PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ترکیب دو خط ASDL



Alberto
18-01-2010, 13:34
دوستان کسی میدونه چطور می شه دو خط ADSL رو هم زمان به یه کامپیوتر وصل کرد .
من الان روی دو خط تلفن یکی به صبانت و یکی هم به شاتل وصل هستم و یه مودم رو با usb و یه مودم
دیگه رو با LAN وصل کردم . هردو مودم به اینترنت وصل هستن و کامپیوتر هم نشون میده که شبکه ها به اینترنت وصل هستن ( همون ایکونی که تو Tray icon وضعیت شبکه رو نشون میده و دوتا کامپیوتر کنار هم هستن ) . ولی موقع دانلود کردن فقط از یک از مودم ها استفاده میشه . من می خواستم سرعت اینا با هم جمع بشه مثلا 60+40 بشه 100 . کسی می تونه راهنمایی کنه ؟

eng.j.mehrdad
18-01-2010, 13:45
شما باید از ویستا Ultimate یا Windows 7 سری Ultimate و یا ویندوز سرور استفاده کنید ، بقیه ویندوز ها همچین قابلیتی ندارن .

Alberto
18-01-2010, 19:12
ممنون از راهنماییت . ورژن ویندوز من اینه 64bit Windows 7 Ultimate N
copyright 2009. فکر می کنید با این ورژن بشه ؟

Alberto
19-01-2010, 00:25
دوستان ویندوز من 7 هست میشه راهنمایی کنید از کدوم مسیر باید تنظیمش کنم .

kourosh_sos
19-01-2010, 00:56
فكر كنم بايد از روتر يا از سوييچ و نود شبكه استفاده كني

totayma
19-01-2010, 21:47
راهی نیست که با هم موازی کنید باید با دو تا دانلود منیجر و هر کدوم همرویبا یک کانکشن تنظیم کنید و دو تا دانلود همزمان داشته باشید.:20:

Alberto
20-01-2010, 01:56
راهی نیست که با هم موازی کنید باید با دو تا دانلود منیجر و هر کدوم همرویبا یک کانکشن تنظیم کنید و دو تا دانلود همزمان داشته باشید.:20:
اینو می تونی بیشتر توضیح بدی من از orbit و idm استفاده می کنم
ولی جایی برای تنظیم کانکشن ندیدم .

mehrdad38
20-01-2010, 02:02
اینو می تونی بیشتر توضیح بدی من از orbit و idm استفاده می کنم
ولی جایی برای تنظیم کانکشن ندیدم .


همونطور كه دوست عزيز گفتن بايد 2 تا دانلود منيجر داشته باشي. من چون با IDM كار كردم مي تونم راهنمايي كنم. برو تو قسمت تنظيمات بعد به قسمت ارتباط با مودم برو اونجا مي توني نوع كانكشن رو انتخاب كني به همين راحتي.

mjzaret
20-01-2010, 02:54
همونطور كه دوست عزيز گفتن بايد 2 تا دانلود منيجر داشته باشي. من چون با IDM كار كردم مي تونم راهنمايي كنم. برو تو قسمت تنظيمات بعد به قسمت ارتباط با مودم برو اونجا مي توني نوع كانكشن رو انتخاب كني به همين راحتي.


این چیزی که شما عرض می‌کنید معنی نداره. یعنی اگه من تیک مربوط به این قسمت رو بردارم دیگه نمی‌تونم دانلود کنم؟!
این تنظیم برای اینه که اگه یه موقعی‌ای کانکشن مربوط به اینترنتون قطع شد و دانلود منیجرتون در حال دانلود هست خودش به صورت اتوماتیک کانکت بشه و به دانلود کردن ادامه بده.
من هم خودم می‌خوام بدونم میشه سرعت ADSL رو به همین صورت دوبرابر کرد یا نه.:13:

Alberto
20-01-2010, 03:34
شما باید از ویستا Ultimate یا Windows 7 سری Ultimate و یا ویندوز سرور استفاده کنید ، بقیه ویندوز ها همچین قابلیتی ندارن .
یعنی این سری که گفتین میتونن 2 یا چند تا ip داشته بشن
اون طوری که من فهمیدم مشکل از همین جاست .

B U L U T
20-01-2010, 14:25
Dual-WAN روتر میخواهد

old_snake1370
21-01-2010, 23:24
یه سوالی داشتم از اساتید اگه جواب بدید ممنون میشم:
اگر دو تا خط داشته باشیم و روی هر کدومش adsl 128 داشته باشیم.
و 2 تا مودم داشته باشیم یکیش wireless و دیگری lan
مودم lan رو وصل کنیم به مودم وایرلس و در تنظیمات هر دو مودم بزاریم که اتوماتیک به pppoE وصل شه اونوقت میتونیم از مودم وایرلس 256 کیلوبیت بگیریم؟

ممنون

old_snake1370
23-01-2010, 18:38
یه سوالی داشتم از اساتید اگه جواب بدید ممنون میشم:
اگر دو تا خط داشته باشیم و روی هر کدومش adsl 128 داشته باشیم.
و 2 تا مودم داشته باشیم یکیش wireless و دیگری lan
مودم lan رو وصل کنیم به مودم وایرلس و در تنظیمات هر دو مودم بزاریم که اتوماتیک به pppoE وصل شه اونوقت میتونیم از مودم وایرلس 256 کیلوبیت بگیریم؟

ممنون


کس نبود جواب سوال مارو بده؟