا بزاری تا من برم نمایندگی نشون بدم اخه واسه من مشکلی نداره !!!